31.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥سید علیرضا آلداود در برنامه زنده شاهچراغ رادیو جوان ۵ آبان ۱۴۰۱:
🛑در ۴۱ روز گذشته شاهد یک جنگ ترکیبی با اسم رمز مهسا امینی در سطح کشور بودیم و رسانه های فارسی زبان بیگانه مشغول تولید فیک نیوز ضد ما بودند.
🛑فیک نیوز ها طبق بیانیه اجلاس حکمرانی اینترنت اتحادیه اروپا میتوانند قدرت حاکمیت را از حاکمان بر روی سرزمینشان از آنان بگیرند.
🛑بستر سازی حمله تروریستی داعش به حرم مطهر حضرت شاهچراغ علیه السلام را تروریست های رسانه ای مخصوصا تروریست های سایبری سعودی اینترنشنال انجام دادند.
🛑رسانه های برخی احزاب داخلی و خارجی در برابر حمله تروریستی داعش سکوت کرده اند.
🛑در حالیکه داعش خودش در کانال هایش اعلام میکند که حمله کار آنان است، برخی رسانه ها مخصوصا سعودی اینترنشنال در حال تغییر جای جلاد و شهید هستند.
🛑منبع مالی سعودی اینترنشنال و داعش یکی است...داعشی ها سلاح دست میگیرند اما خبرنگاران سعودی اینترنشنال تروریست های سایبری رسانه ای هستند.
@andisheh_moghavemat
⭕️ در فاز 'استمرار اجباری آشوب' هستیم/ دشمن دارد سرمایه های بیست و سی ساله خود را می سوزاند
✍️ مهدی محمدی، مشاور رئیس مجلس در امور راهبردی
🔹اجازه بدهید یک مرور بکنیم. از منظر امنیتی در فاز 'استمرار اجباری آشوب' هستیم. طرف طراح، در حال سوزاندن دسترسی ها و سرمایه های بیست و گاهی سی ساله خود است، فقط برای اینکه بتواند آشوب را ولو یک روز بیشتر کش بدهد.
🔹در شریف یک شبکه حداقل دو سه ساله خرج شد. در اوین شبکه بیش از ده ساله خود را سوزاندند. عبدالحمید در بلوچستان سرمایه ۳۰ ساله است. ولی برایشان مهم نیست. دسترسی ها را می سوزانند و شبکه ها را قربانی می کنند چون کابوسی بدتر از خاموش شدن شعله آشوب برایشان قابل تصور نیست.
🔹قبلا نوشتم که موساد در هفته های اول موقعیت جامعه ایران را انقلابی ارزیابی کرده بود. اکنون کمی ارزیابی را تصحیح کرده. می گویند ایران در آغاز شکل گیری وضعیت انقلابی است. بیش از یک هفته است به بی بی سی و ایران اینترنشال ابلاغ شده به مردم القا کنید انقلاب چند سال طول می کشد!
🔹طراحی این است که مستقل از هزینه، خیابان فعال بماند. تنها راه تحقق این هدف برای طرف طراح، وارد کردن نظام به چرخه خشونت افزایشی است.این بازی را جمهوری اسلامی از همان ساعت نخست فهمید. به همین دلیل تا امروز سیستم در مقابل سنگین ترین فشارها برای برخورد شدیدتر مقاومت کرده.
🔹فقط در همین دو روز ۷ نیروی نظامی و امنیتی به شهادت رسیده اند. استفاده از ظرفیت انتظامی در خیابان صرفا در حد پراکندن تجمعات برای جلوگیری از رخ دادن فجایع امنیتی است. استعداد امنیتی اصلی کلافه است که تا کی باید صبر کند.
🔹از حیث تکنیکی و تاکتیکی شاید نقدهای جدی به مهارت های ضد اغتشاش وارد باشد اما از جهت راهبردی، نظام عمدا به سمت سرکوب حرکت نکرده و نخواهد کرد. تصمیم گیران می دانند که باید شهید بدهند اما کسی نباید کشته شود.
🔹برای مردانی که کالجبل الراسخ، چهل سال جنگیده اند خیلی سخت است. ولی خب این جنگ را هم باید بجنگند و این یکی قانون خودش را دارد.
🔹در این روزها من از نزدیک دیده ام ذهن سیستم بیش از آنکه درگیر سرکوب باشد، درگیر اصلاحاتی است که باید بکند. بحث های بسیار پر حرارتی در جریان است که بخشی از جامعه دیده نشده و باید بشود. می دانند ومی دانیم بدون یک برنامه اجتماعی، تدبیر امنیتی عقیم می ماند.
