🔴 #تحریف| دلم برای پدر زم سوخت‼️
🔻 گفت: در مراسم شب هفتم روح الله زم پدر ایستاده و عکس فرزند در آغوش و نوحه محمود کریمی گذاشتند: "غریب گیر آوردنت"
🔹عکسی که چند روز است بین رسانه های اهریمنی دست به دست می شود. این عکس ها ادامه همان بیانیه اولیه آقای زم است. همان بیانیه ای که قدیس سازی از طریق خلجان احساسات بود.
🔻دلم برای پدر زم سوخت.
🔹در بهترین حالت و با تسامح درگیر عواطف است و نمی بیند با خود چه می کند؛ انقلاب و مردم بماند. اما ضرب دست وارونه نمایی عاطفی همین یکی دو روز است؛ آنگاه او می ماند و تاریخ.
دلم سوخت که پدر خواسته یا ناخواسته واپسین پازل فرزند جنایتکارش را با تحریف تاریخ و جابجایی جلاد و شهید تکمیل کرد.
🔹 #تحریف تنها برای امروز نیست. سالهاست که رسانه ها را به خدمت تحریف کشانده اند. چه انکه در روزگار بی رسانه ای مگر تلاش نشد یزید را بی گناه کربلا جا بزنند؟ شد؟
🔹یعنی تاریخ فراموش کند که زم چطور آموزش آدم کشی به اوباش می داد؟ فراموش کند چطور مسیر راه نقطه زنی تحریم ملت ایران شد؟ فراموش کند چطور اجیر جلادترین دشمنان مردم بود؟ ممکن نیست. همه خون هایی که با تحریک و تحریض آمدنیوز ریخته شده به گردن فرزند جناب زم است. تاریخ این را هم فراموش نمی کند که پدری دلش از مرگ فرزند افسرده بود، اما وجدانش در مقابل خون های ریخته شد آرامش داشت.
🔹ثبت ماند بر جریده تاریخ رسانه، که تروریستی با لباس خبرنگاری آدم کشت و بدان فخر کرد. لباس رسانه ای زم نه از سر نفاق او که به گفته خودش ابزار رزمش بود. با این حال عده ای به خونخواهی جاهلانه فریاد می کنند که او تنها یک خبرنگار بود.
🔹دلم برای پدر زم سوخت. او همراه با جنازه پاره تنش، همه هویتش را در خاک گذاشت؛ هویت اخلاقی و دینی و انقلابی؛ اما هنوز راه هست. ای کاش بعد از این دلسوزان انقلاب دورش حلقه کنند و اجازه ندهند به نام و نشان روح الله ش تمام شود. باید به او توجه داد که مرحم زخم ها، تنها نام انقلاب روح الله است.
✅ حرف تمام است؛ اما خدا اینچنین آزمون برزخی را نصیب احدی نکند.
🖌 #محسن_مهدیان
اندیشه ورزان بصیر قم
🔴 آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری رییس جدید جامعه مدرسین شد. m
✅ آیتالله سیدهاشم حسینیبوشهری رئیس جدید جامعه مدرسین حوزه علمیه قم شد
🔹 نشست اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم عصر امروز جمعه 28 آذر برگزار شد که آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری با رأی اعضای جامعه مدرسین حوزه علمیه قم به عنوان رئیس، آیت الله سید احمد خاتمی نائب رئیس اول و حجت الاسلام والمسلمین عباس کعبی به عنوان نائب رئیس دوم این نهاد عالی حوزوی انتخاب شدند.
🔹 همچنین آیات محسن اراکی و محمود عبداللهی به عنوان منشی و آیت الله ابوالقاسم وافی به عنوان امین مالی ابقاء گردیدند.
♦️ مجددا رهبر انقلاب بر راهبرد «خنثی کردن تحریم ها» به جای «لغو تحریم ها از راه مذاکره» تاکید کردند.
🔹️این مهم ترین راهبردی است که اگر برای افکار عمومی جا بیفتد، مسیر انتخابات 1400 را تغییر و کشور را از وضعیت کنونی نجات خواهد داد وگرنه مشکلات امروز تا سال 1408 ادامه خواهد داشت.
✍ #امیرحسین_ثابتی
هدایت شده از آنتی نفوذ
@Mohsen5541
⛔️الهام امینزاده، معاون حقوقی سابق رئیسجمهور، در برنامه دستخط:
🔹در موضوع برجام، هیچ مشاورهای بعنوان معاون حقوقی رئیسجمهور و استاد حقوق بینالملل از من نگرفتند.
🔹پیش از نهایی شدن برجام، ۴۰ نفر از اساتید حقوق بینالملل را برای هماندیشی درباره «برجام» دعوت کردیم؛ فریدون تماس گرفت گفت به شما چه ربطی دارد؟!
🔹«مکانیزم ماشه» موجود در برجام، نامتوازن و به ضرر ماست.
🔹در دانشگاه، کلاس برجامخوانی گذاشتیم؛ دانشجویان دکترای ما متوجه ایرادات حقوقی برجام میشدند.
🔹صحبت از مذاکره مجدد میشود؛ الان وقت اجرای تعهدات است، نه مذاکره.
🔹با آمدن بایدن نمیتوان امید داشت که اتفاق دیگری رقم بخورد؛ روش کار آنها عوض میشود.
🔹بدترین تحریمها علیه ما، در دوره دموکراتها وضع شده است.
🔹برای ترور رفیق حریری دادگاه بینالمللی تشکیل شد؛ برای ترور سردار سلیمانی چطور؟!
🔹در دولت به FATF تعهد دادند، ما در معاونت حقوقی خبر نداشتیم!
🔹برخی کشورهای عضو FATF داعش را تأمین مالی کردهاند و پولهای نفت فروخته شده داعش با پولشویی وارد عرصه بینالمللی شده است؛ FATF چه برخوردی داشته؟!
🔹در دولت برای دیدن رئیسجمهور باید وقت میگرفتیم و گاهی چند ماه طول میکشید.
🔹اگر در «قرارداد ۲۵ ساله با چین» تمام حق شرطها و تعهدات لحاظ شده باشد، خیلی خوب است.
🔹ایکاش موسوی در سال ۸۸ از دشمنان نظام تبری میجست.
🔹مصوبه «اقدام راهبردی برای رفع تحریمها» به هیچ عنوان عواقبی برای ما ندارد؛ کوتاهی کنیم، ترورهای دیگری رقم میخورد.
https://eitaa.com/antinofoozeqom
به مناسبت سالگرد درگذشت شیخ سادهلوح!
آیا میدانستید؛
منتظری سال۷۶ با حکم شورای امنیت ملی به ریاست محمد خاتمی؛ دبیری حسن روحانی؛
و عضویت ناطق نوری، محمدعلی نجفی، کمال خرازی، عبدالله نوری و علی لاریجانی به حصر خانگی رفت!
هرچند این افراد از سال۸۸، منتقد و مخالف حکم حصر خانگی شدند!
💬علیرضا گرایی
🔴 #تحلیل| آیا عربستان عادی سازی رابطه اش را با اسرائیل اعلام میکند؟‼️
🔻جرد کوشنر داماد و مشاور ارشد ترامپ اخیراً مدعی شده که «روابط اسرائیل با عربستان نیز قطعی است». در اینکه دو طرف سعودی و اسرائیلی علاقهمند به علنیسازی روابط دوجانبه هستند شکی نیست، اما هر کشور عربی برای برقراری رابطه با رژیم صهیونیستی باید از سه مرحله عبور کند:
1⃣ پذیرش و ایجاد روابط امنیتی و سیاسی پنهان : این مرحله نهتنها در مورد عربستان بلکه در ارتباط با برخی دولتهای دیگر عربی از سال 2000 میلادی به اینسو تحقق یافته است.
2⃣ پذیرش عادیسازی روابط در فضای نخبگانی و تبیین لزوم آن برای جامعه:
🔹 در زمینه تحقق مرحله دوم در عربستان ، هنوز بخش قابلتوجهی از مقامات فعلی و سابق و نخبگان سیاسی و امنیتی در عربستان پیرامون توافق با رژیم صهیونیستی ملاحظات و مخالفتهای جدی دارند. «ترکی الفیصل» وزیرخارجه اسبق و از شاهزادگان مطرح سعودی دو هفته پس از دیدار ناگهانی نتانیاهو و بن سلمان، در نشست منامه و در حضور وزیر خارجه رژیم صهیونیستی بهشدت به رژیم صهیونیستی انتقاد میکند و آن را قدرت استعمارگر غربی مینامد که فلسطینیان را در بازداشتگاههای نظامی نگه میدارد.
3⃣ حساسیتزدایی اجتماعی و شکستن قبح رابطه با رژیم صهیونیستی:
🔹این مرحله مهم ترین و اصلی ترین بخش از فرایندعادی سازی است. در این ارتباط عربستان با یک مانع جدی به نام جامعه و افکار عمومی مواجه است. کما اینکه عربستان که با توجه بهقرار داشتن مکه و مدینه در آن از یک شأنیت دینی و تاریخی برخوردار است، کشوری است که حساسیتهای اجتماعی، اعتقادی و اسلامی در آن بهویژه در مناطق شیعهنشین نسبت به روابط با رژیم صهیونیستی بسیار بالاست. اهمیت این موضوع بهاندازهای است که چندی پیش خلیج آنلاین به نقل از بن سلمان ولیعهد سعودی «بیم از هرجومرج داخلی» را یکی از ملاحظات جدی وی در زمینه توافق با رژیم صهیونیستی اعلام کرده بود
🖌 #حمید_خوش_آیند
🖌 #سرخط_تحلیلے
🔻 #دکتر_عبدالله_گنجی:
🔹 به عنوان فرد رسانه ای و مطلع عرض می کنم، همه کشورها،سازمان ها، شخصیت ها و رسانه های غربی به میدان آمده اند و برای #زم عزا گرفته اند. هجمه به ایران همزمان با قدیس سازی از وی حتی با ادبیات درون دینی شروع شده است.
🔻 دو برداشت:
1⃣ اول اینکه نشان می دهد ایران عجب شاه مهره ای را در تور انداخته است.
2⃣ دوم اینکه اعتراف میکنم غربی ها هنر تبدیل گنجشک به قناری را در روز روشن دارند
🖌 #علیرضا_تقوی_نیا
آلزایمر دارد؟ یا آتو دارند؟
🔹وقتی چند تعبیر را از چند مقام دولتی کنار هم می گذارید، عمق خسارت های سوء مدیریت شخص آقای روحانی در حوزه دیپلماسی را نشان می دهد:
♦️معاون وزیر خارجه پنج سال قبل، جمله ای گفت که تیتر یک روزنامه شرق شد: "امضای کری تضمین است".
🔹اما آقای عراقچی، چند سال بعد اذعان کرد«نتیجه پایبندی به برجام، تحریم های بیشتر بود. درسی که از برجام گرفتیم این بود که مقاومت بهتر از رویکرد فعلی دولت در سیاست خارجی جواب می دهد».
♦️آقای ظریف هم که می گفت "امکان ندارد آمریکا زیر تعهدش بزند"، سرانجام اعتراف کرد: «توافق با آمریکا، به اندازه جوهر روی کاغذ هم ارزش ندارد».
🔹منطبق بر همین عبرت ها، سخنگوی وزارت خارجه امروز تاکید کرده "برجام نشان داد امضای ظریف، از کل دولت آمریکا معتبر تر است".
💢با وجود همه این اعترافات تلخ و پر هزینه، جای سوال است که آقای روحانی باز هم بگوید "ترامپ کم سواد، با یک خط خطی از برجام خارج شد؛ رئیس جمهور (جدید) آمریکا فقط یک امضا کند، به تعهدات بر میگردیم"!
🔹معنای دیگر حرف روحانی، این است که "امضای بایدن تضمین است"! یعنی او هیچ درسی از خیانت و عهدشکنی اوباما و ترامپ نگرفته است.
♦️روحانی چرا به فاصله پنج سال، دو بار چک سفید امضا به آمریکا می دهد و به جای طلبکاری مشروع، خود (کشور) را گروگانِ تضمین دادن به دشمن می کند؟ آیا چیزی در ذهن او به عنوان تجربه و عبرت انباشته نمی شود؟ دچار آلزایمر حادّ شده؟ یا همه اینها را بهتر از هر کس می داند، اما آتویی دست طرف مقابل دارد؟
محمد ایمانی
هدایت شده از آنتی نفوذ
@Mohsen5541
⛔️طرف توئیت زده که #امجد همان #منتظری است ، ما هم قبول داریم البته که قبلا نبود ، #نفوذی_ها به اینجا رسودنش ، منتظری رو #مهدی_هاشمی فریبش داد از بس که ساده لوح بود و امجد رو #محمد_هاشمی
https://eitaa.com/antinofoozeqom
هدایت شده از آنتی نفوذ
@Mohsen5541
⛔️هجمه #آنتی_تز_انقلاب در قم به مجلس برای فریب جامعه
‼️در روزهای گذشته جریان غیرانقلابی هجمه رسانهای را بر علیه طرح مجلس با عنوان «طرح راهبردی لغو تحریمها» به راه انداختند که در ذیل به برخی از واکنشهای طیف حوزوی این جریان اشاره میشود:
1️⃣ #سیدحسین_موسوی_تبریزی دبیرکل مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه در یادداشتی با عنوان «ارتباط کاهش اعتماد با اختلاف مسئولان» که هفدهم آذرماه در #روزنامه_آرمان ملی منتشر شد با اشاره به اهداف از پیش تعیین شده دولت، عمل مجلس را شعاری خواند و نوشت:
👈«آنچه تاکنون درباره برجام زحمت کشيده شده هدر نرود. اگر نيروهاي انقلاب و مسئولان تحت نظارت مقام معظم رهبري با هم باشند حتما در ارتباط با مذاکرات مسلما برنده خواهند شد.»
2️⃣ #محمدتقی_فاضل_میبدی عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه در گفتگو با رویداد 24 که روزنامه #صدای_اصلاحات نیز آن را منتشر کرد، رفتارهای مجلس را به رفتارهای دولت احمدینژاد تشبیه کرد و گفت:
👈 «ما ۴۰ سال است که مرگ بر آمریکا و مرگ بر اروپا سر میدهیم، هیچ یک از این شعارها مشکلات کشور را حل نکرده است. ... ثبات و پایداری کشور به نیروی نظامی و موشکی نیست.»
3️⃣ #روح الله_بیگدلی عضو سابق شورای مرکزی حزب #اعتماد_ملی، سیزدهم آذرماه در صفحه اینستاگرامی خود طرح مجلس را افراطیگری، هدر دادن فرصتهای ملی و بسترسازی برای تحریمهای بینالمللی سنگین علیه ایران توصیف کرد.
4️⃣ #محمدعلی_آهنگران فعال رسانهای #اصلاح_طلب نیز در حساب توئیتری خود این اقدام مجلس را بیثمر و تلویحا شوآف تبلیغاتی و جوزدگی قلمداد کرد.
5️⃣ #محسن_مهاجرنیا در یادمان شهید دکتر محسن فخریزاده با عنوان «فخر قم، فخر ایران» که دوازدهم آذرماه در موسسه طلوع مهر قم برگزار شد، با بیان اینکه مسئولان نظام در دام تصمیمات احساسی و سیاسی گرفتار نشوند گفت:
👈«برای ملت قابل قبول نیست که مجلس بدون هماهنگی با دولت و مدیریت دیپلماسی کشور برای سیاست خارجی تصمیماتی بگیرد و دولت هم رسماً اعلام کند مخالف آن است و مجلس در متن مصوبه جریمه برای مجریان تصویب کند.»
6️⃣ #احمد_مازنی نماینده اصلاحطلب دوره دهم مجلس شورای اسلامی شانزدهم آذرماه با انتشار یادداشتی در #روزنامه_ایران با عنوان «فرصت را تبدیل به تهدید نکنیم» این اقدام مجلس را جناحی خواند و آن را همراهی با ترامپ و پدیده ترامپیسم علیه ملت ایران قلمداد کرد.
7️⃣ #رسول_منتجبنیا، دبیر کل حزب جمهوریت، در یادداشتی با عنوان «پیامدهای تضعیف تفکیک قوا» که باز هم روزنامه ایران آن را منتشر کرد، با اشاره به اصل 176 قانون اساسی که حدود فعالیت شورای عالی امنیت ملی را بیان میکند، اقدام مجلس در تصویب این طرح را دخالت در کار قوه دیگر و تضعیف کننده اصل تفکیک قوا دانست.
‼️مخالفتهای جریان غیر انقلابی با این طرح مجلس در حالی است که این مصوبه، به تأیید #شورای_نگهبان و شورای عالی امنیت ملی رسیده است. و علیرغم اینکه رئیسجمهور ریاست شورای عالی امنیت ملی را بر عهده دارد، اما روزنامه ایران وابسته به نهاد ریاست جمهوری این اقدام مجلس را به دور از منافع ملی قلمداد کرد و با انتشار یادداشتها و مطالب مختلف درصدد تخریب آن برآمد.
✅به نظر میرسد این عملکرد جریان غیرانقلابی در راستای دوقطبیسازی «جنگ و صلح»، «مذاکره و ایجاد تنش» برای فریب جامعه و در دست گرفتن مجدد قدرت است، به خصوص با پیروزی #بایدن در رقابت انتخاباتی ریاست جمهوری آمریکا، امید این جریان برای ماندن در قدرت دوچندان شده است.
#حجره
https://eitaa.com/antinofoozeqom
🔴 #فوری| آخرین خبرها از هدف قرار گرفتن منطقه سبز بغداد
🔻 رسانه های عراقی به نقل از منابع امنیتی این کشور شلیک چندین راکت به سمت سفارت آمریکا در منطقه الخضراء را تایید کردند.
🔹 رسانه های نزدیک به محور مقاومت عراق است میگوید که تاکنون ۱۱ عدد راکت به سفارت آمریکا در بغداد اصابت کرده است.
🔹 منطقه الخضراء در مرکز بغداد هدف شلیک چندین راکت قرار گرفت اما سامانه دفاعی سیرام سفارت آمریکا این موشک ها را دفع کرده است.
🔹گزارشها همچنین حاکی است آژیرهای هشدار از داخل پایگاه سوم التوحید در سفارت آمریکا به صدا درآمده و گفته میشود یک بالگرد اسپانیایی بر فراز این پایگاه به پرواز درآمده است.
🔹شبکههای المیادین و الجزیره نیز با انتشار این خبر گفتند که بالگردهای ائتلاف بین المللی تحت فرماندهی آمریکا بر فراز ساختمان سفارت آمریکا در بغداد مشغول گشت زنی هستند.
#انتخابات1400
💠چه کسی آذریجهرمی را از فهرست کاندیداهای احتمالی حذف کرد؟
🔺وزیر جوان در تازهترین اظهار نظر خود، در پاسخ به اینکه در انتخابات 1400 کاندیدا خواهد شد یا نه، به مجلس کنایه میزد و با گوشه و کنایه مدعی میشود که شرط سنی لحاظ شده در قانون انتخابات، برای حذف او از این گردونه بوده است. البته این ادعا به قدری بزرگ و باورنکردنی است که سعی کرد با اشارهای گذرا به اینکه خودش هم قصد کاندیداتوری نداشته است، این دفتر را ببندد.
👌این اظهارنظر اما بهانه خوبی است که نگاهی به سابقه کاری، شانس او برای موفقیت در انتخابات و همچنین میزان حمایت جریانی از او داشته باشیم.
#انتخابات1400
✅جزئیات جدید از سازوکار انتخاباتی اصلاحطلبان
🔺 شورای هماهنگی اصلاحطلبان یکشنبه قبل تکلیف نهاد اجماعساز برای ورود به انتخابات ریاست جمهوری را روشن کرد و «فارس» خبر داد که قرار است 30 حزب اصلاحطلب در کنار 10 شخص حقیقی این مسئولیت را به عهده بگیرند. اینطور که گفته میشود و روزنامه «اعتماد» نیز در گزارش امروز خود نوشته است؛ تکلیف این سازوکار تا نیمه دی ماه مشخص خواهد شد
🔺جواد امام، مدیرعامل بنیاد باران نیز جزئیاتی تازه از این نهاد اجماعساز را تشریح کرده است
🔸 پیشنهادی قابل تامل درباره اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری
♻️ رییس دستگاه قضا و رییس مجلس، از کاندیداتوری منع شوند
🔰 حمید رسایی: این روزها قانون انتخابات ریاست جمهوری در مجلس شورای اسلامی در حال بررسی است. نکات خوبی در این قانون پیشبینی شده هر چند هنوز به بحث و بررسی بیشتر نیازمند است اما در باب تعیین شرایط برای کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری و مصادیق رجل سیاسی، به نظرم به نکاتی باید توجه کرد از جمله آنها منع رییس دستگاه قضا و رییس مجلس از کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری است.
در دلایل توجیهی این پیشنهاد به موارد زیر میتوان اشاره کرد:
یکم - وقتی ریاست یکی از دو نهاد اساسی کشور (قوه قضاییه و مجلس) بر عهده فردی است و وی در آن جایگاه در حال خدمترسانی است، طبعا تمرکز فکر و ذهن این مقام بر رقابت و فعالیتهای انتخاباتیاش در فاصله حدود شش ماه تا یک سال قبل از انتخابات، به انجام وظیفه اصلی و بالفعلی که بر عهده دارد، لطمه میزند.
این طرح سبب رها شدن دو قوه مهم کشور از آفات سیاست بازیهای متعارف انتخاباتی خواهد شد. طبعا اگر روسای مجلس و قوه قضاییه بدانند که نمیتوانند کاندیدا شوند، ظرفیت زیادی از توان آنها و زیر مجموعهشان در خدمت به مردم آزاد خواهد شد.
دوم - مواضع، تحرکات و فعالیتهای رییس دستگاه قضا و رییس مجلس به دلیل جایگاهی که دارند، از اکثر تریبونها و خصوصا صدا و سیما منعکس خواهد شد. مسئولان این دو جایگاه، وقتی کاندیدا هم باشند، طبعا انعکاس اخبارشان یک فرصت تبلیغی برای آنها و نظام اسلامی است. از این منظر، در صورت عدم کاندیداتوری این مقامات، هر اقدام و تصمیم درست و بجای آنها با انگ انتخاباتی مواجه نمیشود و برای نظام سرمایه اجتماعی تولید میکند و البته در صورت کاندیدا بودن، ای بسا نتیجه کاملا عکس خواهد داشت. علاوه بر این، استفاده از این فرصتهای تبلیغی که مختص روسای قواست، در اختیار دیگر کاندیداهای انتخاباتی نیست الا در دوره دوم برای رییس جمهور مستقر با این تفاوت که وی به دلیل عملکرد چهارسالهاش در مقام پاسخگویی هم قرار دارد.
سوم - کاندیداتوری کسانی که بر صندلی ریاست قوه قضاییه و مجلس تکیه زدهاند و خیز ایشان برای تغییر صندلی و رسیدن به ریاست قوه مجریه، از نگاه مردم نوعی قدرت طلبی تلقی خواهد شد. خصوصا اگر رییس مجلس یا رییس قوه قضاییه به تازگی برای این جایگاهها نصب یا انتخاب شده باشند. علاوه بر این، کاندیداتوری رییس قوه قضاییه در حالی که از رهبر انقلاب حکم قاضیالقضاتی را دریافت کرده یا کاندیدا شدن رییس مجلس در حالی که از مردم برای حضور در مجلس رأی گرفته، به نوعی سخره گرفتن حکم رهبری و آرای مردم است و البته در صورت تازه بودن حضورشان در این جایگاهها، قبح این عمل دو صد چندان میشود.
با کاندیدا شدن رییس مجلس و رییس دستگاه قضا مردم این ضربالمثل فارسی را به زبان میآورند که فلانی اگر بیلزن است، باغچه خودش را بیل بزند. کنایه از این که فلانی اگر قصد خدمت به مردم را دارد، در جایگاه ریاست قوه قضاییه که نصب شده یا در جایگاه ریاست مجلس که انتخاب شده، بهترین خدمات را میتواند ارائه دهد. تلقی مردم از این خیز برداشتن چیز دیگری خواهد بود؟!
چهارم - قطعا جایگاههای مهمی مثل رییس قوه قضاییه یا رییس مجلسی که در انتخابات ریاست جمهوری شکست میخورند، از نظر اعتبار در بین مردم و ساختار حاکمیت مانند قبل از آن نخواهد بود. مشروعیت و نفوذ کلام رییس مجلس یا رییس قوه قضاييهای که آرای مردمی را به دست نیاورده و شکست خورده، دچار علامت سئوال میشود و نتیجه آن جز تضعیف جایگاه رییس مجلس و رییس قوه قضاییه نخواهد بود.
پنجم - نکته دیگر این است که تعامل رؤسای قوای شکست خورده در انتخابات با رییس جمهور منتخب در دوره پس از انتخابات، دچار اختلال میشود. به این معنا که هرگونه مواجهای از سوی رؤسای مجلس و قوه قضاييه با تخلفات یا اشتباهات رییس جمهور منتخب با دید انتقامجویی شکست انتخابات، تفسیر و بازنمایی میشود.
ششم - بدیهی است که اگر رییس مجلس یا رییس قوه قضاییه، خود را برای خدمتگذاری در جایگاه ریاست جمهوری توانمند میبینند و میخواهند این میدان را بیازمایند، میتوانند در فاصله زمانیای که قانون تعیین میکند (مثلا شش ماه قبل از انتخابات) از سمت ریاست قوه، استعفا کرده و خود را در برابر انتخاب مردم قرار دهند.
شاید اشکال شود که برخی از این نکات، درباره کاندیداتوری وزرا هم صادق است. این اشکال بلا وجهی است چرا که تفاوت جایگاه وزیر با رؤسای دستگاه قضا و مجلس، خیلی زیاد است.
به نظرم در ضرورت تصویب چنین شرطی برای کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری دلایل دیگری هم میتوان یافت. تصویب این شروط به قوه قضاییه و جایگاه ریاست مجلس درانجام وظایفی که برعهده دارند، کمک شایانی خواهد کرد.
🔴 از ما نشنیده بگیرید اما....
🔻 شنیده شده است محمدباقر قالیباف به زودی به روسیه سفر راهبردی خواهد داشت. خبرها حاکی است در پی مصوبه اقدام راهبردی مجلس برای رفع تحریم ها، قرار است قالیباف در سفر به روسیه و بعد چین؛ نگرانی این دو کشور را از این طرح مجلس برطرف کند که مخاطب مصوبه مجلس طرف غربی است نه روسیه و چین.
♦️پاسخ ایران به ادعای وزیر خارجه آمریکا در مورد حمله به سفارت این کشور در بغداد
🔹خطیب زاده سخنگوی وزارت امور خارجه: اتهامات ضدایرانی پامپئو را که آشکارا با هدف تنشآفرینی طرح شده، قویا رد میکنیم.
🔹ایران هرگونه حمله به اماکن دیپلماتیک را مردود می داند. حضور نظامی ایالات متحده منبع بیثباتی در منطقه ماست. هیچ میزانی از تحریف نمیتواند آمریکا را از شرارتهایش مبرا کند.
🔴ارسال اطلاعات ۷۰ هزار قمارباز به دستگاه قضایی
🔹معاون فناوری های نوین بانک مرکزی: اطلاعات ۷۰ هزار قمارباز فعال شناسایی شده توسط سامانه هوشمند کشف جرایم مالی شبکه پرداخت، به مرجع محترم قضایی ارسال شد.
🔴 #تحلیل| بازی کثیف آمریکاییها در عراق برای امتناع از خروج
🔻 شب گذشته سفارت آمریکا در بغداد هدف قرار گرفت و گرچه برخی رسانهها از دفع موشکهای کاتیوشا خبر دادند اما برخی خبرها از اصابت دستکم ۱۱ راکت به سفارت حکایت داشت.
🔹آمریکا شلیک راکت را «نقض قوانین بینالمللی» توصیف کرد و از عراقیها خواست گامهایی برای جلوگیری از این حملات بردارند.
🔹این واکنش آمریکاییها با هدف القاء مسئولیت گروههای مقاومت در این ماجرا، در حالی بود که رهبران این گروهها مانند کتائب حزبالله، عصائب اهلالحق و نجباء پس از وقوع عملیات، بلافاصله دست نداشتن خود در آن و مخالفت با هرگونه اقداماتی از این دست را رسما اعلام کردند.
🔹اعلام رسمی مخالفت، در کنار شکل عملیات و بهرهبرداری رسانهای آمریکاییها از این اتفاق حاکی از آخرین تلاشهای مذبوحانه آمریکاییها برای بر هم زدن معادله خروجشان از عراق با استفاده از مزدورانشان است.
🔹چنانچه گروههای مقاومت بارها اعلام کردهاند هیچگاه اهداف دیپلماتیک را هدف قرار نداده و هرگاه عملیاتی علیه متجاوزین آمریکایی انجام دادهاند ابایی از پذیرش رسمی آن نداشتهاند.
🔹 شایان ذکر است پمپئو نیز در ادعایی بدون سند ، ایران را به دست داشتن در حمله به سفارت آمریکا در بغداد متهم کرد!
♦️ویژگیهای کرونای انگلیسی
🔹از گونههای قبلی واگیردارتر است
🔹دو برابر عفونیتر است
🔹سرعت انتشارش ۷۰ درصد بیشتر است
🔹به سرعت جایگزین گونه قبلی میشود
🔹آزمایشش هفتهها یا شاید ماهها طول میکشد
🔹آنتیبادی نجاتیافتگان تأثیر کمتری روی آن دارد
🔹اولین بار در شهریور ماه شناسایی شد اما تا الان توسط نخستوزیر انگلیس پنهان شده بود
🔹دوسوم مبتلایان در انگلیس حامل این ویروس بودند
🔹گونه جدید به دانمارک، ایتالیا، استرالیا و هلند منتقل شده است
🔹در حال حاضر راه حل سریع برای مقابله با آن اعمال قرنطینه است
🔹واکسنهای فعلی قادر به مقابله با آن هستند اما اگر باز هم جهش کند، ممکن است واکسنها کارآیی نداشته باشند
🔸مردانی، عضو ستاد کرونا: ویروس جدید هنوز به ایران نرسیده است.
#انتخابات1400
🔴 «صدا»، نشریه اصلاحطلب: لاریجانی از ترس نداشتن رای، کاندید انتخابات مجلس نشد
🔹برخی آنچنان در مورد قدرت و رایآوردن لاریجانی حرف میزنند که انگار فراموش کردند لاریجانی از ترس اینکه حتی از شهر کوچک هم رای نیاورد، نتوانست در انتخابات اخیر مجلس شرکت کند
🔹 حساسیتی که نسبت به تکذیب خبر حمایت خاتمی از علی لاریجانی شاهد بودیم، نشان میدهد بدنه اصلی و حتی خود خاتمی تا چه اندازه نسبت به هزینهشدن این جریان به پای علی لاریجانی حساسیت دارند؛ احتمالا تلاشهای اولیه تیم لاریجانی با شکست روبرو شدهاست.
♻️ رمزگشايي از اتمام حجت رهبر انقلاب
🔰 سخنان هفته گذشته رهبر معظم انقلاب، حاوي نکات مهمي بود اما شايد بتوان گفت مهمترين جمله ايشان در اين سخنراني به لحاظ سياسي، آخرين جمله ايشان در اين سخنراني بود. جمله اي که کمتر در رسانه ها به آن توجه شد.
ايشان در پايان توصيه چهارم خود به دولتمردان در خصوص خنثي سازي تحريمها فرمودند: «من از مسئولين کشور حمايت میکنم [امّا] شرطش اين است که به اهداف ملّت پايبند باشند.»
۱. کساني که با ادبيات رهبر انقلاب در مواجهه با دولتها آشنا هستند میدانند حداقل طی سالهای اخير هيچگاه ايشان حمايت خود از دولتها را مشروط بيان نکرده بودند؛ تا جايي که اين براي دولتها و روسای جمهور به يک اصل تغييرناپذير تبديل شده که تا آخرين روز دولت، مورد حمايت رهبر انقلاب خواهند بود. بنابراين، راز اين حمايت مشروط چيست؟
البته يک نکته کلی هميشه در بيانات رهبر انقلاب وجود داشته که وظيفه رهبری دخالت در جزئيات امور اجرائي نيست، رهبری وظيفه حفاظت از آرمانهای انقلاب را برعهده دارد و جايي که ببينند از اين آرمانها انحرافی به وجود میآيد ورود پيدا میکنند، اما صراحت در مشروط کردن حمايت از يک دولت به پايبندی به آرمانهای ملت، کمتر اتفاق افتاده و شايد هم بیسابقه باشد.
۲. از سوی ديگر باز هم با توجه به نوع ادبيات و سابقه مشی حکمت آميز رهبر انقلاب، از بيان اين جمله میتوان فهميد که احتمالا دولت قصد انجام کاری بر خلاف آرمانهای ملت را دارد و رهبر انقلاب پيشاپيش در حال تذکر دادن نسبت به آن هستند.
۳. اما اين کدام آرمان ملت است که اگر دولت روحاني به آن پایبند نباشد رهبر انقلاب حمايت خود را از اين دولت بر میدارند؟ به پنج دليل میتوان نتيجه گرفت، آرمانی که رهبر انقلاب از آن سخن گفتند، مساله مذاکره و ارتباط با شيطان بزرگ و متاسفانه گره زدن معيشت مردم به این موضوع یعنی مذاکره با آمريکاست.
الف) اين جمله در خلال توصيه چهارم ايشان مبنی بر اهميت خنثیسازي تحريمها به جای تلاش براي رفع تحريم بيان شده است. در اين توصيه ايشان دولت را از تمرکز بر روی لغو تحريمها با مذاکره کردن با آمريکا - که همواره مورد تاکيد رئيس جمهور است- بر حذر میدارند.
ب) در اوايل همين سخنراني ايشان، شجاعت و مقاومت در برابر دشمن را به عنوان نقطه مقابل انفعال، ترس و ضعف نشان دادن در برابر او از ارزشها و آرمانهای يک ايرانی توصيف میکنند و شهيد سليمانی را به خاطر داشتن همين خصلت، قهرمان مردم ايران معرفی میکنند.
ج) محور اصلي و اصطلاحا دالّ مرکزي سخنان ايشان در اين سخنرانی، مقاومت در برابر دشمن، عدم گره زدن حل مشکلات کشور به ارتباط با دشمن و اتکا به توان داخلی در برابر تحريمها بود. ايشان در بيان خصوصيات شهيد سليمانی هم او را قهرمان شکست استکبار ناميدند. در بحث انتقام خون اين شهيد هم از غلبه نرمافزاری بر هيمنه پوچ استکبار توسط جوانان سخن گفتند.
د) جو و اتمسفر سياسي حاکم بر کشور و تمرکز اصلي دولت که در سخنان رئيس جمهور متبلور است، بحث مذاکره و ارتباط با آمريکاست و اصرار بر گره زدن حل مشکلات معيشت و تحريمها به مذاکره با آمريکا از سوي دولت همچنان ادامه دارد.
هـ) برخی اخبار غيررسمي از تلاشهای دولتمردان و ديپلماتهای دولت روحاني برای مذاکره با آمريکا حکايت میکند.
۴. به نظر میرسد اين جمله رهبر انقلاب براي روحاني به نوعي تهديد محسوب میشود. روحاني بايد بداند حمايت رهبر انقلاب از او که حتی در برههای جلو استيضاح او توسط نمايندگان را هم گرفت، يک چک سفيد امضا نيست. همين هفته گذشته بود که اقرار تاريخي مرحوم هاشمی در مورد عقلانی و مستدل بودن اصرار رهبر انقلاب در نوع مواجهه با آمريکا، علنی شد.
مذاکره در شرايط ضعف و بر سر مشکلات معيشتی و در شرايطی که طرف مقابل بارها اعلام کرده میخواهد مسائل مهمی مانند قدرت موشکي ما را مورد مذاکره قرار دهد، آن هم با تجربه تلخی که از برجام مقابل چشمانمان هست، حتما نتيجه اش خسارت بار و بر خلاف آرمانهاي ملت است و مرتکب چنين خبطی هم حتما با سيلی ملت و رهبری مواجه خواهد شد.
✍ حسین نقی
💢 آمریکا در شرق یمن به دنبال چیست؟
🔻 استان «المَهَره» هیچ زمانی شاهد درگیری و جنگ آنگونه که در اغلب مناطق یمن وجود دارد، نبود اما موقعیت جغرافیایی آن، باعث نشد ساکنین المهره از توطئههای ائتلاف سعودی و آمریکا به دور بمانند. المهره هم مرز با عمان است. از جنوب به دریای مکران و از شمال به مرز عربستان میرسد.
🔻 سفر ناگهانی سفیر آمریکا به المهره و دیدار با استاندار تعیینشده از سوی ائتلاف سعودی، روشن کرد برنامههای ائتلاف و آمریکا بیش از آن چیزی است که تصور میشد. «کریستوفر هنزل» با نیروهای آمریکایی و انگلیسی نیز دیدار کرد که تا آن زمان کسی از حضور این نیروها در المهره، خبر نداشت.
🔻 «الجنوب الیوم» نوشت: حضور نیروهای آمریکایی در «حضرموت» و «المهره»، نشان از این دارد که غربیها همان برنامهای را به اجرا گذاشتهاند که بریتانیا در دوره استعمار انجام داد؛ تجزیه و چند تکهکردن یمن و جدا شدن شمال از جنوب.
🔻 میزان دخالت دولت سعودی تا بدان جا پیش رفته است که وبگاه «الخبر الیمنی» پرده از یک توافق ننگین برداشت و نوشت دولت هادی موافقت کرده در ازای کسب حمایت ریاض برای بازگشت به «عدن»، تمامی امتیازات اقتصادی استان المهره را به صورت نامحدود در اختیار سعودیها قرار دهد.
🔻 یکی از طرحهای دولت سعودی در المهره، انتقال نفت عربستان به دریای مکران به وسیله یک خط لوله است. سعودیها با این امید چنین طرحی را در ذهن دارند که بتوانند بخشی از فروش نفت خود را از سیطره تنگه هرمز رها سازند.
🔻 در اظهارات مقامات آمریکایی، بارها شاهد بودیم یکی از اهداف خود را کمک به مبارزه با تروریسم در المهره ذکر کردهاند. این بیش از هر چیزی یک ابزار برای توجیه حضور آنهاست. المهره هیچ زمانی تجربه حضور گروههای تروریستی را نداشته است اما جالب این جاست که از سال ۲۰۱۸ و از زمانی که سعودیها وارد این استان شدند، به تدریج سر و کله گروههای تروریستی نیز پیدا شد.
💢 در مورد حملات راکتی دیشب به سفارت دو نوع تحلیل وجود داره
🔻 تحلیل اول مدعی است گروه های در اختیار امریکا مثل القاعده بانی این حملات بودند و امریکایی ها به دنبال تست میزان آمادگی و توان رزمی سفارت خود در بغداد هستن.
🔻 تحلیل دوم مدعی است این حملات توسط مقاومت صورت گرفته و بلافاصله در اقدامی مشترک گردان های حزب الله ، مقتدی صدر و قیس الخزعلی این حملات را محکوم کردند تا انگشت اتهام به سمتشان نشانه نرود.
🔹 واقع امر هر چه که باشد به هر حال بزرگ ترین سفارتخانه امریکا در جهان در معرض تهدید است.
و این تهدید در پایتخت عراق کشوری که قرار بود ژاپنِ غرب آسیا شود تا منطقه از او در لیبرالیزاسیون الگو بگیرند و از شریل بنارد (همسر زالمای خلیل زاد) تا فرانسیس فوکویاما درباره اش تئوری پردازی کردند و کتاب ها ، مقاله ها و جزوات متعددی نوشتند،صورت گرفته.
این امر قطعا مد نظر جورج بوش و تیمش در طراحی استراتژی ها و ترسیم عراق پس از صدام نبود.
💢 آمریکا در سراشیبی فروپاشی اقتصادی: از هر ۴ کودک آمریکایی یک نفر در خطر گرسنگی قرار دارد/ ۵۰ میلیون نفر در آمریکا امنیت غذایی ندارند
🔻 مایکل سیندر مؤلف و پژوهشگر آمریکایی در گزارشی با اشاره به اوضاع بغرنج اقتصادی و غذایی در آمریکا نوشت: حدود ۷۴ میلیون کودک در آمریکا زندگی میکنند و همین حالا میلیونها نفر از آنها غذای کافی برای خوردن ندارند. فروپاشی اقتصادی که در سال ۲۰۲۰ کلید خورد، برای اکثر مردم آمریکا مشقتبار بوده است، اما این شرایط ضربه سختی به کودکان وارد آورده است.
🔻 به گفته سازمان غذا و دارو آمریکا که بزرگترین سازمان مقابلهکننده با گرسنگی در این کشور محسوب میشود، بیش از ۵۰ میلیون نفر ممکن است ناامنی غذایی را تا پایان امسال تجربه کنند.
🔻 این رقم برابر با یک ششم جمعیت آمریکا و یک چهارم کودکان کشور است که در مقایسه با سال ۲۰۱۹ افزایش ۵۰ درصدی را نشان میدهد. دانشگاه نورتوسترن در مطالعهای در ماه ژوئیه دریافت که نیازهای غذایی در سطح کشور دو برابر شده و در میان خانوارهای دارای فرزند به سه برابر افزایش یافته است. همهگیری این موضوع را نمایان ساخته که بسیاری از خانوادهها فقط به اندازه یک ماه حقوق یا یک قبض بیمارستانی با گرسنگی فاصله دارند.