هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚩واکنش "رحیم پور ازغدی" به اظهارنظرها درباره انتقادش از حوزه: همه آنچه در مدرسه فیضیه گفتم، حرف امام (ره) بود.
🔹خواهش میکنم آن سخنرانی یکساعته را بهصورت کامل گوش کنید؛ بحث چیز دیگری بود بهجای دیگر کشیده شد؛ سکولاریسم در حوزه عین جمله رهبری است.
🔹دشمن میخواهد از این قضیه سوءاستفاده کند
http://tn.ai/1812301
📡 @TasnimNews
🚩 واکنش آیتالله شبزندهدار به اظهارات رحیمپور ازغدی: تذکر مشفقانه را باید پذیرفت/ دفتر «فقه معاصری» در حوزه تشکیل شده
🔹برخی مواضع خوبی دارند و حرفهای خوبی میزنند که باید از این مواضع درست و روشنگری ها تقدیر شود اما از این افراد توقع نیست سخنانی بگویند که سبب سوء استفاده دشمن شود، این که گفته میشود 700 رساله وجود دارد کجاست؟ اگر واقعا این تعداد فاضل بزرگ در حوزه داشته باشیم که باید شکر خدا کرد چرا که اصل اجتهاد خوب است، رساله دادن و در معرض قرار دادن باید با توجه به شرایط و وظایف باشد.
🔹دو سال است که حوزه درباره مباحث جدید تصمیم گرفته و دفتر فقه معاصری تشکیل شده و در حال کار کردن بر مباحث فقهی معاصر و اصول است که جای آن در کتب درسی سطح خالی است/تسنیم
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
⭕️ سید یاسر جبرائیلی، کارشناس اقتصاد سیاسی:
🔹آقای ظریف گفتهاند اگر برجام نبود دلار در سال ۹۳ به ۱۰ هزار تومان میرسید. ایشان طبق معمول اشتباه میکنند و ...
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
✍آتش به اختیار و جبهه فرهنگی انقلاب
💠برای موفقیت در هر برنامه و طرحی، لازم است که برنامه های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت طراحی نمود. طبیعتا برنامه های فرهنگی نیاز به بیشتری به این سه گانه دارند و بدون تدوین ماموریت و استراتژی، پوچی و بی ثمری در طول زمان را پدید خواهد آمد.
💠کار فرهنگی و حضور در جبهه فرهنگی را با توجه به استعدادها و جایگاهها، می توان در چند سطح تفکیک نمود؛ به ترتیب اولویت:
🔹1 – سطح کلان و حاکمیتی(حضور در ارگانهای سیاست گذار)
بیشترین تاثیرگذاری در سطح جامعه را ارگانهای سیاستگذار دارند که با پشتیبانی حاکمیت و بودجه حاکمیتی، برای یک جامعه راه و مسیر مشخص می کنند. برای ورود به این جایگاه، سطح دانشی بالا به همراه مدرک علمی لازم است. کسانی که دارای استعداد و پشتکار هستند با وارد شدن به مراکز علمی و تحصیل در رشته های فرهنگی و سیاستگذاری گام اول را برداند، و با انجام تحقیقات و تالیفات مرتبط، راه ورد به عرصه سیاستگذاری کلان را باز کنند.
🔹2- وادی هنر ( مهیا سازی زمینه تولید یا تولید محصولات فاخر برای سینما، تلویزیون و ...)
گام بعدی حضور در مسیر تولیدات فرهنگی با گستره کشوری و جهانی است. از این جمله تولید فیلم، مستند، پویانمایی و برنامه های تلویزیونی را می توان نام برد. در این سطح فعالیتی، تربیت کارگردان، تهیه کننده، فیلمبردار، فیلمنامه نویس و... از اهمیت بالایی برخوردار است. در گام بعدی حضور در عرصه کارگردانی و تهیه کنندگی و .... می باشد که بتوان محصولات فرهنگی انقلابی و فاخر را تولید کرد و در نسل جوان و نوجوان، مبانی انقلابی و راه انقلاب را نهادینه نمود.
🔹3- تشکیل کانون ها و نهادهای غیر دولتی
ایجاد تشکّل و کانون های بزرگ فرهنگی برای ارتقای سطح دانشی و انتقال مبانی انقلاب در کنار کارهای فرهنگی، اولویت سوم است. تشکیل قرارگاههای فرهنگی با حضور اساتید انقلابی در زمینه تربیت نیروهای انقلابی و تاثیرگذار در جامعه گام برداشت و سرشاخه هایی را برای جامعه تربیت کرد که بتوانند زیرشاخه های را تحت پوشش قرار بدهند و این شبکه انقلابی تمام جامعه را در برگیرد و این امر ممکن نخواهد شد مگر با انتقال مهارتهای فرهنگی و مبانی انقلابی. در این گام، استقلال مالی و ایجاد یک منبع مالی مطمئن و غیروابسته، در تداوم و استمرار فعالیتها موثر است. این سطح فعالیتی شامل فضای مجازی می شود و می توان با ایجاد کانالها و سایتهای تولیدکننده محتوا، به این مهم دست یافت.
🔹4 – حضور در جامعه و یا فضای مجازی
در اولویت چهارم، مرحله جنگ تن به تن، در سطح جامعه می باشد. هر نیروی فرهنگی که نتوانست در سه مرحله قبلی، فعالیت کند می تواند در این زمینه فعالیت کند. مهارتهای این مرحله شامل مطالعه تاریخ تحلیلی اسلام، تاریخ تحلیلی انقلاب و جهان، مبانی انقلاب، سخنان امام خمینی و امام خامنهای، رویدادهای مهم جهان، نظریات علمی در زمینه های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی.
در این عرصه جذب حداکثری و دوری از سیاست زدگی و سلیقه محوری را باید در نظر داشت./م.جعفری نیا
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
⭕️توییت برخی شخصیت های اصولگرا در مورد #سوال_از_رئیس_جمهور
👤گنجی مدیر مسئول روزنامه جوان:
🔹این که نمایندگان فقط از یک پاسخ قانع شدند که به حوزه خارجی مرتبط بود یعنی منشأ مشکلات موجود داخلی و مدیریتی است
🔹روحانی وحدت گرایی را جایگزین اقناع کرد تا اوضاع بدتر این که هست نشود اما نمایندگان مسیر خود را گم نکردند
🔹روحانی برای فردای رسانههای اصلاحات فقط یک تیتر غیر مرتبط با سئوالات جور کرد #ترور_من
👤محمد سعید احدیان، مدیر مسئول خراسان:
🔹از اینکه مجلس علی رغم تحریک ها جنجالی نشد خوشحالم از اینکه نمایندگان از عملکرد اقتصادی دولتقانع نشدند هم خوشحالم اما از اینکه روحانی نمی خواهد مسائل را بفهمد متاسفم.
👤فرشاد مهدی پور، فرشاد مهدی پور مدیر مسئول روزنامه صبح نو :
🔹۵ دی ۹۶ که موجی از اعتراضات راه افتاد، ریشهای نداشت این اعتراض؟
جهش قیمت دلار را یادتان نیست؟ تحویلندادن خودروها، تعطیلی کارخانهها، سقوط صندوقهای مالی و... مال چه زمانی است.
🔹ناکارآمدی در حل مشکل زلزلهزدگان کرمانشاه را فراموش کردهاید.
👤 کیوان ابراهیمی، فعال فضای مجازی :
🔹حسن روحانی در دور دوم افاضات: مردم از تحریم نمیترسند. از امریکا نمیترسند. مردم از دعوای داخلی میترسند».
یادش رفته که در دور اول تمام تقصیر بحران اقتصادی را گردنِ تصورِ غلطِ مردم از آینده به دلیل ترس از تحریمها انداخته بود!/رصد
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
💠حدیث سیاسی💠
🔸حضرت علی علیه السلام«مجالسه الاشرار تورث سوء الظنّ بالاخیار»🔸
🔸همنشینی با بدان، سبب سوء ظنّ به نیکان می شود.🔸
(وسائل،ج16،ص 365)
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
⭕️ روحانی امروز فرصت طلایی از دست داد/ با این روند، آینده ای بهتر از احمدی نژاد برایش متصور نیستم
👤 عبدالله ناصری؛ عضو شورای مشورتی رئیس دولت اصلاحات
🔹(با اشاره به سخنان امروز رئیس جمهور در مجلس) روحانی در 5 سال گذشته این اشتباه استراتژیک را همواره مرتکب شده است، مخصوصا امروز. ایشان باید به مردم و عموم جامعه که الان نسبت به بسیاری از مسائل اگاهند، به صراحت اعلام کنند که دولت چه مقدار در اقتصاد کشور نقش دارد.
🔹امروز بهترین فرصت بود که رئیس جمهور به صورت مستند اعلام کند و سهم دولت در فضای اقتصادی کشور را بگوید، اما چنین نشد.
🔹روحانی باید صادقانه و شجاهانه از مردم و نمایندگان عذرخواهی می کرد که من به توصیه ی دلسوزان اقتصادی توجه نکردم. همه در این 5 سال خطاب به روحانی می گفتند تیم اقتصادی ناهماهنگ است و بسیاری معقتد بودند که اگر برای برون رفت از رکود اقتصادی، کار جدی نشود و فقط سعی و تلاش متمرکز بر کنترل نرخ تورم شود، عملا یک روز این زخم کهنه، سر باز خواهد کرد.
🔹روحانی و تیم اقتصادی اش و بالاخص سازمان برنامه بودجه به گواه اقتصاد دانان فعالیت اقتصادی تاثیرگذار و صحیح نداشته اند. فردی به ریاست سازمان برنامه و بودجه گمارده شده که الفبای اقتصاد را نمیداند و حتی نصیحت اقتصاددانان را هم گوش نمی دهد.
🔹(با اشاره به توقع و انتظار مردم از نطق رئیس جمهور در مجلس) نحوه برخورد روحانی با افکار عمومی و بی توجهی اش به نظرات کارشناسان و نخبگان به حدی رسیده که آینده و نقش مدنی خود را در جامعه بسیار مبهم و پرمسئله کرده است.
🔹اگر روحانی این روند را ادامه دهد، من واقعا شرایطی بهتر از احمدی نژاد برایش نمی توانم متصور باشم.
🔹(با اشاره به لطمات رویکرد فعلی روحانی به بزرگان اصلاحات و اعتدال که همواره از او حمایت کرده اند) من معتقدم روحانی سرمایه بسیار عظیمی را ازدست داد./ انتخاب
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
💠 امام خامنه ای: ارتباط با همسایگان گسترش یابد/ مذاکره با اروپا ایراد ندارد اما در برجام از آنها قطع امید کنید/ هرگونه مذاکره با آمریکا منتفی است
رهبرانقلاب، صبح امروز در دیدار اعضای هیئت دولت:
🔹 در موضوع #سیاست_خارجی ارتباط با همسایگان کشور باید خوب و روزافزون باشد.
🔹 ارتباط و ادامه مذاکره با #اروپا ایراد ندارد اما باید ضمن ادامه این کار از آنها درباره مسائلی نظیر #برجام و یا اقتصاد #قطع_امید کنید.
🔹 رفتار اروپا در مسائلی نظیر برجام و تحریمها مناسب نبود. باید با نگاه شکآلود به وعدههای آنها، از روند مسائل مراقبت جدی کرد.
🔹 برجام وسیلهای برای حفظ منافع ملی است اما برجام هدف نیست بلکه وسیله است و طبعاً اگر به نتیجه برسیم که با این وسیله، حفظ منافع ملی امکان پذیر نیست آن را کنار میگذاریم.
🔹 اروپاییها باید از بیان و عمل مسئولان دولتی ایران بفهمند که اقدامات آنها تدابیر و واکنش متناسب جمهوری اسلامی ایران را به دنبال خواهد داشت.
🔹 هر گونه مذاکره با آمریکاییها منتفی است. نتیجه مذاکره با مسئولان قبلی آمریکا که حداقل ظاهرساز بودند اینگونه شد، حالا با مسئولان وقیح و هتاک فعلی که شمشیر را برای ایرانیها از رو بستهاند چه مذاکرهای داریم؟
🔹 بنابراین مذاکرهای در هیچ سطحی با آمریکاییها صورت نخواهد گرفت.
🔺 مذاکره با ایران نیاز همه دولتهای آمریکایی بوده است. آنها میخواهند مانور دهند که ما حتی جمهوری اسلامی ایران را به پای میز مذاکره آوردیم، پس همانگونه که قبلاً بهطور مشروح و مستدل بیان کردهام، هیچ مذاکرهای با آنها انجام نخواهد شد. ۹۷/۶/۷
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
فتنهگرانی مثل #موسوي هم مثل مردم، عماران انقلاب و امام خامنهای پیر میشوند ولی مهم آنست که با چه عملکرد وچه آرزویی؟! با آرزوی پیروزی جمهوری اسلامی دربرابر مستکبران دنیا یا در حسرت براندازی باکمک طواغیت عصر؟! با تقابل با رای مردم، قانون، منافع وامنیت ملی یا با ایستادگی پای آنها؟!/نازکبین
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
#گونی جای کیست؟! جای جوان انقلابی و مطالبهگری که حرف دل مردم را میزند یا آن وکیلالوله و وکیلوکیلالدولهای که کاش در جایگاهی که اشغال کردهاند به اندازه "سیبزمینی" خاصیت داشتند؟!
