🔴 عبور از طوفان تحریم با مقاومت در برابر فشارهای داخلی و خارجی برای سقوط در دام کنوانسیونهای تکلیفی FATF
🔹سال ۹۸ در کمیسیون بررسی الحاق به لوایح تکلیفی FATF در مجمع تشتیص مصلحت نظام، با ارائه آمار تجارت خارجی کشور در دوره قبلی حضور در لیست سیاه این نهاد، استدلال کردم که ادعای صفر شدن یا حتی کاهش تجارت خارجی کشور در صورت قرار گرفتن در لیست سیاه این نهاد کذب است.
🔹۱۱ سوال اساسی از دولت درباره FATF شده بود که در یک گزارش مبسوط ۸۳ صفحهای، این پاسخها را ارزیابی کرده و به کلیه اعضای مجمع ارائه کردیم. اگر گزارش طبقهبندی نداشت، انتشار آن، مجال مناسبی برای روشن شدن عیار ادعاهای آن ایام فراهم میکرد.
🔹 مقامات دولت وقت مدعی بودند اگر وارد لیست سیاه شویم، حتی با کشورهای دوست هم نخواهیم توانست تجارت کنیم. بحمدلله با وجود فشارهای فراوان، مجمع الحاق به دو کنوانسیون CFT و پالرمو را تائید نکرد. زمستان ۹۸ وارد لیست سیاه شدیم، اما حجم تجارت خارجی ایران پس از آن نسبت به دوره اجرای برجام که از لیست سیاه خارجمان کرده بودند، نه تنها کاهش نیافت، بلکه افزایش نیز یافت. سال گذشته، حجم تجارت خارجی ایران با وجود قرار گرفتن در لیست سیاه FATF از ۱۰۰ میلیارد دلار عبور کرد و به لطف خدای متعال، رو به افزایش است.
🔹در صورتی که به دو کنوانسیون پالرمو و CFT ملحق میشدیم، اولا هیچ تضمینی نبود که FATF وضعیت ما را عادی کند، ثانیا تحریمهای آمریکا به داخل مرزهای ما کشیده میشد، ثالثا بهانه جدید برای گشایش پروندههای حقوقی علیه کشورمان در مجامع بینالمللی ایجاد میشد؛ چرا که هر اقدامی برای دور زدن تحریم میتوانست تبدیل به پروندهای تحت عنوان پولشویی و نقض کنوانسیون پالرمو شود.
🔹وال استریت ژورنال اخیرا نوشت که ایران با یک سیستم مالی مخفی، محاصره اقتصادی اعمال شده توسط آمریکا را دور میزند. اگر تحت فشار لیبرالهای حاکم بر دولت وقت، تسلیم ادعاهای کذب و وعدههای پوچ آنها میشدیم، این سیستم مالی مخفی لو میرفت، از کار میافتاد و امروز، به جای اینکه آمارها عبور از طوفان تحریم را مژده دهند، ترامپ از فشار حداکثری پاسخ مثبت گرفته بود. به لطف خدای متعال، لیبرالها نتوانستند خسارت محض دیگری به کشور تحمیل کنند. آن منش و آن راه، هرگز نباید..
⭕️دوربینهای حرارتی ایرانی، چشم بینای رزمندگان در میدان نبرد
🔹دوربینهای حرارتی یکی از مهمترین نیازهای ارتشهای جهان در سالهای اخیر به شمار میروند.
🔹نیروهای مسلح کشورمان نیز پس از پایان جنگ تحمیلی و با درک معایب نبود دوربینهای دید در شب، روند طراحی و ساخت دوربینهای دید در شب و حرارتی را آغاز کردند. این دوربینها در طیف گستردهای از جمله انواع انفرادی تا انواع نصب شده بر روی ناوها و تانکها تولید و استفاده میشوند.
⭕️ناوشکن دماوند بهزودی به ناوگان دریایی ارتش ملحق میشود
🔹امیردریادار ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش: ناوشکن دماوند در حال انجام تستهای نهایی است.
🔹ناوشکن دماوند بهزودی و در یک مناسبت به ناوگان دریایی ارتش ملحق میشود.
🔹در سال ۱۴۰۱ روند ساخت تجهیزات دریایی شتاب بیشتری خواهد گرفت و در حوزههای مختلف سطحی، زیرسطحی و اثرسطحی این روند ادامهدار خواهد بود.
🔹روز چهارشنبه ۲۰ دی ۱۳۹۶ این ناوشکن در حال ورود به بندر انزلی به موجشکن شرقی این بندر برخورد کرد و دچار سانحه شد که متأسفانه دو نفر از پرسنل آن به نامهای ناوبان دوم «امیر باسره طارمسری» و ناوسروان «بیژن زارع» در این سانحه به شهادت رسیدند.