هدایت شده از "کانال رصد" تحلیلهای روز
11.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 برنامه "Head to Head" در شبکه الجزیره با حضور "دنی آیالون" معاون پیشین وزیر خارجه اسرائیل درباره برجام، عضویت ایران و عدم عضویت اسرائیل در NPT، تعداد سلاح های هسته ای اسرائیل، دروغ های نتانیاهو درباره سلاح های هسته ای ایران ...
و در نهایت پاسخ به این پرسش مهم که آیا ایران یک تهدید بالفعل برای اسرائیل است یا برعکس؟!/ مرکز مطالعات خلیج فارس
@Rasad_tahlil
هدایت شده از پایگاه صهیون پژوهی خیبر
امیرالمومنین علیه السلام:
▪️«ولکن الحذر کل الحذر من عدوک بعد صلحه فان العدو قارب لیتغفل فخذ بالحزم و اتهم فی ذلک حسن الظن »
▪️و از دشمنت بعد از آن که از در #صلح و #آشتی درآمد #سخت_بترس، زیرا او چه بسا بوسیله صلح نزدیک می شود تا از شیوه #غافلگیری استفاده کند، پس #احتیاط و #دقت را پیشه کن و در چنین مواردی زود باور و خوش گمان مباش.
📖نهج البلاغه، نامه 53
🆔 @kheybar_net
⭕️دفاعیات معاون برنامه ریزی آستان قدس از بانک آستان قدس/بانک مرکزی میخواهد ضعف خود را با جلوگیری از ایجاد بانک قرض الحسنه بپوشاند
✍️مرتضی فیروز آبادی، معاون برنامه ریزی آستان قدس نوشت:
🔹یکی از مهمترین چالشها در نظام بانکداری، نوع نگاه به توسعه قرض الحسنه است. قرض الحسنه جدای از اینکه سنت حسنه و توصیه شده دینی است، امروز میتواند نقش قابل توجهی در رونق اقتصاد داشته باشد.
🔹وام های خرد در اقتصاد، ضمن آنکه کمترین معوقات را داشته است، میتوانند به عنوان محرک تقاضای تولید و همچنین رفع نیاز از مسائل روزمره مردم به کار روند . شرایط اقتصاد ایران و نیازهای اقتصادی نشان میدهد که ظرفیت توسعه قرض الحسنه در ایران بسیار زیاد است. بویژه اگر منابع نهادهای عمومی و خیریهها و... در خدمت قرض الحسنه قرار بگیرد، بخش مهمی از نیازهای اقتصادی مردم قابل پاسخگویی است.
🔹 اما بانک مرکزی و بزرگ شدگان در نظام بانکی مرسوم، در مواجهه با تقاضای توسعه قرض الحسنه و تأسیس بانکهای جدید مقاومت دارند. در مطلب اخیر منتشره روزنامه اعتماد تصریح شده است که نگرانی آنها از توسعه قرض الحسنه به خطر افتادن نظام بانکی مرسوم با سودهای کلان است!
🔹 مغالطه دیگر بانک مرکزی در مواجهه با توسعه قرض الحسنه، مشکلات فعلی نظام بانکی است. مشکلات بانکی موجود کشور ناشی از ضعف بانک مرکزی است، پس بانک مرکزی به جای ایجاد سد در مقابل توسعه قرض الحسنه باید تلاش کند تا ضعفهای خود را اصلاح نماید.
🔹باور به قرضالحسنه، کلیدیترین باوری است که میتواند شرایط بانکی کشور را به نفع توسعه تولید و رفع نیازهای مردم تغییر دهد و هدف آستان قدس رضوی از تأسیس بانک قرض الحسنه، پبسیج کردن منابع مردم برای چنین هدفی است.
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
✅عمل، ميوهى درخت معرفت است
🔶استاد علی صفایی حائری:
تو به همان اندازه كه معرفت و محبّت پيدا كنى، نسبت به احكام مستحبات پاىبند مىشوى. خيال نكن كه معرفت و عشق و ولايت، تو را از عمل و بلاء جدا كند؛ كه تو را مؤدب مىسازد. عمل، ميوهى درخت معرفت است.
تو حتّى در برابر احكامى كه علّتش را نمىدانى،بىاعتنا و سرسرى نباش؛ كه انسان به خاطر محدوديتش،به وحى روى آورده است.بر فرض دستورى در ميان نباشد، ادب و توجّه تو بىبهره نمىماند و تو را بهرهمند مىسازد.
📚 نامه های بلوغ، صفحه 38
💠القاء جنگ، دروغ و تبلیغ به نفع دشمن است
🔸هشدار دوماه قبل رهبر انقلاب به همه فعالان سیاسی، نظامی و انقلابی
🔰نزدیک به دو ماه قبل رهبر معظم انقلاب در بیانات سالانه خود در حرم امام خمینی به تشریح نقشه دشمن در سال پیش رو پرداختند. ایشان در بخشی از بیانات خود فرمودند: «امروز نقشهی دشمن این سه چیز است: فشار اقتصادی، فشار روانی، و فشار عملی» و در بخشی از توضیحات خود پیرامون فشار روانی دشمن افزودند: «امروز هم کسانی درصدد این هستند که یک شکل معیوب از برجام را بر کشور تحمیل کنند؛ دولتهای خارجی دنبال این هستند و یک عدّهای در داخل تبلیغ میکنند که اگر این نشود، جنگ خواهد شد؛ نه آقا، این دروغ است، این تبلیغ به نفع دشمن است. هدف دشمن معلوم است؛ دشمن درصدد آن است که ما از نقاط قوّت خودمان صرفنظر کنیم، از عناصر اقتدار ملّی خودمان دست برداریم»
🔰علی رغم این تاکید صریح رهبر انقلاب در دروغ انگاری گزاره «جنگ» برخی دولتمردان و به ویژه رئیس جمهور چند وقتی است در بیانات خود به گونه ای سخن می گوید که می توان از آن بوی درپیش بودن جنگ را استشمام کرد.
🔰برخی تحلیلگران این ادبیات را در راستای پیش برد برجامهای منطقه ای و موشکی ارزیابی می کنند؛ یعنی همان نکته ای که رهبر انقلاب نسبت به آن هشدار داده بودند.
🔰در این باره گفتنی های زیادی وجود دارد که تیتر یک 9دی این هفته به ابعادی از همین مساله پرداخته است؛ اما آنچه در اینجا باید ذکر شود اینکه؛
🔰اولاً آمریکا در شرایط فعلی توان جنگ نظامی را ندارد؛ شرایط وخیم اقتصادی این کشور (اقدامات تجاری ترامپ علیه دیگر کشورها و وعده های انتخاباتیش همگی در راستای بهبود این اوضاع است) و شکستهای پی در پی آنها در عملیاتهای نظامی چند سال اخیرشان در منطقه تنها بخشی از این دلایل منطقی است.
🔰ثانیاً اساسا ترامپ تا کنون بالابتدا ایران را تهدید نظامی نکرده است و هر چه بوده تهدید اقتصادی و تحریم بوده است.
🔰لذا همانگونه که رهبری فرموده اند جنگ کنونی جنگ اقتصادی است و راهبردها و راهکارهای مقابله با تهدیدات اقتصادی هم در این جنگ باید از جنس اقتصادی باشد.
🔰رهبر انقلاب: «دشمن ما اتاق جنگ را برده است در وزارت خزانهداری؛ [اتاق] جنگ علیه ما به جای وزارت دفاع، وزارت خزانهداری آنها است، به شکل فعّال هم مشغولند. (02/03/97)»/هفته نامه ۹ دی
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
⚡️همزمان با دلار 12000 تومانی و سکه 4.5 میلیونی و اعلام آمادگی ترامپ برای دیدار با #روحانی با یک هماهنگی مثالزدنی محسن هاشمی اعلام کرد همچون پدرش بهدنبال نوشاندن #جام_زهر دیگریست. او گفته:
نجات ایران در گرو تصمیم امثال ماست! تصمیم سختی که سی سال قبل توسط مسئولان کشور گرفته شد و صلحی پایدار را برای ایران و نظام به ارمغان آورد!
پ.ن: #ستون_پنجم دشمن را بشناسیم.
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
🚩آیتالله جوادی آملی خطاب به مسئولان: چپاولگرها را شناسایی کنید و قبل از اینکه آنها شروع به کار کنند شما توطئه آنها را خنثی کنید، نه اینکه تنها کشف جرم کنید بلکه باید دفع جرم کنید
http://tn.ai/1790917
📡, @tasnimnews
هدایت شده از "کانال رصد" تحلیلهای روز
📮 #توییت
⭕️ حمید رسایی: کی فکرش را میکرد! #ناطق_نوری، کسی که نمايندگان اصلاح طلب مجلس ششم را بخاطر نگارش نامه به رهبری و سرکشیدن #جام_زهر گفتگو با آمریکا ملامت میکرد، حالا بعد از ۲۰سال، تفاله ای که از دهان آنها درآمده را بجود و اعلام کند تا درخواست ترامپ برای #مذاکره رد نشود!
#سخنگوی_روحانی
#عاقبت_شر
@Rasad_tahlil
در جامعه طیّب و طاهر نباید #اختلاس و #حقوق-نجومی وجود داشته باشد
آیت الله العظمی جوادی آملی در دیدار روحانیون مازندران:
#حوزه/ حضرت آیت الله جوادی آملی با بیان این که در کشور طیب و طاهر #اختلاس-نجومی نباید وجود داشته باشد، گفت: باید در یک جامعه طیّب و طاهر همه امور بر اساس اصول و قانون باشد.
🔹حضرت آیت الله جوادی آملی با اشاره به این که ائمه اطهار(ع) فرمودند هر جا که شهید در آن وجود دارد آن کشور طیب و طاهر است، خاطرنشان کردند: باید از چنین جامعه ای نهایت استفاده معنوی برده شود.
🔹حضرت آیت الله جوادی آملی در بخش دیگری از سخنان خود با گلایه از ایجاد ناامیدی در جامعه به ویژه در میان مردم، گفتند: برخی ها همواره تلاش می کنند مردم را ناامید و جامعه را ملتهب کنند که باید جلوی این افراد گرفته شود.
🔹وی با بیان این که متأسفانه در فضای مجازی و روزنامه ها اخبار جعلی را مطرح می کنند، بیان داشتند: انتشار اخبار بی اساس و بی ریشه از سوی برخی افراد در فضای عمومی جامعه اثرات بدی برای جامعه در پی خواهند داشت.
🔹این مرجع تقلید در ادامه سخنان خود با اشاره به نقش مهم روحانیت در جامعه گفتند: در عین حال این که گرانی و مشکلات در کشور زیاد است، اما روحانیت و مبلغان دینی باید فضای عمومی جامعه را آرام نگه دارند./خبرگزاری حوزه
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
هدایت شده از تبلیغات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️صحبتهای بسیار بسیار مهم کامران غضنفری
نویسنده کتاب "حسن روحانی"، درباره حسن فریدون(حسن روحانی)
♨️حتما ببینید
#بیشتر_بخوانید 👇 👇 👇
http://eitaa.com/joinchat/3253993472C49609b6f21
⚡️آیا دفتر رهبری مطالبات عمومی امروز را درست به ایشان منتقل می کند؟
✔️مهدی نصیری در کانال تلگرامی نوشت🔻
🔹به تداوم و اتصال انقلاب اسلامی تا ظهور موعود و منجی انسان و عالم ـ عجل الله تعالی فرجه الشریف ـ امیدواریم اما با این حال نمی توان فاقد نگرانی بود و احتمال شکست را نداد.
🔹بدترین اتفاق احتمالی این است که جمهوری اسلامی به دلیل فساد گسترده و لجام گسیخته مالیِ و دست اندازی چپ و راست به بیت المال و یاس مردم از برخورد لازم و کافی و بازدارنده، دچار ادبار و شکست شود.
🔹اگرهرعاملی موجب شکست شود (که به آسانی نمی شود) مانند حمله نظامی و شرایط سخت اقتصادی و ندانم کاری های مدیریتی و تسلیم در برابر زیاده خواهی های آمریکا و ... شاید قابل توجیه و تحمل باشد اما شکست حکومت و نظامی که به اسم اسلام و عدالت بر پا شد به واسطه فساد گسترده مالی و اشرافی گری مسئولان و مجامله آنان با مفسدان،- که با برخورد قاطع دستگاه قضایی قابل مهار بوده و است - بدترین گزینه روی میز سنتهای خداوند برای جمهوری اسلامی است.
🔹عموم دلسوزان و نخبگان و مردم نسبت به واکنش مقام معظم رهبری به عنوان ناخدا و سکاندار سفینه انقلاب در برابر فسادهای یاد شده، دچار سئوال و ابهام هستند و کمیت و کیفیت واکنشهای معظم له و دستگاه قضایی زیر نظر و گوش به فرمان ایشان را در برابر این معضل کافی نمی دانند.
🔹آیا از سوی دفتر رهبری این تلقی و مطالبه عمومی به درستی به ایشان منتقل شده است؟ دلسوزان و چشمهای نگران و دوستدار انقلاب و رهبری چگونه می توانند از این امر مطمئن شوند؟
@nasiri42
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab
⭕️ دولت مذاکره دولت کار شود
👤 محمدباقر قاليباف؛ عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام
🔹حتي اگر بياييم دشمني چندين و چندساله آمريکا با ايران را از ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ و قبلتر از آن، فراموش کنيم... و فرضمان را بگذاريم روي اينکه دشمني آمريکا با ما از سال ۱۳۹۲ تا الان آغاز شده است، مذاکره مجدد با آمريکاييها، عزت و موقعيت بينالمللي ما را مخدوش ميکند.
🔹مردم عزيز ما حتماً يادشان نرفته است که مدتي پس از تصويب برجام، اوباما رئيسجمهور وقت آمريکا، تحريمهاي جديدي عليه ايران را با رأي حداکثري کنگره، امضا کرد. با اين اوصاف چطور ميشود که ما مجدد پاي ميز مذاکره بنشينيم و به يک توافقي برسيم و مجدداً با تمديد يا تشديد تحريم آمريکاييها، تحقير شويم؟ مردم ما عزتشان را يکشبه به دست نياوردهاند که بخواهند با اعتماد مجدد به يک تاجرمآب منفعتطلب، آن را از دست بدهند.
🔹اگر رئيس جمهور آمريکا قصد ديدار يا مذاکره مجدد با هر سطح از مسئولان ما را دارد ابتدا بايد به تعهدات خود در برجام بازگردد و انصراف خود از خروج برجام را اعلام و دستور اجرايي لغو تحريمهاي جديد عليه ايران را صادر کند وگرنه کدام انسان عاقلي است که در شرايط نابرابر تن به مذاکره دهد. اگر ترامپ در مواضع خود صادق است بايد همه تحريم هاي اعمال شده عليه ايران تا کنون را لغو کند تا زمينه مذاکرات برابر فراهم شود.
🔹دولت در شرايط فعلي بايد توجه کند که اگر حمايتي از جانب رهبر انقلاب و ساير نيروهاي سياسي دريافت کرده است، معطوف به حل مشکلات اساسي کشور است و درباره مذاکره با آمريکا در شرايط فعلي اين اتفاق نظر وجود ندارد و در صورت انجام آن، بار ديگر اختلافات، تشديد شده و انرژي حاصل از همسويي سياسي يک ماه اخير به هدر خواهد رفت. واضح است که در همه نظام هاي سياسي اجماع در شرايط خاصي به وجود مي آيد و اگر معطوف به حل اولويت ها نباشد باعث بي اعتمادي مردم و گروههاي سياسي ميشود.
🔹خيلي صريح بگويم که مسئله اصلي و اولويت کنوني ما مذاکره با ترامپ نيست. بلکه حل معضلات اقتصادي کشور و در رأس آنها مسئله نقدينگي است. مشخص است که مذاکره باعث حل مشکلات ساختاري اقتصادي ما نخواهد شد.
🔹حتي با فرض اينکه مذاکره احتمالي به نتيجهاي موقت منجر شود پيامد بلند مدت آن لاينحل ماندن مشکلات اقتصادي است که اکنون با آن مواجهيم.
🔹ان شاء الله رويکرد دولت از مذاکره محوري به کار محوري تغيير کند و دولت مذاکره، دولت کار شود تا به مرور شاهد رضايت اجتماعي گسترده باشيم./ رسالت
💠کانال فقه و انقلاب💠
@feghvaenghelab