#علی_مطهری
#سیدمحمد_میرشریفی
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
☑️ آیت الله اعرافی در آیین آغاز سال تحصیلی حوزه های علمیه:
💢 راه نقد بر حوزه مسدود نیست/ ولایت و مرجعیت اصول اساسی حوزه های علمیه است/ حوزه هرگز مسیر سکولاریسم را طی نمی کند
—---------------------
➖ مرجعیت در حوزه، رکن رکین و قله عظیم معرفتی است؛ مرجعیت و ولایت اصول اساسی حوزه های علمیه است و مدیریت حوزه در پرتو مرجعیت و ولایت و با هدایت های شورای عالی حوزه در مسیر تعالی و پیشرفت قدم های اساسی بر می دارد./حوزه
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
🚩حکیمی پور:چرا از رئیس بانک مرکزی که دلار ۳۸۰۰ تومانی را تحویل گرفت و ۱۱ هزار تومانی تحویل داد تقدیر می شود\میرزاخانی: سیاستهای فعلی (تعمیق بازار ثانویه)به بانک مرکزی تحمیل شد
🔻در برنامه مناظره مطرح شد:
میزراخانی سردبیر روزنامه دنیای اقتصاد:
🔹سیاست فعلی ارزی، اجباری است نه انتخابی!
🔹ما اقتصاد بازار نداریم، سیاستهای فعلی به بانک مرکزی تحمیل شد!
🔹دولت باید از رانت پتروشیمی ها وفولادی ها، مالیات بگیرد. این سیاست بهتر از به آتش کشیدن منابع کشور است.
حکیمی پور مخالف سیاستهای ارزی:
🔹وزرا و رئیس جمهور کتاب هنر تحریمها را بخوانند!
🔹 رئیس جمهور باید با مردم صحبت کند! ما در شرایط فعلی نیاز به جراح داریم. مدیران فعلی دولت، حتی پزشک عمومی هم نیستند!
ندری عضو هیات علمی دانشگاه امام صادق :
🔹در شرایط فعلی نمی توانیم نرخ ارز را ثابت نگه داریم
🔹اگر مدیران پاک دست نداریم و کم است، باید از نهاد بازار استفاده کنیم.
ارسلان ظاهری:
🔹 اگردولت تیم خوبی داشت، می توانست نرخ ارز را ثابت نگه دارد!
🔹 با تشکیل بازار ثانویه، 160 هزار میلیارد تومان به جیب پتروشیمی ها و فولادی ها رفت!
🔹اگر یک دولت پاک دست و مقتدر داشتیم، می توانستیم نرخ ارز را ثابت نگه داریم!
🔹این نرخ 8080 تومانی از کجا آمده است؟دلار 8 هزار تومانی چندین میلون نفر را زیر خط فقر می برد!/ تسنیم
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
✅صالحِ مصلح، دو خصوصيّت و دو مسؤوليت هر مؤمن آگاه است.
🔶استاد علی صفایی حائری:
امروز، اگر چه مىتوانى در قسمتهاى مختلفى خدمت كنى؛ مثلاً طبيب بشوى و يا مهندسى كنى و يا هزار شغل مفيد ديگر را به گردن بگيرى؛ ولى حساب كن جامعهاى كه صالح نيست،برفرض سالم بشود، چه حاصل خواهد داشت؟ پس صلاح جامعه را بر سلامت آن مقدّم بدار و در كنار هر شغل به اين نقش بپرداز. صالحِ مصلح، دو خصوصيّت و دو مسؤوليت هر مؤمن آگاه است. حتّى اگر بقّال هستى، پيش از آنكه پاكت را پر كنى،بايد به مغز و قلب او هم رزقى داده باشى و درس انسانيت و ايثار و صفا را به او آموخته باشى و سعى كن آموزگار كلاسهايى باشى، كه آموزگار كمتر دارد و مشكلات بيشتر؛ چون كارهاى مانده، اهميّت زيادى دارند و كارهاى بزرگ، در گرو آنها هستند.
اين نقش توست: صالح و مصلح بودن و در صراط عبوديّت بودن.
📚 نامه های بلوغ، صفحه 41
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 ویژه؛ انتشار برای نخستین بار
📹 ببینید | از من گاهی سوال میشود که شما گفتی #برجام_را_آتش_میزنیم، چرا نزدید؟
🎯پاسخ رهبر انقلاب به این سؤال را در بیانات اخیر ایشان در دیدار هیئت دولت ببینید. ۹۷/۶/۷
💻 @Khamenei_ir
🚩رشیدیان: ۹۷ درصد زائران خارجی با خانواده به مشهد سفر میکنند / تخریب تقدس مشهد توطئه دشمنان است
استاندار خراسان رضوی:
🔹️ ۹۷ درصد زائران خارجی با اعضای خانواده و به عشق زیارت بارگاه منور رضوی به مشهد مقدس سفر میکنند.
🔹️سه درصد زائران خارجی نیز از محبان اهل بیت (ع) و شیعیان غیرتمند و متدین هستند که هدفی جز زیارت ندارند چرا که اگر به دنبال اهداف دیگری بودند، کشور ما و مشهد مقدس را که در برخورد با مسائل غیر اخلاقی بسیار سختگیرانه عمل میکند، انتخاب نمیکردند.
🔹️چند سال پیش مقالهای برای تخریب چهره مشهد مقدس و زائران عراقی به سفارش سعودیها در گاردین منتشر شد که اکنون دوباره به آن پرداخته شده و جای تاسف است که برخی سایتها و خبرگزاریهای داخلی و سلبریتیها نیز بلندگوی دشمن شده و به این موضوع میپردازند.
🔹️در زیارت اربعین نیز برای زائران ایرانی سیاه نمایی میکنند./تسنیم
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
⭕️ رحیمپور ازغدی: فضاسازی اخیر کاری رسانهای بود که از تهران هدایت میشد
👤 حسن رحیم پور ازغدی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی:
🔹(در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه، « شما گفتید ریشه سکولاریسم در حوزه است، آیا با مواضع برخی مراجع نظر شما تغییر کرده است؟») سخنی که از آقایان نقل شد با آنچه من گفتم منافاتی نداشت. یعنی مربوط به یک مطلب نبود.
🔹من احتمال قوی میدهم تمام سخنانی که بنده در مدرسه فیضیه داشتم مطالعه نشده و تمام فیلم سخنرانی را ندیدند. چون آنچه به عنوان پاسخ داده شد، اصلا چیزهایی نبود که ربطی به آنچه که من گفتم داشته باشد.
🔹به طور مثال من سوالی پرسیدم که آیا اگر کسی چهارتا حاشیه و شرح بخواند مرجع میشود؟ ولی دیدم دوستان آن را به صورت خبری نقل کردهاند، اینگونه که فلانی گفته کسی که چندتا حاشیه و شرح بخواند مرجع می شود!
🔹امام حرفهایی را زده که من اصلا جرأت نمیکنم بگویم! امام میگوید افعیهای خوش خط و خال حوزه! چه کسی جرأت میکند این حرفها را بزند؟ خوب شد من این حرف را نزدم، وگرنه میگفتند فلانی گفته در حوزه افعی داریم.
🔹آنجا بحث عدالتخواهی بود؛ اینکه مسئولان فاسد باید مجازات شوند، دهها پلاکارد بود که هیچکدام از این پلاکاردها را هیچکس نشان نداد، یک پلاکارد که نمیدانم چه کسی بود و اصلا من هم آن را ندیدم و گفتند که قبل از جلسه شما بوده و جمع شده است، شد تمام جلسه و مابقی جلسه همه حذف شد.
🔹جالب این است که من همه تابلوها را خواندم تا نگویند که سانسور میکنیم ولی چنین تابلویی ندیدم. اصلا فرض کنید چنین تابلویی بوده است، ولی چرا باید چنین مسائلی مطرح شود که بگویند اینها تهدید به قتل کردند! البته من فهمیدم که این فضاسازی برای چه بوده، یک کار رسانهای بود که از تهران هم هدایت میشد و در قم اجرا شد.
🔹به نظر من این موضوع برای جلسهای بود که رئیسجمهور را خواستند تا برای اقتصاد برجامی و گرانیها توضیح دهد و اینکه چرا مشکلات ما با توصل به آمریکا درست نشد، به نظرم خواستند این مسائل در مجلس مطرح نشود.
🔹آقای روحانی دو یا سه بار در مجلس گفت که در فیضیه میخواستند من را بکشند! معلوم بود که اینها حاشیهسازی است. آیا آن بچهطلبهای که آن تابلو را بالا برده، زده مرحوم هاشمی را کشته و آمده آنجا اعتراف به قتل کرده و حالا هم میگوید میخواهم شما را هم بکشیم؟!
🔹سکولاریسم در حوزه را رهبری دو یا سه بار مطرح میکنند. اصلا مخاطب بنده آیتالله نوری همدانی، آیت الله مکارم و اینها نبودند، کسان دیگری بودند، ولی یک عده با شیطنت خود و انتقال نادرست مطالب به آقایان، طوری رفتار کردند که انگار ما به اینها داریم میگوییم./ فارس
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
هدایت شده از پرتو اشراق
🌹 #میثم_تمار (ع)
▪با دارِ بلا اُنس بگیرید و در آن حال
▪از میثمِ تمار بپرسید علی کیست
🏴 ٢٢ ذی الحجه شهادت جناب میثم تمار(ع)
🌐 @partoweshraq
#شعر
هدایت شده از "کانال رصد" تحلیلهای روز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥حجت السلام رهدار: حوزه گرفتار نوعی سکولاریسم است
- حوزه مقدس نیست؛ محترم است
- حوزه باید نقد بشود
@Rasad_tahlil
🔆اگر انحرافی در نسل های بعدی رخ دهد حوزه علمیه مسئول است
🔻علامه #مصباح یزدی در آئین افتتاحیه سال جدید تحصیلی حوزه های علمیه در مدرسه معصومیه قم:
🔹اولین مسئول در برابر بایسته های اسلامی که باید در جامعه جاری و ساری باشد، حوزه علمیه است. خط مقدم مبارزه با دشمنان اعتقادات مردم، روحانیت است. تامین این نیازمندی در درجه اول از اهمیت بالایی برخوردار است که اگر چنین نباشد، خدایی ناکرده اسلام از جامعه رخت برخواهد بست.
🔹کسانی که می خواهند در خط مقدم مبارزه فعال باشند، هیچ جایی نمی توانند تربیت شوند مگر حوزه علمیه. حال سوال این است که چطور می توان حوزه تراز انقلاب اسلامی داشت؟ متاسفانه به جایی رسیده ایم که هیچ نهاد اقتصادی وجود ندارد که از ربا مصون مانده باشد. این اتفاق به دلیل همان نگاهی است که حوزه علمیه تنها باید به مسائل معنوی و آخرتی مردم برسد.
🔹سه رکن مهم در رابطه با حوزه تراز انقلاب اسلامی وجود دارد. اولین رکن، شناخت صحیح نسبت به اسلام است. هم اینکه چه موضوعاتی را باید دانست و هم اینکه چطور باید آنها را فراگرفت. امروز سوالات در جامعه فراوان است اما پاسخ ها به اندازه کافی نیست. همه ما نیز می دانیم که با چنین وضعی جامعه اصلاح نخواهد شد.
🔹دومین رکن، عامل درونی برای عمل است. صرف دانستن، دردی را دوا نمی کند بلکه باید آنچه را آموخته ایم به کار گیریم و سومین رکن، بصریت اجتماعی است. اگر درک اجتماعی و شناخت مسائل روز و حیله های دشمنان را به خوبی بشناسیم و هر سه رکن را در حوزه علمیه پیاده کنیم، در برابر خداوند متعال رو سفید خواهیم بود وگرنه به هیچ وجه نخواهیم توانست پاسخگوی خون هایی باشیم که در راه این هدف ریخته شده است.
🔹بدون اصلاح جامعه نمی شود با هیچ برنامه ای نسل های بعدی را مسلمان نگاه داشت و اگر انحرافی در نسل های بعدی رخ دهد، حوزه علمیه مسئول است. اولین وظیفه ما نیز این است که در مقابل انحرافات سکوت نکنیم.
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
🚩 انتقاد سنگین سعید لیلاز از روحانی و دولتش: همهی مسئولیت اقتصاد با روحانی است
عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران:
🔹ورود اسکناس (دلار) از دی ماه سال گذشته به بازار ایران از سوی آمریکایی ها ممنوع شد و دولت روحانی هم در این زمینه بسیار بی کفایت و بسیار بد عمل [کرد]
🔹تصمیم هایی گرفت و تدبیرهایی اتخاذ کرد که به التهابات بازار دامن زد
🔹بی کفایتی و فسادی که دستگاه دولت را گرفته عامل تشدید وخامت اوضاع ارز است.
