قال الصادق علیه السلام:
🔹إيَّاكَ وَ اَلْكَسَلَ وَ اَلضَّجَرَ فَإِنَّهُمَا مِفْتَاحُ كُلِّ شَرٍّ مَنْ كَسِلَ لَمْ يُؤَدِّ حَقّاً وَ مَنْ ضَجِرَ لَمْ يَصْبِرْ عَلَى حَقٍّ.
🔸بپرهيز از تنبلى و بىحوصلگى، كه آن دو كليد هر شرّ و بدی هستند. تنبل هيچ حقّى را ادا نمىكند، و بىحوصله پاى هيچ حقّى نمىايستد.
📚 تحف العقول
جلد ۱ صفحه ۲۹۵
#داستان_آموزنده
🔆هيچ مگو
✨لقمان حكيم رضى الله عنه پسر را گفت:
🍃امروز طعام مخور و روزه دار، و هر چه بر زبان راندى، بنويس . شبانگاه همه آنچه را كه نوشتى، بر من بخوان؛ آن گاه روزهات را بگشا و طعام خور .
🍃شبانگاه، پسر هر چه نوشته بود، خواند . دير وقت شد و طعام نتوانست خورد . روز دوم نيز چنين شد و پسر هيچ طعام نخورد. روز سوم باز هر چه گفته بود، نوشت و تا نوشته را بر خواند، آفتاب روز چهارم طلوع كرد و او هيچ طعام نخورد . روز چهارم، هيچ نگفت . شب، پدر از او خواست كه كاغذها بياورد و نوشتهها بخواند. پسر گفت: امروز هيچ نگفتهام تا برخوانم.
🍃 لقمان گفت: پس بيا و از اين نان كه بر سفره است بخور و بدان كه روز قيامت، آنان كه كم گفتهاند، چنان حال خوشى دارند كه اكنون تو دارى .
📚حكايت پارسايان، رضا بابايى
ـ🌺🍂🍃🍂🍃🍂
ـ🍃
ـ 🍂
ـ🍃
ـ🍂
🔖چگونه آشپزی کنیم تا سالم تر بمانیم (بخش سوم)
از دیدگاه طب سنتی، چگونگی آماده کردن غذا (صناعت غذا) و سپس مواد اولیه مورد استفاده در تهیه غذا مهم هستند. به گفته حکما اگر مواد اولیه خوب باشد ولی خوب آماده نشود، برای بدن ضرر خواهد داشت؛ چرا که طبیعت و قوه مدبره بدن خوب نمی تواند در آن غذا دخل و تصرف کرده، اعمال هضم و جذب و دفع به خوبی صورت نگرفته و لذا بجای مصرف شدن و ایجاد انرژی خوب، عارضه هم می دهد و مواد زائد زیادی تولید کرده و به بدن آسیب می زند.
از طرف دیگر، حکما گفتهاند ممکن است مواد اولیه خیلی خوب و ایده آل نباشند ولی خوب و درست آماده سازی شود شده باشند که این غذا، مورد علاقه طبیعت بدن بوده، به خوبی در سیستم گوارش مورد هضم قرار گرفته؛ قسمت های مفید آن جذب شده و بخش های مضر آن هم به خوبی دفع می شوند.
اهمیت آماده کردن صحیح غذا بسیار زیاد است. این که مواد اولیه و خام غذا را چگونه نگهداری و آماده کنیم، یا کدام ماده را با کدام مخلوط کنیم (مثلا خواباندن گوشت در برخی گیاهان دارویی مانند ادویه جات)، یا میزان هر ماده در غذا چقدر باشد (گوشت، نخود، سبزیجات و...)، یا این که کدام ماده را اول در دیگ (قابلمه) بریزیم و کدام را بعد و به چه ترتیب و توالی و کدام را آخر و هریک چقدر بجوشد یا حرارت ببیند و ...
🎙لطفا انتشار دهید👌
فالوده سیب🍎
یک عدد سیب سرخ را ریزرنده کنید ، سپس یک ق غ عسل ، ۱ ق گلاب و ۲ ق عرق بیدمشک و یک ق م تخم شربتی که از قبل خیس خورده را اضافه نموده
خوب مخلوط کنید و بعد از نیم ساعت میل نمایید 😋
خواص🔻
🔸خونساز فوق قوی
🔸تقویت قلب ، مغز و کبد
🔸تعدیل حرارت بدن
🔸دفع کننده اخلاط ناسالم
🔸مفرح و نشاط آور
🔸رفع کم خونی
🔸رفع افسردگی
🍏به جاى سیب سرخ می توانید از ۳ عدد سیب گلاب استفاده کنید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥چرا بیمار میشویم
👤 استاد حسین خیراندیش
7.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴درمان افت فشار با عسل در طب سنتی
در این ویدیو با حضور دکتر تن ساز در مورد استفاده زیر زبانی از عسل برای افت فشار بسیار مفید است صحبت می کنیم.