💬علی مطهری، نماینده مجلس
🔹حمایت رهبری از تصمیم سران قوا به آشوبها پایان داد
🔹میتوان این اقدام را شبیه اقدام امام (ره) در پذیرش مسئولیت قبول قطعنامه ۵۹۸ دانست
🔹در این ماجرا جایگاه مجلس تنزل پیدا کرد اما باید قبول کنیم که مجلس هم در تصمیمگیری برای حل این مشکل تعلل کرد/ایسنا
@feghvaenghelab
استاد رحیم پور ازغدی:
سالهاست برخی مسئولین میخواهند نظام را سرنگون کنند اما مردم نمیگذارند
برجام که گند زد،گفتند تصمیم نظام بود
به رهبری دروغ می بندن که موافق fatfهست
و حالا گرانی بنزین را پای رهبری می نویسند
ولی ما همچنان می گوییم
🌷ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند
"مشکات"/توییتنا
@feghvaenghelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تصاویری شورانگیز از قیام امروز مردم زنجان علیه اشرار و آشوبگران/لبیک زنجانی ها به امام خامنه ای...
@feghvaenghelab
🔴 #لطفا_حرف_نزنید!
🔹🔸ربیعی امروز گفته «روحانی خودش را فدای مردم و کشور کرد.»
♦️سخنگوی دولت این حرف عجیب را درحالی می زند که روحانی مصلحت کشور را فدای سیاسی کاری و لجبازی کرد و طرح موفق سهمیه بندی بنزین و کارت سوخت را فقط به دلیل اینکه مربوط به دولت قبل بوده متوقف کرد و آنقدر افزایش قیمت بنزین را برخلاف قانون به تاخیر انداخت که مصرف بنزین و قاچاق سربه فلک گذاشت و کشور به جایی رسید که ناچار شد امروز در دقیقه نود قیمت را آزاد کند.
♦️اما همین کار ضروری را هم با بی تدبیری تمام، بدون اعلام قبلی، بدون زمینه سازی، بدون اعتماد سازی در مردم با بیشترین هزینه بر دوش کشور انجام داد.
♦️روحانی خود را فدا کرد؟! روحانی مردم، رهبری، امنیت کشور، مصلحت، اماکن عمومی، جوانان مردم، اموال شخصی مردم و آبروی کشور را فدا کرد!
♦️کاش این جماعت لیبرال اصلا حرف نزنند. چون این کار را هم مثل سایر کارهایشان به بدترین شکل ممکن انجام می دهند.
✍ رها عبداللهی
@feghvaenghelab
⭕️از "شورش اشرافیت علیه جمهوریت" تا "شورش جمهوریت علیه اشرافیت"
✍️امیر حسین ثابتی، مجری جهان آرا
🔹خلاصه ترین تیتر برای فتنه سال 88 "شورش اشرافیت علیه جمهوریت" بود چون اشرافی که در انتخابات در مقابل خواست اکثریت مردم شکست خوردند نتیجه قانونی را نپذیرفتند و با تحریک اقلیتی از مردم آن هم فقط در مناطق خاصی از تهران و چند شهر دیگر، شورش خیابانی را کلید زدند.
🔹اما اتفاقات روزهای اخیر برعکس سال 88، شورش "جمهوریت علیه اشرافیت" است و فارغ از اوباشی که کف خیابان مشغول تخریب اموال عمومی هستند، اکثریت مردم در اثر مدیریت اشرافی چند سال اخیر و تصمیمات خلق الساعه مانند سه برابر کردن قیمت بنزین در عرض یک شبانه روز، نارضایتی شان بیش از پیش است.
🔹نقطه اشتراک نا آرامی های سال 88 و 98 در این است که ریشه بسیاری از مشکلات کشور یک اولیگارشی اشرافی و غربگراست که وقتی در قدرت نیست ناجوانمردانه علیه جمهوریت و خواست مردم می شورد و وقتی هم در قدرت است به قدری ناکارآمد و بی تدبیر است که بازهم مردم را به ستوه می آورد...