🔹اختیاراتی که آقای خامنهای به روحانی و سران سه قوه داده اگر به چوب داده بود تا الان یک کاری کرده بودند
🔹مسئولیت این را من اساسا متوجه آقای روحانی میدانم چون ما از 8 یا 9 ماه قبل مکرر به آقای روحانی هشدار دادیم که بحران در پیش است و دلار را بحران خواهد گرفت./ تسنیم
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
⭕️ طرح رفراندوم توسط اصلاح طلبان، رسما خنجر به منافع ملی است
👤 علی علیزاده؛ تحلیل گر سیاسی
🔹ایمان دارم اگر خرداد۹۶ رییسی/قالیباف ر.جمهور و شهریور۹۷ دلار ۱۴هزار میشد، اصلاح طلبان به حمله مغول تشبیهش میکردند و مملکت را بهم میریختند. دقیقا مثل ۸۸-۸۴. اصولگرا نیستم اما بعد از برداشتن عینک جناحی، صراحتا میبینم خویشتنداری و تعهد اصولگراها به منافع ملی بیشتر از اصلاحطلبان است
🔹و معتقد شدهام تعهد اصولگرایان به منافع ملی و نظام دلیل اصلی عدم محبوبیت نسبی آنها و شکستهایشان در انتخابات است. چرا که افکار عمومی برای رای دادن کسی را ترجیح میدهد که جایگاه اپوزیسیون را اشغال کند و بیتوجه به مصلحتهای کلان نظام وعده بدهد و کلیت نظام را بکوبد و به فساد متهم کند
🔹گفتم: تصور کن رییسی/قالیباف رییس جمهور و دلار ۱۴هزار تومن میشد. به نظرت اصلاحطلبان مقابل نظام نمیایستادند، به رهبری حمله و تقاضای رفراندوم نمیکردند؟
میگوید: چشمهایت را باز کن. همین الان دارند این کار را میکنند. متخصصان فرار به جلو و جنگ روانی اند و میدانند بهترین دفاع حمله است
🔹در نظامهای لیبرال غربی هم، در شرایط اضطراری و وقتی که کشور در خطر دشمن خارجی است، جناحها متحدتر میشوند و مسائل در اتاق فرماندهی و در سطح سران حل میشود و از افکار عمومی اردوکشی و یارکشی نمیشود
اینکه اصلاحطلبان در کشاکش جنگ اقتصادی طرح رفراندوم میدهند، رسما خنجر به منافع ملی است/ حساب توییتری علی علیزاده
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
هدایت شده از "کانال رصد" تحلیلهای روز
📮 #توییت
⭕️ علی اکبر رائفی پور:
🔹آنها که منافقانه ازطرح #شفافیت_آراء_نمایندگان حمایت کرده ولی به یک فوریت آن رای ندادند
🔹خوب میدانند #کمیسیون_آیین_نامه_داخلی در عمر باقیمانده این مجلس به طرح بدون فوریت رسیدگی نخواهد کرد
🔹دلسوزان ایران باید این رسوایی را فریاد بزنند
🔹نشان دادید آنجا #خانه_ملت نیست #دار_المنافقین است
@Rasad_tahlil
🔆خداکند تفکر سکولاریسم در بزرگان حوزه نفوذ نکند ...
🔻 سخنان بسیار مهم علامه #مصباح در جمع چند تن از سخنرانان برجسته کشور:
🔸 تفکر سکولاریسم در برخی مسئولان وجود دارد ؛ خدا کند این تفکر در بزرگان حوزه نفوذ نکند..
🔹 برای رسیدن به هدفی که انبیاء و اولیای الهی داشتند، باید برنامه جامع و دراز مدتی طراحی کرد؛ آن را نیز عاقلانه و با نهایت ادب و تواضع اجرا کرد. مبادا سخنی گفته شود یا کاری صورت گیرد که ناخودآگاه اثر کار ما را از بین ببرد.
🔸در این مسیر حتی باید با کفار هم مهربان بود تا زمینه هدایت آنها فراهم شود؛
🔹امروزه دنیا ما را به عنوان کشور ولایت فقیه میشناسد؛ دغدغه امام راحل(ره) نیز تا آخرین لحظات عمر همین مسأله بود؛ اما متأسفانه شناخت مردم نسبت به این عنصر رو به ضعف است
🔸 نمی توان همه تقصیرها را به کردن نسل امروز انداخت؛ چون این نسل، مانند نسلهاي قبل با این مفهوم آشنایی ندارد؛ از سوی دیگر نسل امروزي روحیهاي مطالبهگر دارند؛ به این معنا که به جاي قدردانی از زحمات گذشتگان و فداكاريهاي شهدا براي به ثمر رسيدن انقلاب، بيشتر نقصها و مشکلات را میبینند، و چه بسا به خاطر غفلت از ریشه برخی مشکلات، اصل چنین حکومتی را ناکارآمد بپندارند. شبکههای اجتماعی و فضای مجازی نیز با باراني از شبهات، ذهنها را از شناختن حقیقت باز میدارند؛
🔸امروز همگان فهمیدهاند که نوک حملات دشمن به سوي ولایتفقیه است؛ این که دشمنان با ایجاد شبهه و دادههای غلط قصد انحراف اذهان را داشته باشند، تعجبی ندارد؛ اما تعجب در اين است که گاهي شنيده ميشود، كساني در حوزه علمیه به بهانه بحث علمی، اين مسأله را مطرح ميكنند که در اسلام چیزی به نام حکومت نداریم، چه رسد به جايگاهي براي ولایتفقیه!!
🔹 امروز ولایتفقیه ستون اسلام است،در طول 14 قرن گذشته، به غیر از حضرات معصومین علیهمالسلام، چند نفر را سراغ دارید که در همه زمینههاي لازم براي رهبري و مديريت جامعه، از فقاهت، تا تدبیر، صبر، حلم، دوراندیشی، و حتي امور ديگري از قبيل هنر و ادبيات، به جامعیت مقام معظم رهبری باشند؟
🔸 (با اشاره به ضعف های اجرایی در کشور ): البته توقع اینکه دولتی تشکیل شود که هیچ نقطه ضعفی نداشته باشد، بیجاست؛ اما هیچ کس انتظار نداشت که ضعف دولت به این شدت و وسعت باشد! بايد توجه داشته باشيم كه همه مردم در برابر دشواريها مانند سلمان و ابوذر نيستند، و چه بسا سختیها و مشکلات معیشتی و فشار اقتصادی سبب ضعف دینشان شود.
🔹 در شرايط كنوني دین بسياري از مردم در معرض خطر قرار گرفته است، و نمیتوان توقع داشت که ما به مردم بگوییم دعا کنید تا مستجاب شود، و آنها هم بپذیرند. از سوي دیگر قرار نيست بدگويي از دولت دردی را درمان کند؛ به خصوص اگر انتقادات و بدگوئیها غيردقیق و غيرمستند باشد؛ همچنين نمیتوان در برابر مشكلات مردم سکوت کرد؛ زيرا بیتفاوتی نسبت به دردهاي مردم اشتباه است؛ بلکه وظيفه ما نقد مستدل، منصفانه و مؤدبانه است، و لازم نیست در نقدها از کسی نام ببریم.
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
⭕️ در تدارک «جام زهر» به رهبری هستند تا مقاومت در برابر مذاکره را بشکنند
👤راغفر، اقتصاددان اصلاح طلب
🔹رقابت های سیاسی موجب شد نا جام زهر به امام داده شود. امروز نیز در حال تدارک یک جام زهر دیگر به رهبری هستند تا مقاومت ها را در برابر مذاکره بشکنند
🔹 کودتایی در حال شکلگیری است/دلار به ۴۰ هزار تومان و تورم به ۶۰ تا ۸۰ درصد میرسد
🔹یک گروه نفوذی برای ضربه زدن به انقلاب به اقتصاد ورود کرده و با گزارههای غلط، ذهن مسئولان ما را پر کرده اند، خاطرنشان کرد: از سال ۱۳۸۹ تا حالا در اقتصاد رکود داریم و 8 سال است که پوست مردم ما کنده شده است و افزایش دلار، کارت دعوت مستقیم برای شورش است.
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
⭕️ رهبر انقلاب:
▪️وظیفه ما، هدایت دولت به استفاده از کارشناسان و خوشبین کردن مردم است
▪️دعوا کردن و ایجاد تشکیلات موازی راه اصلاح نیست
👤 رهبرانقلاب، امروز در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری:
🔹 #راه_علاج مشکلات کشور، خالی کردن پشت دولت و ابراز برائت از فعالیت دستگاههای مسئول نیست، بلکه راه علاج، ایجاد رابطه سالم بین افکار عمومی و دستگاههای مسئول، سخن گفتن و انتقاد کردن، و در عین حال کمک فکری و عملی کردن است.
🔸 مسئولان دولتی از #نظرات_مردم و راه حلهای متخصصان اقتصادی از جمله در مسئله #ارزش_پول_ملی و #هدایت_نقدینگی استفاده کنند. وظیفه دولتیها، استفاده از نظرات کارشناسان و تحرک برای حل مشکلات است. وظیفه ما، هدایت دولتیها به سمت استفاده از دیدگاههای کارشناسان و حل مشکلات و خوشبین کردن مردم نسبت به تلاشهای آنها است.
🔹 #جلسات_خصوصی بنده با #مسئولان دولتی، قضایی و نظامی ده برابر جلسات عمومی و رسانهای است و در این جلسات مسائل مختلفی بحث میشود که عموم از آن جلسات مطلع نیستند.
🔸 دعوا کردن راه اصلاح نیست، همچنانکه ایجاد تشکیلات و کار موازی با دولت نیز به صلاح و موفق نخواهد بود و تجربه ثابت کرده است کار باید به وسیله مسئولان آن، در مجاری قانونی انجام بگیرد.
🔺 مسئولان باید کار را جهادی انجام دهند، البته در موارد خاص همچون #نامه اخیر رئیس قوه قضائیه که ممکن است قانون جوابگو نباشد و احتیاج به اجازه رهبری باشد، یقیناً همراهی و #کمک خواهیم کرد. ۹۷/۶/۱۵
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab