.
اگر راز میقات چهل شبه موسى (ع)
روشن نیست
امّا رسول خدا(ص) فرمود:
هرکس چهل روز اخلاص ورزد
و اعمال خود را براى خدا خالص گرداند
چشمههاى حکمت
از قلبش بر زبانش جارى مىشود.
عدد چهل در زمینه ی خودسازى
اهمیت زیادی داشته و براى این عدد
در فعلیت یافتن استعدادهاى انسان
و کامل شدن ملکات اخلاقى و پیمودن
درجات معرفت، تأثیرى ویژه قائل شده اند..
.
و خالق متعال،
که گل آدم را در چهل روز سرشت
او را بهگونهاى متناسب با عالم شهادت
و غیب آفرید اینگونه است که براى بیرون
آمدن آدمى از حجابهای دنیایی
و نزدیک شدن به آن ساحت الهی
یک اربعین اخلاص در عمل لازم است...
.
و چهل ، راز کمال است...
.
اما کربلا...
یک اربعین لازم بود تا خون حسین(ع)
برتارک آسمان
چون خورشیدی برآید
و چشمان اهل دل را مجذوب خود نموده
و باز کند و عاشقانش را
گرد تربت پاک آن سرور و سالار
اهل حق و حقیقت
چون پروانه هایی گرد شمع حسین (ع)
جمع کرده و آماده نماید...
تا وجود خویش را به آتش شمشیر سپارند
و حق را به خون یاری کنند
و چهره ی زشت باطل را نمایان سازند
و یزیدیان و فتنه گران باطل را در هر
برهه از زمان ، رسوا سازند
و حق را برخلاف خواسته ی ابلیس ها ،
باقی و برقرار سازند
و پرچم آن را تا قیامت برافراشته و
در اهتزاز دارند...
.
اما...
چهل شهید راه عشق را برای
دلمان برگزینیم تا یک اربعین دیگر...
اربعین راز عشق است؛
راز جاودانگی عشق...🥀!
@andishehghalam
✅برای جهاد تبیین باید چه کرد؟
1⃣یکم. مخاطب جهاد تبیین چه کسانی هستند؟
گذشت دوران انحصار رسانه های مرجع. هرچند هنوز هم صداو سیما و خبرگزاری ها نقش محوری دارند اما در این جهاد همه باید فعال شوند. نبرد جبهه ای است و جبهه متشکل از فرد فرد. نباید تکلیف شخصی را به جای دیگر حواله داد. فرمود هرکس به اندازه خود اطرافش را روشن کند.
2⃣دوم. گام اول چیست؟
گام اول فهم نقشه کلان دشمن است. اهریمن بیرونی و درونی را همراه با نقشه اش بیابیم. هرجریانی که 2 کار می کند شیطان است. آنکه راه طی شده 40 ساله را سیاه و آینده انقلاب را ناامیدانه تحلیل می کند شیطان است. چه داخلی و چه خارجی؛ چه عالمانه وچه جاهلانه.
3⃣سوم. با خطاهاباید چه کرد؟
خطاها و نقدها را باید فریاد کرد و تذکر داد اما جای فرع و اصل را نباید جابجا کرد. اصل اصیل جنگ حق و باطل است. دشمنی امپراطوری امپریالیسم در مقابل پرچم عدالت خواهی جهانی در جمهوری اسلامی. خطا را ببینیم اما جنگ اصلی را فراموش نکنیم.
4⃣چهارم. نقشه عملیاتی دشمن چیست؟
تغییر نگرش. مردم ایران رشد کردند و دشمنی ها نیز عمیق تر شده است. دشمن از تغییر ارزش و گرایش به تغییر نگرش رسیده است. تغییر نگرش یعنی تغییر واقعیت ها. کاریکاتورکردن واقع و بزرگنمایی و تعمیم دادن و جابجا کردن اصل و فرع و تحریف واقعیت و قلب حقیقت ...خلاصه اینکه جنگ، جنگ روایت است. نگرش ها تغییر کند ارزش نیز تغییر می کند و از عزت نفس ملی به خودتحقیری ها می رسیم.
5⃣پنجم. هدف نهایی جهاد تبیین چیست؟
روشنگری. روایتِ حقیقت. باید ابرها کنار روند تا خورشید تابان شود. من و شما باشیم یا نباشیم، خورشید نمایان خواهد شد؛ اما تاخیرها هزینه زاست. قربانی از روح و ذهن مردم می دهیم.
❇️و اما به چه طریق:
🔹حق خواهی
قبل از هرکار نیازمند یک یک عزم درونی هستیم. قبل از قدم گذاشتن در فضای مجازی خیز حق طلبی برداریم. هوشیار در فضای مجازی ظاهر شویم و اوقات فراغت به سرگرمی سپری نکنیم.
🔸حق طلبی
حق آنجا نیست که بیشتر لایک بگیرد و دست به دست شود. حق را باید با محاسبه و استدلال و از مرجع معتبر گرفت. وقت بگذاریم برای فهم حقیقت. حق را بپذیریم ولو تلخ باشد.
🔹حق گوئی
هرجا متن حقی دیدیم برای توزیع آن تلاش کنیم. خود را مقید کنیم به توزیع حق. اگر توان نوشتن داریم حتا در حد یک متن کوتاه دریغ نکنیم. هر کس شبهه داشت نسبت به او احساس مسوولیت کنیم؛ ولو یک نفر در یک گروه فامیلی.
🔸ناحق گریزی
هرجا ناحق دیدیم اعلام تنفرو برائت کنیم. هزینه دهیم. از فحش و ناسزا نهراسیم. مارپیچ سکوت را بشکنیم؛ ولو در حد یک کامنت. خیلی ها مثل ما هستند و منتظر خط شکن اند. حداقل اینکه اجازه ندهیم احساس اقلیت کنند.
🔹 حق آرائی
حق را به زبان ساده بگوئیم. قول محکم و مستدل و اما با توجه به احساسات و عواطف مخاطب. حق را باید به تناسب مخاطب گفت. ابلاغ پیام به قلب مخاطب مهم است نه ایصال و رساندن به دستش. با مخاطب مدارا کنیم.
🔹 حق نمایی
حق نما یعنی نمایش حق. یعنی جلوه دادن حق. نیکی ها و فضائل پیرامون خود را ببینیم و سر دست بگیرم. هرکس در پیرامون خود هر خیرو فضلی از هرکس دید بیان کند. از همسایه و دوست و آشنا و مسوولین. چه کار خوب و چه آدم خوب. اولا تمرین کنیم خوبی ها را ببینیم و بعد از آن فریاد کنیم. توزیع خوبی ها چشم دشمن را کور می کند.
دشمن تلاش می کند نه فقط از حاکمیت، بلکه از مردم نیز تصویر سیاه نشان دهد. تصویر سیاه، سیاهی ساز است. این تصویر مخدوش و موهوم را بشکنیم.
#محسن_مهدیان
@andishehghalam
🔴رهبر انقلاب در حکم انتصاب دکتر جبلی به ریاست صداوسیما، بر اولویتهای سازمان تأکید کردند؛
هدایت فرهنگی، تقویت احساس هویت ملی و انقلابی، ترویج سبک زندگی اسلامی ایرانی
با پایان یافتن دوره مسئولیت آقای دکتر علیعسکری در سازمان صداوسیما، حضرت آیتالله خامنهای با تشکر از تلاشهای خستگیناپذیر ایشان، در حکمی آقای دکتر پیمان جبلی را به ریاست آن سازمان منصوب، و بر مواردی همچون «ارتقاء سطح آگاهی و معرفت عمومی»، «هدایت فرهنگی»، «تقویت روحیه و احساس هویت ملی و انقلابی»،«پراکندن امیدو نشاط» و «ترویج سبک زندگی اسلامی- ایرانی» بهعنوان اولویتهای کاری رسانه ملی در دوره جدید تأکید کردند.
