⭕️ کسانی که به بیگانه تکیه می کنند تفکر اسلامی ندارند
👤 آیت الله جوادی آملی، مرجع تقلید:
🔹(با اشاره به حکمت 66 نهج البلاغه) جامعه اسلامی باید روی پای خود بایستد و به بیگانه تکیه نکند، زیرا اگر جامعه مسلمان مستقل باشد شکوفا می شود؛ کسانی که به بیگانگان تکیه می کنند فکر اسلامی ندارند.
🔹کشور از لحاظ منابع بسیار غنی است. اگر احکام الهی در جامعه اجرا شود، موش صفتان و سلطان ها تولید نخواهند شد./ رسا
📮 #توییت
⭕️ فرشته رفیعی، روزنامه نگار و دبير اقتصادي خبرگزاري مهر:
🔹فقط ۵درصد صرفهجویی در بودجه ۱۲۷۴هزارمیلیارد تومانی شرکتهای دولتی،معادل بودجه عمرانی، معادل یکسال و نیم یارانه نقدی خانوار،۱.۴برابر بودجه آموزش و پرورش، کمی بیش از یکسال بودجه دفاعی کشور،دوبرابر بودجه طرح تحول سلامت،نیم برابر درآمد نفت است.چرا در بودجه خبری از صرفهجویی نیست؟
🔴عقده گشایی دولتی ها با پول بیت المال!!
🚩دهباشی: دولت روحانی با پول بیت المال از من شکایت شخصی کرده/نمیدانستم اینقدر بیجنبه هستند
سازنده مستند روحانی در سال ۹۲ در گفتگو با تسنیم:
🔹شکایت وزیر بهداشت بابت یادداشتی بود که ازمن در برخی سایتها منتشر شده بود و من پیشنهاد میکنم آن متن بار دیگر منتشر شود تا مخاطب ببیند در این ماجرا مجرمیتی احساس میکند؟
🔹 خلاصه آن یادداشت این است که وزیر بهداشت در آستانه انتخابات ریاستجمهوری سال 96 در یک سخنرانی اعلام کرد که ترور شهید مطهری توسط گروه فرقان، بخاطر ثروتش بوده است. من در یادداشتی توضیح دادم که ایشان اشتباه گفته است و من بهعنوان یک تاریخپژوه که پرونده گروهک فرقان را مطالعه کردم و با فرزندان مرحوم مطهری هم صحبت کردم، مطابق اوراق پرونده فرقان و گواهی فرزندان شهید مطهری انگیزه فرقانیها ثروت شهید مطهری نبود و من اعلام کردم که این صحبت توهین به شهید مطهری است.
🔹آقای قاضیزاده هاشمی بهعنوان شخص حقیقی میتوانست شکایت کند اما در دو مرحلهی ماجرا وزارت بهداشت شاکی من بود و حتی در مرحله تجدیدنظر آقای قاضیزاده هاشمی وزیر نبوده است! من نمیخواهم رای دادگاه عوض شود بلکه میخواهم این رویه تغییر کند و آیا میشود از امکانات دولتی برای کار شخصی استفاده کرد؟
🔹 من ادعایی ندارم که در پیروزی روحانی انتخابات 92 نقش جدی داشتم اما این ادعا را دارم که من متن سخنرانی وی در مراسم تنفیذ سال 92 را نوشتم و فراز طلایی آن درباره برخورد نکردن با منتقدان بود که بعدهم کلیپی از آن ساخته شد. اصلا تصور نمیکردم که آقای روحانی متنی را بخواند که بعدها به ذرهای از آن پایبند نباشد و اگر میدانستم که دولت فعلی تا این حد بیجنبه است حتما آن نطق را نمینوشتم و از این بابت پشیمانم.
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
هدایت شده از پاسخ به شبهات
آیت الله سیفی مازندرانی:
برخی کنوانسیون ها هویت انقلابی کشور را محو می کند/دشمن با کنوانسیون ها به دنبال سلطه بر اقتصاد کشور است
متن کامل بیانات در دیدار نماینده های طلاب و فضلا با معظم له :
http://www.qomefarda.ir/2816
پایگاه اطلاع رسانی آیت الله سیفی مازندرانی حفظه الله
♦️🌷https://eitaa.com/ayatollhseyfi
🔴هدر رفتن بودجه با بی کفایتی دولت؛ در شرکتهای دولتی چه میگذرد؟!
⭕️ سهم بودجه شرکت های دولتی از کل بودجه کشور به ۷۵ درصد رسیده است/ هزینه شرکت های دولتی زیانده ۱۱ هزار میلیارد تومان است
👤 اکبر ابدالی، محمدی عضو انجمن مدرسان اقتصاد مقاومتی کشور:
🔹۷۵ درصد از کل بودجه کشور معادل ۱۲۷۴ هزار میلیارد تومان به شرکت های دولتی میرسد که در مجلس بررسی نمیشود، یعنی تمامی صحبت ها و دعواها برسر ۲۵ درصد مابقی بودجه است که خود جای تامل دارد.
🔹سال گذشته کل بودجه شرکت های دولتی ۸۳۹ هزار میلیارد تومان بوده و امسال با ۵۲ درصد افزایش به ۱۲۷۴ هزار میلیارد تومان رسیده است، این درحالی است که بودجه عمومی کشور صرفا ۱۳ درصد افزایش پیدا کرده است.
🔹سال گذشته نسبت بودجه شرکت های دولتی به کل بودجه کشور ۶۷ درصد بوده، اما امسال سهم بودجه شرکت های دولتی از کل بودجه کشور به ۷۵ درصد رسیده است.
🔹براساس لایحه ای که دولت اعلام کرده است هزینه شرکت های دولتی زیانده ۱۱ هزار میلیارد تومان است، در مقایسه با بودجه فرهنگی کشور، بودجه این شرکت ها حدود ۹ برابر بودجه فرهنگی کشور است.
🔹اخیراً فضاسازیهای زیادی بر علیه بودجه فرهنگی کشور شکل گرفته اما خوب است بدانیم کل بودجه ای که دولت برای دین و مذهب در نظر گرفته معادل ۱۳۰۰ میلیارد تومان یعنی صرفاً ۰.۰۷ درصد از کل بودجه است.
🔹سازمانهایی که ما را تحریم میکنند و قطعنامه برعلیه ما صادر میکنند افزایش بودجه داشتهاند، جالب اینکه بودجه کمک به سازمان ملل تقریباً برابر با بودجه جامعه المصطفی است!
🔹بودجه جامعه المصطفی با ۵۰ هزار فارغ التحصیل و ۵۰ هزار دانشجوی خارجی از بسیاری از دانشگاههای کشور کمتر است.
🔹تک تک دانشجویان و فارغ التحصیلان جامعه المصطفی میتوانند یک سفیر اقتصادی برای کالای ایرانی و آوردن توریست به ایران باشند، دولت باید با شبکه سازی از این افراد در راستای اقتصاد کشور استفاده کند.
🔹در طی ارتباطی که با دانشجویان خارجی جامعه المصطفی داشته ایم بسیاری از آنها تعصب شدید بر روی کالای ایرانی و مصرف آن دارند.
🔹با ظرفیت عظیمی که جامعه المصطفی بعد از انقلاب ایجاد کرده است میتوان به صراحت گفت چندین برابر وزارت خارجه فعالیت داشته است.
🔹۵۰ میلیون نفر در سراسر دنیا توسط جامعه المصطفی مسلمان شدهاند، این یعنی بازار ۵۰ میلیونی برای کالای ایرانی که برای بهرهبرداری از آن، وزارت خارجه و وزارت صنعت باید اراده داشته باشند.
🔹در طی چند سال گذشته حدود ۵۰ تا ۶۰ درصد بودجه بسیاری از نهادهای دینی محقق شده و بخش زیادی از بودجه این مراکز محقق نمیشود./ ایسنا
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
📮 #توییت
⭕️ حسن خجسته، کارشناس رسانه و استاد دانشگاه:
🔹بلوغ رسانه ای چیست؟
🔹در یک نظرسنجی بیش از ۷۰٪ از زندگی خانوادگی راضیند اما همین افراد فکر می کنند ۷۰٪ جامعه از زندگی راضی نیستد، اولی دریافت شخص از زندگی است دومی دریافت رسانه ای شده فرد از دیگران است.
#رسانه | #اجتماعی
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
⚡️مسایل شرعی را برای حوزه بگذارید
✔️آیت الله سبحانی در واکنش به سخنان اخیر ریس جمهور🔻
🔹آیهای که میفرماید «لا إِکْراهَ فِی الدِّینِ»، ناظر به عقیده است؛ عقیده با اکراه درست نمیشود؛ عقیده، جذب قلب میشود و قلب انسان اگر بخواهد قلب چیزی را جذب کند، نیازمند دلیل و برهان است.
🔹باید منبریها، رسانهها و مؤلفها عقائد را برهانی بیان کرده تا مردم آرام آرام معتقد شوند.احکام جنبه اجرایی دارد، حجاب از قبیل مسائل تکلیفی است؛ حجاب، چماقی بر سر زنان نیست؛ بلکه مرتبط با عفاف آنان است.
🔹آقایانی که در رأس کار هستند، یک مقدار از مسائل را برای حوزه بگذارند؛ شما که عقل کل نیستید؛ اقتصاد، سیاست و ... برای شما؛ ولی احکام شرعی را برای حوزه بگذارید.
🔹حجاب تنها با نصیحت درست نمیشود؛ 50 درصد با نصیحت است؛ اما 50 درصد دیگر اجرا می خواهد، امر به معروف می خواهد، نهی از منکر می خواهد. باید جنبههای اجرایی برای اجرای احکام حجاب در جامعه عاقلانه باشد.
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 فرشاد مومنی، استاد اقتصاد دانگاه علامه طباطبایی:
🔹خصوصیسازی اسم رمز کسب رانت شد. در بودجه 98 با خصوصیسازی افسارگسیخته و بدون برنامه از نفت تا آموزش و پرورش روبهرو هستیم./ زاویه
#اقتصادی
@feghvaenghelab
21.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مردی بزرگ!
سیره اهل بیت را در روزگار امروز ببینیم!
اگر ما شیعه هستیم باید ....
🔸کلیپ تکان دهنده!
✅ تا انتها مشاهده کنید، متحول خواهید شد!
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
🚩آیتالله صدیقی: نتیجه برجام "گوشتِ ۱۰۰ هزار تومانی" است/ با FATF شرایط بدتر میشود
خطیب نماز جمعه تهران:
🔹با توجه به اینکه در دو کمیسیون تخصصی مجمع fatf رد شده است، امیدوارم رئیس مجمع تشخیص مصلحت و سایر اعضا اقتدار کشور را حفظ کنند
🔹ما در جنگ اقتصادی هستیم و در جنگ، استتار یکی از مسائلی است که باید رعایت کرد. این مسائل در اتاق فکر کشورهای غارتگر پیچیده شده و قبول این نسخه خلاف فرهنگ ما است
🔹عاقل سرّ خود را به دشمن نمیدهد و ما نباید از آنها رنگ بپذیریم.
🔹برجام نتیجه اش این شده که گوشت امروز حدود 100 هزار تومان است و شخصی به من میگفت خانوادهاش چندماه است گوشت نخوردهاند
🔹انبیا هر جا حکومت کردهاند در کنار مردم بودند، امام همان رویه را در حسینیه نشینی انجام داد و مقام معظم رهبری نیز همین رویه را دارد و براساس اطلاعات دقیقی که دارم کل مایملک زندگی ایشان یک وانتبار نمیشود اما با اقتدار از ارزشها حسینی کوتاه نیامدهاند و ایستادگی در برابر قدرتهای بزرگ اتمی را نشان دادهاند.
⭕️ رمزگشایی از مسیر اقتصادی ونزوئلا
✍ سید یاسر جبرائیلی، کارشناس اقتصاد سیاسی
🔹ساختار اقتصاد ونزوئلا پیش از هوگو چاوز، توسط کارلوس پرز کاملا نئولیبرالیزه شده بود.
🔹پرز با اجرای توصیههای صندوق بینالمللی پول چون برنامههای تعدیل ساختاری(SAP)، آزادسازی اقتصادی و عدم مداخله دولت در اقتصاد، تقریبا تمامی زیرساختهای تولیدی ونزوئلا را نابود کرد و بیگانگان بر بازار تولید و خدمات این کشور مسلط شدند.
🔹کشوری که در دهه ۱۹۵۰ میلادی، ۵۰ درصد تولید ناخالص داخلیاش از محل کشاورزی و شیلات بود، تبدیل به کشوری شد که نفت میفروخت و همه چیز از جمله اقلام کشاورزیاش را وارد میکرد و امروز دچار بحران امنیت غذایی است.
🔹کشوری که از فقر سرمایهگذاری رنج میبرد، درآمدهای حاصل از فروش نفت را در بازارهای آمریکا سرمایهگذاری میکرد(پدیده Petrodollar Recycling).
🔹مردم از فرط فقر ناشی از آزادسازی اقتصادی و تعدیل ساختاری دست به شورش زدند. چاوز که از افسران دولتی پرز بود، مامور به سرکوب مردم شد اما تمرد کرد و قهرمان شد.
🔹چاوز وقتی به قدرت رسید، خدمات زیادی انجام داد. نفتی که فروخته میشد و پولش جیب شرکتهای آمریکایی، طبقه صادرکنندگان نفت و واردکنندگان اقلام را در ونزوئلا پر میکرد، صرف خدمات عمومی شد. در حوزههای معیشت، سلامت، آموزش و... جهشهای تاریخی انجام شد.
🔹اشتباه بزرگ چاوز اما این بود که خیال میکرد میتواند در یک ساختار نئولیبرال، یک نظام اقتصادی سوسیالیستی ایجاد کند.
🔹او در یک دوره کوتاه مدت، توانست سطح رفاه عمومی در ونزوئلا را بالا ببرد، اما چون در نظام تولید داخلی نتوانست تغییری ایجاد کند، با کاهش درآمد نفت، اقتصاد ونزوئلا دچار بحران شد. تولید داخلی، یعنی عامل اصلی ایجاد ثروت، از میان رفته بود و چاوز نتوانست احیایش کند.
🔹ونزوئلا از روز تاسیس WTO یعنی بیش از ۲۲ سال است که عضو این سازمان است اما تنها عایدی عضویت در این ساختار تجارت آزاد، ناتوانی دولت کاراکاس در حمایت از تولید داخلی در برابر هجوم آزاد کالای خارجی بوده است./ کانال سید یاسر جبرائیلی
🌐 #بین_الملل
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
🚩 روایت جدید کدخدایی از پیشنهاد گستاخانه معترضان به نتیجه انتخابات در سال ۸۸
سخنگوی شورای نگهبان:
🔹 در انتخابات 88 پیش ما آمدند که شورای نگهبان را کنار بگذاریم و عدهای بنشینند و نظارت بکنند؛ برچه اساسی؟ قانون این را میگوید؟ اگر قانون اساسی را کنار بگذاریم که دیگر سنگ روی سنگ بند نمیشود.
🔹 پیشنهاد رسمی آنها این بود که شورای نگهبان کنار برود و هیئتی از قضات، وکلا و سیاسیون بیاید تا بر کار انتخابات نظارت کنند.
🔹برچه اساس این حرف زده شد؟ وقتی شورای نگهبان صلاحیتها را تایید میکرد و گزینه نهایی شما در آن بود، شورای نگهبان خوب بود ولی وقتی که برگزاری انتخابات است و دارید آمار انتخابات را میگویید، شورای نگهبان کنار برود؟
@feghvaenghelab