8.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ 🎬 #استاد_شجاعی
خاک تو سرت!
چند بار بهت گفتم، نکن!
چشمت کور، میخواستی نکنی!
میدونستم آخرش اینجوری میشه!
| اگر شما هم، از این جملات زیاد استفاده میکنید؛ ببینید.... چه بر سر طرف مقابلتان میآورید. |
💚 آداب عید غدیر در کلام امیر المؤمنین (علیه السلام) (در خطبه روز عید غدیر):
💠 وقتی که به همدیگر رسیدید همراه سلام، مصافحه کنید، و در این روز به یکدیگر هدیه بدهید، این سخنان را هر که بود و شنید، به آن که نبود برساند، توانگر به سراغ مستمند برود، و قدرتمند به یاری ضعیف، پیامبر مرا به این چیزها امر کرده است.
📕 منبع: وسائل الشیعه ۷: ۳۲۷
ـ🌺🍂🍃🍂🍃🍂
ـ🍃
ـ 🍂
ـ🍃
ـ🍂
❇️سلطان نشاسته تنوری!
🔹سیب زمینی سلطان نشاسته است و در بین سبزیجات بیشترین میزان ویتامین ث را دارد که حفظ آن مستلزم نگهداری و پخت مناسب آن است.
🔸 این سبزی پر نشاسته حاوی منیزیم، کمی آهن، فسفر، ویتامین ب است.
🔹اگر بخشهایی از آن سبز است یا جوانه زده باید دور ریخته شود چرا که حاوی مادهای است که سرطانزا است.
🔸پتاسیم و منیزیم آن موجب کاهش خستگی عضلانی و کنترل فشار خون میشود.
🔹اگر سرخش کنید هر ۱۰۰ گرم آن حدود ۳۱۵ کالری دارد بسیار دیر هضم میشود و از یک سبزی مفید تبدیل به ماده غذایی مضر خواهد شد!
🔸اما اگر تنوری شود، یا با پوست در آب جوش قرار دهید و به محض پخته شدن از آب خارج شود بیشتر خواص ارزشمند خود را حفظ می کند، یک سیب زمینی متوسط آب پز شده حدود ۲۰۰ کالری دارد، سیر کنندهی خوبی است و اگر کمی پودر آویشن به آن اضافه کنید هضم بهتری هم دارد.
✔️تنوری با پوست بهترین انتخاب است!
🖋 دکتر الهام اختری (متخصص طب سنتی ایرانی)
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍃
🍂
🍃
🌺🍂🍃🍂
ـ🌺🍂🍃🍂🍃🍂
ـ🍃
ـ 🍂
ـ🍃
ـ🍂
سیر ترشی ؛ به سبک متفاوت
🔸کسانی که با مصرف سیر ترشی دچار سوزش معده و افت فشار می شوند و با طعم ترش و تند ترشی چندان سازگار نیستند، می توانند با افزودن شیره انگور به سرکه، سیر ترشی را مصرف کنند.
.
🔹برای تهیه این سیر ترشی، ابتدا سرکه را حرارت داده و سپس سیر و شیره انگور و مقداری نمک را اضافه کرده و پس از اینکه حدود بیست دقیقه جوشید، گاز را خاموش کرده و پس از خنک شدن، در شیشه مورد نظر برای نگهداری ترشی ریخته می شود.
✔️ در این روش، نیازی به نگهداری چندساله سیر ترشی نیست!
.
⚠️ به خاطر داشته باشیم سیر باعث تشدید اثر داروهای رقیق کننده خون و فشارخون می گردد.
🖋 دکتر سجاد صادقی ( متخصص طب سنتی
♦️لطفا انتشار بدهید👌
🍂
🍃
🍂
🍃
🌺🍂🍃🍂🍃🍂🍃
ـ🌼🍂🍃🍂🍃🍂
ـ🍃
ـ 🍂
ـ🍃
ـ🍂
از پوست من غافل نشوید!
✅خواص پوست تخم مرغ:
🔸کلسیم موجود در پوست تخم مرغ نقش زیادی در استحکام استخوانها و دندانها داشته و مصرف روزانه كلسيم از پوکی استخوان و شکستگی و پوسیدگی دندان ها پيشگيري مي كند.
🔹همچنين کودمناسبی برای گل ها و گیاهان و غذاي مناسبي جهت پرندگان مي باشد.
🔸بعنوان ماسک پاککننده (اسكراب) و روشنکننده پوست نيز مصرف مي شود.
✅طريقه مصرف پوست تخم مرغ:
1️⃣پوست تخم مرغ را به صورت کامل پودر کرده و همراه با غذا میل نمایید.
2️⃣برای پودر کردن می توانید از هاون یا مخلوط کن های برقی استفاده کنید. پوسته پودر شده را درون نمکدان ريخته و همراه با نمک، فلفل و سایر ادویه جات بر روی غذای مصرفی خود بپاشید.
3️⃣همچنين مي توان پودر را با برنج و ماكاروني دم كنيد ويا داخل سوپ بريزيد.
⛔️نكته مهم :
قبل از کوبیدن پوسته تخم ها باید آنها را در آب جوش قرار دهید تا استریل شود و میکروب های احتمالی موجود در پوسته از بین برود.
🖊دكتر زهره صابری(متخصص طب سنتی
🍂
🍃
🍂
🍃
🌸🍂🍃🍂🍃🍂🍃
🔆💠🔅💠﷽💠🔅
💠🔅💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅
🔅
✅نوشیدن چای ؛ عادت فرحبخش یا عامل ترش کردن؟!
✍نوشیدن چای یک عادت فرح بخش است که در بین ما ایرانیان طرفداران زیادی دارد.
چای نوشیدنی گیاهی خوبی است که اگر ایرانی باشد و بدون اسانس، دم کشیده و کمرنگ، مناسب است. چای بدون اسانس، سرشار از آنتی اکسیدان است.
اولین و مهترین نکته اینست که بلافاصله بعد از غذا چای ننوشید. چای میتواند هم باعث ترش کردن شود و هم جلوی ریفلاکس را بگیرد.
افرادی که با مصرف چای، ترش میکنند اکثرا از چایهای اسانسدار نامرغوب استفاده میکنند که به دلیل رنگ دهی سریع، دم کشیدن آنها کوتاه است. چایهای معطر و زوددمی که فرصتی برای رها شدن ترکیبات تلخ و گس آنها وجود ندارد اغلب موجب شل شدن دهانه معده و بروز ریفلاکس میشوند.
در مقابل، چایهای دیر دم و گس و تلخ مزه دهانه معده را محکم میکند و تقویتکننده اسفنگتر آن است و از بروز ریفلاکس جلوگیری میکنند.
📚منبع : دانشکده طب سنتی شهید بهشتی
💠🔅
🔅💠🔅
💠🔅💠🔅
🔆💠🔅💠🔅💠🔅
5.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅چگونه بر خستگی و ناامیدی غلبه کنیم؟؟
🎙سخنرانی فوق العاده زیبا از جول اوستین
#جول_اوستین
10.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پاداش تشکر کردن کردن از خدا در نعمت
بیشتر از
پاداش صبر کردن در برابر بلاهاست...
بازدید گروه بازرسی و ارزیابی عملکرد از واحدهای مدیریت جهاد کشاورزی رازوجرگلان/
گروه بازرسی و ارزیابی عملکرد استان از واحد های مکانیزاسیون،اعتبارات تملک دارایی و هزینه ای،واحد آب و خاک فنی مهندسی،زراعت،بهبود تولیدات دامی و گیاهی بازدید کردند.
در ادامه بازرسی، جلسه ای در مرکز جهاد کشاورزی یکه صعود برگزار شد که مسئولان تمام واحد ها گزارش کامل از هزینه کرد اعتبارات تملک دارایی و هزینه ای ارائه دادند.
رشیدی رئیس بازرسی استان ضمن ارائه توضیحات لازم بر کشت الگویی و ثبت عملکرد تولید در طرح جهش تولید در دیم زارها تاکید کرد.
در خاتمه جلسه آهنگری مدیر شهرستان گزارشات تکمیلی را ارائه داد.
🔻روابط عمومی جهاد کشاورزی شهرستان رازوجرگلان
┅═✿๑•✾••═✿๑✿═••✾•
اینجادریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای وبصیرت افزایی است.
@andishehraz
سروش
splus.ir/basiratraz
splus.ir/andishehbasiratraz
ایتا
eitaa.com/andishehraz
روبیکا
rubika.ir/andishehraz
بله
ble.ir/andisheh_basiratraz
روبینو
https://rubika.ir/Basiratraz
👨👩👧👦 #ازدواج_آسان_و_فرزندآوری را جدی بگیرید
#زن_حجاب_کرامت
🇮🇷 #مهارتورم_و_رشدتولید
#برای_غدیر_از_اصل_مالت_خرج_کن
#مبلغ_غدیر_باشیم_با_جان_مال_آبرو
#مهدی_موعودوارث_غدیر