💢برگزاری وبینار پرسمان سیاسی با محوریت انتخابات ریاست جمهوری💢
🗣کارشناس: دکتر محمد اسماعیل خدادادی
🔰موضوع: پاسخ گویی به شبهات سیاسی و انتخاباتی
⏰زمان چهارشنبه ۲۹ اردیبهشت ساعت ۱۷
با همکاری :
✅ستاد فرهنگی فجر انقلاب اسلامی
✅مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران
✅بسیج اساتید دانشگاهها و مراکز آموزش عالی استان قم
📲لینک ورود به همایش در فضای مجازی:
b2n.ir/majmaenghelab
📌ورود به عنوان مهمان
🔗لینک پشتیبان در روبیکا
rubika.ir/safir_channel
#پرسمان_سیاسی
#انتخابات_ریاست_جمهوری
#پاسخ_به_شبهات
🌸با ارسال اطلاعیه به گروه ها و مخاطبین خود در انجام رسالت بصیرت افزایی سهیم باشیم 🌸
💠یک بار غش کردید؛ دوباره نکنید!
🔹آقای روحانی امروز گفت:
🔻" #دولت_دوازدهم زمانی مسئولیت را بر عهده گرفت که در صد سال اخیر مشابه آن را نمی بینیم؛ شرایط کشور با هیچ زمان دیگری قابل مقایسه نیست. با کمترین استفاده از نفت، بودجه را اداره کردیم.
🔻قابل جمع نیست مرثیه خوانی برای زندگی مردم و روضه خوانی برای برداشتن تحریم. دولت در هشت سال مذاکره ای نکرد، الا اینکه موفق بیرون آمد. هدف ما این بود دشمن بگوید غلط کردیم؛ و این کار را انجام دادیم. قول می دهم مذاکرات وین پایانش پیروزی ملت ایران است".
🔹او همچنین ضمن حمله به نامزد های انتخابات گفته:
🔻"در دوران تبلیغات انتخاباتی، نباید #غش_در_معامله کنیم. تهمت و دروغ برای مردم قابل قبول نیست. کسی که آمده سنگین ترین بار اجرایی کشور را بر دوش بگیرد، هدف و وسیله باید درست باشد.
🔻نامزدها به جای فحش دادن، برنامه ارائه کنند. بگویند برای مقابله با تحریم چه برنامهای دارند؟ به صراحت اعلام کنند راهبرد شان تعامل است یا تقابل؛ افراط است یا اعتدال".
🔹درباره این اظهارات، گفتنی هایی هست. نخست این که متاسفانه رفتار و گفتار آقای روحانی با نصایحش، تناقض کامل دارد و چون جمع نقیضین محال است، باید در قضاوت، اصل را بر رویکرد مغشوش او گذاشت و نه نصایحش.
♦️خداوند قرآن حکیم، با ادبیاتی توبیخ آمیز می فرماید: "لِمَ تَقُولُونَ مَا لَا تَفْعَلُونَ. كَبُرَ مَقْتًا عِنْدَ اللَّهِ أَنْ تَقُولُوا مَا لَا تَفْعَلُونَ. چرا چيزى را مى گوييد، كه انجام نمى دهيد. نزد خدا (گناهی) بزرگ است، این كه چيزى را بگویید که که عمل نمی کنید".
🔹آقای روحانی متاسفانه رکورد دار خلاف گویی و ناسزا گفتن به ناصحان مطلع و منتقد است؛ اصلا مجسمه ناروا گویی، چه در ایام تبلیغات انتخاباتی و چه مدیریت دولت است. چنان که با تهمت ها و اهانت های ایشان می شود چند جلد کتاب بدون شرح منتشر کرد!
♦️در تعریف "غِشّ در معامله" گفته اند؛ "گول زدن یا فریب مشتری به این معنا که صاحب کالا جنس معیوب خود را بهعنوان سالم عرضه کند و بهنوعی قالب مشتری کند". معامله آقای روحانی با مردم در انتخابات و پس از آن، آیا چیزی جز همین رفتار است؟
🔹ضمنا مردم و کارشناسان بعد از هشت سال اتلاف فرصت های بزرگ ملی، نمی دانند او جز (بن بست) برجام، کدام برنامه درونزا را برای در دستور کار داشته است؟ !
♦️دوم؛ روحانی می گوید شرایط را در ارزیابی کارنامه باید لحاظ کرد. او و هم طیفانش، اولا همین رهنمود را درباره دولت قبل از خود مراعات نکردند. ثانیا، شرایط موجود، دست پخت خود دولت، و نتیجه گردن کشی در برابر هشدار های صاحب نظران است. دولت دوم روحانی، مصایبی را که دولت اول او کاشت، درو کرد.
💢ادامه دارد💢
💠یک بار غش کردید؛ دوباره نکنید!
🔹اعتماد به دشمن و کانالیزه شدن در زمین و بازی آمریکا، موجب کاهش گزینه ها و فرصت های در دسترس کشور شد و نتیجه آن، رقم زدن شرایط اقتصادی چند پله بدتر، نسبت به شرایط قبل از توافق است.
♦️عجیب است آقای روحانی از "هشت سال مذاکره" ابراز رضایت و ادعای موفقیت می کند، بی آن که بگوید مذاکرات اگر موفق بود، چرا به موازات چند برابر شدن تحریم ها، هشت سال ادامه پیدا کرده و دولت آمریکا حاضر نیست تمام تحریم های پسا برجامی و ضد برجامی را لغو کند؟!
🔹این سوال را نمی توان با اصرار بر دوقطبی سازی های تاریخ مصرف گذشته، مانند "تعامل یا تقابل" و "مذاکره یا تحریم" پاسخ داد. با وجود تداوم مذاکرات و اجرای یکطرفه برجام، روند چند برابر شدن تحریم ها از همان دولت اوباما کلید خورد.
♦️سوم: طرف آمریکایی کجا گفته غلط کردیم؟ و کجا عذرخواهی و جبران کرده که ملت ما خبر ندارند؟ آیا به همین خاطر است که تحریم ها را همچنان فرصت می شمارند؟! اصلا اگر قبول داشتند اشتباه کرده اند که نیاز به مذاکره نداشت؛ همان دی ماه گذشته باید تحریم ها را بر می داشتند و به برجام بر می گشتند.
🔹حالا هم اگر نگران انتخابات مهم ایران و سرنوشت طیف غربگرا نبودند، همین صحنه آرایی فعلی را نیز همراه آقای روحانی مرتکب نمی شدند و وعده برداشتن برخی تحریم ها را هم نمی دادند.
♦️چهارم: تکلیف روحانی درباره "اقتصاد نفتی یا با نفت" معلوم نیست. او امروز با افتخار گفت "کشور را بدون نفت اداره کردیم" و حال آن که قبلا درباره دستاورد برجام، باز هم با افتخار گفته"توانستیم 2/5 میلیون بشکه نفت بفروشیم و به اقتصاد رونق بدهیم"! دولت لایحه بودجه امسال را هم با آرزو اندیشی (پیش بینی فروش 2/3 میلیون بشکه نفت) نوشت!
🔹گل سرسبد نتایج یکی دو سال اول برجام، همین فروش نفت است، که در واقع تله گذاری دولت آمریکا، برای انتخابات مجلس دهم (زمستان 94) و ریاست جمهوری دوازدهم (بهار 96) بود. اما در همین دوره، با افزایش بی رویه واردات و تشدید رکود اقتصادی رو به رو شدیم.
♦️آقای روحانی بهتر از هر کس می داند، رشد اقتصادی با کیفیت (رونق تولید و صادرات)، چیزی کاملا متفاوت از "خام فروشی و تبدیل کشور به بارانداز واردات"، و زمین زدن تولید و تشدید بیکاری است.
🔹برآیند مدیریت هشت ساله آقای روحانی، با وجود صورت سازی اولیه، تصویر یک خسارت کامل، شامل شش پله عقبگرد در اقتصاد جهانی و بیست درصد کوچک تر شدن اقتصاد ایران است؛
♦️همچنین برجای گذاشتن رکورد های رکود، تورم، بیکاری، نقدینگی سرگردان، کاهش سرمایه گذاری، ضریب جینی (شکاف طبقاتی) وکاهش ارزش پول ملی. حمله به منتقدان یا نامزدها، نه کارنامه می سازد، نه سیاهی های کارنامه را پاک می کند.
محمد ایمانی
✍️پویش ملی نامه ایرانیان به رییس جمهور سیزدهم
🔶محورهای پیشنهادی:
✅ ارتقا وضعیت معیشت عمومی،
✅ افزایش ارزش پول ملی،
✅ رونق کسب وکار و اشتغال، جهش تولید و رفع موانع پیش رو
✅ عدالت گستری، فساد ستیزی، مبارزه با ویژه خواری، رانت، نفوذ و ...
✅ تحکیم انسجام اجتماعی و همبستگی ملی در جهت مشارکت ایرانیان در مدیریت عمومی کشور
✅ تحول و تعالی فرهنگی، دینداری، معنویت، اخلاق و سبک زندگی اسلامی ایرانی
✅ تاکید بر آزادی، کرامت انسانی،
✅اقتدار علمی، استقلال ملی و توسعه روابط خارجی
🔶به 1400 نفر از نامههای منتخب مردمی، دانشگاهیان، نخبگان، بانوان، جوانان و رای اولی ها به رئیس جمهور منتخب، جوایز نفیسی اهدا خواهد شد.
🔶علاوه بر انتشار متناوب نامههای برتر تا روز انتخابات در رسانههای ارتباط جمعی، مجموعه آن همزمان با آیین سوگند رییس جمهور منتخب، به ایشان تقدیم خواهد شد.
🔶مهلت : پایان خرداد ماه 1400
🔺🔻 پیوستن به پویش و ارسال نامه👇
https://chb.basijasatid.ir/node/66029
هدایت شده از آنتی نفوذ
@Mohsen5541
⛔️فتنه سایبری در انتخابات 1400
👈 مزدوران سایبری منافقین و سعودی ها برای جنگ تمام عیار در انتخابات ایران آماده شده اند .
مهمترین ماموریت این مزدوران تولید و اشاعه اخبار فیک و جعلی به منظور تاثیر گذاری در روند انتخابات است .این راهزنان سایبری بر خلاف سایر معاندین نظام به هیچ وجه بطور مستقیم علیه نظام خبر و محتوی تولید و پخش نمی کنند بلکه کار آنان رصد دقیق و روانشناسانه فضای سیاسی کشور بر اساس استفاده هوشمندانه از بیگ دیتاهای ( حجم زیاد داده ها ) شبکه های اجتماعی پر مخاطب خارجی در ایران و سپس تولید و پخش خبر جعلی متناسب با نتایج تحلیل کلان داده ها است.
در یک تحلیل محتوی از عملکرد چندساله اخیر این گروه ، سازو کار و فرایند زیر را در تولید و پخش و بازخورد گیری می توان دریافت:
1- رصد دقیق و دائمی فضای سیاسی اجتماعی و فرهنگی کشور و دیدگاههای گروههای سیاسی فعال از طریق تحلیل بیگ دیتاهای حاصل از شبکه های احتماعی
2- تولید خبر، گفتگو، جعل فتوی مراجع و ... جعلی از زبان افراد و گروههای مرجع به شکلی که بسیار به مواضع و دید قدامات اگاهها و ماموریتهای این افراد و گروهها نزدیک و باور پذیر باشد .
3- بازخورد گیری از میزان تاثیر و اصلاح اشکالات احتمالی و یا ادامه دادن به روشهای موفق . جعل سخنان فرماندهی کل سپاه و جعل فتوی آیت الله نوری همدانی از مصادیق این اقدامات است.
خبرها بقدری دقیق جعل می شوند که حتی بعضا سیاسیون و فعالان رسانه ای خودی هم ناخواسته به باز نشر وسیع آن اقدام می کنند و در واقع عمدتا پخش این اخبار، ناخواسته توسط خودی ها انجام می شود. ارتقاء سواد رسانه ای یکی از مهمترین راهکارها برای مقابله با این ترفند پیچیده دشمن است.
✍ مهندس سید مرتضی اسماعیلی طبا
📡کانال آنتی نفوذ قم
https://eitaa.com/antinofoozeqom
💠 نشست برخط
⭕️ سخنران: حجت الاسلام والمسلمین "مهدی طائب"
✅ موضوع: انتخابات ١۴٠٠
⏳ زمان: شنبه ١ خرداد ؛ ساعت ١٧
🆔آدرس لینک؛
https://rubika.ir/basiratqom
⭕️ نشست برخط «تحلیل و بررسی تحولات منطقه و مقاومت فلسطین»
🔻سخنران: سردار محمد رضا نقدی
«معاون هماهنگ کننده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی»
⏳پنج شنبه ۳۰ اردیبهشت - ساعت ۲۱
🔻پخش همزمان در کانال روبیکا بصیرت و سردار نقدی:
https://rubika.ir/baseeratt
https://rubika.ir/mr_naghdi
💠روحانی و تلاش برای #دولت_سوم!
🔸اخیرا آقای روحانی گفتند که می خواهیم تحریم ها را برداریم، اما برخی گریه و زاری می کنند؛ چرا از مذاکرات وین ناراحتید؟ در این باره باید گفت که چهارمین دور مذاکرات مربوط به احیای برجام که این روزها توسط وزارت امور خارجه در جریان است، مورد تایید نظام جمهوری اسلامی و همه کسانی است که دغدغه کشور را دارند. دعای اخیر مقام معظم رهبری نشان داد که ایشان با کلیت کار و تلاش دستگاه سیاست خارجی برای دفاع قاطعانه از حقوق ملت ایران موافقت دارند. باید به آقای رئیس¬جمهور گفت؛ فرد و گروه موثری در ایران نیست که مخالف با مذاکره و رفع تحریم ها باشد و به تعبیر شما از مذاکرات وین ناراضی و مشغول گریه و زاری باشد!
اما این عده ای که آقای روحانی از آنها صحبت می کنند و می خواهد مردم را از آنها بترساند چه کسانی هستند؟ می توانیم حدس بزنیم که این عده نبایستی افراد عادی جامعه باشند که در این صورت نیازی نیست در حد ریاست جمهوری مواجهه صورت بگیرد. بلکه آن چه منطقی جلوه می نمایاند آن است که آقای روحانی یک جریان سیاسی را نشانه گرفته است. شناخت هدف گذاری رئیس جمهور نیز کار چندان دشواری نیست؛ به عقب که برگردیم آقای روحانی در طی هشت سال گذشته همواره با طرح چنین کنایه هایی جریان رقیب خود را خطاب قرار داده است. طرح چنین اقداماتی از سوی دولت در آستانه انتخابات معنای دیگری نیز دارد. نکته مهم آن است که دولت هر چند می کوشد اظهار بی طرفی کند، اما ظاهرا طراح و بازیگری موثر در انتخابات است؛ دولت در فکر تداوم خود است!
باید به آقای روحانی گفت عناصر و گروه های دلسوز کشور از مذاکرات وین ناراحتی ندارند؛ از قضا آن چه مایه نگرانی است رفتارهای عجیب و غریب شماست! یادتان هست در جریان مذاکرات برجام در حالی که دیپلمات های ایرانی مشغول مذاکرات بودند، گفتید که باید مذاکره کنیم تا مسئله آب خوردن مردم حل شود؟ گفتید خزانه کشور خالی است؟اطلاعات قطعی نشان می دهد که در جریان همان مذاکرات، طرف غربی به دیپلمات های کشور گفته بودند که شما ناچار به مذاکره و تن دادن به توافق هستید؛ چون رئیس جمهورتان گفته که خزانه دولت خالی است! اتفاقا نگرانی به جای دلسوزان به مواضع اخیر شما بر می گردد که به سیاق گذشته و در اقدامی تاسف بار دل دیپلمات های کشور را خالی و بیان کردید،تحریم حتی در تولید مرغ و تخم مرغ هم تاثیر گذاشته است. نگرانی برخی دلسوزان به جاست. چون تجربه تلخ برجام پیش روی آنهاست. آقای رئیس جمهور! مگر شما و وزیر محترم خارجه به صراحت نگفتید تحریم های ایران لغو شده است و نه تعلیق؟مگر در سال 94 نگفتید که حتی اگر رئیس جمهور آینده آمریکا جمهوری خواه باشد و مخالف برجام، توان خروج از برجام و بازگردندان تحریم ها را ندارد؟ اما دیدیم که هر دوی این اتفاق روی داد.
حرف دلسوزان این است اقتصاد کشور را معطل مذاکرات نکنید، کاری که هشت سال است می کنید. هم اینک نیز می گویند در آستانه انتخابات به فکر دوگانه موافقین و مخالفین مذاکره نباشید. آقای روحانی!عناصر انقلابی حق دارند این سئوالات را بپرسند که آیا آمریکایی ها در مذاکرات جاری حاضرند همه تحریم های ظالمانه ای که وضع کرده اند را بردارند؟آیا آمریکایی ها درمقطع کنونی حاضرند تحریم ها را لغو کنند و نه تعلیق؟آیا آمریکایی ها حاضرند تضمین دهند که اگر تحریم ها برداشته شد،رئیس جمهور آینده آمریکا آن نکند که ترامپ کرد؟ دغدغه اصلی این روزهای دلسوزان این پرسش هاست. اگر با رعایت خطوط اعلام شده از سوی رهبر معظم انقلاب، توانستید تحریم های ظالمانه را بردارید همین فردا این کار را بکنید و نگران هیچ چیز نباشید، فقط سیاسی کاری نکنید و به فکر ادامه خودتان نباشید.
✍عزیز غضنفری
💠هشدار بایدن به نتانیاهو درباره پیامدهای نپذیرفتن آتشبس
🔹 رئیسجمهور آمریکا در چهارمین تماس تلفنی خود با نخستوزیر رژیم صهیونیستی به او درباره پیامدهای بینالمللی نپذیرفتن آتشبس هشدار داده است.
✅ قم در یک نظرسنجی معتبر، بالاترین مشارکت در انتخابات را داشته است| رقابت نزدیک رئیسی و احمدی نژاد
🔸براساس آخرین یافتههای یکی از معتبرترین مراکز نظرسنجیهای کشور که پس از پایان ثبتنامها و در کل کشور از جمله در روستاها و شهرهای کوچک انجام شده، نرخ مشارکت تا کنون 42.9 درصد است که 3 درصد نسبت به قبل رشد داشته.
🔸همچنین بر اساس این نظرسنجی 21 درصد از مردم به دلیل کرونا در انتخابات شرکت نمیکنند.
🔸شهرهای بیرجند، زاهدان، اردبیل، خرمآباد، قم و ایلام بیشترین آمار مشارکت و شهرهای تهران، شیراز، سنندج، اصفهان، کرج و رشت نیز پایینترین مشارکت را دارند.
🔸بررسی این نظرسنجی در مورد میزان رأی آوری و اقبال مردم به کاندیداها، آیتالله رییسی با 32.6 درصد نفر اول و احمدینژاد با 26.7 درصد دومین اقبال را در بین مردم دارند.
💠طیف نیروهای انقلاب؛
کدام طراحی برای انتخابات؟
🔹طراحی طیف نیروهای انقلابی برای انتخابات چیست؟ نامزد (های) این طیف بناست در کدام زمین بازی کنند و پاسخ شان به طراحی طیف های دیگر چیست؟
♦️هر رقابتی، دو مشخصه دارد: این که نقشه و برنامه شما کدام است؟ برنامه و زمین طرف مقابل چیست؟ هنر این است که اولا بتوانید طبق برنامه بکنید و ثانیا آنجا که دشمن می خواهد نقشه خود را تبدیل به قاعده و معیار بازی تحمیل کند، واکنشی در خور داشته باشید.
🔹طرف مقابل، اصرار دارد زمین بازی "مدیریت دولت" را در "دیپلماسی" منحصر کند و همان را به "برجام" و "برجام مالی همه امور"! تنزل دهد؛ دولتی با دستان بسته و گزینه های کاملا محدود و معطل "اخم و لبخند غرب". این روند، هشت سال است کشور را دچار عقبگرد اقتصادی کم سابقه کرده است.
♦️طیف نیروهای انقلابی، معتقتدند مدیریت دولت، بیست و چند وزارتخانه و معاونت (از جمله ده وزارت اقتصادی و معاونت رئیس جمهور) را شامل می شود و همه مسئولیت ها را نباید، روی دوش دیپلماسی بار کرد و دیپلماسی با دنیا را هم به آمریکا و سه کشور اروپایی منحصر نمود.
🔹"برجام" حتی اگر درست تنظیم و درست اجرا می شد- که به خاطر سوء مدیریت آقای روحانی هرگز در این مسیر قرار نگرفت- حداکثر می توانست 10 تا 20 درصد مشکلات را برطرف کند و 80 درصد بقیه، به معطلی ظرفیت های داخلی و موانع پیش روی آن بر می گردد؛ جایی که مدیریت درست غائب، و مدیریت چالش آفرین حاضر است.
♦️نیروهای انقلابی می گویند دیپلماسی (متنوع و نه منحصر به چهار رژیم بد سابقه در دنیا)، یکی از ده ها ابزار مدیریت اجرایی کشور است و تنها هنگامی مفید واقع می شود، که اولویت دولتمردان، احترام به ظرفیت ها داخلی و اهتمام به احیای آنها باشد.
🔹مزیت گفتمانی طیف نیروهای انقلابی، جامعیت گفتمانی آنهاست، مشروط بر این که اولا دستاورد های خود با وجود در اختیار نداشتن دولت را به خوبب برای مردم باز نمایی کنند و ثانیا در موضوع دیپلماسی و برجام نیز، "صراحت حکیمانه" در تبیین داشته باشند.
♦️ضمنا باید تبیین شود "جریان انقلابی و حزب اللهی"، باند و قبیله ای در کنار سایر قبایل و جناح های سیاسی نیست؛ که بر مبنای تقسیم منافع و امتیازات تشکیل شده باشد. اگر گفته می شود که باید "دولت جوان حزب اللهی" تشکیل شود، به معنای خدمتگزاری به واسطه بسیج همه ظرفیت های ملی است و نه تشکیل یک طبقه جدید، در کنار سایر طبقات سیاسی امتیاز طلب.
💢ادامه دارد.......
💠طیف نیروهای انقلاب؛
کدام طراحی برای انتخابات؟
🔹سند حقانیت این جریان، حمایت از همه آنهایی است که در این چهار دهه برای مردم خدمتگزاری بی منت انجام داده اند؛ با آنهایی هم که پا در مسیر انحراف گذاشته اند، کوشیده تا با همه هزینه هایش، مرزبندی و برخورد انتقادی و اعتراضی داشته باشد.
♦️نشان به آن نشان که هم، از بازرگان و منتظری و موسوی و هاشمی و احمدی نژاد و ناطق و لاریجانی، به وقت حرکت شان در چهار چوب ها حمایت کرده، و هم نسبت به خطا ها و انحرافات اعتراض کرده؛ و البته به خاطر انحرافات برخی رجال، از اغیار، طعنه و زخم زبان شنیده است.
🔹این، مهم ترین مزین طیف نیروهای انقلاب، با همه ریزش ها و رویش های آن است. همین جریان بوده که از کف جامعه تا راس، بیشترین هزینه ها را برای امنیت و اقتدار وپیشرفت کشور متحمل شده و کمترین برخورداری ها را داشته است. و شگفت این که ناقضان همین رویه، پس از زدن ساز مخالفت و جدایی، مورد حمایت مخالفان انقلاب قرار گرفته اند.
♦️از مزیت های مهم این جریان، اثبات عملی ادعای "ما می توانیم" در عرصه های مختلف است. از دفاع مقدس، تا جهاد سازندگی. از تولید سوخت بیست درصد برای تولید رادیو دارو، تا تولید بنزین و بی اعتبار کردن تحریم بنزین و سوخت 20 درصد. از حداث پالایشگاه عظیم ستاره خلیج فارس و تبدیل کشور وارد کننده به صادر کننده بنزین، تا تولید پیشرفته ترین تجهیزات دفاعی، با وجود تحریم ها.
🔹به اینها علاوه کنید احیای ده ها کارخانه تعطیل و نیمه تعطیل در دو سال اخیر، به همت دستگاه قضایی و بازگرداندن هزاران کارگر به سر کار، و باز پس گیری ده ها هزار میلیارد تومان از اموالِ حیف و میل شده بیت المال در پوشش خصوصی سازی.
♦️این روند نشان می دهد فرصت های بسیاری برای اشتغال و تولید و رونق اقتصاد هست که در اثر سوء مدیریت هدر می رود. همچنین، احداث هزاران واحد مسکونی برای سیل زدگان و زلزله زدگان به همت نیروهای جهادی، و اهتمام به تولید واکسن ایرانی کرونا که در مراحل پایانی قرار دارد.
🔹جریان معتقد به تدبیر و تلاش درونزا، به سیاست خارجی هم به عنوان فرصتی برای متنوع سازی شرکا و متحدان، برای مهار دشمنان می نگرد؛ و نه ابزار کانالیزه کردن کشور در کانال فشار های دشمن و کاهش عمق استراتژیک کشور، چنان که دشمن می پسندد.
♦️بدین معنا، دلیلی ندارد جریان حزب اللهی، درباره برجام هم منفعل و دو پهلو حرف بزند؛ یا اجازه دهد حریف، برجام را تبدیل به مسئله اول و آخر کشور کند. هشت سال گذشته، عبرت بزرگی در این مسیر است؛
🔹این که ادعا شد به واسطه واگذاری همه امتیازات ظرف دو ماه، می توانیم تحریم ها را لغو می کنیم؛ و رونق اقتصاد کشور (در حد بی نیاز شدن مردم از یارانه و سرشار شدن از درآمد) هم معطل همین توافق است(!)
♦️اما هشت سال است همچنان مذاکره می کنیم و شش سال است دنبال حق از دست رفته خود توسط کلاهبرداران غربی می دویم! این عبرت را با حوصله بازخوانی کرد. در اثر این روند انحرافی، اقتصاد ایران در رتبه بندی جهانی شش رتبه سقوط کرد؛ و اکنون شش رتبه پایین تر از شرایط قبل برجام قرار دارد. بیست درصد کوچک تر، توام با زدن رکورد های رکود و تورم!
محمد ایمانی
💠پیروزی مقاومت در «پاسداری از قدس»
✍ قسمت اول
🔹روند عادیسازی روابط اعراب با رژیم جعلی اسرائیل، انتخابات در ایران و سوریه و نیز توجه افکارعمومی به مذاکرات وین از یکسو و چالشهای داخلیای که گریبانگیر لبنان شده است، صهیونیستها را به این ادراک رساند که به دلیل مشغولیتهای محور مقاومت، فرصت مناسبی برای مداخله در وضعیت قدس و تکمیل کمربند امنیتی جدا کننده قدس از سایر مناطق فلسطینی است. شیخ جراح در واقع آخرین حلقهای است که رژیمصهیونیستی برای جداسازی و یهودیسازی قدس شرقی و تهاجم به مسجدالاقصی به آن نیازمند بود.
🔹ابعاد پیروزی نبرد «پاسداری از قدس»
۱- کسب برتری اطلاعاتی مقاومت :
صهیونیستها احتمال واکنش گروههای مقاومت اسلامی را در نظر داشتند، اما در پیشبینی توان رزم و مقابله این گروهها (اعم از نوع، حجم و برد پرتابههای مقاومت و توانایی اثربخشی و قدرت آتش آن) در مقطع فعلی دچار خطای راهبردی شدهاند. همچنین واکنش عمومی مردم فلسطین چه در سرزمینهای اشغالی ۱۹۴۸ و چه در سرزمینهای ۱۹۶۷ صهیونیستها را غافلگیر کرد. ازاینرو بهنظر میرسد نهادهای اطلاعاتی و امنیتی رژیمصهیونیستی دچار «شکست و غافلگیری اطلاعاتی» گسترده در این نبرد شدند. و در سوی دیگر مقاومت اسلامی عملا به «برتری در نبرد اطلاعاتی» دست یافت.
۲- تغییر موازنه وحشت:
مقاومت اسلامی با هوشمندی و خلاقیت در بهکارگیری پرتابههای خود موفق شد برای ساعات طولانی، آسمان سرزمینهای اشغالی را بسته و پروازهای فرودگاههای این رژیم را متوقف سازد. ضعف گسترده سامانه «گنبد آهنین» (که رژیم صهیونیستی میلیونها دلار برای آن هزینه کرده و آن را مرتباً تبلیغ میکرد) و نیز ناتوانی نیروی هوایی رژیم در از میان بردن توان موشکی مقاومت، سبب شد توازن قدرت هوایی به سود مقاومت تغییر کرده و ناامنی در جایجای سرزمینهای اشغالی به چشم بخورد. «تساحی دافوش» خبرنگار رادیو ارتش رژیمصهیونیستی اعلام نمود که مقاومت اسلامی طی یک هفته ۳۶۰۰ موشک به عمق فلسطین اشغالی شلیک کرده که بزرگترین تعداد موشکی است که از زمان تشکیل اسرائیل به آن شلیک شده است. او همچنین تأکید نمود که «حماس ۷۵ درصد از ساکنان اسرائیل را مجبور کرد که به داخل پناهگاهها بروند.»
۳-تحمیل اراده به دشمنان فلسطین:
مجبور شدن صهیونیستها و حامیان غربی به پذیرش و اجرای آتشبس، یکی دیگر از ابعاد پیروزی مقاومت در نبرد «پاسداری از قدس» است. عبدالباری عطوان، تحلیلگر معروف جهان عرب در خصوص تحلیل تحولات نبرد اخیر میگوید: «هر روز جنگ با غافلگیری جدید از سوی مقاومت فلسطین همراه است. مسئولان آمریکایی این روزها به شکل گسترده به دنبال ایجاد آتشبس هستند و این مفهومش این است که اسرائیل شکست خورده است. اوضاع در فلسطین اشغالی کاملاً فلج شده است و این ضربه مهلک به اقتصاد اسرائیل که از تبعات ناشی از کرونا هنوز بهبود نیافته است، محسوب میشود. ترجمان عملی آن افزایش مهاجرت معکوس خانواده و سرمایههای یهودی و غربی به مناطق امن در غرب است. هزاران نفر چمدانهای خود را بستهاند که بهمحض باز شدن فرودگاهها اسرائیل را ترک کنند.»
۴- به میدان آمدن فلسطینیهای ۴۸:
رژیمصهیونیستی در طی بیش از ۷ دهه اشغالگری کوشیده بود، فرهنگ فلسطینی ساکنان عربِ سرزمینهای اشغالشده در سال ۱۹۴۸ را دستخوش تغییر نموده و هویت فلسطینی آنها را استحاله سازد تا خود را شهروند رژیم اشغالگر تصور کنند، رویدادهای اخیر تمام آرزوهای صهیونیستها را بر باد داده و نشان داد که نهال مقاومت در ساکنان سرزمینهای ۱۹۴۸ جوانه زده است تا جائیکه «رووین ریولین»، رئیس رژیمصهیونیستی نسبت به خطر «جنگ داخلی» در سرزمینهای اشغالی هشدار داد و بنیامین نتانیاهو، نخستوزیر رژیم هم اذعان کرد که اسرائیل در «دو جبهه» در حال نبرد است. بنی گانتس، وزیر دفاع رژیمصهیونیستی نیز درباره قیام فلسطینیهای ساکن ۱۹۴۸ اعلام نمود که این خیزش «کمتر از راکتهای حماس خطرناک نیست.»
🔻ادامه دارد...
💠پیروزی مقاومت در «پاسداری از قدس»
✍ قسمت دوم و پایانی
🔹ابعاد پیروزی نبرد «پاسداری از قدس»
۵- شکست پروژه عادیسازی:
هرچند کشورهای مرتجع عرب مدتهای مدیدی بود که به برقرار رابطه با رژیمصهیونیستی روی آورده بودند، اما از بیم اعتراض ملتهای عرب و مسلمان، از آشکارسازی این روابط اجتناب میکردند. اینک سران محور ارتجاع تصور میکردند به دلیل گذر زمان حساسیت جهانیان و بهویژه امت اسلامی به موضوع فلسطین کاهش یافته و ازاینرو به پیشنهاد ترامپ برای ورود پروژه عادیسازی (تطبیع) روابط با رژیمصهیونیستی به فاز آشکار تن دادند و آبروی خود در نزد ملتهای خود و جهان اسلام ریختند. صهیونیستها تصور میکردند پیوستن اعراب خائن به تطبیع موجب سرخوردگی و ناامیدی گسترده در میان فلسطینیان شده و روحیه مقاومت را برای همیشه در آنها از میان خواهد برد. اما خیزش فلسطینیها چه در داخل و چه در خارج فلسطین و نیز اعلام همبستگی ملتهای دیگر اسلامی و غیراسلامی با فلسطین، کل توهمات صهیونیستها را بر باد داد. علاوه بر این برخی کشورهای اسلامی که در صف تطبیع قرار داشته و به دلیل تردیدهایی هنوز آن را آشکار نکرده بودند، عملاً فعلاً منصرف شدند.
۶-وحدت فلسطینیها از بحر تا نهر :
دشمن صهیونیستی در طول بیش از هفتادسال اشغال فلسطین، از روش استعماری «تفرقهبیانداز؛ حکومتکن» برای جدایی افکندن میان گروههای مختلف و مردم فلسطین به جهت تحکیم سلطه غاصبانه بر این سرزمین مقدس بهره جسته است. نبرد پاسداری از قدس در واقع باطلالسحر این توطئه بود و همه فلسطینیان، اعم از ساکنان بیتالمقدس و کرانه باختری، اهالی غزه، فلسطینیان تحت سلطه اسرائیل در سرزمینهای اشغالی ۱۹۴۸ و نیز آوارگان فلسطینی در کشورهای همسایه و اقصینقاط عالم، یکصدا و یکدل در مقابل اشغالگران ایستادند.
رهبر معظم انقلاباسلامی در سخنرانی تلویزیونی به زبان عربی به مناسبت روز جهانی قدس، وحدت را رمز پیروزی مقاومت فلسطین معرفی کرده و فرمودند: «در قضیّهی فلسطین همهی دولتها و ملّتهای مسلمان، دارای وظیفه و مسئولیّتند، ولی محور مجاهدت خود فلسطینیاناند که امروز در درون سرزمین و بیرون آن حدود چهارده میلیون نفرند. وحدت و عزم واحد این جمع خواهد توانست کاری بزرگ صورت دهد. امروز وحدت، بزرگترین سلاح فلسطینیها است. دشمنان وحدت فلسطینی، رژیمصهیونیستی و آمریکا و برخی قدرتهای سیاسی دیگرند، امّا اگر از درون خود جامعهی فلسطینی وحدتشکنی نشود، دشمنان بیرونی نخواهند توانست کاری بکنند. محور این وحدت باید جهاد داخلی و عدم اعتماد به دشمنان باشد. دشمن اصلی فلسطینیان، یعنی آمریکا و انگلیس و صهیونیستهای خبیث را نباید تکیهگاه سیاستهای فلسطینی قرار داد. فلسطینیها -چه در غزه، چه در قدس و کرانهی باختری، چه در سرزمینهای ۱۹۴۸ و حتّی چه در اردوگاهها- همه یک واحد را تشکیل میدهند و باید راهبرد به¬همپیوستگی را در پیش بگیرند؛ هر بخش باید از بخشهای دیگر دفاع کند و به هنگام فشار بر آنها از ابزارهای در اختیار خود استفاده کند.»
۷- تضمین پاسداری از قدس شریف:
قدس و مسجدالاقصی نقطه کانونی آرمان فلسطین بوده و جایگاهی ویژه در نزد امت اسلامی دارد. ازاینرو حراست و پاسداری از آن تکلیفی اسلامی و وظیفه دینی هر مسلمان است. نبرد اخیر ملت و مقاومت فلسطین برای «پاسداری از قدس» نشان داد که قدس شریف و مسجدالاقصی خط قرمزی است که رژیمصهیونیستی نباید به آن نزدیک شود. یکی از دستاوردهای این نبرد افزایش چندبرابری هزینه صهیونیستها برای مداخله در قدس است.
بهطور خلاصه باید گفت صحنه این روزهای سرزمینهای اشغالی فلسطین، نویدبخش زوال صهیونیستهای اشغالگر و رهایی قدس شریف و آزادی فلسطین از بحر تا نهر است؛ امری که دیگر صرفاً یک آرزوی آرمانی نیست، بلکه بارقههای امیدبخش آن را در هر کوی و برزن سرزمین مقدس میتوان مشاهده کرد.
دکتر رضا سراج