*بحران جهش آفرین*
💡گاهی اوقات باید بحرانی باشد تا جوششی و جهشی اتفاق بیفتد.
🔸استادی داریم که می فرمودند اگر می خواهید ببینید چه ظرفیتی در دویدن دارید ببینید کسی که گرگ به دنبالش انداخته چطور می دود؟! شاید ده برابر سرعت معمول!
🔸دکتر سبحانی (اقتصاد دان) چند سال قبل 14 اقتصاد برتر دنیا را بررسی کرده بود. نتیجه جالبی به دست آمد؛ *جهش اقتصادی* این کشورها همگی *بعد از مواجه با یک بحران بزرگ* رقم خورده بود. پیروزی و حتی شکست در یک جنگ( مثل آلمان و ژاپن بعد از شکست در جنگ جهانی دوم) می تواند یک جهش را رقم بزند.
✅پس نباید از بحرانها غفلت کرد که در قاموس *مدیریت راهبردی جهادی* ، تهدیدی وجود ندارد بلکه *تهدید، همان فرصت بزرگتر است* .
✅با این نگاه نه جنگ و نه تحریم و نه کرونا هیچکدام تهدید نیستند. چون فرصتهای بزرگتر در گرو پیشآمد همین بحرانهاست.
🌟در بحرانها، *جوان گریزان* هم مجبور می شوند به ظرفیت و انرژی جوانان اعتماد کنند.
🌟در بحرانها، افراد توانمند، شجاع و مدیر و مدبر از *مدیران خسته و بی رمق* شناخته می شوند (شیپور جنگ که نواخته می شود مرد از نامرد شناخته می شود؛ شهید مصطفی چمران)
🌟در بحرانها، *ساختارهای فشل و ناکارآمد* خودشان را نشان می دهند و بر خوش باوران هم اثبات می شود که این ساختار باید بازمهندسی شود.
🌟در بحرانها، *نارسایی های دانشی و فرهنگی * خودشان را نشان می دهند و انقلابهای علمی (توماس کوهن) شکل می گیرند.
در بحرانها...
در چنین شرایطی باید گفت که *بحرانم آرزوست! *
البته بحران آفرینی نباید کرد ولی در بحرانها نه *منفعل* ، نه *فعال* ، بلکه *فوق فعال* عمل می کنیم؛
که انسان منفعل در برابر بحرانها *سکوت* می کند و اگر حرفی هم بزند جز گلایه نیست؛
و انسان فعال در برابر بحرانها *اقدام* می کند و آن را حل می کند؛
ولی انسان فوق فعال از خود *بحران برای جهش* استفاده می کند. از آب کره می گیرد. خود و جامعه اش را باور می کند، ظرفیت ها را در نظمی جدید به کار می بندد و رشد می دهد و *فکری نو، راهی نو و تمدنی نو* در می اندازد.
✳️انسان فوق فعال، شاید در میدان فعلی خوب بازی داده نشود؛ غمی نیست!
✳️او می تواند *قاعده بازی* را عوض کند و اگر نیاز باشد بازی نویی عرضه می کند.
#جهش_تولید
#مدیریت_جهادی
#اقتصاد_مقاومتی
@andisheh_moghavemat
اندیشه مقاومت
♻️ چرا روحانا خطرناکتر از کروناست 🔰
♻️ چرا روحانا خطرناکتر از کروناست 🔰
حمید رسایی اذهان بسیاری از مردم در این روزها به این سئوال مشغول بود که چرا حسن روحانی نه تنها برای مقابله با کروناویروس جدی نیست بلکه در برابر تصمیمات مهم وزارت بهداشت که طی چند مکاتبه اعلام شد و در چند هفته اخیر در برابر اقداماتی که ستاد کل نیروهای مسلح در خصوص جلوگیری از سفرها و قطع زنجیره انتقال ویروس داشت، مقاومت کرد؟ در هفتههای پایانی اسفند کار به شکلی رها شده بود که برای مدتی همه دنبال روحانی بودند تا جناب پرزیدنت را پیدا کنند و در مقابل دوربین قرار دهند بلکه رئیس دولت از برنامههایش برای مقابله با این ویروس و تامین سلامت مردم بگوید اما اساسا اثری از روحانی نبود حالا عباس عبدی، یکی از حامیان روحانی و از چهرههای با نفوذ اصلاحات از دلایل این رفتار روحانی در یادداشتی پرده برداشته و نوشته رئیس دولت گمان میکند که اکنون بهترین فرصت برای حل مسآله تحریمها و آغاز گفتگو با آمریکاست عباس عبدی از قولهایی هم که در این باره داده شده، خبر میدهد و این اقدام را در صورت تحقق سبب احیای برجام میداند در نگاه اول باورش سخت است که روحانی، سلامت مردم را به گروگان گرفته تا سیاستهای غلط مبتنی بر اعتماد به دشمن را محقق کند و به خیال خامش تحریمها را لغو کند بهانهای که با آن برجام را تحمیل و تحریمها را بیشتر از قبل کرد که مقدمات فشار بیشتر را هم فراهم کرد اما مگر همین حسن روحانی نبود که معیشت مردم را به گروگان گرفت تا برجام هستهای را تحمیل کند؟ مگر همین روحانی نبود که در تصمیمگیری بنزین سه هزار تومانی امنیت مردم را به گروگان گرفت تا برجام موشکی و برجام منطقهای را تحمیل کند؟ برای همین است که معتقدم روحانا از کرونا خطرناکتر است روحانی باید برود .....
