هدایت شده از معیار
✅یادداشت/ پاسخ به اعتماد
🔻بعد از فرازونشیبهای زیاد و یک وقفه طولانی پنج ماهه که وزارتخانه مهم صنعت، معدن و تجارت که در خط مقدم جنگ اقتصادی است با سرپرست اداره میشد، نمایندگان مجلس شورای اسلامی با ۱۷۵ رأی موافق، ۸۰ رأی مخالف و ۹ رأی ممتنع به «علیرضا رزمحسینی» گزینه پیشنهادی این وزارتخانه رأی اعتماد دادند.
🔹نکات تحلیلی: 1ـ وزارت صمت که سه حوزه مهم اقتصادی صنعت، معدن و تجارت ایران را شامل میشود به نوعی بیشترین سهم اقتصادی کشور را داراست. این وزارتخانه تعامل گستردهای با سایر بخشهای اجتماعی، اقتصادی و سیاسی جامعه ایران دارد و میتواند یکی از مؤثرترین پیشرانهای اقتصادی کشور باشد. 2ـ برنامهها و سیاستهای درست وزارت صمت میتواند علاوه بر رضایتمندی مردم، ساماندهی معیشت جامعه، تصویر روشنی از وضعیت و توان آینده اقتصادی ایران به نمایش بگذارد و فراتر از آن میتواند اقتدار و کارآمدی کشور را برای دستیابی به امنیت، عدالت، رفاه، آزادی، استقلال و عزت ملی تقویت کند. 3ـ ارتباط گسترده این وزارتخانه با بخشهای مختلف مانند حوزه پولی و بانکی، بورس، تولید، توزیع، اشتغال، واردات، صادرات، ارتباط بین مصرفکننده و تولیدکننده میزان اثرگذاری و اثرپذیری از این بخشها نشانگر اهمیت بالای وزارت صمت است.
🔺نکات راهبردی: از آنجا که وزیر محترم فردی با تجربه و توانمند است، در ابتدا باید وضعیت آشفته بازار را کنترل کند. پس از مهار آشفتگی بازار، سامانههای نظارت بر کالا را فعال کند تا ضمن شکستن انحصار در بخشهای مختلف صنعت، معدن و تجارت، عدالت در توزیع کالاهای اساسی را سرلوحه اقدامات فوری قرار دهد. از سویی دیگر چند اقدام اساسی همچون حل مشکلات واحدهای بحران زده، احیا و فعالسازی معادن کوچک، تنظیم بازار فولاد، فعال کردن دیپلماسی اقتصادی و تجاری در سفارتخانههای خارج از کشور، توسعه صادرات و مبادلات مرزی، زنجیره تأمین کالا، نظارت و حمایت از حقوق تولیدکنندگان و مصرفکنندگان، جلوگیری از فساد اداری و توجه ویژه به صنعت خودرو میبایست در دستور کار وزیر جدید باشد. مضاف بر اینها استفاده از نیروهای جوان، انقلابی، متخصص و وفادار به نظام و انقلاب که دارای روحیه جهادی باشند، اگر در صدر برنامههای وزیر جدید باشد، موفقیت او دوچندان خواهد شد.
🔴(نویسنده: علی قاسمی)
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از معیار
💯رسانه صهیونیستی: ایران یک «ابرقدرت پهپادی» است/
✅روزنامه «جروزالم پست» نوشت: «ایران یک قدرت پهپادی و یکی از کشورهایی است که شمار زیادی پهپاد کوچک و بزرگ تاکتیکی و انتحاری را میسازد. ایران در تلاش است نشان دهد یکی از قدرتهای جهانی در تولید سلاح و بسیار فراتر از مهندسی معکوس ادوات روسی، چینی یا کره شمالی است.»
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از معیار
7.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅کلیپ/
💯موضوع: ماجرای انتقال تجهیزات نظامی به ارمنستان، از شایعه تا واقعیت
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
ما تشنه مرگ و خون مردم ایرانیم (!)
🔹اواخر مهر پارسال، اعتراضات خیابانی در لبنان شکل گرفت. برخی اضلاع طیف 14 مارس که متهم اول فساد و ناکارآمدی دولت هستند، کوشیدند در آتش آشوب و بی ثباتی بدمند. اما سید حسن نصرالله به جای گروکشی و سوار شدن روی موج اعتراضات، آب بر آتش فتنه ریخت و گفت:
🔻«باید مسئولانه سخن گفت. همه باید در برابر شرایط خطیر کشور مسئولیتپذیر باشند. برخی میخواهند از مسئولیت شانه خالی کنند. این، نشانه فقدان عِرق ملی و ارزشهای اخلاقی و انسانی در قبال سرنوشت مردم است.
🔻شایسته نیست برخی که در همه دولت ها حضور داشتند، اکنون سوار بر موج شده و مطالبه مبارزه با فساد کنند. با بحران جدی درخصوص عدم اعتماد مردم به مقامات مواجهیم. از کنارهگیری دولت حمایت نمیکنیم و دلیل آن هم این است که امکان ندارد دولت جدید طی یک سال تشکیل شود».
🔹با این حال، حریری آبان 98 استعفا کرد و به جای وی، حسان دیاب و سپس مصطفی ادیب مامور تشکیل کابینه شدند. اما آن دو هم تحت فشار خارجی استعفا دادند و وضعیت بیدولتی برای 11 ماه ادامه یافت. پیشبینی سید حسن نصرالله کاملا درست بود؛
🔹هر چند او بیش از هرکس نسبت به سوء مدیریت دولت طی سه دهه گذشته معترض بود، اما نگذاشت کسی بنزین روی آتش دشمن ساخته بریزد.
🔹این رفتار حکیمانه، از فرمانده شجاع و نافذالبصیرهای صادر شد که «تزیپی لیونی» وزیر خارجه اسبق رژیم صهیونیستی دربارهاش گفته بود «هرگاه نصرالله سخنرانی میکند، ما در اسرائیل خود را میبازیم».
🔹ایران، پایتخت مقاومت است و به همین دلیل، دشمن منفعل و نگران از سرنوشت غربگراها، مجبور است به برخی «لیبرال- داعش» ها دستور خود زنی بدهد؛ فشار به دولت برای استعفا. این همان کاری است که مدعیان حمایت از خاتمی، با شعار عبور از خاتمی و خروج از حاکمیت در آخر دولت اصلاحات مرتکب شدند.
🔹عایدی دشمن چیست؟ ایجاد بیثباتی سیاسی و مدیریتی وسط جنگ اقتصادی، مظلومنمایی به نفع طیف غربگرا که متهم به سوءمدیریت و مورد اعتراض مردم است، ممانعت از انباشت عبرتهای اعتماد به دشمن، و متهم کردن نظام به اینکه نگذاشت دولت کار کند، و... سناریوهای بعدی.
🔹افراطیون مدعی اصلاحطلبی سه سال قبل تیتر زدند که منتقدان دولت، دنبال پروژه «عبور از روحانی» هستند اما پس از دیدن افول شدید محبوبیت روحانی ، جا خالی دادند و عملیات روانی استعفا را پیش کشیدند.
🔹آنها وقیحانه، آقای روحانی و دولتش را «نامزد و دولت اجارهای» خوانده بودند و اکنون در ماههای پایانی، نگاهی تاریخ مصرف گذشته داشتند. در مسئولیت نشناسی و غیر قابل اعتماد بودنشان، همین بس که مسئولیت قصور و تقصیرهای خود را نمیپذیرند. آنها با دادن آدرس اعتماد به آمریکا، در حق مردم خیانت کردند.
🔹ماموریت آنها یکی بیشتر نیست؛ همان که «اکبر گنجی» از افراطیون مدعی اصلاحطلبی چند ماه قبل فاش کرد:
🔻«ما کارمندان دولتهای راست افراطی، از طریق کروناهراسی، ایران و ایرانیان را نابود خواهیم کرد. ما کارمند رسمی بخش پروپاگاندای دولت ترامپ، جانسون، نتانیاهو و سعودی هستیم.
🔻وظیفه ما وحشتافکنی است تا با فروپاشاندن سازمان اجتماعی، مردم را به خشونت جمعی بکشانیم... گمان باطل نکنید که ما «مخالف سیاسی»، «مدافع حقوق بشر»، «فمینیست» و... هستیم؛ نه، ما فقط کارمند پروپاگاندای دولت های راست افراطی هستیم. تلویزیون، مال بنسلمان است و «منبع معتبر» هم کسی جز خود او نیست.
🔻ما تشنه مرگ و خون مردم ایرانیم. کاری را که شدیدترین تحریم های تاریخ نتوانست با ایران انجام دهد، ما موظفیم انجام دهیم».
محمد ایمانی
کمک به دولت برای فرود آرام
🔹ما با طیفی طرفیم که از وزیر و معاون وزیرش گرفته تا نماینده مجلس و صدها روزنامهنگارش، پس از سالها خیانت، به دامن انگلیس و آمریکا و فرانسه و آلسعود پناه بردند و با هدایت کارفرمایان، در آشوب سال 88 و خیانتهای بعدی نقشآفرینی کردند.
♦️آنها دو دهه قبل هم وقتی عملکرد دولت و مجلس مدعی اصلاحات، مردم را ناراضی کرد، دم از خروج از حاکمیت زدند و مدعی شدند دولت اختیارات ندارد؛ حتی خاتمی را اردک لنگ خواندند و خواستار عبور از او شدند.
🔹با این وجود، بیست سال بعد، مجددا وعدههای عوامفریبانه دادند و خسارتهای بزرگ را به کشور وارد کردند. آیا هدفی غیر از اجرای نقشه «نقطه جوش» (انباشت ناکارآمدی و نارضایتی) داشتند؟ چرا طابق النعل بالنعل بعثیهای عراق و فالانژیست های لبنان رفتار کردند؟!
✅ رهبر انقلاب با نگاهی دوراندیشانه، استیضاح و برکناری دولتمردان در ماههای پایانی دولت را به صلاح کشور و مردم نمیدانند. همچنانکه در ماههای پایانی دولت دهم (دولت آقای احمدینژاد) صلاح نمیدانستند و دیدیم که ماجرای تلخ استیضاح وزیر رفاه و کار در بهمن 1391، آوردهای جز تلخکامی برای مردم نداشت.
🔹اردیبهشت ماه امسال هم شاهد برکناری وزیر صمت توسط خود رئیسجمهور بودیم که خروجی آن، چیزی جز بیثباتی و معطلی پنج ماهه و سرریز نتایج منفی آن در بازار نبوده است. برکناری دولتمردان در ماههای پایانی، نتیجهای جز فرصتسوزی شش تا دوازده ماهه نخواهد داشت.
♦️دشمن سرگرم جنگ اقتصادی و سیاسی و رسانهای است. اما آنچه به اقدام دشمن، اثر و ضریب میدهد، ندانمکاری داخلی در کنار اختلالهای عمدی است. برای نیروهای انقلابی هم مثل مردم، تحمل برخی بیتدبیری و سوءمدیریتها سخت است.
🔹آنها پیش و بیش از همه، نسبت به این رویکردهای غلط هشدار دادند و اکنون آن نگرانی، عمومی شده است. حتی دولتمردانی که مقامات آمریکایی را مودب و قابل اعتماد و امضایشان را تضمین میدانستند، آنها را لعنت میکنند.
♦️اکنون فراتر از دو رویکرد خلاف مصلحت (کنار زدن دولتمردان یا انفعال مطلق)، مسیر سومی را میشود رصد کرد که با وجود همه دشواریهایش، به مصلحت نزدیک تر است. اهتمام به همدلی و کمک برنامهای به دستگاههای مختلف دولتی در کنار مطالبهگری و نقد منصفانه.
🔹جریان انقلابی، با وجود داشتن انتقادات جدی، میتواند برنامههای همدلانه موردی را با هر یک از وزارتخانهها و مدیریتهای اقتصادی در جهت کاهش مشکلات تعریف کند و به سالم فرود آمدن هواپیمای دولت در ماههای پایانی کمک رساند.
♦️باید حتیالمقدور، بین دولت و طیف سیاسی خواستار عبور از آن، فاصلهگذاری کرد و ضمن حفظ ثبات سیاسی و اجرایی، میدان مانور را از نفوذیهای دشمن گرفت.
محمد ایمانی
هدایت شده از معیار
✅سوالات وارده در کانال های ثامن
👌 سوال دوم؛
❌ چرا آقای روحانی اقتصاد و بورس را به امان خدا رها کرده است؟ آیا قصد راه انداختن شورش عمومی دارد؟
👈 پاسخ
🔻مشکلات اقتصادی جامعه دلایل متعددی دارد که به برخی از آنها اشاره می شود:
یکم) در دهه های گذشته و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی تلاش های زیادی برای استقلال عمل در ابعاد مختلف صورت گرفت مانند استقلال سیاسی یا خودکفایی در تامین تجهیزات دفاعی و ...، اما در حوزه اقتصادی علی رغم فعالیتهای زیاد در حوزه زیرساخت های اقتصادی مانند احداث جاده ها، سدها، نیروگاهها و ...، در حوزه خودکفایی منابع درآمدی، این تلاشها در تراز حوزههای پیشگفته نبوده و هر بار دشمن از حربه تحریم استفاده می کند، ما دچار مشکل میشویم.
🔸دوم) جریان نفوذ در بخشهای مختلف فعالیت میکند که یکی از مهمترین آنها بخش اقتصادی است. البته به نظر میرسد نفوذ آنها در لایههای تصمیم سازی است تا تصمیم گیری.
🔹 سوم) متاسفانه سودجویانی که در بخش خصوصی و تا حدی در بخش دولتی وجود دارند کم نیستند، اینها بیشتر از آنکه به دنبال ضربه زدن به کشور و ملت باشند، صرفا به منافع خود فکر می کنند، که البته نتیجه عمل آنها با جریان نفوذی که به دنبال ضربه زدن به کشور است فرقی ندارد.
🔺 چهارم) ضعف نظارت دولت بر بازار و بورس ناشی از ضعف تدبیر و کم تحرکی آنهاست نه از سر خیانت یا راه اندازی شورش در جامعه.
بیان چنین تحلیل و موضعی الزامات خطرناکی به دنبال خواهد داشت که علاوه بر غلط بودن، امید به حل مشکلات را کاهش داده و آشوب و بی ثباتی را جایگزین مطالبه گری صحیح از دولت خواهد نمود.
@habib49
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
چرا ایران مخالف درگیری دو جمهوری است؟
دو جمهوری آذربایجان و ارمنستان پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی از سال 1992 تا 1994 به مدت بیش از دو سال بر سر قرهباغ جنگیدند و در نهایت این جنگ با ضعف جمهوری آذربایجان و با تثبیت حضور نیروهای ارتش ارمنستان بر این منطقه، با آتشبس خاتمه یافت. دو طرف پس از آتشبس سال 1994 تاکنون بارها در این منطقه درگیری نظامی داشتهاند که آخرین آنها طی روزهای گذشته به وقوع پیوسته است. در این جنگهای کوتاه و مقطعی، بازیگرانی چون ترکیه، آمریکا و رژیم صهیونیستی نقش اساسی دارند. جمهوری اسلامی با سیاست مستقل خود بارها اعلام کرده است که این درگیریها به نفع منطقه نیست و برای مقابله با حضور و نقشآفرینی جریانهای خارجی، به سرعت باید این درگیریها فروکش کند. در خصوص چرایی مخالفت جمهوری اسلامی با تنش و درگیری میان ارمنستان و آذربایجان باید گفت؛ 1ـ خسارات و آسیبهای هر دو طرف پیامدهایی همچون ناامنی در مرزهای شمالی ایران و ورود آوارگان به ایران را در این شرایط دشوار اقتصادی و کرونایی به دنبال دارد.۲ـ رژیم صهیونیستی به وجود درگیری در منطقه نیاز دارد؛ زیرا به وسیله این ناامنی خود را به مجاورت مرز ایران میکشاند. ۳ـ تاکنون جنگ هیچ مشکلی را در منطقه حل نکرده و در واقع مشکل اصلی حل نشدن قره باغ، همین جنگطلبی است. ۴ـ کشورهای منطقه باید با مسئولیتپذیری به دنبال آرامش لازم در منطقه باشند و فریب بازی ماهرانه رژیم صهیونیستی را که به دنبال نفوذ در دو کشور ارمنستان و آذربایجان است، نخورند؛ زیرا این رژیم مجعول در سالهای گذشته نفود و حضور خود در این کشورها و تهدید مناطق مرزی ایران
هدایت شده از معیار
✅چرا جنگ قرهباغ پایانی ندارد؟
🔻قرهباغ همچنان یکی از کانونهای مهم بحران در منطقه قفقاز است. درگیریهای روزهای اخیر در قرهباغ سومین درگیری مهم از زمان توافقنامه آتشبس بیشکک در سال ۱۳۷۳ تاکنون است. درگیریهای فروردین ۱۳۹۵ و تیر ۱۳۹۹ دو درگیری شدید دیگر در این زمینه است.
🔸یکی از علل مهمی که در کنار سایر علل داخلی، منطقهای و بینالمللی باعث میشود هر از چند گاهی شاهد تبادل آتش در این منطقه باشیم دقیقاً در توافقنامه آتشبس بیشکک نهفته است. همچنان که از نامش پیداست چیزی که به جنگ چند ساله ارمنستان و آذربایجان از سال ۱۳۶۷ تا ۱۳۷۳ پایان داد نه پیمان صلح بلکه توافق آتشبس بوده است که بیش از ۲۶ سال قرهباغ را در حالت نه صلح و نه جنگ نگه داشته است.
🔺در روابط بینالملل شرایطی که بر قرهباغ حاکم است را نبرد منجمد مینامند، به این معنا که یک درگیری مسلحانه فعال به پایان رسیده اما هیچ چهارچوب سیاسی یا حقوقی و یا قراردادی که دارای ضمانت اجرایی قوی باشد، درگیری و جنگ و اشغالگری را برطرف نکرده است. تجربه تاریخ رپابط بینالملل چند قرن اخیر نشان داده است مناطق و موضوعاتی هم که وضعیت نبرد منجمد بر آنها حاکم باشد، همواره از استعداد بالایی برای شعلهور شدن زبانههای جنگ و خشونت برخوردار بوده است.
هدایت شده از آرشیو نشریات مرکز بسیچ اساتید حوزه قم
نشریه الکترونیک نباء-57.pdf
4.73M
پنجاه و هفتمین شماره نشریه الکترونیکی نبأ مرکز بسیج اساتید، مدیران و نخبگان حوزه علمیه قم؛ منتشر شد.
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
🌷اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
✳️مرکز بسیج اساتید، مدیران و نخبگان حوزه علمیه قم🇮🇷
لینک کانال: @basij_asatid_qom
لینک ادمین کانال: @ostad_basiji
.