هدایت شده از قم آنلاین
5.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ فتاح عذرخواهی کرد
رئیس بنیاد مستضعفان:
🔹خطای بنده بود که خیلی کوتاه و تیتر وار نام (اشخاص و سازمانها) را بردم.
🔹بعضا اطلاعات بنده ناقص اعلام شد، جانب انصاف را رعایت نکردم.
🔹در محضر خدا و مردم از همه آن بزرگواران، مخصوصا برادر عزیزم حداد عادل و سرکار خانم ابتکارو مولاوردی و بقیه سازمانها عذرخواهی میکنم.
http://eitaa.com/joinchat/3298492416Cc8880c401c
🕌 اولین و بزرگترین کانال قمیها در ایتا👆
✳آمریکا چرا خروج از برجام را
بر مکانیسم ماشه ترجیح داد؟
🔸۱- بر خلاف ادعای آقای ظریف درباره جدایی میان اروپا و آمریکا، اروپا به قطعنامه تمدید تحریم تسلیحاتی رای مثبت نداد؛ چون در این صورت کارکرد مهم برجام (معطل نگه داشتن ایران و تداوم یکطرفه تعلیق هستهای) متوقف میشد.
🔸۲- توافق را وزارت خارجه ما «برجام» نامید، چون ظاهرا قرار بود «برنامه جامع اقدام مشترک» باشد؛ اما در عمل تبدیل به «برجای» شد: برنامه جامع اقدام یکطرفه یا برنامه درجا زدن ایران. طوری تنظیم کردند که طرف ایرانی از بیم مکانیسم ماشه حتی نتواند به شورای امنیت شکایت کند!
🔸۳- آمریکا اگر در برجام مانده بود، میتوانست تمام تحریمهای تجمیع شده ذیل قطعنامه 2231 را برگرداند. اما چرا نماند تا از اسنپ بک (مکانیسم ماشه و بازگش خودکار قطعنامه های تحریمی شورای امنیت) استفاده کند؟ چون در صورت اجرای مکانیسم ماشه در سال 96، برجام تمام میشد و ایران تعهداتش را که هنوز پس از دو سال بدعهدی آمریکا اجرا می کند، متوقف میکرد.
🔸۴- آمریکا در تقسیم کار با اروپا، از توافق خارج شد و تحریمها را برگرداند؛ در حالی که اروپا ایران را معطل نگه داشته بود. تصور شان این بود که ایران فلج و تسلیم مذاکره مجدد میشود! آمریکا وقتی این مسیر را انتخاب کرد که طبق سخنان صریح ظریف و روحانی مطمئن شد، آنها اجرای تعهدات را متوقف نخواهند کرد.
🔸۵- خبرگزاری دولتی ایسنا 22 اردیبهشت 97 به نقل از نشریه پولیتیکو گزارش داد «فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در کنفرانس این اتحادیه تصریح کرد: من از روحانی تضمین گرفتم که حتی در صورت خروج آمریکا از توافق و برگرداندن تحریمها، ایران به برجام پایبند بماند»! این تشویق ترامپ به خروج از برجام (عدم اجرای تعهدات) بود!
🔸۶- حسین موسویان (سخنگوی اولین تیم مذاکرهکننده روحانی) آبان 98 در شورای روابط خارجی اروپا: "من با سیاست فعلی آقای روحانی موافق نیستم. آمریکا از برجام خارج شد و تحریمها را بسیار فراتر از گذشته برگرداند. اگر من جای روحانی بودم تعهدات به NPT را تعلیق میکردم و از برجام خارج می شدم".
#محمدایمانی
✳دانستنیهایی درباره رفیق حریری و معمای ۱۵ سالهی ترور!
▪️چه شد که حریریِ پدر از تجارت و شهروندی در عربستان، پایش به سیاست در لبنان باز شده و در پایان، وسط خیابان ترور شد؟ً #باید_بدانیم رفیق حریری سیاستمدار دوملیتی لبنانی - سعودی بود. او پس از فارغالتحصیلی در رشته مدیریت تجاری، در سال ۱۹۶۵ برای کار به عربستان رفت. ۴ سال بعد اولین شرکت خود را تاسیس کرد و به فعالیتهای بزرگ تجاری پرداخت. حریری سالها بعد به پاس خدماتش به خاندان پادشاهی، شهروندی عربستان را در سال ۱۹۷۸ دریافت کرد.
▪️او پس از چند سال میلیاردر شده و فعالیتهای خود را در لبنان آغاز کرد. بعد از جنگ داخلی لبنان و جنگ با اسراییل، به آبادانی بیروت و کمک کلان مالی به جنگزدگان پرداخت. همین کارها پای او را به سیاست باز کرد تا اینکه از ۱۹۹۲ تا ۲۰۰۴ در ۵ کابینه نخستوزیری لبنان را به عهده داشت.
🔺حریری در سال ۲۰۰۴ استعفا کرد و یک سال بعد در صبح۱۴ فوریه ۲۰۰۵ ترور شد! او پس از دیداری کوتاه در پارلمان، در راه برگشت هدف حمله انتحاری قرار گرفت. یک کامیون نزدیک هتل سنت جورج منفجر شد و رفیق حریری به همراه ۲۱ نفر دیگر کشته شدند. انفجاری که معادل یک تُن تیانتی بود!
▪️پس از این حادثه برای اولین بار دادگاهی علیه تروریسم به نام «دادگاه ویژه لبنان» در شهر لاهه در غرب هلند تشکیل شد. این دادگاه پس از ۱۵ سال پس از ترور، دیروز رای خود را در حضور سعد حریری، پسر رفیق خوانده و برخلاف ادعاهای قبلی که مستقیماً رهبر حزبالله را متهم به دست داشتن در ترور میکرد، اعلام کرد که شواهدی دال بر این مسئله وجود ندارد و از ۵ متهم عضو حزبالله، ۴ نفرشان را تبرئه کرد.
خبرگزاری فارس
⭕️ جنگ اقتصادی، جنگ ارادههاست
🔴 قدرت در شق ارگانیکی به سه دستهی سخت، نیمهسخت و نرم تقسیم میشود که شامل پنج منبع کلاسیک آن است.
🔴 حوزهی قدرت نیمه سخت نیز خود به تنهایی شامل سه دستهی سیاسی، اقتصادی و اجتماعی میشود که به تبع آن جنگهای نیمه سخت، سه وجه سیاسی، اقتصادی و اجتماعی پیدا میکنند.
🔴 در واقع جنگ اقتصادی، جنگی است نیمه سخت که در میدان اقتصاد و با ابزارهای مالی جهت حاصل شدن پیروزیهای اقتصادی رخ میدهد.
🔴 در هر طرحریزی عملیاتی ابتدا به ساکن آماج منازعه مشخص و سپس در نسبت با آن وضعیت میدان نبرد برای تحقق اهداف تبیین میشود.
در #جنگ_اقتصادی که دومین نوع از جنگهای نیمهسخت است آماج حملات، «تصرف بازار» و «سیادت بر منابع اقتصادی» است.
🔴 لذا کنشگران استراتژیک میدان جنگ، در اقتصاد با مطالعه و بررسی زمین منازعه، سعی بر تصرف انواع بازارها با غلبه بر طرف دیگر دارند.
🔴 ماکسوبر جامعه شناس آلمانی در تعریف قدرت گفته بود: «قدرت توان تحمیل اراده بر دیگری است.»
✅ ✅ امام خامنهای در روز عید قربان فرمودند: «عرصه، عرصهی جنگ ارادهها است؛ وقتی جریان تحریف شکست خورد و ارادهی ملّت ایران همچنان قوی و مستحکم باقی ماند، قطعاً بر ارادهی دشمن فائق میآید و پیروز خواهد شد.»