🔴دکتر کرمی:
وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با سلام و احترام اخیرا نامه ای منتسب به سازمان غذا و دارو برای جلوگیری از آگهی پخش شده در تلویزیون در تبلیغ یک روغن غیر تراریخته منتشر و درخواست توقف آن را کرده اند چرا؟ مردم حق دارند بدانند کدام روغن تراریخته است یا غیر تراریخته بر عکس روغن های تراریخته هم باید در هنگام تبلیغ اعلام کنند تراریخته نه اینکه جلوی شرکتی که روغن غیر تراریخته می سازد را بگیرند این یعنی تضییع حقوق شهروندی و مخالف با قانون اساسی و مخالف با دستور دولت در منشور حقوق شهروندی است چرا وزارت بهداشت با حقوق شهروندی مردم و حق دانستن و حق انتخاب آنان مخالفت می کند و همسو با وارد کنندگان مافیایی روغن های تراریخته و دانه های روغنی تراریخته شده است مردم سوال می کنند چرا وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو مدافع مافیای واردات ده ها میلیون تن دانه های روغنی تراریخته و روغن های تراریخته شده است ملت بزرگ ایران با سازمان غذا و دارو تماس بگیرید و علت حمایت وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو از مافیای واردات تزاریخته را بپرسید و بگوئید چرا با حقوق شهروندی ما در حق دانستن و حق انتخاب ما مخالفت می کنید شماره های وزارت بهداشت و سازمان غذا دارو را اعلام نمایید و نکته جالب در این موضوع افشای شعارهای دروغ و فریب سرکردگان و مافیای تراریخته است که نه تنها سکوت کرده اند بلکه مخالف پخش این آگهی هستند مگر شما فریاد نمی زدید مخالف واردات تراریخته هستید؟ مگر روغن های تراریخته وارداتی نیست؟ خب اگر واقعا راست میگویید و صادق هستید خب از این تبلیغ حمایت کنید؟ ...
🔴یکی از "دکترهای" بدون مرز که ویزایش رد شد برنارد کوشنر که به نقل از جروزلم پست از تاثیرگذارترین صهیونیستهاست و روابط نزدیکی با مجاهدین خلق و گروههای تجزیه طلب کرد دارد. تنها دونفر از پزشکان بدون مرز پزشک بودند. درحالیکه ایران کمبود پزشک ندارد.
منبع: فیسبوک
*Radveen*
@andisheh_moghavemat
34.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⬅️ صحبتها و روشنگریهای استاد روحالله #مومن_نسب در رابطه با ۱۰ فرمان! #اوباما برای ایران که بهزبان فارسی در سایت وزارت امور خارجه آمریکا بارگذاری شده و متأسفانه تمام این ۱۰ دستور در ایران توسط برخی مسئولین دولتی و حتی برخی مردم ایران و حتی بعضی افراد حزباللهی و انقلابی! اجرا شده است!
امروز جوانان و توسعه دهندگان ایرانی توانستهاند پیشرفتهای زیادی در زمینه نرمافزاری و سختافزاری داشته باشند، ولی متأسفانه مسئولین ما حتی با نرمافزارها و قابلیتهای آنها آشنایی ندارند و برای ارتباط با مردم ایران از نرم افزارهای آمریکایی استفاده میکنند.