🔹از حیث شناختی هم دقیقا با یک فیلم کارگردانی شده مواجهیم. در واقع خبری نیست. آشوب درست و درمانی هم نیست چه رسد به انقلاب. صحنه هایی در خیابان خلق می شود فقط برای اینکه ویدئوهایی از آن وایرال شود. طرف طراح امیدوار است نهایتا مردم تصمیم بگیرند بازیگر این تئاتر بشوند.
🔹منتها مردم فقط موبایل که نمی بینند. خیابان هم می روند و مشاهده شکاف عمیق میان نهاده شناختی و داده فیزیکی، به آنها می گوید یک جای این کار می لنگد. حتی معترضان بسیار رادیکال، اکنون کمتر آشوب می کنند.
🔹شیوه فعلی، طرف طراح را ناگزیر به سمت خشونت بیشتر خواهد بود. چاره ای ندارد. انقلاب که نشده، ولی زخم باید زده شود. ضمن اینکه ویدئو لازم دارند و ماشین تحریک مردم، بیکار بماند می میرد. همچنان امیدوارند سیستم یک جا کنترلش را از دست بدهد و احساساتی شود. اما نخواهد شد.
🔹پیام رهبر انقلاب برای شهدای شاه چراغ یا تصمیم شورای تامین سیستان درباره فرماندهی انتظامی زاهدان را ببینید. دل، گرم، ولی ذهن، سرد است.
🔹نهایتا طرف طراح می داند ایران ایستادن و تماشا کردن یا خوردن و پاسخ ندادن بلد نیست. یک جایی معادله، منطقه ای و بلکه جهانی خواهد شد. در نقطه ای از مسیر قرار نداریم که بتوان به عقب برگشت./ صفحه توییتری مهدی محمدی
@andisheh_moghavemat
🔶شما سرگرم فحاشی بودید حواستان نبوده.
❌در همین ۴۰روز، دولت جدید عراق با گرایش جبهه مقاومت تشکیل شد، رژیم صهیونیستی تحت فشار حزب الله، به توافق تعیین مرزهای آبی با لبنان تن داد، یمن هم اعلام کرد آتش بس به پایان رسیده و عربستان آماده ضربات جدید باشد.
@andisheh_moghavemat
هدایت شده از "کانال رصد" تحلیلهای روز
📮 #توییت
⭕️ علیرضا پناهیان، مدیر حوزه علمیه دارالحکمه:
🔹شهادت توام با شکنجه هولناک علی وردی سند عزم تروریستها برای ویران کردن ایران است.
🔹ننگ بر کسانی که ابوموسی اشعری وار هر دو طرف را دعوت به عدم خشونت میکنند درحالی که شاهدند چگونه جوانان مظلوم بسیجی، بدون سلاح برای برقراری امنیت مردم، اینچنین مجروح میشوند و به شهادت میرسند.
▪️پ.ن
🔹بنابر گزارش تسنیم شهید «علی وردی» طی ناآرامیهای چهارشنبه شب در اکباتان در اثر جراحت شدید ناشی از حمله اغتشاشگران مجروح و به بیمارستان منتقل شد و سپس به شهادت رسید.
@Rasad_tahlil
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
.
♻️ ریشه «فحاشی» در تجمعات از کجاست؟
🔰 حمید رسایی: از صحنههایی که این روزها برای انسان محترمی آزار دهنده است، دیدن تصاویر تجمعات چند ده نفره جماعتی به اسم دانشجو است که رکیکترین الفاظ را در شعارهای خود قرار دادهاند و فحشهای زشتی را در محیط دانشگاهی که چند هزار دانشجو دارد، فریاد میزنند و الفاظی را به زبان میآورند که حتی در بیفرهنگترین مکانها و از بیادبترین افراد شنیده نمیشود.
اما سئوال این است که چرا این جماعت، چنین افتصاحی را به جان خریدهاند؟ چرا این خشونت کلامی و پرخاشگری زننده را به عنوان شناسنامه خود انتخاب کردهاند؟ از این خشونت کلامی دنبال چه هستند؟
برخی آن را در راستای پروژه صهیونیستی حیازدایی و نابودی کامل اخلاق و معنویت دانستهاند. عدهای معتقدند که این کار در راستای پروژه تغییر تصور مردم از نخبهها و دلزدگی نسبت به محیط علم و دانشگاه و گرفتن مرجعیت فکری از این نهاد دنبا میشود. برخی خرس خالهها هم در این بین معتقدند که وجود فحاشی در دانشگاهها نشانه سقوط اخلاقی جامعه و عدم موفقیت جمهوری اسلامی در حوزه دینداری جامعه است در حالی که تعداد افراد فحاش در دانشگاه ۱۰هزار نفره، حدودا ۵۰ تا ۱۰۰ نفر هستند. و اما در چند رسانه پرمخاطب و همسو با اغتشاشگران در توجیه این رفتار قبیح، توجیه عجیبی نوشتهاند که در اعتراضات اخیر، فحاشی و رکگویی به رسانه دانشجویان تبدیل شده تا حاکمیت و مردم به آنها و مطالباتشان توجه کنند!
