هدایت شده از ...
Voice 003_sd.m4a
7.97M
🔻رهبر انقلاب:
🔹 #تحریف در کمین است. هرچه از لحاظ زمان از دفاع مقدس دور میشویم باید از لحاظ معرفت به آن نزدیک شویم.
📢 #روشنگری_سیاسی | موضوع: تحریف در دفاع مقدس
🦋 #بخش_اول| تبیین موضوع تحریف در دفاع مقدس
🎙 #محمد_صادق_سلطانزاده【 ڪارشناس سیاسے 】
@basiratiraziye
هدایت شده از ...
Voice 004_sd.m4a
9.38M
🔻رهبر انقلاب:
🔹 #تحریف در کمین است. هرچه از لحاظ زمان از دفاع مقدس دور میشویم باید از لحاظ معرفت به آن نزدیک شویم.
📢 #روشنگری_سیاسی | موضوع: تحریف در دفاع مقدس
🦋 #بخش_دوم| اهداف اصحاب تحریف در حوزه ی دفاع مقدس
🎙 #محمد_صادق_سلطانزاده【 ڪارشناس سیاسے 】
@basiratiraziye
هدایت شده از عمار۱۱۰
Voice 005_sd.m4a
15.71M
🔻رهبر انقلاب:
🔹 #تحریف در کمین است. هرچه از لحاظ زمان از دفاع مقدس دور میشویم باید از لحاظ معرفت به آن نزدیک شویم.
📢 #روشنگری_سیاسی | موضوع: تحریف در دفاع مقدس
🦋 #بخش_سوم| بیان برخی از مصادیق تحریف دفاع مقدس
🎙 #محمد_صادق_سلطانزاده【 ڪارشناس سیاسے 】
@ammar110
هدایت شده از عمار۱۱۰
Voice 006_sd.m4a
22.86M
🎙 #پرسمان | چرا رهبر انقلاب پذیرش قطعنامه ۵۹۸ را مدبرانه خواندند؟
🔻رهبر انقلاب:
🔹 قبول قطعنامه هم در پایان کار دفاع مقدس در آن شرایط که امام از آن تعبیر کردند به نوشیدن جام زهر، این هم مدبرانه بود در آن #مقطع مدبرانه بود باید انجام میگرفت. اگر مدبرانه نبود اگر عاقلانه نبود امام انجام نمیداد
🎙 #محمد_صادق_سلطانزاده
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔴 #مهم: دوستان اگر در دام #شایعات_سیاسی فضای مجازی اسیر هستید شما را به #عمار۱۱۰ دعوت میکنیم👇
🆔 | https://t.me/joinchat/AAAAADxNil2OY5uu1q48-Q
🆔 | http://eitaa.com/joinchat/3792175104C0f37687892
【در ایتاوتلگرام به #عمار۱۱۰ بپیوندید】
هدایت شده از زمانه
🔴 #تا_انتخابات| گزینه های احتمالی
🔻 #زمانـه| شخصیت هایی که تاکنون رسانهها به عنوان گزینههای #احتمالی انتخابات ۱۴۰۰ معرفی کرده اند.
🔹 گرچه برخی از گزینه های فوق احتمال نامزدی شان برای ریاست جمهوری ۱۴۰۰ تکذیب کرده کرده اند
【 #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔻اگر #تحلیل_راهبردے میخوانید
🔻اگر #سرخط_تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | sapp.ir/zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش
🔴 به بهانه تکرار مناقشه تاریخی #قره_باغ
🔻 قرهباغ نام منطقهای در همسایگی ایران در ناحیه شمالی است که به دلایل مختلف از دیرباز تاکنون همواره مورد توجه بوده است. قرهباغ (به ترکی آذربایجانی) یا آرتساخ (به زبان ارمنی) نام منطقهای کوهستانی در همسایگی شمال ایران است.
🔹 این نام برگرفته از دو کلمه قره و باغ است؛ بر خلاف تصور عموم کلمه «قره» در ترکی علاوه بر معنای سیاه، به معنای بزرگ نیز هست و کلمه «باغ» نیز به همان معنی مصطلح در فارسی است. از اینرو، قره باغ به منطقه یا محلی گفته میشود که در آنجا باغهای وسیع و انبوه وجود داشته و رنگ سبز درختان نیز متمایل به سیاه است
🔻 #موقعیت_جغرافیایی:
🔹 منطقه قرهباغ در همسایگی شمالغرب ایران و در شمال رود ارس قرار دارد. قلمرو این منطقه از رشتهکوه قفقاز کوچک شروع شده و تا اراضی واقع در میان رودهای ارس و کر ادامه مییابد. این منطقه کوهستانی مساحتی بالغ بر ۴،۳۷۸ کیلومترمربع دارد و بر اساس آخرین سرشماری انجام گرفته در سال ۱۹۸۹، شمار جمعیتی آن در حدود ۱۸۹۰۲۹ نفر بوده است.
🔻 #تاریخچه:
منطقه قرهباغ در دوران صفویه جز قلمرو ایران محسوب میشد، اما پس از انعقاد قرارداد گلستان و ترکمنچای به روسیه تزاری واگذار شد. روسها پس از انعقاد این دو قرارداد، ارامنه ایرانی را به مناطق تحت تسلط خود کوچانده و مناطق مسلماننشین ایروان و قرهباغ را برای اسکان ارامنه تازهوارد در نظر گرفتند. به دنبال وقوع جنگهای عثمانی و روسیه، جمعیت ارامنه مناطق شرقی امپراطوری عثمانی با روسها متفق شده و علیه دولت عثمانی وارد جنگ شدند. به دنبال پیروزیهای ارامنه در این جنگ، مجبور به مهاجرت به داخل مرزهای روسیه شده و ترکیب جمعیتی خاننشین ایروان و قرهباغ را به نفع ارامنه تغییر دادند.
🔹 پس از این واقعه، قرهباغ به منطقهای عمدتا ارمنینشین تبدیل شد، ولی با استقلال ارمنستان و آذربایجان از امپراطوری روسیه در سال ۱۹۱۸ اختلاف بر سر حاکمیت این منطقه آغاز شد. با تثبیت سلطه و قدرت اتحاد جماهیر شوروی، این حکومت در سال ۱۹۲۳ اوبلاست (استان) خودمختار قرهباغ کوهستانی را درون جمهوری سوسیالیستی آذربایجان شوروی ایجاد کرد.
🔻 #وضعیت_فعلی
🔹 امروزه نیز مقامهای این منطقه خودمختار خود را کشوری مستقلی میدانند، ولی با این وجود سازمان ملل نیز هنوز این ناحیه را بخشی از خاک جمهوری آذربایجان میداند و در مکالمات رسمی و غیر رسمی در جهان (از جمله ایران) در هنگام نام بردن از این ناحیه یا رهبران آن، با لفظ «خودمختار» بیان میشود.
✍ در پاسخ به توییت صادق زیباکلام:
جناب استاد علوم سياسی!
واقعا اين توييت از شماست؟ بعيد میدانم، فکر کردم مال وزير جنگ رژيم صهيونيستی است!
اگر واقعيت داشته باشد بايد به حال چنين استادی که اين گونه مسائل را نميداند گريه کرد.
براستی آيا فرق ميان رابطه جنسي حلال با حرام را مي دانيد در چيست؟ هر دوی آن ها مثل هم است، فقط فرقش اين است که در يکی صيغه عقد خوانده شده و در ديگری خوانده نشده و زناست.
همچنین در موضوعي که براي شما مبهم است، هميشه همين طور بوده؛ کساني که اين طرف خط بوده اند، #جهاد و #مقاومت تعريف مي شده و کساني که آن طرف خط بوده اند، متجاوز و جنايتکار.
در همه جنگ های پيامبر(ص) و علی(ع) و ۸ سال جنگ ايران و عراق نيز همين طور بوده است.
اگر باز هم مفهوم نشد، میتوانيد از روی انشای بچههای فلسطينی نگاه کنيد که #فلسطين خانه ماست، صهيونيست ها خانه ما را اشغال کرده اند. اگر قبول نداری تاريخ صبرا و شتيلا را مطالعه کنيد.
اگر وقت نداری، يک سری به خانه دانشمندان ايرانی که توسط اسراييل ترور شدهاند بزنيد، بچه هاي شهدا توجيهتان مي کنند!
✅ #روانبخش
هدایت شده از معیار
✅ عکس نوشت/
❌موضوع: مقایسه قدرت نظامی آذربایجان و ارمنستان
#نشستهای_بصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از معیار
✅یادداشت/
❌ مخالفت ایران در تنش بین جمهوری آذربایجان و ارمنستان
🔻درگیری آذربایجان و ارمنستان یک موضوع قدیمی است که از سال ۱۹۹۲ تا کنون هر از چندی به دلایل مختلف شروع و پایان یافته است. حدود ۲۸ سال از اولین درگیری های به خاطر منطقه قره باغ می گذرد .
🔹دو جمهوری آذربایجان و ارمنستان پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی از سال 1992 تا 1994 به مدت بیش از 2 سال بر سر قرهباغ جنگیدند و در نهایت این جنگ با ضعف جمهوری آذربایجان و با تثبیت حضور نیروهای ارتش ارمنستان بر این منطقه با آتشبس خاتمه یافت و از آن زمان تاکنون، جمهوری آذربایجان منطقه خودمختار قرهباغ را منطقهای اشغال شده از خاک خود از سوی ارمنستان میداند.
🔸دو طرف پس از آتشبس سال 1994 تاکنون بارها در این منطقه درگیری نظامی داشتهاند که آخرین آنها طی روزهای گذشته به وقوع پیوسته است. در این جنگ های کوتاه و مقطعی بازیگرانی چون ترکیه،امریکا و رژیم صهیونیستی نقش اساسی دارند.
🔹علیرغم اینکه گروههای قومگرا با تبلیعات دروغ ا علام می کنند که ایران به ارمنستان سلاح و تجهیزات نظامی می دهد اما این خبرسازی ها واقعیت ندارند و جمهوری اسلامی با سیاست مستقل خود بارها اعلام کرده است که این درگیری ها به نفع منطقه نیست و برای مقابله با حضور و نقش آفرینی جریانهای خارجی به سرعت باید این درگیری ها فروکش کند.
🔸چرا جمهوری اسلامی مخالف تنش و درگیری ارمنستان و آذربایجان است؟
۱. خسارات و آسیب های هر دو طرف پیامدهایی همچون ناامنی در مرزهای شمالی ایران و ورود آوارگان به ایران را در این شرایط دشوار اقتصادی و کرونایی به دنبال دارد.
۲.رژیم صهیونیستی به وجود درگیری در منطقه نیاز دارد زیرا به وسیله این ناامنی خود را به مجاورت مرز ایران می کشاند.
۳.تاکنون جنگ هیچ مشکلی را در منطقه حل نکرده و در واقع مشکل اصلی حل نشدن قره باغ، همین جنگ طلبی است.
۴.برخی از جریانهای قومگرا در صدد بهره برداری از اوضاع نا آرام این کشورها برای افزایش تحرکات قومگرایانه در داخل کشور هستند تا به اهداف ناکام خود در طول دهه های گذشته جامه تحقق بپوشانند.
کشورهای منطقه باید با مسوولیت پذیری به دنبال آرامش لازم در منطقه باشند و فریب بازی ماهرانه رژیم صهیونیستی را که به دنبال نفود در دو کشور ارمنستان و آذربایجان است را نخورند.
زیرا این رژیم مجعول در سالهای گذشته نفود و حضور خود را در این کشورها و تهدید مناطق مرزی ایران افزایش داده است.
✅نویسنده:فرهاد مهدوی
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از معیار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️موشن گرافیک/
❌موضوع: بحران قره باغ به زبان ساده
⏫دیدن این موشن گرافیک به کسانی که تصویر واضحی از ماجرای قره باغ و مناقشات بین آذربایجان و ارمنستان ندارند توصیه می شود!
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از معیار
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️کلیپ/
❌موضوع: تمامی ایمان در برابر تمامی کفر
#رهنمودهای_رهبری
#نشستهایبصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
✳نکاتی برای تحلیل مناقشه قره باغ
با توجه به اوج گیری درگیریهای نظامی میان جمهوری آذربایجان و ارمنستان به نظر می رسد در عرصه تبیینی توجه به موارد ذیل دارای اهمیت و ضرورت باشد:
۱)منطقه قره باغ از لحاظ سرزمینی متعلق به اذربایجان است اما اکثریت ساکنان ان ارمنی هستند و هیچ راه حلی غیر از مذاکره و توافق میان اذربایجان و ارمنستان برای رفع این بحران کهنه ندارد و به طورقطع تداوم جنگ نه تنها مشکلی را حل نخواهد کرد بلکه به وخامت وضعیت کمک می کند.
۲)این منطقه تبدیل به محل مناقشه و زورازمایی بازیگران خارجی شده و منافع مردم اذربایجان و ارمنستان قربانی این رقابتها شده است.
۳) گروه مینسک(امریکا،روسیه،فرانسه) سه دهه است که نتوانسته اند و یا نخواسته اند این مشکل را حل کنند و ناکارامدی خود را نشان داده اند و ضرورتی بر تداوم محوریت این گروه در مدیریت بحران نیست.
۴) اخباری دلالت بر این دارد که با هدایت برخی سرویسهای اطلاعاتی خارجی و باهدف ناامن سازی این منطقه طرح انتقال جنگجویان تروریست خارجی از جمله جبهه النصره و پ ک ک به این منطقه در حال پیگیری است که هدف اصلی آن با توجه به کاهش درگیری در سوریه،انتقال میدان درگیریها به این منطقه است.
۵)رژیم صهیونیستی با ایجاد یک رقابت کاذب و هدفمند میان اذربایجان و ارمنستان برای افزایش تقرب هردو طرف منازعه به این رژیم جعلی و فروش تسلیحات، بالاترین نقش را در ایجاد این درگیری و دامن زدن به ان با هدف بی ثبات سازی در جوار مرز ایران را دارد. این روند از اثار اولیه برقراری روابط دیپلماتیک این دو کشور با این رژیم است.
۶)لازم است در یک ترکیب ۳+۳(ایران،روسیه،ترکیه به عنوان سه همسایه قفقاز با سه کشور قفقاز اذربایجان،ارمنستان،گرجستان) سازوکار میانجیگری برای برقراری فوری اتش بس و مذاکرات ایجاد و به صورت فعال پیگیری شود
۷) طی روزهای گذشته اخبار جعلی و هدفمند همراه با تصاویری که مربوط به تردد ترانزیت کامیونهای ایرانی از ارمنستان به روسیه است به صورت گسترده در فضای مجازی منتشر شده که هدف آن القای کمک رسانی ایران به ارمنستان با هدف تحریک هموطنان آذری زبان است.
✳هیجانی که گران تمام شد؛
پایان پنج ماه بلاتکلیفی صمت
🔹قریب پنج ماه بی وزیر ماندن وزارت صمت، امروز به پایان رسید. یک غضب عجیب آقای روحانی نسبت به وزیر قبلی، موجب شد کشور در شرایطی که خود او، آن را "جنگ اقتصادی" می نامد، به مدت 141 روز فاقد وزیر باشد.
♦️وزارت صمت (صنعت، معدن، تجارت)، قلب فرماندهی دولت در چهار حوزه "حمایت از تولید"، "تنظیم بازار"، "حمایت از صادرات" و "مدیریت واردات" است. اثر تخلیه نا به جای خشم و غضب روحانی را هم، در تشدید نابسامانی بازار خودرو و مایحتاج عمومی دیدیم. آن تصمیم غیر عقلایی، موجب سخت تر شدن معیشت مردم شد. حجم خسارت را باید کارشناسان برآورد کنند.
🔹آقای روحانی بر خلاف سنت همیشگی معرفی وزیران پیشنهادی، برای بار دوم به مجلس نرفت. نمایندگان مجلس، نوبت قبل از رفتار روحانی گله مند شدند. درباره وزیر جدید هم حرف و حدیث و ابهام کم نبود.
♦️نمایندگان بر اساس ابهامات موجود درباره وزیر پیشنهادی، می توانستند او را تایید نکنند. اما با مصلحت اندیشی به جا و تصمیم همدلانه سعی کردند به بی ثباتی در وزارت صمت خاتمه دهند و نگذارند نبودن وزیر، بیش از این بهانه و مجوزی برای رها شدگی بازار شود.
🔹ما در این پنج ماه، دو رفتار متناقض از رئیس جمهور دیدیم. از یک طرف ادعا می کرد کشور در شرایط جنگ اقتصادی بی سابقه است و از طرف دیگر، در برکناری وزیر و بی محلی به مجلس، به نحوی رفتار کرد که انگار ترجیحش بر بی وزیر ماندن صمت است و نه ثبات یافتن آن!
♦️او مردم را از سایه جنگ ترساند تا رای بیاورد اما حالا اذعان دارد دشمن در دوره او جرئت کرده جنگ راه بیندازد. با این وجود، در طوال این هفت سال تقریبا هیچ وقت، او را مهیای دفاع در برابر دشمن و دفع درست تهدیدات ندیدیم.
🔹روحانی، رئیس دولتی است که بالاترین رکورد های تورم، رکود، نقدینگی، ضریب جینی، رشد منفی اقتصادی، و سختی کسب و کار را به نام خود زده است. او تنها رئیس جمهوری است که برای پنج ماه وزارت صمت را بی وزیر گذاشت؛ همچنان که سفارت ایران در چین (بزرگ ترین شریک اقتصادی کشور) را به مدت پنج ماه بدون سفیر نگه داشت!
♦️متاسفانه آقای روحانی در زمینه برخی کارهای غلط و پرخسارت، توانش را به کار بست و کم نگذاشت. اما امید که این یازده ماه باقی مانده را دریابد و نامی نیک باقی بگذارد. ما دوست نداریم پرونده دولت او با همین قضاوت تلخ و ادبیات این روزهای مردم بسته شود.
#محمد_ایمانی
تخم مرغ گندیده
🔹تاج زاده توییت زده: "یک جوان ایرانی بهنام زرتشت بختیاریمقدم شهردار شهر نویی سور مَرن در فرانسه شد. وی ۳۰ ساله، حقوقدان و اصالتا لاهیجانی است. چرا نباید کشور بهگونهای #رهبری شود که استفاده از توان و استعداد همه شهروندانش، نه فقط خودیهای ۱۵درصدی ممکن شود ووضعیت اسفبار کنونی خاتمه یابد؟".
♦️او خود را به نادانی زده. و گرنه جواب سوالش را باید در شورای شهر شبه اصلاح طلب پیدا کند. همان ها که اجازه یافتند به شورا بروند، اما در طول سه سال، سه شهردار جا به جا کردند؛ بی آن که قدمی برای مردم بردارند.
🔹خیلی هم که خودشان را به زحمت انداختند، نام چند خیابان را به نام چند هنرمند زدند تا مردم را از حیرت این که در شورا چه می کنند، بیرون بیاوردند!
♦️شهردار اول شان، وسط برف و یخبندان و راه بندان تهران، گویا در کیش مشغول برگزاری ماه عسل بود. وقتی هم استعفا داد، هیاهو راه انداختند که نظام نگذاشته کار کند... مدتی بعد خبر آمد پنج گلوله شلیک کرده و نو عروس جوان را به قتل رسانده است.
🔹شهردار دوم، بازنشسته بود و طبق قانون منع به کارگیری بازنشستگان برکنار شد. و سومی، کسی است که رئیس شورای شهر می گوید شجاعت و جرئت کافی برای مدیریت ندارد.
♦️تاج زاده ها الان اگر در پاریس بودند، با گوجه و تخم مرغ گندیده جواب می گرفتند. اما اینجا در میان انبوه چک برگشتی وعده ها، هنوز هم آروغ طلبکاری می زنند تا حساب پس ندهند. خیال می کنند مردم هم اصلا متوجه نمی شوند!
🔹او اگر وقت کرد، عیادت حسین فریدون را پس بدهد و سوالش را از او بپرسد که به اتهام فساد اقتصادی در زندان است.
#محمد_ایمانی
🔴یک جای کار می لنگد !!!
در پاییز سال گذشته همه دلسوزان کشور خطر ایجاد اغتشاش را گوشزد می کردند و گران کردن بنزین را یک اشتباه محض و جرقه ای برای آشوب اعلام می نمودند ولی بازهم دولت کار خودش را کرد و شد آنچه شد.
امسال هم ماه هاست همه دغدغه مندان ، خطر ایجاد آشوب و اغتشاش را اعلام می کنند و بورس را بهترین بهانه و جرقه برای ایجاد شعله ناآرامی ها معرفی می کنند ولی باز هم دولت ، بی محابا همه مردم را به بورس فرا می خواند و در آتش بورس بازی می دمد و با سیاست های اشتباه ، بورس را به زمین می زند و جرقه لازم زده می شود و باز هم نه مجلس کاری می کند نه قوه قضائیه و نه هیچ کس دیگر !!!
و این اتفاقات خیلی واضح و عریان در جلوی چشم همه ما رخ می دهد و همه می دانند و همه می دانیم ولی باز هم کسی کاری نمی کند!!!
اینجاست که هرچه فکر می کنم و هرجور حساب می کنم یک جای کار بدجور می لنگد ...
✍ #قاسم_اکبری
هدایت شده از معیار
✅از سوالات مطرح شده در کانال های ثامن:
❌ سوال اول: نقش رهبری در مواجهه با مشکلات اقتصادی جامعه چیست؟ چرا رهبری ورود نمی کنند؟ چرا روحانی را عزل نمی کنند یا با استیضاح و برکناری وی موافقت نمی کند؟
👈 پاسخ
🔹 ۱) این درست است که مشروعیت تمام اجزای حکومت به تایید ولی فقیه است، اما جمهوری اسلامی ایران کاملاً به مردم سالاری دینی معتقد و ملتزم است، به این معنا که این مردم هستند که مسئولان اجرایی و قانونگذار خود را انتخاب میکنند، لذا بر اساس تقسیم کاری که صورت گرفته مباحث اجرایی به عهده دولتی است که با رای مستقیم مردم روی کار آمده و تعیین مسیر آن و نظارت بر عملکرد آن به عهده مجلسی است که نمایندگان آن با رای مردم بر کرسی مجلس تکیه میزنند.
اگر رهبری مدام در هر امری که وظیفه این قوا است ورود کنند، فلسفه وجودی این قوا زیر سوال می رود، ضمن آنکه روش امام راحل و رهبر معظم انقلاب مدیریت سیستمی بوده و هست، چرا که نمی خواستند و نمی خواهند نظام قائم به فرد بشود، کما اینکه با رحلت امام خمینی جامعه و نظام بدون هیچ چالشی پذیرای رهبر جدید شدند. به زبان دیگر در مدیریت الهی و ولایی همه مسئولان و آحاد جامعه باید رشد و تعالی یابند و این با دخالت رهبری در تمام امور جامعه منافات دارد.
البته رهبری روشنگری و هشدارها را همواره ارائه می کنند.
🔸 ۲) اینکه گفته میشود رهبری کاری برای حل این مشکلات انجام نمیدهند اشتباه است، چرا که رهبری به چند صورت برای کاهش مشکلات مردم ورود می کنند. یکی با هشدارهای علنی و دوم دستورات و هشدارهای غیر علنی در جلسات، ایشان خود به این اشاره کردند که هر دستور یا نهیبی به یک مسئول دولتی نباید علنی شود.
همچنین اجازه به دولت برای فعالیتهای فراقانونی مثل برداشت از صندوق توسعه ارزی برای حل مشکلات و ...
رهبری زمانی وارد عزل و نصب مسولان می شوند که انحراف اساسی در مسیر انقلاب رخ دهد.
در سال آخر ریاست جمهوری استیضاح یا برکناری و حتی استعفای دولت هیچ مشکلی را از جامعه برطرف نمیکند، بلکه بر مشکلات موجود می افزاید.
🔹 ۳) این دولت وعده داده که با مذاکره با کدخدا مشکلات را حل می کند. همه باید اشتباه بودن این راهبرد بدانند، امروز دولت در سال آخر خود باید پاسخگوی وعده های داده شده و مسئولیتهای خویش باشد نه آنکه با کنار رفتن آن، بخش های تبلیغاتی همسو با دولت با اغواگری از آن دولتی مظلوم بسازند که مثلاً "نگذاشتند کار کند".
باید سطح آگاهی های عمومی چنان افزایش پیدا کند که بدون ورود مصداقی، انتخاب قاطبه مردم بر اساس مصالح ملت و کشور ایران باشد تا مشکلات موجود نیز حل شود.
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
@habib49
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
⛔️ چرا روحانی را مقصر می دانیم ⁉️
🔹 برخی بعداز ماجرای خروج آمریکا از برجام و بدعهدی اروپایی ها چنین استدلال میکردند که بخاطر خیانت و بدعهدی دشمن نباید دولت را مقصر بدانیم و فروپاشی برجام و وضع تحریم ها ربطی به دولت ندارد، اخیرا نیز رئیس جمهور محترم لعن و نفرین مردم ایران را به سمت واشنگتن و کاخ سفید رهنمون شده و گفتند آنها لعنت کنید!
❌ اما چند نکته را نباید از یاد برد:
1️⃣ آقای روحانی در زمان ریاست جمهوری خاتمی از مسئولین مذاکرات و دبیر شورای عالی امنیت ملی بوده و همان زمان نیز شاهد بدعهدی وخیانت غربی ها بودند، آنجا که ایران حتی معادن اورانیوم اصفهان را نیز پلمپ کرد ولی طرف غربی هیچ تعهدی را انجام نداد و توافقات یکسره ضرر بود و عقب نشینی، پس دولت آقای روحانی، آزموده را دوباره آزمود! و تجربه ای تلخ را عینا تَکرار کرد.
2️⃣ تاریخ از یاد نخواهد برد که رئیس جمهور نظام انقلاب اسلامی در سخنرانی خویش، حتی مسئله ی آبِ خوردن مردم را به مذاکرات گره زد، دشمن را کدخدا نامید و ادعا کرد مذاکره راه چرخیدن معیشت و تولید است. این آدرس غلط دادن های روحانی و حامیانش باعث ایجاد انتظارات کاذب مردم از مذاکره و ناامیدی آنها بعداز خیانت دشمن شد، کاری که صدها برابر بیشتر از خروج ایالات متحده از برجام و بدعهدی اروپا به اعتبار و اقتدار نظام اسلامی نزد عامه ی مردم ضربه زد و کم از خیانت نیست.
3️⃣ در مسیر اقناع افکار عمومی، و تهییج مردم برای حمایت از مذاکره، تیم تبلیغاتی دولت و حامیانش، به بزک کردن غرب پرداخت، غربی هارا مطمئن و معتمد قلمداد کرد، امضای کری را تضمین دانست و به دشمنان چهل ساله ی ملت ایران، با دیپلماسی لبخند برخورد کرد، تغییر وجهه ی دشمن و آراستن او نیز اشتباه بزرگ دولت روحانی و حامیانش بوده و هست.
4️⃣ دولت روحانی از ابتدا با شعار مذاکره و تعامل روی کار آمد و تمام تخم مرغ هایش را در سبد مذاکره چید! در واقع برد یا باخت مذاکره آنچنان مهم شد که معادل برد یا باخت دولت روحانی گردیده و دولت ایشان بعداز خروج آمریکا و بدعهدی اروپا هیچ برنامه ای برای اقتصاد و معیشت مردم نداشت، نگارنده منکر تلاش دولت نیست، اما این هم اثبات شده است که دولت هیچ برنامه ی منسجم و کاملی برای اقتصاد ایران در این ۸ سال نداشته و ندارد.
⚠️ اشتباهات دولت روحانی در مسیر تمنای مذاکره بیش ازین هاست اما ذکر آن ازین جهت بود که ملتی که تاریخ خود و تجاربش را نخواند، محکوم به تَکرار اشتباهات خویش است!
⛔️ سه سناریو محتمل برای نتایج انتخابات آمریکا
✍نلس رولاند
📰 منبع: اشپیگل (آلمان)
🔹 تنها اندکی بیش از ۴۰ روز به انتخابات ریاست جمهوری آمریکا زمان باقی مانده است. در برخی از ایالت ها رای دهندگان در حال رای دادن هستند و دونالد ترامپ هنوز در نظر سنجی ها به طور متوسط شش درصد از جو بایدن عقب تر است. البته هرکس در آرای مطلق جلو باشد، لزوما در انتخابات پیروز نمی شود. همانطور که پیروزی ترامپ در سال ۲۰۱۶ نشان می دهد، به سختی می توان وضعیت نهایی ایالات را ارزیابی کرد.
با بررسی وضعیت موجود می توان سناریوهای مختلفی را برای نتیجه انتخابات در ۳ نوامبر ارائه داد.
◀️ سه سناریو قابل توجه هستند:
1⃣ سناریوی یک – پیروزی بایدن:
این نتیجه مطلوب دمکرات ها خواهد بود. آنها امیدوارند شاهد یک “موج آبی” باشند. بر اساس نظرسنجی ها، چنین نتیجه ای محتمل است: در بسیاری از ایالت ها، بایدن در نظرسنجی ها جلوتر است.
2⃣ سناریوی دوم – پیروزی ترامپ:
سناریوی پیروزی قاطع دونالد ترامپ هنوز منتفی نیست. امکان دارد بسیاری از نظرسنجی ها نادرست باشد یا ترامپ طی چند هفته آخر موفق شود شرایط را در ایالات مهم تغییر دهد. همچنین تأثیر درگذشتن قاضی بیدر گینزبرگ نیز می تواند بر وضعیت جاری تاثیر بگذارد. البته که “موج قرمز” می تواند موفق شود، اما احتمالش بسیار اندک است. کسانی که معتقدند ترامپ می تواند بار دیگر موفق شود، احتمالا ناامید خواهند شد. یک مشکل اساسی ترامپ این است که وی فرصت های اندکی برای جلب رای دهندگان جدید فرای پیروان معمول خود دارد.
3⃣ سناریوی سه – یک پیروزی نسبتا باریک برای ترامپ یا بایدن:
این سناریو بیش از سایرین امکان پذیر به نظر می رسد. احتمال دارد هم ترامپ و هم بایدن بتوانند برخی از ایالت های مهم یا برخی ایالات غیرمنتظره را به سمت خود جلب کنند.
🔹 رئیس جمهور و نزدیکانش اعتقاد دارند که در بسیاری از موارد عملکرد بهتری در مقایسه با نظرسنجیها داشته اند و با توجه به نتایج نظرسنجی ها در سال ۲۰۱۶، نمیتوان این احتمال را رد کرد. برعکس، امکان دارد بایدن در ایالاتی که تاکنون طرفدار ترامپ بوده اند، برنده شود.
🔹 در هر صورت، در این سناریو نتایج نهایی بسیار نزدیک و شاید حتی خیلی نزدیک خواهند بود: به عنوان مثال، ۲۶۸ رای در برابر ۲۷۰ رای. در این حالت، برخی رأی دهندگان می توانند از رأی دادن به برنده نهایی ایالت خود در کالج الکترال خودداری کنند. تساوی ۲۶۹ به ۲۶۹ رأی در کالج الکترال نیز امکان پذیر است. در صورت عدم پیروزی در کالج الکترال، مجلس نمایندگان تصمیم می گیرد که چه کسی رئیس جمهور شود. در آن صورت احتمالا ترامپ رئیس جمهور می ماند.
۵ وزیر و سرپرست "صمت" در ۳ سال!
♦️می دانستید آقای روحانی ظرف سه سال، سه وزیر #صمت جا به جا کرده؛ شریعتمداری، رحمانی و رزم حسینی؟!
🔹مدرس خیابانی و سرقینی را هم اضافه کنید، تا بشوند پنج نفر!
♦️با این ثبات و درایت و تدبیر، انتظار داشتید بازار و تولید و صنعت و تجارت رونق بگیرد؟!
🔹مزید اطلاع، شریعتمداری و نعمت زاده که اولین وزیران صمت روحانی در سال 92 و 96 شدند، رئیس ستاد انتخاباتی او در دو انتخابات بودند! همین.
ایمانی
🔴خفه می شوی؟‼️
خیلی سخت است چیزی را به این دلقک حالی کنی!
🔹️ اولین مناظره ترامپ و بایدن برگزار شد در حالی که در جریان مناظره دونالد ترامپ، به طور متناوب صحبت های جو بایدن رقیب دموکرات خود را قطع می کرد، بایدن خطاب به او گفت: آیا خفه می شوی مرد؟ بایدن سپس به طور کنایه آمیزی گفت تو مدام وراجی می کنی.
🔹همه میدانند ترامپ دروغگو است. مردم، آیا شما میدانید این دلقک دارد چه میگوید؟ .... خیلی سخت است چیزی را به این دلقک حالی کنی!
#افول_آمریکا
#تا_انتخابات
🔴 #تحلیل| چالش های اصلاح طلبان و داستان تکراری فرار به جلو
🔻 اصلاحطلبان به واسطه چسبندگی بسیار زیادی که به روحانی داشتند پس از بروز ناکامیهای دولت دوازدهم طبیعتا دچار چالشهای سیاسی و اجتماعی شده و ریزش بدنه قابلتوجهی را تجربه کردند
🔹 ناظران و کنشگران سیاسی به خوبی میدانند که حتی اگر اصلاحطلبان بنای حضور تام و تمام در انتخابات را داشته باشند به دلیل موانعی که پیشرو دارند امکان نقشآفرینی موثر و توأم با موفقیت برای آنها به سادگی فراهم نخواهد شد و به همین علت برخی از چهره های رادیکال اصلاحات و برخی جوانان احساسی این جریان با علم به شکست در انتخابات ۱۴۰۰ ، با فرار به جلو به بهانه های مضحک و تکراری گزینه ی نخ نمای تحریم انتخابات را مطرح خواهند کرد.
1⃣ اولین مساله، چالش عملکرد روحانی و کاهش محبوبیت بیسابقه دولت در جامعه است.
2⃣ چالش دوم اصلاحطلبان چالش درونتشکیلاتی است. دعوا و درگیری بر سر سازوکارهای فعالیت سیاسی و انتخاباتی مانند شورای عالی اصلاحطلبان آنقدر جدی است که باعث شده رئیس و نایبرئیس آن هر دو استعفا کنند و هنوز هم هیچ سازوکاری جایگزین آن نشده است
3⃣ چالش و مانع سوم مساله رهبری و لیدری جریان اصلاحطلب است. تا پیش از انتخابات گذشته محمد خاتمی تصمیمگیر نهایی و بیچون و چرای این جریان بود و برای مثال میتوانست محمدرضا عارف را وادار به کنارهگیری از انتخابات کند. اما پس از انتقادهایی که به عملکرد او در انتخاباتهای گذشته شد جایگاه وی حالا تضعیف شده است و با مانورهایی که محمد موسویخوئینیها میدهد یا تحرکاتی که موسویلاری داشته به نظر میرسد تغییراتی در این زمینه در حال وقوع است.
4⃣ چهارمین و آخرین موضوع مساله گفتمانی عدالت و مبارزه با فساد و تبعیض از مطالبات عمومی جامعه است که حرفی برای گفتن ندارند