هدایت شده از آنتی نفوذ
@Mohsen5541
⛔️جریان #نفوذ و #تحریف از چه می ترسند ؟
روی کار آمدن یک دولت انقلابی که بتواند با عملکردش هم انسجام ملی ایجاد کند و هم امید را در دل مردم زنده کند، فتنه و انحراف را نگران کرده است و جناب رییسی از امروز باید خود را برای سنگ اندازی ها و هجمه های این جماعت همیشه مدعی آماده کنند؛ از یکسو فردی که با عملکردش (مخصوصا در سالهای آخر) باعث روی کار آمدن دولت جناب روحانی شد و حتی همسو با براندازان نسخه ی تحریم انتخابات را پیچید و از سوی دیگر جماعتی که با عملکرد هشت ساله ی دولت متبوع شان در ناامید کردن مردم نقش بسزایی داشته اند و برای کاهش میزان مشارکت نیز از هیچ تلاشی فروگذار نکردند، سعی دارند در جایگاه طلبکار بنشینند و با دادن آدرس غلط به جامعه، کام مردم را تلخ کنند چراکه بهتر از هر کسی میدانند که موفقیت دولت آینده میتواند باعث به حاشیه رفتن آنها، فراموش شدن شان و حتی از کار افتادن سازوکار تحریم ها شود!
📡کانال آنتی نفوذ قم
https://eitaa.com/antinofoozeqom
💠انتخابات حماسه بود
خام خونآشامان نشوید
انتخابات 28 خرداد از جهات مختلف، حائز اهمیت است و نباید اجازه داد سارقان حرفهای سیاست و رسانه، «حقیقتربایی» کنند. سارقان حرفهای، سوژه را سرگرم میکنند، یا شوک به او میدهند، و هنگامی که گیج شد، سرمایهاش را میربایند. «مردمربایی» یا «ربودن افکار عمومی»، کار روتین کلاهبرداران سیاست است. چنانکه روایت انتخابات را از پله دوم، بلکه چهارم و پنجم انجام میدهند!
گفتنی درباره انتخابات، بسیار است و در این مجال، تنها به چند مورد اشاره میشود:
1- آمریکا، انگلیس و اسرائیل، به واسطه انتخاب آقای رئیسی و پیشبینی روی کار آمدن دولتی باانگیزه و انقلابی، ضربه کمنظیری از ملت ایران خوردهاند. اما پادوهای آنها پس از ناکامی در مأموریت اول، اکنون تقلا میکنند حقیقت پیروزی بزرگ ملت ایران و شکست سهمگین دشمنان او را تحریف کنند. حتما میزان مشارکت و تحلیل علل نوسان آن مهم است و باید آسیبشناسی شود. اما مهمترین اتفاق انتخابات، شکست اردوگاه دروغی است که به مدت چند ماه، در حال اجرای سنگینترین عملیات روانی برای تمدید «مدیریت منفعل نسبت به غرب» و ممانعت از انتخاب رئیسجمهور انقلابی بود. انتخابات 28 خرداد، روز عزای بزرگ آمریکا و انگلیس و اسرائیل (و ارتجاع سعودی) است که برای جبران سرشکستگیهایشان در منطقه، روی انتخابات ایران سرمایهگذاری وسیعی کرده بودند. هزاران وطن فروش در داخل و خارج هم در این میان، عارشان نبوده که با خیانت به مردم خود، کاسبی کنند.
2- بخشی از این سامانه سیاسی و رسانهای آلوده، همان است که «اکبر- گ» (از عناصر فراری مدعی اصلاح طلبی)، اواخر اسفند 98 درباره یک قلم خیانت شان نوشت:
«ما کارمندان دولتهای راست افراطی، از طریق کروناهراسی، ایران و ایرانیان را نابود خواهیم کرد. ما کارمند رسمی بخش پروپاگاندای دولت ترامپ، بوریس جانسون، نتانیاهو و سعودی هستیم. وظیفه ما وحشتافکنی پیرامون شیوع کرونا در ایران است تا با فروپاشاندن سازمان اجتماعی، مردم را به خشونت جمعی بکشانیم... گمان باطل نکنید که ما «مخالف سیاسی»، «مدافع حقوق بشر»، «فمینیست» و... هستیم؛ نه، ما فقط کارمند پروپاگاندای دولتهای راست افراطی هستیم. تلویزیون مال بنسلمان است و «منبع معتبر» هم کسی جز خود او نیست... ما تشنه مرگ و خون مردم ایرانیم. کاری را که شدیدترین تحریمهای تاریخ نتوانست با ایران انجام دهد، ما موظفیم انجام دهیم».
3- موضوع کاهش مشارکت را باید درست روایت کرد. از تأثیر حداقل ده درصدی کرونا بر اساس پیشبینی همه مراکز نظرسنجی که بگذریم، بسیاری از مردم چند سال است با نتایج سوء مدیریت برخی دولتمردان، دست و پنجه نرم میکنند. در واقع کشور همزمان با تحریم دشمن، گرفتار سوء مدیریت داخلی بوده است. مردم در هفت، هشت ماه گذشته، شاهد دستورهای پیاپی گرانی از سمت دولت، دپوی چندباره میلیونها تن کالا در گمرکات و بنادر، کمیابی کالاهای اساسی، و معضل مسکن و اجارهبها بودهاند. برخی مدیران، متأسفانه چنان قبل از انتخابات با معیشت طبقات ضعیف تا کردند که گویا نه غم مردم را میخورند و نه متولی تدارک امید و نشاط برای مشارکت انتخاباتی هستند.
4- این خبر را مرور کنید؛ سردبیر نشریه صدا (ارگان حزب اتحاد ملت)، ۱۶ آذر ۱۳۹۸ درباره شوک بنزینی سال 97، به سایت انصافنیوز گفت:
«چرا روحانی چهار روز قبل از گرانی بنزین آنگونه سخنرانی میکند؟ کدام رئیسجمهور اعلام کرده بود که فلان قدر کسری بودجه داریم؟ آقای روحانی در یزد از کسری بودجه گفت و یکسری حملات هم به رئیسی انجام داد. همین روش را در کرمان به شکلی دیگر ادامه داد. مهمتر از همه اینها اعلام کرد به توافقات پشتپرده هم پایبند است؛ همه اینها، یعنی روحانی میخواهد به هر قیمتی شده، دوباره با آمریکا مذاکره کند. اینجا بود که قمار کرد. وقتی دید چیزی دستش ندارد، بنزین را گران کرد تا جامعه به شرایط اقتصادی واکنش نشان دهد؛ فشار از پایین اتفاق بیفتد تا در بالا چانهزنی کنند که مذاکره انجام شود. میگویند وزیر اطلاعات در جلسه دولت هشدار داده اگر بنزین را گران کنید، جامعه بههم میریزد و روحانی خندیده است. اینکه میگویند گران کردن بنزین تصمیم غیرکارشناسی و اطلاعرسانی آن هم غلط بوده؛ اتفاقاً از نظر روحانی، تصمیم هم کارشناسی بوده و هم نحوه اطلاعرسانی- در واقع اطلاعنرسانی- درست بوده تا جامعه بیشتر عصبانی شود»!
👇👇👇
👆👆
5- همزمان با انتشار این روایت، دبیرکل حزب اتحاد ملت، سخنانی قابل تأمل را بر زبان راند:
«اعتراضات اخیر، موجب ریزش رای اصلاحطلبها نشده یا اگر شده خیلی کمتر از میزانی است که از رای اصولگراها ریزش کرده. اعتراضات معمولا در حواشی شهرهای بزرگ و در مناطقی که مردم از برخورداری مالی کمتری بهرهمند هستند، اتفاق افتاد. اینجاها بهطور سنتی جاهایی بوده که مردم مناسکی رای میدادند، یعنی همانطور که نماز میخوانند و روزه میگیرند، میآمدند و رای میدادند، خب اینها الان آسیب دیدهاند. بنابراین برخلاف دورههای قبل که کاهش مشارکت، بیشتر به ضرر اصلاحطلبها بود، بعد از این اعتراضات اخیر در حقیقت کاهش رای بیشتر در اردوگاه اصولگرایان اتفاق افتاده است»!
6- شبیه این گزارشهای تلخ و وقاحت آمیز را خبرگزاری دولتی «خبر آنلاین» در تاریخ 19 بهمن 92 و در یادداشتی با عنوان «جایزه بهترین کارگردانی برای روحانی؛ در حاشیه چگونگی توزیع کالاهای اساسی» منتشر کرد: «توزیع سبد کالا با شیوهای که انجام شد، نه یک اتفاق بود و نه عملی که تبعات آن برای روحانی و مردانش غیرقابل پیشبینی باشد. او دقیقاً همین - ازدحام، دعوا و مرافعه و احیانا له شدن زیر دست و پا- را پیشبینی میکرد و اصلا آن را برای پیشبرد استراتژی خارجی خود لازم داشت. نگاه کنیم به اظهارات اخیر وندی شرمن که گفته «شما در اخبار دیدید ایران اخیرا بهطور قابل مشاهدهای غذا بین مردم فقیر جامعه توزیع کرده تا نشان دهد کاهش محدود تحریمها، تأثیر مستقیم داشته.». این دقیقاً همان نتیجهای بوده که روحانی از توزیع سبد کالا داشته، روحانی به یک نمایش برای ارائه در جشنوارههای خارجی نیازمند بود؛ اینکه مردم حاضرند برای چند کیلو مرغ و برنج با هم درگیر شوند. درست است که روش توزیع چندان مناسب نبود، اما اگر بتوان جایزه فستیوال جهانی را به خود گرفت، به تحقیر چند روزهای که بازیگران آن شدند، میارزید»!
7- حماسه انتخابات در بحبوحه کج کارکردی چنین مدیریتی از یک طرف، و بمباران رسانهای «تشنگان خون ملت ایران» از طرف دیگر، در امنیت و شکوه کامل برگزار شد و قابل مقایسه با انتخابات در هیچ جای دیگر نیست. در این میان، خیلی اعتماد به نفس بالایی میخواهد که کسانی در گذشته، رای مردم را با وعده دلاری هزار تومانی ربوده باشند، سپس همان دلار 3700 تومانی را به 33 هزار تومان و 24 هزار تومان برسانند، و حالا بدون اینکه خجالت بکشند یا خندهشان بگیرد، برای کاهش مشارکت مردم سوگواری کنند!
نکته عجیب، کاهش 23 درصدی مشارکت به نسبت انتخابات چهار سال قبل، آن هم با وجود تأثیر دستکم 10 درصدی کرونا، و همچنین کاستیهای اجرایی روز رایگیری نیست. (آقای وهابزاده مشاور وزیر بهداشت میگوید «گروههای حساس، بیماران و سالمندان، جمعیتی حدود 10 میلیون نفر را تشکیل میدهند که بسیاری از آنها بهخاطر نگرانی از کرونا نتوانستند در انتخابات شرکت کنند).
شگفتانه، حماسه مردم نجیبی است که با وجود همه خباثتهای دشمن و جفای دوستنمایان، حصار تحریم را شکستتد و آن حماسه بزرگ را آفریدند. از یاد نبریم که از انبوه رسانهها و چهرههای ائتلاف مدعی اصلاحطلبی و اعتدال گرفته، تا حلقه انحرافی و برخی مدعیان منحرف عدالتخواهی، چقدر در این چند ماه فضاسازی مسموم کردند.
8- انصاف نیست درباره طیف اصلاح طلبان، یک قضاوت مشترک ارائه بدهیم. اما این هم حقیقتی است که باید مرزبندیها در طیفی که مدعی است میخواهد در چارچوب نظام کار کند و ضمنا بخشی از فعالان آن عینا مثل ضدانقلاب ورشکسته یا بدتر از آن رفتار میکنند، معلوم شود.
