✳️ دومین نمایشگاه مجازی کتاب تهران ۲۴ ساعته به علاقهمندان به کتاب خدمات ارایه میکند.
دوستداران کتاب میتوانند آثار را خریداری و به صورت رایگان از خدمات پستی برای دریافت سفارشهای خود بهرهمند شوند.
در این نمایشگاه ۲ هزار ۱۰۰ ناشر داخلی و خارجی بیش از ۲۰۰ هزار عنوان را در معرض دید علاقهمندان به کتاب قرار داده اند.
🚧 اکثر کتابها با 20 درصد تخفیف ارائه می شود
🎈 نشانی نمایشگاه:
https://book.icfi.ir
✳️انصارالله و تغییر در معادلات منطقه
📝 محمدرضا فرهادی
✅ روزنامه انگلیسی دیلی میل در گزارشی پیرامون حمله انقلابیون یمن به ابوظبی نوشته «حملات نیروهای یمنی به امارات، چهره این کشور بهعنوان "دهکده امن" را در هم شکسته و مرحله جدید خطرناکی را در ارتباط با جنگ یمن رقم زده است». البته پیش از این هم شبکه عبری زبان "کان" نوشته بود که «یکی از سناریوهایی که اسرائیلیها نگران آن هستند، حملات پهپادی و موشکی یمن است». لذا در این زمینه چند نکته تحلیل باید مد نظر قرار گیرد:
1⃣ - این حمله را میتوان آغاز تغییر راهبردی جنگ در یمن بر اساس وسعت جغرافیایی و اهداف ژئوپلیتیک دانست. تاکنون امارات خود را بهعنوان دهکده امن منطقه معرفی میکرد و خود را از تبعات و هزینههای میدانی جنگ یمن دور نگه میداشت؛ اما اکنون کشورهای ائتلاف عربی همگی در معرض حملات آینده یمنیها هستند.
2⃣ - در سطح منطقهای، امروزه نیروهای یمنی به یک قدرت برتر آفندی تبدیل شدهاند. بسیاری از منافع و منابع بازیگران منطقهای میتواند در تیررس اهداف آتی آنان باشد. این از یک منظر منجر به افزایش قدرت بازدارندگی انصارالله در معادلات آتی منطقهای میشود؛ یعنی هر بازیگری اجازه مشارکت و حمله به یمن را به خود نخواهد داد و از سویی دیگر منجر به کاهش نقش کشورهای ائتلاف در جنگ یمن و خالی شدن بیشازپیش دست سعودی در ائتلافسازی علیه ملت مقاوم یمن خواهد شد.
3⃣ - انصارالله در ابعاد مختلفی از توان نظامی، نقش تغییردهنده مناسبات منطقهای و حتی بینالمللی را دارد. امروزه انصارالله در سه عرصه مهم از حیث توان نظامی دارای قدرت برتر است؛ قدرت پهپادی؛ قدرت موشکی؛ قدرت دریایی که نمود آن در آینده بیشتر مشاهده خواهد شد. بر اساس این مؤلفهها و گزارهها، معادلات جدیدی در منطقه در حال رخ دادن است و در آینده این مؤلفهها تعیینکننده جنگ یمن و نظم نوین منطقهای خواهد بود.
✳️ اولویت سیاست خارجی؛ نکته ها و شبهات
📝 یدالله جوانی
💠 در ماههای اخیر تلاش جریان غرب، محور اصلاحاتـاعتدال و فرقه انحراف سیاهنمایی در خصوص همکاریهای راهبردی و جامع ایران با دو کشور چین و روسیه بوده و با یک ژست دلسوزانه برای استقلال و منافع ملی، رویکرد و جهتگیری در سیاست خارجی به سمت شرق را اقدامی برخلاف اصل سیاست «نه شرقی، نه غربی» اعلام میدارد! شفافسازی منطق اولویتها در سیاست خارجی، به بسیاری از سؤالات، شبهات و ابهامات مطرح در خصوص این سفر و همچنین تقویت رابطه با کشور چین از طریق انعقاد قرارداد ۲۵ سال همکاریهای راهبردی پاسخ میدهد.
1⃣ _ این القائات و فضاسازیها که در آستانه سفر دکتر رئیسی به روسیه و همچنین همزمان با انجام این سفر به اوج خود رسید، در حالی صورت میگیرد که اولاً، شعار «نه شرقی نه غربی»، نفیکننده رابطه با شرق یا غرب نیست.
2⃣ _ ثانیاً این شعار ناظر به این بود که مردم ایران در مقطع مبارزات برای به پیروزی رساندن انقلاب خود در سالهای ۱۳۵۶ و ۱۳۵۷ با صراحت اعلام کردند آن حکومت و نظام سیاسی که با انقلاب میخواهند آن را در ایران مستقر کنند؛ «جمهوری اسلامی» است و نظام جمهوری اسلامی به لحاظ ماهیت، ماهیت نظامهای شرقی و غربی را ندارد. در واقع شعار «نه شرقیـ نه غربی» نفی الگوگیری از ماهیت نظامهای سوسیالیستی و لیبرالیستی در ایران پساانقلاب است.
3⃣ _ ثالثاً اکنون با فروپاشی بلوک شرق و به موزه تاریخ سپرده شدن سوسیالیسم از یکسو، و در بستر احتضار و جان کندن نظامهای لیبرالیستی از دیگر سو، در شرایط کنونی شرق و غرب ایدئولوژیک مانند گذشته وجود خارجی ندارد.
✅بنابراین کسانی که این روزها، سفر دکتر رئیسی به روسیه برای دستیابی به قرارداد همکاریهای ۲۰ ساله یا انعقاد قرارداد همکاریهای ۲۵ ساله با چین را در تعارض با شعار «نه شرقیـ نه غربی» اعلام میدارند، حرفشان غیر منطقی و صرفاً با اغراض و انگیزههای سیاسی این مواضع را اتخاذ میکنند. برای اثبات این رویکرد غیر منطقی و صرفاً سیاسی این جماعت، همین یک دلیل کفایت میکند که آنها در این سالها برای جلب رضایت آمریکا و اروپا، حاضر شدند از تمامی اصول، ارزشها و حتی قدرت علمی و قدرت نظامی و نفوذ منطقهای ایران بگذرند!
✅ اما نکته مهم و اصلی منطق تعیین اولویتها در سیاست خارجی جمهوری اسلامی است. هر کشوری اگر بخواهد منافع ملی و در رأس آن امنیت ملی خود را حفظ کند و اهدافش را پیش ببرد، اولویت را باید به همسایگان و کشورهای منطقه خود بدهد. کشور ایران یک کشور آسیایی و با موقعیت راهبردی در غرب آسیاست. بسیار روشن است که پیشرفت ایران در حوزههای گوناگون و تأمین منافع ملی و در صدر این منافع تأمین امنیت ملی، در گرو باز شدن ژئوپلیتیک ایران در منطقه و آسیاست. آنچه این روزها تحت عنوان «نگاه به شرق» مطرح است، در واقع یک ترجیح عقلانی و یک انتخاب درست در راستای تأمین منافع ملی است. البته بسیار طبیعی است که این رویکرد درست در سیاست خارجی را غرب و غربگرایان برنتابند و علیه آن جوسازی کنند.
✳️ بنزین سال آینده گران نمیشود
عضو کمیسیون انرژی مجلس:
🔹قیمت بنزین در لایحه بودجه سال آینده به قیمت امسال پیشنهاد شده است از همین رو بنزین سهمیهای یک هزارو ۵۰۰ تومان و بنزین آزاد نیز ۳ هزار تومان خواهد بود.
🔹در مجلس نیز قرار نیست تغییری در قیمت بنزین برای سال بعد اتفاق بیافتد.
✳️البخیتی: سرمایه گذاری در امارات به صفر خواهد رسید؛ متحدان آمریکا در منطقه بزرگترین بازنده خواهند بود
🔹️ عضو شورای سیاسی جنبش انصارالله: امارات بزرگترین بازنده خواهد بود و در آینده نزدیک به میدان جنگ تبدیل خواهد شد
🔹️ امارات تنها بر اساس منافع آمریکا و اسرائیل عمل کرد و بهای سنگینی برای آن پرداخت خواهد کرد؛ ارزش سرمایه گذاری در امارات به ارزش صفر تبدیل خواهد شد
🔹️ ما هرگز سایتهای غیرنظامی در امارات را هدف قرار نخواهیم داد زیرا مردم آنجا را برادران خود میدانیم؛ متحدان آمریکا در منطقه بزرگترین بازنده هر نبرد آینده خواهد بود.
⭕️ چرا تبیین کردن جهاد عظیم روزگار ما شد؟
✳️آسیب های جبهه انقلاب در جهاد تبیین چیست؟
✍️رهبر انقلاب برای چندمین بار از «جهاد تبیین» سخن گفتند و در دعای معنادار خود در دیدار با مداحان اهل بیت(ع) از جهاد تبیین به عنوان «جهاد عظیم روزگار ما» نام بردند.
👈اما چرا تبیین کردن جهاد عظیم روزگار ما شده است؟
ا🔹 دشمن در اوج قدرت رسانه ای قرار دارد و از تکنولوژی و محتوا تا کمیت تولید در بالاترین سطح در حال فعالیت است و حتی اقتصاد، قدرت نظامی و همه ظرفیت فرهنگی خود را به خدمت رسانه درآورده است. این را هم باید تاکید کرد که دشمن شکست خورده در حوزه های دیگر تنها جبهه باقی مانده و امیدوارکننده را جنگ رسانهای میبیند.
🔹 تاکنون هیچگاه اینقدر انقلاب اسلامی در محاصره رسانهای و شبهات قرار نداشته است.
🔹 جبهه ارزشی در دفاع از انقلاب اسلامی دچار ضعف در تبلیغ و رسانه است و همچنان این ضعف ادامه دارد.
🔹 فشارهای اقتصادی و برخی ناکارآمدیهای داخلی، شرایط تییین در جامعه را سخت تر و پیچیدهتر از قبل کرده است.
🔹برخی از عادات و راهبردهای بخشهای از جبهه انقلاب در تبیین در مسیر غلطی است و علیرغم نیاز به اصلاح بر همان منوال غلط در حال طیشدن است.
اما موارد یک تا چهار برای فعالین جبهه انقلاب روشن است و مطلب نیز در اینباره تاکنون زیاد گفته شده است. مورد پنجم عموما محل اختلاف است و آنچیزی که جبهه انقلاب را نیز در حوزه تبیین با ضعف و ناکارآمدیهای روبه رو کرده دقیقا در بخشی از عادات و راهبردهای غلط جبهه انقلاب است.
👈بخشی از این عادات غلط به شرح ذیل است:
1️⃣ عموما فعالین جبهه انقلاب در فضای مجازی و رسانه ای اهل نقد کردن و انتقاد کردن هستند تا تبیین و روشنگری.
2️⃣ اصرار و تکرار بیان دستاوردهای انقلاب و موفقیتها و داشتهها در تبلیغ ما جایگاه پررنگی ندارد و بدتر نیز اینکه برخی از فعالین نیز مدتهاست این امر مهم را کنار گذاشتهاند.
3️⃣ خیلی از ما دستاوردها و داشتههای انقلاب را به تعدادی موشک یا مباحث نظامی محدود کردیم در حالیکه هزاران موفقیت علمی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی در طول چهار دهه انقلاب اتفاق افتاده که جایی در سوژههای تبیینی روزمره ما ندارند.
4️⃣ نگاه عمومی و سطحی به تبیین داریم در حالیکه نیازمند نگاه تخصصی و اطلاعات تخصصی هم هستیم.
5️⃣ تبیین برخی موضوعات مهم انقلاب و اسلام را با ادبیات خشک، طعنه، تحقیر، دو قطبی سازی، سیاست زدگی، عیب جویی و... آلوده کردهایم و اثربخشی تبیین را پایین آورده ایم.
6️⃣ گروههای هدف تبیین را محدود کردهایم و بسیاری اوقات فقط برای جریان خودمان تبیین می کنیم و اقشار و طبقات دیگر اجتماعی را فراموش میکنیم.
7️⃣ تبیین ما گاهی نسب درستی با نیاز و سوالات جامعه ندارد و میزان تمرکز برای تبیین در موضوعات مهم در یک سطح نیست. در برخی موضوعات تببین آنقدر بد تکرار شده که ضدتبیین شده و در برخی موضوعات آنقدر تبیین کم بوده که اساسا شبهه جای حق را گرفته است.
8️⃣ در تبیین هم گذشته (دوران پهلوی و تاریخ معاصر) را که تاریک است و هم آینده انقلاب را که روشن است، فراموش می کنیم.
9️⃣ در تبیین گاهی یادمان میرود که بسیاری از پرسش های جامعه دشمنانه یا سیاسی نیست بلکه حق است!
🔟 تبیین وظیفه همه است و همه وظیفه تولید محتوای خوب را داریم و نه صرفا بازنشر محتواها را؛ امروز در جبهه انقلاب یک اقلیت تولیده کننده شده اند و یک اکثریت بازنشر کننده، باید تولید محتوای خوب را همگانی کرد. و تولید خوب هم فقط کلیپ و سخنرانی نیست بلکه گاهی یک اقدام اجتماعی و یک سخن گفتن خوب هست.
1️⃣1️⃣ بدترین تبیین آن است که نقشه دشمن را ندانیم و در ظاهر در حال تبیین باشیم ولی در باطن در حال تکمیل پازل دشمن. برای این موضوع یک شاخص مهم این است که کار تبیین باید در مقابل دشمن و هدف او باشد.
🔹🔹خلاصه آنکه جهاد تبیین؛ روشن کردن واقعیات امروز اسلام و انقلاب در این روزهای محاصره رسانهای است. ای کاش فعالان جبهه انقلاب وقتی که برای انتقاد کردن میگذارند را برای جهاد تبیین بذارند.
*مهدی جهان تیغی
✳️ دولت سیزدهم و فصل نو در روابط ایران و روسیه
🔺دکتر محسن محمدی الموتی عضو هیات علمی دانشگاه
🔻بخش اول:
🔺روابط ایران و روسیه فراز و نشیب های زیادی را طی چند سال اخیر تجربه نموده است. در واقع برآیندی از موضوعات گوناگون موجود در روابط ایران و روسیه موجب شده تحلیل های خوش بینانه و بدبینانه ای در ارتباط با سطح روابط فی مابین دو کشور مطرح گردد.
🔺موضوعات مورد اختلافی چون تحدید حدود دریای خزر،نگرانی ایران از تاخیر مداوم روسیه در راه اندازی نیروگاه بوشهر و تحویل سامانه دفاعی s300، رای مثبت روسیه به قطعنامه 1929شورای امنیت علیه پرونده هسته ای ایران ،روابط روسیه و اسرائیل و... باعث شده که برخی تحلیل گران سطح شکننده ای را در خصوص روابط دو کشور در نظر گرفته و با تکیه بر یک نوع روانشناسی منفی تاریخی معتقد باشند روسیه ایران را به مهره ای برای باج خواهی و گرفتن امتیاز از آمریکا و تنظیم روابط با اتحادیه اروپا تبدیل کرده است.
🔺 این نگاه منفی و ابزار محور از سوی برخی کارشناسان روسی نیز به نحوی درباره ایران وجود داشته به گونه ای که مدعی اند ایران فقط به دنبال تامین اقلامی از روسیه است که آنها را سایر کشورها در اختیار ایران قرار نمی دهند و در صورت بهبود روابطش با آمریکا و غرب، جایگاه روسیه و تجارت با آن در سیاست خارجی ایران تقلیل خواهد یافت.
🔺 از سوی دیگر برخی نیز به دلیل موضوعات مشترکی نظیر عدم اعتماد به آمریکا و غرب،نگرانی مشترک از خیزش تندروی سلفی تکفیری،هدف های مشترک در آسیای مرکزی و قفقاز و.... به دو کشور به عنوان متحدینی راهبردی نگریسته و از روابط دو کشور در قالب اتحاد استراتژیک یاد می کنند.
🔺 اما واقعیت این است که تحلیل روابط دو کشور ایران و روسیه طی سالهای گذشته به دلیل شرایط خاص حاکم بر دو کشور می بایست بر یک مبنای دقیق و سنجیده استوار گردد.از این منظر رهیافت سومی با نگاه واقع بینانه و منفعت محور می تواند در خصوص روابط ایران و روسیه مطرح گردد که منافع ملی را معیار سنجش سیاست خارجی می داند.بر این اساس، ایران و روسیه به عنوان دو کشور در صحنه سیاست بین الملل نیز از این قاعده مستنثنی نیستند.
🔻ادامه دارد
✳️ دولت سیزدهم و فصل نو در روابط ایران و روسیه
🔺دکتر محسن محمدی الموتی
🔻بخش پایانی:
در بخش نخست به فراز و نشیب های روابط ایران و روسیه و دیدگاه متفاوت کارشناسان به ماهیت این روابط و نگاه واقع بینانه و منفعت محور در تحلیل آن اشاره شد.
🔺 در این ارتباط باید توجه داشت که گزاره عمل گرایی و منفعت طلبی در خصوص روسیه همواره از غلظت بیشتری نسبت به ایران برخوردار بوده و روسیه با نگاه عمدتا منطقه محور به ایران ، ایجاد توازن را در سطح مسایل منطقه ای و روابط دوجانبه دنبال می کرد.
🔺 در حالی که در سوی مقابل، نگاه ایران به روسیه عمدتا کلان محور و در سطح بین المللی بود تا از طریق آن تهدیدات ومحدودیت های سیاسی،امنیتی و اقتصادی آمریکا وغرب نسبت به ایران را کم رنگ کند.این تفاوت در سطح ادراک دو کشور عمده ترین دلیل شکنندگی در روابط دو کشور تحلیل می شد.
🔺اما در شرایط جدید سه متغیر موجب شده نگاه و ادراک روسیه به ماهیت روابط با ایران از بازیگری در سطح منطقه ای به سطح جهانی تغییر نماید.
1- تحولات پرشتاب و سرشت پیچیده روندهای موجود در منطقه حساس و استراتژیک غرب آسیا بویژه سوریه در تعیین نظم آینده بین المللی و قابلیت نقش آفرینی ایران در این فرایند موجب شد روسیه بر خلاف گذشته نگاه کلان محور نسبت به ایران در این موضوع پیدا کند.
2- شرایط گذار نظم بین المللی و فرایند انتقال قدرت از غرب به شرق که در این میان مقاومت حداکثری ملت ایران باعث شد جایگاه جمهوری اسلامی ایران به عنوان یک قدرت بزرگ و هژمون منطقه ای تثبیت گردد به گونه ای که رفتن ایران به سمت شرق یا غرب آینده قدرت جهانی را متاثر نموده و به آن سمت پیش می برد.
3- روی کار آمدن دولت آیت الله رییسی و نگاه به شرق دولت سیزدهم در مسایل جهانی و اهتمام و اولویت دهی به همسایگان که در قالب یک اصل مهم در سیاست خارجی ایران در حال نهادینه شدن می باشد نه یک آلترناتیو در برابر بد عهدی غرب.
🔺به این ترتیب روابط میان ایران و روسیه در شرایط جدید می تواند از اهمیت بسیاری در تامین منافع دو جانبه و منطقه ای و همچنین تغییر آرایش قدرت در سطح بین المللی و تحول در ساختار آن برخوردار باشد.
🔺در این راستا سفر آیت الله رییسی ، رییس جمهور محترمان به مسکو می تواند فصل جدیدی در روابط ایران و روسیه در فضای جدید ایجاد کند. ایران و روسیه از ظرفیت ها و زمینه های همکاری همه جانبه و گسترش آن برخوردارند و در مسایل منطقه ای و جهانی بیش از گذشته از تفاهم برخوردارند.در این شرایط ارتقاء سطح تجارت دو کشور و راه اندازی کریدور شمال جنوب می تواند به پایداری بیشتر روابط دو کشور کمک نماید.
✳️ امیرعبداللهیان: پوتین هنگام اذان مغرب به آقای رئیسی گفت که منتظر میماند تا ایشان نمازش را بخواند
وزیر امور خارجه:
🔷در حوزه روابط خارجی هم با شرق و هم با غرب کار میکنیم اما در حوزه سیاسی ما استقلال داریم.
🔶از چند روز قبل از سفر توافق کردیم به دلیل وخامت شرایط کرونایی در روسیه، در دیدار آقای رئیسی و پوتین پروتکلها و فاصلهها کامل رعایت شود.
🔷پوتین از چند دقیقه قبل از ورود رئیسی به کاخ کرملین، منتظر ایشان بود و قدم میزد.
🔶ما از قبل گفته بودیم که به علت طولانی شدن گفتوگوی آقای رئیسی و پوتین، موقع اذان مغرب باید مذاکرات متوقف شود تا تیم ایرانی نمازشان را بخوانند.
🔷پوتین هنگام اذان مغرب به آقای رئیسی گفت که منتظر میماند تا ایشان نمازش را بخواند.
✳️کاخ سفید: آماده مذاکره مستقیم و فوری با ایران هستیم
وزارت خارجه آمریکا: دیدار مستقیم با ایران برای تسریع در تفاهم بر سر توافق هستهای ضروری است. ما آمادهایم که مستقیماً با ایرانیها درباره توافق هستهای دیدار کنیم.
✳️هرروز قرمزتر از دیروز!
🔹شاخص کل بورس امروز با ریزش ۲۶ هزار واحدی در پایان معاملات امروز به عدد یک میلیون و ۲۰۸ هزار واحد رسید. تنها در این هفته بورس ۷۲ هزار واحد ریزش را تجربه کرده است.
سخنگوی دولت امروز گفته: مسیر حمایت دولت از بورس مستمر ادامه دارد. کار گروهی به ریاست معاون اول، معاون اقتصادی، وزیر اقتصاد، سازمان بورس و دیگر اعضای اقتصادی دولت تشکیل شده و نظر صاحبنظران دریافت شد و پیشنهاداتی در حال تدوین است!!!
✳️۲۰ دلیل منطقی در پاسخ به یک سؤال سیاسی...*
*▪️چـرا رابطـهی دوطرفه بـا چیـن، روسـیـه ، همـسـایگان ، همپـیـمانــان منطقـهای و فـرامنطقـهای، بهتـر از روابطیکطرفهباآمریکاواروپاست!؟*
*۱*. روسیه و چین با صنعت صلح آمیز هستهای ایران مشکل ندارند ولی آمریکا و اروپا مخالفت و مانع تراشی شدید دارند.
*۲*. روسیه و چین با موشکهای پیشرفته دفاعی ایران مشکلی ندارند ولی آمریکا و اروپا به شدت با داشتن این ابزارهای دفاعی توسط ایران مخالفند و هر روز تهدید و تحریم میکنند.
*۳*. روسیه و چین با ترفندهای گوناگون بدنبال تجزیهی ایران، تحریک قومیتها، ایجاد آشوب و اختلاف در کشور نیستند ولی دولتهای آمریکا و اروپا کمترین فرصت را برای دشمنی با کشور و مردم ایران از دست نمیدهند.
*۴*. روسیه و چین هر روز ایران رو تحریم نمیکنند و از ورود داروهای مورد نیاز بیماران خاص و صعبالعلاج، که به علت کمبود دارو شدیداً در رنج هستند، به ایران ممانعت نمیکنند.
*۵*. روسیه و چین بودند که تحریم تسلیحاتی ایران رو با تهدید به وتو در شورای امنیت سازمان ملل، لغو کردند.
*۶*. روسیه و چین هر روز کشورهای حاشیه خلیج فارس رو علیه ایران تحریک نمیکنند و میان ایران و همسایگانش به بهانههای واهی، دشمنی و اختلاف ایجاد نمیکنند.
*۷*. در آمریکا و غرب شبکههای ماهوارهای ضد ایرانی، ضد شیعی، تجزیه طلب، منافقین، فرقههای ضاله و تروریستی به وفور، با کمک این کشورها، میتوانند علیه ایران فعالیت رذیلانه آزاد داشته باشند ولی در روسیه و چین، چنین نیست.
*۸*. دزدان و اختلاس گران بانکی، قاچاقچیان کالا و ارز، آموزش دیدگان آمریکا و اسراییل که در ایران عملیات تروریستی انجام میدن، وقتی از ایران فرار میکنند به آمریکا، کانادا و برخی کشورهای اروپایی میروند و اونا بهشون پناه میدهند، به روسیه و چین فرار نمیکنند و اگر به آنجا بروند به ایران مسترد میشوند.
*۹*. روسیه با درخواست سردار سلیمانی از پوتین، در میدان جنگ سوریه مشارکت کرد و نتیجهاش شد نابودی داعشی که آمریکا بوجودش آورده بود و سر شیعه و سنی و مسیحی و دروزی و ایزدی رو می بُرید، و البته همیشه میگفت هدف اصلیش ایرانه.
*۱۰*. آمریکا و غرب از فتنهگری و فتنهگران در ایران حمایت میکنند ولی روسیه و چین، نه.
*۱۱*. چین و روسیه سابقهی استفاده از بمب اتم و کشتار ۲۰۰ هزار نفر مردم بیگناه ظرف چند ساعت و نابودی کامل دو شهر از روی کره زمین را ندارند، اما آمریکا داره و به این وحشیگری خود افتخار هم میکند.
*۱۲*. با وجود آگاهی عمیق مردم ایران، با تسلیحات پیشرفته نظامی ایران، با نیروهای نظامی فداکار و قدرتمند ایرانی، با موشکهای بُرد بلند ایران که بُردش تا همهجای خاک روسیه و چین میرسه (البته بدون احتساب موشکهای قاره پیمامون که بخاطر محدودیتهای نظامی هنوز رو نشده)، دیگه استعمارگری سوء تفاهمه چون نه حکومت ایران حکومت قاجار و پهلوی است و نه روسیه، شوروی سابق است. الآن ایران به درجهای از قدرتمندی رسیده که روسیه و چین با پایگاههای آمریکایی متعددی که در کشورهای اطرافشون ایجاد شده و مناقشاتی از قبیل تایوان و اوکراین و قفقاز که آمریکا بازیگردانشه، مجبورند ایران را بهعنوان یک همسایهی منطقهای قدرتمند در مقابله با آمریکا، بپذیرند.
*۱۳*. صنعت ساخت ماهواره و پرتابگر بومی شدهی ایرانی، قبلاً از روسیه وارد ایران شده نه از آمریکا.
*۱۴*. صنعت نیروگاه هستهای که کاربردهای فراوانی از جمله تولید برق، نمک زدایی از آب(شیرین سازی آب)، رادیو داروها، نیرو محرکهی کشتیها و زیردریاییها، کشف معادن، و... دارد از روسیه وارد ایران شده نه از آمریکا و اروپا.
*۱۵*. چین و روسیه سابقهی حمله به کشورهایی در فاصله چند هزار کیلومتری خود، برای چپاول ثروت اونها از جمله نفت رو ندارند.
*۱۶*. چین بخاطر جمعیت زیادش بزرگترین اقتصاد دنیا است و نقش اول اقتصادی جهان را در آینده خواهد داشت و تمام کشورهای جهان بدنبال این هستند تا باهاش ارتباط اقتصادی دو طرفه داشته باشن.
*۱۷*. ایران شریک نفتی قابل اعتمادی برای چین هست بر خلاف کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس که غلام حلقه به گوش آمریکا، اسراییل و غربند، و چین نمیتونه روی تجارت مطمئن باهاشون حساب کنه.
*۱۸*. چین برای اقتصاد خودش به ایران نیاز داره چون هم ایران در شاهراه مبادلاتی کالا واقع است و هم کشورهای محور مقاومت با ایران همگرا هستند و چین بهتر میتونه باهاشون تجارت کنه.
*۱۹*. هیچ کشوری پیدا نمیشه بگه چین در تجارت گولم زد غیر از آمریکای تروریست که خودش بزرگترین دروغگوی عالمه، چین برخلاف آمریکا به تعهداتش عمل میکنه.
*۲۰*. الآن که با تَشر آمریکا به ژاپن، هند و کره جنوبی، اونا نفت مارو گرفتن و پولش رو نمیدن، کی داره نفت مارو میخره و به ما پول یا کالای مورد نیاز میده؟ چین...
▪️
✳️مداحی موسیقی پاپ نیست!
👈 برخی ها معتقدند بیانات رهبری در دیدار با مداحان بیشتر جنبه انتقادی داشت، منتها با ادبیاتی ایجابی که سراسر انگیزه بخش بود. این که نوآوری خوب است، اما نباید به محتوا آسیب بزند، شاید ناشی از آن است که این نگرانی جدی در برخی مراسم هیئت هاست که با طرح موارد سست و اشتباه، هزینه زایی میکنند و از لحاظ شکلی هم سنخیتی با اهداف جلسات مذهبی ندارد و بسا پایه گذار یک خط انحرافی در هیئات شوند و ...
بیگمان یکی از مخاطبان این فرمایشات، جوانان هیئتی هستند که اگر انحراف یا اشتباهی در اشعار، مداحی ها و یا شکل برگزاری آنها دیدند و تذکر دادند یا اعتراض کردند، قطعاً مداح جلسه هم دیگر آن اشتباهات را تکرار نخواهد کرد. به سخن دیگر علاوه بر مداحان،مستمعان نیز در اصلاح مجالس هیئت ها نقش برجسته ای دارند.
سخن آخر؛ نباید گذاشت فرمایشات رهبری در موضوعات مختلف،صرفاً در حد یک تذکر باقی بماند، بلکه برای تبدیل آنها به گفتمان غالب در جامعه، باید تلاش مضاعف کرد.
دکتر حبیب زاده
✳️اخبار کوتاه
✳️بهادری جهرمی: مردم به زودی شاهد آثار و نتایج سفر رییس جمهور به روسیه خواهند بود
🔹 سخنگوی دولت، سفر رییسجمهور کشورمان به روسیه را در راستای سیاست توسعه متوازن روابط بینالمللی دولت سیزدهم با کشورهای جهان و سیاست متنوعسازی و متوازنسازی حوزه سیاست خارجی ارزیابی کرد و گفت: مردم به زودی شاهد آثار و نتایج سفر رییس جمهور به روسیه خواهند بود.
🔹 جلسه رسمی کاری در کاخ کرملین بدون محدودیت زمانی برگزار شد و احترام متقابل کاملاً در جلسه حکمفرما بود.
✳️ بهادری جهرمی: دولت در مسیر تأمین ارز با هیچ مشکلی مواجه نیست
✳️سخنگوی دولت:
🔹 آمار فروش نفت و بازگشت ارزهای ناشی از آن قابل قبول است. مراجعه به سامانه نیما نشان میدهد دولت در تامین ارز با هیچگونه مشکلی رو به رو نیست. برای فروش نفت به دولت اعتماد شود و نه به افرادی که اطلاع ندارند.
🔹 موضوع توافق موقت در دستور کار ایران نیست و تیم مذاکره کننده متمرکز بر رفع تحریم های ظالمانه بصورت پایدار و مطمئن است. در سفر روسیه بحثی پیرامون قرارداد موقت نشده.
✳️ کاهش ۵۰ تا ۷۰ درصدی قیمت برخی کالاها در پی اجرای طرح درج قیمت تولیدکننده
🔹 قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت در امور بازرگانی از کاهش ۵۰ تا ۷۰ درصدی قیمت برخی کالاها از جمله آب معدنی و برخی لوازم یدکی خودرو با اجرای طرح درج قیمت تولیدکننده در هفتههای اخیر خبر داد.
✳️ آخرین وضعیت پرونده کرسنت
سخنگوی دستگاه قضا:
🔹 این پرونده با کیفرخواست به دادگاه ارجاع شده است.
🔹 دادگاه جهت تکمیل پرونده استعلاماتی را از بعضی مراجع انجام داده که منتظر وصول پاسخ است.
🔹 وقت رسیدگی مشخص نشده و متهم تاکنون احضار نشده است
✳️آیت الله رئیسی: تصمیماتی برای بورس گرفتیم که فردا اعلام میشود
ما در بورس میراثدار دولت قبل شدیم. من در هفته اول به وزرایم گفتم که بورس نباید قلک دولت باشد. تیمی را گذاشتهایم تا راههای برونرفت از این مشکل پیدا کنند. دغدغه مردم دغدغه من است و همین امروز قبل از این گفتوگو جلسه بورسی داشتیم.
✳️آیت الله رئیسی: باید برای ارز ۴۲۰۰ تومانی حتما اجماع و اقناع عمومی صورت بگیرد، غافلگیری مردم در قاموس ما نمیگنجد
🔹ارز ۴۲۰۰ تومانی بلایی شده است که باید البته در ۲ تا ۳ سال گذشته حل میشد اما نباید مردم را غافلگیر کرد و باید در مورد آن توافقی باشد.
🔹مبلغ ما به التفاوت که پیشتر به وارد کننده داده میشد پس از اصلاح تخصیص ارز ۴۲۰۰ تومانی باید در قالب کارت که این روش بهتر است به مردم داده شود.
✳️مجموعههای نمایشگاهی با موضوع دهه فجر را میتوانید از طریق لینکهای زیر دریافت نمایید:
مجموعه پوستر مامیتوانیم
https://heyat.co/p/3508
مجموعه نمایشگاهی دستاورد های انقلاب
https://heyat.co/p/3507
مجموعه پوستر نمایشگاهی صعود چهل ساله
https://heyat.co/p/3506
مجموعه پوستر ما می توانیم
https://heyat.co/p/3498
رتبه های جمهوری اسلامی ایران در دنیا
https://heyat.co/p/3495
معرفی چهل چهره منفور دستگاه نحس پهلوی (کاریکاتور)
https://heyat.co/p/3483
مجموعهای از پوسترها به همراه توضیحات مناسب و کافی
https://heyat.co/p/3482
مجموعه پوستر های هنوز ادامه دارند
https://heyat.co/p/3481
مجموعه پوستر های اگر انقلاب اسلامی نبود
https://heyat.co/p/3480
مجموعه پوستر نمایشگاهی چرا انقلاب کردیم؟
https://heyat.co/p/3479
مجموعه پوستر امام خمینی(ره)
https://heyat.co/p/3478
دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران به مناسبت دهه فجر
https://heyat.co/p/3475
دستاورد های نظامی انقلاب اسلامی
https://heyat.co/p/3474
تاریخ پهلوی
https://heyat.co/p/3471
آمارها به روایت کاریکاتورها
https://heyat.co/p/3465
۴۰ کاریکاتور متناسب با دغدغه های انقلاب
https://heyat.co/p/3464
مجموعه پوسترهای جشنواره هنر مقاومت
https://heyat.co/p/2539
مجموعه تصاویر حضور کودکان در انقلاب
https://heyat.co/p/2517
مجموعه تصاویر زنان در انقلاب اسلامی
https://heyat.co/p/2516
مجموعه تصاویر شخصیت ها و شهدای انقلاب
https://heyat.co/p/2515
مجموعه تصاویر دیوارنوشته های انقلاب اسلامی
https://heyat.co/p/2514
مجموعه تصاویر امام خمینی
https://heyat.co/p/2510
مجموعه نمایشگاهی مرگ بر آمريكا
https://heyat.co/p/2508
مجموعه نمایشگاهی مردم گله مندند
https://heyat.co/p/2507
مجموعه نمایشگاهی شهداي هسته اي
https://heyat.co/p/2506
مجموعه نمایشگاهی راه روشن - فواید انرژی هسته ای
https://heyat.co/p/2505
مجموعه نمایشگاهی دشمن شناسی
https://heyat.co/p/2504
مجموعه نمایشگاهی دستاوردهای انقلاب اسلامی
https://heyat.co/p/2503
مجموعه نمایشگاهی دانش انقلاب
https://heyat.co/p/2502
مجموعه نمایشگاهی خط سرخ سری اول
https://heyat.co/p/2501
مجموعه نمایشگاهی جلادیسم
https://heyat.co/p/2500
مجموعه نمایشگاهی تولید ملی
https://heyat.co/p/2499
مجموعه نمایشگاهی بزک شاه
https://heyat.co/p/2498
مجموعه نمایشگاهی انقلاب اسلامی
https://heyat.co/p/2497
مجموعه نمایشگاهی آمریکا شیطان بزرگ
https://heyat.co/p/2496
مجموعه نمایشگاهی کلام امام خمینی
https://heyat.co/p/2494
مجموعه نقاشی های حمایت از کارگر ایرانی
https://heyat.co/p/2492
مجموعه تصویرسازی انقلاب اسلامی
https://heyat.co/p/2491
مجموعه پوستر کجا بودیم کجا هستیم
https://heyat.co/p/2457
مجموعه نمایشگاهی ایران خاتون
https://heyat.co/p/2456
مجموعه پوستر چرا انقلاب کردیم
https://heyat.co/p/2445
مجموعه پوستر صعود چهل ساله
https://heyat.co/p/2442
سری نمایشگاهی سلام به آینده
https://heyat.co/p/2441
سری نمایشگاهی راه حل خودمونی
https://heyat.co/p/2439
مجموعه نمایشگاهی اون وقت ها که شما نبودی
https://heyat.co/p/2431
مجموعه نمایشگاهی اگر انقلاب اسلامی نبود
https://heyat.co/p/2430
مجموعه پوستر امام خمینی (ره) و وقایع منتهی به انقلاب اسلامی
https://heyat.co/p/2425
ایران 20، برترین جایگاه های ایران در آمار بین المللی
https://heyat.co/p/2419
مجموعه نمایشگاهی خاندان ویرانی
https://heyat.co/p/2418
مجموعه پوسترهای نمایشگاهی خیمه انقلاب
https://heyat.co/p/2420
مجموعه پوستر جنگ ارزی
https://heyat.co/p/2423
مجموعه طرح های 40 سال بصیرت و حضور
https://heyat.co/p/2427
مجموعه طرح های نهضت ادامه دارد
https://heyat.co/p/2428
مجموعه طرح های سیلی سخت
https://heyat.co/p/2429
طرح لایه باز پوستر راه درمان اقتصاد کشور
https://heyat.co/p/2472
طرح لایه باز پوستر رویای کودکی ام را ساختم
https://heyat.co/p/2474
طرح لایه باز پوستر زخم را درمان کنیم
https://heyat.co/p/2476
هدایت شده از آنتی نفوذ
@Mohsen5541
⛔️حرف مُفت زدن ممنوع!
در افاضاتِ فاضل میبدی که می گوید؛ ائمۀ جمعه با نام دین، چین و روسیه را تطهیر کرده اند... دین جناحی و خطی شده...منتقدان باید آزادانه دولت را در صداوسیما نقد کنند و...(!)؛ ذکر چند نکته لازم است:
1️⃣وقتی اقتداکنندگان به میبدی تمام افتخارشان این است که ناامیدی را با شعار امید و حمله به نان مردم را در لفظ تدبیر جا زده اند و دغدغۀ امروزشان طول و عرض میزهای کاخ کرملین است، آیا می توان از مقتدایی چون میبدی انتظار سکوت داشت؟
2️⃣ جماعتی که نانشان به یغما رفته و امروز روانش توسط یغماگران به بازی گرفته می شود تا کجا باید به اعضای اتاق فکرِ این عملیاتِ شوم اعتماد کند؟
3️⃣ پرداختن به مسائل سیاسی کشور وظیفۀ ائمه جمعه است نه تابع منافع حزبی میبدی، اما چرا او صادقانه نمی گوید از تخریب این نهاد چه میزان نفع می برد؟ (البته نه با صداقتی از جنس صداقت حسن روحانی، که میبدی آن را می ستود)
4️⃣ روزی که میبدی در ستاد تبلیغات حسن روحانی با عنوانِ دهان پُر کنِ "عضو مجمع محققین و مدرسین حوزۀ علمیه" جیغ بنفش می کشید و روحانی را اسوۀ دینداری و اخلاق در سیاست می خواند، چرا از جناحی و خطی شدنِ دین نگران نبود؟
5️⃣ اینکه منتقدین دولت باید در صداوسیما آزادانه بنشینند و دولت را نقد کنند، به شرط داشتن علم و انصاف خوب است، اما قبلش میبدی باید پاسخ دهد؛ روزی که حسن روحانی منتقدانش را حوالۀ جهنم می داد، دقیقاً کجای مجلس نشسته بود؟
✍رضا رسولی
📡 #آنتی_نفوذ_قم / عضویت👇
https://eitaa.com/antinofoozeqom
هدایت شده از آنتی نفوذ
@Mohsen5541
⛔️ عابربانک فریدون چطور از کشور فرار کرد
🔹قاضی صلواتی در دادگاه رسیدگی به پرونده شرکت کروز، از شخصی به اسم «مسعود احمدیزاده» نام برد. مسعود رفیق گرمابه و گلستان فریدون و بهعبارتی کارت عابربانک اوست. تحقیقات بیشتر نشانگر آن است که او را میبایست مخزن اسرار فریدون نامید.
🔹براساس گزارش معاونت حقوقی اطلاعات سپاه، مبالغ متعددی به حساب این فرد واریز شده و درنهایت در اختیار فریدون قرار گرفته. فریدون رشوههایی را که میگرفته از طریق حساب مسعود دریافت میکرده است.
🔹احمدیزاده بهخاطر همین اتهام به ۱۵ سال حبس محکوم شد که پس از اطلاع از آن با همکاری حسین فریدون در بهمن ۱۳۹۵ به ترکیه گریخت.
🔹مسعود همچنین در پوشش یک موسسه خیریه با همسر و دختر فریدون و شبدوست مالامیری که ابربدهکار بانکی است، همکاری داشته. مالامیر نیز پس از آغاز برخورد با بدهکاران و مفسدان اقتصادی، از کشور گریخت. درواقع متهم اصلی به محض حساسشدن نهادهای نظارتی، برای آنکه ردی از خود برجای نگذارد، مرتبطان خود را از کشور خارج میکند.
📡 #آنتی_نفوذ_قم / عضویت👇
https://eitaa.com/antinofoozeqom
⭕️ کدام ایرانی بین تیم مذاکره کننده آمریکا اختلاف انداخت؟!
✳️ به بهانه کنار رفتن ریچارد نفیو از تیم مذاکرهکننده آمریکا
✍️ کنار رفتن یا کنار گذاشته شدن ریچارد نفیو که به نوعی متخصصترین چهره دولت بایدن در حوزه تحریمها هست و دموکراتها او را چهرهای موفق در تحریم اثرگذار و هوشمند علیه ایران میدانند، بحث اختلاف در تیم مذاکره کننده آمریکا را داغ کرده است. برخی کارشناسان داخلی این اختلاف را نمایشی و با اهداف پشت پرده ارزیابی کردند ولی با انتشار اخبار جدید مبنی بر اینکه حداقل دو نفر دیگر نیز از تیم مذاکره کننده آمریکا کنار گذاشته شدهاند، گمانه وجود اختلاف را جدیتر از قبل کرده است.
👈 اما این اختلاف چرا و چگونه بوجود آمده است؟!
1️⃣ خود منابع آمریکایی میگویند که عمده اختلاف درباره میزان سختگیری علیه ایران با ابزار تحریم و تصمیم درباره روند ادامه مذاکرات بوده است. اختلاف در تصمیمگیری درباره چگونگی مدت، میزان، موضوعات تحریمها گویای این مطلب است که عالیترین سطوح حاکمیتی آمریکا درباره ابزار تحریم به عنوان سلاح چهل ساله خود علیه ایران، دچار بحران برآورد و پیشبینی شده است.
2️⃣ در بطن روایتی که رسانههای آمریکا از اختلافات در تیم مذاکره کننده آمریکایی مطرح میکنند، یک موفقیت مهم درباره تیم مذاکره کننده ایرانی نهفته است. توضیح ساده این موضوع به این شکل است که تیمهای مذاکره کننده قبل از شروع رسمی مذاکرات علاوه بر توافق درونی بر هدفگذاریها، تاکتیکهای مذاکره، موضوعات مورد بحث و ... بر روی پیشبینی سناریوهای تیم حریف تمرکز ویژه داشته و پیشاپیش مواضع خود را واحد میکنند. به نظر میرسد که تاکتیکها و دستورالعملهای تیم مذاکرهکننده ایرانی سبب تحمیل سناریوهای جدیدی برای تیم مذاکرهکننده آمریکایی شده است که در پیشبینی طرف مقابل نبوده و آنها را مجبور به اتخاذ تصمیمات جدید کرده و همین موضوع سبب ایجاد مباحث کارشناسی جدید و بوجود آمدن اختلافات شده است. حتی اگر این فرضیه را هم نپذیریم، حداقلترین برآورد این است که تیم آمریکایی در تحمیل روند مذاکرات و خواستههای طراحی شده خود به طرف ایرانی به بنبستی رسیده که مجبور به بازنگری در تصمیمات خود شده و در این بازنگری دچار اختلاف کارشناسی و محاسباتی شده است.
3️⃣ یک گمانه تحلیلی قابل تامل دیگر نیز این است که رفتار حرفهای ریچار نفیو راهبردیتر و همراه با حوصله بیشتر است ولی رابرت مالی به رفتارهای سیاسی زودبازه در مقطع کنونی علاقهمندتر است. رابرت مالی به عنوان نماینده ویژه آمریکا در امور ایران هم به علت فشار در عدم موفقیت دیپلماتیک در برابر ایران و هم به علت شرایط داخلی دولت بایدن در آمریکا، اعلام زودهنگام یک پیروزی سیاسی برایش اولویت دارد. او به همین دلیل چه از طریق طرح توافق موقت و چه از طریق طرح آزادی زندانیان آمریکایی و پیوست کردن آن به مذاکرات، این هدفگذاری سیاسی را دنبال میکند.
4️⃣ آنچه از فرصت بازتاب اختلاف تیم مذاکره کننده آمریکایی در رسانههای بینالمللی دیده میشود این است که ایران باید این اختلافات را چه ظاهری چه واقعی، تبدیل به فرصتی برای امتیازگیری بیشتر کند.
*مهدی جهان تیغی