این ارادهای که از منظر امام خامنهای باید بر ارادهی دیگری فائق آید تا پیروزی حاصل شود یا به قول وبر تحمیل شود، سه حوزهی قدرت را در بر میگیرد که توفق در هر کدام از آنها تعیین کننده است. این سه حوزه عبارتند از نبرد ارادههای نرم، نبرد ارادههای سخت و نبر ارادههای نیمه سخت.
🔺جنگ اقتصادی امروز، نبرد ارادههای نیمه سخت است و پیروزی به توان تحمیل ارادهی اقتصادی بر دیگری بستگی دارد.
در این جنگ نیز به مانند جنگ نظامی، کسی پیروز است که #قدرت_اقتصادی کارآمدی داشته باشد و کسی قدرت اقتصادی کارآمدی دارد که بتواند ارادهی خود را در دیگری، بر دیگری تحمیل کند.
اگر ما بتوانیم ارادهی اقتصادی خود را بر #محاصره_اقتصادی دشمن تحمیل کنیم، در این نبرد ارادههای پیروز خواهیم بود.
نپذیرفتن اراده دشمن و اعمال اراده خود بر او مصداق آیه ۴ سوره مبارکه صف خواهیم است که میفرماید: «إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذِينَ يُقَاتِلُونَ فِي سَبِيلِهِ صَفًّا كَأَنَّهُمْ بُنْيَانٌ مَرْصُوصٌ؛ خداوند کسانی را دوست دارد که در راه او پیکار میکنند، چنان که گویی بنیانشان آهنین است.»
هدایت شده از معیار
99-05-29.pdf
791.9K
🗓نشريه الکترونيکي پيشخوان خبر
◀️ شماره 289
#نشستهای_بصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از معیار
مجلس امیدآفرین.doc
47.6K
🌀نسخه word
🛑 یادداشت اختصاصی
✍️ مجلس اميدآفرين
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
#ثامن
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از معیار
مجلس امیدآفرین.pdf
1.31M
🌀نسخه pdf
🛑 یادداشت اختصاصی
✍️ مجلس اميدآفرين
#نشستهای بصیرتی
#طرح شهید کمالی
#ثامن
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
#سرخط_تحلیلے_زمـانـه
🔴 #لبنان | ترور رفیق حریری و برخی ابهامات
🔻 دادگاه ببن المللی جنایی پرونده ترور رفیق حریری پس از ۱۵ سال بالاخره رای خود را صادر کرد. در این حکم دولت سوریه و حزب الله لبنان از اتهام کشتن نخست وزیر اسبق و میلیارد سنی تبرئه شدند و تنها برخی عناصر وابسته به مقاومت لبنان، ( بر اساس آنچه که دادگاه اعلان نمود) خودسرانه مبادرت به ترورحریری کرده بودند.
🔹 ترور رفیق حریری در فوریه ۲۰۰۵ التهاب را در عروس خاورمیانه به اوج رسانید و اندوه وارده به مردم این کشور به حدی غلیان کرد که صدها هزار نفر در تجمع ۱۴ مارس همان سال خواستار خروج فوری نیروهای نظامی سوری از کشورشان شدند.
🔸️ هنوز آتش ناشی از بمب ۲/۵ تنی منفجر شده در کنار هتل سان جورج منطقه زیتونه خاموش نشده بود که رسانه های جریان المستقبل، بلافاصله انگشت اتهام را به سمت دولت سوریه و شوهر خواهر بشار اسد ، سرتیپ آصف شوکت که در آن برهه رئیس دستگاه اطلاعاتی سوریه بود ، نشانه رفتند.
🔹 به آپریل سال ۲۰۰۵ باز می گردم ؛ پس از شوک اولیه ناشی از ترور ، بلافاصله سوریه بر اثر فشارهای افکار عمومی و شهروندان خشمگین ، تمام نظامیانش را از لبنان خارج کرد. فرآیندی که عده ای در لبنان از آن به "انتفاضه استقلال " و " انقلاب کاج " نام می برند.
🔸️پس از خروج ارتش عربی سوریه ، به دستور فواد سینیوره نخست وزیر وقت و چهره تندرو جریان ۱۴ مارس ( که پس از استعفای "عمر کرامی" روی کار آمده بود ) ، ۴ تن از چهره های نظامی - امنیتی بلند پایه لبنان با اتهام دخالت در ترور حریری زندانی شدند.
🔸️ «جميل السيد»، رئيس پيشين سازمان امنيت عمومي، «ريمون عازار»، رئيس سازمان اطلاعات و امنيت ارتش، «مصطفي حمدان»، رئيس گارد رياستجمهوري و «علي الحاج»، رئيس نيروي انتظامي لبنان که همگی نزدیک به جریان ۸ مارس بودند ، بازداشت شدند و حدود یکسال در زندان باقی ماندند.
🔸️ پس از یکسال مشخص شد اتهامات وارده به آنان بی اساس بوده و این ۴ مقام بدون آن که از سوی دولت مورد اعاده حیثیت قرار گیرند ، آزاد شدند.
🔸️ در سال ۲۰۱۰ دبیرکل حزب الله اسنادی از تعقیب کاروان رفیق حریری توسط پهپادهای اسرائیلی که حزب الله موفق به نفوذ در شبکه ارتباطی آنها شده بود را در تلویزیون ارائه کرد اما هیچگاه دادگاه آن را مورد بررسی قرار نداد که اصل بی طرفی دادگاه را زیر سوال برد.
🔸️ و در نهایت دیروز پس از ۱۵ سال رای نهایی دادگاه ترور رفیق حریری ، صرفا بر اساس استناد به پیامک های رد و بدل شده ( آنهم به صورت رمزی و نه مشهود میان چند شخص با اسامی مستعار ) صادر شد.
🔸️بر اساس حکم دادگاه مشخص شد سوریه ای که بیشترین هجمه ها را بابت این ترور تحمل کرده بود ، در این ترور بی گناه بوده و حزب الله نیز هیچ نقشی در آمریت و سازماندهی این جنایت نداشته است ؛ بلکه برخی افراد خودسر ( با استناد دادگاه به چند پیامک آنان ) بدون دستور از مافوق خود اقدام به انجام این قتل شنیع نموده اند.
🔸️ به هر حال هر چه بود و شد و گذشت و فارغ از این که چه شخص یا اشخاصی آمر و مجری این جنایت بودند، نمی توان از تاثیر مثبت این رخداد برای طرف اسرائیلی به سادگی عبور کرد .
آنان بیشترین سود را از این ترور و سایر ترورهای پس از آن علیه اشخاصی چون سمیر قصیر ، جبران توینی و پیر جمیل بردند.
ارتش سوریه پشتوانه اصلی حزب الله از لبنان خارج شد ، بخش زیادی از توان و تمرکز مقاومت به جای معطوف بودن به مرزهای جنوبی در درگیری های سیاسی داخلی فرسایش یافت و در نهایت چهره حزب الله به عنوان یک گروه ضدصهیونیستی در چشم بخشی از لبنانی های سنی ، مسیحی ودروزی ملکوک گردید.
🖌 #تقوی_نیا
✳بلای آزادسازی واردات برنج
🔹️بازار کشاورزی یک بازار پرسود نیست و کشاورزان به دلایل متعدد در معرض خروج یا اخراج از این بازار قرار دارند. به دلیل ارتباط مستقیم صنعت کشاورزی با امنیت غذایی، دولتها سیاست حفظ بازار را در صنعت کشاورزی دنبال کرده و با انواع حمایتهای مالی و غیرمالی، از تداوم عرضه محصولات کشاورزی حمایت میکنند.
اخیرا گزارشی از سازمان همکاریهای اقتصادی منتشر شد که نشان میداد طی سالهای ۲۰۱۷ تا ۲۰۱۹، مجموع ۵۴ کشور مورد مطالعه این سازمان، به طور متوسط سالیانه ۵۳۶ میلیارد دلار برای حمایت مستقیم از کشاورزان هزینه کردهاند.
