🔺«چه فکر می کردیم چه شد» مصداق ایرانیان حامی ترامپ است که تصور می کردند با بازگشت او به کاخ سفید، براندازی در ایران را کلید می زند اما هنوز دو هفته از بازگشتش به کاخ سفید نگذشته، کمک های مالی به نهادهای حامی براندازی در ایران قطع شده است!
✍ امیرعلی ابوالفتح
🔹 هرچند باید توجه داشت که این تصمیم ترامپ میتواند موقتی و احتمالا بمنظور تعدیل هزینههای فعلی و تغییر در نحوه اختصاص آنها باشد اما اگر روزی واقعا این منابع مالی قطع شود؛ روز جمع شدنِ بساط جماعت مفتخور و بیهنری خواهد بود که از راه وطن فروشی و پرونده سازی برای کشور ارتزاق میکنند!
6.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اپوزیسیون در شوک و عزاداری؛ قطع بودجه سه ماهه اپوزوسیون ایران توسط ترامپ
شهرام همایون: امروز در تاریخ بیسابقه بوده آقای ترامپ فاند تمام جریانهای ایرانی رو تعطیل کرده و یک عده یتیم شدن و در حال عزاداری هستند.
9.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اذعان نوریزاده به فراگیر شدن نفرت جهانی از رژیم صهیونیستی:
🔹"سیاستهای اسرائیل و تخلیه غزه شکست خورد؛ حتی بچههای ما هم از اسرائیل انتقاد دارند و اسرائیل نزد جوانان و مردم جهان، دیگر اعتباری ندارد."
✅ دفتر رسانه های دولتی غزه: طی 72 ساعت گذشته، بیش از نیم میلیون جنگ زده قهرمان غزه از جنوب مرکز غزه از طریق خیابان های صلاح الدین و الرشید به شمال غزه وارد شده اند.
🆔@Qodsnewsagency
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سرلشکر سلامی: هوش مصنوعی میتواند در حملات موشکی و پهپادی به ما قدرت ببخشد
فرمانده کل سپاه در همایش بین المللی هوش مصنوعی و تمدن آینده:
🔹هوش مصنوعی میتواند در عرصههای مختلف همانند پدافند هوایی، حملات موشکی و پهپادی و دفاع سایبری به ما قدرت ببخشد.
🔹شما میخواهید با یک پهپاد به یک شناور بزرگ حمله کنید، هرگز شناور بزرگ با یک پهپاد آسیبی نمیبیند الا اینکه شما مرکز ثقل آسیب این شناور را بشناسید آن موقع میتوانید با یک عمل کوچک یک تاثیر بزرگ خلق کنید؛ هوش مصنوعی این فرصت را فراهم میکند.
🔹در خصوص پدافند هوایی وقتی تعداد زیادی هواپیما با هم حمله میکنند اینکه کدام هواپیما به کدام سامانه موشکی واگذار شود موضوعی است که اگر بخواهیم از طریق انسانها اعمال کنیم به دلیل از دست رفتن زمان، قادر به اداره این صحنه نیستیم. زمان در اغلب موارد حیاتی است.
🌏 @NewsJavan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سند جامع هوش مصنوعی کشور با حضور فرمانده کل سپاه رونمایی شد.
✅ آیا هوش مصنوعی جایگزین روابط انسانی خواهد شد؟
🔹تحولات فناوری، روابط اجتماعی نسلهای مختلف را به شکل چشمگیری تغییر داده است. نسل بومرها (۱۹۶۴-۱۹۴۶) در فضایی سنتی و مبتنی بر ارتباطات رودررو رشد کردند، درحالیکه نسل X (۱۹۶۵-۱۹۷۹) شاهد آغاز دیجیتالی شدن ارتباطات بود. ایمیل و تلفنهای همراه در این دوره، شیوههای ارتباطی را تغییر دادند، اما همچنان تعاملات حضوری اهمیت داشت.
🔹با ورود اینترنت و شبکههای اجتماعی، نسل میلنیوم (۱۹۹۴-۱۹۸۰) به دنیای دیجیتال وابسته شد. نسل Z (۱۹۹۵-۲۰۰۹) بهعنوان نخستین "بومیان دیجیتال"، ارتباطات اجتماعی را از طریق فضای مجازی تجربه کرد و با چالشهایی چون انزوای دیجیتال مواجه شد. نسل آلفا (۲۰۲۴-۲۰۱۰) و بتا (۲۰۳۹-۲۰۲۵) در دنیایی کاملاً هوشمند و مبتنی بر هوش مصنوعی زندگی خواهند کرد.
🔹این تحولات نشان میدهد که فناوری، سبک زندگی و تعاملات اجتماعی را دگرگون کرده است. آیا آینده ارتباطات انسانی در سایه دنیای دیجیتال محو خواهد شد، یا نسلهای آینده تعادلی بین دنیای واقعی و مجازی برقرار خواهند کرد؟
https://nournews.ir/n/210757
🌐 nournews.ir
🆔 @Nournews_IR
❇️ شــورای همــاهنـگی تبلیــغات اســلامی
عناوین روزهای دهه مبارک فجر ١٤٠٣ را با شعار محوری «جشن حضور تا ظهور» به شرح زیر اعلام نمود
◻️ جمعه ۱۲ بهمن: انقلاب اسلامی؛ امام خمینی(ره)؛ ولایت و رهبری
◻️ شنبه ۱۳ بهمن: انقلاب اسلامی؛ تحکیم خانواده، عفاف و حجاب، سبک زندگی ایرانی و اسلامی
◻️ یکشنبه۱۴ بهمن: انقلاب اسلامی؛ نهضت علمی و فناوری، پیشرفت و خودکفایی
◻️دوشنبه ۱۵ بهمن: انقلاب اسلامی؛ تولید ملی، جهش اقتصادی با مشارکت مردم
◻️سهشنبه ۱۶ بهمن: انقلاب اسلامی؛ تربیت قرآنی، سلوک معنوی
◻️چهارشنبه ۱۷ بهمن: انقلاب اسلامی؛ هنر متعهد، رسانه انقلابی، جهاد تبیین
◻️پنجشنبه ۱۸ بهمن: انقلاب اسلامی؛ جهاد و شهادت، مقاومت
◻️جمعه ۱۹ بهمن: انقلاب اسلامی؛ امنیت پایدار، اقتدار بسیج و نیروهای مسلح
◻️شنبه ۲۰ بهمن: انقلاب اسلامی؛ مردم سالاری دینی ، عدالت اجتماعی
◻️ یکشنبه ۲۱ بهمن: انقلاب اسلامی؛ وحدت اقوام و ادیان الهی، امید به آینده
دوشنبه ۲۲ بهمن: انقلاب اسلامی؛ جوان، شاداب و بالنده، استقلال، آزادی جمهوری اسلامی.
✅ چین با هوش مصنوعی آمریکا را مات کرد
اشاره:
دونالد ترامپ در مراسم تحلیف خود خطاب به شهروندان آمریکایی قول بازگشت «عصر طلایی» را برای کشور داد که طی سه دهه گذشته بهوسیله نخبگان سیاسی، اقتصادی و فرهنگی حاکم مضمحل شده است. مخاطب اصلی خط و نشانهای۲۰ژانویه مستاجر جدید کاخ سفید،کشورچین ارزیابی میشود.
جمهوریخلقچین باسرمایهگذاری هنگفتی که درصنایع فناوریمحورمانندهوش مصنوعی انجامداده به رقیبجدی واشنگتن دراقتصاد جهانی بدل شده که درمقابل دونالد ترامپ باوعده سرمایهگذاری ۵۰۰میلیارد دلاری برای توسعه هوش مصنوعی به جنگ صلیبی علیه پکن خواهد رفت. در دوره زمامداری جو بایدن بر کاخ سفید، تحریمهای وسیعی بر صادرات تراشههای پیشرفته آمریکایی وضع شد تا مانعی برای بهرهگیری از این تراشهها در تسلیحات نظامی چینی باشد و همزمان غولهای سیلیکونولی نیز دسترسی مهندسان چینی را به آموزش هوش مصنوعی در خاک آمریکا مسدود کردند. بهعبارت دیگر، آمریکا با ایجاد تحریم و تعرفه بهدنبال تحدید پیشرفت صنایع راهبردی چین است.
🔸دور زدن تحریمها به سبک چین
همزمان با استقرار مجدد ترامپ در کاخسفید، چینیها آخرین مدل زبانی بزرگ خود(سامانه هوش مصنوعی برای درک، تولید و پاسخگویی به زبان انسانی طراحی شده)رامعرفی کردندکه نمادی ازخیز پکن جهت پیشی گرفتن ازصنایع هوش مصنوعی آمریکایی تلقی شده است. با وجود این، جمهوری خلق چین بهعنوان کشوری دارای فناوری، تهدیدهای آمریکا را به فرصت تبدیل کرده و مدل زبانی چین که توسط شرکت QWQ(به مالکیت علیبابا) توسعه یافته از حیث مزیت نسبی، قیمت پایینتری دارد و فقط به مدت سه ماه ازمدلهای پیشرفته آمریکاییعقب است.
مرحلهبعدی ضدحمله چینیها بهوسیله هوش مصنوعی شرکتDeepSeek(دیپسیک) به آمریکا واردشد.این هوشمصنوعی برخلاف همتایان پیچیده آمریکایی تنهااز۲۰۰۰تراشه میانرده استفاده میکندوبا سرمایهگذاری شش میلیون دلاری توسعه یافته است؛ هرچند که پاسخهای مدلهای آمریکایی دقیقتر بوده امامیزان مصرف برق آن بالاتراز رقیب چینی تخمین زده میشود.مزیتهای اقتصادی وفنی دیپسیک به سقوط سهام شرکتهای فناورانه آمریکایی دروالاستریت منجر شد.
🔹جنگ سرد فناورانه
موفقیتهای اخیر چین در مقابل تحریمهای آمریکایی منجر به زیرسؤال رفتن سیاستگذاریهای واشنگتن در رقابت با پکن توسط تحلیلگران حوزه اقتصاد سیاسی شده است. بهعبارت دیگر اهرم تحریم و تعرفه باعث اتمام برنامههای اقتصادی کشورهای مقصد نمیشود، بلکه ظرفیتهای داخلی را شکوفا میکند. ضدحمله اخیر چینیها در حوزه هوش مصنوعی این پیام را به واشنگتن میدهد که احتمال رقابت متقارن با پکن طی سالهای آینده در مسائل متنوع از نظامیگری تا فناوری وجود دارد. تراشههای هوآوی پیوسته سطح رقابتپذیری خود را افزایش میدهند و امکان استفاده ازاین سختافزارچینی را درصنعت ارتباطات با قیمت ارزانتربه نسبت همتایان غربی فراهم میکنند. در دهههای آتی، استیلای آمریکا یا چین بر فناوری هوش مصنوعی به معنی برتری در فناوری نظامی، رشد اقتصادی و نفوذ فرهنگی در نظام بینالملل خواهد بود. بعد ازدردسرهای پکن حول محورفعالیت اپلیکیشن تیکتاک در غرب، دستاوردهای فنی اخیر شرکتهای چینی ظرفیتهای جدیدی را برای تقویت قدرت نسبی حزب کمونیست فراهم کرده است.
🔸تلاش برای حفظ هژمونی در نظام بینالملل
تصمیمسازان آمریکابعد ازبحران اقتصادی۲۰۰۸متوجه افزایش نقش قدرتهای نوظهوردراقتصاد جهانی شدند،اوبامابا ارائه راهبرد «چرخش به سوی شرق» تمرکز نهادهای سیاسی،امنیتی و اقتصادی واشنگتن رابرچین متمرکز کردکه با پاسخ چین درقالب کریدور «راه ابریشم نوین»مواجه شد.این راهبرد توسط ترامپ وبایدن علیه قدرت دیپلماتیک، تجاری و فرهنگی چین نیز ادامه یافت. درواقع میتوان گفت که ظهورقدرت اقتصادی چالشگر(چین)سهم دیگر قدرتهای مسلط(آمریکا)راازاقتصاد بینالمللی کاهش میدهد و این مسأله به تهدید امنیت ملی برای هژمونی مسلط منجر میشود.صنایع فناوری محور مانند ریزتراشهها و خودروهای الکتریکی در صف اول این جنگ تجاری قرار دارند؛ چراکه موجب پایداری رشد اقتصادی با بهرهبرداری از سرمایه و نیروی کار میشود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رئیس دانشگاه امام حسین: چینیها برای ساختن دیپسیک از راهبرد نامتقارن ما در برابر ناوهای آمریکایی استفاده کردند
🔹با این کار کل بازار سهام آمریکا به هم ریخت.
@jahaannews
jahannews.com
8.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا