✳️ انهدام شبکه عملیاتی و رسانهای داعش خراسان / اطلاعات سپاه مهره اصلی را دستگیر کرد
🔹آبان سال گذشته بود که حمله تروریستی به شاهچراغ موجب شهادت ۱۳ نفر و مجروحیت ۲۰ نفر از هموطنانمان شد.
🔹در پی این حمله تروریستی که گروه تروریستی داعش مسئولیت آن را برعهده گرفت، در اقدام مشترک سازمان اطلاعات سپاه و سازمان اطلاعات فجر استان فارس، شبکه عملیاتی و رسانهای «داعش خراسان» را شناسایی و مهره اصلی آن را دستگیر کردند.
🔹این فرد که از سال ۹۸ در رصد اطلاعاتی قرار داشت، در برخی استانها ازجمله تهران بر شناسایی عناصر افراطی و جذب آنها برای پیوستن به گروه تروریستی مذکور فعال بود.
🔹براساس این گزارش، به زودی اطلاعات تکمیلی از نحوه عملیات دستگیری اعضای این شبکه منتشر خواهد شد.
✳️علت مشارکت بالا در انتخابات ترکیه
قسمتی از قانون انتخابات ترکیه آمده است هر شخصی به هر دلیلی که در انتخابات ترکیه رای ندهد 8 یورو یا به عبارتی حدودا 500 هزارتومان جریمه نقدی خواهد شد که دولت از راه های مختلف توسط وزارت مالیات آن را از پول افراد بطور مستقیم برداشت میکند( روی فیش حقوق آنها هم ثبت خواهد شد که اگر تکرار بشود جریمه های دیگری برای آنها اعمال میشود )
در قانون ترکیه آمده است، طبق ماده ۲۵ قانون شماره ۲۹۸ احکام اساسی انتخابات، جریمه مالی رای ندادن در انتخابات ۳۰۰ لیر به همراه محرومیت احتمالی از خدمات عمومی در دوره انتخابات مربوطه است.
✳️ ابرقدرت شدن ایران
🔹واکنش فرماندۀ نیروی دریایی روسیه به سفر ناوهای ایرانی به دور دنیا
🔹فقط ناوگروه یک کشور ابرقدرت میتواند به دور کرۀ زمین سفر کند.
✳️کدام انتخابات آزاد است انتخابات ایران یا ترکیه؟
برخی از احزاب ویا افراد معلوم الحال درکشور ما دم از انتخابات آزاد می زنند ! درصورتی که سالم ترین و آزادترین انتخابات را داریم، این روزها انتخابات ترکیه را نگاه کنید، در اینجا به چند نمونه اشاره می کنم و تفاوت انتخابات ایران و ترکیه را ملاحظه و قضاوت کنید :
۱.تو ترکیه رای ندهید ۳٠٠ لیر جریمه میشوید ولی در ایران اینطور نیست
۲.آنجا باید یک نفر را با مُهر انتخاب کنید و مثل ایران خودکار نمیدهند که خط خطی کنی و بامزه بازی دربیاروری.
۳.آنجا روز انتخابات تو هر شهری جز شهر خودت باشی نمی توانید رای بدهید.
... اما تو ایران هر شهری باشید می توانید رای بدهید.
✳️ جهاد علمی امام صادق (ع)
🔶در دوران امام صادق علیهالسلام یک نهضت علمى ،فکرى و جنگ عقاید شروع شده بود که در سایر دوران سابقه نداشت. نهضتهای علمی و فکری بیش از نهضتهای سیاسی وجود داشت، علوم اسلامى درحال تدوین بود. در میان مسلمانان یک شور و هیجان براى فهمیدن و تحقیق پیدا شده بود و دعوای امویان و عباسیان فرصتی طلایی را برای تربیت جامعه به وجود آورده بود. لذا امام مبارزهی علمی و جهاد علمی برای تشکیل حکومت اسلامی و سپس تمدن اسلامی را در این دوران رهبری نمودند.
🔷سیاست حکومتداران در استفاده از قدرت علم، امام صادق (ع)را بر آن داشت تا با تعمق و تدبر در جوانب امور تصمیم مهمی بگیرند، کار سیاسی و مبارزهی علنی با توجه به آماده نبودن شرایط آن زمان، میتوانست یک انتحار سیاسی باشد،لذا امام به یک انقلاب بنیادی روی آوردند.کار سیاسی، دشواریهای فراوان دارد،ولی کار فکری -یعنی مبارزهی با تحریف- درحقیقت بریدن شاهرگ دستگاه خلافت است؛ دستگاهی که جز با تکیه بر دین انحرافی، توان ماندن نداشت.
🔰دوران امام صادق(ع) دوران فرقهها، نحلهها، دانشها و عالمان دروغین نیز بود. پیدایش علوم انحرافی و فرقههای گمراهکننده در جامعهی اسلامی، خطر بزرگی بود که اصل اسلام را تهدید میکرد. بنیعباس برای از بین بردن فضائل اهل بیت و مخدوشکردن چهرهی آنان، از اینگونه علوم و افکار انحرافی حمایت میکردند. تا جایی که حتی زنادقه نیز با حمایت دربار به تبلیغ کفر و الحاد میپرداختند.
✅ لذا امام با درک دقیق اوضاع و بصیرت کامل، به نهضت علمی روی آوردند و برای اینکه حکومت خود را بنا نمایند،ابتدا باید حکومت کفر را ساقط کنند و از آن جایی که «قدرت علم» یکی از اضلاع و پایههای مهم حکومت ستمگران بود، امام صادق(ع) با رویآوردن به نهضت علمی، علاوه بر اینکه به این ضلع از حکومت جور میتاختند، زمینهی تشکیل حکومتشان بر پایهی قدرت علمی اسلامی را نیز مهیا میساختند.
#جهاد_تبیین
#صادق_آل_محمد
🖌مصطفی_علیجانزاده
✳️ اندیشکده آمریکایی: سیاست مهار تهران فروپاشیده/ خلیج فارس در کنترل ایران است
🔹اندیشکده «هوور» که یک نهاد تحقیقاتی واقع در دانشگاه «استنفورد» در ایالت کالیفرنیا است در تحلیلی از جمهوری اسلامی ایران به عنوان «دشمن رامنشدنی» آمریکا یاد کرده و نوشته سیاست مهار ایران رو به فروپاشی است.
🔺این اندیشکده همچنین با ادعای سلطه ۷ دههای آمریکا بر خلیج فارس نوشته است: «ایران کنترل #خلیج_فارس را به دست گرفته است....
✳️ ۲۹ اردیبهشت؛ پایان مهلت افتتاح حساب وکالتی خرید خودروهای داخلی
🔹متقاضیان تا ساعت ۲۴ جمعه ۲۹ اردیبهشت میتوانند در یکی از ۲۶ بانک اعلامی، حساب وکالتی به مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان به نام سازمان حمایت افتتاح کنند و پس از زمان مذکور فرایند انتخاب خودرو توسط متقاضیان آغاز میشود.
🔹بر این اساس، صرفاً متقاضیان واجد شرایط که اطلاعات آنها از سوی بانک ارسال شده است، میتوانند از ۳ تا ۱۰ خرداد به ثبت نام اولیه به منظور تشکیل فهرست نوبت دهی (فهرست انتظار) برای خودروهای اعلامی، در سامانه https://www.esalecar.ir اقدام کنند.
✳️ وزیر راه: راه ابریشم احیا میشود
🔹در نشست بینالمللی راهآهن خاورمیانه پیرامون صدور خدمات فنی و مهندسی، حضور شرکتهای ایرانی در پروژههای ریلی کشورهای منطقه و سرمایهگذاری موسسات مالی کشورهای همسایه در پروژههای ریلی و بندری ایران توافقات خوبی صورت گرفت.
✳️ مدیرکل آژانس اتمی: احتمال احیای برجام در آینده نزدیک، بسیار ضعیف است
🔹رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی در مصاحبه با شبکه سی بی سی کانادا گفت توافق صورت گرفته بین ایران و آژانس در ماه مارس، گامی در مسیر صحیح بود و به نفع تمامی طرفین توافق هستهای است که روند همکاری سازنده با ایران در پیش گرفته شود، اما احتمال احیای برجام در آینده نزدیک، بسیار ضعیف است.
✳️جلسه محرمانه دولت بایدن با سنای آمریکا درباره ایران و مذاکرات لغو تحریمها
🔹وبگاه «پالتیکو» خبر داده مقامهای ارشد دولت بایدن از جمله «وندی شرمن» قائم مقام وزارت خارجه قرار است امروز در جلسه محرمانه در کنگره حاضر شده و سناتورها را در جریان آخرین خبرها درباره ایران قرار و به سوالات آنها پاسخ دهند.
🔹«یک دستیار مجلس سنا وابسته به حزب دموکرات» که نخواست نامش منتشر شود، گفته است: در مذاکرات هستهای با ایران پیشرفت حاصل شده است.
🔹وبگاه آمریکایی همچنین نوشته در این نشست درباره مسائلی از قبیل «تهدیدات کلی ایران علیه ایالات متحده و شرکای منطقهای آن به طور خاص اسرائیل و همچنین حمایت تهران از تروریسم» صحبت خواهد شد.
✳️ماجرای ترکیه؛ درس یا عبرت؟!
🔹درباره انتخابات ترکیه، باید سر فرصت نوشت. اکنون به رفتار مغشوش غربگرایان و مدعیان اصلاحات در ایران می پردازیم که هر اتفاقی را بهانه عقده گشایی قرار می دهند.
♦️آنها دو دهه قبل که شعار "جدایی دین و سیاست" را کوک کردند و هنوز خود را قائل به اسلام جا می زدند، گفتند نظام سیاسی در کشور اسلامی را باید از ترکیه و اسلامگراهای سکولار آموخت، که هم دین و سیاست را از هم جدا کرده اند و هم به پیشرفت می کنند.
🔹بعدها که کودتا اتفاق افتاد و اردوغان به سرکوب متهمان پرداخت، بعضی از همان اصلاح طلبان، روی خود را سمت دیگری گرفتند و برخی که وقیح تر بودند، گفتند این هم اسلامگرایان و سرکوبگری شان(!)
♦️حالا که انتخابات ترکیه، دو قطبی و هیجانی شده و -ضمنا به خاطر جریمه رای ندادن- ۸۸ درصد در انتخابات شرکت کرده اند، غربگرایان ایرانی می گویند درس دموکراسی را باید از ترکیه آموخت!
🔹اردوغان، ۲۷ میلیون و ۸۸ هزار رای (۴۹.۵ درصد) و قلیچدار اوغلو ۲۴ میلیون و ۵۶۸ هزار رای (۴۴.۸۹ درصد آرا) را به خود اختصاص داده اند.
♦️با وجود این که فاصله رای دو رقیب، ۲/۵ میلیون نفر بیشتر نبوده، طرفداران قلیچدار اوغلو مدعی تقلب و مرتکب آشوب نشدند.
🔹اما مدعیان اصلاح طلبی در ایران، با وجود فاصله بیش از ۱۱ میلیونی رای موسوی و احمدی نژاد (۱۳ میلیون رای در برابر ۲۴/۵ میلیون رای) در انتخابات ۱۳۸۸، کشور را طبق نقشه آمریکا و انگلیس و اسرائیل به آشوب کشاندند و سرمایه مشارکت ۸۵ درصدی را به آتش کشیدند.
♦️پس از کودتای ژوئیه ۲۰۱۶ در ترکیه، دولت اردوغان ۷۷ هزار نفر را بازداشت کرد. ۱۳ هزار و ۵۰۰ نفر محاکمه شدند. ۱۳۰ فرماندار و استاندار، ۲۷۴۵ قاضی و دادستان (توأم با ضبط دارایی و املاک)، ۱۷۵۵ رئیس و معاون رئیسدانشگاه، ۳۶ هزار معلم و ۹۰۰۰ کارمند وزارت داخله اخراج شدند. بیش از ۱۰۰ هزار نفر کارشان را از دست دادند.
🔹دولت اردوغان، ۴۵ روزنامه، ۱۵ مجله، ۲۳ فرستنده رادیو، ۱۶ فرستنده تلویزیون و ۲۹ بنگاه نشریاتی را تعطیل کرد. گذرنامه ۵۰ هزار نفر باطل اعلام شد.
♦️دولت اردوغان به غرب و آمریکا اعتماد کرد و در جنگ افروزی های آنها در منطقه همراه شد، اما این کار نه موجب شد تا ترکیه را در اتحادیه اروپا عضو کنند، نه رونق اقتصادی به بار آورد، و نه غرب را از کودتا علیه اردوغان باز داشت.
🔹اردوغان ۱۱ مرداد ۹۵ گفت: «با وجود دشمنی میان من و بشار اسد، او کودتا را محکوم کرده، در حالی که همپیمانان ما، آمریکا و اروپا، در زمانی که ما نیازمند کمکشان بودیم، از پشت به ما خنجر زدند».
♦️برآیند اعتماد چند دهه ای به نسخه های غرب، چیزی جز سقوط اقتصاد ترکیه، بدهی ۴۶۵ میلیارد دلاری و ثبت رکورد تورم ۱۰۸ درصدی در سال گذشته نبوده است. پول ترکیه در یک سال، ۴۰ درصد ارزش خود را از دست داد.
🔹ترکیه پس از اوکراین، دومین کشور در مرزهای شرقی اروپاست که در بیگاری دادن به ناتو و آمریکا، تا سر حد انتحار پیش رفت، اما خسارت های هنگفت نصیبش شد.
✍ محمد ایمانی
✳️پوتین و زلنسکی با پیشنهاد مذاکرات صلح موافقت کردند
🔹رئیس جمهور آفریقای جنوبی اعلام کرد که به نمایندگی از کشورهای آفریقایی با پوتین و زلنسکی صحبت کرده، تا آنها را به پذیرش ماموریت رهبران آفریقا در طرح صلح به توافق برساند.
🔹آنها نیز با دریافت ماموریت صلح موافقت کردند.
🔹وی گفت که همکاران روسی و اوکراینی او برای میزبانی یک طرح صلح آفریقا با هدف حل و فصل جنگ تقریبا ۱۵ ماهه موافقت کردهاند.
✳️تجارت ۵۱۰ میلیون دلاری ایران و هند در ۳ ماه / واردات هند از ایران ۱۲ درصد رشد کرد
🔹️مبادلات تجاری ایران و هند در ۳ ماهه نخست سال جاری میلادی به ۵۱۰ میلیون دلار رسید و واردات هند از ایران در این دوره ۱۲ درصد رشد کرد.
🔹️مبادلات تجاری ایران و هند در این دوره با افت ۲۴ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل مواجه شده است.
🔹️این کاهش ناشی از افت صادرات این کشور به ایران بوده است. صادرات هند به ایران در ماههای ژانویه تا مارس امسال افت ۳۷ درصدی را تجربه کرده و به ۳۲۲ میلیون دلار رسیده است.
✳️ آمار تکاندهنده از «کاهش تعداد صاحبخانهها» و «سیل اجارهنشینها» در پی «جهش قیمت مسکن»
پیرهادی، رئیس فراکسیون انقلاب مجلس:
🔺طبق سرشماری سال ۱۳۷۵ چیزی حدود ۷۳ درصد از مردم دارای خانه ملکی بوده اند؛ اما این آمار در سال ۱۳۹۵ به ۶۰ درصد رسیده یعنی ۴۰ درصدخانوارها ناگریز از اجاره نشینی هستند. و در مقابل با رشد جمعیت و به دلیل ناتوانی مردم از خرید مسکن، اجاره نشینی در این بازه زمانی حدود دو برابر شده است.
✳️جمعیت ایران از مرز ۸۵ میلیون نفر عبور کرد
مدیرکل دفتر جمعیت مرکز آمار:
🔹جمعیت ایران از مرز ۸۵ میلیون نفر عبور کرده است.
🔹سن امید به زندگی در ایران هم اکنون به ۷۴ سال و نرخ باسوادی هم به ۸۷.۶ دهم درصد رسیده که این سرمایه انسانی به رشد کیفی جمعیت کمک میکند.
🔹میانگین سن ازدواج ۲۴ سال برای آقایان و ۲۳ سال برای خانمهاست.
✳️رئیس اتاق بازرگانی ایران و عراق: ممنوعیت معاملات دلاری در عراق اثری بر بازار ارز ایران ندارد
🔹یحیی آل اسحاق: معاملات با دلار در عراق مثل بسیاری از کشورهای دیگر در جهان، ممنوع است. این مسئله در گذشته نیز وجود داشته و خبری که دیروز در رابطه با ممنوعیت معاملات دلار در عراق و اثرات آن بر بازار ارز کشور ما منتشر شده مربوط به گذشته است.
🔹منفعتطلبان و معاندان با هدف اثرگذاری و ایجاد اختلال در بازار ارز کشور این خبر که مربوط به گذشته بوده را دوباره منتشر کردهاند. ممنوعیت معاملات دلار در عراق در راستای مدیریت بازار ارز کشور عراق بوده است و هیچ اثری بر مناسبات ارزی ایران و عراق ندارد.
🔹در حال حاضر مناسبات اقتصادی و ارزی با کشور عراق به خوبی انجام میشود و اقدامات بسیاری نیز در سال گذشته در جهت تسهیل این مناسبات انجام شده است.
🔹سال گذشته بیش از 10 میلیارد دلار صادرات به کشور عراق داشتیم که نسبت به سال قبل آن افزایش داشته و با اقداماتی که انجام شده چشم انداز خوبی برای توسعه مناسبات با عراق در سال 1402 شکل گرفته است.