🔴رئیس بانک مرکزی: قیمت ارز کاهش خواهد یافت
♦️همتی ؛انتقادات در خصوص پایین نیامدن قیمت ارز را میپذیرم
♦️با بازگشت ۱۹ ميليارد دلار ارز حاصل از صادرات و آزاد شدن منابع ارزی خارج از کشور، قیمت ارز کاهش خواهد یافت.
✳چین آماده تقویت صنعت نفت ایران
🔻نشریه تخصصی اویل پرایس نوشت:
▪️با بسته شدن قرارداد ۲۵ ساله با چین، ایران برای تمام نفت خود یک مشتری دائم خواهد داشت.
▫️بنابراین تهران به سرعت در حال توسعه میادین نفتی خود است.
▪️این توسعه نه تنها شامل میادین اصلی در غرب کارون میشود بلکه میادین نفتی چالش برانگیزتر مثل میادین مشترک با عراق را هم در برمیگیرد.
▫️چین متعهد شده تولید در میادین نفتی غرب کارون را حداقل ۵۰۰ هزار بشکه در روز طی دو سال آینده افزایش دهد.
پی نوشت:
اگر دولت اصلاحاتی اعتدالی به جای گدایی مذاکره با غرب، هفت سال زودتر به سوی تعاملات با شرق می رفت حالا وضع اینگونه نبود.....
خشونت اقتصادی؛ طعم مدیریت اصلاح طلبان
🔻اصلاح در ذات انقلاب است؛ اما نکته اینجاست که اصلاحات مد نظر رهبری و مردم، #اصلاح_حسینی است نه اصلاحات آمریکایی که غربگراها آرزویش را دارند.
🔻در اصلاح حسینی، ریشه نفوذیها و کرونا زاده هایی که با #خشونت_اقتصادی، فساد، دین زدایی، نابلدی دیپلماسی یا جاسوسی، مردم را در سختی قرار دادند، کنده می شود.
✍حمیدرضا ابراهیمی
✳ وقتی سخنگوی دولت از آب گل آلود ماهی میگیرد!
سخنگوی دولت با اشاره به صعود پرسپولیس به فینال لیگ قهرمانان آسیا: ما میتوانیم در کنارهم، پیروزمندانه از همه بحرانها عبور کنیم!
❌ جناب ربیعی، کافیه وسط توییت زدنتون، یه نیم نگاهی به قیمت سکه و دلار و اجناس بندازید تا بفهمید خیلی وقته از مردم فاصله گرفتید و مردم رو همراهی نمیکنید!
این مردم هستند که شمارو "تحمل" میکنند!
⭕️ ظریف گفته "برخی بخاطر منافع اقتصادی مخالف تصویب #FATF هستند"
کاش آقای ظریف بگوید نفع فَتف برای کشور یا شخص خودش چیست که انقدر سنگش را به سینه میزند.
چرا برای مردم نمیگویید دولت حدود ۳ سال، ۹۵ درصد از دستورات FATF را اجرا کرد اما کوچکترین گشایشی در تبادلات بانکی ایجاد نشد!
👤 •محمد/پاداش
ظریف: به قرارداد ۲۵ ساله بین ایران و چین افتخار می کنم/ در خصوص FATF در برابر مردم ایران سربلندم
وزیر امور خارجه:
🔹قرارداد ۲۵ ساله ایران و چین را دنبالش بودم و هستم و افتخار هم می کنم که خواهان بسته شدن قرارداد ۲۵ ساله اقتصادی با کشوری شده ام که ظرف چند سال آینده قدرت اول اقتصادی در جهان به حساب می آید.
🔹در خصوص FATF در برابر مردم ایران سربلند هستم. استیضاح و حتی سوال قوه قضائیه را به جان خریدم و گفتم FATF باید امضا و تصویب شود و نباید منافع اقتصادی برخی که منفعت می برند از خودتحریمی کشورمان بر منافع ملت مظلوم ایران ارجحیت پیدا کند.
🔹امیدوارم که پیوستن به دو کنوانسیون باقی مانده در FATF هم هرچه سریع تر تکلیفش معلوم شود تا کشور در این شرایط سخت تحریمی بتواند در اسرع وقت با اجرایی کردن قرارداد ۲۵ ساله با چین و سایر طرف هایی که موظفند در چارچوب FATF با ما کار کنند، گام های بزرگتری را برداریم./اقتصادآنلاین
بهتر از هر کسی میدانند که حتی اگر #نظارتهای_میدانی اخیر نمایندگان محترم مجلس و روسای قوا، انتخاباتی نیز باشد قطعا میتواند در رفع مشکلات مردم و همدردی با آنها موثر واقع شود اما چون میترسند که این سفرها، کمکاریهای هفت سالهی خودشان را برای افکار عمومی بیشتر نمایان کند، مجبورند که دست به نیتخوانی، متهم کردن و #تخریب بزنند !!
#دولت_حرف
#سرطان_اصلاحات
#همینقدر_وقیح
#مهدی_قاسم_زاده
💢 اين همه هزينه براي فهم يک حقيقت!!
✍قاسم روانبخش
پرده اول:
رييس جمهور دولت مدعي اصلاحات در اولين سالگرد دوم خرداد، در حالي که مردم در دانشگاه تهران شعار مرگ بر امريکا مي دادند قيافه اصلاح طلبانه گرفت وگفت من از شعار مرگ خوشم نمي آيد، شعار حيات و زندگي بدهيد. با اين سخن کليشه اي در حالي که برخي سران اصلاحات نيز حضور داشتند او را با کف و سوت شديد تشويق کردند! از اين پس ديگر قرار شد نه تنها به امريکا بلکه بر هيچ کس حتي اسراييل هم مرگ نفرستند و رابطه با آن ها به صورت گل و بلبل شود. آقاي خاتمي که فکر مي کرد فصل جديدي در انقلاب آغاز کرده است، شعار گفتگوي تمدن ها را سر فصل سياست خارجي خودش قرار داد و روزي را به همين نام در سازمان ملل ثبت کرد. البته اين شعار نيز از سوي سران استکبار پذيرفته شد و برايش هورا کشيدند. اولين هزينه گفتگو، تعليق کليه فعاليت صلح آميز هسته اي بود که به پاي اين شعار پرداخت شد. دومين هزينه اش نيز پذيرش پروتکل الحاقي تحميلي از سوي اروپايي ها بود که به اصطلاح به صورت داوطلبانه پذيرفته شد و البته در برابرش هيچ امتيازي دريافت نکردند. با اين شعار کار به جايي رسيد که هر روز بر مطالبات طرف مقابل افزوده شد تا جايي که منجر به صدور نامه جام زهر به رهبري از سوي نمايندگان مجلس ششم گرديد. جريان سازش کار را به جايي رساند که از مقام معظم رهبري خواستند به صورت کامل تسليم خواست امريکا و اروپا شوند! ولي امام خامنه اي که به عمق خيانت دشمن آگاه بود خطاب به نمايندگان فرمود که عقب نشيني براي کشور هيچ نتيجه اي نخواهد داشت، هر قدمي که عقب نشيني کنيد دشمن گام ديگري جلو خواهد آمد و سرانجام آن، نابودي کشور و انقلاب اسلامي است.
سرانجام حدس امام خامنه اي به حقيقت پيوست و دشمن در آخرين روزهاي عمر دولت اصلاحات خواهان تعليق دايمي کليه فعاليت هاي هسته اي ايران شد و تهديد کرد چنان چه يکي از قفل هاي تعليقي شکسته شود، ايران را مورد حمله نظامي قرار خواهند داد. البته قفل ها در دولت نهم شکسته شد و حمله اي نيز صورت نگرفت.
پرده دوم:
مجلس هفتم و هشتم با روحيه انقلابي گري دولت هاي نهم و دهم را ملزم به شکستن تعليق ها کرد و با فعاليت هاي انقلابي، عقب ماندگي هاي دوره اصلاحات را جبران کرد. مجلس و دولت با شعار مقاومت توانستند در عرصه هسته اي که مادر بيش از 70 علم است را به غناي 20 درصد برسانند. و در عرصه هاي ديگر مانند هوافضا، نانو تکنولوژي و.... نيز گام هاي بزرگي بردارند.
پرده سوم
در انتخابات سال 92 مجددا اصلاح طلبان برغم شکست سنگيني که از غربي ها خورده بودند به همان شعار سازش بازگشتند و با حمايت از آقاي روحاني، رييس تيم مذاکره کننده در دولت خاتمي، وی شعار مذاکره برد-برد را مطرح کرد و در همه عرصه ها، خواهان مذاکره مستقيم با کدخدا شد. او مدعي بود که مي تواند با ديپلماسي و مذاکره، همه مشکلات کشور را حل و فصل کند يعني کاري کند که هم سانتريفيوژ بچرخد و هم زندگي مردم. او در اولين سفرش به آمريکا طي تماس تلفني با اوباما، خود را آماده هر گونه مذاکره معرفي کرد و در يک تماس، رييس جمهور امريکا را بسيار مودب و باهوش تشخيص داد و خوشبينانه و با اعتماد کامل به دشمن، بدون دريافت امتيازي، همه امتيازات را به دشمن داد و پس از 7 سال جز «هيچ» دريافت نکرد. اکنون در آخرين سال رياست جمهوري اش که تقريبا همه فرصت هايش پايان يافته و کشور آماده برگزاري انتخابات رياست جمهوري است، به اين حقيقت پي برده است که مقصر اصلي امريکاست و نبايد آدرس عوضي بدهيم، بلکه بايد هر چه لعن و نفرين داريم حواله کاخ سفيد کنيم!! زيرا عامل همه اين گرفتاري ها امريکاست. اگر اين حرف حقيقت داشته باشد چه کسي بايد پاسخگوي پرداخت اين همه هزينه باشد؟ براستي آيا اين همه هزينه براي فهم اين حقيقت لازم بود؟! تعطيلي فناوري هسته اي، هوافضا، رکود و توقف علمي و برگرداندن کشور به شرائط 20 سال پيش و حاکم کردن سيستم کوپني و کالا برگ بر زندگي مردم، همه و همه محصول اعتماد به دشمن است. اين حقيقتي است که اگر مدعيان اصلاحات و خط امام ره به قرآن مراجعه کرده بودند يا سخنان امام خميني ره را مبناي حرکت خودشان قرار مي دادند نيازي به پرداخت اين همه هزينه نبود. قرآن مي فرمايد «فقاتلوا ائمه الکفر انهم لاايمان لهم» و امام ره مي فرمود هر چه فرياد داريد بر سر امريکا بکشيد. امريکا شيطان بزرگ است به او اعتماد نکنيد.
✅ #روانبخش
هدایت شده از معیار
✅سوالات وارده در کانال های ثامن
👌سوال چهارم
❌ چرا مجلس در تراز مجلس انقلابی برخورد نمی کند؟
👈 پاسخ
🔻الف) مجلس با قریب به ۲۹۰ نماینده برآیند نظرات و عملکردهای متفاوتی است و برخی رسانه های خاص قبل از تشکیل مجلس جدید از هیچ تخریبی علیه آن فروگذار نکردند، لذا طبیعی است از هر اظهارنظری از سوی هر نمایندهای، بهانه ای برای تخریب مجلس جدید استفاده نمایند.
🔹ب) از آنجا که نمایندگان مجلس از فرآیندهای حزبی بالا نیامده و بیشتر بر اساس سابقه و شخصیت خود و البته تایید جریانهای سیاسی به کرسی مجلس رسیدند، ممکن است افرادی پیدا شوند که چندان از اولویتهای اکثریت انقلابی مجلس پیروی نکنند.
🔸ج) برعکس تبلیغات منفی، مجلس در ۱۰۰ روز اول خود اقدامات اساسی مانند طرح مالیات بر خانههای خالی، طرح حمایت معیشتی مردم، طرح قیر رایگان برای توسعه مناطق محروم، مقابله با انحصار طلبی حقوقی ها در بورس، طرح خرید تضمینی گندم و مهمتر از همه افزایش نظارتهای میدانی را در دستور کار قرار داده است.
🔺 د) یکی از اهرمهای مجلس استیضاح وزرای کمتحرک است، اما شرایط حقوقی کابینه به گونه ای است که با برکناری یک یا دو وزیر، کل کابینه از اعتبار ساقط می شود . عقل سلیم حکم می کند در کمتر از یک سال عمر باقی مانده دولت، بیثباتی و مجادلات بیحاصل برای رای اعتماد مجدد به وزرا، بر جامعه تحمیل نشود، ضمن آنکه از منظر بودجهای هم تا پایان سال جاری مجلس نمیتواند تغییر چندانی در موضوعات اعتباری دولت ایجاد نماید.
🔴 خلاصه آنکه هر چند میتوان انتظار بیشتری از مجلس جدید داشت، اما اتهام غیر انقلابی بودن آن، بیشتر ناشی از فضاسازی های رسانهای علیه مجلس است.
@habib49
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از معیار
✅یادداشت/
❌حلقه وصل انقلاب
🔻در روزهای گذشته مستندی زیبا با عنوان «در لباس سربازی» در شبکههای تلویزیونی پخش شد که گوشههایی از گنجهای تمام نشدنی جنگ را برای مردم ایران به نمایش در آورد؛ این مستند سه قسمتی که به حضور آیتالله خامنهای در جبهههای جنگ با لباس سربازی و با لباس روحانیت در خدمت به مردم میپردازد، گویای واقعیاتی است که در ادامه به برخی از آنها اشاره میشود.
🔸گزارههای خبری:
1ـ مدیریت الهی انقلاب؛ انقلاب اسلامی از همان روزهای اول تحت توجه الهی بوده است و در زمانی که جمهوری اسلامی بدون هیچگونه آمادگی مورد حمله نظامی قرار میگیرد، توجهات الهی مانع از سرنگونی نظام در یک جنگ تمامعیار میشود. 2ـ ناکام ماندن جریانهای معارض داخلی؛ جریان منافقین، لیبرالها و سلطنتطلبان که در سطوح بالای نظام بودهاند نه تنها جبههها را یاری نمیکردند، بلکه به فرموده آیتالله خامنهای مانند یک اکسوز پردود یک اتومبیل فضا را تیر و تار میکردند. آنها در مسیر پرپیچ و خم ابتدای انقلاب سرنوشت ننگین خود را از ملت جداکردند و رسوا شدند. 3ـ مقاومت بادست خالی پیروزی هم دارد؛ علیرغم اینکه نیروهای انقلاب شیوههای کلاسیک جنگیدن را فرا نگرفته بودند و سلاح جنگی در اختیار نداشتند، اما با دستان خالی توانستند دشمن را یک ماه در پشت دروازههای خرمشهر نگه دارند و در نهایت دشمن را از کشور خارج کردند.
🔺نکته راهبردی: حضرت آیتالله خامنهای در طول دفاع مقدس هم نسبت خوبی با ارتش داشته است، به گونهای که فرماندهان ارتش میخواستند ایشان را با درجه سرهنگی استخدام کنند؛ همچنین مسئولیت سپاه پاسداران را در برههای بر عهده داشتهاند و هم بسیج مردمی را به بدنه نیروهای مسلح و نظام متصل کردند. ایشان همچنین یار مورد اطمینان حضرت امام در جبههها بودند. این نعمت به لطف و عنایت الهی هنوز هم در نظام اسلامی جریان دارد. دشمنان اسلام و انقلاب در صدد هستند با تحریف واقعیات جنگ، مردم را از این گنجینههای دفاع مقدس محروم کنند و بیان این واقعیات بعد از 30 سال نشان میدهد دفاع مقدس نیاز به تولید محتواهای بیشتر دارد تا کمین تحریف دشمن در این میدان کارساز نیفتد.
🔴 (نویسنده: فرهاد مهدوی)
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از معیار
✅یادداشت/
💯 فرافکنی نکنید!
🔻سیر افزایشی فشارهای اقتصادی و معیشتی به مردم عزیز ایران، امروز گزارهای غیرقابل انکار در کشور است؛ اما نحوه تحلیل آن و بررسی علت یا علل مسائل اخیر کشور طبیعتاً اختلافی بوده و هر مسئول و جریان سیاسی دیگری را مقصر وضعیت به وجود آمده میداند. در این باره نکاتی مطرح است که مرور آنها میتواند مفید باشد:
❌نکات تحلیلی:
🔹1ـ بررسی علتشناسی مسائل امروز ایران برای برون رفت از آنها مهم است؛ اما مهمتر از آن، این است که اگر تأمل در این حوزه همراه با دقت نظر نباشد و صرفاً با هدف مقصرتراشی باشد، نه تنها به مقصود حل مشکلات نائل نمیشود بلکه بر گرههای بیشتر میافزاید.
🔸 2ـ یکی از این گرهها، افزایش بیشتر اختلافات جناحی و سیاسی است که اساساً باعث دلخوری بیشتر مردم میشود و در نهایت، اگر عزم و انسجامی برای حل مشکلات مشاهده نشود، مجال برای پیدایش معضل ثانویهای فراهم میشود که تبعات و آثار سوء آن به مراتب بیشتر و عمیقتر از مشکلات اقتصادی خواهد بود و آن، سایش و کاهش سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی به دولت، مجلس، قوه قضائیه و به طور کلی به نظام اسلامی است. 3ـ این مقصد، همان هدف راهبردی چهل ساله دشمنان انقلاب و نظام دینی برآمده از آن است و تنها عاملی که میتواند زمینهساز حل مشکلات باشد، پذیرش مسئولیت است. در این باره همه مسئولان در قوا و نهادهای مختلف با رویکردی انقلابی و شجاعانه مسئولیت اقدامات و تصمیمات خود را بپذیرند و از دادن آدرس غلط بپرهیزند، میتوان به مرحله دوم رسید که به راهحل مشکلات فکر کردن و اجماع کردن است. 4ـ مردم امروز از دست مسئولی که با فرافکنی میخواهد مسئولیت را از روی دوش خود بردارد ناراحت هستند و بیشتر از آن، از تحلیل و تفسیرهای افراد و جریانهایی که به دنبال صید ماهی مقصود سیاسی خود از آبگِلآلود شرایط کنونی کشور هستند و فرار به جلوی آنها نه تنها زمینهساز سازش نخواهد بود؛ بلکه میتواند با نمایش تصویری برهم ریخته از داخل، دشمن را به محاسبه غلط بیندازد!
🔺 نکته راهبردی: امنیت ملی و سرمایه اعتماد عمومی نظام اسلامی نباید وجهالمصالحه بازیهای سیاسی افراد و جریانها قرار گیرد. جمهوری اسلامی از این مرحله با اتکا به ظرفیتهای داخلی عبور خواهد کرد، همان طور که در طول چهار دهه گذشته در پرتو صبر و ایستادن روی پای خود به جایگاه امروز رسیده است. این موضوع تنها منوط به یک شرط است و آن اینکه متحد و منسجم ذیل راهبری رهبر معظم انقلاب کار کنیم و فرافکنی نکنیم!
🔵 (نویسنده: فتحالله پریشان)
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از معیار
✅یادداشت/
🛑آمریکا به دنبال جبران شکست خود در سوریه است
🔻 آمریکا از سال 2011 با پشتیبانی از گروه تروریستی داعش به دنبال براندازی دولت مردمی سوریه برآمد. کمک به داعش بعد از مدتی از طریق همراهی نیروهای تروریستیـ نظامی آمریکا ادامه یافت، ولی آمریکا هرگز به اهداف خود در سوریه نرسید، البته همچنان تلاش دولتمردان آمریکایی بر تأثیرگذاری در ساختار قدرت آینده این کشور از طریق اعمال فشار و نفوذ در قانون اساسی جدید این کشور متمرکز شده است.
🔷گزاره خبری: رئیسجمهور سوریه در مصاحبهای اعلام کرده است: «آمریکا و متحدانش به کار کمیته قانون اساسی سوریه به شکلی سازنده اهمیت نمیدهند و خواستههای آنها تضعیف دولت سوریه و تجزیه این کشور است و واشنگتن بر بسیاری از مناطق و کشورها قانونهای اساسی تحمیل کرده تا آنجا را به فتنه و هرج و مرج بکشد.»
🔺گزاره تحلیلی: حضور مستقیم آمریکا در کنار تروریستهای داعش و دلارهای سعودی نتوانست این کشور را به اهداف شوم خود در سوریه برساند. ایجاد ائتلافی از کشورهای حامی تروریستها در سوریه و ارسال پیشرفتهترین سلاح نظامی به داعش و گروههای همتراز آن تنها بخش جزئی از تلاش آمریکا برای تسخیر سوریه بود، اما نتیجه آن شکست سنگین ایالات متحده و همپیمانان آن در سوریه تا به امروز بوده است. از این رو کاخ سفید به دنبال دخالت در ساختارها و قوانین سوریه برآمده است تا اهداف خود را با هزینه کم و به صورت به ظاهر قانونی به دست آورد، سیاستی که رویکرد جدید غرب در قبال کشورهای مخالف خود در وضعیت کنونی تلقی میشود. حال که سوریه در نبرد میدانی بر آمریکا غلبه پیدا کرده، نباید اجازه نفوذ آمریکا در ساختارها و قوانین خود را بدهد. با این حال باید متذکر شد که جایگاه سوریه از لحاظ داشتن قدرت تصمیمگیری و استقلال به مراتب بالاتر از کشورهایی همچون عربستان، امارات و سایر کشورهای وابسته به آمریکاست. در وضعیت فعلی سوریه به عنوان فاتح نبرد با آمریکا و متحدان آن، در جامعه بینالمللی مورد پذیرش است و کشورهای مختلف یکی پس از دیگری سفارت خود را در دمشق بازگشایی میکنند.
🔴(نویسنده: اکبر معصومی)
#نشستهایبصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
#روشنگری
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از معیار
💯سفیر اتریش در تهران: ایران خیلی جلوتر از کشورهای اروپایی است
✅ «استفان شولتس» در گفتوگو با «همشهری» اذعان کرد: «تهران یک شهر سرزنده است. متروی تهران دسترسی به نقاط مختلف شهر را راحت کرده و هنوز هم در حال توسعه است؛ خطوط ویژه اتوبوسرانی هم فوقالعاده است. ۲ تا از فرزندانم چند وقت قبل در تهران عمل جراحی داشتند؛ باید بگویم که کیفیت خدمات پزشکی در تهران با وین برابری میکند. استفاده از فنّاوریهای مدرن در زندگی شهری در تهران بسیار مشهود است؛ انقلابی که در حوزه فنّاوریهای اطلاعاتی و ارتباطی در اینجا رخ داده، بسیار قابل توجه است. ایران در این حوزهها خیلی جلوتر از بسیاری از کشورهای اروپایی ازجمله کشور خود من است.»
#نشستهایبصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
#روشنگری
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از معیار
❌سناریوی آینده تکفیریها برای ایران
💢براساس آخرین اطلاعات به دست آمده، شرکتهای امنیتی تحت فرمان سازمان اطلاعات ترکیه در روزهای اخیر گروه جدیدی از عناصر تروریستی را از مناطق در تصرف در کشور لیبی و مناطق اشغالی سوریه به کشور آذربایجان منتقل کردهاند.
❇️به گفته منابع میدانی، سازمان اطلاعات ترکیه در دور جدید تلاشها، بیش از ۵۳۰ نفر از عناصر تروریست را به خاک آذربایجان منتقل کرد؛ با انتقال جدید صورت گرفته تعداد تروریستها در خاک آذربایجان حداقل به ۹۰۰ نفر افزایش یافته است. براساس اطلاعات به دست آمده، عناصر گروهکهای تروریستی در لیبی از جبهههای «طرابلس، مصراته، زواره، مرغاب و سرت» فراخوانده و به آذربایجان انتقال داده شدند؛ در سوریه نیز تروریستها از مناطق اشغالی در استانهای «حلب، ادلب، لاذقیه، شمال الرقه و الحسکه» تجمیع و منتقل شدند.
💢اگر چه خروج تعداد قابل توجهی از عناصر گروهکهای تروریستی از سوریه فرصتی مناسب برای آغاز عملیات و پاکسازی مناطق اشغالی در شمال غرب این کشور است، اما باید توجه داشت حضور صدها نفر از تروریستها در نزدیکی مرزهای شمال غرب کشورمان با پشتیبانی گسترده ترکیه به بهانه بازپسگیری منطقه «قره باغ» میتواند سناریوی از پیش طراحی شده ائتلاف غربیـ عبریـ عربی برای ایجاد مشکل در خاک ایران باشد که یک خطر جدی برای منافع ملی به شمار میآید؛ به ویژه اینکه در روزهای گذشته تعداد خمپارههای شلیک شده به روستاهای مرزی کشورمان افزایش یافته است.
#نشستهایبصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
#روشنگری
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از معیار
💯 هشدار ایران به حملات نظامی قرهباغ
✅ایران حملات نظامی های جمهوری آذربایجان و ارمنستان به مناطقی از مرزهای شمالی ایران را محکوم و نسبت به عواقب خطرناک آن هشدار داد.
🔻همچنین ایران از طرفین درگیری خواست که هرچه سریع تر درگیری های نظامی را رها کنند و به میز مذاکره برگردند.
🔺علاوه بر این ایران از حملات گسترده به مناطق مسکونی در مناطق درگیری ابراز نگرانی کرد و خواهان توقف فوری آن شد.
#نشستهایبصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
#روشنگری
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از معیار
🖼 #در۱۰۰کلمه| چرا در قرهباغ صلح نمیشود
▪️۱. رییسجمهور آذربایجان گفته علت اینکه مذاکره نمیکند این است که میانجیها روی قطعنامههای شورای امنیت پافشاری نمیکنند.
▪️۲. منظور علیاف قطعنامههاییست که حدود ۳۰ سال پیش در جنگ قرهباغ صادر شد اما عملی نشد.
▪️۳. آن زمان ارمنستان توانسته بود قرهباغ کوهستانی ارمنینشین را که جزو خاک آذربایجان است از آن خود کند.
▪️۴. جنگ قبلی بدون پسگرفتن این مناطق توسط آذربایجان با آتشبس تمام شد.
▪️۵. حالا در اوج جنگ جدید برخی دوباره حرف از آتشبس میزنند.
▪️۶. اینبار ترکیه و آذربایجان میگویند: صلح نه! باید تکلیف برای همیشه مشخص شود.
▪️۷. منظور آنها عمل به همان قطعنامههاست که در آنها آمده: ارمنستان باید از قرهباغ خارج شود.
#نشستهایبصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
#روشنگری
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
✳به تاسیس دولت جدید نیازی نیست!
🔹اخیرا یکی از اعضای اتاق بازرگانی، مطالبی پیرامون کارکرد وزارت صمت بیان کردهاند که بیارتباط با بحث تفکیک ماموریت بازرگانی از صنعت و معدن نیست. ایشان گفتهاند "شخصی که در این مدت کم به عنوان وزیر انتخاب میشود، ریسک بزرگی را پذیرفته است. به این دلیل که کنترل تورم و تامین ارز، خارج از اراده وزیر صمت است و تامین مواد غذایی مورد نیاز مردم به عهده ایشان خواهد بود".
🔹اگر بخواهیم شرایط مطلوبی که این عضو اتاق بازرگانی ترسیم میکند، تحقق یابد، باید نه تنها یک وزارت بازرگانی تاسیس کنیم، بلکه وظایف کنترل تورم و تامین ارز را نیز از بانک مرکزی بگیریم و به این وزارتخانه منتقل کنیم!
این نگاه غلط به مدیریت کشور، فارغ از اینکه از تمایل طبیعی اعضای اتاق بازرگانی به خلاصه کردن اقتصاد در تجارت ناشی میشود، ریشه در یک رویکرد غلط به کارکرد دولت دارد. این نگاه میگوید اگر میخواهیم بازرگانی کشور درست شود، باید یک وزارت بازرگانی داشته باشیم. دقیقتر که میشود، میبیند خیر، همین مسئله بازرگانی به تامین ارز و کنترل تورم هم ارتباط دارد و باید متولی این امور هم وزیر بازرگانی باشد. در آینده دقیقتر هم بشود، خواهد دید که برای انجام بازرگانی، یک سری زیرساختها نیز نیاز است و فیالمثل پیشنهاد خواهد کرد که چون تجارت از دریا و جاده انجام میشود، باید مدیریت این امور نیز از سازمانها و دستگاههای دیگر گرفته شده و به وزارت بازرگانی سپرده شود. همین طور که پیش برویم، کم کم نیاز به تشکیل یک دولت دیگر با عنوان وزارت بازرگانی برای اداره امور خواهیم بود!
🔹فلسفه تشکیل دولت در همینجاست. وظایفی در اداره کشور شناسایی شده، میان دستگاهها تقسیمکار شده و در اصل ۱۳۴ قانون اساسی، رئیس جمهور موظف به هماهنگی میان این دستگاهها و نظارت بر اقدامات آنها شده است. یعنی این رئیسجمهور است که متولی اتخاذ تدابیر و تدوین برنامه و تعیین خط مشی برای حل مسائل، تقسیم کار میان دستگاهها، هماهنگی میان آنها و نهایتا جمعکردن کار است. ما تقریبا هیچ مسئله بخشی در کشور نداریم که حل آن فقط از عهده یک وزارتخانه بر بیاید. اگر بخواهیم مسائل کشور توسط یک وزارتخانه حل شود، باید کل دولت را به آنجا منتقل کنیم! این آشفتگی و سردرگمی وقتی پیش میآید که رئیسجمهور وظایف خود را درست نشناسد یا درست انجام ندهد.
🔹اخیرا همکارانم در دفتر اقتصاد و مدیریت مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی اجرای سیاستهای کلی، تدابیر ابلاغ شده از سوی رهبر حکیم انقلاب در رابطه با موضوع ارز را استخراج و دستهبندی کردهاند که این گزارش نشان میدهد برای حل مسئله ارز، ۳۲ تکلیف برای ۱۱ دستگاه دولتی وجود دارد. از سازمان برنامه و بودجه تا وزارت نفت، از ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز تا بانک مرکزی، هر کدام وظایفی دارند که باید انجام دهند تا نظام ارزی کشور سامان یابد. بدیهی است که وقتی حل مسئله ارز صرفا از بانک مرکزی خواسته شود، رئیس بانک مرکزی بیاید گلایه کند که وقتی قاچاق انجام میشود، من چگونه نرخ ارز را کنترل کنم؟ با این موضع رئیس کل بانک مرکزی، آیا باید برای حل معضل، مبارزه با قاچاق را به بانک مرکزی بسپاریم؟
🔹اگر بخواهیم مسئله ارز حل و فصل شود، این رئیس جمهور است که باید انجام آن ۳۲ تکلیف توسط ۱۱ دستگاه مکلف را مدیریت کند. اگر رئیسجمهور وظیفه خود در مدیریت فرابخشی امور را انجام ندهد، تعارضها و ناهماهنگیها میان بخشهایی که رابطه سلسلهمراتبی با یکدیگر ندارند و از هم دستور نمیگیرند، اوضاع را روز به روز وخیمتر خواهد کرد. طی سالهای گذشته کشور از این ناحیه لطمات زیادی دیده است.
جبرائیلی