9.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 فیلم/ تشییع باشکوه طلبه شهید همدانی
@HawzahNews
🖌پژوهانه : مسأله چیست؟!
اساتید به دانشجویان دکتری،توصیه می کنند:موضوعاتی را برای تدوین رساله خویش برگزینند که مسأله محور باشد.سردبیران به پژوهشگران پیشنهاد می کنند، مقالات علمی-پژوهشی خود را با یک مسأله یا مشکل آغاز نمایند و در آن مقاله، به حل همان مسأله بپردازند و ... اما کمتر کسی می داند که مسأله چیست؟
مشکل همان مانعی است که در نیل به مقصد یا مقاصد، پیش پای فرد یا افراد(گروه) قرار دارد.مشکل آن چیزی است که اگر حل نشود،بحران می آفریند.مسأله،همان سئوال یا پرسش نیست! بلکه سئوال یا سئوالات،از مسأله یا مسائل برمی خیزند.مشکل یا مسأله، همان چیزی است که دغدغه می آفریند،به بسیج امکانات می پردازد و با طی فرایندهایی، مسیر رفتن را فراهم می کند.
مسئله، نیاز یا نارضایتی است که فرد یا گروهی از جامعه، آن را درک می کنند و برای آن،راه حل یا چاره¬ای را می جویند. مسأله به گونه¬ای است که علاوه بر افرادی که تحت تاثیر مستقیم آن ¬اند؛ سایرین نیز، آن را احساس کرده و نسبت به آن، واکنش نشان می دهند.
مسأله چیزی است که موجب می شود که یک فرایند سیاست گذاری آغاز گردد. در واقع،فرایند سیاست¬گذاری با شناخت مسئله یا مشکل آغاز می¬شود.از این رو، مهم¬ترین گام ضروری در فرایند خط¬مشی¬گذاری، پی بردن به وجود یک مسئله است.
مسأله اغلب بدین معنی است که افراد گمان می¬کنند که اتفاق اشتباهی رخ داده و درصدد حل آن برمی آیند، البته هر فکری که به ذهن افراد خطور می کند را نمی¬توان به عنوان یک مشکل یا مسئله در نظر گرفت، زیرا ممکن است افراد برداشت¬های متفاوتی از واقعیات داشته باشند و بنا بر عقاید خود، به تعریف و تفسیر مشکلات بپردازند.در حقیقت،آنچه برای یک شخص،گروه و کشور، مسأله است، ممکن است برای دیگری مشکل نباشد به علاوه،شیوه اقدام برای ¬حل یک یا چند مسأله، مشابه نیست!و گاه اقدام برای حل مسأله،مسأله یا مسائل دیگری را پدید می آورد.اهتمام به شناسایی مسئله یا مشکل گاهی به صورت ذهنی، گاهی به صورت عینی و گاهی به هر دو صورت بروز می¬کند...
در قرون جدید به دلایلی چون ضرورت توسعه، میل به تولید دانش رو به افزایش نهاد زیرا، بشر به تجربه دریافت که بدون تولید علم نمی تواند جامعه امن تؤام با رفاه، برای خود فراهم آورد.این اندیشه و اراده، به الگویی جهت دستیابی به آسایش و آرامش تبدیل شد که نخست در غرب و با یک تأخیر طولانی، به سایر مناطق جهان راه یافت. از راه های مؤثر در تولید دانش، انتشار مقالات علمی-پژوهشی است.این دسته از مقالات که در بالاترین سطح علمی جهان و ایران قرار دارند، بر فرض و پایه تولید دانش استوار است و آن، بی هیچ تردیدی در رشد همه جانبه یک کشور نقش تعیین کننده دارد، علاوه بر آن، مقالات علمی-پژوهشی به رکن و عامل اساسی در پیشرفت علمی دانشجویان و اساتید تبدیل شده است.
از مهم ترین بخش های یک مقاله علمی-پژوهشی، مسأله آن است. مسأله، مدخل ورودی مقاله است که تسلط بر آن، دانشجویان و اساتید را قادر خواهد کرد که با صرف زمان کمتری مقاله خود را با سرعت و کیفیت مطلوب مراکز علمی، تدوین نمایند،در واقع، مسأله به مثابه استارت است که بدون آن، هر تلاشی برای تحریر مقاله ناکام باقی می ماند، به علاوه، راز مطالبه چکیده در همایش ها و دلیل درخواست چکیده از سوی مجلات معتبر، آن است که گردانندگان همایش ها و مجلات، مایل اند دریابند که آیا نویسنده یا نویسندگان مقاله از توان لازم برای تنظیم مقاله بر اساس مسأله برخوردارند؟ و یا آیا مسأله در چکیده نشان می دهد که مقاله پس از تدوین، از حرف و سخن یا یافته نو و تازه برخوردار است؟ و یا این که آیا مقاله پیش رو، می تواند نوید بخش عرضه یک نوشتار روش مند و هدف مند باشد؟ این دسته از سئوالات و سئوالات فراوان مرتبط دیگر، تنها با یک چکیده خوب و علمی پاسخ مثبت دریافت می کنند که مرکز ثقل آن مسأله ایی است که تاکنون حل نشده است.
👇👇👇👇
https://eitaa.com/andishaneh
تبیین آموزه های اعتقادی دین اسلام
کتاب الکترونیکی راهنمای والدین در انتخاب بازی دیجیتال.pdf
2.17M
💯 #ویژه_والدین 💯
📚 #کتاب الکترونیکی راهنمای والدین در انتخاب بازی دیجیتال
❓چه بازی دیجیتالی ( رایانه ای، موبایلی و ...) به درد فرزند من می خورد؟
#بازی
#تربیت_فرزند
#خانواده_و_فضای_مجازی
✅ طلاب پاسخگو 👇
http://eitaa.com/joinchat/3691249664Cffea7a2f5a
🔹بسم الله الرحمن الرحیم🔹
"اَللّهُمَّ اِنْ لَمْ تَکُنْ غَفَرْتَ لَنا فیما مَضى مِنْ شَعْبانَ فَاغْفِرْ لَنا فیما بَقِىَ مِنْهُ"
بار خدایا اگر ما را در ايام گذشته از ماه شعبان نيامرزيده اى، در باقيمانده از اين ماه بیامرزمان...
این دعا را در این ایام بیشتر بخوانیم.
👇👇👇👇
https://eitaa.com/andishaneh
تبیین آموزه های اعتقادی دین اسلام
🔻امام على عليه السلام: قُمْ عَن مَجلِسِكَ ِلأبيكَ و مُعَلِّمِكَ و إن كُنتَ أميرا
🔹امام على عليه السلام:
به احترام پدر و معلّمت از جاى برخيز، گرچه فرمان روا باشى.
📚غررالحكم و دررالكلم ، ح 2341
اندیشانه
✍ معرفی مراکز (۱)
🏠 مرکز ابحاث اعتقادی
واقع در قم خیابان صفائیه کوچه ممتاز چهارراه اول در طبقه اول موسسه دارالترجمه والنشر امام علی(ع) حاوی منابع و اطلاعاتی غنی از مباحث اعتقادی است.
به عنوان نمونه می توان کتاب های ناصر القفاری از جمله کتاب مشهورش (اصول مذهب الشیعة الامامیة الاثنی عشریة عرض و نقد) و تمام ردیه ها و نقدهای کتاب هایش را در آنجا یافت و با شبهات و نقدهایش آشنا شد.
این مرکز هر روز (به غیر از روزهای تعطیل رسمی و شهادات معصومان"ع" ) از ساعت ۱۶:۳۰ تا ۲۱:۳۰ در خدمت پژوهشگران و مراجعه کنندگان می باشد.
👇👇👇👇
https://eitaa.com/andishaneh
تبیین آموزه های اعتقادی دین اسلام
بسم الله الرحمن الرحیم
ضمن سپاس وافر از دقت و تلاش هوشمندانه مقام معظم رهبری در نگارش #بیانیه #گام_دوم. نکاتی در تحقق اهداف انقلاب در #گام_دوم به نظرم رسید که تقدیم میکنم. به عنوان مقدمه، جدیت و اقتدار لازم را در اجرای بایسته ها و پرهیز از نبایسته ها ضروری می دانم.
✅ بایسته هایی برای تحقق اهداف و آرمان های انقلاب اسلامی در #گام_دوم
1⃣ تخصص گرایی
یکی از بایسته ها در همه بخش های کشور اعم از قوای سه گانه، وزارت خانه ها، نهادها، ادارات، سازمان ها، مراکز نظامی، علمی، آموزشی و... ضرورت تخصص گرایی و داشتن دانش لازم در زمینه فعالیت خویش است. چون داشتن دانش و تخصص و مهارت در هر زمینه باعث آگاهی همه جانبه از چند و چون آن میگردد که نتیجه اش پرهیز از یک سویه نگری و انجام شایسته وظایف محوّله خواهد شد. گرچه در انتصابها و استخدامها این رویه معمول است اما مصلحت اندیشی ها و توجیه ها و ... باعث شده در بخش مهمی از ارکان و مراکز، این رویه لازم، نادیده گرفته شود. اما در فصل کنونی انقلاب که نیاز به جهش به سوی اهداف بلند تمدنی هستیم لازم است هم برای امور مختلف متخصص تربیت شود و هم برای هر امری متخصص واقعی آن گزینش گردد.
2⃣ تمرکز بر یک شغل
از آنجا که هر شخص، ظرفیت و فرصت محدودی برای فعالیت سازمانی خود دارد و باتوجه به توانایی اش مسئولیتی به دوشش نهاده شده، از این رو چنانچه غیر از کار اصلی اش مشغله ای به او سپرده شود موجب چندگانگی در فکر و وقت و اهداف شده و بهره وری لازم را نخواهد داشت. ساختار فکری و ذهنی و جسمی نوع انسانی به گونه ای است که اگر متمرکز در یک گرایش و کار و مشغله باشد شکوفایی استعداد و بروز خلاقیت و ابتکار عمل و بهره وری در امور را در پی خواهد داشت که پیش برنده اهداف یک مجموعه است.
3⃣ نظارت قوی فراسازمانی
اگر همه بدانند که حتمآ باید به کسانی که هیچ گونه اغماضی ندارند حساب پس دهند و همه فعالیت هایشان باید منضبط و قانونی باشد این واهمه موجب انضباط کاری و سیر قانونی در فعالیت ها خواهد شد و رسیدن به اهداف پیش بینی شده را آسانتر خواهد ساخت.
4⃣ کیفیت و بهره وری بالا
تاکنون سعی مسئولان و دست اندرکاران امور این بوده که به جهت آمار دادن به مقامات بالاتر، بیشتر به دنبال کاستن از کیفیت و در عوض افزایش کمّی در نظر بوده که این نگره باعث غفلت از لزوم کیفیت و بهره وری در کارها شده است. در برهه حاضر نیاز مبرم به ارتقاء کیفی است تا هم موجب اعتماد مردم گردد و هم اتقان و استحکام در همه زمینه ها به ارمغان آید.
✅ نبایسته هایی در جهت پیشبرد اهداف و آرمان های انقلاب اسلامی در #گام_دوم
1⃣ پارتی بازی و رانت و رشوه
2⃣ بی اهتمامی و آسان گیری در اجرای قوانین
3⃣ سیاسی کاری و رنگ سیاسی دادن به امور
4⃣ آمار محوری و کار برای گزارش دهی
لازم به ذکر است به جهت روشن بودن امور ۴ گانه فوق و جهت طولانی نشدن متن، از توضیح و تبیین پرهیز گردید.
به نظر می رسد رعایت نکات ۸ گانه مذکور عمده مشکلات پیش راه انقلاب را زدوده و راه برای پیشبرد اهداف مقدس آن هموار خواهد شد " ان شاء الله.
✍ جعفر علی نقی