برای پاسخ به این سئوال، برخی منابع روانشناختی را مرور کردم. روانشناسان معتقدند هر آنچه که از انسان سر میزند، یک رفتار است. کلام انسان هم چیزی است که از او سر میزند و زیرمجموعه رفتار اوست. همه رفتارها هم معطوف به یک هدف است و هدف تک تک رفتارهای آدمی، ارضای یک یا چند نیاز از نیازهای درونی خودش است.
در منابع روانشناختی به طور کلی، چهار دلیل برای فحاشی و استفاده از الفاظ رکیک توسط برخی افراد ذکر کردهاند:
1⃣ روانشناسان اولین دلیل فحاشی را ناکامی فرد در زندگی شخصی یا اجتماعیاش میدانند. برخی انسانها هرگاه در راه رسیدن به هدفشان ناکام میمانند و نمیتوانند به چیزی که میخواستند، برسند، توازن فکریشان بهم میخورد و دست به رفتار خشونتآمیز از جمله خشونت کلامی و فحاشی میزنند.
2⃣ دومین دلیل که روانشناسان برای فحاشی ذکر کردهاند، یادگیری و آموزشهای غیرمستقیم است. وقتی بچهها، کودکان، نوجوانان و بزرگسالان در محیطهایی زندگی میکنند که فحاشی، بد و بیراه گفتن، لغزشهای زبانی و کلا استفاده از زبان خشونت آمیز در آن محیط خانوادگی یا اجتماعی، یک عادت و امری معمولی است، طبعا آنها متأثر از فضای همان محیط رشد کرده و تربیت میشوند و از آن پس، به صورت ناخواسته، واکنشها به حوادث اطرافشان را با استفاده از واژههای رکیکی که همواره در خانه یا اطراف خود شنیدهاند یا با آنها مورد خطاب قرار گرفتهاند، بروز میدهند.
از یاد نبریم که خشونت کلامی توسط زبان انجام میگیرد و زبان، تنها عضوی از بدن است که آموختههای مغز و ذهن را عملیاتی و تبدیل به صوت میکند. چنین افرادی وقتی در محیطی رشد میکنند که مملو از واژگان رکیک، تحقیرآمیز و خشونت کلامی است، در محاورات روزمره خود، همان واژگان را مورد استفاده قرار میدهند.
3⃣ سومین دلیل روانشناختی فحاشی از نظر روانشناسان، آسیبهای روانی در افراد است. وقتی کسی از آسیبهای روانی رنج میبرد، در مواقعی که دچار هیجانات روحی میشود، واکنشهای خود به اتفاقات اطرافش را با خشونتهای کلامی يا خشونتهای رفتاری نشان میدهد. بدون شک کسی که مطالبات خودش را با الفاظ رکیک بیان میکند، آسیب روانی دارد.
4⃣ چهارمین دلیل فحاشی از نگاه صاحبنظران، عدم مهارتهای گفتگو با دیگران است. وقتی فردی نمیتوانند آنچه در دل دارد را به زبان روشن بیان کند یا در برابر سئوالات و مطالباتی که قرار میگیرد، احساس ضعف و ناتوانی میکند، متوسل به خشونت کلامی میشود و ناتوانی خود در پاسخ را با فحاشی جبران میکند. طبعا در این فرض، هر چقدر ناتوانتر، فحشها هم رکیکتر میشود.
اهل علم در این حوزه به یک قاعده جالب در نگاه انسانهایی که فحاشی میکنند، اشاره کردهاند و آن این است که ادمهای پرخاشگر و فحاش، استراتژیشان این است که با فحاشی و پرخاشگری، کنترل خودت را از دست بده تا بتوانی کنترل دیگران را به دست بگیری!
به نظرم ریشه فحاشی و رکیکگویی در دانشگاهها به این چهار دلیل برمیگردد: احساس شکست، فقدان قدرت گفتگو و پاسخگویی، عدم تربیت و مشکلات روحی و روانی.
