✳️ چشمانداز تشکیل کابینهای به شدت رادیکال در اسرائیل
🔹 به گزارش المانیتور، آخرین نظرسنجیها نشان میدهد احتمال آنکه کابینه آتی رژیم صهیونیستی متشکل از تندروترین عناصر سیاسی این رژیم باشد بالا به نظر میرسد. نتانیاهو رهبر حزب لیکود برای تشکیل کابینه مجبور به همراهی با «بن گویر» رهبر حزب تندروی «قدرت یهودی» خواهد بود.
🔹 بن گویر ائتلافی با «بزالل اسماتریچ» رهبر حزب «صهیونیسم مذهبی» تشکیل داده است که طبق نظرسنجیها 14 کرسی را به دست خواهند آورد. نظرسنجیها نشان میدهد این ائتلاف در ابتدای رقابتهای انتخاباتی، 7 کرسی را به دست میآورد اما اکنون این برآورد به 14 کرسی رسیده است. در مقابل حزب لیکود از 35 کرسی به 30 کرسی کاهش یافته است که نشان میدهد نتانیاهو برای تشکیل دولت به احزاب افراطی وابسته خواهد بود.
✳️ پیشنهاد اردوغان برای اصلاح قانون اساسی ترکیه و برگزاری همه پرسی درباره «حجاب»
🔹رجب طیب اردوغان، رئیسجمهور ترکیه روز شنبه پیشنهاد برگزاری همهپرسی برای اصلاح قانون اساسی و حمایت قانونی از حق داشتن حجاب در موسسات دولتی، مدارس و دانشگاهها را داد.
🔹پیشتر کمال قلیچداراوغلو رهبر حزب اصلی مخالف اردوغان، وضع قانون برای حمایت از حق پوشیدن روسری را پیشنهاد کرده بود؛ اردوغان در یک سخنرانی تلویزیونی خطاب به وی گفت: «اگر جرات دارید، بیایید آن را به رفراندوم بگذاریم تا ملت خود در این باره تصمیم بگیرند.»
🔹بحث بر سر داشتن حجاب اخیراً در ترکیه در آستانه برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و پارلمانی سال 2023 بسیار داغ شده است.
🔹ترکیه برای یک مدت طولانی حجاب را در نهادهای دولتی، مدارس و دانشگاهها و همچنین در مکانهایی مانند پارلمان و ساختمانهای ارتش ممنوع کرده بود اما دولت اردوغان در سال 2013 محدودیت های حجاب را لغو کرد.
✳️👆دو رگه های اروپایی- آفریقایی
و جای خالی ۱/۱۷۰/۰۰۰ ایرانی!
🔹چند سال قبل، مشاور فرهنگی دولت وقت، انتقادی از عملکرد برخی دولتمردان غربگرا مطرح کرد که موجب برکناری او شد. سید رضا اکرمی ضمن انتقاد از اشرافیت نجومی بگیر و غربگرا گفته بود "سوئیسی حرف می زنند؛ اما آفریقایی عمل می کنند".
♦️دیروز اپوزیسیون غربگرا، ضمن برگزاری نمایشی رسوا در برلین، تصویری از همین واقعیت آفریقایی- اروپایی را به نمایش گذاشت!
🔹در این تجمع پنجاه هزار نفری (تحریم شده از سوی اکثریت قاطع یک میلیون و دویست هزار ایرانی مقیم اروپا) اتباع فقیر و اجاره ای برخی کشورهای آفریقایی و حتی اروپایی و اوکراینی، با دادن غذا و پول و محل اقامت، شرکت داده شده بودند.
♦️نکته دیگر، حمل هفت- هشت مدل پرچم از سوی گروه های تجزیه طلب بود که نشان می داد ماموریت بانیان این نمایش، تجزیه و تضعیف ایران است و نه اقتدار و عزت آن.
✳️فرار مغزها!
🔻چند هفته تدارکات؛
🔹آن همه فراخوان و اِهن و تولوپ رسانه ای؛
🔻و خرج چند میلیون دلاری برای راه انداختن یک شبه تجمع؛
🔹و آخرش هم این همه گاف و سوتی و رسوایی در برلین؟!
🔻بابا شما دیگه کی هستید؟!
🔹 تازه دائما خودشان را هم قاطی نخبه ها و فرار مغزها جا می زنند!!
#مغزهای_کوچک_زنگ_زده
✳️حامد اسماعیلیون کلاهبردار، توییت زد "از تک تک عزیزانی که دیروز تظاهرات بزرگ برلین را رقم زدند و از راههای دور و نزدیک آمدند، تشکر میکنیم"؛ و بلافاصله 34 هزار تا لایک روباتیک خورد!
♦️خب! همینایی رو که صد تا صد تا لایک می کنند، می بردید همون جا که لاقل، اندازه نصف جمعیت یه ورزشگاه معمولی، آدم داشته باشید و مجبور نشید به جای لشکر روباتیک، به آفریقایی ها و اوکراینی ها و گدا گشنه هایی اروپایی شبیه خودتون پول بدهید و جای 1/2 میلیون ایرانی مقیم اروپا جا بزنید!
محمد ایمانی
✳️اطلاعیه سازمان انرژی اتمی درباره نفوذ به ایمیلهای یکی از شرکتهای تابعه
🔹در اطلاعیه آمده: دسترسی غیرمجاز از مبداء یک کشور خارجی مشخص، به سامانه پست الکترونیک شرکت مادرتخصصی تولید و توسعه انرژی اتمی منجر به انتشار محتوای برخی از پستهای الکترونیکی در فضای مجازی شد.
🔹محتوای موجود در ایمیلهای کاربران حاوی پیامهای فنی و تبادلات معمول و جاری روزمره است. بدیهی است هدف از انجام اینگونه تلاشهای به منظور جلب توجه عموم، فضاسازیهای رسانهای و عملیات روانی بوده و فاقد هرگونه ارزش دیگری است.
✳️عبور نیروهای سپاه از ارس جلوی چشم آذربایجان
🔹نیروی زمینی سپاه در رزمایش اقتدار تاکتیکهای جدیدی را به نمایش گذاشت که تا پیش از آن در هیچکدام از رزمایشهایش آنها را تمرین نکرده بود. یکی از مهمترین این تاکتیکها عملیات عبور از بخش ایرانی رودخانه ارس بود. نکته جالب توجه آن است که این پل در منطقه سیهرود و درست در جایی نصب شده بود که نیروهای مرزبانی آذربایجان قادر به تماشای عبور یگانهای زرهی نیروی زمینی سپاه از روی آن بودند.
🔹همزمان با اجرای رزمایش نیروی زمینی سپاه، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه کشورمان با سفر به ارمنستان کنسولگری ایران در شهر قاپان را افتتاح کرد. این شهر محلی است که گذرگاه راهبردی گریس ـ قاپان از آن عبور میکند و یکی از مهمترین گذرگاههای تجاری از ایران بهسمت اروپا را شکل میدهد.
🔹این همزمانی اقدامات دفاعی و سیاسی گویای سیاست هماهنگ میدان و دیپلماسی در دولت سیزدهم است، سیاست خوبی که در صورت استمرار میتواند بیش از پیش موجب حفظ منافع و امنیت ملی شود.