هدایت شده از KHAMENEI.IR
7.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 نماهنگ ویژه
❔ چرا جمهوری اسلامی ایران تصمیم گرفت یک قدرت موشکی بزرگ باشد؟
❓ چه چیزی سایهی جنگ را از سر ملت و کشور ما دور کرده است؟
☝️پاسخ به این سوالات و چند نکته مهم دیگر درباره توانمندی موشکی
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 رهبر انقلاب صبح امروز در دانشگاه امام حسین در پاسخ به کسانی که میگویند «تسلیم بشویم تا موذیگری دشمن ادامه پیدا نکند»، با اشاره به هزینههای سازش: هزینهی تسلیم شدن بهمراتب بیشتر از #ایستادگی کردن است.
🔺ایشان 14 خردادماه سال گذشته نیز به تبیین هزینههای #سازش پرداخته بودند؛ این بحث را در این☝️ فیلم ببینید
📡. @TasnimNews
⭕️حرفهای روحانی مزورانه است؟
✍️محسن مهدیان، فعال رسانه ای اصولگرا
دوستی میگفت: حرفهای روحانی مزورانه است.
گفتم: مگه نیت سنج داری؟
گفت: از حرف های گذشته اش می گم.
گفتم: یعنی ممکن نیست بعد از خروج امریکا از برجام، عبرت گرفته و نظرش تغییر کرده باشه؟
گفت: من خوشبین نیستم.
گفتم: ولی ما مکلف به حسن ظن ایم.
گفت: نه در این مسائل و به این مسوولین.
گفتم: اتفاقن اقا میگه به مسوولین سیاسی باید حسن ظن داشته باشید.
گفت: این حرف درسته، ولی نه برای هردولتی.
گفتم: ولی این جمله رو اقا در دوره دولت خاتمی گفتند.
چیزی نگفت...
گفتم: حتا اگر خدانکرده مزورانه هم باشه باید استقبال کرد. چون مهمتر از خودش و نیتش، اثر حرفش بر جامعه و خاصه پایگاه اجتماعی اش است. نفی ما، این اثر مهم را از بین میبره.
گفت: امیدوارم همین که میگی باشه.
گفتم: البته موضع ما برای امروزست. روشنست که تداوم حمایت ها در صورت استمرار و ایستادن براین موضع است؛ نه بیشتر.
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
هدایت شده از KHAMENEI.IR
8.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹ببینید| روایت روز گذشته رهبر انقلاب از سرنوشت سه جریان داخلی معارض با انقلاب اسلامی. ۱۳۹۷/۰۴/۰۹
📥سایر کیفیتها:
http://farsi.khamenei.ir/video-content?id=40053
🔴چرا نباید روحانی استعفا دهد یا استیضاح شود!
#با_روحانی_تا۱۴۰۰
✍امیرحسین ثابتی
🔹به عنوان کسی که در انتخابات 92 و 96 به روحانی رای ندادم اما برخلاف فضایی که این روزها درباره لزوم استعفا یا استیضاح روحانی ایجاد شده، معتقدم دولت روحانی باید تا 1400 به کار خود ادامه دهد زیرا ناتمام ماندن این دولت ضررهای بیشتری از ادامه کارش دارد.
🔹از همان ابتدا در سال 92 هم مشخص بود که روحانی کشور را در چه چاهی فرو خواهد برد. پیش بینی این روزها نه تنها سخت نبود بلکه ندیدن چنین روزهایی دشوار بود! وقتی کسی در همان ابتدای دولتش تمام تخم مرغ هایش را در سبد دشمن 30 ساله یک ملت می گذارد و به جای دراز کردن دست خود به سمت مردم کشورش، دست گدایی به سمت امریکا و اروپا دراز می کند، بعد 5 سال اگر چنین بلایی سر کشور نمی آمد باید تعجب می کردیم اما با همه این اوصاف، دولت روحانی باید تا 1400 ادامه پیدا کند حتی اگر وضع از آنچه امروز هست بدتر شود.
🔹علت این سخن روشن است؛ روحانی نه از کره ی ماه و مریخ آمده و نه از کشورهای همسایه. او یکبار با پشتوانه 18 میلیونی و بار دیگر با پشتوانه 23 میلیونی همین مردم سرکار آمده است. بخصوص که بار دوم مردم عملکرد او را دیدند و بازهم به او اعتماد کردند، پس چاره ای نیست جز اینکه نتیجه عملکرد او برای تک تک رای دهندگانش روشن شود.
🔹فرض کنید فردا روحانی استعفا دهد یا استیضاح شود، فکر می کنید بخش اعظم آن 23 میلیون می گویند چقدر خوب شد که این اتفاق افتاد؟ کاملا برعکس، می گویند نگذاشتند کار کند! چنان شخصیتی مظلومی از همین جناب روحانی درست می کنند که انگار نه انگار همین روحانی بود که بعد 5 سال کشور را در چنین چاهی فرو برد که برای اولین بار قیمت دلار به 9000 تومان و سکه به 3 میلیون رسید.
🔹در حالی که ادامه عملکرد روحانی هرچقدر هم عرصه را بر مردم سخت تر کند، اما اعتبار گفتمان لیبرال و سازشکار با امریکا در بین مردم را به حداقل می رساند. اساسا علت پذیرش برجام توسط رهبر انقلاب نیز جز همین منطق نبود؛ 12 آبان 92 ایشان صراحتا گفتند من به این مذاکرات خوشبین نیستم اما امیدوارم این روند به کسب یک تجربه و افزایش سطح فکری مردم منجر شود: «من اعتماد ندارم، خوشبین نیستم به مذاکره، لکن میخواهند مذاکره کنند، بکنند؛این تجربه ظرفیّت فکری ملّت ما را بالا خواهد برد»
🔹خلاصه کلام همین است؛ بزرگترین دستاورد دولت روحانی در این دو دوره باید افزایش فهم مردم و رسیدن به این نقطه باشد که این جماعت از طریق مذاکره با امریکا و اروپا و ... نه تنها نمی توانند مشکلی را حل کنند که هزاران مشکل نیز بر کشور اضافه خواهند کرد، پس باید در انتخاب های خود دقت کنیم. لذا اگر می بینید اخیرا حسین موسویان از نزدیکان روحانی در گفتگویی اعلام می کند روحانی باید فداکاری کند و استعفا دهد تا کشور از بحران فعلی خارج شود و بعد از آن هم اخباری منتشر میشود که اصلاح طلبان مجلس به دنبال استیضاح روحانی هستند، همه اینها یک پروژه برای مظلوم جلوه دادن روحانی و مقصر تراشی برای تبرئه اوست.
🔹استعفا یا استیضاح روحانی بعد از مدتی به مظلومیت او منجر خواهد شد در حالی که اگر او تا 1400 به کارش ادامه دهد بعد از آن نه بهانه ای از او پذیرفته است که چرا بعد 8 سال کشور را به چنین روزی انداخته و هم عیار مدیریت و کفایت او و گفتمانی که آن را نمایندگی می کرد به اندازه کافی برای مردم روشن خواهد شد. اتفاقی که باعث می شود کشور از بدل های او (جهانگیری، نوبخت، ظریف، عارف و...) نیز تا سالها در امان بماند چون آن وقت دیگر نه فقط روحانی بلکه کل این گفتمان عیارش برای مردم مشخص شده است.
👈استیضاح واقعی روحانی باید پای صندوق های رای در خرداد 1400 توسط خود مردمی که به او رای داده اند اتفاق بیفتد، والسلام! /آنسوی سیاست
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
🔴اندر احوالات غربگرایان، از ادعای خط امام(ره) تا پیشنهاد بر خلاف نظر امام(ره)
🌵 لزوم مذاکره مستقیم ایران و ایالات متحده
✍محمد تقی فاضل میبدی
عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم و استاد دانشکده مفید قم
🔺جمعي از اصلاح طلبان و ملي گرایان خواستار مذاکره مستقیم با آمریکا شده اند، حقیر خیلی از صاحبان امضا را نمی شناسد، اما نفس کار واقدام مذاکره مستقیم با هر کشوری به ویژه کشوری مانند امریکا، که رگ حیات اقتصادی جهان را در دست دارد، از سر عزت ایران کار نیکی است و به سود ملت خواهد بود.
🔺و ای کاش از نخست این قطع رابطه اتفاق نمی افتاد. میلیارها دلار از پول کشور که سرمایه ملی بود به خاطر این رابطه خصمانه از دست رفت، و کشور در ضروری ترین ماده حیاتی اش یعنی آب گرفتار است.
🔺شعار مرگ بر آمریکا و نابودی اسراییل تا چند سال دیگر، که برخی می گویند، خلاف مصلحت ملی و اصول عقلایی است. مقدم داشتن "مصلحت اقوي" و "رضي العامة"جزو اصول ديني و يك اصل عقلايي است. مقام محترم رهبری در دیدار با دانشگاهیان مساله فلسطین را واگذار به آرای مردم کردند، اصلی که همه آن را قبول دارند، بنابراین شعار نابودی یک کشور چه توجیهی دارد؟
🔺امروز اگر اقتصاد ایران را، نه بر روی کاغذ های دولتی، که بر کف کوچه و بازار و زندگی طبقه متوسط ببینی بسیار شکننده است، منظومه اقتصادی دولت سری به کارگاه ها و کارخانه ها بزند تا فروپاشی اقتصاد را ببیند. چرا پس از خروج آمریکا از برجام بازار ارزو سکه دچار آشفتگی شد. وعده های دولت هیچ کار ساز نبود؟ با این روند دولت و نظام در آینده نزدیک با مشکلات بیشتر مواجه خواهد شد که کنترل آن چندان آسان نیست.
🔺به نظر می رسد باید مشکل کشور را از بیرون و مذاکره مستقیم حل کرد، با شعار مرگ بر این و بر آن هیچ گره ای باز نمی شود، وتا کنون نشده است. و این کار با وحدت و همدلی در داخل میسر است، سیاست خارجی را باید با آرای عقلا، مدیریت سیاسی کرد، چنین امری با شعار های نظامی نمی شود. بیاییم برای نجات کشور و نظام همه منتقدان را سر سفره نظام دعوت کنیم و با مشارکت همگانی وتدبیر سیاسی جلوی بحران را بگیریم. « ما اکثر العبر و اقل الاعتبار » عبرت ها زیاد است و عبرت بگیران کم. (امام علی)
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
🚩جلیلی: عزم جدی با خوشگذرانی جمع نمیشود/ هوشیار کردن دولت کمک به دولت است
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در همایش خستگی ممنوع:
🔹️یک زمانی میگفتند مسکن مهر ایراد دارد چرا که 40 هزار میلیارد نقدینگی داشت، اما در همین چند سال که دولت دستشان بود نقدینگی از 470 هزار میلیارد به 1600 هزار میلیارد تومان رسیده است، در روز نزدیک به هزار میلیارد نقدینگی خلق میشود.
🔹️سال 92 میگفتند 80 درصد مسائل ربطی به تحریم ندارد، خُب اگر ربطی نداشت مدیریت صحیح کنید.
🔹️سال گذشته همین ایام بود که من در جلسهای هشدار دادمبا کاتسا تحریمهای جدیدی در حال شکلگیری است، اما در جواب به ما گفتند اگر کسی خواست آمریکا برود تحریم میشود و کسی هم آمریکا نمیرود! در حالی که کاتسا در برگیرنده تحریمهای جدیدی بود.
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
🚩 آیتالله مکارم شیرازی: پذیرش FATF سیاهی مطلق است/پذیرش شرایط غرب عقلا، شرعاً و منطقاً حرام است
🔹از نظر غرب حزبالله و سپاه پاسداران تروریسم هستند
🔹غرب داعش را به دلیل حرکت در مسیر منافع خود تروریسم نمیداند، بنابراین باید بهصورت دقیق مشخص شود تعیینکننده معیار تروریسم چه کسی است.
🔹 اگر به مفاد کنوانسیون توجه شود مشخص خواهد شد که مفاد این کنوانسیون کاملاً استعماری و سبب سلطه محسوس اجانب بر ما میشود، بنابراین اگر به این کنوانسیون ملحق نشویم تحریمها ادامه یافته و اتفاق دیگری بروز نمیکند
🔹 پذیرش این سند خودباختگی، بردگی و تسلیم مطلق است و کسانی که حامی عضویت و پیوستن به این کنوانسیون هستند باید به سؤالات بهصورت شفاف پاسخ دهند.
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
هدایت شده از پونز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این کلیپ را حتما ببینید تا امروز به منفور بودن سلبریتی ها ایمان بیاورید
⭕️ تکرار تهدیدی کهن با هدفی نوین
✍️حسین دهباشی، مستند ساز در توییتر خود نوشت:
1️⃣ر.جمهور درسوئیس (حافظ منافع آمریکا) تهدیدکرده: "امکان ندارد نفت منطقه صادر شود و نفت ایران صادر نشود!"
آیا او (به عنوان حقوقدان) نمیداند هرگونه خطر برای کشتیهای تجاری یا آبراههای بینالمللی بلافاصله موجب اجماع جهانی علیه ایران شده و ما را به ذیل فصل۷ منشور ملل متحد میبرد؟
2️⃣نفس تهدید یک مقام عالیرتبه سیاسی ولو اقدامی در پی نداشته باشد (آنچنانکه در خصوص سخنرانیهای امام خمینی قبل از آغاز جنگ ایران و عراق رخ داد) سندی معتبر در حقوق بینالملل و شورای امنیت سازمان ملل است
آقای ر.جمهور چرا جدلی دوجانبه بین ایران و آمریکا را به بحرانی جهانی بدل میکند؟
3️⃣تحلیل نگارنده این است که ر.جمهور با طرح جنجالهای تصنعی در حوزهی خارجی دو هدف داشته که صرفا مصارف داخلی دارند:
الف. حواسپرتی عمومی و کاهش حساسیت ایرانیان به آنچه در مذاکرات پنهان میان او و آمریکا میگذرد.
ب. ادامه گردش به راست و جلب نظر مساعد اصولگرایان و نهادهای قدرت با آرزوی دیرینه وی (کسب سمت رهبری در آینده)
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
🔻 نقل کرامات بزرگان نباید موجب شود که مدعيان عرفانهای نوظهور و بدلی هم ادعای كرامات و پيشگویی كنند و اين باب باز شود!
✔️ استاد سید محمّدمهدی میرباقری:
«اگر ما بزرگان را فقط به كراماتشان تعريف كنيم و بدون گفتوگو از مقامات توحیدی و شئون بندگی، فقط وارد كرامات شويم، اشتباه است و گاه میتواند لغزشگاه شود و ديگران هم مدعیِ كرامات شوند.
افعال عجيبه و آثار عجيبه، هميشه الهی نيستند، بلکه گاهی خلط شيطانی دارند و آميخته به وساوس و تصرّفات شيطانیاند. در احوالات مرحوم زنوزی و حتی مرحوم زرآبادی ديده شده است كه در آغاز راه، مقاماتی داشتهاند كه از جای ديگری بوده است؛ ازاينرو، در مرحله خاصی وقتی به کار خلاف شرع تكليف شدند، مقاومت كردند، و آن حالات از ايشان گرفته شد و از صفر شروع كردند!
البته تشخيص اين امر برای عموم، دشوار است؛ همچنانکه خداوند متعال میفرمايد: وقتي سحره فرعون سحر خود را به ميدان آوردند، در دل موسای كليم خوف پيدا شد؛ «فَأَوْجَسَ فِي نَفْسِهِ خِيفَةً مُّوسَى». اميرالمؤمنين(ع) فرمودند: «لَمْ یُوجِسْ مُوسى عَلَیْهِالسَّلامُ خیفَةً عَلى نَفْسِهِ، بَلْ اَشْفَقَ مِنْ غَلَبَةِ الْجُّهالِ وَ دُوَلِ الضَّلالِ!». يعنی حضرت موسی(ع) نگران خود نبود، بلکه نگران آن بود كه مبادا مردم فرق معجزه و اين سحر را نفهمند و جهال غلبه كنند.
باید كرامات را به قاعده نقل كنيم، ضوابط و مقامات را بگوئيم تا مدعيان ديگر مثل مدعيان عرفانهای نوظهور و بدلی، ادعای كرامات و پيشگویی نكنند و اين باب باز نشود.»
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab