🔴عبرتهای مدیریتی!!!
⁉ می دانید چرا در دنیا هیچگاه مسابقه « #خر_سواری» برگزار نمی شود؟!
🐴 پس از انجام تحقیقات میدانی و عملی بسیار جانور شناسان، مشخص شد که اسب ها در میدان مسابقه فقط در خط راست و مستقیم حرکت کرده و نه تنها مانع جلو رفتن و تاختن سایر اسبها به جلو نمی شوند، بلکه هرگاه سوارکار خودشان یا سایر اسبها به زمین بیفتد، تا حد امکان که بتوانند آن سوارکار سقوط کرده را لگد نمی کنند.
🏆 اما خرها وقتی در خط مسابقه قرار می گیرند، پس از استارت اصلا توجهی به جلو و ادامه مسیر مسابقه به صورت مستقیم نداشته و فقط به خر رقیب که در جناح چپ و یا راستش قرار دارد، پرداخته و تمام تمرکزش، ممانعت از کار دیگران است!
‼یعنی تنها هدفشان این است که مانع رسیدن خر دیگر به خط پایان شوند!
🐴 حتی به این قیمت که خودشان به خط پایان نرسند.
👌امروزه از این موضوع در « #علم_مدیریت» بسیار استفاده می شود و بدین معناست که افراد ناتوان که می دانند خود به خط پایان نمی رسند، با سنگ اندازی و ایجاد مشکلات و چوب لای چرخ دیگران گذاشتن، به بهانه مختلف، مانع رسیدن دیگران به اهدافشان می شوند و در اصطلاح میگویند: «فلانی، مسابقه خر سواری راه انداخته است».
✍ #رابرت_کیوساکی
@feghvaenghelab
🔴تقوای حقیقی از دیدگاه شهید چمران
#ریش_گذاشتن_ملاک_تقوا_نیست
ما می گوییم که برای تقوی « معیاری » بگذارید که قابل قبول همگان باشد ، و هر کس متقی تر است بالاتر باشد ( إِنَّ أَكْرَمَكُمْ عِندَ اللَّهِ أَتْقَاكُم . حجرات 13 )
ما به شدت طرفدار تقوی هستیم ، ما اصلا حاضر نیستیم با آدم غیر متقی کار کنیم ، ولی « تقوی چیست ؟ » آیا « ریش گذاشتن است » ، آیا ادعاهای گزاف بافتن است ؟ آیا حرف های گنده زدن است ؟
کسانی « ادعای تقوی » می کنند که در نظر من « بی تقوی ترین » آدم ها هستند ، اسم « اسلام و انقلاب را ضایع می کنند » ، دروغ ، تهمت ، شارلاتانی ، زد و بند و حقه بازی ، لجن مال کردن مردم بی گناه ، شایعه دروغ ساختن و مخالفین خود را با قلدری و زرنگی از میدان به در بردن ، این ها متقی نیستند و نمی توانند معیار خوبی برای ایمان و انقلاب و اسلام باشند . « شما آدم متقی به من نشان بدهید ، پای او را می بوسم » ، او را بر سر چشم خود می گذارم ، و هر متخصصی را وا می دارم که در مقابلش تعظیم کند ، و مسلماً بدانید هیچ کس از تقوی زده نمی شود و آن را نفی نمی کند ، مگر آن که در خودش غش باشد .
📚 حماسه ، عشق و عرفان ، مصطفی چمران ، ص 87
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
اخذ #عوارض_تونل و اتوبان در #تهران باعث میشود متمولین با سرعت بیشتری به زندگیشان برسند ولی با سرریزشدن ترافیک در خیابانهای فرعی، دود بیشتری در حلق مردم فرو میکند که البته با اصول #مدیریت_اصلاحاتی تناقضی ندارد.
@feghvaenghelab
🔴رابطه شرافت و راستگویی!
#تاجزاده: "سرانجام سد شکست و بعد از ۱۰ سال نخستین مناظرهام با حضور خبرنگاران برگزار شد. از آقای #زاکانی متشکرم که پذیرفت دور دوم مناظره هفته آینده ادامه یابد. به معجزه گفت و گو اعتقاد دارم و آن را گمشده ایران کهن اما استبدادزده میدانم. نهادینه شدن گفتگوی ایرانی با ایرانی آرزوی من است"
اعتقاد به معجزه گفتگو؟! آن هم از سوی کسانی که بدون سند ومدرک برای تقلب ادعایی، ابطال انتخابات را کف خواسته خود اعلام کردند؟! آن هم توسط دروغگویانی که به عدم امکان تقلب ۱۱ میلیونی در جمع دوستانشان معترف بودند ولی با جرزنی باب گفتگو را بستند و پرچم لشگرکشی خیابانی به دست گرفتند؟!