نمیشود شاکله و سران یک اردوگاه سیاسی - به جز چند استثنا - بسیج بشوند تا فلان نامزد رای بیاورد، اما وقتی کل رای این ائتلاف زیر سه میلیون (یک ششم رای نامزد منتخب مردم) شد، رایندادگان به علل متفاوت را مصادره به مطلوب ضدانقلاب کنند!
گفتند مردم زیر میز بزنند و مردم متفقا زیر میز دولت متبوع این طیف زدند. حالا چرا صورت مسئله و موضوع را جابهجا میکنند
👇👇👇
💠👆👆مشکل این ریزش پایگاه اجتماعی، در درون این طیف و کارنامهشان است. استناد به رای باطله که میتواند دلایل متعدد داشته باشد، یا آنها که به هزار و یک دلیل رای ندادهاند، مشکل جبهه اصلاحات را برطرف نمیکند.
به نظر میرسد بخشی از سروصدا و هیاهو درباره میزان مشارکت، لاپوشانی ناکامی انتخاباتی و ضمنا تلاش برای ترمیم شکاف عمیقی است که در این جبهه رخ داد و موجب عبور رسمی از تحریمیهایی مثل موسوی و برخی احزاب همسو شد. این همان شکافی است که در اثر ریزش پایگاه اجتماعی، ابتدا «شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان» (شعسا) را در بحبوحه انتخابات مجلس به انحلال کشاند و سپس در «نهاد اجماعساز اصلاح طلبان» (ناسا)، موجب دودستگی شد. این شکاف، میان آنهایی است که میخواهند زیر سقف ایران و جمهوری اسلامی باشند، و آنها که پا در مسیر بیبازگشت خیانت گذاشتهاند.
9- مشارکت بالا بسیار مطلوب است، اما کافی نیست و باید دید چه چیزی به آن ضربه میزند؟ در دو انتخابات ۹۲ و ۹۶، حدود ۷۳ درصد رای دادند. اما خروجی وعدههای خلاف واقع، جز یأس و سرخوردگی عمومی نبود؛ چنانکه مقبولیت فرد منتخب آن روز، اکنون زیر شش درصد است. مغرضان بهانهجو، مشارکت بالا باشد یا پایین، بهانهای برای شیطنت پیدا میکنند. مگر انتخابات سال 88 با مشارکت 85 درصد مردم برگزار نشد؟ آیا مغرضان دهانشان بسته شد، یا از روزنی دیگر وارد شدند؟ اتفاقا وضعیت امروز کشور، بسیار با ثباتتر از انتخابات 88 است، چرا که اغلب نامزدها برخلاف سال 88، در تله نامزدهای بداخلاق برای دوقطبی کردن فضا و به جان هم انداختن مردم نیفتادند؛ مخصوصاًً نامزد پیروز که انصافا ترازهای بالای اخلاقی را نشان داد و «ادب مرد به ز دولت اوست» را به تصویر کشید. بداخلاقیهای 88 و بیانصافیهای 92 و 96، اسباب تبدیل جشن ملی مشارکت، به تلخکامی بود.
10- خبر مهم انتخابات، تغییر ریل دولت به خدمتگزاری و اعتماد و اتکا به ظرفیتهای بزرگ کشور است. اما هیاهوی بزرگی به راه افتاده تا این خبر بزرگ را غیب کند یا از چشمها بیندازد. این پیروزی، به اندازه انتخابات مجلس و شاید بیش از آن ارزشمند است، بهویژه اینکه نرخ مشارکت در این دو سال، 7 درصد افزایش یافته است. آقای رئیسی با وجود حجم بیسابقه تخریبها، به اندازه دو رئیسجمهور قبلی در اولین دوره انتخاب آنها (سالهای 84 و 92) رای کسب کرده؛ اما با وجه تمایز «رعایت اخلاق و انصاف». او فقیه و حقوقدانی متخلق است که به جای هوچیگری سیاسی، مبارزه واقعی با فساد دانهدرشتها کرده است. رئیسی همانقدر که به شخصیت محبوب ملی در این سالها تبدیل شده، مغضوب مفسدان دانهدرشت و کابوس شبانهروز آنهاست.
11- انتخابات، بخشی از مصاف آخرالزمانی جنود عقل و ایمان و امید، با جنود شیطانی جهل و یأس بود. ملت ایران در این مواجهه، با وجود قصور و تقصیر برخی مدیران، خوش درخشید. پس از این هم، بار اصلی بر دوش دولت تازهنفس است که ضمن همدلی و هماهنگی با دو قوه دیگر، تقویت امید و اعتماد و همت عمومی برای ساختن ایرانی قویتر و با نشاطتر را اولویت حرکت خود قرار دهد؛ انشاءالله.
محمد ایمانی
💠 پیروزی امنیت بخش مردم در انتخابات
🔹مشارکت آگاهانه و بهنگام مردم در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ دستاوردها و آثار زیادی برای منافع ملی و امنیت ملی به همراه داشت که یکی از مهمترین آثار آن، امنیت بخشی و پیشگیری از توطئه بیثبات سازی ایرانِ پسا انتخابات بود.
🔹ماجرا از این قرار بود که از چند ماه قبل از انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم، برخی از سفارتخانههای غربی-عربی در تهران به نیابت از آمریکا و اسرائیل، بیثبات سازی ایرانِ پسا انتخابات را تدارک دیده بودند. آنان با ۲۰۰ شبکه رسانهای و همسو کردن برخی جریانهای روسیاه داخلی و ضدانقلاب خارجه نشین، کاهش مشارکت مردم در انتخابات را با خط روانی تحریم، هدف گذاری کرده بودند تا از رهاورد کاهش مشارکت، اعتراض، اغتشاش و آشوب در ایران را اجرایی سازند. ایران ضعیف، غایت طرح سفارتخانههای غربی-عربی برای تحمیل خواستههایشان به جمهوری اسلامی بود.
🔹در چنین شرایطی که عوامل پیدا و پنهان اجرای انتخابات نیز با کارشکنی در فرآیند اخذ رای و حتی اعلام نتایج نهایی میزان مشارکت مردم در انتخابات، به تکمیل شدن پازل دشمنان کمک نمودند؛ مردم کار را تمام کردند و بار دیگر امنیت بخش ایران شدند. با این اوصاف باید به مردم حق داد که شادمان باشند و بر طبل شادانه بکوبند.
#مردم_آگاه
#ایران_قوی
دکتر رضا سراج
💠👆مردم همّت کردند، خاتمی باخت
🔹سید محمد خاتمی، متنی طولانی درباره انتخابات نوشته و ضمن کلی آسمان و ریسمان، نوشته است "عدم شرکت (بی سابقه) بالای پنجاه درصد از مردم و وجود درصد بالای آراء باطله نشانه دلسردی و نومیدی مردم و فاصله آنان با حکومت زنگ خطری است که باید همه را به خود بیاورد".
♦️اما دریغ از این که چند خط هم با همین ادبیات، درباره رویگردانی مطلق مردم از خودش و جبهه مدعیان اصلاحات حرف بزند! درباره انتخابات هر تحلیلی صورت بگیرد، این یقینی است که رای دادگان و رای ندادگان، فارغ از دلایل متعدد در تحلیل رفتار شان، یکصدا و همدل، از روی نعش "نفاق خاتمی و هم طیفان او" عبور کردند.
🔹خاتمی و 16 حزب اصلاح طلب به همراه صد ها چهره سیاسی و نشریه و سایت و کانال، در این انتخابات از آقای همتی و لیست جمهور (برای شورای شهر) حمایت کردند، در حالی که قبل از آن، مردم را از رئیسی می ترساندند و مدعی بودند باید مقابل مهندسی انتخابات ایستاد. آنها در مناظرات هم به هر بد اخلاقی ممکن دست یازیدند.
♦️نتیجه هفت هشت ماه دروغ گویی پر حجم و از پشت رسانه های ضد انقلاب چه بود؟ رئیسی شش برابر ائتلاف خاتمی رای آورد اما رای همتی به سه میلیون رای نرسید: 95 درصد کل واجدان حق رای، و 72 درصد رای دهندگان، مطلقا به دعاوی دروغ خاتمی و اعوان و انصارش بی محلی کردند.
🔹این در حالی بود که جماعت لافزن، هشت سال مدعی بودند مردم، پشت قباله خاتمی و جبهه اصلاحاتند، و رای 4 درصدی روحانی با حمایت خاتمی به بالای 50 درصد رسیده. هشت سال لاف زدند و معیشت مردم را دچار مصیبت کردند.
♦️28 خرداد، ابطال ده ها هزار سخنرانی و تحلیل باسمه ای، برای معجزه گر و قدیس سازی از کلاهبرداری به نام خاتمی بود، که حتی پس از تو دهنی خوردن از مردم -رای دهنده و رای ندهنده- اظهار شرمندگی و عذرخواهی نمی کند و باز هم منافقانه و با ادبیات دشمنان حرف می زند. مردم همت کردند، اما برای ادب کردن منافقین.
محمد ایمانی
💠✍دکتر باقر زاده
🌷🌷🌷
گفت: خیلی ها در انتخابات مشارکت نکردند
گفتم: در فتح خرمشهر هم خیلی ها مشارکت نکردند مهم اینه که همه از فتح خرمشهر بهره مند شده و می شوند....
💠راهی که #دکتر_مصطفی_چمران نشانمان داد:
هم می توان #دانشمند بود
هم #عارف
هم #مجاهد
و هم #شهید شد.
چمران شهیدی که اندیشه، عمل و سیره علمی و انقلابی او موجب شد تا در تاریخ انقلاب اسلامی، روز شهادتش با تایید مقام معظم رهبری به عنوان #بسیج_اساتید ثبت گردد.
۳۱ خرداد سالروز شهادت #دکتر_مصطفی_چمران و روز بسیج اساتید بر دانشگاهیان و اساتید بسیجی گرامی باد.
💠چالشها و فرصتهای اقتصادی دولت سیزدهم
✍علی محمدی
🔶فصل انتخابات تمام شد و اینک ملت با امید به بهتر شدن اقتصاد، منتظر شروع دولت جدید و تحقق وعدهها است؛ اما سؤال اصلی این می باشد که رئیسجمهور منتخب ملت، از کجا و چگونه باید شروع کند؟!
🔺 بیشک مهمترین مسئله امروز کشور اقتصاد است و رئیسجمهور منتخب نیز میبایست بیشتر توان خویش را بر رفع معضلات اقتصادی متمرکز کند. اما چگونه؟
1- در یک شمای کلی از اقتصاد، میتوان ضعفهای عمده را به دو دسته تقسیم کرد:
الف) نظام اقتصادی: تحول در زمینه هدفمند کردن یارانهها، اصلاح نظام مالیات، بانك، گمرك، نظام توزیع، ارزشگذارى پول ملى و بهرهورى، باید محورهای اصلی طرح تحول نظام اقتصادی باشد.
ب) رویکردها: امروز در هیچ زمینه از مشکلات کنونیِ اقتصادی، فاقد برنامه و منابع لازم نیستیم. درواقع عمده مشکلات در مدیریت اجرایی و نظامِ رویکردی حاکم بر این مدیریت است. برای مثال در بخش تولید، یک تفاوت معنادار میان نگاه برونزا با اولویت رفع تحریم، یا نگاه درونزا با اولویتبخشی به حمایت از بنگاههای کوچک و مولد وجود دارد. بنابراین اگر چه تحریم تاثیر گذار است، اما اولویت خنثی سازی تحریم از طریق تقویت بخش تولید است نه رفع تحریم از طریق مذاکره.
2- اصلاح نظام اقتصادی و تغییر در رویکردها مستلزم برنامهای حداقل ۵ ساله است؛ لذا نمیتوان انتظار ایجاد تغییرات "فراگیر و بنیادین" در کوتاهمدت در حوزه اقتصاد داشت. برآوردها نشان میدهد که برای ایجاد قدرت خرید سال ۹۲، نیازمند حداقل ۶ سال رشد اقتصادی بالای ۵ درصد هستیم.
3- در برهه کوتاهمدت یکساله، بزرگترین چالش دولت، کسری بودجه است. گزارش مرکز پژوهشها نشان میدهد کسری بودجه ۱۴۰۰ به میزان ۳۲۰ هزار میلیارد تومان خواهد بود که باید از پایه پولی تأمین شود؛ که در بهترین شرایط،فقط ۱۲۵ هزار میلیارد تومان کسری بودجه برای دولت، قابل پوشش است. درنتیجه این امر بهطورکلی آثار تورمی شدیدی به دنبال خواهد داشت.
4- باوجود تمامی مشکلات پیش رو، دورنمای نزدیک نشان از روشن بودن امیدها است؛ تولید واکسن کرونا، شکست نظام تحریم، افزایش فروش نفت و ... همگی ازجمله مواردی است که اگر در کنار رفتارهای امیدآفرین قرار گیرند، میتواند جامعه را برای پذیرش تغییرات بنیادین آماده و امیدوار سازد.
✅ به هر حال ایجاد تغییرات بنیادین در اقتصاد مستلزم تغییر رویکردها و اصلاح نظام اقتصادی در بلندمدت است؛ اما در کوتاهمدت نیز نکات امیدآفرین فراوانی وجود دارند که اگر در کنار رفتارهایی از جنس مبارزه با فساد، مردمی و جهادی بودن، قرار گیرد، قطعاً میتواند کشور را به اهداف عالی اقتصادی برساند .
💠انهدام سه تیم تروریستی ضد انقلاب در ایام انتخابات
سردار محمد پاکپور، فرمانده نیروی زمینی سپاه:
🔹در ایام انتخابات دشمن برنامههای خاصی داشت و به دنبال اقدامات تروریستی بود که با واکنش قاطع نیروی زمینی سپاه مواجه شد.
🔹در ۱۰ روز گذشته منتهی به انتخابات، نیروی زمینی سپاه موفق به شناسایی و انهدام سه تیم تروریستی در شمال غرب کشور شد.
🔹دو تیم تروریستی و عناصر ضد انقلاب در منطقه اشنویه و بانه منهدم شدند.
🔹یک تیم تروریستی هم که از مرز عبور کرده بود در منطقه سروآباد در هم کوبیده شد.
💠 *انتخابات ۱۴۰۰ را چگونه بفهمیم؟*
▪️دکتر عبدالله گنجی
انتخابات ریاستجمهوری ۱۴۰۰ ایران به تعبیر اهل جبهه در میانه آتش برگزار شد.
اینکه میزان مشارکت مطلوب است یا خیر بدون توجه به ملاحظات و مقتضیات زمان قابل درک نیست. قطعاً رأی ریاستجمهوری را نباید با مجلس مقایسه کرد که اگر این بود، نسبت به ۱۳۹۸ رشد داشتهایم، بلکه باید با ریاستجمهوری قبل مقایسه کرد و کاهش حدود ۲۰ درصدی مشارکت را پذیرفت.
از عوامل کاهش مشارکت کرونا عاملی مهم بود که ۲۸ درصد مردم معتقد بودند احتمالاً به خاطر آن شرکت نمیکنند. فشارهای اقتصادی و معیشتی عامل مهم دیگری است. علاوه بر این دو عامل کلیدی، بسیج جهان غرب و اپوزیسیون نیز بیتأثیر نبود. ردصلاحیتها کمترین تأثیر را داشت چراکه در سالهای ۱۳۹۲ و ۱۳۹۶ که مرحوم هاشمی و احمدینژاد تأیید صلاحیت نشدند، مشارکت کاهش نیافت. حال نیز امثال جهانگیری و لاریجانی بالاترین رأی منفی را در نظرسنجیها داشتند (هر کدام حدود ۳۹ درصد)، بنابراین از اول رأیآوری آنان جدی برآورد نمیشد. تساهلاً اگر غیبت همه این افراد را مؤثر در رأی بدانیم، باید آن را در درون رأی باطله جستوجو کنیم. اما محورهای زیر را باید در تحلیل این رأی از ذهن دور نداشت:
۱- بهرغم فشارهای اقتصادی، کرونا، جنگ روانی و تحریم بخشی از اصلاحطلبان باید مشارکت را مطلوب دانست که اگر این عوامل نبودند، باید برای درک کاهش مشارکت به شاخصهای دیگری رجوع میشد.
دشمن در تحلیل کاهش مشارکت صرفاً «عناد» را عامل اصلی میداند. حال آنکه عناد با نظام طبق نظرسنجیهای خارجی ۵ درصد و طبق نظرسنجیهای داخلی ۸ درصد است، بنابراین حد فاصل بین ۹۵ درصد تا ۵۰ درصد را باید در عوامل نارضایتی اقتصادی و بیماری کرونا تحلیل کرد.
۲- رأی به رئیسی نشان میدهد بهرغم تخریب گسترده روحانیت در سالهای اخیر همچنان این قشر معتمدترین نزد مردمند. از سال ۱۳۶۰ که امام اجازه ورود روحانیت را به عرصه اجرایی صادر کرد، مردم ۹ بار به رئیسجمهور روحانی رأی دادند و صرفاً دو بار به غیرروحانی گرایش یافتند و این در حالی بود که ابتدا او را نیز در تراز روحانیت میدیدند. بهرغم حضور و وجود کت شلواریهای متخصص، همچنان روحانیت در اولویت انتخاب مردم است و دشمنان و سکولارها در تحلیل مردمسالاری در ایران نباید این رویکرد مردم ایران را گم کنند.