پخش زندهٔ ادامهٔ صحبتهای جناب مؤمننسب را ساعت ۱۹ امروز در کانال جبهه در شبکهٔ تعاملی گپ مشاهده کنید... 👇
🔗 Gap.im/jebheh
🎞 کلیپ و ✍ متن از "آتریسا"، عضو جبهه
🔗 https://www.hoorsa.com/p/OTg5NDk0MQ
⚡️ خطرناکتر از #کرونا برخی مسئولین فضای مجازی کشورند!
إنشاءالله قوهٔ قضاییه و نمایندگان انقلابی #مجلس_شوراي_اسلامي شرشان را کم کنند...
@andisheh_moghavemat
🚩محسن هاشمی: اصلاح طلبان در رفتار سیاسی خود توهم قدرت و مهره چینی را کنار بگذارند/ عدم مشارکت در انتخابات با هدف آبروداری بود
🔹باز بودن فضای انتخابات همیشه به پیروزی اصلاح طلبان منجر نمی شود
🔹تصمیم اصلاحطلبان برای عدم مشارکت در انتخابات، نوعی رفتار سیاسی با هدف آبروداری بوده است تا با عدم مشارکت، فقدان عملگرایی و نتیجهگیری را در دولت، مجلس و مدیریت شهری پوشش بدهد و اگر تصمیمی متفاوت با این نیز گرفته میشد با مکانیزیم موجود انتخابات، مشخص نبود تا چه میزان در نتایج انتخابات تفاوتی حاصل میشد و شاید با چند درصد تفاوت در مشارکت، ترکیب راهیافتگان به مجلس یازدهم تغییر چندانی نمیکرد.
@andisheh_moghavemat
🌸امشب زمين و آسمان
🎉گرديده پر شور و شعف
🌸امشب تمام عرشيان
🎉بهر زيارت بسته صف
🌸امشب که عيدي ميدهد
🎉بر عاشقان شاه نجف
🌸امشب توهم مستي کن
🎉ودل را بري کن از اسف
🌸زيرا به دنيا آمده
🎉مظهر عزت و شرف
🌹 ميلاد پربرکت و باسعادت
امام #حسین(ع) مبارک باد🌸🎊
#ماه_شعبان
#میلاد_امام_حسین(ع)
🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻
🍀🍁🌺🌷🌻
📮 #توییت
⭕️ دانشطلب:
🔹چند روشنفکر ایرانی تا به حال به خرافۀ نحسی سیزده و به مناسک احمقانه و زیانبار «سیزده به در» حمله کردهاند؟ چند چهره دانشگاهی سراغ دارید که ادعای نقادیشان را غیر از دین و سیاست در خرافات مردمپسند هم ثابت کرده باشند؟ اگر چیزی برای غربیها مهم نباشد عقل اینها هم از کار میافتد
@andisheh_moghavemat
هدایت شده از خبرگزاری فارس
مولودی(3).mp3
5.73M
🎙توی آسمون ماه اومد... با صدای محمود کریمی
🌸ولادت با سعادت ابوالفضل العباس (ع) و روز جانباز گرامیباد.
@Farsna
🔴 سقوط قیمت نفت سنگین ایران به زیر 15 دلار
🔹 دادههای سایت اویلپرایس نشان میدهد که بهای هر بشکه نفت سنگین ایران در روز گذشته، با افت 12 درصدی به 14.9 دلار رسیده است.
🔹 در سبد اوپک، نفت سنگین ایران به ارزانترین نفت تبدیل شده است. البته قیمت نفت در تمامی کشورها کاهشی بوده است.
🔹 در روز گذشته قیمت هر بشکه نفت برنت نیز با افت 2.4 درصدی همراه شده و در حدود 28 دلار ثبت شده است. قیمت هر بشکه نفت WTI آمریکا نیز با 4.8 درصد کاهش به مرز 21.5 دلار رسیده است.
@andisheh_moghavemat
دلنوشته یک جوان عراقی....
وقتی دست سلیمانی قطع شد، یک ماه بعد دست دادن برای کل عالم ممنوع شد.
@andisheh_moghavemat
⭕️عراق در آستانه کودتاست؟
🔹برخی رسانهها نوشتهاند که در سایه تحولات مربوط به شیوع جهانی ویروس کرونا، تحولات اخیر در منطقه غرب و جنوب غرب آسیا و به ویژه عراق نشان از احتمال وقوع حوادث جدی دارد.