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
9.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روایت شنیدنی رهبر انقلاب از تاثیر شخصیت «شهید نواب صفوی» بر ایشان در جریان گفتوگوی تلویزیونی
@feghvaenghelab
⭕️ بیشتر رشد هزینههای جاری دولت صرف نجومی بگیران شد
👤 حسینعلی حاجی دلیگانی، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس:
🔹20 درصد بودجه سهم تمامی دستگاههای غیر دولتی کشور، از نیروهای مسلح گرفته تا قوه قضائیه، مجلس شورای اسلامی و نهادهای مذهبی و... است بنابراین اگر یک چهارم بودجه اینقدر در معیشت مردم اثر گذار است که از رئیس قوه مجریه گرفته به پائین آن را گوشزد میکنند چرا دولت نسبت به صرفه جوئی و شفاف سازی در مابقی بودجه که بخش عمده و اصلی بودجه نیز است بی تفاوت است.
🔹(با اشاره به افزایش 90 درصدی بودجه جاری دولت در چند سال اخیر) این در حالی است که بودجه نهادهای فرهنگی در چند سال گذشته نه تنها افزایشی نداشته بلکه کاهش نیز داشته است.
🔹بودجه عمرانی فقط روی کاغذ 62 هزار میلیارد نوشته می شود اما در عمل نصف آن نیز پیاده سازی نمیشود.
🔹(وی با ابراز اینکه میزان هزینههای جاری دولت در حالی اکنون 210 هزار میلیارد تومان است که قبل از دولت یازدهم 75 هزار میلیارد تومان بوده است گفت) متأسفانه این افزایش سه برابری هزینه جاری به جهت افزایش حقوق کارکنان دولت نبوده و علت آن افزایش تصاعدی مدیران حقوق نجومی بگیر بوده است.
🔹(با اشاره به ضرورت کاهش وابستگی بودجه به نفت) 50 هزار میلیارد تومان معافیتهای مالیاتی وجود دارد که مبلغ قابل توجهی است؛ مالیات بر عایدی سرمایه اعم از مالیات گرفتن از افراد واسطه و دلال در موضوعاتی مانند مسکن نیز جز مواردی است که هنوز دغدغه رسیدگی به آن، که از هر جهت به نفع مردم است جز اولویتهای دولتمردان و برخی از نمایندگان مجلس قرار نگرفته است./تسنیم
@feghvaenghelab
⭕️ کسانی که به بیگانه تکیه می کنند تفکر اسلامی ندارند
👤 آیت الله جوادی آملی، مرجع تقلید:
🔹(با اشاره به حکمت 66 نهج البلاغه) جامعه اسلامی باید روی پای خود بایستد و به بیگانه تکیه نکند، زیرا اگر جامعه مسلمان مستقل باشد شکوفا می شود؛ کسانی که به بیگانگان تکیه می کنند فکر اسلامی ندارند.
🔹کشور از لحاظ منابع بسیار غنی است. اگر احکام الهی در جامعه اجرا شود، موش صفتان و سلطان ها تولید نخواهند شد./ رسا
📮 #توییت
⭕️ فرشته رفیعی، روزنامه نگار و دبير اقتصادي خبرگزاري مهر:
🔹فقط ۵درصد صرفهجویی در بودجه ۱۲۷۴هزارمیلیارد تومانی شرکتهای دولتی،معادل بودجه عمرانی، معادل یکسال و نیم یارانه نقدی خانوار،۱.۴برابر بودجه آموزش و پرورش، کمی بیش از یکسال بودجه دفاعی کشور،دوبرابر بودجه طرح تحول سلامت،نیم برابر درآمد نفت است.چرا در بودجه خبری از صرفهجویی نیست؟
🔴عقده گشایی دولتی ها با پول بیت المال!!
🚩دهباشی: دولت روحانی با پول بیت المال از من شکایت شخصی کرده/نمیدانستم اینقدر بیجنبه هستند
سازنده مستند روحانی در سال ۹۲ در گفتگو با تسنیم:
🔹شکایت وزیر بهداشت بابت یادداشتی بود که ازمن در برخی سایتها منتشر شده بود و من پیشنهاد میکنم آن متن بار دیگر منتشر شود تا مخاطب ببیند در این ماجرا مجرمیتی احساس میکند؟
🔹 خلاصه آن یادداشت این است که وزیر بهداشت در آستانه انتخابات ریاستجمهوری سال 96 در یک سخنرانی اعلام کرد که ترور شهید مطهری توسط گروه فرقان، بخاطر ثروتش بوده است. من در یادداشتی توضیح دادم که ایشان اشتباه گفته است و من بهعنوان یک تاریخپژوه که پرونده گروهک فرقان را مطالعه کردم و با فرزندان مرحوم مطهری هم صحبت کردم، مطابق اوراق پرونده فرقان و گواهی فرزندان شهید مطهری انگیزه فرقانیها ثروت شهید مطهری نبود و من اعلام کردم که این صحبت توهین به شهید مطهری است.