@feghvaenghelab
⭕️فاصله ما و رهبری در این روزها
✍️محسن مهدیان
🔹بعد از اعلام سهمیه بندی، در ضعف تدبیر عمیق دولت در اطلاع رسانی و نگرانی از آینده طرح، مردم دچار عصبیت شدند و به خیابان ریختند. در این میان بسیاری از من و شما چه کردیم و باید چه می کردیم؟
🔸برخی به آتش اعتراضات خیابانی دمیدند. برخی فرصت یافتند اشتباه مردم در انتخاب روحانی را به رخ بکشند. برخی تلاش کردند حساب رئیسی و یا حتا رهبری را از اجرای سهمیه بندی جدا کنند.
🔹اصولگراهای مجلس که قاعدتا باید باتجربه تر و ریش سفیدتر عمل کنند ابتدا مصوبه شورای عالی سران را غیرقانونی دانستند و بعد هم تلاش کردند مانع اجرای طرح شوند و برخی شان بعد از سخنان رهبری نیز کوتاه نیامدند و تا استیضاح رئیس دولت و مجلس هم پیش رفتند.
🔹رهبری اما به میدان آمد و تصریح کرد به سران قوا حسن ظن دارم و از تصمیم مشترک حمایت می کنم. چرا حاضر نشدیم از ساختار مردمی حمایت کنیم؟
🔸مساله اینست که برخی از ما حرمتی برای ساختارهای جمهوریت قائل نیستیم. این ساختارها مشروعیتش به امضای جمهوریت است. این ساختارها برآمده از مردم سالاری است. دفاع از ساختار، دفاع از فرد و این و آن نیست. دفاع از مردم است. چطور این مبنای معرفتی را رها کردیم؟ چرا حاضر نشدیم نگرانی مردم از این تصمیم را در ساختار موجود حل و فصل کنیم وبه کف خیابان نبریم؟
🔹شاید هم می دانستیم اما نگران چهارتا فالور و لایک و رای امروز و فردایمان بودیم. نبودیم؟ رهبری کار نکرده ما را تمام کرد.
@feghvaenghelab
.
♻️ ابوالحسن پینوشه، ایران شیلی نمیشه
در دهههای ۶۰ و ۷۰ میلادی که اوج حکومت ها و دولت های پدید آمده از کودتاهای آمریکایی در منطقه آمریکای لاتین بود، برخلاف خواسته آمریکا، در شیلی رئیس جمهوری مردمی روی کار آمد به نامِ سالوادور آلنده.
دولت ها و نظامیانِ وابسته به آمریکا که از حمایت CIA برخوردار بودند با شعار مبارزه با کمونیسم و مبارزه با شوروی، همه حکومت های مردمی را قلع و قمع می کردند اما استثنائا در شیلی به مشکل برخوردند. سرنخِ تمامِ کودتاها و توطئهها هم طبقِ معمول در سفارت آمریکا بود.
آلنده، رئیس جمهور مردمی شیلی با آگاهی از این مسئله، راههای ارتباطی با سفارت آمریکا را محدود کرده بود. او با پشتوانه مردمی به رهبری قدرتمند در منطقه آمریکای لاتین تبدیل شده بود. به طوری که در خودِ ارتش هم از او حمایت می کردند و کسی را یارای مخالفت با آلنده نبود.
در این شرایط تمام راه های کودتا بسته شده بود و آمریکا در این کشور به مشکل برخورده بود به طوری که غربیها شیلی را هم به مثل کوبا از دست رفته می پنداشتند، اینجا بود که سازمان سیا، موقتا فرمول انقلاب رنگین و مخملی را تعطیل و از راه مکر و تزویر وارد شد.
سیا با استخدامِ افراد نفوذی و استفاده از جاسوس هایی که در بدنه دولت آلنده داشتند، هزینه خدمات را در کشور بالا بردند. هزینه درمان هزینه سوخت، هزینه تحصیل، هزینه بهداشت، هزینه رفت و آمد و...
هدف آنها ایجادِ قحطیهای مصنوعی در کشورِ شیلی بود، نفوذی ها، برای فقرا صف های طولانی جهت پرداخت کوپنهای غذا و یا یک کاسه سوپ و یا سبد کالا ترتیب می دادند و طی آن افرادی را وارد صفها می کردند تا به آلنده فحاشی کنند. نفوذی ها مرتب به مردم القا می کردند که سایه جنگ بر کشور سایه افکنده. می گفتند ناوهای هواپیمابر در اقیانوس به سمتِ آبهای شیلی حرکت کردند و خطرِ قحطیها و گرسنگی های کشنده، بزودی و قریب الوقوع خواهد بود و تقصیر تمام این بدبختی ها به گردن رهبر و اعتقادات ِضد آمریکایی اوست!
نفوذیهای CIA سوبسیدها (یارانهها) را برداشتند و قیمت ها لحظه به لحظه بالاتر می رفت. وظیفه آنها ابن بود که به جلب آمریکا و نفوذی هایش، آلنده که در اوج محبوبیت بود را مسئول این قحطیها و کمبودها معرفی کنند.
قیمتِ آب و برق را بالا بردند و نان و مایحتاجِ مردم در انبارها عمدا از بین می رفت اما به دست مردم نمی رسید. رادیوی اسپانیایی زبانِ آمریکا مرتبا برنامه داشت و دلیلِ این مشکلات را دکتر آلنده معرفی و به مردم القا می کرد که سیاست های غلط و ضدآمریکایی او کشور رو به ناکجاآباد برده و مردم اگر خواهان برآورده شدن خواسته های حداقلی برای زنده ماندنِ خود هستند، باید دست از حمایت از آلنده بر دارند!
آمریکائیها آلنده و خانواده اش را به دروغ، کاسب تحریم معرفی می کردند که از قِبَلِ تحریم های اقتصادی آمریکا به ثروتِ هنگفتی رسیدهاند. کار به جایی رسید که مردم و انقلابیونِ شیلی به خیابان ها ریختند و فریاد میزدند:
ما عدالت نمیخواهیم
ما آزادی نمیخواهیم
ما برابری نمیخواهیم
نان میخوایم تا از گرسنگی نمیریم...!
با هدایت پینوشه (نظامی شیلیایی که مامورِ سیا بود) دولت مردمی آلنده سقوط کرد و پینوشه بلافاصله با کشتاری تاریخی که در شهرِ سانتیاگو به راه انداخت، قدرت را بدست گرفت، حکومت نظامی اعلام کرد و هزاران نفر دیگه از مردم را به جوخه های تیرباران سپرد!
در سال۶۰ خورشیدی از آنجا که رفتار بنی صدر شباهت بسیاری به رفتارهای پینوشه داشت، مردم انقلابی، به درستی دست ابوالحسن بنیصدر را خواندند و در تظاهرات هایی که علیه او در گوشه و کنارِ کشور برگزار می شد، شعار می دادند:
ابوالحسن پینوشه، ایران شیلی نمیشه
ابوالحسن پینوشه یکی از ماموران آمریکا در ایران بود. به یقین غربی ها پینوشه های دیگری هم در آستین دارند که با توجه به موقعیتِ ویژه انقلاب اسلامی ایران، این پینوشه ها شاد دیگر نظامی نباشند و حتی با افتخار اعلام کنند که سرهنگ نیستند.
مراقب نفوذی ها و پینوشههای زمان باشیم.
🔺 حمید رسایی🔻
@feghvaenghelab
1_127498726.m4a
14.18M
تحلیلی از ماجرای #گرانی_بنزین
پاسخ به سوالات اساسی این روزها:
🔺 #رهبر انقلاب از چه چیزی حمایت کردند؟ گرانی بنزین یا مصوبه سران قوا؟
🔺دلیل بیانات دیروز رهبری؟
🔺در صورت مخالفت رهبر انقلاب با اصل طرح چه اتفاقی می افتاد؟
🔺 اشتباهات دولت #روحانی در موضوع #بنزین
#محمد_عبدالهی
@feghvaenghelab
🔴تعدادی دانشجوی مسلح در دانشگاه تهران که قصد داشتند آشوب کنند دستگیر شدند،
منتظر باشید #اصلاح_طلبان در یکی دوماه قبل از انتخابات برای کاسبی رای شعار آزادی دانشجو سر دهند!
همینقدر کاسب، همینقدر منافق!
(حمید قدیری)
@feghvaenghelab
🔴فوری/خبرگزاري فارس نوشت: عبدالرضا داوري مشاور احمدی نژاد به اتهام همكاري با شبكه معاند آمدنيوز با دستور قضايي بازداشت شده است.
@feghvaenghelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اشرار و آشوبگران در شیراز چه کردند⁉️
🔹آشوبگران طی روزهای گذشته دهها پمببنزین، خودرو و اماکن دولتی و خصوصی را در شیراز به آتش کشیده و ۷۶ شعبه بانک (معادل یکششم بانکهای شیراز) را بهصورت صددرصد تخریب کردهاند. شیوه عملکرد «هسته اصلی خشونت» که خسارت دهها میلیارد تومانی بر دستان مردم شیراز بهجای گذاشته، نشان میدهد این افراد کاملاً آموزشدیده بوده و برخلاف بسیاری از مردم که از افزایش ناگهانی بنزین غافلگیر شدهاند، این عناصر مترصد و آماده چنین موقعیتی بودهاند./فارس
@feghvaenghelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ روحانینمای هتاک به ملت ایران کیست
بعد از گران شدن بنزین، فردی در لباس روحانیت که خود را سید معرفی کرده در کلیپ تصویری به شکل هتاکانهای به ملت ایران توهین میکند.
این درحالی است این هتاک علاوه بر اینکه سطحی از دورههای طلبگی را طی نکرده، یکی از پرورش یافتگان جریان #شیعه_انگلیسی است و با هدف تفرقه و ایجاد آشوب درحال حاضر در یکی از کشورهای خارجی به سر میبرد.
@feghvaenghelab
از این پس مراقب اثار مخرب انگشت خود باشیم بدی انتخاب بعضی دامن همه رو گرفته😔/توتیتا
#دغدغه_مردم
#توطئه_دشمن
@feghvaenghelab
⭕️نهاد رهبری به موضوع افزایش قیمت بنزین ورود کنند/با افزایش قیمت حامل های انرژی در سال 89 جمعیتی که با هزینه های درمان زیر خط فقر می رفتند 3 برابر شد
👤فرشاد مومنی، کارشناس اقتصادی
🔹 این تصور وجود دارد که اگر قیمتهای کلیدی را دستکاری کنیم تنها هزینه تورم آن را میپردازیم و در ازای آن منابع قابل اعتنا و کم زحمت بدست میآوریم.
🔹 در گزارش کمیسیون بهداشت مجلس به صراحت اشاره شده که پیش از تجربه افزایش قیمت حاملهای انرژی در دی89، سالانه یک درصد جمعیت ایران از ناحیه هزینههای کمرشکن درمان به زیر خط فقر میافتادند در حالی که در اولین سال پس از اجرای این سیاست ضریب آن ۳ برابر افزایش یافت.
🔹 به ازای یک واحد افزایش سطح عمومی قیمتها، هزینههای سلامت بین ۲٫۵ تا ۳٫۵ برابر افزایش مییابد یعنی واکنش این بخش به سیاستهای تورمزا نزدیک به ۳ برابر واکنش میانگین کلیه کالاها و خدمات دیگر است.
🔹 هر زمان افزایش قیمت سوختهای فسیلی بالا رفته مراجعه فقرا به سمت جنگلزدایی و بوتهکنی برای تامین نیازهای گرمایشی نیز بالا رفتهاند. معاونت جنگل وزارت جهادکشاورزی گزارشی منتشر کرد مبنی براینکه از دی ۸۹ تا شهریور۹۲ میزان درختکنی برای تامین نیازهای سوختی ۱۰۰ درصد و میزان بوتهکنی ۶۰ درصد افزایش یافت.
🔸بنده از نهاد رهبری میخواهم مطالبه یک کار کارشناسی یک صفحهای کنند و از آنها(دولت) بخواهند که به این پرسشها پاسخ دهند که
▫️چه میزان درآمد از این منظر حاصل خواهد شد؟
▫️صرف چه اموری میشود؟
▫️در اثر این شوک چه دستاوردهایی حاصل میشود؟
▫️ حداقل این دستاوردها در آن حیطه چه میزان است؟
▫️آیا اعتماد مردم به حاکمیت بیشتر میشود؟
▫️ آیا رفاه مردم بیشتر میشود؟
▫️ در چه حوزههایی سوء کارکرد بوجود میآید.
@feghvaenghelab
هدایت شده از دروس آیت الله سیفی مازندرانی
🔹حضور حجتالاسلام والمسلمین دکتر عابدی در دفتر فقیه مجاهد آیت الله سیفی مازندرانی و دیدار با معظم له♦️
http://eitaa.com/joinchat/1864433688C16fc6a024e
⭕️ حالا نوبت انتقام به ما رسیده/ مراکز حساس نظامی و اقتصادی و... دشمنان در دسترس ما هستند
✍️ حسین شریعتمداری، مدیر مسئول روزنامه کیهان
🔹حق مقابله به مثل -Retortion- یا انتقام -Retaliation- یکی از اصول پذیرفتهشده در حقوق بینالملل است و در آموزههای فقهی نیز به رسمیت شناخته شده است.
🔹آشوبگران بازداشت شده اعتراف کرده و اسناد همراه آنها نیز به وضوح نشان میدهد که اشرار و اراذل آشوبگر از سوی سرویسهای اطلاعاتی برخی کشورها، ازجمله آمریکا، اسرائیل و فرانسه در داخل ایران و بعضاً در کشورهای یادشده آموزش عملیات تروریستی و تخریب دیدهاند و هزینه این آموزش را نیز دولت جنایتکار و قرون وسطایی آلسعود تامین کرده است. گفتنی است که محل انجام بخشی از آموزشها نیز در عربستان بوده است.
🔹اگرچه اعتراف اراذل مزدور با اسناد و مدارک غیرقابل انکاری نظیر تماسهای تلفنی، تصاویر حضورشان در کشورهای بیگانه و فیلمهای آموزشی همراه است که در صحت اعترافات آنان کمترین تردیدی باقی نمیگذارد ولی اسناد مستحکم دیگری نیز درمیان است و آن، حمایت آشکار و بیپرده مقامات رسمی دولتهای یاد شده از آشوبگران و حتی تشویق و ترغیب آنان به آتشافروزی و قتل و غارت است.
🔹اکنون باید پرسید با وجود این همه سند غیرقابل انکار که به وضوح از مدیریت بیرونی آشوبهای اخیر و نقش کشورهای یاد شده در این فتنهانگیزی حکایت میکند، آیا میتوانیم از حق قانونی خود برای مقابله به مثل صرفنظر کنیم؟! و اگر این حق قانونی و شناخته شده خود را نادیده بگیریم به مردم مظلوم ایران اسلامی ستم نکردهایم؟! میپرسید چگونه؟ پاسخ این سؤال پیچیده نیست. دشمنان در کاخ شیشهای نشستهاند و مراکز حساس و استراتژیک نظامی و اقتصادی و... آنها به آسانی قابل دسترسی است و میتوان با تحمیل خسارتهای سنگین مالی و نظامی، دشمن را به استیصال کشانده و به زانو درآورد./ کیهان
@feghvaenghelab
هدایت شده از دروس آیت الله سیفی مازندرانی
🔹حضور آیت الله اعرافی در بیت فقیه مجاهد آیت الله سیفی مازندرانی و دیدار با معظم له♦️
http://eitaa.com/joinchat/1864433688C16fc6a024e
⭕️ مشاجره بنزینی روحانی و رحیمپورازغدی در نشست شورای عالی انقلاب
👤 علیرضا سلیمی، عضو هیأت رئیسه کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس:
🔹رئیس جمهور در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی با آقای رحیمپورازغدی با تندی صحبت کرده و بحث و جدلی بین آنها صورت گرفته است.
🔹مباحث مطرح شده در جلسه شب گذشته شورای عالی انقلاب فرهنگی مربوط به بنزین بوده و آقای رحیمپورازغدی اعتراضاتی را نسبت به گران کردن نرخ بنزین و این اقدام دولت داشته است و خواستار توضیح شدند.
🔹پس از این اظهارنظر آقای رحیمپور و درخواست برای پاسخگویی رئیسجمهور، مباحث تندی مطرح میشود که بعد از جدل تند صورت گرفته، حسن روحانی جلسه این شورا را ترک کرد.
🔹ادبیات آقای روحانی در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی غیرقابل دفاع بوده و الفاظی را در برابر یکی از اعضا به کار برده است که به هیچ وجه قابل قبول نیست.
🔹آقای روحانی گویا تصور کرده است که اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی کارگزاران و کارمندان دولت محسوب میشوند؛ اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی فرهیختگان کشور محسوب میشوند نه گماشته آقای روحانی. رئیس جمهور باید در ادبیاتش تجدیدنظر کند./ فارس
@feghvaenghelab
🔴خبر ویژه /تکمیلی
⏪ حمايت اصلاحطلبان از منافقين
در بيانيه وقيحانه شخصيتهاي اصلاحطلب كه خود رسانههاي اصلاحطلب داخلي نيز از انتشار آن ابا داشتند و امروز رسانهاي شده، اصلاحطلبان با پررويي، حضور حداقل ۲۲ ساله خود در سطوح كلان اجرايي دولتهاي پس از امام راحل بهويژه نقش استثناييشان درروي كار آمدن دولت بيتدبير روحاني را ناديده گرفته و علت اعتراضات مردم را به مشكلات حاكميت درگذشته ربط دادهاند/ بهعنوان نمونه شهيندخت مولاوردي دستيار سابق رئيسجمهور، بهجاي پاسخگويي درباره عملكرد دوران مسئوليتش، طلبكار نظام شده است
طنز تلخ ماجرا آنجاست كه اين جماعت اشرافي صاحب ثروت و قدرت، خود را كنار مردم جا زدهاند/ آيا اگر يكي از برجها و ساختمانهاي شركتهاي خصوصي و دولتي متعلق به همين افراد در آتش اغتشاشات ميسوخت، همينگونه از اراذل اجارهاي دفاع ميكردند؟
@feghvaenghelab
⚠️ اگر کشور وارد عرصه سالمندی شود، دیگر کاری نمیشود کرد
رهبر انقلاب شب گذشته در دیدار با فعالان اقتصادی:
👌 یکی از مزیّتهای بزرگ کشور عبارت است از فرصت جمعیت جوان کشور.
🌺 ما امروز در دلِ این فرصت قرار داریم. [طبق] آنچه به من گزارش دادند این فرصت تا بیست سال دیگر ادامه خواهد داشت...
🔰 اگر غفلت کردیم و این بیست سال فرصت از دستمان رفت و کشور وارد عرصهی سالمندی و فرسودگی شد، دیگر کاری نمیشود کرد. ۱۳۹۸/۰۸/۲۸
زن، خانواده و سبک زندگی در نگاه رهبر انقلاب👇
❣️ @Khamenei_Reyhaneh
⭕️برای کسب 30 هزار میلیارد تومان چقدر به کشور ضرر خورد؟
✍️وحید اشتری
🔸در خبرها آمده تنها در شیراز، نزدیک به ۷۶ بانک دچار آسیب و خسارت صد درصدی شده است. این یعنی یک ششم بانکهای این شهر پرجمعیت و پر مسافر، از چرخه خدمات به مردم خارج شدهاند!
🔹به جای دائما محکوم کردن معترضین و مردم و منافقین و اشرار خوبست قدری هم در مورد مسببین اصلیتر این وضعیت حرف زده بشود.
🔸آقای روحانی کلا میخواست سی و اندی هزار میلیارد از این گرانی بنزین درآمد کسب کند. کاش یک مجموعه مستقلی وجود داشت مینشست خسارات این چند روز در شهرهای مختلف را جمع و تفریق میزد ببینیم با این اقدام نسنجیده و بدون توضیح برای مردم، جناب رئیس جمهور با #کفایت کشورمان، چند هزار میلیارد خسارت جدید به کشور زده است.
🔹بعد این را جمع میزدیم با صدهزارمیلیاردی که با همراهی آقای زنگنه از ۶ سال پیش با تعطیل کردن کارت سوخت به کشور زدند. بعد با ارز ۴۲۰۰ جهانگیری که بذل و بخشش شد تجمیع میکردیم و بعلاوه میکردیم با ۱۸ و نیم میلیارد دلار ذخایر ارزی کشور که در سال ۹۶ کف بازار ریختند.
@feghvaenghelab
🔴احمد جانجان(کارشناس اقتصادی): کارشناسان اقتصادی که گفته اند الان زمان اجرای طرح #گرانی_بنزین است را به ما معرفی کنید تا به هندوستان صادر کنیم.
#بنزین_روحانی
#شبیخون_بنزینی
@feghvaenghelab
🔻رئیس جمهور درجلسه هیأت دولت:
یک جمع کوچک ضد وطن و منافع ملی اقدام کردند؛
باید در برابر مزدورانی که علیه امنیت کشور اقدام می کنند، قاطع باشیم...
پ.ن. منظور از برخورد قاطع، پست و مقام گرفتن سران فتنه ۸۸ در کابینه دولت تدبیر و امیده دیگه؟!
مزدوران فتنه ۹۸ قراره در کدوم جایگاهها قرار بگیرند؟!
"رایحه"/توییتا
@feghvaenghelab
⭕️ بیشترین جنگ ها را دموکرات ها به راه انداخته اند/ باید از فرصت آمریکای ترامپ بهره ببریم
👤 وحید غروی، رئیس دانشگده روابط بین الملل وزارت خارجه:
🔹بیشترین جنگ ها را دموکرات ها به راه انداخته اند و جنگ ویتنام نیز در زمان ریاست جمهوری جان اف کندی آغاز شد
🔹فاجعه ای به اسم القاعده، جنگ لیبی همه از جمله اقداماتی است که هیلاری کلینتون مسبب آن بوده است.
🔹متاسفانه روشنفکران ما در ایران در قضیه استیضاح ترامپ ممکن است از سقوط ترامپ و روی کار آدن دموکرات ها حمایت کنند. اما در جریان نیستند که به خاطر نزدیکی دموکرات ها با اسرائیل و صهیونیسم و همچنین تاکید بیش از حد آنان بر جزئیات حقوق بشر، علی رغم لبخندهایشان سخت ترین مواضع را در قبال ایران اتخاذ خواهند کرد و حتی ممکن است گزینه نظامی را در نظر داشته باشند.
🔹شرایط او (دونالد ترامپ) در داخل، برخورد با اروپایی ها، موضوع خاورمیانه ترامپ را در وضعیت بدی قرار داده و بهترین فرصت برای ماست تا بازی کنیم. رئیس جمهوری آمریکا حتی حاضر شده بود با آقای ظریف عکس بیندازد، در صورتی که طرف مقابل او آقای روحانی بود.
🔹سوال اینجاست که دموکرات و جمهوریخواه چه فرقی برای ایران دارند؟ این ما هستیم که باید از شرایط به نحو احسن استفاده کنیم. معتقدم که در شرایط فعلی ترامپ حتی حاضر است از ایران عذرخواهی کند. کما اینکه خانم آلبرایت این کار را کرد ولی ما به سمت حل اختلافات حرکت نکردیم.
🔹نکته مهمی که باید عنوان کرد این است که بزرگترین مخالف ایران برای مذاکره با آمریکا رژیم صهیونیستی، ارتجاع عرب، ترکیه، چین و روسیه هستند. آنها از نبود رابطه بین تهران و واشنگتن سود کلانی می برند. اما متاسفانه ما در دیپلماسی نرم بدان توجه نمی کنیم./ خبرآنلاین
@feghvaenghelab