✅شامورتی بازی انتخاباتی
♦️نظامی بودن، شغل محترمی است؛ در کنار سایر مشاغل. پر زحمت هم هست. مخصوصا خدمت نظامی در کشور ما، قرین حماسه و دادن هزینه و جراحت و شهادت است.
🔹قانون اساسی، هیچ رشته شغلی را از نامزدی ریاست جمهوری منع نکرده است. اصل 115می گوید: "رييس جمهور بايد از ميان رجال مذهبي و سياسي که واجد شرايط زير باشند، انتخاب گردد: ايراني الاصل، تابع ايران، مدير و مدبر، داراي حسن سابقه و امانت و تقوي، مومن و معتقد به مباني جمهوري اسلامي ايران و مذهب رسمي کشور".
♦️اما برخی عناصر رسانه ای حق العمل کار، مامورند و معذور. بنابراین از مافیای کارفرما نمی پرسند که چرا باید نظامیان را تخریب و علیه نامزد شدن آنها در کنار نامزدهایی از میان سایر رشته های شغلی، فضاسازی کرد؟!
🔹نگارنده، شخصا هیچ تاکیدی بر نظامی بودن رئیس جمهور ندارد. اما جای شگفتی است که افراطیون مدعی اصلاحات و اعتدال، چند ماه است علیه نامزدی چهره های نظامی فضا سازی می کنند؛ و حال آن که راسا، بدترین کارنامه مدیریت دولت ها را در سابقه خود دارند.
♦️آنها طیفی هستند که در میان شان، از حامیان ابوالحسن بنی صدر تا حامیان حسن روحانی دیده می شود. بنی صدر، حقوق و اقتصاد خوانده بود. به اصطلاح حقوقدان بود اما خیانت کرد و می خواست کودتا کند که ناکام ماند و گریخت. هاشمی، خاتمی و روحانی، نیز لباس روحانیت بر تن داشتند؛ اگر چه خلاف لوازم آن رفتار کردند.
🔹طیف هوچی، در دوران طولانی مدیریت، کشور را گرفتار عواقب بی کفایتی و سوء مدیریت فاحش خویش کرده اند، اما به جای شرمندگی، برای انتخابات هم تعیین تکلیف می کنند!
♦️در کشور ما، برترین قهرمانان ملی، شهیدانی در لباس نظامی هستند. بسیاری از این قهرمانان، شغل و کسوت دیگری داشتند، اما از سر احساس مسئولیت، لباس نظامی بر تن کردند و در خطوط مقدم دفاع همه جانبه، جان فشانی کردند.
🔹بسیاری از پیشرفت های دفاعی و اقتصادی و فنی- مهندسی و حتی سیاسی- امنیتی، مدیون این قهرمانان است. چنین نظامییان خدوم و پاکباخته ای، درست در نقطه مقابل نظامیان آمریکا و انگلیس یا برخی کشورهای آفریقایی و آمریکای جنوبی هستند.
محمد ایمانی
🔴 دنبال جنگ با ایران نیستیم‼️
🔻مککنزی ؛ فرمانده تروریستهای آمریکایی:
🔹 معتقدم که در برههای قرار داریم که خطرات بالا است. میخواهم روی این نکته کلیدی تأکید کنم، دنبال جنگ با ایران نیستیم. باور من این است که ایران هم در حال حاضر دنبال جنگ با ایالات متحده نیست.
#انتخابات1400
💠اندیشکده انگلیسی "تونی بلر": سعید محمد؛ برگ برنده سپاه پاسداران برای انتخابات 1400
🔹سعید محمد 52 ساله در سال 1987 یعنی سال های پایانی جنگ به سپاه پاسداران پیوست و ریاست او بر [قرارگاه] خاتم الانبیاء (صلی الله علیه و آله) گواهی بر وفاداری و اعتماد مطلق [آیتالله] خامنهای به او میباشد.
🔹"محمد" در مدیریت اقتصادی سپاه نقش موثری داشته و راه حلهای او برای مشکلات اقتصادی ایران - یعنی اعتقاد راسخ به "اقتصاد مقاومتی" به جای مذاکره با آمریکا - این فرمانده را به گزینه ای جذاب برای مردم ایران تبدیل کرده است.
#انتخابات1400
💠صفحه نخست روزنامه شرق
🔺«شرق» گزارشی درباره وضعیت جریان اصلاحطلب که بلاتکلیفی بهترین وصف برای آن است را عکس یک کرده و با اشاره به اینکه «تفاوت دیدگاهها بر سر چگونگی ورود اصلاحطلبان به انتخابات ادامه دارد» از «دوراهی ائتلاف و اصلاحات» میگوید
🔺گزارش نویس شرق با اشاره به گفتگوی محمدعلی ابطحی با «فردا» نوشته است: «ابطحی اعلام کرد که اصلاحطلبان یا از یک نامزد کاملا اصلاحطلب حمایت میکنند یا اگر چنین نشد، اصلا هیچ گزینهای را معرفی نمیکنند
🔺 در ادمه این گزارش نیز به نقل از محمدرضا خباز آمده است: «دو راه پیشروی اصلاحطلبان هست؛ یا با نامزد اصلاحطلب بیایند که این راه حتما بهتر است و اگر نشد بازهم به سمت یک نیروی معتدل غیراصلاحطلب بروند. با آقای ابطحی مخالفم که اگر بر یک نامزد اصلاحطلب به جمعبندی نرسیدیم باید از نامزدی حمایت نکنیم، زیرا انتهای این راه قهر با صندوق انتخابات و رأیندادن است. نباید نگاه ما صفر و صدی باشد. حمایت از نامزد غیراصلاحطلب تیر آخر اصلاحطلبان است و نباید این راه را از اساس انکار کرد»
#انتخابات1400
💠صفحه نخست روزنامه اعتماد
🔺 «اعتماد» که یکی از روزنامههای عصبانی از اصلاحات مجلس در قانون انتخابات است و در روزهای گذشته بارها به این بهانه، به مجلس تاخته است، امروز هم همین رویه را در پیش گرفته است
🔺 این روزنامه اصلاحطلب در گزارشی با عنوان «اصلاحات دردسرساز» به این اشاره کرده که «نمایندگان مجلس معیارهای رجل سیاسی- مذهبی را تعیین و دارندگان تابعیت کشور دوم را از کاندیداتوری منع کردند». معیارهایی که چندان مورد پسند رسانهها و فعالان سیاسی اصلاحطلب نیست. اعتماد در این خصوص مینویسد: «نمایندگان روز گذشته بالاخره ماده ۲ طرح اصلاحیه قانون انتخابات ریاستجمهوری را به تصویب رسانده و معیارهای رجل سیاسی و مذهبی بودن را در شرایطی مشخص کردند که از قرار معلوم هم مردان پارلمان و هم زنانش، بیتوجه به مطالبه افکار عمومی، به اتفاقنظر رسیدهاند که زنان به عنوان نیمی از جامعه، حق کاندیداتوری در انتخابات ریاستجمهوری را ندارند
🔴 #شایعه: علی لاریجانی از نقاط قوتش رونمایی کرد‼️
🔹علی لاریجانی اخیرا در جلسه ای با حلقه نزدیکش گفته است که من سه عامل مهم برای پیروزی در انتخابات ۱۴۰۰ دارم که تقریبا هیچ کدام از نامزدهای دیگر ندارند.
🔻یک. اجماع نظر اصلاح طلبان و اصولگرایان میانهرو بر روی من تا جایی که حتی ظریف هم در این بازی به ایفای نقش برای پیروزی من می پردازد. تقریبا همه کابینه..... #ادامه_دارد
🔻 #واقعیت :
چنین مطلبی در هیچ منبع معتبر و موثقی یافت نشد. گرچه میتواند به عنوان یه تحلیل مورد توجه قرار بگیرد ولی از ادبیات کلام و متن به راحتی میتوان تشخیص داد این سبک و این ادبیات نمیتواند ادبیات جناب علی لاریجانی باشد.
🖌 #سلطانزاده
✅ماموریت FATF تنگ کردن حلقه فشار بر ایران است
💠خوان زاراته معاون مدیریت مبارزه با تروریسم و جرائم مالی در وزارت خزانه داری امریکا و از طراحان تحریم های فلج کننده علیه ایران:
«برای قرار دادن ایران در تنگنا و سختتر کردن شرایط برای این کشور، به حضور کامل FATF نیاز است.»
حال بهتر می توان علت اصرارهای فراوان جریان غربگرا برای تصویب FATF را فهمید .
✅پاسخ جبراییلی به ادعای رمضانزاده درباره FATF
💠سیدیاسر جبرائیلی، کارشناس مسائل سیاسی در توییتر نوشت: در ماجرای برجام مشخص شد لیبرالهای ایرانی بدون اینکه متن برجام را خوانده باشند، برایش سینه چاک میکنند. در ماجرای FATF نیز بناست مشخص شود این جریان اساسا از اصل قصه نیز بیخبر است.
امروز به هیچ وجه بحث پیوستن ایران به FATF مطرح نیست! عیار باقی سخنانشان نیز همین اندازه است.
💠 رئيس بانک مرکزی: ۷ ميليارد دلار پول بلوکه در کرهجنوبی داريم که هزينه نگهداری هم از ما میگيرند
💠معطل سن و سال نمانیم؛
✅۳ ویژگی رئیس دولت جوان حزب اللهی
🔹مجادله راه انداختن، یا متوقف شدن در "سن و سال" نامزد جریان حزب اللهی درست به نظر نمی رسد و احتمالا مخاطب را از منطوق اصلی بیانات رهبر انقلاب درباره "دولت جوان حزب اللهی" منحرف می سازد. ایشان دست کم سه بار درباره مدیریت جوان حزب اللهی سخن گفته اند.
♦️ایشان، اول خرداد 98 در تبیین ضرورت های گام دوم انقلاب گفتند "ما یک حرکت عمومی لازم داریم برای رسیدن به چشم انداز. این حرکت طبعاً با محوریت جوان متعهد انجام میشود. جوان هم لزوماً ۲۲ و ۲۵ ساله نیست. منظورم این است که ۳۵ سالهها و ۴۰ سالهها هم جوانند. اینها می توانند در نظام مدیریت کشور، تحول عظیم ایجاد کنند".
🔹حضرت آیت الله خامنه ای همچنین ۱۳۹۹/۰۲/۲۸ خطاب به جوانان دانشجو گفتند:
🔻"اگر چنانچه ان شاء الله شما جوانها زمینه را برای روی کار آوردن یک دولت جوان و حزب اللهی آماده کنید، بنده معتقدم که بسیاری از این نگرانی های شما و غصّههای شما پایان خواهد پذیرفت.
🔻مکرر گفتهام که به دولت جوان و حزب اللهی معتقد و امیدوارم. اما معنای این حرف صرفاً این نیست که یک جوان ۳۲ ساله -من باب مثال- رئیس دولت باشد بلکه معنای دولت جوان و حزباللهی، یک دولت پای کار، آماده و با نشاط و در سنینِ کار و تلاش است که علاج مشکلات است و می تواند کشور را از راه های دشوار عبور دهد.
🔻برخی در سنین بالا نیز به معنایی جوان و پر تلاش و با نشاط هستند، مانند شهید بزرگوار حاج قاسم سلیمانی که بیشتر از ۶۰ سال داشت؛ اما اگر شهید نمی شد، او را تا ده سال دیگر نیز در همان مسئولیت حفظ می کردم".
🔹ایشان آخرین بار، مطابق آنچه در مستند "غیر رسمی" پخش شد فرمودند:
🔻 "برای اینکه جوان های مورد نظر شما مسئولیت های مدیریتی قابل توجه را، حالا نمیگویم حتما وزارت، چون مدیران رده های میانی زیادی هستند که می توانند فعال باشند، {برای اینکه} جوانها این مدیریتها را به عهده بگیرند راهش این است که دولت به وسیله یک جوان تشکیل بشود.
🔻نمی گویم حالا جوان ۲۵ ساله رئیسجمهوری بشود من باب مثال؛ و واقعا آدم متعهدی باشد. این طبعا افرادی را که انتخاب میکند که از بین جوانها خواهد بود. کلید کار این است و الّا با توصیه و با اینها خیلی صورت نمی گیرد، مشکل است.
🔻حالا مقایسه با اول انقلاب هم یک قدری مقایسه ناقصی است، یعنی اول انقلاب آدمهایی که بتوانند کارها را به عهده بگیرند و تجربه داشته باشند واقعا نبودند، الان هستند. پیرمرد هم نیست اما جوان سی و چند ساله و ۴۰ ساله هم نیست.
🔻این را وقتی داریم نمیشود، یعنی مصلحت نیست، درست نیست که ما این آدم را در رأس کار نگذاریم و از امکان کارش و از تجربهاش و از تواناییاش استفاده نکنیم. انشاءالله که برویم به سمت اینکه جوانها را در رأس کارها قرار بدهیم. دلمان میخواهد این بشود.".
🔹از مجموع این بیانات چنین بر می آید که جوان و حزب اللهی شدن مدیریت دولت، اولویت مد نظر رهبری است. در عین حال، این جوانی بیش از آن که به سن و سال برگردد، به داشتن نشاط کار، پر تلاش بودن، و روحیه تغییر طلبی انقلابی بر می گردد.
♦️در عین حال ایشان، "تجربه داشتن" را یک ضرورت کلان مدیریتی می دانند که به طریق اولی، برای ریاست جمهوری ضرورت مضاعف است؛ چرا که رئیس جمهور نفر دوم ساختار نظام است. حتی تصریح می کنند "چنین آدمی [بالای چهل سال و دارای تجربه] را مصلحت نیست که در راس کار نگذاریم".
🔹بنابراین، رئیس دولت جوان حزب اللهی، کسی باید باشد که هم دارای "نشاط کار" باشد، هم معتقد به "تغییر انقلابی"، و هم دارای "تجربه" برای موفقیت در تراز ریاست جمهوری. او می تواند چهل ساله باشد؛ یا هم سن شهید سلیمانی که هنگام شهادت ۶۴ ساله بود.
♦️تجربه و پختگی کار در تراز جایگاه دوم نظام، و نشاط جوانی، در کنار هم مهم است. او باید بتواند یک تیم هماهنگ و همدل را دور هم گرد آورد که افق بلند نگاه شان، تدارک گام دوم انقلاب است. چنین تیمی است که می تواند شعار دولت جوان حزب اللهی را محقق سازد. این مهم، با هم افزایی نامزد های انقلابی و حامیان آنها، به دست می آید نه هم فرسایی.
♦️سردار حجازی: آمریکا ۲سیلی دیگر خواهد خورد
🔹جانشین فرمانده نیروی قدس سپاه: شهادت سردار سلیمانی گرچه خیلی تلخ بود اما موردانتظار بود. مقام معظم رهبری فرمودند که تاکنون دو سیلی به صورت استکبار خورده است، یکی مراسم تشییع بود و دوم موشکباران پایگاه عینالاسد بود.
🔹براساس گفته مقام معظم رهبری، دو سیلی دیگر نیز هست که اولین سیلی شکست نرمافزاری آمریکا در منطقه است که درحال رخ دادن است و کشورهای منطقه درراستای خواست آمریکا حرکت نمیکنند و آخرین سیلی اخراج آمریکاییها از منطقه است که انشاالله انجام خواهد شد.
🔹البته اینها فقط سیلی است و انتقام سخت سرجای خود باقی میماند یعنی باید از کسانیکه امر و اقدام کردند انتقام گرفته شود اما زمان و نحوه انتقام به شرایط بستگی دارد.
✅#انتخابات1400
💠مجمع روحانیون هم پشت لاریجانی را خالی کرد
🔺ایده ائتلاف اصلاح طلبان با لاریجانی از مدتها قبل مطرح شده و فراز و فرودهای بسیاری داشته است. مخالفتها با این ایده، اما در روزهای اخیر شدت گرفته و گویا مجمع روحانیون نیز حاضر به حمایت از وی نیست.
هدایت شده از آرشیو نشریات مرکز بسیچ اساتید حوزه قم
نشریه الکترونیک نباء-69.pdf
3.85M
🗞شصت و هفتمین شماره نشریه الکترونیکی نبأ مرکز بسیج اساتید، مدیران و نخبگان حوزه علمیه قم؛ منتشر شد.
برگزیده مهم ترین اخبار مربوط به:
❇️بیانات ولی امر
❇️حوزه، مراجع و روحانیت
❇️مسائل داخلی
❇️مسائل خارجی
❇️گزارش و تحلیلهای ویژه
❇️مرکز بسیج اساتید، مدیران و نخبگان حوزه علمیه قم
⏱مدت زمان مطالعه این شماره (52 صفحه) تنها 55 دقیقه طول خواهد کشید.
#نشریه_خبری_تحلیلی_نبأ
#شماره69
#خبرنامه
#نشریه
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
🌷اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
✳️مرکز بسیج اساتید، مدیران و نخبگان حوزه علمیه قم🇮🇷
لینک کانال: @basij_asatid_qom
لینک ادمین کانال: @ostad_basiji
♦️تحلیل سید حسن نصرالله از آخرین اقدام ترامپ!
🔹سید حسن نصرالله، دبیر کل حزب الله لبنان: وضعیت منطقه نشان می دهد که ما در نهایت با آمریکا وارد جنگ خواهیم شد؛ چون دولت ترامپ، وحشی ترین و مستکبرترین و بی ادب ترین دولت در تاریخ آمریکاست.
🔴 یک سوال مهم و یک پاسخ مهم تر‼️
🔻پرسش خبرنگار شبکه سعودی #ایران_اینترنشنال از مدیر یک شبکه لسآنجلسی: چه شد که آقای خمینی با چند نوار کاست توانست انقلاب کند اما رسانه های فارسی زبان چند سال است که با این امکانات نتوانستند کاری کنند؟!
🖌 #سرخط_تحلیلے | سوال مهمی است که برای پاسخ آن ۲ پیش نیاز لازم است:
1⃣ شناخت ملت ایران
2⃣ شناخت مکتب عاشورا
🔴 به هراس افتادهاند‼️
🔻 نیروی دریایی آمریکا در بیانیهای اعلام کرد، زیردریایی «یو اس اس جورجیا» به همراه ناوهای جنگی «یو اس اس پورت رویال» و «یو اس اس فیلیپین sea» روز دوشنبه یکم دیماه از تنگه هرمز عبور کرده و وارد خلیجفارس شدند. همچنین رسانههای رژیمصهیونیستی نیز اعلام کردند که زیردریایی این رژیم از کانال سوئز عبور کرده و از طریق دریای سرخ قصد عزیمت به خلیجفارس را دارد.
در این خصوص بخوانید:
1⃣ اهل فن میداند که جغرافیای خلیجفارس بگونهای است که حضور زیردریایی در آن از اساس فاقد ارزش راهبردی میباشد. چراکه متوسط عمق خلیجفارس ۵۰ متر بوده و این محدودیت برای مانور یک زیردریایی در وضعیت غوص بسیار سخت و پرریسک بوده و در عین حال به راحتی قابل شناسایی و رهگیری میباشد.
2⃣ روزانه به طور متوسط ۸۰ فروند شناور از تنگه هرمز عبور میکند که بخشی از آنان نظامی هستند. این موضوع به هیچ عنوان پدیده جدیدی نیست، مضاف بر اینکه ناوگان پنجم تروریستهای آمریکایی در بحرین مستقر است و همواره حضور شناورهای نظامی آنان مسئلهای روتین (اما مخل امنیت منطقهای) بوده که کمتر تردد آنان رسانهای میگردد. اکنون استفاده از ابزار و ظرفیت رسانه صرفاً برای معتبرسازی تهدید علیه ایران صورت گرفته که این امر ناشی از هراس آنان است.
3⃣ برآورد آمریکاییها این است که جمهوری اسلامی نسبت به ترور شهید سپهبد سلیمانی و شهید فخریزاده در ایام منتهی به سالروز ترور شهید سلیمانی دست به انتقام خواهد زد. لذا این اقدام آنان بیشتر جنبه تدافعی برای ایجاد بازدارندگی داشته تا اینکه تهاجمی باشد. اکنون آنها در مقابل اقدام احتمالی میخواهند با ابزار رسانه و تبلیغات صرفاً عملیات روانی برای افزایش هزینه و انتقال آن به درون در جهت تغییر محاسبات ایران انجام دهند.
4⃣ خبر رسانههای رژیم صهیونیستی مبنی بر حرکت یک زیردریایی آنان به سمت خلیجفارس هم اگر صحیح باشد، آغاز یک سناریو جدیدی است که بهانه آن، حضور نظامی در منطقه برای پشتیبانی از رویکرد بازدارندگی آمریکائیها در مقابل ایران بوده، اما در حقیقت با نیت سنجش اراده جمهوری اسلامی ایران برای واکنش به حضور نظامی آنان در خلیجفارس و اجرای برنامههای بعدی میباشد.
5⃣ در کنار موارد فوق پشتیبانی و دلگرمی برای شرکای منطقهای آنان و ارتجاع عرب بخش دیگری از اهداف آنان است.
🖌 #احمد_بنافی
#انتخابات1400
💠علی لاریجانی در یک قدمی نامزدی ریاست جمهوری
🔺فضای سیاسی در کشور روز به روز انتخاباتیتر میشود و گمانهزنیها نیز درباره کاندیداهای ریاست جمهوری بیشتر و البته نزدیکتر به واقعیت میشود. به هر حال فرصت زیادی باقی نمانده و هر کدام از سیاسیونی که عزم رفتن به پاستور دارند، باید آرام آرام تکلیف خودشان، جناح سیاسی حامیشان و مردم را مشخص کنند.
🔺حدود پنج ماه تا انتخابات مانده و وقت آن است که جریانات سیاسی از فضای خواش و تمنا از کاندیداها خارج شده و بدانند که با کدام ژنرالها وارد این کارزار خواهند شد. این طور که به نظر میرسد یکی از این ژنرالها علی لاریجانی است.
#انتخابات1400
💠جزئیات جدید از «شورای وحدت» / هیات ۱۷ نفره شامل چه کسانی است؟
🔺 5 ماه بیشتر تا انتخابات نمانده و ایجاد سازوکار اجماعساز در هر دو جریان اصلاحطلب و اصولگرا در اولویت قرار گرفته است. اصولگرایان که در انتخاباتهای قبلی با «جمنا» و بعد هم «شورای ائتلاف نیروهای انقلابی» به مقصود نرسیدهاند، این بار به فکر سازوکار جدیدی افتادهاند. سازوکاری که انگار هدایت و راهبری آن را جامعه روحانیت مبارز به عهده دارد.
🔺درباره جایگاه و ظرفیت جامعه روحانیت مبارز برای هدایت جریان اصولگرا تردیدهایی وجود دارد یا حداقل اینکه اجماع نظر وجود ندارد؛ سخنگوی این تشکل، اما با اعتماد به نفسی که از سوی سایر طیفها چندان هم قابل توجه قرار نمیگیرد، از عدم تمایل به ایفای نقش پدرسالاری در جریان انقلابی میگوید!
🔺جامعه روحانیت فارغ از اینکه چقدر ظرفیت وحدت سازی داشته باشد و چقدر موفق شود، تلاشهایش را شروع کرده است. غلامرضا مصباحی مقدم نیز در تشریخ تازهترین اخبار از فعلایتهای انتخاباتی این تشکل به جلسه روز دوشنبه و جزئیات هیات عالی وحدت اشاره میکند
💢 تصمیم نهایی دولت ترامپ برای فروش بمبهای هدایت شونده به عربستان
🔻 یک منبع آگاه تایید کرده است که وزارت خارجه آمریکا به کنگره اطلاع داده است که قصد دارد مجوز فروش بمبهای دقیق هدایت شونده به عربستان سعودی را صادر کند.
🔻 مجوز فروش بمبهای هدایت شونده دقیق، به شرکت ریتون آمریکا اجازه خواهد داد تا 7500 بمب دقیق هدایت شونده و هوشمند هوا به زمین را به ارزش 478 میلیون دلار به طور مستقیم به عربستان سعودی بفروشد.
💢 پوتین سال ۲۰۲۱ را سال «علم و فناوری» نامگذاری کرد
🔻 بر اساس فرمان پوتین، این نامگذاری با هدف پیشبرد توسعه علمی و فناوری بیشتر در فدراسیون روسیه انجام شده است.
💢 قلب مردم کشورهای عربی با ایران و علیه اسرائیل است
💬 نویسنده و تحلیلگر صهیونیست:
🔻عادیسازی روابط کشورهای عربی با اسرائیل، باعث تمایل مردم این کشورها به ایران خواهد شد، چراکه آنها به فلسطین اهمیت میدهند و ارزشی برای اسرائیل قائل نیستند؛ ایران قلب این مردم را همراه خود خواهد کرد.
🔻اگر در کشورهای عربی دموکراسی حاکم بود و اراده مردم عملی میشد این کشورها نمیتوانستند با اسرائیل روابط دوستانه برقرار کنند.
🔴 نمایش بصیرت در قاب ۹ دی
🔻 یوم الله نهم دی روز بصیرت و میثاق امت با ولایت نامگذاری شده است. نهم دی پایان کننده فتنه هشت ماهه در سال ۱۳۸۸ بود، فتنه ای که با حضور و بصیرت مردم خاموش شد. باز خوانی فتنه ۸۸ نیاز هر روز انقلاب است.
1⃣ نقش بی نظیر ولایت فقیه
🔻 خطبه تاریخی ۲۹ خرداد رهبرانقلاب ، شیوه مواجهه ایشان با نخبگان و مردم، مدیریت بی بدیلی از ایشان را در مدیریت فتنه ۸۸ به نمایش گذاشت. تجربه تاریخی مواجهه امام جامعه با فتنه را می توان در فتنه جمل و نهروان مشاهده کرد. حضرت علی علیه السلام در آن دو فتنه با هر گروهی به شیوه ای برخورد کردند. برخی را نصیحت، برخی را حمایت، برخی را حصر و با برخی به شدت برخورد کردند و پس از پایان فتنه نهروان فرمودند: «فانی فقأت عین الفتنه؛ من بودم که چشم فتنه را در آوردم»( نهج البلاغه، خطبه ۹۳)
2⃣ بیداری، هوشیاری و بصیرت ملت
🔻 هدف دشمنان در فتنه، جدایی امت از امام جامعه و نظام اسلامی بود. همراهی نکردن مردم با فتنه گران پس از روشنگری های مقام معظم رهبری و نخبگان سیاسی، طراحی دشمنان را شکست داد. حضور کمی و کیفی مردم در نهم دی نشان از پیوند عمیق مردم با نظام اسلامی و امام جامعه داشت. در این فتنه عموم مردم بر خلاف برخی خواص به توصیه حضرت علی (ع) که فرمودند: «کن فی الفتنه کابن اللبون لا ظهر فیرکب و لا ضرع فیحلب؛همچون بچه شتری باش که نه پشتی برای سواری دادن دارد و نه شیری برای دوشیدن.»
3⃣ روح دیانت ناب ملت:
🔻 فتنه گران با استفاده ابزاری از دین و اعتقادات و کشاندن معترضان به نماز جمعه، حسینیه ها و محرم الحرام را فرصت مناسبی برای زنده نگه داشتن فتنه سبز می دانستند. اما توده مردم با هوشیاری، اصل را از کاریکاتور تشخیص دادند و با اعتقاد و دیانت ناب و حماسه حسینی اصیل این فتنه را خاموش کردند. موضع گیری صریح مردم در مقابل اهانت به امام حسین علیه السلام نشانه روشن بینی مردم و نقطه مشترک حضور مردم در سال ۵۷و ۸۸بود.
🖌 #موسی_سلیمانی
💢 نشنال اینترست: بایدن از جنگهای بیپایان رها نخواهد شد
🔻 نشریه نشنالاینترست در یادداشتی به قلم پائولپیلار کارشناس سابق سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا به بیان این مسأله پرداخته که نظامیگری در سیاست خارجی آمریکا عمیقتر از اختلاف روشی دو رییسجمهور یا حتی دو حزب است و ریشهای قویتر دارد.
🔻 نویسنده معتقد است بایدن نمیتواند به آسانی به تحقق مطالبه خروج نظامی آمریکا از مناطق تحت اشغال که از سوی بخش بزرگی از رأیدهندگان به بایدن و جناح چپ حزب دموکرات مطرح میشود بیندیشد، زیرا:
1️⃣ نحوه و سرعت کاهش نیروهای نظامی آمریکایی تأثیر قابلتوجهی بر شرایط ژئوپلتیک مناطق مدنظر در غرب آسیا گذاشته و میتواند به تقویت موقعیت دولتها و گروههای مخالف منجر شود.
2️⃣ بایدن به دلیل پیروزی شکننده در برابر ترامپ و عدم پذیرش مشروعیت او از سوی رقیب، سرمایه سیاسی محدودی برای آغاز فعالیت دارد که عمدتاً باید آن را در حوزه مقابله با ویروس کرونا به کار بگیرد.
3️⃣ در صورتی که خروج آمریکا از عراق، افغانستان و سوریه به منافع این کشور در آسیای غربی ضربه زده و به تعبیری آمریکا این کشورها را «از دست بدهد»، فرصتی برای تبلیغات رقیب در انتخابات آینده فراهم کرده است.
🔻 طبق این یادداشت، بایدن کمتر از ترامپ به رویکردهای نظامی در سیاست خارجی علاقه دارد. چنانچه درباره ایران به دیپلماسی و فشارهای چندجانبه معتقد است، ولی این نه به معنای پایان سیاست خارجی میلیتاریستی آمریکا بلکه به معنای مدیریت واقعگرایانه آن است.
🔻 اولویت مسائل داخلی اعم از کرونا، تبعیض نژادی و اقتصاد برای جامعه آمریکایی، شاید موجب توجه کمتر سیاستمداران این کشور به بحرانهای نظامی خارجی شود، با این وجود بعید به نظر میرسد فشار کشورهای متحد آمریکا در منطقه و لابی سازندگان اسلحه و جنگطلبان، اجازه دهد حداقل در کوتاهمدت رویکردهای نظامیگری این کشور با تغییرات عمده روبرو شود.