🔹آقای قاضیزاده هاشمی بهعنوان شخص حقیقی میتوانست شکایت کند اما در دو مرحلهی ماجرا وزارت بهداشت شاکی من بود و حتی در مرحله تجدیدنظر آقای قاضیزاده هاشمی وزیر نبوده است! من نمیخواهم رای دادگاه عوض شود بلکه میخواهم این رویه تغییر کند و آیا میشود از امکانات دولتی برای کار شخصی استفاده کرد؟
🔹 من ادعایی ندارم که در پیروزی روحانی انتخابات 92 نقش جدی داشتم اما این ادعا را دارم که من متن سخنرانی وی در مراسم تنفیذ سال 92 را نوشتم و فراز طلایی آن درباره برخورد نکردن با منتقدان بود که بعدهم کلیپی از آن ساخته شد. اصلا تصور نمیکردم که آقای روحانی متنی را بخواند که بعدها به ذرهای از آن پایبند نباشد و اگر میدانستم که دولت فعلی تا این حد بیجنبه است حتما آن نطق را نمینوشتم و از این بابت پشیمانم.
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
هدایت شده از پاسخ به شبهات
آیت الله سیفی مازندرانی:
برخی کنوانسیون ها هویت انقلابی کشور را محو می کند/دشمن با کنوانسیون ها به دنبال سلطه بر اقتصاد کشور است
متن کامل بیانات در دیدار نماینده های طلاب و فضلا با معظم له :
http://www.qomefarda.ir/2816
پایگاه اطلاع رسانی آیت الله سیفی مازندرانی حفظه الله
♦️🌷https://eitaa.com/ayatollhseyfi
🔴هدر رفتن بودجه با بی کفایتی دولت؛ در شرکتهای دولتی چه میگذرد؟!
⭕️ سهم بودجه شرکت های دولتی از کل بودجه کشور به ۷۵ درصد رسیده است/ هزینه شرکت های دولتی زیانده ۱۱ هزار میلیارد تومان است
👤 اکبر ابدالی، محمدی عضو انجمن مدرسان اقتصاد مقاومتی کشور:
🔹۷۵ درصد از کل بودجه کشور معادل ۱۲۷۴ هزار میلیارد تومان به شرکت های دولتی میرسد که در مجلس بررسی نمیشود، یعنی تمامی صحبت ها و دعواها برسر ۲۵ درصد مابقی بودجه است که خود جای تامل دارد.
🔹سال گذشته کل بودجه شرکت های دولتی ۸۳۹ هزار میلیارد تومان بوده و امسال با ۵۲ درصد افزایش به ۱۲۷۴ هزار میلیارد تومان رسیده است، این درحالی است که بودجه عمومی کشور صرفا ۱۳ درصد افزایش پیدا کرده است.
🔹سال گذشته نسبت بودجه شرکت های دولتی به کل بودجه کشور ۶۷ درصد بوده، اما امسال سهم بودجه شرکت های دولتی از کل بودجه کشور به ۷۵ درصد رسیده است.
🔹براساس لایحه ای که دولت اعلام کرده است هزینه شرکت های دولتی زیانده ۱۱ هزار میلیارد تومان است، در مقایسه با بودجه فرهنگی کشور، بودجه این شرکت ها حدود ۹ برابر بودجه فرهنگی کشور است.
🔹اخیراً فضاسازیهای زیادی بر علیه بودجه فرهنگی کشور شکل گرفته اما خوب است بدانیم کل بودجه ای که دولت برای دین و مذهب در نظر گرفته معادل ۱۳۰۰ میلیارد تومان یعنی صرفاً ۰.۰۷ درصد از کل بودجه است.
🔹سازمانهایی که ما را تحریم میکنند و قطعنامه برعلیه ما صادر میکنند افزایش بودجه داشتهاند، جالب اینکه بودجه کمک به سازمان ملل تقریباً برابر با بودجه جامعه المصطفی است!
🔹بودجه جامعه المصطفی با ۵۰ هزار فارغ التحصیل و ۵۰ هزار دانشجوی خارجی از بسیاری از دانشگاههای کشور کمتر است.
🔹تک تک دانشجویان و فارغ التحصیلان جامعه المصطفی میتوانند یک سفیر اقتصادی برای کالای ایرانی و آوردن توریست به ایران باشند، دولت باید با شبکه سازی از این افراد در راستای اقتصاد کشور استفاده کند.
🔹در طی ارتباطی که با دانشجویان خارجی جامعه المصطفی داشته ایم بسیاری از آنها تعصب شدید بر روی کالای ایرانی و مصرف آن دارند.
🔹با ظرفیت عظیمی که جامعه المصطفی بعد از انقلاب ایجاد کرده است میتوان به صراحت گفت چندین برابر وزارت خارجه فعالیت داشته است.
🔹۵۰ میلیون نفر در سراسر دنیا توسط جامعه المصطفی مسلمان شدهاند، این یعنی بازار ۵۰ میلیونی برای کالای ایرانی که برای بهرهبرداری از آن، وزارت خارجه و وزارت صنعت باید اراده داشته باشند.
🔹در طی چند سال گذشته حدود ۵۰ تا ۶۰ درصد بودجه بسیاری از نهادهای دینی محقق شده و بخش زیادی از بودجه این مراکز محقق نمیشود./ ایسنا
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab