🔴معاهده تغییر اقلیم پاریس
🔻کنوانسیون تغییر اقلیم سازمان ملل متحد (UNFCCC ) از سال ۱۹۹۴ شکل گرفت. در نشست ۲۰ ام قرار شد کلیه کشورها برنامه مشارکت ملی موردنظر(NDC) را قبل از اجلاس ۲۱ ام ارایه دهند. این برنامه حدوداً یکماه قبل از شروع نشست ۲۱، در آبان ۱۳۹۴ در جلسه هیئت وزیران به تصویب رسید و بعد از آن برای دبیرخانه کنوانسیون ارسال شد. نشست بیستویکم مجمع اعضا (COP۲۱) در سال ۲۰۱۵ میلادی در شهر پاریس برگزار شد و بر اساس آنچه در نشستهای قبلی بیان شده بود، توافقنامه جدیدی موسوم به معاهده تغییر اقلیم پاریس بهوجود آمد که در آن کشورهایی اعم از؛ درحالتوسعه و توسعهیافته باید تعهداتی در راستای کاهش انتشار گازهای گلخانهای ارائه می کردند. تکرار کلمه سند مشارکت معین ملی در ۲۴ بند مختلف از متن توافق آمده که کاملاً یک برنامه الزامآور است.
🔻مشی دولت آقای روحانی در اکثر مواقع چنین بوده که معمولاً پیش از آنکه این پذیرش در داخل صورت بگیرد، وزیر یا نمایندهای از این دولت، اجراییسازی آن را امضا کرده و قرارداد مذکور به موجب آن اجرا درآمد است؛ یعنی قرار دادن کشور در یک موقعیت بدون بازگشت و از قبل تعیین شده.
🔻سازمان محیط زیست در سال ۹۵ برای تصویب توافقنامه پاریس در مجلس شورای اسلامی، تنها متن توافق را ارسال نمود و از دادن سند مشارکت ملی مصوب دولت به کنواسیون خودداری کرد. هرچند این توافقنامه در مجلس تصویب شد ولی شورای نگهبان بعد از برگرداندن آن به مجلس برای بازنگری و اصلاح، مهمترین ایراد این توافق را فقدان پیوست اعلام کرد. امریکا این معاهده را خدشهای بر حاکمیت ملی و منافع ملی خود دانسته و از آن خارج شده است.
🔻مطابق برنامه اعلامی دولت در معاهده پاریس دولت تعهد داده که از سال ۲۰۲۰ تا ۲۰۳۰ میلادی باید حدود ۱۲ درصد تولید آلایندههای کشورمان را کاهش دهد. چون امکان بهینه سازی صنایع مادر کم است، به نوعی میتوان گفت ۱۲ درصد از ظرفیتی که میتوانیم برای توسعه استفاده کنیم را کاهش می دهیم. صنعت نفت و گاز بهعنوان صنعت مادر و استراتژیک اقتصاد ایران و همچنین بخش کشاورزی با کاهش ارزش تولید به میزان ۱۵ درصد و حملونقل و صنایع پاییندست نفت و گاز و حتی صنایع غذایی با کاهش چشمگیری روبرو خواهند بود.
🔻کشورهای متخلف اجرای توافق پاریس که آنرا پذیرفته اند؛ در مکانیزم خسارت "ورشو" قرار میگیرند.(که مطابق آن میتوان علیه کشورهایی که خساراتی در سطح بینالمللی وارد میکنند، اقامه دعوی کرد و از آنها خسارت گرفت.)
🔻بخش پایش تولید آلایندگی در کشورهای هدف به صورت مانیتورینگ سراسری با نصب دستگاه های پایشی در سراسر کشور انجام میگیرد.(تجربه جاسوسی به بهانه محیط زیست)
🔻ما_بر_این_باوریم در شرایط تحریم برای پیشرفت کشور عزیزمان نباید زیر بار این تعهد برویم.
#قاسم_روانبخش
#برنامه_ریزی
🔴طالبان: تعداد زیادی از افسران سیا در هواپیمای ساقط شده حضور داشتند
🔹سخنگوی طالبان گفت که تعداد زیادی از افسران سازمان جاسوسی آمریکا در هواپیمای ساقط شده این کشور در افغانستان حضور داشتند. ذبیح الله مجاهد سخنگوی طالبان در خصوص سقوط هواپیمای تروریستهای آمریکایی در استان غزنی در بیانیهای اعلام کرد: یک طیاره اشغالگران امریکایی در غزنی ساقط شد، تعداد زیاد افسران در آن کشته شدند.
🔹بعد از چاشت امروز در منطقه سدوخیل ولسوالی دهیک ولایت غزنی یک پروند طیاره مخصوص اشغالگران امریکایی که بخاطر اجرای ماموریت استخباراتی در منطقه پرواز داشت سقوط داده شد. مجاهد گفت: در این دست آورد طیاره با همه عمله و سرنشینان آن که شامل افسران مهم استخبارات امریکا (CIA) بود از بین برده شدند.
طی ۳۰سال کل هزینه انجام شده برای صنعت هسته ای(شامل نیروگاه بوشهر، اراک، فردو، غنی سازی و...) هفت میلیارد دلار بوده است.
🔸با واردات ۶۵۰ میلیون دلار کولرگازی، هیچ تحول صنعتی در ایران ایجاد نخواهد شد، اما حتما با سرمایه گذاری این رقم در حوزه فناوری میتوان قله های بزرگی فتح کرد.
#توافقنامه_پاریس
#سید_یاسر_جبرائیلی
هدایت شده از سربازان گمنام
#رفراندوم_آمریکایی؛ از محمدرضا #پهلوی تا #حسن_روحانی
💥به نقل از
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
🔸در آستانه انتخابات مجلس، سخنان جنجالی #حسن_روحانی، نقل محافل سیاسی داخلی و بینالمللی شده است؛ او با کنایه در تعریض به نهادهای قانونی نظام، بار دیگر از اصطلاح #رفراندوم استفاده کرده و با نیشخند گفته برخی از اصطلاح رفراندوم خوششان نمیآید!
🔸روحانی از ابتدای انتخابش تا کنون بارها تلویحا و تصریحا مسأله رفراندوم را مطرح کرده است که جای بحث و بررسی جدی دارد.
🔹افراد آشنا به الفبای حقوق اساسی میدانند که سخنان روحانی فاقد وجاهت حقوقی در حقوق اساسی ایران است و به نظر میرسد او طرح این مسائل انحرافی بیشتر به دنبال فرافکنی نسبت به ورشکستگی سیاسی دولت اعتدال و #تهدید_نظام است.
🔹نکته مهم در گفتمان خطرناک روحانی، موضوعاتی است که او مستقیم و غیرمستقیم تلاش کرده آنها را با تهدید به رفراندوم بر قوای تصمیمساز نظام تحمیل کند!
گذشته از #قرارداد_نافرجام_برجام، روحانی تلاش داشت که به تبع زیاده خواهی #آمریکاییها، #برجام_های۲و۳ (برجام موشکی و منطقهای) را نیز به کشور تحمیل کند!!
از آنجا که تحمیل چنین تصمیمات بنیان برانداز به بدنه تصمیمگیری نظام خصوصا رهبری معظم، غیرممکن مینماید، او همواره با طرح موضوع #رفراندوم تلاش داشت پای مردم را وسط بکشد تا با گروکشی به اجرای منویات آمریکاییها اقدام کند.
در حقیقت روحانی خواسته یا ناخواسته در این سالها تلاش کرده با سوءاستفاده از ابزار #رفراندوم، به #اصلاحات_آمریکایی اقدام کند؛ این درحالیست که به فرموده رهبری معظم انقلاب اسلامی (که منشأ قرآنی دارد)، انتظارات دشمنان اسلام و انقلاب اسلامی حد یقف ندارد و آنان جز با براندازی نظام و نابودی ایران، به چیز دیگری راضی نخواهند شد.
🔹شاید متعجب شوید اما نگاهی کوتاه به تاریخ معاصر ایران نشان میدهد که پیش از روحانی، تنها فردی که تلاش کرد در اجرای اصلاحات آمریکایی، دست به رفراندوم بزند، #محمدرضا_پهلوی است!
🔹پهلوی دوم بعد از دیکته شدن #انقلاب_سفید توسط آمریکاییها و از ترس جایگزین کردن امینی به جای او، شخصا وعده کرد که حتما این طرح آمریکایی را در ایران اجرا کند.
نظر به مخالفت روحانیت بیدار با #تصویبنامه_انجمن_های_ایالتی و شکست شاه، و اعلان انزجار علما از اجرای #اصلاحات_آمریکایی در ایران،
تنها مستمسک شاه برای اجرای این طرح استعماری، استفاده از ابزار رفراندوم بود!
🔸بعد از اعلان این تصمیم، #امام_خمینی در مواضعی دقیق و هوشمندانه این اقدام را #خلاف_قانون_اساسی دانستند و همین موجب شد که شاه بجای رفراندوم از تعبیر #تصویب_ملی استفاده کند و در اقدامی تشریفاتی، نمایشی و فرمایشی، نظر اربابان آمریکایی اش را به نام مردم بنویسد و از صندوق رای بیرون بکشد.
🔸تقارن این دو رویکرد بسیار عبرت آموز و جالب توجه است و امید است با روشنگری بهنگام و گسترده علما، روحانیون، دانشجویان و عموم مردم عزیز ایران، این گفتمان انحرافی که توسط شخص رییسجمهور مطرح شده، سرنوشتی همانند رفراندوم فرمایشی شاه پیدا کند و امکان ایجاد فتنه سیاسی نیابد.
@sarbazane_g
🔴درد روحانی چیست؟
درد روحانی ما مردمیم که محبوبیتش بین ما ۷ درصد است. یعنی غیر محبوب ترین رئیس جمهور تاریخ انقلاب!
درد روحانی بی دستاوردی ست.
درد روحانی رو شدن فساد اطرافیان و برخی مدیرانش توسط دستگاه قضاست.
درد روحانی وزرای پیر و ناکارآمد است.
درد روحانی رفراندوم میلیونی تجلیل قهرمان مقاومت است.
درد روحانی انتقام سخت و بسته شدن راه رسیدن به کدخداست.
درد روحانی بی اعتبار شدن قهرمان دیپلماسی و رویکرد تعامل نزد مردم است.
درد روحانی «نه مرسی» ترامپ است.
درد روحانی افشای فساد نمایندگان طرفدارش و رد صلاحیت آن هاست.
درد روحانی رد صلاحیت داماد است.
درد روحانی سقوط جریان غربگراست.
درد روحانی بلد نبودن اداره کشور است...
مضحک است اگر فکر کنیم درد روحانی انتخابات آزاد یا تشریفاتی ست. به کسی که حتی وزرایش حق انتقاد از او را ندارند چه برسد به خبرنگار و مردم، به ژست دموکراسی اصلا نمی آید!
📝 #رها_عبداللهی