🔹️نقطه مقابل چنین رویکردی، قطع یارانه پرداختی به کشاورزی است؛ و یک سطح فاجعهبارتر از این، آزادسازی واردات محصولات کشاورزی است. یعنی نه تنها از کشاورز حمایت مستقیم نشود، بلکه راه برای واردات محصولاتی که در مبدا یارانه دریافت میکنند نیز باز شود. متاسفانه صنعت کشاورزی ما به چنین بلیهای مبتلاست و هرچه جلوتر میرویم، عمق فاجعه افزایش مییابد.
▪️تعرفه واردات برنج تا سال ۸۴ حدود ۱۵۰ درصد بود و واردات کشور حدود ۴۰۰هزار تن بود. اما متاسفانه در دولت نهم رقم تعرفه به ۲۰درصد کاهش یافت. سال ۹۲، با روی کار آمدن دولت جدید، تعرفه واردات برنج به ۱۰درصد کاهش یافت و همین سیاست باعث شد در این سال بیش از یک میلیون و ۹۶۰هزار تن برنج به کشور وارد شود. به گفته معاون وقت وزیر کشاورزی، در این سال بازار ایران یک میلیون تن برنج مازاد داشت. در نتیجه، برنجکاران ایرانی نتوانستند محصول خود را به قیمت مناسب بفروشند و خروجشان از بازار آغاز شد.
▫️دهم تیرماه ۱۳۹۹، تعرفه واردات برنج به ۴درصد کاهش یافت تا ضربه مهلکی دیگر بر فرق صنعت برنج ایران فرود آید. توجه کنید که این تعرفه با دلار ۴۲۰۰ محاسبه میشود.
این نحوه مواجهه با صنعت کشاورزی، نه تنها به امنیت غذایی کشور خسارت میزند، نه تنها به اشتغال کشاورزی آسیب میزند، بلکه به دلیل اینکه "غذا اگر تولید نشود، باید وارد شود"، واردات برنج به منابع ارزی کشور نیز فشار سنگینی وارد میکند.
▪️از ابتدای سال جاری تاکنون، بیش از ۳۵۰میلیون دلار برنج وارد کشور شده و ادامه این روند، به معنی واردات یک میلیارد دلاری برنج در سال جاری خواهد بود؛ برنجی که میتوانستیم خودمان تولید کنیم و اینک باید در پی تامین ارز آن باشیم.
🔹️ادامه این روند، نتیجهای جز نابودی صنعت کشاورزی و کاهش ضریب امنیت غذایی کشور ندارد. دولت باید متوجه این نکته راهبردی باشد که "تامین ریال و پرداخت آن به کشاورز در قالب یارانه، بسیار راحتتر از تامین ارز برای واردات است".
جبرائیلی
هدایت شده از بیداری ملت
📈 کارنامه مردودی
✍️ روزنامه "وطن امروز" عملکرد دولت حسن روحانی را با دولت قبل در ۱۰ شاخص مهم اقتصادی مقایسه کرد:
● رکود شدید ساخت و ساز!
● رشد بیش از ۵ برابری قیمت مسکن در ۷ سال!
● افزایش نابرابری
● افزایش بدهی خارجی
● بیکاری همچنان گریبانگیر کشور
● میانگین رشد اقتصادی نزدیک به صفر
● شاخص فلاکت
● داغ تورم
● نرخ رشد نقدینگی
● رکورد قیمت ارز
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
هدایت شده از معیار
صدا ۰۰۸.m4a
4.31M
🔴 صوتی
🔷نهضت تبیین و روشنگری 28 مرداد ماه سال جاری به حماسه بصیرت افزایی تبدیل شد.
🔺کرونا نمی تواند مانع مقابله با جریان تحریف شود، جریان انقلابی بهره گیری از روش های جایگزین را به خوبی می شناسد.
🔻این نهضت روشنگری پایانی نخواهد داشت و هر دو هفته یک بار جلسات تبیینی در کانالها برگزار خواهد شد.
🔷ثامن (1) طلیعه شکستن محاصره تبلیغاتی ایران اسلامی خواهد بود.
#نشستهای_بصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb