📷 نسبت «دهک دهم» از «دهک اول» از «یارانه پنهان» چقدراست؟/ ایرنا
@feghvaenghelab
📝مطهری: حمایت رهبر انقلاب از تصمیم سران قوا جوانمردانه بود
@feghvaenghelab
هدایت شده از حوزه انقلابی
🏳کلام مهم و مغفول دیروز رهبری
🏳قبل بیانات درباره اوضاع کشور
💠رهبرانقلاب
‼️در زندگیِ انسان دعا نباید نقش حاشیهای داشته باشد بلکه باید در متن زندگیِ انسان، دعا و توسل و درخواست از خداوند وجود داشته باشد، این، سیرۀ و جزو توصیههای مؤکّد و دائمی ائمه است، روایاتی که در باب دعا وارد شده است، خیلی زیاد است، دعاهای گوناگون. این روایت هم که من میخوانم، بیتناسب به اوضاع کنونیِ ما هم نیست. امام باقر میفرمایند: صبحها این دعا را بخوانید! "اللهم اصرِف عنّی کلَّ مصیبةٍ أنزلتها من السماء الی الارض فی هذا الیوم،" مصیبتها هم همه از آسمان است، همان مصیبتی هم که ما خودمان به دست خودمان درست میکنیم که در آیۀ شریفه هم هست آنچه مصیبت است، از خودِ توست؛ آن هم از خدای متعال است، چون همۀ حرکات عالَمِ وجود جز به ارادۀ الهی تحقق پیدا نمیکند. ما با سوءِ عمل خودمان واسطه بلا و مصیبت میشویم، مصیبت را خدای متعال بخاطر سوء عملِ ما به ما متوجه میکند. پس مصیبتها هم از آسمان میآید. میفرماید در این دعا بخواهید از خدای متعال که هر مصیبتی را که از آسمان میاید از شما دفع کند! ۹۸/۸/۲۶
#نشربامنبع
@howzehenghelabi
📌 احیای خانواده؛ راهکار رسیدن به امت اسلامی/ خانواده نباید در قالب قرارداد اجتماعی مطرح شود
✅ حجتالاسلام والمسلمین حسین سوزنچی، عضو هیئت علمی دانشگاه باقرالعلوم(ع) در کرسی ترویجی «چالشهای سیاستگذاری خانواده و زنان در گام دوم» مطرح کرد؛
🔹 در فهم ماهیت خانواده و مکانیسم قوانین حاکم بر آن دچار اشکالات بنیادین هستیم.
🔹 خانواده غیر از جامعه است؛ هر چند جامعه از خانواده تشکیل شده، اما جامعه از افراد تشکیل شده است.
🔹 جامعه ابتدا باید به حد عدالت برسد، اما از این مهمتر آن است که به حد خانواده برسد و از این مهمتر، به حد عبودیت برسد.
🔹 قوانین ناظر بر خانواده در یک نگاه کلی دو دسته است: دغدغه یک دسته، تحقق عشق و مودت و رحمت است و یک دسته دیگر، عدالت است.
🔹 این دو دسته نباید با هم یکی شود؛ مشکل رخ داده در غرب و کشور ما این است که مسئله مودت و رحمت کنار رفته و مسئله خانواده به عنوان یک سازمان در قالب قرارداد اجتماعی نظاره میشود که در این صورت محور اصلی، عدالت است.
🔹 احیای مسئله حقوق زن، راهی جز مسیر خانواده ندارد. اگر مسیر خانواده را نابود کنیم حقوق زن هم نابود میشود؛ اگر خانواده احیا شد، میتوانیم دم از امت اسلامی بزنیم که هدف تمدن اسلامی و حکومت ماست./ مفتاح
📖 متن کامل در:
🌐 http://meftaah.com/?p=14011
ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#زنان_و_خانواده
#کرسی_ترویجی
#قم
@feghvaenghelab
💬علی مطهری، نماینده مجلس
🔹حمایت رهبری از تصمیم سران قوا به آشوبها پایان داد
🔹میتوان این اقدام را شبیه اقدام امام (ره) در پذیرش مسئولیت قبول قطعنامه ۵۹۸ دانست
🔹در این ماجرا جایگاه مجلس تنزل پیدا کرد اما باید قبول کنیم که مجلس هم در تصمیمگیری برای حل این مشکل تعلل کرد/ایسنا
@feghvaenghelab
استاد رحیم پور ازغدی:
سالهاست برخی مسئولین میخواهند نظام را سرنگون کنند اما مردم نمیگذارند
برجام که گند زد،گفتند تصمیم نظام بود
به رهبری دروغ می بندن که موافق fatfهست
و حالا گرانی بنزین را پای رهبری می نویسند
ولی ما همچنان می گوییم
🌷ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند
"مشکات"/توییتنا
@feghvaenghelab
6.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥تصاویری شورانگیز از قیام امروز مردم زنجان علیه اشرار و آشوبگران/لبیک زنجانی ها به امام خامنه ای...
@feghvaenghelab
🔴 #لطفا_حرف_نزنید!
🔹🔸ربیعی امروز گفته «روحانی خودش را فدای مردم و کشور کرد.»
♦️سخنگوی دولت این حرف عجیب را درحالی می زند که روحانی مصلحت کشور را فدای سیاسی کاری و لجبازی کرد و طرح موفق سهمیه بندی بنزین و کارت سوخت را فقط به دلیل اینکه مربوط به دولت قبل بوده متوقف کرد و آنقدر افزایش قیمت بنزین را برخلاف قانون به تاخیر انداخت که مصرف بنزین و قاچاق سربه فلک گذاشت و کشور به جایی رسید که ناچار شد امروز در دقیقه نود قیمت را آزاد کند.
♦️اما همین کار ضروری را هم با بی تدبیری تمام، بدون اعلام قبلی، بدون زمینه سازی، بدون اعتماد سازی در مردم با بیشترین هزینه بر دوش کشور انجام داد.
♦️روحانی خود را فدا کرد؟! روحانی مردم، رهبری، امنیت کشور، مصلحت، اماکن عمومی، جوانان مردم، اموال شخصی مردم و آبروی کشور را فدا کرد!
♦️کاش این جماعت لیبرال اصلا حرف نزنند. چون این کار را هم مثل سایر کارهایشان به بدترین شکل ممکن انجام می دهند.
✍ رها عبداللهی
@feghvaenghelab
⭕️از "شورش اشرافیت علیه جمهوریت" تا "شورش جمهوریت علیه اشرافیت"
✍️امیر حسین ثابتی، مجری جهان آرا
🔹خلاصه ترین تیتر برای فتنه سال 88 "شورش اشرافیت علیه جمهوریت" بود چون اشرافی که در انتخابات در مقابل خواست اکثریت مردم شکست خوردند نتیجه قانونی را نپذیرفتند و با تحریک اقلیتی از مردم آن هم فقط در مناطق خاصی از تهران و چند شهر دیگر، شورش خیابانی را کلید زدند.
🔹اما اتفاقات روزهای اخیر برعکس سال 88، شورش "جمهوریت علیه اشرافیت" است و فارغ از اوباشی که کف خیابان مشغول تخریب اموال عمومی هستند، اکثریت مردم در اثر مدیریت اشرافی چند سال اخیر و تصمیمات خلق الساعه مانند سه برابر کردن قیمت بنزین در عرض یک شبانه روز، نارضایتی شان بیش از پیش است.
🔹نقطه اشتراک نا آرامی های سال 88 و 98 در این است که ریشه بسیاری از مشکلات کشور یک اولیگارشی اشرافی و غربگراست که وقتی در قدرت نیست ناجوانمردانه علیه جمهوریت و خواست مردم می شورد و وقتی هم در قدرت است به قدری ناکارآمد و بی تدبیر است که بازهم مردم را به ستوه می آورد...
@feghvaenghelab
⭕️فاصله ما و رهبری در این روزها
✍️محسن مهدیان
🔹بعد از اعلام سهمیه بندی، در ضعف تدبیر عمیق دولت در اطلاع رسانی و نگرانی از آینده طرح، مردم دچار عصبیت شدند و به خیابان ریختند. در این میان بسیاری از من و شما چه کردیم و باید چه می کردیم؟
🔸برخی به آتش اعتراضات خیابانی دمیدند. برخی فرصت یافتند اشتباه مردم در انتخاب روحانی را به رخ بکشند. برخی تلاش کردند حساب رئیسی و یا حتا رهبری را از اجرای سهمیه بندی جدا کنند.
🔹اصولگراهای مجلس که قاعدتا باید باتجربه تر و ریش سفیدتر عمل کنند ابتدا مصوبه شورای عالی سران را غیرقانونی دانستند و بعد هم تلاش کردند مانع اجرای طرح شوند و برخی شان بعد از سخنان رهبری نیز کوتاه نیامدند و تا استیضاح رئیس دولت و مجلس هم پیش رفتند.
🔹رهبری اما به میدان آمد و تصریح کرد به سران قوا حسن ظن دارم و از تصمیم مشترک حمایت می کنم. چرا حاضر نشدیم از ساختار مردمی حمایت کنیم؟
🔸مساله اینست که برخی از ما حرمتی برای ساختارهای جمهوریت قائل نیستیم. این ساختارها مشروعیتش به امضای جمهوریت است. این ساختارها برآمده از مردم سالاری است. دفاع از ساختار، دفاع از فرد و این و آن نیست. دفاع از مردم است. چطور این مبنای معرفتی را رها کردیم؟ چرا حاضر نشدیم نگرانی مردم از این تصمیم را در ساختار موجود حل و فصل کنیم وبه کف خیابان نبریم؟
🔹شاید هم می دانستیم اما نگران چهارتا فالور و لایک و رای امروز و فردایمان بودیم. نبودیم؟ رهبری کار نکرده ما را تمام کرد.
@feghvaenghelab
.
♻️ ابوالحسن پینوشه، ایران شیلی نمیشه
در دهههای ۶۰ و ۷۰ میلادی که اوج حکومت ها و دولت های پدید آمده از کودتاهای آمریکایی در منطقه آمریکای لاتین بود، برخلاف خواسته آمریکا، در شیلی رئیس جمهوری مردمی روی کار آمد به نامِ سالوادور آلنده.
دولت ها و نظامیانِ وابسته به آمریکا که از حمایت CIA برخوردار بودند با شعار مبارزه با کمونیسم و مبارزه با شوروی، همه حکومت های مردمی را قلع و قمع می کردند اما استثنائا در شیلی به مشکل برخوردند. سرنخِ تمامِ کودتاها و توطئهها هم طبقِ معمول در سفارت آمریکا بود.
آلنده، رئیس جمهور مردمی شیلی با آگاهی از این مسئله، راههای ارتباطی با سفارت آمریکا را محدود کرده بود. او با پشتوانه مردمی به رهبری قدرتمند در منطقه آمریکای لاتین تبدیل شده بود. به طوری که در خودِ ارتش هم از او حمایت می کردند و کسی را یارای مخالفت با آلنده نبود.
در این شرایط تمام راه های کودتا بسته شده بود و آمریکا در این کشور به مشکل برخورده بود به طوری که غربیها شیلی را هم به مثل کوبا از دست رفته می پنداشتند، اینجا بود که سازمان سیا، موقتا فرمول انقلاب رنگین و مخملی را تعطیل و از راه مکر و تزویر وارد شد.
سیا با استخدامِ افراد نفوذی و استفاده از جاسوس هایی که در بدنه دولت آلنده داشتند، هزینه خدمات را در کشور بالا بردند. هزینه درمان هزینه سوخت، هزینه تحصیل، هزینه بهداشت، هزینه رفت و آمد و...
هدف آنها ایجادِ قحطیهای مصنوعی در کشورِ شیلی بود، نفوذی ها، برای فقرا صف های طولانی جهت پرداخت کوپنهای غذا و یا یک کاسه سوپ و یا سبد کالا ترتیب می دادند و طی آن افرادی را وارد صفها می کردند تا به آلنده فحاشی کنند. نفوذی ها مرتب به مردم القا می کردند که سایه جنگ بر کشور سایه افکنده. می گفتند ناوهای هواپیمابر در اقیانوس به سمتِ آبهای شیلی حرکت کردند و خطرِ قحطیها و گرسنگی های کشنده، بزودی و قریب الوقوع خواهد بود و تقصیر تمام این بدبختی ها به گردن رهبر و اعتقادات ِضد آمریکایی اوست!
نفوذیهای CIA سوبسیدها (یارانهها) را برداشتند و قیمت ها لحظه به لحظه بالاتر می رفت. وظیفه آنها ابن بود که به جلب آمریکا و نفوذی هایش، آلنده که در اوج محبوبیت بود را مسئول این قحطیها و کمبودها معرفی کنند.
قیمتِ آب و برق را بالا بردند و نان و مایحتاجِ مردم در انبارها عمدا از بین می رفت اما به دست مردم نمی رسید. رادیوی اسپانیایی زبانِ آمریکا مرتبا برنامه داشت و دلیلِ این مشکلات را دکتر آلنده معرفی و به مردم القا می کرد که سیاست های غلط و ضدآمریکایی او کشور رو به ناکجاآباد برده و مردم اگر خواهان برآورده شدن خواسته های حداقلی برای زنده ماندنِ خود هستند، باید دست از حمایت از آلنده بر دارند!
آمریکائیها آلنده و خانواده اش را به دروغ، کاسب تحریم معرفی می کردند که از قِبَلِ تحریم های اقتصادی آمریکا به ثروتِ هنگفتی رسیدهاند. کار به جایی رسید که مردم و انقلابیونِ شیلی به خیابان ها ریختند و فریاد میزدند:
ما عدالت نمیخواهیم
ما آزادی نمیخواهیم
ما برابری نمیخواهیم
نان میخوایم تا از گرسنگی نمیریم...!
با هدایت پینوشه (نظامی شیلیایی که مامورِ سیا بود) دولت مردمی آلنده سقوط کرد و پینوشه بلافاصله با کشتاری تاریخی که در شهرِ سانتیاگو به راه انداخت، قدرت را بدست گرفت، حکومت نظامی اعلام کرد و هزاران نفر دیگه از مردم را به جوخه های تیرباران سپرد!
در سال۶۰ خورشیدی از آنجا که رفتار بنی صدر شباهت بسیاری به رفتارهای پینوشه داشت، مردم انقلابی، به درستی دست ابوالحسن بنیصدر را خواندند و در تظاهرات هایی که علیه او در گوشه و کنارِ کشور برگزار می شد، شعار می دادند:
ابوالحسن پینوشه، ایران شیلی نمیشه
ابوالحسن پینوشه یکی از ماموران آمریکا در ایران بود. به یقین غربی ها پینوشه های دیگری هم در آستین دارند که با توجه به موقعیتِ ویژه انقلاب اسلامی ایران، این پینوشه ها شاد دیگر نظامی نباشند و حتی با افتخار اعلام کنند که سرهنگ نیستند.
مراقب نفوذی ها و پینوشههای زمان باشیم.
🔺 حمید رسایی🔻
@feghvaenghelab
1_127498726.m4a
14.18M
تحلیلی از ماجرای #گرانی_بنزین
پاسخ به سوالات اساسی این روزها:
🔺 #رهبر انقلاب از چه چیزی حمایت کردند؟ گرانی بنزین یا مصوبه سران قوا؟
🔺دلیل بیانات دیروز رهبری؟
🔺در صورت مخالفت رهبر انقلاب با اصل طرح چه اتفاقی می افتاد؟
🔺 اشتباهات دولت #روحانی در موضوع #بنزین
#محمد_عبدالهی
@feghvaenghelab