☝🔺لیست کاندیداهای شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در ۱۳۲ حوزه انتخابیه استانی منتشر شد
🔺 #پینوشت : تحلیلگران معتقدند اکثریت مجلس یازدهم متعلق به شورای ائتلاف نیروهای انقلاب (شانا) خواهد بود
✳ستاد رئیسی یا ستاد زاکانی؟!🧐
🔷یک موضوع قابل توجه و تامل درباره ستاد انتخاباتی دکتر علیرضا زاکانی در قم، شباهت ستاد وی با ستاد آیت الله رئیسی در انتخابات ریاست جمهوری 96 در قم است. بخش قابل توجهی از اعضای مرکزی و اصلی ستاد رئیسی در قم، به ستاد زاکانی آمده و ارکان انتخاباتی و تبلیغاتی این کاندیدای انقلابی را شکل داده اند. جدای از نزدیکی سیاسی چند سال اخیر رئیسی و زاکانی، برخی از ناظرین سیاسی نیز معتقدند که با سابقه فساد ستیزی دکتر زاکانی، حضور وی در مجلس آینده، کمک قابل توجهی به روند جدید فسادستیزی قوه قضاییه با ریاست آیت الله رئیسی خواهد بود
✳ واگویه ی یک تهمت انتخاباتی
🔻جناب روحانی امروز دقیقا به مانند هفتهی آخر انتخابات ریاست جمهوریاش وارد گود شدند و دوباره با همان ادبیات سخنرانی کرده و از تلاش عدهای برای دیوار کشی بین خانمها و آقایان در ابتدای انقلاب در دانشگاهها سخن گفته و به باز نبودنِ دستش در انتخاب وزیر زن اشاره کرده اند، آنهم بدون پاسخ به این سوال که چرا تاکنون لااقل دست به معرفی وزیر زن به مجلس نزده است (تا افکار عمومی با محدودیت عملیِ ایشان آشنا شوند) و چرا پس رئیس جمهور قبلی اینکار را توانست انجام بدهد؛
🔹البته از اینکه جناب روحانی در روز اولِ هفتهی انتخابات مجلس، دقیقا به مانند هفتهی آخر انتخابات ریاست جمهوریاش وارد گود شده است زیاد نباید تعجب کرد چراکه ایشان بهتر از هرکسی اهمیت مجلسی که قرارست اولین مجلس بعد از بیانیهی گام دوم و آخرین مجلسِ دوران ریاست جمهوریِ خودشان باشد و در سال منتهی به انتخابات آمریکا روی کار بیاید را درک میکند!!
✍قاسم زاده
هدایت شده از آنتی نفوذ
@Mohsen5541
⛔️ گعده فتنه گران در منزل عبدالله نوری
#فوری_مهم
در گعده منزل عبدالله نوری در حوالی بلوار اندرزگو مطرح شد :
" اگر مجلس از دست تیم روحانی و خاتمی خارج شود، خداحافظی روحانی قطعی است و پوپولیسم جناح رقیب با مدیریت قیمت ها و تنظیم بودجه به نفع قشر متوسط و ضعیف، انتخابات ۱۴۰۰ را به نفع خود رقم خواهد زد.
سیاست ما باید بطور قطع بدست آوردن اکثریت مجلس باشد. باخت در مجلس یعنی دومینوی سقوط جبهه اعتدال و اصلاحات در ایران. اگر جریان رقیب پیروز شود و روحانی ببازد یعنی جهانگیری و عارف و آذری جهرمی شانسی در انتخابات ۱۴۰۰ نخواهند داشت. ما باید از تجربیات مجلس ششم و هدایت های آقای حجاریان و عملگرایی آقای تاجزاده استفاده کنیم. مجموعه کارگزاران پول خوبی از طریق آقای ج و ک جمع کردند و باید سه شنبه و چهارشنبه (۲۹ و ۳۰ بهمن۹۸) مردم را بمباران کنیم. خاتمی یک تکرار دیگر کند و روحانی یک گازانبر و لوله دیگر رو کند. افکارعمومی آنقدر فراموشکار هستند که حوادث دو سال گذشته و افزایش قیمت ها را فراموش کنند و دوباره به وجد دربیایند و به نفع روحانی موج ایجاد کنند. اختلاف پایداری با جناح راست هدیه حماقت آنها به ماست که نباید از این هدیه صرف نظر کنیم.