۳- برخی اصلاحطلبان که هیچ حد و مرزی برای ابراز کنایه به مشروعیت نظام ندارند، در طول انتخابات از تعابیری مانند «مهندسی انتخابات»، «تحمیل یک نفر» «نابودی جمهوریت»، «انتصابات» و «حکومت اسلامی» نام بردند. حال آنکه میزان رأی آقای رئیسی قبل از تأییدصلاحیتها در مقایسه با کسانی که تأیید نشدند، موجود است. مردمی که به آقای رئیسی رأی دادند، نباید مورد توهین واقع شوند. مگر با زور سرنیزه به سوی شخص هدایت شدند؟ آنان نیز میتوانستند مانند بقیه راههای دیگری را دنبال کنند. مگر فرصتی که برای دادن رأی باطله، رأی به کاندیدای دیگر و عدم مشارکت در اختیار دیگر رأیدهندگان بود، برای ۱۸ میلیون نفری که به رئیسی رأی دادند، فراهم نبود؟ اتقوالله یعنی همین.
۴- رأی جناب همتی نشان داد از خاتمی تا سروش و ۱۶ حزب اصلاحطلب هیچ تأثیری بر مشارکت نداشتهاند. این نشان میدهد اگر جهانگیری هم حضور داشت، چفت و بست وی با دولت مستقر شرایط را بدتر میکرد، بنابراین یا مردم پذیرفتهاند که اصلاحطلبی در مسیر اولویتهای آنان نیست یا رقیب توانسته است با اثبات خود این گزاره را در ذهن جامعه معتبر نماید.
۵- این رأی در سختترین شرایط موجود به صندوق ریخته شد که نشان از قدرت بسیجگری نظام جمهوری اسلامی دارد. جنگ «تحریم – مشارکت» شاخص اصلی انتخابات ۱۴۰۰ بود، اما میتوان با تجزیه کسانی که رأی ندادند، تأثیر دشمن را کماثر یافت. بالاخره مردم - و حتی کسانی که جمهوری اسلامی را قبول ندارند - میدانند که پول و رسانه سعودی صلاحیت نقد مردمسالاری را در ایران ندارند و تبلیغات آنان را توهین به هر ایرانی میدانند.
۶- انتخابات در کشور ما به جهت روانی – اجتماعی پرهزینه است که حاکمیت باید علل آن را احصا و لحاظ کند. جدال جمهوریخواهی عرفی با جمهوری اسلامی بخشی از این کارزار است، اما بخش دیگر آن قانع نشدن نخبگان از علل ردصلاحیتهاست.
ممکن است شورای نگهبان اشتباه کند، اما ریگی به کفش ندارد که اگر داشت، باید یک اصولگرا و پنج اصلاحطلب را تأیید میکرد، اگر قانون اجازه اقناع اجتماعی را نمیدهد، باید برای اصلاح آن اقدام کرد. عدماقناع نیروهای مؤمن به انقلاب و کسانی که حاضرند همه جان، مال و آبروی خود را فدای انقلاب اسلامی کنند، شاخصی است که میتواند به اصلاح قوانین و روندها منجر شود. پذیرش تعبدی تصمیمات در دهههای اخیر تا حدودی کاهش یافته و پذیرش علل تصمیمات به روش اقناع و استدلالی رشد کرده است. نظام سیاسی ما باید متناسب با این تغییر ذائقه قوانین و
روشها را اصلاح کند.
۷- آقا محسن بر شعارهای ملموس اقتصادی - معیشتی متمرکز شد، اما نتوانست آن را در ذهن ملت معتبر کند. شاید بتوان این موضوع را به صورتی دیگر نیز درک کرد و آن اینکه صرفاً شعارهای اقتصادی جذابیت ایجاد نمیکند. مردم خصایص و شعارهای دیگر را نیز در کنار معیشت به صورت ترکیبی مدنظر قرار میدهند.
۸- این انتخابات و نتیجه آن، آزمون سخت نیروهای مؤمن انقلاب اسلامی است. در این چهار سال همه مدعیات آنان ورق خواهد خورد و در نمایشگاه ملت آبدیده خواهد شد، هیچ فرصتی برای خوشحالی و ماه عسل نیست، باید سریعاً اولویتها را شناخت و در سه سطح کوتاهمدت، میانمدت و بلندمدت به آن اقدام کرد وگرنه مردم با هیچ کس عقد اخوت نبستهاند.
۹- تردیدی نیست که نگرش حاکم بر دولت رئیسی، دولت «انسجام ملی» خواهد بود و رسانههای اصلاحطلب زودتر از دیگران به این مهم پی بردند. دولت جدید اگر چه فکر و نگرش اصلاحطلبان را در تراز انقلاب اسلامی و اندیشه سیاسی امام نمیداند، اما قبول نداشتن، مانع به رسمیت شناختن آنان نخواهد شد.
۱۰-تیم عمیق، منسجم، کاردان و غیراحساسی میتواند بار ملت را بهتر حمل کند و بارقههای امید را در چشمان ملت نمایان کند. تحلیل اعتقادی گرایش مردم در این شرایط سخت را نیز نباید از نظر دور داشت که تحلیل آن را به خوانندگان محترم میسپارم.
💠 درسآموزی از انتخابات
🔹چرا انتخابات سیزدهمین دورهی ریاست جمهوری درسآموز است؟ مهمترین درسهای انتخابات چیست؟
🔹انتخابات ایران در حالی برگزار شد که مردم و کشور همزمان با چند رویداد و موضوع مواجه بودند. ۱)اعمال و تداوم سیاست فشار حداکثری آمریکا ۲)ناکارآمدی غربگرایان در دولت روحانی ۳)جنگ روانی دشمنان و بدخواهان برای تحریم انتخابات و کاهش مشارکت ۴)همهگیری بیماری کرونا به ویژه در موج چهارم ۵)گلهمندی و دلخوری فراگیر مردم از وعدههای دروغ و عملینشده ۶)شرایط بد معیشتی با بالاترین نرخ تورم طی هفتاد و پنج سال اخیر ۷) اختلال در فرآیند اخذ رای در هنگام برگزاری انتخابات
🔹در چنین شرایطی آگاه بودن مردم از وضعیت و مشارکت پنجاه درصدی آنان در انتخابات، درس عظمت ملت ایران بود که آن را به رخ جهانیان کشاند. سیلی محکم مردم به دشمنان، ضدانقلاب خارجه نشین و بدخواهان داخلی که مترصد براندازی بودند؛ یکی از درسهای مهم انتخابات بود. اعتماد مردم همزمان به فرآیند انتخابات و جریان انقلابی، برای تغییر وضع موجود، درس دیگر انتخابات بود. انتخابات این درسآموزی را داشت که گفتمان انقلاب همچنان برای حل مشکلات در جامعه معتبر است. انتخابات اخیر نشان داد مشارکت بیش از آنکه به دو قطبی سازیهای کاذب و غلط و همچنین رقابت سیاسی در انتخابات ربط داشته باشد به رضایتمندی اجتماعی وابسته است. و البته درسهای دیگر...که باید روایت شوند تا در تاریخ افتخارات انقلاب و مردم ثبت و ضبط گردد.
💠 چرا «رئیسی» چالش در سیاست خارجه را از خود «بایدن» شروع کرد؟
✍️ پربازنشرترین خبر و تصویر از اولین نشست خبری رئیس جمهور منتخب سوال خبرنگار شبکه «راپلی» روسیه از آیت الله رئیسی بود؛ او از رئیس جمهور منتخب پرسید در صورت لغو و برداشته شدن تحریمها شما حاضر به ملاقات دونفره با رئیس جمهور آمریکا هستید؟ پاسخ آیتالله رئیسی به این سوال تنها یک کلمه بدون هرگونه لفاظی اضافه بود؛ «خیر!»
👈 درباره چرایی این اظهار نظر مهم بیان نکات ذیل قابل توجه است:
1️⃣ طبق برنامهریزی و طراحی آمریکاییها، «جو بایدن» به عنوان رئیس جمهور آمریکا، آخرین حلقه اظهار نظر درباره برجام محسوب میشود و این در حالی است که در ایران عموما این حسن روحانی هست که اولین حلقه اظهارنظر درباره مذاکرات و برجام است و از این بیتدبیری و برخی اظهارات شتابزده و یا غلط روحانی نیز خود دیپلماتهای ایرانی مذاکره کننده هم کم آسیب ندیدهاند. اما رئیسی سیاست خارجه خود را با چالش کشیدن شخص بایدن به عنوان حلقه آخر اظهارنظر درباره برجام آغاز کرد. او همچنین نشان داد که آمریکایی ها باید در محاسبات خود درباره میزان نیاز به مذاکره و عکس یادگاری در دوران پساروحانی در داخل ایران تجدید نظر جدی بکنند.
2️⃣ شروع رئیسی در سیاست خارجه گرچه با چالش شخص بایدن شروع شد ولی با اصل برجام و بودن یا نبودن آن کاری نداشت بلکه در چگونگی مواجهه با برجام مواضع خود را بیان کرد. کلیدیترین جمله دیپلماتیک از طرف رئیسی نیز آنجایی بود که گفت سیاستخارجه دولتش از برجام شروع نمیشود و به برجام نیز محدود نخواهد شد. پیام این اظهارنظر راهبردی نیز این بود که سیاستخارجه ایران دیگر نه تنها زنجیر به برجام نمیخواهد باشد بلکه با انبوهی از فرصتها و ظرفیتهای دیگر کار خود را پیش خواهد برد. طبیعی است که این موضوع نه تنها سیاست خارجه ایران را پس از هشت سال ترمیم خواهد کرد بلکه مهار کل رفتار ایران در حوزه سیاست خارجه از طریق برجام را نیز دچار چالش جدی خواهد کرد.
3️⃣ مساله راهبردی بعدی که در اظهارات آقای رئیسی نیز به صورت واضح گفته شد، این بود که دولت آقای رئیسی معیشت مردم را نمیخواهد صرفا از طریق برجام ارتقا بدهد بلکه برای آن برنامه و طراحی دیگری دارد. اگر دولت رئیسی موفق شود که بهبود اقتصاد و معیشت مردم را از طریق دیگری غیر از مذاکره و برجام ارتقا بدهد، سیاست هشت ساله غربگرایان داخلی در گروگانگیری افکار عمومی نه تنها پایان می پذیرد بلکه یکی از آخرین راهبردها و ترکشهای جریان سلطه جهانی در مواجهه با ایران یعنی گره زدن ارتقا معیشت مردم به سیاستهای راهبردی نظام به خصوص در نوع مواجهه انقلاب اسلامی با جریان استکباری در دنیا شکست سنگینی خواهد خورد.
*مهدی جهان تیغی
💠رئیسجمهوری در تراز انقلاب مردمی،صریح و صادق
🔹 کیهان نوشت:آیتالله رئیسی،رئیسجمهور منتخب در نشست مطبوعاتی خودبرخلاف رئیسجمهور پیش ازخود درتشریح اوضاع کشورازعبارت «تقصیر دولت قبل است» استفاده نکرد-هرچند دلیل مشکلات امروز کشوربرای همه مردم روشن است- بلکه سعی داشت بهجای مقصریابی، افقی روشن دربرابردیدگان مردم رنجدیده ترسیم کند.
🔹 اجرای عدالت،بهبود وضعیت اقتصادی، ایجادانسجام ملی وسیاست خارجی واقعبینانه چهاراصل دولت آیتالله رئيسی بودکه به آن اشاره کرد.
🔹 موضوع برجام و نحوه مواجهه دولت خود با آن نیز از جمله موضوعاتی بود که به دفعات از سوی خبرنگاران، بهویژه نمایندگان رسانههای غربی مطرح شد و آیتالله رئیسی قاطعانه تأکید کرد که «سیاست خارجی دولتم از برجام شروع نشده و به برجام ختم نمیشود» و در ادامه با بیان اینکه «اجازه نخواهد دادمذاکره برای مذاکره باشد» تصریح کرد که «تعامل رابا همه دنیاوهمه کشورهای دنیا بهعنوان یک اصل تعاملی گسترده و متوازن رادرسیاست خارجی دنبال کرد».
🔹 امانقطه عطف وشاه بیت سخنان آیتالله رئیسی دراین نشست خبری «نه»قاطع منتخب ملت ایران به دیداربارئیسجمهورآمریکا بود،آنجا که رئیسی درپاسخ به سؤال خبرنگارروسی مبنی براینکه آیا در صورت برداشته شدن تحریمهاحاضربه دیداربارئیسجمهور آمریکاهستید،تنهایک کلمه پاسخ گفت: خیر!
🔹 «خیر» قاطع ومحکم آیتالله رئیسی عزت و اقتدار ایران درسیاست خارجی نظام جمهوری اسلامی ایران راپس از ۸ سال زنده کرد و درحقیقت برگرفته از خیرگفتن مردم به ادامه سیاستهای دولت تدبیروامیدبودودوران جدیدعزتآفرینی برای کشوررانوید میدهد.
💠 مأمور امنیتی انگلیسی با پوشش دیپلماتیک در راه تهران
🔹وزارت امور خارجه انگلیس، روز گذشته، با انتشار بیانیهای اعلام کرد که «سایمون شرکلیف» بهعنوان سفیر جدید این کشور در ایران معرفیشده است.
🔸شرکلیف نامی آشنا در میان محافل دیپلماتیک در تهران است، زیرا او بین سالهای ۲۰۰۰ تا ۲۰۰۳ دبیر دوم سفارت بریتانیا در تهران بوده است. در آن دوران انگلیسیها دولت اصلاحات را به سر میز مذاکره آورده و با گرفتن امتیاز در مذاکرات سعدآباد درنهایت با گرای آمریکاییها پرونده هستهای ایران را به شورای امنیت سازمان ملل فرستادند.
🔹سفیر جدید انگلیس در ایران پیش از آنکه سابقه دیپلماتیک داشته باشد، یک مأمور امنیتی کارکشته است که سابقه مدیریت در بخش امنیت ملی وزارت امور خارجه بریتانیا را در کارنامه دارد.
🔸سایمون شرکلیف فارغالتحصیل دانشگاه کمبریج است که در یمن، نیجریه، کابل، واشنگتن و بغداد نیز سابقه کار داشته است. وی همچنین مسئول بخش مبارزه با تروریسم وزارت خارجه بریتانیا در سالهای ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۴ بوده و بعدازآن هم بهعنوان معاون نمایندگی سفارت انگلیس در نیجریه فعالیت کرده است.
🔹نکته قابلتأمل آنکه دوره مأموریت شرکلیف در نیجریه نقطه اوج فعالیتهای گروه تروریستی بوکوحرام نیز محسوب میشود. در آن روزها این گروه شورشی-سلفی دست به کشتار و گروگانگیریهای سریالی در شهرهای مختلف کشور نیجریه میزند.
🔸آخرین مأموریت شرکلیف به مدت یک سال، از سال ۲۰۱۷ تا ۲۰۱۸ در یمن بوده است. در این تاریخ انگلیسیها برای اولین بار بهصورت مستقیم در موقعیت میدانی جنگ یمن حاضرشده و البته ضربات و خسارات شدیدی نیز از مقاومت خوردهاند. اخیراً یک منبع در وزارت دفاع دولت نجات ملی یمن در گزارش اعلام کرده است که بریتانیا در سال ۲۰۱۷ به شکل مستقیم در جنگ یمن نقش داشته و تجهیزات نظامی ائتلاف متجاوز سعودی را اداره کرده همچنین علاوه بر خدمات مستشاری در جبهههای شمالی بخش زیادی از انواع سلاحهای عربستان توسط انگلیسیها تأمینشده است.
🔹سایمون شرکلیف چهره امنیتی انگلیسی با پوشش دیپلماتیک از سال ۱۹۹۸ به وزارت خارجه بریتانیا پیوسته است، او قرار است جای سفیر پرحاشیه رابرت مک ایر را بگیرد.
مک ایر دیماه سال ۱۳۹۸ در حاشیه یک تجمع سیاسی روبروی دانشگاه امیرکبیر در تهران بازداشت شد. مأموران امنیت ناجا سفیر انگلیس را در حالی بازداشت کردند که در حال فیلمبرداری در جمع تعدادی اغتشاشگر بود.
⚠️حالا رفتن مک ایر و آمدن شرکلیف نشانهای از تحولات دیپلماتیک انگلیسیها پس از انتخابات در ایران است. به نظر میرسد انگلیسیها یک لابیست سیاسی را با یک تکنسین عملیات میدانی تعویض کردهاند. این تغییرات در رصد قرارگرفته و شعاع عملکرد در کنترل قرار دارد.
💠این اصلاحطلبها چی میگن؟ که ۵۰درصد مردم شرکت نکردن و به آقای رئیسی نه گفتن و اقبال نشون ندادن و این حرفا
آقاجان، آقای رئیسی که سری قبل ١۶میلیون رأی داشت و این سری ١٨میلیون، دومیلیون بیشتر از قبل مردم بهش اقبال نشون دادن. شما برید مشکل کار خودتونو ببینید کجاس که سری قبل ٢۴میلیون رأی داشتید و این سری ٢میلیون. چندمیلیون کمتر از آراء باطله، طرف حاضر شده به باطله رأی بده، به شما رأی نده، حالا اقبال به کی کم شده؟
یادمه بچه که بودم، دعوا میشد بین بچهها اونی که بیشتر کتک خورده بود، بعدش بیشتر هارتوپورت میکرد. حتی ادعا میکرد دیدید چجوری زدمش؟ حالا کتک خورده بودا. حکایت الان اصلاحطلبهاس، بدجور کتک خوردن ولی دارن دادوبیداد میکنن. خیلی بهشون توجه نکنید. تو این چهارسال هم قراره زیاد دادو قال کنن. باید آماده بود
#حسین_دارابی