البته یک هدف سیاسی را هم دنبال میکنند و آن عصبانی کردن طرف مقابل و ایجاد درگیری و تهیه خوراک برای روایتسازی رسانههای معاند است.
🔺صفحات مجازی حمید رسایی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
میدونید چرا گوگل پلی روبیکا رو برنامه مضر معرفی کرده؟ به این نمودار که از گوگل ترند گرفته شده توجه کنید، دلیلش رو متوجه میشید
روبیکایی تا دوماه قبل نمودارش قابل مقایسه با اینستاگرام نبود و کسی بهش توجه نداشت، الان اقبال مردم بهش چندبرابر اینستاگرام شده. خب معلومه وقتی ما اینستاگرام و واتساپشون رو فیلتر میکنیم بهشون برمیخوره بایدم یه لگد به اپهای ما بزنن و تخریبمون کنن. چطور تا دوماه قبل برنامه روبیکا برنامهی مضری نبود؟ چون کاری به کارشون نداشت
به زودی سراغ ایتا هم خواهند اومد. طبق نمودار ایتا از واتساپ هم عبور کرده
من تو روبیکا نیستم ولی لازم دیدم دفاع کنم.
حسین_دارابی
@andisheh_moghavemat
7.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟣 نکاتی پیرامون حوادث اخیر در دانشگاهها ...
آبان ۱۴۰۱
استاد_حسین_امیدیان
@andisheh_moghavemat
48.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥چند روز قبل در شبکه دو سیما نکاتی را درباره حوادث اخیر و ترور در شاهچراغ بیان کردم؛
1. چرا این ترور اتفاق افتاد و چرا دستگاه های امنیتی نتوانستند مانع آن شوند؟
2. «جنگ جهانی رسانه ای» علیه ایران چیست و چه ابعادی دارد؟
3. ماجرای دستگیری یک تیم تروریستی در شیراز قبل از ترور در شاهچراغ چه بود؟
4. ارتباط آشوبهای سال 88 با ترور دکتر علیمحمدی و آشوبهای 98 با ترور سردار سلیمانی چه بود؟
5. چرا با وجود اینکه داعش مسئولیت ترور شیراز را قبول کرد، ضدانقلاب اصرار دارد که این اتفاق کار خود جمهوری اسلامی است؟
6. مسئولین ناکارآمد و مدعی چه نقشی در ناراحتی مردم و اعتراضات دارند؟
7. آشوبهای خیابانی چه ارتباطی با ترور در شاهچراع و کشتار مردم بیگناه داشت؟
8. اگر حاج قاسم گفت حکومت داعش کارش تمام شده، پس چرا داعش توانست در ایران چنین جنایتی کند؟
و...
@andisheh_moghavemat
17.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 این تحلیل شبکه لهستانی را ببینید جالبه👌
⭕️ داره به ظهور یک قدرت و بلوک جدید در دنیا یعنی ایران اشاره میکنه!
👈 خیلی جالبه میگه:
⭕️ روسیه به عنوان ابرقدرت دوم دنیا از ایران سلاح و توربین گازی خریداری میکند ایرانی که بیش از چهار دهه زیر تحریم آمریکا و غرب قرار داشته است.
این یعنی ناکارآمدی تحریم آمریکا و توانایی چشمگیر ایران!
@andisheh_moghavemat
11.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ظهور شیطان در سرزمین وحی
🔺صحنههای عجیب و باور نکردنی در سرزمین وحی با عنوان "آخر هفته وحشت" در جشنواره "موسم ریاض"!
این رفتارهای شیطانی حاصل اصلاحات بن سلمانی است.
@andisheh_moghavemat
8.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥یک ایرانی ساکن آمریکا، در سه چهار دقیقه دلیل نفرت برخی از ایرانیان خارج از کشور را بیان می کند:
▪️ایرانیان مهاجر که عمدتا از طبقه متوسط جامعه ایران بودند و به نسبت زندگی مرفه و ساده ای در ایران داشتند، بعد از مهاجرت با جامعه نژادپرست و ضدمهاجری رو برو می شوند که تا دهه ها و نسل ها آنها را به عنوان شهروند درجه دوم حساب می کند.
▪️سالها عقده فروخفته در این جماعت و عدم قدرت تحلیل ذهنی، باعث می شود ساده ترین جواب را برای پرسش زندگی خفت بارشان در غرب برگزینند: "تقصیر جمهوری اسلامی بوده است که ما در جامعه وحشی غرب به چنین روزی افتاده ایم!"
▪️این سه چهار دقیقه را گوش کنید. مسیری تجربه شده و تحلیلی دقیق و مورد تایید است.
@andisheh_moghavemat