🔹به اعتقاد برخی تحلیلگران، تحرکات آمریکا و اروپا در عراق از جمله تخلیه مراکز به اصطلاح دیپلماتیک و تخلیه نیروهای نظامی و بستن پایگاههای مهمی همچون «القیاره»، «کی وان کرکوک» و... در کنار تداوم بن بست سیاسی در ماجرای انتخاب نخست وزیر، نشان دهنده احتمال کودتا همراه با حملات و ضربات سنگین نظامی به گروههای مقاومت عراقی است.
🔹در همین حال، روزنامه نیویورک تایمز بامداد شنبه (۹فروردین) به نقل از چند مقام دولتی و نظامی نوشت: پنتاگون در بخشنامهای محرمانه از فرماندهان نظامی خود خواسته تا طرح نابودی یکی از گروههای مقاومت (کتائب حزب الله) در عراق را تهیه کنند./قانون
@andisheh_moghavemat
اندیشه مقاومت
⭕️عراق در آستانه کودتاست؟ 🔹برخی رسانهها نوشتهاند که در سایه تحولات مربوط به شیوع جهانی ویروس کرون
⭕️ در عراق چه میگذرد؟/ احتمال کودتا در شرایط کنونی عراق تا چه اندازه جدی است؟ (1)
✍️ سیاوش فلاح پور، کارشناس مسائل منطقه
🔹نظام سیاسی که بعد از سقوط صدام و مشخصا از سال ۲۰۰۵ با تدوین قانون اساسی جدید در عراق شکل گرفته با سرعت در سراشیبی فقدان مشروعیت و ناکارآمدی حرکت میکند
🔹مهمترین نشانه این واقعیت، فرمالیته شدن قانون اساسی و تمام نهادهای قانونی است
🔹این وضعیت که امروز به اوج خود رسیده، میراث دموکراسیِ برآمده از اشغالگری نظامی و دخالت خارجی است
🔹به طور خلاصه در نظام مابعدِ اشغال خاک عراق، تعیین مناسبات قدرت در اختیار مثلثی خارج از قانون اساسی بوده؛
واشنگتن-تهران-نجف
🔹تمام تحولات سیاسی و فراگیر عراق طی نزدیک به دو دهه گذشته حاصل توافق این مثلث بوده
🔹هر سه ضلع نیز همواره حق وتو داشتهاند، برای مثال اگر یکی از ۳ ضلع با گزینهای برای نخست وزیری مخالف بود نام وی به طور طبیعی از لیست خط میخورد
🔹این معادله در سال ۲۰۱۱ با خروج آمریکا از عراق در دولت اوباما تا حدی تغییر کرد
🔹به این ترتیب که ایران به شکلی فراتر از انتظار توانست جای خالی رقیب را پر کرده و نفوذ خود را افزایش دهد
🔹افزایش نفوذ ایران اما نگرانی ضلع سوم [مرجعیت نجف] را به دنبال داشت
🔹نمود این نگرانی فشار مرجعیت برای کناره گیری گزینه ایران از قدرت و تغییر نخست وزیر بود
🔹به این ترتیب با پیام تاریخی مرجعیت به حزبالدعوه، ایران نیز با کناره گیری نوری مالکی و نخست وزیری حیدر العبادی موافقت کرد
🔹العبادی از آغاز برای احیاء توازن پیشین به صحنه آمده بود اما روند تحولات او را به نیرویی ضد ایران تبدیل کرد
🔹با بازگشت آمریکا به عراق در ۲۰۱۴ (ائتلاف مبارزه با داعش)، فضا برای نقش آفرینی العبادی مقابل ایران بیشتر مهیا شد
🔹او طی سالهای نخست وزیری ضمن استفاده از حمایت گسترده ایران در نبرد با داعش تلاش کرد نفوذ تهران در مراکز حساس را کنترل کرده و در برخی نقاط کاهش دهد
🔹نقطه اوج این روند، اعلام التزام العبادی به تحریمهای آمریکا علیه ایران بود
🔹حالا ضلع دوم، یعنی ایران نخست وزیری العبادی را وتو کرد و عمر دولت او را به پایان رساند
🔹با سقوط العبادی، سه ضلع مثلث غیر قانونیِ قدرت به این ترتیب مقابل یکدیگر صفکشی کردند
🔹آمریکا با رویکرد جدید در سیاست خارجی، شعار بازگرداندن ایران به داخل مرزهایش و برگ برنده تحریمها با هدف کاهش قدرت منطقهای ایران
🔹ایران با بازیگرانی جدید در ساختار سیاسی عراق؛ نیروهای سیاسی برآمده از حشد شعبی، بعد از شکست داعش که قدرتی جدید به اردوگاه متحدان تهران دادهاند