متن حکم رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
جناب آقای دکتر پیمان جبلّی دامتوفیقه
با پایان یافتن دورهی مسئولیت پر تلاش جناب آقای دکتر علیعسکری که کوشش خستگیناپذیر و دلسوزانهی آن مدیر مؤمن و با اخلاص را به همراه داشت، جنابعالی را که از صلاحیت دینی و انقلابی، و تخصص و تجربهی طولانی در مدیریتهای سازمان صداوسیما، و آگاهی از ماهیت و عملکرد و وظائف رسانهی ملی برخوردارید، برای یک دورهی پنجساله به ریاست آن سازمان منصوب میکنم.
رسانهی ملی، دانشگاهی برای ارتقاء سطح آگاهی و معرفت عمومی، و آوردگاهی برای مقابله با امواج خصمانهی تحریف و تفتین، و آسایشگاهی برای بهرهمندی چشم و دل همگان از جلوههای زیبائی و هنر، و قرارگاهی برای پراکندن امید و نشاط در فضای عمومی کشور است.
هدایت فرهنگی، تقویت روحیه و احساس هویت ملی و انقلابی، ترویجِ سبک زندگی اسلامی- ایرانی، و افزایش همبستگی ملی، در شمار اولویتهائی است که باید با ارتقاء سرمایهی انسانی و رشد کیفی برنامهها و بهرهگیری از ابتکار و با تلاش شبانهروزی به آن دست یابید انشاءالله.
وظیفهی خود میدانم که از تلاش خستگیناپذیر جناب آقای دکتر عسکری در مدت مسئولیتشان که حقاً در خور تقدیر است، صمیمانه تشکر کنم و جنابعالی را به بهرهمندی از طرحهای بلندمدت و ناتمام دورهی ایشان توصیه نمایم. توفیقات جنابعالی را از خداوند متعال مسألت میکنم.
سیّدعلی خامنهای
۷ مهر ۱۴۰۰
@andishehghalam
📚 " هفت " سوال برای سنجیدن #سواد_رسانه:
1️⃣ می دانید تفاوت رخداد واقعی و رخداد رسانه ای چیست؟
2️⃣ می دانید رسانه ها چگونه اطلاعات را به صورت نامحسوس دستکاری می کنند؟
3️⃣ مغالطات رایجی که رسانه ها به کار می برند را می شناسید؟
4️⃣ می توانید قسمتی از داستان واقعی را که رسانه ها کتمان می کنند کشف کنيد؟
5️⃣ می دانید رسانه ها چگونه، با تکنیک های فیلم برداری، نورپردازی، موسیقی و ... می توانند تصور ما را از یک شخصیت یا واقعه دستکاری کنند و عواطف ما را از عشق به تنفر وبرعکس تغییر دهند؟
6️⃣ می دانید چرا آدم ها، برداشت های کاملا متفاوتی از یک پیام رسانه ای می کنند؟
7️⃣ برای انتشار یا فوروارد کردن مطلبی که خودم تهیه نکرده ام، چه نکاتی را باید برای رعایت مالکیت معنوی و اخلاق حرفه ای رعایت کنم؟
❓ اگر جواب تان به بیشتر هفت سوال بالا منفی است، باید به سواد رسانه ای خود شک کنید.
#سواد_رسانهای
@andishehghalam
🇮🇷هدف گذاری کلان امام.امت برای رسانه ملی و اشاره به راه رسیدن به این اهداف🇮🇷
۱. هدایت فرهنگی
۲. تقویت روحیه و احساس هویت ملی و انقلابی
۳. ترویجِ سبک زندگی اسلامی- ایرانی
۴. افزایش همبستگی ملی
در شمار اولویتهائی است که باید با👈 #ارتقاء سرمایهی انسانی و رشد کیفی برنامهها و بهرهگیری از ابتکار و با تلاش شبانهروزی به آن دست یابید انشاءالله.🇮🇷
(بخشی از حکم امام.امت در نصب جناب آقای جبلی به ریاست صداوسیما ۷مهر۱۴۰۰) 🖤🇮🇷
@andishehghalam
🔰 قرارگاه آگاهی و امید
👈 مروری بر حکم انتصاب دکتر پیمان جبلی به ریاست سازمان صداوسیما
🔺️ حضرت آیتالله خامنهای ضمن تشکر از دورهی مسئولیت پر تلاش دکتر علیعسکری، در حکمی آقای دکتر پیمان جبلی را به ریاست سازمان صداوسیما منصوب کردند و ابعادِ کاری رسانه ملی را برای دورهی جدید مشخص نمودند که در این اطلاعنگاشت مرور میشود.
@andishehghalam
🚹🚺🔆🟣🟢*وسوسه های شیطان*
شیطان که همه بدبختیهای خود و رانده شدن از درگاه الهی و بهشت را از ناحیه آدم می دانست درصدد بود تا به هر طریق که ممکن است موجبات گمراهی آدم و حوا را فراهم سازد، پس ابلیس خود را در میان آرواره ماری پنهان کرد و به آدم نزدیک شد و رو به آدم کرد و گفت: به خدا سوگند من دلسوز و خیرخواه شما هستم، اگر از آن درخت بخوری از غیب و آینده باخبر می شوی و قدرت عظیم می یابی همینطور فرشته خواهی شد و زندگی جاودانه می یابی . و چون آدم نمی دانست که با شیطان گفتگو می کند گفت: اینها وسوسه شیطان است و من جز به دستور پروردگارم عمل نمی کنم.
شیطان بعد از آدم به نزد حوا رفت و به او گفت؛ آیا می دانی که خداوند به سبب فرمانبرداری شما، استفاده از این درخت ممنوعه را بار دیگر برای شما مباح کرده است و به تو می گویم که اگر زودتر از آدم بتوانی از میوه این درخت بخوری بر آدم تسلط پیدا خواهی کرد پس حوا به طرف درخت رفت، فرشتگان خواستند او را برحذر دارند که خداوند خطاب به فرشتگان فرمود؛ او را تنها بگذارید تا خودش تصمیم بگیرد و مستحق پاداش و یا مجازات بشود.
و آنگاه حوا رو به آدم کرد و او را از ماجرا آگاه ساخت و هر دو از میوه آن درخت خوردند، در نوع میوه درخت اختلاف نظرهای بسیاری وجود دارد، اما درختان بهشتی امتیاز خاصی دارند و آن این است که در یک زمان چند نوع میوه می دهند و آن درخت که آدم و حوا از آن تناول کردند همزمان گندم، انجیر و انگور داشت.
@andishehghalam
🇮🇷تراز دولت کارآمد با تأکید بر اصلاح و تقویت زیرساخت های فرهنگی🇮🇷
با عنایت به تصريح امامت.امت بر فاصله میان بایدها و واقعیت ها در جمهوری اسلامی در گام اول انقلاب و طی شدن این فاصله با حضور نسل جوان مؤمن و دانا و پرانگیزه، *گفتمان سازی و مطالبه گری در این عرصه از طریق تصحیح فرهنگی و اصلاح سبک زندگی، در اولویت قرار می گیرد.* در همین ارتباط، توجه به سؤالات ذیل، اهمیت قائل شدن برای اولویتی به نام فرهنگ است.
١- گفتمان و نظام معنایی دولت تراز انقلاب، در «رویارویی با سبک زندگی غربی» در *«جهادی همه جانبه و هوشمندانه»* چیست؟
٢- راهبرد دولت تراز انقلاب، برای *«مقابله با جریان تحریف و رهزنان فکر و عقيده و آگاهی» و «جنگ های شناختی - ترکیبی» دشمنان انقلاب اسلامی* چيست؟
🇮🇷 قرارگاه مرکزی گفتمان گام دوم🇮🇷
@andishehghalam
آن که گفت:
حَسبُنا کِتابَالله...
نه از قرآن چیزی میدانست...
نه از خدا!
افسوس که تو را نشناختند!
افسوس که مِهرت را
دیدند و...
قَهر کردند!
افسوس که به قطرهای از
دریای عِلم و حِلم تو بَسنده کردند!
ما اما...
اگر امروز نام و نانی در
سفرهمان هست...
و اگر مُهر شیعه در شناسنامهی
بندگیمان خورده...
همه را مدیون تو هستیم؛
#یارسولالله
@andishehghalam
11.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بأبی أنت و أمی و نفسی یاأمیرالمومنین علیهالسلام
شرح شنیدنی #لیلهالمبیت توسط امامخامنهای(مدظله)
♦️ﺷﺐ ﺍﻭﻝ ﺍﻳﻦ ﻣﺎﻩ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮ ﺻﻠّﻰ ﺍﻟﻠّﻪ ﻋﻠﻴﻪ ﻭ ﺁﻟﻪ ﺍﺯ ﺷﺮ ﻛﻔﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﻜﻪ ﺑﻪ ﻣﺪﻳﻨﻪ ﻫﺠﺮﺕ ﻛﺮﺩﻧﺪ. ﺩﺭ ﺁﻥ ﺷﺐ ﺁﻗﺎ ﻭ ﻣﻮﻟﺎﻳﻤﺎﻥ ﺍﻣﻴﺮﺍﻟﻤﺆﻣﻨﻴﻦ ﻋﻠﻴﻪ ﺍﻟﺴّﻠﺎﻡ ﺟﺎﻥ ﻧﺜﺎﺭﻯ ﻓﺮﻣﻮﺩﻩ ﺑﻪ ﺟﺎﻯ ﺭﺳﻮﻝ ﮔﺮﺍﻣﻰ ﺍﺳﻠﺎﻡ ﺻﻠّﻰ ﺍﻟﻠﱠﻪ ﻋﻠﻴﻪ ﻭ ﺁﻟﻪ ﺩﺭ ﺑﺴﺘﺮ ﺍﻳﺸﺎﻥ ﺧﻮﺍﺑﻴﺪﻧﺪ.
📚 ﻗﻠﺎﺋﺪ ﺍﻟﻨﺤﻮﺭ: ﺝ ﺭﺑﻴﻊ ﺍﻟﺎﻭﻝ، ﺹ 8، ﻣﺴﺎﺭ ﺍﻟﺸﻴﻌﻪ: ﺹ 27، ﻓﻴﺾ ﺍﻟﻌﻠﺎﻡ: ﺹ 201، ﺯﺍﺩ ﺍﻟﻤﻌﺎﺩ: ﺹ 332، ﺑﺤﺎﺭﺍﻟﺎﻧﻮﺍﺭ: ﺝ 97، ﺹ 168، ﻣﺼﺒﺎﺡ ﻛﻔﻌﻤﻰ: ﺝ 2، ﺹ 596
♦️ﭼﻪ ﺍﻳﻨﻜﻪ ﻛﻔﺎﺭ ﻗﺮﻳﺶ ﻗﺼﺪ ﻛﺸﺘﻦ ﺣﻀﺮﺗﺶ ﺭﺍ ﺩﺍﺷﺘﻨﺪ. ﺑﻪ ﺍﻳﻦ ﻣﻨﺎﺳﺒﺖ ﺁﻳﻪ:
«ﻭ ﻣﻦ ﺍﻟﻨﺎﺱ ﻣﻦ ﻳﺸﺘﺮﻯ ﻧﻔﺴﻪ ﺍﺑﺘﻐﺎﺀ ﻣﺮﺿﺎﺕ ﺍﻟﻠﻪ... »
«ﺍﺯ ﻣﺮﺩﻡ ﻛﺴﻰ ﻫﺴﺖ ﻛﻪ ﺟﺎﻥ ﺧﻮﻳﺶ ﺭﺍ ﺩﺭ ﺭﺍﻩ ﺭﺿﺎﻳﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻣﻰ ﻓﺮﻭﺷﺪ ﻭ ﺧﺪﺍ با ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ»
ﺩﺭ ﺷﺄﻥ ﻋﻠﻰ ﺑﻦ ﺍﺑﻰ ﻃﺎﻟﺐ ﻋﻠﻴﻪ ﺍﻟﺴّﻠﺎﻡ ﻧﺎﺯﻝ ﺷﺪ.
