✅ کوه ادعا موش حقارت خواهد زائید
🔻 نکاتی کوتاه و تحلیلی از تجمع مخالفان واکسیناسیون عمومی
1️⃣ برخلاف ادعاهای بزرگ فعالین مخالف واکسن و برگزار کنندگان تجمع #غیرقانونی و تبلیغات گسترده آنان شاهد بودیم تعداد بسیار اندکی از طرفدارانشان به فراخوان آنان لبیک گفتند که این موضوع بیانگر شکست فاحش آنان در جلب اعتماد طرفداران و نیز نمایش بصیرت و آگاهی عموم مردم ولایتمدار در شناخت رویه های غیرقانونی و دشمن شاد کن بوده است.
2️⃣ در تجمع امروز در تهران و قم ما شاهد بودیم از دهها هزار طلبه جز اعضا اصلی برگزار کننده تجمع تنها و تنها تعداد انگشت شماری حضور داشتند و از اساتید برجسته حوزه حتی یک نفر نیز در تجمع حضور پیدا نکرده بود و از تجمع و خواسته تجمع کنندگان حمایت نکردند!! این معنایی جز این ندارد که اکثریت مطلق طلاب، اساتید حوزه علمیه و مراجع تقلید شیعه به هیچ عنوان از رویه و رویکرد این جماعت حمایت نمیکنند و طبعا نظرشان مخالف آنان هست.
3️⃣ آنچه در تصاویر تجمع انگشت شمار مخالفان واکسن اجباری مشهود است برگزار کنندگان از قبل خودشان واقف به عدم حضور مردم بوده اند؛ لذا برای سیاهی لشکر و نشان دادن چند نفر در تصاویر، همراه با همسر و فرزندان و خویشاوندان خود آمده بودند!! و این خود گواهی بر عدم صداقت آنان با مخاطبین شان هست.
4️⃣ وقتی هیچ یک از اساتید بزرگ طب مکمل ، شخصیت های برجسته انقلابی، اساتید شناخته شده حوزه و مراجع تقلید از این شیوه حمایت نمیکنند و حتی بر علیه آن بیانیه صادر میکنند، نشان دهنده غلط بودن برپایی چنین تجمعات غیرقانونی است اما متاسفانه برگزار کنندگان آن حاضر به پذیرش این خطای فاحش نبوده و نیستند.
5️⃣ برپایی تجمع بصورت غیرقانونی و بر مبنای ادعاهای غیر علمی و غیر موجه یک اقدام بسیار اشتباه هست که تبعات آن علاوه بر تهدید امنیت جامعه، موجبات وهن جایگاه طب مکمل در نگاه آحاد جامعه و مسئولین امر خواهد شد.
✅ در نهایت برگزار کنندگان تجمع دلخوش به آن تعداد اندک حاضر در تجمع هم نباشند، یقین بدانند و یقین داریم که میدانند بخش قابل توجهی از حضار امروز یا نیروهای حافظ نظم و امنیت بودند یا مردم عادی کنجکاو و با حجاب ها و لباس های بی ربط به این طیف مدعی؛
لذا بهتر است دست از رفتارهای اشتباه خود بردارند و در قالب یک رویه منطقی و کارشناسی مطالبات خود را از مراجع قانونی پیگیری نمایند.
#سیداحمدرضوی
🌐 ما و پنجشیریان
✍️ عبدالله گنجی
با سقوط دره پنجشیر در شمال افغانستان اصلاحطلبان، جمهوری اسلامی ایران را به بیعملی در دفاع از آن متهم کردند، اما هیچگاه روشن نکردند از نظام چه میخواهند یا نظام باید چهکار کند؟ اگر طالبان را برای گفتگو به تهران دعوت کنیم خواهند گفت از یک گروه تروریستی حمایت کردهاید و اگر وارد جنگ شویم که همیشه گفتهاند جنگ بد است.
بدون تردید موضع این جماعت بر این انگاره و باور استوار است که نظام، حامی طالبان است. تجربه تاریخی نشان میدهد شنا برخلاف مسیر نظام، علت و محور نوع نگرش این جماعت به روندهای کشور است و برخلاف مدعای شفافیت در عرصه سیاست، اینجا بهشدت محافظهکارانه و لفافهگو ظاهر شدند. اما ما باید چه میکردیم؟ هم از باب خبر و هم از باب تحلیل، نظام جمهوری اسلامی در حوادث اخیر افغانستان غافلگیر نشد و از اشراف اطلاعاتی بر روند برخوردار بود. اما چرا ایران وارد جنگ نشد؟
۱- افغانستان یک کشور مستقل است. ورود به یک کشور مستقل با ابعاد نظامی صرفاً با درخواست دولت آن کشور یا شورای امنیت سازمان ملل یا در پاسخ به حمله از آن کشور میسر است. دولت افغانستان هیچ کمکی از ما نخواست و بعد از فروپاشی دولت غنی نیز بیدولتی، فضا را پیچیدهتر کرد.
۲- جنگ طالبان با پنجشیریان جنگ بینالافغانی است. ورود به چنین جنگی از سوی ایران باخت مطلق است. نه پنجشیریان نماینده رسمی و قانونی ملت افغانستان هستند و نه طالبان. ما نمیتوانیم حاکمیت هیچکدام را بر افغانستان به رسمیت بشناسیم تا چه رسد که از یکی حمایت نظامی کنیم.
۳- منافع ما در افغانستان عبارت است از اخراج امریکا، سرکوب داعش، حفظ حرمت شیعیان و حفظ امنیت مرزهای شرقی کشور. اکنون که طالبان به حفظ حرمت و جان و مال شیعیان پایبند است به صورت طبیعی نباید دست به اقدامی بزنیم که عرصه بر شیعیانی که تحت کنترل این جماعت هستند، سخت شود. طالبان رفتار سالهای ۱۳۷۵، ۱۳۷۶ و ۱۳۷۷ را با شیعیان تکرار نکرده است.
شیعیان افغانستان قبلاً از طالبان ضربه خوردهاند، جبهه شمال نیز حد فاصل سقوط دولت نجیبالله تا ظهور طالبان در ۲۸ سال پیش اسلاف پنجشیریان مظالمی را بر آنان خصوصاً در غرب کابل روا داشتند که در تاریخ ثبت است.
۴- آنچه قطعی و حتمی است ورود پنجشیریان به یک جنگ نابرابر، بدون برآورد صحیح نظامی است. جنگ نیاز به برآورد و نقشه دارد. اینکه بدون قوای متوازن در درون خانه خود منتظر دشمن بمانی، قطعاً منجر به پیروزی نخواهد شد. در تشبیه میتوان کار پنجشیریان را با توابین کربلا مقایسه کرد که بدون برآورد نظامی از طرف، فقط متأثر از نفس لوامه در عینالورده به صورت کامل قلع و قمع شدند.
طالبان با سلاحهای پیشرفتهای که امریکاییها بر جا گذاشتند از یک سو و کوچک بودن جغرافیای پنجشیر از سوی دیگر مشخص بود که فائق خواهد آمد و هرگونه ورود خارجی این جنگ را طولانی خواهد کرد و باعث فرسایش داخلی و در عین حال دخالت دوباره خارجی خواهد شد.
شاید لازم بود مسعود برای پیشگیری از حمله طالبان به ایران یا پاکستان به سازمان ملل برود و استمداد طلبد، اما گویی غیر از جنگ مسیر دیگری را انتخاب نکرد و طبیعی است که جریان غالب باج نخواهد داد. البته افول روحیه جهادی در شمال نیز در سقوط سریع پنجشیر مؤثر بود. در ۲۰ سال گذشته رفاه نسبی و زندگی عرفی بر مجاهدین سابق مستولی شده بود.
۵- ایران و پاکستان چه قبل از انقلاب اسلامی و چه بعد از آن هیچ موقع برای هم تهدید نبودهاند و نخواهند بود. نگرانی از تنش بین این دو کشور مطلقاً بیاساس است.
ایران عمق استراتژیک کشور مسلمان پاکستان در حوادث روزهای سخت است؛ بنابراین آنان که مرتب نظام را به اقدامات غیرایدئولوژیک در حصول منافع ملی ترغیب میکنند، اکنون حرف مشخصشان چیست؟ حضور ما در سوریه سه دلیل عمده داشت:اول درخواست دولت این کشور، دوم خارجی بودن عمده اعضای داعش و سوم تهدید حرم اهل بیت که دو مورد از آن بدواً اتفاق افتاد، اما در افغانستان شرایط اینگونه نیست.
طالبان بومی و از قوم بزرگتر است و ورود ما به یک جنگ داخلی در این کشور میتوانست سرنوشت تلخ قدرتهای بزرگ در ۲۰۰ سال گذشته را یادآوری کند.
راهبرد جمهوری اسلامی روشن است و باید روشنتر بیان شود تا لجبازان آچمز شوند.
ایران هرگز دولت مستقل و امارتی طالبان را به رسمیت نمیشناسد و این معقولترین تصمیم برای افکار عمومی داخل کشور، داخل افغانستان و مجامع جهانی است. ایران در افغانستان هوشمندانه عمل کرد و تصمیم برای آینده نیز هوشمندانه است. منافع ما در افغانستان تا این لحظه محترم شمرده شده است. غایت نظر ما تشکیل دولت فراگیر است دولتی که از فردای آن جنگ برای همیشه پایان یابد.
✳️قیمت سیمان به نرخ پیش از قطع برق بازگشت
وزیر صمت: طبق قولی که در زمان رأی اعتماد به نمایندگان ملت داده شد، قیمت سیمان به نرخ پیش از قطعی برق بازگشت و قیمت آن در بورس به کیسهای ۲۵ هزار تومان رسید.
تمامی خردهفروشان سیمان تا دو هفته آینده وارد سامانه تجارت و بورس خواهند شد.
ساختار بازار را اصلاح خواهیم کرد و تأثیر ابلاغ قوانین و مقررات جدید را در آبانماه خواهیم دید و امضاهای طلایی تا این زمان از بین خواهد رفت.
⭕️طناب پوسیده
1️⃣ سال ۱۳۶۹، يك سال پس از پايان جنگ تحميلي و خانمان سوز عراق عليه ايران ، علي اكبر محتشمي پور و دوستان اصلاح طلبش در مجلس، صدام را در جنگ عراق با كويت همچون خالد بن وليد دانست كه عمری در صف کفر شمشیر به روی پیامبر کشید، ولی در نهایت فاتح بزرگی برای مسلمانان گشت، و لذا خواستار کمک به صدام شد.
البته به درایت رهبری،کشور وارد جنگی بیهوده نمی شود.
2️⃣ سال ۱۳۷۷ و پس از شهادت ۹نفر از اعضای کنسولگری ایران در مزارشریف،دولت اصلاحات تصمیم بر حمله نظامی به افغانستان می گیرد که با هوشیاری رهبری ،ایران وارد این تله دشمن نمی شود.
3️⃣ سال ۱۳۹۲ اصلاح طلبان و حسن روحانی با شعار مذاکره با کدخدا و حل تمام مشکلات، پیروز انتخابات می شوند و علی رغم تذکرات متعدد رهبری مبنی بر عدم اعتماد به آمریکا،کشور را به برجام بی فرجام رهنمون می سازند.در اواخر دوره ۸ساله،حسن روحانی بر نقض عهد آمریکا و دشمنی عمیق آنان با ایران اذعان می کند.
4️⃣ سال ۱۴۰۰ ،در جریان فرار مفتضحانه ی آمریکا از افغانستان و تسلط مجدد طالبان بر این کشور،اصلاح طلبان فریاد کمک نظامی به مردم افغانستان می زنند.که با هوشیاری حکیم فرزانه انقلاب،نظام بار دیگر فریب بازی دشمن را نمی خورد.به طوری که فردی مثل عباس عبدی که مدافع حمله به افغانستان بود هم اعتراف می کند که چاره ای جز مذاکره با طالبان نداریم.
✅ ولی فقیه بصیر،شجاع و آگاه به زمانه،بارها کشور را از پیچ های خطرناک به سلامت عبور داده و اجازه نداده با طناب پوسیده ی افراد مدعی دیپلماسی و آشنا به زبان دنیا به سرنوشت شوم کشورهای منطقه دچار شویم.
#مصطفی_علیجانزاده
✳️چرا چین از قدرتگرفتن طالبان حمایت کرد؟
خروج آمریکا از افغانستان، باعث شده است که چین برای پیشبرد بیشتر اهداف مهم خود، از همان ابتدا طالبان را به رسمیت بشناسد.
در ۱۶ آگوست، یک روز پس از سقوط کابل، سخنگوی وزارت امور خارجه چین در این مورد گفت ما امیدواریم که طالبان افغانستان بتواند با همه جناح ها و گروه های قومی در افغانستان همبستگی داشته باشد و یک ساختار سیاسی گسترده و فراگیر ایجاد کند.
در همان روز ، نماینده چین در سازمان ملل متحد نیز، طی بیانیهای همین موضع را تکرار و خاطر نشان کرد: افغانستان دیگر هرگز نباید بهشت تروریست ها شود. ما امیدواریم که طالبان در افغانستان با جدیت به تعهدات خود عمل کنند و از سازمان های تروریستی جدا شوند.
این اظهارات نشان می دهند که چین نه تنها قصد دارد طالبان را به رسمیت بشناسد، بلکه تمایل دارد خلاء ناشی از خروج آمریکا را نیز در افغانستان پر کند. منافع ژئواستراتژیک و اقتصادی میان چین و طالبان به حدی است که پکن نمیتواند رابطه با این گروه را نادیده بگیرد. از زمان سقوط کابل، اظهارات پکن دوستانه اما محتاطانه بوده است.
برخی از کارشناسان گفته اند که آمریکا و انگلیس با آسیب شناسی وضعیت داخلی خود بارها از فروپاشی و سقوط نظام حاکمه خود جلوگیری کرده اند. این کارشناسان گفته اند که این کشورها با آسیب شناسی مستمر وضعیت داخلی خود، ضعف ها و قوت ها را احصا کرده و ضعف های خود را برطرف و نقاط قوت خود را تقویت می کنند. بنابراین دوره سقوط و فروپاشی نظام خود را به تاخیر می اندازند.
🌐 پرسمان سیاسی
✳️آیا رفراندوم یارانه انرژی برگزار میشود؟
برخی از نمایندگان مجلس به دنبال طرح همهپرسی برای آزاد کردن قیمت حاملهای انرژی هستند.
برخی از کارشناسان انرژی با کمک مرکز پژوهشهای مجلس در حال آمادهسازی طرحی هستند که اگر قرار است قیمت بنزین و حاملهای انرژی آزاد شود مبلغ یارانههای نقدی نیز باید به ازای هر نفر به ۲ میلیون تومان برسد.
این طرح به این منظور در حال آماده شدن است که برخی از نمایندگان مجلس به دنبال طرح همهپرسی برای آزاد کردن قیمت حاملهای انرژی هستند.
پیشتر برخی از کارشناسان انرژی گفته بودند آزادسازی قیمت انرژی باید مساوی با پرداخت ماهانه یک میلیون تومان یارانه نقدی به ازای هر نفر ایرانی باشد که اخیراً به این جمعبندی رسیدهاند میتوان یارانه نقدی را به ۲ میلیون تومان رساند.
✳️سند 2030 چیست و چرا لغو شد؟
آذرماه95 سندی با عنوان سند ملی آموزش 2030 ایران با حضور وزرای آموزش و پرورش و علوم رونمایی شد. این سند یک سال قبلش در نشستی در نیویورک توسط روحانی امضا شده بود.
این سند بین المللی بالادستی با شاخصهای فرهنگی لیبرالی است که در بخشهای زیادی در تعارض با فرهنگ ایرانی اسلامی ماست. با بودجه داخلی قرار بر اجرا و گزارش دهی منظم بود و به وزارتخانههای مربوطه از جمله آموزش و پرورش ابلاغ شد.
بسیاری از اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی خواستار لغو سند 2030 بودند اما روحانی صراحتاً گفته بود: از هرچه بگذرم از 2030 نمیگذرم.
این جمله روحانی در حالی بود که رهبر انقلاب نیز صراحتاً در چندین سخنرانی آن را مخالف استقلال فرهنگی و مبانی فرهنگی اسلامی_ایرانی دانستند.
رهبری انقلاب با گلایه فرمودند: این سند و امثال آن، مواردی نیستند که جمهوری اسلامی ایران تسلیم آنها شود، و امضای این سند و اجرای بی سر و صدای آن قطعاً مجاز نیست و به دستگاههای مسئول نیز اعلام شده است.
«اینهایی که پشت سر سند ۲۰۳۰ میایستند اینها همان تقیزادههای امروز هستند. البته امروز به توفیق الهی جوانهای مؤمن و مردم انقلابی ما نخواهند گذاشت این تقیزادهها حرفشان به کرسی بنشیند.»(فروردین 98)
⭕️ آیا سپاه قدس در افغانستان موفق بوده؟!
✍️مهدی جهان تیغی
این روزها برخی تحولات نظامی و سیاسی در افغانستان سبب شده که بتوان درباره عملکرد جمهوری اسلامی با محوریت سپاه قدس، در این کشور همسایه فارسی زبان سخن گفت. برای درک واقعیت عملکرد جمهوری اسلامی و سپاه قدس باید چند گزاره مهم ذیل را درک کرد:
1️⃣ مهمترین پرونده امنیتی جنوب شرق ایران در بیست سال گذشته، حضور آمریکا با ده ها پایگاه ها و تجهیزات پیشرفته و هزاران نیروی نظامی در مرزهای شرقی ایران بود. طبق یک ارزیابی انجام شده آمریکا در 20 سال گذشته روزانه 300 میلیون و سرجمع نزدیک به 2.5 تریلیون دلار در افغانستان هزینه کرده است. این هزینه ها قرار بود خروجی آن نه به مهار ایران بلکه به تسلط کامل بر جمهوری اسلامی ختم شود. ایران با محوریت سپاه قدس، در واقع در یک مبارزه بیست ساله مداوم ، طراحیهای بسیار گران قیمت ضدامنیتی را در چند کیلومتری مرزهای خود با شکست رو به رو کرده است.
2️⃣ چه کشوری غیر از ایران اراده سرپا نگه داشتن روند سیاسی و امنیتی ضدآمریکایی در افغانستان را داشته است؟ آیا پاکستان، عربستان، ترکیه، قطر و... در افغانستان اراده سیاسی و نظامی برای مقابله با آمریکا را داشته اند؟! قطعا فقط نام یک کشور خارجی در اینباره می توان اسم برده شود و این ایران بود که در طول بیست سال گذشته همواره روند جهاد ضدآمریکایی در افغانستان را زنده نگه داشت و حتی برای فعالیت های سیاسی و امنیتی گروه های متضاد با خود نیز در محیط داخلی افغانستان جهت تاکتیکی و راهبردی درست و موثر در مواجه با آمریکا برای آنها ایجاد کرد؛ این مدیریت آنقدر موثر بوده است که عاقبت با فرار نظامیان آمریکا از افغانستان، نقطه عطفی بزرگتر از شکست آمریکا در ویتنام ایجاد شده است.
3️⃣ افغانستان از بیش از سی سال قبل تاکنون بستری آماده برای پرورش گروه های متعدد تندرو جهادی، ضد شیعی و ایرانی بوده است. سرویس اطلاعاتی عربستان و پاکستان همواره تلاش می کردند که روند ضد شیعه را نه تنها درباره گروه های کوچک تکفیری، بلکه در گروه بزرگی همچون طالبان نیز پررنگ نگه دارند. امروز کارنامه سی ساله امنیتی نشان می دهد که ایران چگونه توانسته این روند را مدیریت کند و نه تنها طراحی های ضدامنیتی گروه های تروریستی را در اینباره خنثی کرده بلکه تعدیل های آشکاری نیز در برخی گروه ها درباره ایران و شیعه ایجاد کند و این خطوط قرمز را نیز همچنان معتبر نگه دارد.
4️⃣ آمریکا داعش را پس از متلاشی شدن سازمانی آن در سوریه، به افغانستان آورد تا از آنان برای رسیدن به اهداف محقق نشده امنیتی خود درباره ایران، اینبار در نزدیکی مرزهای شرقی جمهوری اسلامی استفاده کند. داعشی که باید در افغانستان که به ظاهر زمینه های تکثیر و قدرت گرفتن آن از جامعه سوریه بیشتر است رشد انفجاری پیدا میکرد، ولی به سرعت زمینگیر شد. چه کسی داعش را در افغانستان زمین گیر کرد؟ در ظاهر برخی از گروه های افغانی این کار را کردند ولی متخصصین نظامی می دانند که داعش نوسازی شده در افغانستان تنها در یک فرآنید پیچیده اطلاعاتی و با مشارکت و مدیریت یک قدرت برتر نظامی بالاتر از توان گروه های موجود افغانی می توانست زمینگیر شود.
5️⃣ آمریکا با خروج خود از افغانستان تلاش کرد که محیط داخلی این کشور را وارد رقابت های نظامی داخلی و به خصوص درگیری های میان شیعیان و اهل سنت ایجاد کند و به تبع آن پای ایران را نیز به جنگ بی حاصل و پرهزینه باز کند. اما سپاه قدس با ظرافت، صبوری و اقتدار این طراحی اولیه را خنثی کرد و همچنان نیز با اشراف اطلاعاتی و تدابیر سیاسی در حال عبور دادن ایران از یک فتنه مذهبی بزرگ است. عبور از این فتنه بزرگ این روزها با برخی سمپاشی ها در افکار عمومی زیاد احساس نمی شود ولی بعدها درباره آن بیشتر سخن گفته خواهد شد.
6️⃣ از نوع مواجهه اصولی، آرامش و انضباط مواضع ایران در تحولات اخیر افغانستان به خوبی می توان دریافت که ایران در حوادث اخیر نه تنها غافلگیر نشده بلکه با یک نقشه راه تنظیم شده قبلی در حال بازیگری هست. این اشراف اطلاعاتی را در کنار این مساله بگذاریید که امروز همه دستگاه های نظامی و اطلاعاتی غربی از غافلگیری خود در تحولات افغانستان سخن می گویند. چه کسی این اشراف اطلاعاتی را برای ایران ایجاد کرده؟
7️⃣ جمهوری اسلامی ایران با دستور کار «انتقام سخت»، اخراج آمریکا در منطقه را شتاب داده و در افغانستان علائم تحقق و فعال بودن آن دیده می شود. در این میان شبح حضور سپاه قدس و سردار قاآنی که از او به عنوان متخصص ویژه افغانستان یاد می شود، بی شک غیرقابل انکار است. ایران خروج آمریکا در منطقه را از طریق ابزارهای متعدد و گروه های گاه متضادی دنبال می کند که نشانه پیچیدگی رفتار ایران است و بی شک بعدها درباره نقش راهبری ایران در اخراج آمریکایی ها از افغانستان، توسط خود دستگاه های نظامی و امنیتی غربی بیشتر و شفاف تر سخن
✳️تعامل یا درگیری با طالبان؛
یک بام و دو هوای اصلاح طلبان
🔻طالبان زورگو و مستبد هستند و خیلی راحت آدم میکشند، جنایت میکنند و همه اینها وجود دارد اما همه اینها به این معنا نیست که آن نیرو را میتوان نادیده گرفت. نادیده گرفتن آن یک اشتباه است. طالبان یک واقعیت مهمی در افغانستان است.
🔻 میشود گفت آمریکا، طالبان را احیا کرد، طالبانی که از بین رفته بود یا در شُرف از بین رفتن بود، ایالت متحده آن را احیا کرد.
🔻مخالفت با مذاکره با طالبان، واقعاً موضع عجیب و غریبی است؛ یعنی اصلا نمیتوان تصور کرد که چرا اینها چنین ایدهای دارند؟ خودشان به دولت ایران میگویند با همه مذاکره کنید، ولی وقتی که یک نیرویی در کنار ما است، میگویند خیر، با اینها مذاکره نکنید! با رفتار آمریکا که 20 هزار کیلومتر با اینجا فاصله دارد و با آنان وارد مذاکره و امضای توافق میشود، هیچ مسئلهای ندارند و اعتراض نمیکنند که چرا دستور میدهید ۵ هزار زندانی طالبان آزاد شود و چرا مینشینید و در بالاترین سطح مذاکره و توافق میکنید؛ اما وقتی نوبت ایران میشود، باید ظریف یواشکی مذاکره کند. این اصلا درست نیست.
🔻وقتی میگوییم باید از مقاومت پنجشیر حمایت شود، آیا زمینهای هم برای موفقیت دارد؟ طالبانی که ایالات متحده را بیرون کرده و مردم از حضور آنها استقبال کردند، یا حداقل مخالفتی موثر نکردند و این همه امکانات به دست آورده، چگونه ممکن است فقط در پنجشیر در برابر آن مقاومت شود؟ آیا ما هیچ ارزیابی دقیقی داریم؟ باید منطقا احتمال نتیجهبخشی هم داشته باشد و همینطوری نمیشود از این اقدام حمایت کرد.
🔹اینها که خوانید، نظر یک نیروی انقلابی یا فعال اصولگرا نیست؛ اظهارات صریح عباس عبدی در گفت و گو با سایت خبر آن لاین است.
🔹تصور کنید اگر این حرف ها را یک فعال غیر اصلاح طلب گفته بود؛ همین خبر آن لاین و شرق و اعتماد و خاتمی و تاجزاده و شکوری راد و دهباشی و حزب اتحاد ملت و کارگزاران و... چه یقه درانی می کردند و چه الم شنگه ای راه می انداختند و اعلام عزای عمومی می کردند!
🔹بماند که حزب برادر بزرگ تر همه اینها (سازمان مجاهدین انقلاب/ حزب بهزاد نبوی، تاجزاده، آرمین، آغاجری و...)، دو دهه قبل هنگام حمله آمریکا به افغانستان، خواستار اتحاد با طالبان و جنگیدن در کنار آنها شده بود!
🔹امیر مومنان (ع) چه قدر دقیق فرمود " نادان را نمی بینی مگر در حال افراط یا تفریط". البته اگر این جماعت را فقط جاهل بدانیم و خائن و مامور در میان شان نبینیم.
محمد ایمانی
✅ ردیابی شبکه اخلال گر نظام سلامت کشور- قسمت اول
🔹یک روز میگفت با بیل کمر کرونا را شکستهام و روز دیگر ادعا میکرد نمیخواهد مردم موش آزمایشگاهی بشوند، معاونانش از ضرورت پیوستن به FATF گفته و وزرایش یکدیگر را متهم به کمکاری در رایزنی با کشورهای خارجی میکردند. نتیجه همه شعارها و سیاسی بازیهای دولت تدبیر اما یک اتفاق مهم بود: مردم مانند برگ خزان در پیکهای سریالی کرونا کشته میشدند، کادر درمان فرسوده شده و نارضایتیها روزبهروز بیشتر میشد.
✳️ اما ورق این وضعیت ناامیدکننده بهیکباره برگشت؛ رئیسجمهور منتخب در حرم مطهر امام هشتم (ع) از اقدام سریع و انقلابی در تولید و واردات واکسن خبر داده و اعلام کرد واکسیناسیون مردم در اولویت دولت او خواهد بود.
رئیسی سرزده به بیمارستانهای کرونایی میرفت؛ در بخش اورژانس و icu پای درد و دل کادر درمان؛ بیماران و همراهانشان نشسته؛ حتی پا را فراتر گذاشته و در بهشتزهرا روند اقدامات زحمتکشان آن را زیر نظر گرفت.
🔸واردات واکسن در روزهای اخیر به حدود ۲۱ میلیون دوز رسیده است و قرار است تا پایان شهریورماه حداقل ۵۰ میلیون دوزدیگر واکسن وارد کشور شود. رئیسجمهور وزیران کابینه را بهصف کرده و هرکدام قرار است در اقدامی جهادی مسیر مسدود شده واکسن بهسوی کشور را باز کنند.
🔹تا چند هفته قبل، در بهترین حالت روزانه پانصدتا ششصد هزار دُز واکسن کرونا در کشور تزریق میشد و حتی چند روزی، روند کاهشی پیدا کرده و موجب تشکیل صف و نارضایتی شد.
🔸رسانههای فارسیزبان خارجی نیز با بمباران شدید روانی بهگونهای القاء میکردند که ایران با عدم واردات واکسن، باعث بالا رفتن آمار کشتهشدگان این ویروس منحوس شده است.
🔸روز گذشته پنجاهمین محموله واردات واکسن به تعداد بیش از سه میلیون دوز وارد کشور شد؛ در حال حاضر نهتنها کانالهای ورود واکسن به کشور بهخوبی اصلاحشده است؛ بلکه در انبارهای وزارت بهداشت بهقدر کافی نیز دپو گردیده و بهصورت منظم در اختیار مراکز مجاز تزریق قرار میگیرد.
🔹این تغییرات شگفتانگیز باعث شده است که مردم بپرسند که چرا رئیسی توانست واکسیناسیون عمومی را به نتیجه برساند؛ اما روحانی با هزار اماواگر و برگزاری صدها جلسه در ستاد ملی کرونا در اجرای آن ناموفق بود؟
ادامه دارد....🔻🔻🔻