🔴ویروس کرونا خطرناکتر است یا کرونا های سیاسی؟
✍سید علیرضا آل داود
کرونا با رعایت یک سری نکات بهداشتی نظیر ماسک زدن، دست ندادن و روبوسی نکردن، دست ها را مرتب شستن، پرهیز از غذا خوردن در رستورانها و فست فود ها و... قابل کنترل است.
اما مقابله با کرونا های سیاسی بسیار خطرناکِ غربگرا کنترلش راحت تر از کنترل کرونا است!
راه حلش آسان است: شرکت حداکثری در انتخابات و رای ندادن به کرونا های سیاسی غربگرا و کوتوله های سیاسی منحرف...
باور کنید در ووهان بیش از ۱۷ میلیون نفری چین تعداد محدودی بر اثر کرونا فوت کرده اند! اما کرونایی به اسم آمریکا، دولت چین را سالها با خسارات شدید اقتصادی، سیاسی، اجتماعی،فرهنگی و... آلوده کرده است...
بیایید با انتخاب اصلح به کروناهایی که با کم کاری و غربگرایی چند سالی است به جان انقلاب افتاده اند را ریشه کن کنیم...
فردا همه باید بیاییم...
کروناهای سیاسی غربگرا ۴ سال کشور را عقب خواهند انداخت...
با نیت خالص و با تاسی از شهید والامقام حاج قاسم، به یاران مکتب سلیمانی رای دهیم نه به یاران باغیان انقلاب...
✳هشدار مهم
1⃣ اولا میزان کشندگی ویروس کورونا به مراتب از ویروس آنفلوانزا کمتر بوده، ثانیا برای پیش گیری از ابتلا به ویروس کورونا رعایت نکات مربوط به بهداشت فردی، شامل عدم تماس(دست دادن و روبوسی) با یک دیگر و هم چنین شست و شوی مکرر دست ها با آب و صابون - که بارها در همین کانال به عرض مخاطبان گرامی رسید - تنها راه موجود محسوب می شود و از این بابت جای هیچ نگرانی ای نیست، لذا هر یک از عزیزان هم وطن با رعایت بهداشت فردی، تقریبا به طور کامل خود را در برابر ویروس کورونا مصون می کنند؛ پس نگران نباشید!
2⃣ از زمان شروع پاندمی کورونا تا همین روزهای اخیر، گزارش های مردمی متعددی - از برخی دانشجویان پزشکی و ... منتشر شده که در آن ها موارد ابتلا به ویروس کورونا در ایران وجود داشته است.
🔻جدای از این که چقدر این گزارش ها صحت داشته اند - که در حال حاضر به دلایلی قصد مطرح کردن آن را نداریم - ذکر یک نکته ی بسیار مهم ضروری است:
⚠️ چه این دو بیمار قمی با ویروس کورونا فوت کرده باشند، چه علت فوتشان چیز دیگری باشد، باید مراقب باشیم عده ای با #عملیات_روانی و سوء استفاده از این حادثه ی تلخ، اذهان مردم را که در این روزهای حساس کاملا درگیر #انتخابات بسیار مهم پیش رو است، به این سمت منحرف نکنند.
✳شاید عده ای می خواستند خبر ابتلا به کورونا دو روز مانده به انتخابات رسانه ای شود تا بلکه اندکی هم که شده، از شور انتخاباتی مردم بکاهند!
حواسمان باشد فریب نخوریم.
#کورونا
#انتخابات
✳مشارکت حداکثری در برابر فشارحداکثری
🔻دشمن برای ضربه به امنیت ملی ج. ا. ایران با همه ظرفیتهای سیاسیـ اقتصادی و رسانهای به دنبال کاهش مشارکت در انتخابات مجلس یازدهم است تا مشارکت حداقلی را به پای ثمردهی درخت بیریشه فشار حداکثری بگذارد. دلارها و دینارهایی که خود نشان و گواهی است برای اهمیت حضور و مشارکت حداکثری؛ برخی از تأثیرات مشارکت حداکثری در شکست راهبرد فشار حداکثری عبارتند از:
1⃣ نمایش اعتماد ملت و حاکمیت: از اهداف اصلی دشمن در راهبرد فشار حداکثری ایجاد دوگانه حاکمیتـ ملت با حربه تحریم اقتصادی است. به موازات تشدید تحریمها، دشمن به دنبال خطای ادراکی و القای این انگاره ناصحیح است که بانی مشکلات اقتصادی حاکمیت اسلامی ایران است و مردم ایران میتوانند با فاصله گرفتن از حاکمیت و نظام، شاهد کاهش تحریمها و رفاه بیشتر باشند.
2⃣ نمایش وحدت و وفاق ملی: ترامپ به شخصه در سه سال گذشته مترصد فرصت و بهانهای بوده که از یک اجتماع اعتراضی چند نفره کوهی ساخته و تعبیر به اختلاف و تشتت در داخل ایران کند. جملهای که ترامپ متوهمانه تکرار کرده، این بوده است: «خیابانهای ایران از زمان روی کارآمدن من تغییر کرده است و مردم به دنبال تغییر نظام هستند!».
🔹مشارکت حداکثری موجب نمایش وحدت، همدلی، وفاق ملی و به رخ کشیدن عزت و اقتدار ملی به جهانیان خواهد بود. چنانچه مشارکت حداکثری با انتخاب نمایندگان اصلح و استکبارستیز همراه باشد، شاهد تغییر نه در خیابانهای تهران، بلکه در سیاستهای متوهمان کاخ سفید خواهیم بود.
3⃣ پیروز جنگ ارادهها: رهبر انقلاب در اردیبهشت ۱۳۹۸ نوع خصومت آمریکا با جمهوری اسلامی ایران را در قالب «جنگ ارادهها» تبیین فرمودند. در جنگ ارادهها، برنده جنگ طرفی است که بتواند با طراحی و تولید شوکهای سیاسی و رسانهای بر دستگاه ادراکی حریف تأثیرگذار باشد.
4⃣ مشارکت حداکثری ضامن امنیت پایدار: یکی دیگر از اهداف دشمن در راهبرد فشار حداکثری «امنیتزدایی» است. «جنگ احزاب»، «فتنه ۹۸» و «امنیت» از کلیدواژههای مهم در بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در سال جاری است و معظمله بزرگترین لطمه به یک کشور را سلب امنیت از آن میدانند.
هدایت شده از ایتا انقلابی
🔴دعوت سپاه از مردم برای حضور در انتخابات
🔹حضور حداکثری سیلی محکم به امریکا
🔹مجلس قوی پشتوانه ارتقای قدرت ملی و نویدبخش رفع مشکلات اقتصادی مردم است
🔹تحقق راهبرد "ایران قوی" نیازمند "مجلسی قوی" و برخوردار از اراده، اقتدار و انگیزه برای حل مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم و ایستادگی مقتدر در برابر دشمنان در دفاع از منافع ملی و آرمانهای انقلاب و میهن اسلامی است.
🔹حضور متراکـم و آگاهانه مردم در پای صندوقهای رای ، آن هم در امتداد یوم الله تشییع ، تکریم و بدرقه سردار دلها حاج قاسم سلیمانی به ابدیت، حماسه شگفتیساز و معجزگون دیگری را در تاریخ انقلاب اسلامی و ایران عزیز خلق مي کند
🌸 @eitaa_enghlabi
🔴حسن روحانی چند روز قبل: دولت در انتخابات لیستی ندارد.
واعظی در پاسخ به روزنامه "همشهری": فهرست انتخاباتی ما برای روز جمعه همان فهرست کارگزاران است و بیش از ۱۵۰ نامزد در سراسر کشور داریم.
#بدون_شرح
*علی قلهکی*
هدایت شده از صدای انقلاب
sedayeenghelab119.mp3
3.96M
🔸 #صدای_انقلاب شماره: 119
💠 کاسبان ترس خیالی
🔹 آیا تا کنون جن دیدهاید؟!
#انتخابات
#مجلس
🆔 @sedayeenghelab_ir
✳به چه کسانی باید رأی داد؟
«حسین شریعتمداری» در آستانه برگزاری انتخابات مجلس، در یادداشتی نوشت:
۱- خدای مهربان بر درجات شهید همت فرمانده لشکر خطشکن محمد رسولالله(ص) بیفزاید، ایشان به رزمندگان توصیه میکرد اگر در جریان عملیات و یا بعد از آن، در میدان پراکنده شدید و محل استقرار نیروهای خودی را گُم کردید، نگاه کنید و ببینید، دشمن کدام نقطه را میکوبد، آنجا محل استقرار نیروهای خودی است. کاربرد این فرمول فقط در عرصه جنگ نظامی نیست، بلکه در تمامی میدانهای درگیری با دشمن میتوان از این فرمول برای شناسایی جبهه خودی استفاده کرد.
۲- این روزها، در گرماگرم انتخابات مجلس شورای اسلامی، هر یک از گروهها و احزاب سیاسی با تابلوها و شعارهای متفاوت به میدان آمدهاند. این شعارها اگرچه با یکدیگر تفاوتهایی دارند ولی تقریبا تمامی آنها ظاهری مردمپسند دارند. در این حالت، اگر قرار باشد که انتخاب نامزدها بر اساس آنچه روی تابلوها نوشته شده و یا در شعارها مطرح میشود صورت بپذیرد، احتمال خطا در گزینش نامزدها وجود دارد و برخی از این خطاها میتواند نتیجه فاجعهباری نیز در پی داشته باشد. از این روی توصیه شده است که در انتخاب نامزدها فقط به تابلوها و شعارها تکیه نشود و -به حق- تاکید شده است که انتخابکنندگان به مواضع و عملکردها، سابقهها و هویت واقعی نامزدها نیز توجه داشته باشند و چنانچه تحقیق و بررسی درباره تک تک نامزدها برایشان امکانپذیر نیست به کارشناسان مومن و متعهد مراجعه
کنند و...
۳- در این میان اما، توصیه و فرمول شهید همت میتواند در گزینش نامزدهای صاحب صلاحیت نقش تعیینکننده و کارسازی داشته باشد. فرمول یاد شده یک گزاره کاملا علمی و منطقی است، چرا که دشمن با شخصیتها و جریاناتی سر جنگ داشته و به آنان حمله میکند که حضور و فعالیت آنان را به زیان خود و در تعارض با منافع خویش میبیند و در همان حال از شخصیتها و گروههایی حمایت میکند که مواضع و عملکرد آنها را با منافع خود همسو و منطبق میداند. کجای این واقعیت قابل انکار و یا حتی قابل تردید است؟!
حالا فقط با یک نیم نگاه به آنچه طی چند سال اخیر شاهد بودهایم، به وضوح میتوان دید که دشمنان ایران اسلامی با کدام افراد و جریانات سیاسی بیشترین درگیری و کینهتوزی را داشتهاند و در مقابل، از کدام گروه و طیف سیاسی بیشترین حمایت را به عمل آوردهاند؟! درک این نکته فقط با یک مراجعه کوتاه به اخبار و گزارشهای موثق به آسانی ممکن است... نیست؟!
۴- مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا با صراحت اعلام کرده است که مردم ایران باید طعم تلخ گرسنگی را بچشند تا به خواستههای ما تن بدهند. ترامپ از ضرورت فشار سنگین معیشتی بر مردم ایران سخن میگوید و از آن با عنوان یکی از موثرترین اهرمها برای به زانو درآوردن کشورمان سخن میگوید. اکنون خودتان قضاوت کنید که از یک سو، دشمن چرا نباید از این طیف حمایت کند؟! طیفی که خواسته یا ناخواسته زمینه تحقق اهدافش را فراهم میآورد و از سوی دیگر بدیهی است که باید از قدرتگرفتن جریانی که در مقابل خواستههای آمریکا مقاومت میکند، ابراز نگرانی کند؟! و این هر دو را به آسانی در مواضع و عملکرد جریانات یاد شده میتوان
یافت.
۵- ممکن است گفته شود که دشمن هم از فرمول یاد شده با خبر است، بنابراین با حمایت از یک طیف سیاسی در پی بدنام کردن آن در افکار عمومی است! این نظریه در صورتی مورد قبول است که مواضع و عملکرد جریانات یاد شده با خواستههای دشمن همخوان و همسو نباشد. ولی اگر این همسویی وجود داشته باشد، حمایت دشمن را نمیتوان تاکتیکی و غیر واقعی تلقی کرد!
🔴چرا مجلس قوی؟!
🔹در راهبرد آمریکا، کاخ سفید تنها یکسال فرصت دارد تا با بهرهگیری از جریان نفوذ و غربگریانِ درون حاکمیت، مدل بهینه شده قطعنامه ۵۹۵ را به ایران تحمیل نماید.
🔹فرآیندی که از منظر آمریکا، شهادت #سردار_سلیمانی میبایست نقطه عزیمت و شروع آن میگردید و در ادامه قرار بود با رویگردانی اجتماعی، انتخابات در ایران کم فروغ برگزار شده و با تشکیل مجلس #ضعیف مسیر جریان نفوذ و غربگرایان برای پذیرش مدل بهینهی قطعنامه ۵۹۸ (برجام منطقهای و موشکی) بازگشایی گردد. با این شرایط، انتخابات پُرشور، رای سدید و محکم و همچنین تشکیل #مجلس_قوی، یکی از ارکان اساسی برای مقابله با آمریکا و جریان نفوذ است.
🔹در همین رابطه رهبر معظم انقلاب (98/11/29) فرمودند : "انتخابات، خنثیکنندهی بسیاری از نیّتهای شومی است که آمریکاییها در ذهن دارند، صهیونیستها در دل دارند علیه کشور؛ انتخابات این نیّتهای شوم را خنثی میکند. این انتخابات، بدلفنّ مکر و کید دشمنان ایران است."
#وحدت #مجلس_قوی #ایران_قوی
دکتر رضا سراج
هدایت شده از آنتی نفوذ
@Mohsen5541
⛔️اخبار مهم انتخاباتی
🌹میزان مشارکت مردم قم در انتخابات. 76 در صد ، انشالله
۱.حزب کارگزاران از ساعت ۹ تا ۱۳ امروز که ممنوعیت تبلیغات می باشد، تبلیغات وسیعی در سراسر شرق و شمال تهران انجام داد و صدها هزار نسخه لیست خود را به درون خانه های مردم یا جلوی در خانه ها ریخت و پاچ نمود.
۲. حجت الاسلام آقاتهرانی ادعای یامین پور مبنی بر حذف بخاطر حمایت از قالیباف را تکذیب کرد.
۳. خاتمی در جلسه فوری با شورای مشورتی از ضرورت تبلیغات وسیع در زمینه شیوع بیماری کرونا سخن گفت و ادعا نمود با این شایعه می توان با یک تیر دو هدف را نشانه گرفت!!!
۴. معصومه ابتکار در یک اقدام خلاف قانون از یک تریبون دولتی در استان تهران به نفع لیست تکرار خاتمی و روحانی سخنرانی کرد.
۵. یکی از لیدرهای رسانه ای نزدیک به احمدی نژاد (جریان انحرافی) توصیه کرد باید از افرادی که بعنوان اسب تروای ما در انتخابات تایید شده اند حمایت نماییم. برخی ناظران افردای مانند شهبازی و اشتری و جمعی با پوشش عدالتخواهی را همان افراد نفوذی حامی مشایی و بقایی معرفی می کنند.
۶. بر اساس نظرسنجی های یک نهاد معتبر، میزان مشارکت در انتخابات در شهر تهران ۳۵، استان ۴۰ و کل کشور ۶۵ درصد می باشد. استان #قم با ۷۶ ، خراسان جنوبی ۷۰، کهگیلویه و بویر احمد ۶۹، چهارمحال و بختیاری ۶۶، زنجان ۶۵ و استان کردستان با ۴۴، سیستان و بلوچستان ۴۱ از جمله استانهای با مشارکت بالا و پایین در کشور می باشند.
۷. محمدباقر قالیباف در صدر نظرسنجی های انتخاباتی در تهران قرار دارد. رتبه دوم متعلق به حجت الاسلام نبویان، سوم حجت الاسلام آقاتهرانی، چهارم سیدنظام الدین موسوی و... می باشد.
۸. ویروس کرونا یک شبه آن هم یک روز مانده به انتخابات ناگهان نمی تواند هوشمند وارد عمل شود بلکه یک شیطنت و خباثت در حوزه وزارت بهداشت روحانی و رسانه های دولتی در حال وقوع است. امیدواریم مدعی العموم علیه دولت روحانی (بخش بهداشت و رسانه) وارد عمل شود و اعلام جرم کند. اولین رسانه ای که به نقل از ایرنا (رسانه دولت) وارد معرکه شد، بی بی سی انگلیسی بود.
#خیانت_خواص
https://eitaa.com/antinofoozeqom