🔹و مرجعیت؛ نهادی که اگرچه
حضورش در قدرت هیچ اعتبار قانونی ندارد اما قدرتش از هر زمان دیگری بیشتر شده
🔹علاوه بر این ۳ ضلع، بازیگری با توانایی بسیار محدودتر، اما تازه نفس نیز به میدان اضافه شده که بازی با ظرفیتهای این مثلث را به خوبی بلد است؛ جریان صدر
🔹صف کشیهای جدید که مشخصا ظرفیت تنش را نسبت به مصالحه بسیار بالا برده، بحران مشروعیت و ناکارآمدی نظام جدید عراق را بیش از هر زمان دیگری عیان کرده است
🔹صاحبان قدرت با گذشت نزدیک به یک سال از برگزاری انتخابات پارلمانی، بر سر تعیین سران قوا به توافق رسیدند
🔹اگرچه اینجا هم بدون رعایت مناسبات قانونی، بدون تشکیل فراکسیون اکثریت و با توافقی خارج از پارلمان
🔹به این ترتیب عادل عبدالمهدی در جریان توافق مستقیم صدر و عامری نخست وزیر شد
🔹مرور این روند اگرچه به مقدمهای مفصل تبدیل شد اما ثابت میکند که تحولات پر سرعرت اخیر عراق، از اعتراضات بی سابقه مردمی تا سقوط دولت عبدالمهدی و... از نتایج بحران مشروعیت در عراق هستند نه علل آن/ حساب توییتری سیاوش فلاح پور
@andisheh_moghavemat
اندیشه مقاومت
⭕️ در عراق چه میگذرد؟/ احتمال کودتا در شرایط کنونی عراق تا چه اندازه جدی است؟ (1) ✍️ سیاوش فلاح پو
⭕️ در عراق چه میگذرد؟/ احتمال کودتا در شرایط کنونی عراق تا چه اندازه جدی است؟ (2)
✍️ سیاوش فلاح پور، کارشناس مسائل منطقه
🔹اکنون عراق وارد دور باطل شده و این سیستم دیگر به سختی قادر به ادامه حیات است
🔹۱- نظامی که شامل ویترینی از دمکراسی و هستهای از مثلث قدرت بود تا حد زیادی مشروعیتش را از دست داده
🔹۲- ناکارآمدی نظام در دهه گذشته وضعیت بحرانی برای عراق ایجاد کرده
🔹۳- مثلث قدرت همچون گذشته قادر به مصالحه نیست و دو ضلع آن (ایران و آمریکا) نبردی وجودی رابا یکدیگر آغاز کردهاند
🔹ضربه آمریکا به ایران، حذف سردار سلیمانی و ابو مهدی المهندس بود؛ دو چهرهای که نقش مهمی در هدایت بیت شیعیان در ساختار سیاسی داشتند و بسیاری از بنبستها با ورود شخصی آنها باز میشد
🔹اکنون احزاب شیعه در اجماع بر سر انتخاب نخست وزیر یا حتی موضاعات دیگر نسبت به گذشته ضعیف شدهاند
🔹معرفی عدنان الزرفی، استاندار سابق نجف به عنوان گزینه نخست وزیری از سوی برهم صالح، اصولا در نتیجه ناتوانی احزاب شیعه در توافق بوده است
🔹ضربه ایران به آمریکا نیز عبور از خط قرمز حملات مستقیم به پایگاههای میزبان نیروهای آمریکا و آغاز فشارهای قانونی برای اخراج نظامیان این کشور از عراق است
🔹علاوه بر این، برخی حملات راکتی مقطعی به مواضع نیروهای آمرکایی را نیز در چارچوب فشارهای تهران علیه واشنگتن تفسیر میکنند
🔹ناتوانی سیاست از حل مناقشات به طور طبیعی راه را برای تنشهای نظامی و ورود نظامیان به صحنه باز خواهد کرد
🔹بر این اساس اگر عدنان الزرفی تجربهای همچون توفیق علاوی داشته باشد
🔹یعنی ناکامی در تشکیل جلسه رای اعتماد با حد نصاب ۱۶۵ نماینده یا عدم رای اعتماد و... به طور طبیعی گزینه کودتا محتمل میشود
🔹به این معنا که بخشی از نظامیان، 'جریانی خاص' را مانع از حل بحران معرفی کرده و برای حذف آن جریان وارد میدان شوند
🔹کدام جریان؟ طبیعتا احزاب نزدیک به ایران
🔹به یاد داریم که بخشی از تنشهای منتهی به سقوط دولت عبدالمهدی، مربوط به تلاش او برای مهار حلقهای خاص در نیروهای نظامی عراق بود که به تعبیر نخست وزیر، "ارتباط نامتعارف با سفارتهای خارجی" داشتند
🔹طبیعتا تحقق چنین سناریویی با موانع مختلفی مواجه خواهد شد
🔹ازجمله وجود نیرویی به نام حشد شعبی
🔹به این ترتیب حلقه نظامی مورد اشاره، در صورت صحت فرض ارادهاش برای کودتا، نیاز به کمک خارجی دارد
🔹به عبارت دیگر، ضلع دوم برای حذف متحدان ایران مستقیما باید وارد عمل شود
🔹براین اساس است که میتوان تحرکات اخیر آمریکا درعراق را نگران کننده دانست
🔹با این حال اما تمام آنچه گذشت همچنان در سطح یک احتمال است و نه بیشتر
🔹با توجه به اینکه اجرای این سناریو، نه تنها در میان متحدان آمریکا در عراق، بلکه حتی در واشنگتن مخالفان جدی دارد و تبعات آن، از جمله پاسخ احتمالی ایران روشن نیست
🔹اما آنچه روشن است و دربارهاش تردیدی وجود ندارد؛ بحران نظام سیاسی عراق به اوج خود رسیده
🔹حتی اگر مساله نخست وزیری بعد از نزدیک به ۲ سال بدون وقوع سناریویی خشونت آمیز حل شود
🔹باز هم باید منتظر سریال بحرانهای بعدی در این کشور باشیم
بحرانهایی که ذاتا تنش آفرین است و هستههای قدرت را بر سر هر موضوعی مقابل یکدیگر قرار میدهد
🔹این بحرانها تا پایان جنگ اراده میان تهران و واشنگتن، نه صرفا در عراق، بلکه سراسر منطقه خاورمیانه ادامه خواهد داشت/ حساب توییتری سیاوش فلاح پور
@andisheh_moghavemat
حرم را بستیم
اما شما به مسافرتتان رفتید
هیئت را تعطیل کردیم
اما شما چهارشنبه سوری را کنسل نکردید.
مساجد را در کل کشور بستیم
اما شما از خرید و خوشگذرانی هایتان نگذشتید!
تاریخ بنویس حزب اللهی ها پای علم و عقلانیت ماندند اما کسانی که به دروغ دم از علم و وطن پرستی می زدند، نماندند.
"حسنا"
@twiita
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ایشون دکتر محمد فصیحی دستجردی هستند؛ متخصص بیماریهای عفونی و محقق طب سنتی.
🔺ده سالی است که او را میشناسم، در بکارگیری و تلفیق و تجویز طب جدید و سنتی و درمان بیماریهای گوناگون، معرکه است.
🔺تجربه بسیار خوبی هم در درمان بیماری آنفولانزا با استفاده از طب سنتی داشته است.
🔺میگوید: در ۲ هفته گذشته هر روز ۳۰ بیمار #کرونا یی دارد که با کمک گیاهان دارویی(زنجبیل،آویشن و دارچین) تقریبا همه خوب شدند.
🔺نمونه معقول طب سنتی چنین گوهرهایی هستند، قدرشان را بدانیم و از ظرفیت و توانمندیشان در مبارزه با کرونا استفاده کنیم.
@andisheh_moghavemat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📢 فحش به اصلاحطلب ها!
🗣عضو سابق ارتش سایبری منافقین:
📎کارمون تو اردوگاه اشرف این بود، ریتوئیت و تمجید از توئیت های مریم رجوی و تئوریسین های برانداز، فحش به اصلاح طلبها..!
@andisheh_moghavemat
📮 #توییت
⭕️ علی مطهری، عضو فراکسیون امید مجلس:
🔹از روزی که آقایان جنتی و کدخدایی حدود ۹۰ نماینده مجلس را آن هم بعضاً به خاطر اظهار نظر برخلاف نظر آنها رد صلاحیت کردند، یک دست الهی مجلس را تعطیل کرد. شاید این علامتی باشد برای این دو که دست از روش غلط خود بردارند.
📌پ.ن : دست الهی مجلس را تعطیل نکرد، خرافه بافی نفرمایید. رییس مجلس فشل و ۹۰ نماینده کذایی مجلس را تعطیل کرد!
@andisheh_moghavemat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴جانسون کرونا گرفته؟!
🎥 ترامپ: دیروز با بوریس جانسون صحبت کردم.همانطور که میدانید کرونا گرفته است، پرسیدم حالت چطور است؟ گفت به دستگاه تنفس احتیاج داریم
🗞منبع:کانال اصلاحات پرس
@andisheh_moghavemat
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 | طلبههایی که برای ما آشنا هستند!
@HawzahNews | حوزهنیوز
♻️ نتیجه تصمیمات غلط سوزنبان
🔰 حمید رسایی: گروهی ﺍﺯ ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﺩﺭ ﻧﺰﺩﯾﮑﯽ ﺩﻭ ﺭﯾﻞ ﺭﺍﻩ ﺁﻫﻦ، ﻣﺸﻐﻮﻝ ﺑﺎﺯﯼ ﺑﻮﺩﻧﺪ، ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺩﻭ ﺭﯾﻞ ﻗﺎﺑﻞ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ و ﺩﯾﮕﺮﯼ متروکه و غیرقابل استفاده بود. سه تن از بچهها بازی روی ریل سالم را انتخاب کردند اما ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺑﭽﻪﻫﺎ ﺭﻭﯼ ﺭﯾﻞ متروکه ﺷﺮﻭﻉ ﺑﻪ ﺑﺎﺯﯼ ﮐﺮﺩ ﻭ ﭘﺲ ﺍﺯ ﻣﺪﺗﯽ ﺭﻭﯼ ﻫﻤﺎﻥ ﺭﯾﻞ ﻏﯿﺮ ﻗﺎﺑﻞ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﺧﻮﺍﺑﺶ ﺑﺮﺩ. ﺳﻪ ﺑﭽﻪ ﺩﯾﮕﺮ ﻫﻢ ﭘﺲ ﺍﺯ ﮐﻤﯽﺑﺎﺯﯼ، ﺭﻭﯼ ﺭﯾﻞ ﺳﺎﻟﻢ ﺧﻮﺍﺑﺸﺎﻥ ﺑﺮﺩ.
ﻗﻄﺎﺭ ﺩﺭ ﺣﺎﻝ رسیدن به محل تلاقی دو ریل ﺑﻮد ﻭ ﺳﻮﺯﻧﺒﺎﻥ که ناگهان متوجه بچهها شده بود، باید ﺗﺼﻤﯿﻢ ﺻﺤﯿﺤﯽ میگرفت. او ﻣﯽتوانست ﻣﺴﯿﺮ ﻗﻄﺎﺭ ﺭﺍ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﺩهد ﻭ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺳﻤﺖ ﺭﯾﻞ متروکه ﻫﺪﺍﯾﺖ ﮐﻨﺪ تا ﺟﺎﻥ ﺳﻪ ﮐﻮﺩﮎ ﺭﺍ ﻧﺠﺎﺕ ﺩﻫﺪ ﻭ ﺗﻨﻬﺎ ﯾﮏ ﮐﻮﺩﮎ ﻗﺮﺑﺎﻧﯽ ﺍﯾﻦ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﺷﻮد ﯾﺎ ﻣﺴﯿﺮ آن ﺭﺍ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﻧﺪﻫﺪ ﻭ ﻗﻄﺎﺭ ﺑﻪ ﺭﺍﻩ ﺧﻮﺩ ﺑﺮﻭﺩ!
ﺍﮔﺮ ﺷﻤﺎ ﺑﻪ ﺟﺎﯼ ﺳﻮﺯﻧﺒﺎﻥ ﺑﻮﺩﯾﺪ، ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻓﺮﺻﺖ ﮐﻢ ﻭ ﺣﺴﺎﺱ، ﭼﻪ ﺗﺼﻤﯿﻤﯽ ﻣﯽﮔﺮﻓﺘﯿﺪ؟
در نگاه اول، نجات جان سه کودک بر نجات جان یک کودک اولویت دارد ﮐﻪ ﺍﻟﺒﺘﻪ ﺍﺯ ﻧﻈﺮ ﻋﺎﻃﻔﯽ، ﺷﺎﯾﺪ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﺻﺤﯿﺤﯽ ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﺑﺮﺳﺪ، ﺍﻣﺎ ﺍﺯ ﺩﯾﺪﮔﺎﻩ ﻣﺪﯾﺮﯾﺘﯽ ﭼﻄﻮﺭ؟
ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﺳﻮﺯﻧﺒﺎﻥ، ﻧﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﺁﻥ ﮐﻮﺩﮎ ﺑﯽﮔﻨﺎﻩ ﻭ ﻋﺎﻗﻞ، ﺟﺎﻧﺶ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﺩﺍﺩ که ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻫﻤﻪ ﻣﺴﺎﻓﺮﺍﻥ ﻧﯿﺰ ﺑﻪ ﺧﻄﺮ ﺍفتاد و ورود قطار در ریل متروکه، منجر به ﻭﺍﮊﮔﻮﻥ ﺷﺪﻥ ﻗﻄﺎﺭ شد ﻭ ﺗﻤﺎﻣﯽ ﻣﺴﺎﻓﺮﺍﻥ ﻗﺮﺑﺎﻧﯽ ﺍﯾﻦ ﺗﺼﻤﯿﻢ ﺷﺪﻧﺪ.