(ﺳﻮﺭﻩ ﺑﻘﺮﻩ: ﺁﻳﻪ 207)
♦️ﺩﺭ ﺷﺒﻰ ﻛﻪ ﺍﻣﻴﺮﺍﻟﻤﺆﻣﻨﻴﻦ ﻋﻠﻴﻪ ﺍﻟﺴّﻠﺎﻡ ﺑﻪ ﺟﺎﻯ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮ ﺻﻠّﻰ ﺍﻟﻠﻪ ﻋﻠﻴﻪ ﻭ ﺁﻟﻪ ﺧﻮﺍﺑﻴﺪ ﺑﻪ ﺟﺒﺮﺋﻴﻞ ﻭ ﻣﻴﻜﺎﺋﻴﻞ ﺧﻄﺎﺏ ﺭﺳﻴﺪ ﻛﻪ ﻣﻦ ﺑﻴﻦ ﺷﻤﺎ ﺩﻭ ﻧﻔﺮ ﺑﺮﺍﺩﺭﻯ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺩﻡ ﻭ ﻋﻤﺮ ﻳﻜﻰ ﺍﺯ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﺑﻴﺶ ﺍﺯ ﺩﻳﮕﺮﻯ ﻗﺮﺍﺭ ﺩﺍﺩﻡ. ﻛﺪﺍﻣﻴﻚ ﺍﺯ ﺷﻤﺎ ﺍﻳﺜﺎﺭ ﻣﻰ ﻛﻨﺪ ﻛﻪ ﻋﻤﺮ ﻃﻮﻟﺎﻧﻰ ﺍﺯ ﺁﻥ ﺩﻳﮕﺮﻯ ﺑﺎﺷﺪ؟ ﻫﺮ ﺩﻭ ﻋﻤﺮ ﻃﻮﻟﺎﻧﻰ ﺭﺍ ﺍﺧﺘﻴﺎﺭ ﻛﺮﺩﻧﺪ. ﺧﻄﺎﺏ ﺁﻣﺪ:
♦️«ﺑﻪ ﺯﻣﻴﻦ ﻧﮕﺎﻩ کنید ﻭ ﺑﺒﻴﻨﻴﺪ ﻛﻪ ﭼﮕﻮﻧﻪ ﻋﻠﻰ ﻋﻠﻴﻪ ﺍﻟﺴّﻠﺎﻡ ﺣﻴﺎﺕ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺑﺮﺍﺩﺭﺵ ﭘﻴﺎﻣﺒﺮ ﺻﻠّﻰ ﺍﻟﻠﱠﻪ ﻋﻠﻴﻪ ﻭ ﺁﻟﻪ ﺍﻳﺜﺎﺭ ﻧﻤﻮﺩﻩ ﻭ ﺑﻪ ﺟﺎﻯ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺑﻴﺪﻩ ﻭ ﺟﺎﻥ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻓﺪﺍﻯ ﺍﻭ ﻧﻤﻮﺩﻩ ﺍﺳﺖ. ﺑﻪ ﺯﻣﻴﻦ ﺑﺮﻭﻳﺪ ﻭ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺩﺷﻤﻨﺎﻥ ﺣﻔﻆ ﻛﻨﻴﺪ».
@andishehghalam
🏴دوباره داغ دلمان تازه شد
به کدامین گناه کشته شدی جان پدر
چقدر باید شیعه شهید بدهد،آن هم بچه های معصوم تا جهان ،ظلم آمریکا و داعش را ببیند.
کاش شما هم تهرانی مقدم داشتید تا با موشک های نقطه زن،هر ظالمی را سر جای خود می نشاند
کاش شما هم سلیمانی داشتید،تا فرزندانتان در امنیت کامل،آرزوهای بزرگ در سر بپرورانند.
ما در همسایگی شما،دلمان برای شما می تپد و قلبمان با از دست رفتن عزیزان شما به درد می آید.
برای تسلی خاطر عزیزانتان و شادی روح مطهر شهدایتان فاتحه و صلواتی را هدیه میکنیم.
#شهدا_قندوز_افغانستان
📛 *ما فعالان فضای مجازی بیکار نیستیم !*
گاهی از ما پرسیده می شود که:
*چرا اینقدر برای فضای مجازی وقت می گذارید، مگر بیکارید* ؟
▫ما در فضای مجازی به دنبال تفریح و سرگرمی نیستیم.
▫به دنبال پر کردن اوقات فراغت هم نیستیم .
▫به دنبال اسم و رسم نیستیم.
▫به دنبال التماس دعا از مسؤلین نیستیم.
▫به دنبال ریا و خود نمایی و تظاهر نیستیم.
نگاه ما به فضای مجازی متفاوت است.
ما فضای مجازی را یک جبهه جنگ می دانیم.
جنگ همیشه با شلیک توپ و تفنگ نیست.
فضای مجازی میدان مبارزه است و مبارزه بوده و هست و خواهد بود ، فقط شکل و نوع آن تفاوت کرده است.
🔸 *مبارزه مرد می خواهد نه انسان بیکار*.
همانطور که در دوران جنگ مسلحانه و به تعبیری "جنگ سخت" مردانی حضور یافتند که:
خانواده داشتند،
درس و دانشگاه داشتند،
کار و زندگی داشتند.
بیکار نبودند، ولی بزرگترین کارشان شد دفاع از اسلام و انقلاب و از همه چیز خود گذشتند و ایثار نمودند.
اکنون نیز در میدان "جنگ نرم" باید حضور یافت. ما که لیاقت بیش از این را نداریم و از هیچ چیزمان نگذشتیم جز اوقات فراغت خود برای دفاع به حد توان و وسع خود.
💠 *لا یکلف الله نفسا الا وسعها*
به فرموده رهبر معظم انقلاب:
"فضای مجازی به اندازه انقلاب اسلامی اهمیت دارد. عرصه فرهنگی عرصه جهاد است. اگر از فضای مجازی غافل شویم، اگر نیروهای مؤمن و انقلابی این میدان را خالی کنند مطمئنا ضربه خواهیم خورد.
هر کس به اندازه وسع و توان و هنر خود باید در این میدان حضور یابد."
1⃣ گاهی انسان حرف حق را می تواند با استدلال قوی و با زبان شیوا و هنرمندانه بیان کند که این حرف به گوش و چشم هزاران و شاید میلیونها مخاطب برسد.
2⃣ گاهی شاید ما حرفی برای گفتن نداشته باشیم *اما میتوانیم موجب انعکاس کارهای خوب و هنری دیگران در فضای مجازی بشویم .*
*3⃣ گاهی با یک کلام، یک جمله می توانیم باعث تقویت روحیه جناح مؤمن انقلابی فعال در فضای مجازی بشویم.*
به اعتقاد من، امروزه ذکر مستحبی بعد از نماز ما، کار فرهنگی و جهادی در فضای مجازی است.
به فرموده رهبر فرزانه انقلاب :
*رایانه و فضای مجازی که الان در اختیار شماست اگر بتوانید اینها را یاد بگیرید ، می توانید یک حرف درست خودتان را به هزاران مستمعی که شما آنها را نمی شناسید، برسانید. این فرصت فوق العاده ای است مبادا این فرصت ضایع شود. اگر ضایع شد، خدای متعال از من و شما در روز قیامت سوال خواهد کرد . ۹۱/۷/۲۰*
ع
البته ورود در فضای مجازی احتیاج به:
🔹ایمان
🔹علم
🔹ذوق و سلیقه و هنر دارد.
بزرگترین آفت این کار گرفتار شدن به:
🔻غرور
🔻سیاست زدگی
🔻حسادت
🔻سطحی نگری
🔻روز مرِّگی
می باشد.
🔻دشمن دارد با این ابزار ایمان و غیرت و اعتقادات جوانان ما را نشانه می گیرد و در سایه بی عرضگی و بی لیاقتی بعضی از مسئولان فرهنگی و رسانه ای کشور ، تا حدودی در این جنگ موفق بوده است .
🔸باید جواب کار فرهنگی باطل آنان را با کار فرهنگی حق داد.
ما را در این میدان مبارزه یاری کنید.
ما می خواهیم مبارزه کنیم .
مامی خواهیم جهاد فرهنگی کنیم .
پیامبر اکرم می فرمایند:
💠در راه خدا با دستهای خود جهاد کنید اگر نتوانستید با زبانهای خود و اگر بازهم نتوانستید ، با قلب خود جهاد کنید.
نهج الفصاحه /ص۴۳۹
@andishehghalam