احتمالا از دوشنبه آقایان آشنا و ح باید نظرسنجی های هدفمند خود را منتشر کنند. "
#خیانت_خواص
https://eitaa.com/antinofoozeqom
🔴چرا سلیمانی کابوس آمریکا بود؟
🔹سردار سلیمانی در سه نوبت طرحهای راهبردی و پُرهزینهی آمریکا برای بازطراحی و مهندسی منطقه را با شکست مواجه کرد. با وجود این فرمانده مقتدر، چشم اندازی برای طرح چهارم آمریکا در منطقه موسوم به "معاملهی قرن" وجود نداشت.
🔹سردار سلیمانی با کمک به پیروزی اسلام گرایان معتقد به مقاومت در فرآیندهای انتخاباتی، بویژه دولت سازی در عراق و فلسطین، طرح راهبردی آمریکا موسوم به "خاورمیانه بزرگ" را با شکست روبرو ساخت. وی با کمک به پیروزی محور مقاومت در جنگهای ۳۳ روزه و ۲۲ روزه طرح دوم آمریکا برای تجزیه منطقه غرب آسیا موسوم به "خاورمیانه جدید" را نیز به شکست کشانید. سردار سلیمانی طرح غربی، عبری، عربی برای#بالکانیزه کردن منطقه در جنگ نیابتی را نیز به فرجام پیروزی ایران و مقاومت بر تروریستهای تکفیری #داعش تبدیل نمود. با شکستهای متوالی آمریکا و تغییر موازنه راهبردی به سود ایران و مقاومت، سردار سلیمانی به کابوس سردمداران کاخ سفید تبدیل شد. چرا که وی از یک طرف به دنبال بازطراحی منطقه با محوریت مقاومت بود و از طرف دیگر مانع فوقالعاده برای اجرایی ساختن طرح معاملهی قرن محسوب میگردید.
🔹«دکستر فیلکینز» نویسنده مجله آمریکایی "نیویورکر"طی گزارشی درباره سردار سلیمانی، بیش از ۱۰ هزار کلمه برای این فرمانده ایرانی نوشت و به او لقب «فرمانده سایهها» یا «فرمانده پنهان» را داد. این لقب سپس بارها و بارها در رسانههای دیگر از مجله آمریکایی آتلانتیک گرفته تا خبرگزاری فرانس۲۴ فرانسه و جاهای دیگر تکرار شد تا بر نقش سردار سلیمانی به عنوان «فرمانده ایرانیای که دارد خاورمیانه را بازطراحی میکند» تأکید شود.
دکتر رضا سراج
✳ #زنگ_حساب
روحانی امروز در جمع بانوان:
❌ عدهای سال اول انقلاب میخواستند در دانشگاه بین زنان و مردان دیوار بکشند. ... شوخی نمیکنم؛ زمان انتخابات همین را میگفتم، میگفتند برای انتخابات اینها را میگوید. ... چه کسی دنبال دیوار بوده؟ شما بودید. امام جلوی شما را گرفت.
✍ جناب رییس جمهور!
⚠️ #زنگ_تاریخ را در تبلیغات انتخاباتی مصرف کردید، الان #زنگ_حساب است. از عملکرد اقتصادی دولتتان، تورم، رکود و افزایش لحظهای قیمتها و بیکاری، از بیتدبیری و بیدستاوردیهایتان بگویید. الان وقت #پاسخگویی شما و #یاران_روحانی!! است، نه ذکر خاطرات تاریخی تقطیعشده و ناقص و حاشیهساز.
🔴نیما زم: بعد از مکرون سنگینترین تیم حفاظت در فرانسه برای من بود
روح الله زم معروف به نیما در دومین جلسه دادگاه:
🔸پلیس فرانسه، تیم حفاظت سنگینی برایم قرار داد و هر دو ماه یک بار با من قرار می گذاشتند.
🔸تعیین وضعیت حفاظت میکردند و به من گفتند که بعد از مکرون سنگینترین تیم حفاظت برای توست.
هدایت شده از نیروگاه تایمز(صدای مردم قم)
🔹لزوم پاسخگویی موسی پور درباره کارنامه مدیریتی زمان استانداریاش
🔸موسی پور به عنوان یکی از استانداران قم کارنامهای قابل بررسی در حوزه عملکرد خود بر جای گذاشته است.
🔹 برخی از پروژه هایی که در زمان موسی پور با عجله و تعجیل کلید خوردند، تا امروز به عنوان زخمهای ناسور بر پیکره قم باقی ماندند.
🔸یکی از این پروژه ها فرودگاه قم است که با انداختن قلاده ای به نام شهر فرودگاهی بر گردن، آن تا به امروز به بهره برداری نرسیده است.
🔹 در آن زمان آقای موسی پور قدرت اجرایی اول قم را در دست داشت، اما تنها با یک تفاهمنامه برای ساخت فرودگاه آن را بدون مناقصه یا تشریفات دیگر قانونی به فردی از بخش خصوصی که سابقه چنین کاری را نداشت، واگذار کرد و تا به امروز گره فرودگاه قم همچنان بسته باقی مانده است.
مردم قم باید آگاهانه و با نگاهی به عملکرد آقای موسی پور در مورد انتخاب ایشان تصمیم بگیرند./قم نیوز
@nirugahtimes
هدایت شده از نیروگاه تایمز(صدای مردم قم)
همایش انتخاباتی در پردیسان
با حضور اعضای ائتلاف اصولگرایان
@nirugahtimes
🔴 کالبدشکافی چند اصطلاح انتخاباتی
🔻 برخی از واژه ها در ادبیات سیاسی مختص انتخابات است. این اصطلاحات محصول اتاق فکرهای احزاب و جریان های سیاسی است که در انتخابات ادوار مجلس و ریاست جمهوری متناسب با وضعیت خاص هر دوره، تولید و وارد ادبیات سیاسی ایران شده است. در این متن به بررسی چند اصطلاح مهم پرداخته می شود:
1⃣ #اصلح_مقبول: آرمانی ترین وضعیت برای یک کاندیدا است؛ یعنی هم از جهت ویژگی های لازم برای یک کاندیدا در بالاترین حد ممکن است (اصلح) و هم بین مردم مقبولیت دارد. وجود چنین کاندیداهایی، کار رای دهندگان را نیز بسیار آسان می کند.
2⃣ #اصلح_غیر_مقبول: زجرآورترین حالت برای یک کاندیدا است؛ یعنی کاندیدایی که بالاترین نمره از جهت ویژگی ها (تعهد، تخصص، تجربه، کارآمدی و امثالهم) دارد، اما بنا به دلایل مختلف بین رای دهندگان محبوبیت لازم برای پیروزی را ندارد.
3⃣ #صالح_مقبول: کاندیدایی است که به لحاظ مولفه های لازم، یک مرتبه پایین تر از اصلح است اما بنا به هر دلیلی بین رای دهندگان مقبولیت دارد. وضعیتی است که کاندیدای اصلح به دلیل عدم محبوبیت امکان پیروزی بر رقیب را ندارد، لذا احزاب و جریان های سیاسی برای جلوگیری از شکست قطعی و صددرصدی به سراغ کاندیدای صالح مقبول رفته و به نوعی دفع افسد به فاسد می کنند. اینها می گویند کاندیدای موردحمایت ما (صالح مقبول) اگرچه اصلح نیست اما به هر حال بهتر از کاندیدای رقیب است و مانع شکست ما می شود.
✅ برخی احزاب سیاسی "تکلیف مدار" (مثل جبهه پایداری) معتقدند ما باید به وظیفه شرعی خود عمل کنیم که همانا انتخاب بهترین کاندیدا (اصلح) است؛ خواه پیروز شود، خواه شکست بخورد. بر اساس این تفکر، عدول از کاندیدای اصلح به صالح مقبول، زیرپا گذاشتن اصول و ارزش های دینی و نقش آفرینی مطلق در بازی های سیاسی برای کسب قدرت است. اینها معتقدند که باید کاندیدای اصلح را بر اساس ملاک ها و شاخص ها پیدا کرده و به مردم معرفی نمود تا محبوبیت نیاز پیدا کند.
✅ در هر صورت، وجود و انتخاب کاندیدای اصلح مقبول یک وضعیت آرمانی است که اگر محقق شود ایران گلستان می شود. اما تجربه نشان داده که در کارزار انتخابات، ابزارهای "سرمایه" و "رسانه" نقش تعیین کننده در جهت دهی به رای مردم دارند. چه بسیار مشاهده و تجربه شده که با کمک "سرمایه" و با ابزار "رسانه"، کاندیدای "غیر اصلح" را "اصلح" کرده و برای او مقبولیت آفریده اند؛ امری که احزاب مقید به شرع و تکلیف مدار، به آن شیوه ها متوسل نمی شوند!
🖌 #عباس_سلیمان_زاده