به نظرم این داستان که در برخی کتب نقل شده با تصمیمات مدیریتی این ایام قابل تطبیق است. در نحوه مواجه با کرونا ویروس از ابتدا دیدگاه بسیاری از کارشناسان پزشکی بر اعمال محدودیتها در شهرها بود که برای اجرای آن رییس ستاد کل نیروهای مسلح نیز اعلام آمادگی کرد اما متاسفانه شخص رییس جمهور به دلایلی که هنوز برای بسیاری مبهم مانده، مخالف بود!
با تاخیر در اجرای این محدودیتها بویژه از ابتدای سال نو و عدم ممانعت مردم برای سفر به شهرهای دیگر، غلطترین تصمیم مدیریتی گرفته شد و سوزنبان به زعم خود با اعطای فرصت به بخشی از جامعه که هشدارها را جدی نگرفتند، عملا جان مسافران و آحاد یک جامعه را به خطر انداخت.
هنوز نمیتوانم دلیل مقاومت این ایام حسن روحانی در خصوص اعمال محدودیت در سفرها و عدم قرنطینه شهری را هضم کنم! خصوصا وقتی میبینم حسن روحانی به توییت انتقادی یکی از منتخبین تهران (باقر قالیباف) واکنش نشان میدهد اما در برابر ادعای عباس عبدی سکوت میکند!
عباس عبدی از حامیان شناخته شده روحاتی، چند روز قبل در یادداشتی اعلام کرد که رییس جمهور برای تصمیمات سخت در برابر کرونا رغبتی ندارد چون میخواهد از وضع فعلی در راستای مذاکره با آمریکا و احیای برجام استفاده کند.
🔺حمید رسایی🔻
@andisheh_moghavemat
هدایت شده از قرارگاه اساتید وطلاب انقلابی حوزه علمیه قم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴وقتی حاج قاسم سردار قاآنی و حسن پورجعفری رو توبیخ کرد!
❤️سرداری که حتی برای یک ماموریتش پول نگرفت درحالی که با هر ماموریت جانش را به خطر میانداخت
✍در تاریخ بنوسید بزرگترین ژنرال نظامی جهان مشکل مالی داشت ولی حاضر نشد پولی که حقش بود را بگیرد...
🌍 عبرتها
#با_مدد_الهی_کرونا_را_شکست_میدهیم
@gharar_a
⭕️ شریعتمداری: خدا کند ترامپ کرونا نگیرد
👤 حسین شریعتمداری، مدیرمسئول روزنامه کیهان:
🔹این روزها، آمریکا بعد از ناکامی در تحمیل مهره خود به عنوان نخست وزیر عراق، دست به تحرکات نظامی تازه ای زده است که با توجه به شرایط سختی که با آن روبروست، بسیار بعید به نظر می رسد این تحرکات نظامی و جا به جائی نیروها،اهمیتی بیشتر از یک عملیات روانی داشته باشد.
🔹آن ها به خوبی می دانند که از کمترین توان و آمادگی لازم برای ورود به یک درگیری تازه در منطقه برخوردار نیستند.
🔹متحدان منطقه ای آمریکا نظیر عربستان، امارات، بحرین و… نیز از آتش این جنگ در امان نخواهند بود.
🔹اگر ترامپ احمق ــ و نه دیوانه ــ دست به حماقت بزند و به عراق حمله کند شکست سخت و تلفات نظامی سنگینی را برای آمریکا و ارتش تروریست آن رقم زده است. حماقتی که هرچه باشد، پیروزی بزرگی برای جبهه مقاومت خواهد بود و از این روی باید دعا کرد و عاجزانه از خدا خواست که ترامپ به ویروس کرونا مبتلا نشود و به حماقت های خود ادامه بدهد./ فارس
@andisheh_moghavemat