▪️توقف برنامه انگلیس علیه سپاه
روزنامه تایمز انگلیس گزارش داده لندن برنامههای خود برای غیرقانونی اعلام کردن سپاه را متوقف کرده.
این اقدام پس از آن صورت گرفت که وزارت خارجه انگلیس از بسته شدن کانالهای ارتباطی با ایران در نتیجه این اقدام ابراز نگرانی کرد.
در حال حاضر وزیر کشور انگلیس یکی از افرادی است که از اعلام سپاه بهعنوان سازمان اصطلاحاً تروریستی حمایت میکند.
@andishmandanbasirat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📲 آرام بودن هنگام بی احترامی دیدن، نشانه قدرت است
@andishmandanbasirat
💥اگرخبررسانه ی نزدیك به شورای عالی امنیت ملی درست باشد، آیا اینست عزت ، حکمت ، مصلحت ؟
🔶⭕️آقایان جمهوری باکو متحد #اسرائیل است ، به اسرائیل پایگاه داده و ادعاهای ارضی متعددی علیه خاک #جمهوری_اسلامی_ایران دارد، آنوقت شگفت زده شده اید که چرا به پیشنهادات سخاوت مندانه شما پاسخ نداده است ؟
⭕️🔸️چگونه بگوید اسرائیل را به ایران ترجیح می دهد ؟
⭕️🔸️چگونه بگوید نمیخواهد تعامل مثبت و منطقی با #ایران داشته باشد ؟
⭕️🔸️چطور بگوید میخواهد به تحریک اسرائیل، تنش ها را افزایش دهد و ایران را مرزهای شمال غربی خود درگیر کند ؟
🕎تحت تاثیر لابی پان ترک و دیپلمات های ورشکشته سابق که در باکو سرمایه گذاری دارند قرار نگیرید .
🔸️امام خامنه ای اساس سیاست خارجی ایران را بر ۳ اصل عزت ، حکمت و مصلحت بنا نهاده اند .
📌آیا اینست عمل به منویات رهبرشجاع انقلاب؟
#نبرد_روایتها
@andishmandanbasirat 🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘چرا روحانی سال 92 تائید صلاحیت شد؟!
شبهه اکثر متدینین انقلابی در مساجد
و پاسخ شیخ قمی در چند ثانیه!
🟢نشر حداکثری برای «جهاد تبیین» 🟢
➖➖➖➖
🔗لینک کانال های شیخ قمی:
| کانال سخنرانی جهادتبیین | حمایت مالی| فهرست سخنرانی های شیخ | رزومه شیخ | ادمین فروشگاه دوره تخصصی|پیام مستقیم به شیخ قمی|
🔺 سال ۵۶: دلار ۱۲ تومان
حقوق کارگر ۵۴۰ تومان معادل ۴۵دلار
▪️سال ۱۴۰۱: دلار ۴۴ هزار تومان
حقوق کارگر ۵/۸ میلیون معادل ۱۳۱دلار
👈یعنی درآمد کارگر نزدیک سه برابر شده✅
@Accountability
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 این فیلم ۱۴ثانیهای در ۲زلزله، تنها یکی از تفاوتهای میان تفکر جریان انقلابی در برابر تفکر جریان لیبرالی است...
🔹 نگاه نوکری برای امت در برابر سلطه به رعیت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥«تهران مغازه هیزمفروشی داره؟!»
در این دوربین مخفی یک توریست در خیابانهای تهران قدم میزند و از مردم سراغ مغازه هیزم فروشی میگیرد.
┄┅═✧❁💠❁✧═┅┄
تا جای ممکن ،این کیلیپو نشر بدید لطفا .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چرا پیرو ولی فقیه شدم؟
حرف های شنیدنی مهران رجبی در یادواره شـهدای مسجد پنبه چی
👌👌👌👌👌
ای قلم جان علی اعجاز کن
لکنت از احساس شاعر باز کن
دریا تو را با نام ساحل میشناسد
دنیا تو را حل المسائل میشناسد
اهل کسا اشراف بر شان تو دارد
گویا تو را از پردهی دل میشناسد
حتی جذامی با دو چشمی که ندارد
نور تو را ای شمع محفل میشناسد
هر برکه ای در ناکجا آباد کوفه
شان تو را، ای ماه کامل میشناسد
دشمن تو را در جنگهایی نابرابر
نام آوری، حیدر شمائل میشناسد
هر دادخواه دل شکسته در قضاوت
عادل ترین، قاضی عادل! میشناسد
وقتی غزل با نام تو پهلو بگیرد
شاعر تو را ای شعر کامل میشناسد
#مهتاب_بهشتی
پیشاپیش سالروز ولادت 《ایلیایِ انجیل》، 《بریِ تورات》، 《آریِ زبور》، 《بوئیِ کاهنان》، 《کبکرِ هندیان》، 《بطرسیای رومیان》، 《بثیرِ ترکان》 و 《ظهیرِ ابوطالب》بر همهی عاشقان حضرتش مبارکباد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔞یه عده در داخل مامور بودند کاری کنند که مردم بیزار شن از انقلاب🚯
پرسش :
وجوه افتراق انقلاب اسلامي ايران با ساير انقلاب ها خصوصاً شوروي سابق در چيست؟
پاسخ :
انقلاب اسلامي پديده بينظير قرن بيستم و سدههاي اخير اسلام است. ويژگي خاص انقلاب ايران در مقايسه با انقلابهاي بزرگ ديگر جهان، مثل چين و روسيه،... پايهگذاري آن بر مبناي آموزشهاي الهي اسلام، اين دينِ جامعنگر، و جهان شمول است. اين پديده شگرف با هدف احياي ارزشهاي اسلامي، انساني و حاكميت بخشيدن به دين خداوند، فارغ از هرگونه گرايش و تأثيرپذيري از مكتبهاي بشري به انجام رسيد. ماهيت ديني، قدرت رهبري، نقش كليدي روحانيت و مشاركت توده ها مهمترين وجوه تفاوت انقلاب اسلامي با ساير انقلابهاست. در اين نوشتار ما سعي خواهيم نمود به اختصار اين موارد را توضيح دهيم.
«شرايط وقوع انقلاب در ايران و روسيه»
با نگاهي به شرايط و اوضاع رژيمهاي مستقر در ايران و روسيه قبل از وقوع انقلاب، در ابعاد سياسي، اقتصادي، نظامي و بينالمللي شاهد اين مسئله ميباشيم كه رژيم ايران در اين موارد در جايگاه بسيار خوبي قرار داشته و رژيم تزار روسي برعكس از شرايط بسيار بدي برخوردار بوده است به عنوان نمونه دولت روسيه در بُعد اقتصادي از بدهيهاي زياد خارجي و داخلي، قحطي و كمبود نان به خاطر درگير بودن در جنگ جهاني اول. خزانه تهي و خالي و ... رنج ميبرد، در حالي كه رژيم ايران به طور نسبي در شرايط خوبي به دليل بالا رفتن قيمت نفت برخوردار بود و به عنوان مثال در سال 1356، ايران 22ميليارد دلار درآمد نفتي داشته است.[1] در زمينه نظامي نيز روسيه به خاطر درگير بودن در جنگ در ضعف بسر ميبرد ولي رژيم شاه به كمك امريكا قدرت نظامي برتر منطقه بود. در زمينه بينالمللي، ايران در شرايطي قرار داشت كه دو بلوك شرق و غرب از رژيم شاه حمايت ميكردند، بر خلاف روسيه كه شرايط مطلوبي نداشت. در بُعد سياسي نيز رژيم شاه اگر چه شباهتهايي با رژيم روسيه داشت ولي از قدرت بالايي در حذف مخالفان خود با اتكاء به ساواك و نيروهاي وفادار به خود، برخوردار بود.[2] اما اينكه چه عاملي باعث سرنگوني رژيم شاه، با اين شرايط شد؟ پرسشي است كه با ذكر ويژگيهاي اساسي انقلاب اسلامي ايران كه در ساير انقلابها يافت نميشود، پاسخ داده خواهد شد. و به وضوح تمايز اين انقلاب را از ساير انقلابها از جمله انقلاب روسيه (شوروي) نشان خواهد داد.
ويژگيهاي اساسي انقلاب اسلامي در مقايسه با ساير انقلابها:
در اين خصوص در منابع مختلف موارد متعددي بيان شده است ولي ما براي رعايت اختصار به چند ويژگي اساسي اشاره خواهيم داشت.
1. ميزان مشاركت سياسي: البته انقلابهاي ديگر نيز همراه با حضور مردم بوده است. لكن نقش مردم ايران در انقلاب بينظير است. انقلاب مردمي و سراسري بود و همه اقشار مردم در سراسر كشور با تمام قوا و تمام وجود در آن مشاركت داشتند و اين امر يكي از مهمترين دلايل پيروزي انقلاب و استقرار جمهوري اسلامي است.[3] حامد الگار كه در زمينه انقلاب اسلامي آثاري دارد، در مورد حضور مردم ميگويد: «يكي از مميزات انقلاب اسلامي ايران شركت وسيع تودههاي مردم بود. در انقلابهاي فرانسه و روسيه و چين انقلاب هميشه با جنگ داخلي همراه بود...»[4] فرد هاليدي از محققين انقلابهاي جهان نيز معتقد است كه از لحاظ به صحنه كشاندن اقشار وسيع مردم، انقلاب اسلامي عظيمترين انقلاب تاريخ است.[5] در حالي كه در انقلاب روسيه بخشي از طبقه كارگر و حزب بلشويك در انقلاب دخالت داشتند.[6]
2. داشتن رهبري قاطع و مشخص: از لحاظ رهبري انقلاب ايران منحصر به فرد است، زيرا در انقلاب فرانسه رهبري واحد و قاطعي نبود در پيشاپيش انقلاب روسيه نيز يك رهبر حزبي قرار داشت كه نمي توانست ادعاي رهبري تام و قاطع بر قاطبه مردم را بنمايد. اما در پيشاپيش انقلاب و مردم انقلابي ايران، رهبري قرار داشت كه از پايگاه يك مرجع تقليد مردمي و اسلامي سخن مي گفت و با جمهور مردم رابطه ديني و سياسي داشت.
3. داشتن مكتب الهي و اسلامي (گرايش ديني)
گرايش ديني و مكتب الهي و اسلامي يكي از ويژگيهاي اساسي انقلاب اسلامي است. انقلاب فرانسه به ايده جدايي دين از سياست و دولت رسميت بخشيد و انقلاب كمونيستي روسيه ايدة مقابله دولت با دين را پيش كشيد، اما انقلاب ايران مجدداً ايده تلفيق دين و دولت را رسميت بخشيده كه امروز در قالب جمهوري اسلامي نمود پيدا كرده است.
4. اصالت و بومي بودن چهارمين ويژگي انقلاب ايران اصالت و بومي بودن است. انقلاب ايران از لحاظ نظري و عملي اصيل و غير وابسته بود. مكتب اسلام از بُعد نظري اصيل بود و در طي 1400 سال تبديل به جوهره ايرانيان شده بود، لذا در زمان انقلاب، مكتب وارداتي نبود. و در عمل نيز انقلاب از لحاظ كمك مالي و نظامي وامدار خارجيان نبود و اصالت داشت. در حالي كه كمونيسم از انديشههاي ماركسيسم كه در آلمان بود گرفته شده بود.[7]
5. مشروعيت: انقلاب در ايران مشروعيت داشت، يعني بحق بود و به موقع
بود. بحق بود، زيرا حقاً اهدافش را در مكتب اسلام كسب ميكرد. مسأله اين است كه مسلمان و جامعه اسلامي هر عمل و رفتاري را بخواهد انجام دهد بايد ببيند شرع آن را مجاز ميداند يا خير؟ انقلاب كه رفتار جمعي است و در آن جانها و مالها به مخاطره مي افتد نيازمند پشتوانه و مشروعيت است. جواز چنين عملي انقلابي و تطابقش با شرع را رهبري انقلاب كه در مقام مرجعيت بود صادر نمود. اما به موقع بود چون حضور مردم و تقديم جان و مال در آن بيسابقه بود.[8]
6. اهداف: ماهيت و هدف انقلاب اسلامي يك پديده منحصر به فرد است كه آنها را ميتوان در چهار مورد خلاصه كرد: الف: احياء و زنده كردن احكام اسلام و اجراي آن، ب: استقرار عدالت اجتماعي، ج: استقرار نظام سياسي اسلام، د: تقويت عملي و فرهنگي جامعه.
حضرت امام (ره) در اين مورد چنين ميفرمايند: «انقلاب ما متكي بر معنويات و خداست و آنهايي كه با ما موافقند آنهايي هستند كه با خطّ توحيدي موافقند.»[9] اين در حالي است كه انقلاب روسيه بيشتر اهداف اقتصادي و مادي را دنبال ميكردند. همانطور كه از شرايط قبل از انقلاب روسيه نيز بر ميآمد. آقاي احمد هوبر در اينباره نيز ميگويد:
تمام انقلابهاي ديگر ميخواستند يك نظام انساني را در زمين استقرار دهند، يعني نظام سياسي «روسو» را يا نظام «ماركس و لنين» را، در صورتي كه انقلاب اسلامي ميخواهد نظام الله را در زمين مستقر كند...[10]
در يك نتيجه كلي در مقايسه انقلاب اسلامي ايران و انقلاب روسيه (شوروي) نكات زير قابل توجه است: اولاًدر بُعد نظري اين دو اختلاف اساسي دارند. به اين معنا كه درباره ايران جهانبيني، اسلامي و «خدا خالق است» ميباشد و توحيد در تمام ابعاد ذاتي و صفاتي و افعالي محور و مبناي تفكرات در انقلاب اسلامي است و اين دقيقاًدر مقابل ماركسيسم كه جهان بيني، ماترياليستي و ماده گرايي مي باشد، قرار دارد.
ثانياً: ماركسيستها انسان را در مقابل جبر تاريخي و اجتماعي مقهور ميدانند ولي اسلام ميگويد حاكميت مطلق بر جهان و انسان از آن خداست و همچنين او انسان را بر سرنوشت اجتماعي خويش حاكم ساخته است.
ثالثاً: در مورد سرنوشت بشر نيز اختلاف اساسي است. زيرا اسلام آن جهان را سراي باقي ميداند اما ماركسيستها همه چيز را در ماده خلاصه و در دنيا تمام ميكنند.
رابعاً: آنها انگيزه اصلي و زيربناي بشر را نيازهاي مادي ميدانند. اما تلقي انقلاب اسلامي و اسلام از انسان هر دو بعد مادي و معنوي آن است. و اصالت هم با نيازهاي معنوي است.
در بعد عملي نكاتي قابل طرح است: اولاً: رهبري انقلاب اسلامي تام و مردمي بود اما لنين رهبر حزب بود. ثانياً: باني افكار كمونيسم ماركس ميباشد و لنين عملاًدر حد مجري و مدير انقلاب بود. اما در انقلاب ايران امام (ره) هم ايدئولوگ و نظريه پرداز انقلاب اسلامي ايران بود و هم مدير و مجري آن. ثالثاً: انقلاب ايران مردمي و فراگير بود. اما انقلاب شوروي عمدتاً متكي به هستهي حزبي بود و فقط در چند شهر متمركز بود.[11]
🇮🇷
📝 آقازادهای که اسپانسر پروژههای ضدامنیتی حوزه هنر است!
❄️🌹❄️
🔻احسان رسولاف آقازده جلال رسولاف مدیر سابق سیستم بانکی و بیمه کشور طی سالهای گذشته اقدامات ضدامنیتی فراوانی در حوزه هنر انجام داده، از ساختارشکنی و همراهی با اعتصابات گالری محسن تا تاسیس مجموعه کوشک برای پیشبرد اهداف سفارتخانههای غربی.
🔺اسناد موجود بیانگر مراودات مالی رسولاف با یک هلدینگ فعال در حوزه اقتصاد هنر است./ مشرق
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️پنج اثر زیان بار گناه (بخش اول)
🔸 #گناه موضوعی است که در زندگی مومن آژیر خطری است که مدام باید نسبت به آن متوجه باشد و هیچگونه غفلتی از این موضوع نباید صورت پذیرد که اگر لحظه ای غافل شود، دچار مشکلات متعددی میگردد. #گناه همچون کاردی است در دست انسان خواب آلود، و در حال فرود آمدن بر تکه گوشتی که با اندک غفلت و خواب آلودگی انسان بر گوشت فرو میرود.
💠اولین اثر گناه؛ زنگار دل
🔹 #اثر_گناه آن است که به تعبیر امام باقر (ع)، خالی است سیاه بر جای سفید، که در صورت #توبه، پاک شده و در صورت عدم توبه و بازگشت از آن و گناه بیشتر، سیاهی بیشتری بر آن افزوده میگردد؛ امام باقر (ع) میفرمایند: «مَا مِنْ عَبْدٍ إِلَّا وَ فِی قَلْبِهِ نُکْتَةٌ بَیْضَاءُ فَإِذَا أَذْنَبَ ذَنْباً خَرَجَ فِی النُّکْتَةِ نُکْتَةٌ سَوْدَاءُ فَإِنْ تَابَ ذَهَبَ ذَلِکَ السَّوَادُ وَ إِنْ تَمَادَى فِی الذُّنُوبِ زَادَ ذَلِکَ السَّوَادُ حَتَّى یُغَطِّیَ الْبَیَاضَ فَإِذَا غَطَّى الْبَیَاضَ لَمْ یَرْجِعْ صَاحِبُهُ إِلَى خَیْرٍ أَبَداً وَ هُوَ قَوْلُ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ - کَلَّا بَلْ رانَ عَلى قُلُوبِهِمْ ما کانُوا یَکْسِبُون[۱]؛ [۲] هر بنده اى در دلش نقطه سفیدی است که چون #گناهى کند، خال سیاهى در آن پیدا شود، سپس اگر #توبه کند آن سیاهى برود، و اگر از گناه دنبالگیرى کند، آن سیاهى بیفزاید تا روى سفیدى را بپوشاند، و چون سفیدى پوشیده شد، دیگر صاحب آن دل، هرگز بخیر نگراید و همین است، گفتار خداى عز و جل: «نه چنین است، بلکه آنچه مرتکب شدند بر دلشان زنگارى بست».
🔹یعنی گناه بر گناه باعث میشود بر دل انسان زنگاری بنشیند که دیگر صاحب آن دل هرگز به خیر و سعادت راه پیدا نکند. واژه ی «ران» از «رین» به معناى #زنگار است که بر اجناس قیمتى مىنشیند. [۳] از این آیه فهمیده میشود که فطرت اولیه آدمی، پاک است، اما به وسیله #گناه به مرور زمان زنگار بر دل می نشیند و سیاه میشود، پس گناه تیرگی می آورد و سیاهی بدنبال دارد. #ادامه_دارد...
پی نوشت:
[۱] سوره مطففین، آیه ۱۴
[۲] الکافی، ج۲، ص ۲۷۳
[۳] تفسیر مجمع البیان، ذیل آیه
منبع: وبسایت راسخون
#گناه #معصیت #توبه
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️پنج اثر زیان بار گناه (بخش دوم)
🔸 #گناه موضوعی است که در زندگی مومن آژیر خطری است که مدام باید نسبت به آن متوجه باشد و هیچگونه غفلتی از این موضوع نباید صورت پذیرد که اگر لحظه ای غافل شود، دچار مشکلات متعددی میگردد. #گناه همچون کاردی است در دست انسان خواب آلود، و در حال فرود آمدن بر تکه گوشتی که با اندک غفلت و خواب آلودگی انسان بر گوشت فرو میرود.
💠دومین اثر گناه؛ قساوت دل
🔹یکی از آثار گناهان، سخت دلی است، که در فرهنگ قرآن کریم از آن به #قساوت_قلب تعبیر شده است. در سه جای قرآن از فعل «قست قلوبهم» استفاده شده است؛ آیه اول: «فَلَوْلَا إِذْ جَاءَهُمْ بَأْسُنَا تَضَرَّعُوا وَ لَکِنْ قَسَتْ قُلُوبُهُمْ وَ زَیَّنَ لَهُمُ الشَّیْطَانُ مَا کَانُوا یَعْمَلُونَ؛ [انعام، ۴۳] چرا هنگامی که مجازات ما به آنان رسید، (خضوع نکردند و) تسلیم نشدند؟! بلکه دل های آنها قساوت پیدا کرد و شیطان، هر کاری را که میکردند، در نظرشان زینت داد!». در این آیه ریشه عدم تضرع در مقابل خداوند، زینت اعمال انسان توسط شیطان است. وقتی انسان اعمالش را زیبا ببیند و گناهش را نیز بزک کند، دیگر تضرع و درخواست از خداوند را فراموش می کند؛ چون دلش سخت شده است.
🔹آیه دوم: «أَ لَمْ یَأْنِ لِلَّذِینَ آمَنُوا أَن تَخْشَعَ قُلُوبُهُمْ لِذِکْرِ اللَّـهِ وَ مَا نَزَلَ مِنَ الْحَقِّ وَ لَا یَکُونُوا کَالَّذِینَ أُوتُوا الْکِتَابَ مِن قَبْلُ فَطَالَ عَلَیْهِمُ الْأَمَدُ فَقَسَتْ قُلُوبُهُمْ وَ کَثِیرٌ مِّنْهُمْ فَاسِقُونَ؛ [حدید، ۱۶] آیا وقت آن نرسیده است که دلهای مؤمنان در برابر ذکر خدا و آنچه از حقّ نازل کرده است خاشع گردد؟! و مانند کسانی نباشند که در گذشته به آنها کتاب آسمانی داده شد، سپس زمانی طولانی بر آنها گذشت و قلب هایشان قساوت پیدا کرد؛ و بسیاری از آنها گنهکارند!». در آیه مذکور، #قساوت_قلب مقدمه فسق است.
🔹آیه سوم: «ثُمَّ قَسَتْ قُلُوبُکُم مِّن بَعْدِ ذَلِکَ فَهِیَ کَالْحِجَارَةِ أَوْ أَشَدُّ قَسْوَةً وَ إِنَّ مِنَ الْحِجَارَةِ لَمَا یَتَفَجَّرُ مِنْهُ الْأَنْهَارُ وَ إِنَّ مِنْهَا لَمَا یَشَّقَّقُ فَیَخْرُجُ مِنْهُ الْمَاءُ وَ إِنَّ مِنْهَا لَمَا یَهْبِطُ مِنْ خَشْیَةِ اللَّـهِ وَ مَا اللَّـهُ بِغَافِلٍ عَمَّا تَعْمَلُون؛َ [بقره، ۷۴] سپس دل های شما بعد از این واقعه سخت شد، همچون سنگ، یا سختتر! چرا که پارهای از سنگها میشکافد، و از آن نهرها جاری میشود؛ و پارهای از آنها شکاف برمیدارد، و آب از آن تراوش میکند؛ و پارهای از خوف خدا (از فراز کوه) به زیر میافتد؛ (اما دلهای شما، نه از خوف خدا میتپد، و نه سرچشمه علم و دانش و عواطف انسانی است!) و خداوند از اعمال شما غافل نیست». از آیه مذکور می فهمیم که قساوت و سنگدلى، مرض روحى سختى است که به جهت لجاجت هاى پىدرپى، براى انسان پیدا مىشود. [۱] پس دومین اثر گناه #قساوت و سختی دل است که در آیات بالا بیان شد. #ادامه_دارد...
پی نوشت؛
[۱] تفسیر نور (محسن قرائتی)، ذیل آیه، ج۱، ص۱۴۱
منبع: وبسایت راسخون
#گناه #معصیت #قساوت_قلب
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️پنج اثر زیان بار گناه (بخش سوم)
🔸 #گناه موضوعی است که در زندگی مومن آژیر خطری است که مدام باید نسبت به آن متوجه باشد و هیچگونه غفلتی از این موضوع نباید صورت پذیرد که اگر لحظه ای غافل شود، دچار مشکلات متعددی میگردد. #گناه همچون کاردی است در دست انسان خواب آلود، و در حال فرود آمدن بر تکه گوشتی که با اندک غفلت و خواب آلودگی انسان بر گوشت فرو میرود.
💠سومین اثر گناه؛ خشک شدن چشم
🔹سومین اثر گناه خشک شدن چشم است؛ بدین معنا #انسان_گناهکار دیگر اشک و سوز و آه ندارد، و کسی که چنین باشد دیگر، نمی تواند نرم دل باشد؛ چنانچه در روایتی امیرالمؤمنین علیه السلام میفرماید: «مَا جَفَّت الدُمُوعُ إِلاَّ لِقَسوَةِ القُلوبِ وَ مَا قَسَت القُلُوبُ إِلَّا لِکَثرَةِ الذُّنُوب؛ [۱] اشک چشم ها نمیخشکد، مگر به خاطر #قساوت_دلها و دل ها سخت نمى شود، مگر به خاطر #گناهان زیاد». پس علت اصلی نداشتن اشک، در نهایت، زیادی گناهان است.
💠چهارمین اثر؛ محروم شدن از روزی
🔹یکی دیگر از آثار زیانبار گناه، محروم شدن از روزی است؛ چنانچه روایتی از امام صادق علیه السلام است که مى فرماید: «إنّ الذّنب یحرم العبد الرّزق؛ [۲] همانا #گناه، بنده را از روزى محروم مى سازد». #ادامه_دارد...
پی نوشتها؛
[۱] وسائل الشیعه، ج ۱۶، ص ۴۵
[۲] الکافی، ج ۲، ص ۲۷۱
منبع: وبسایت راسخون
#گناه #معصیت
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️پنج اثر زیان بار گناه (بخش چهارم و پایانی)
🔸 #گناه موضوعی است که در زندگی مومن آژیر خطری است که مدام باید نسبت به آن متوجه باشد و هیچگونه غفلتی از این موضوع نباید صورت پذیرد که اگر لحظه ای غافل شود، دچار مشکلات متعددی میگردد. #گناه همچون کاردی است در دست انسان خواب آلود، و در حال فرود آمدن بر تکه گوشتی که با اندک غفلت و خواب آلودگی انسان بر گوشت فرو میرود.
💠 پنجمین اثر؛ تغییر یافتن نعمتها. در برخی از احادیث آمده که برخی از #گناهان باعث تغییر یافتن نعمتها میشوند؛ گناهانی چون:
🔹«ظلم و ستم به مردم»؛ #ظلم و ستم از جمله گناهانی است که باعث میشود عقوبت سختش زود به سراغ گناهکار بیاید؛ چنانچه در روایتی پیامبر اکرم (ص) فرمود: «ثَلاثَهٌ مِنَ الذُّنُوبِ تُعَجَّلُ عُقُوبَتُها وَ لا تُؤَخَّرُ إلى الاخِرَهِ: عُقُوقُ الْوالِدَیْنِ، وَ الْبَغْیُ عَلَى النّاسِ، وَ کُفْرُ الاْحْسانِ؛ [۱] عقاب و مجازات سه دسته از گناهان زودرس مى باشد و به قیامت کشانده نمى شود؛ ایجاد ناراحتى براى پدر و مادر، #ظلم در حقّ مردم، ناسپاسى در مقابل کارهاى نیک دیگران». از این حدیث فهمیده می شود که گناه #ظلم و ستم به دیگران، از گناهانی است که عقوبتش دامن آدمی را در همین دنیا می گیرد و هم از گناهانی است که #نعمتها را تغییر می دهد.
🔹«از دست دادن عادت به کار خیر»؛ از برخی احادیث چنین برمی آید که اگر انسان مدتی به انجام خیر و نیکی عادت کرده باشد و سپس آن عادت را ترک کند، باعث می شود که #نعمتها تغییر کنند؛ چنانچه در روایتی از امام سجاد (ع) آمده که فرمود: «الذّنوب الّتی تغیّر النّعم... الزّوال عن العادة فی الخیر...؛ [۲] از جمله گناهانی که نعمت را تغییر می دهند، ترک عادت خوب است». یکی از عادت های خوب انسان می تواند صبر بر مشکلات باشد که امیرالمومنین (ع) به فرزندش امام مجتبی (ع) می فرماید: «و عَوِّد نَفسَکَ التَّصَبُّرَ (الصَّبرَ) عَلى المَکروهِ، و نِعمَ الخُلقُ التَّصَبُّرُ فِی الحَقِّ؛ [۳] خویشتن را به صبورى در برابر ناخوشایندها عادت ده و چه نیکو خصلتى است صبورى در راه حق».
🔹حال اگر انسان صبور پس از مدتی عادت به این خصلت نیک، آن را کنار بگذارد و راه بی صبری و بی تابی پیشه کند، نعمت ها را از دست داده و باعث تغییر یافتن آن خواهد شد؛ البته برای جبران آن باید به خداوند پناه ببرد، چرا که امام سجاد (ع) در دعای هشتم صحیفه سجادیه می فرماید: «اللَّهُمَّ إِنی أَعُوذُ بِک مِنْ... ضَعْفِ الصَّبْرِ؛ خدایا من به تو پناه می برم از سستی صبر». البته راهکارهایی برای قوی شدن صبر می توان بیان نمود که در این مجال نمی گنجد. پس #گناهان آثار مختلفی دارند که برخی از آنها در این پنج بخش مورد بررسی قرار گرفت.
پی نوشتها؛
[۱] أمالى طوسى، ج ۱، ص ۱۳
[۲] وسائل الشیعة، ج ۱۶، ص ۲۸۲، ۲۸۳
[۳] نهج البلاغة، نامه۳۱
منبع: وبسایت راسخون
#گناه #معصیت
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 خام فروشی نفت حرام است
👤 مصطفی محقق داماد استاد دانشگاه شهید بهشتی: فروختن عین نفت و توزیع پولش میان مردم حرام است/ قرآن میگوید استفاده و تمام کردن منابع عمومی حرام است
🔻به چه حقی نفت را بدون سرمایهگذاری استفاده و مصرف میکنیم. این خلاف شرع است
🔻تمام نفت باید تبدیل به سرمایه شود سپس از سود سرمایهگذاری آن برای کشور استفاده کنند.
نود اقتصادی
✍البته این حامی روحانی لابد یادشان نبود زمان روحانی هم این کار حرام بوده لذا الان گفتند.
هوالرزاق💐
#رئیسی_مقصریاقربانی!؟
#بخش_اول
#مهم
▫️وضعیت فعلی #اقتصاد کشور چنان است که ظاهرا کار دفاع از دولت رئیسی را حتی برای طرفداران دوآتشه آن هم سخت کرده چه رسد به دیگرانی که توقعی هم ازشان نمیرود!
👈🏼نه میشود از دلار ۴۵ هزار تومانی دفاع کرد نه از گوشت ۳۰۰ تومانی نه از پراید ۳۲۰ میلیونی و نه از اجارهخانه های سر به فلک کشیده!
▪️#یارانه ۴۰۰ هزاری دولت را هم این تورم افسار گسیخته عملا بی اثر کرده!
👈🏼برای #دهک های بالا فرقی نمیکند تورم در چه نقطه ای باشد؛ چون پول بیشتری دارند اتفاقا این حجم تورم به سود آنها تمام میشود؛ اما #دهک های پائین جامعه را چگونه میتوان برای وضعیت فعلی معیشتی آنها توجیه کرد!
▪️#مخالفین دولت سیزدهم اعم از داخلی و خارجی و با هر فکر و سلیقه سیاسی هم این فرصتهای طلائی برای زدن ریشه دولت رئیسی را به همین سادگی از دست نمیدهند
▫️#منتقدین منصف هم ضمن رعایت تقوا اما نمیتوانند در مقابل آنچه بر اقتصاد میگذرد ساکت بمانند!
پس اینها را هم اضافه کنید به گروههای قبلی ...
▫️از عجایب روزگار است که این روزها حتی روحانی و جهانگیری و بخشی از دولتمردان ۸ سال گذشته هم به میدان آمدهاند و از وضعیت موجود انتقاد می کنند و راهکار میدهند که چکار کنید تا وضعیت اقتصادی درست شود!! 😏
ودست آخر دولتی که تحت فشار این هیاهوی سنگین رسانه ای تبدیل به کیسه بوکس شده!
اما واقعیت ماجرا چیست؟؟؟
ادامه دارد... 🔜
✍️صالح ادیب
࿙↳ @FORSAT_HOZOR
هوالرزاق💐
#رئیسی_مقصریاقربانی!؟
#بخش_دوم
#مهم
🔹خیلی ها این سوال را مطرح می کنند که رئیسی میدانست #وضعیت دولت برجای مانده از روحانی #وخیم است؛ خب چرا این #مسئولیت را پذیرفت؟
👈🏼به عبارتی رئیسی با علم به اینکه ویرانیهایی در اقتصاد اتفاق افتاده که میتوان از نو ساخت یا تعمیر کرد به میدان آمد؛ پس چرا الان کاری نمی کند!؟
حرف درستی است!
اما اشکال کار اینجاست که رئیسی می دانست اما #مردم از عمق فاجعه ای که در دولت روحانی رخ داده بود #اطلاع درستی نداشتند!
☝️مثلا همینجوری به مردم گفته شد خزانه خالیست!
اما به هر دلیل این جمله #خزانه خالیست برای مردم باز نشد!
نتوانستند به مردم توضیح دهند که مثلا بدهی ۵۰۰ هزار میلیادی (به روایتی ۷۰۰ هزار میلیارد) برجای مانده از دولت روحانی همراه با خزانه خالی به چه معنی است و اثرات آن تا چه مدت در اقتصاد ادامه دارد و چگونه خود را نشان میدهد!
☝️برای مردم توضیح داده نشد که پرداخت ماهیانه ۱۵۰۰۰ میلیارد تومن #بدهی دولت قبل به چه معنی است و از کجا تأمین میشود!
۱۵ هزار میلیارد برای مردم فقط یک عدد است و وقتی که با ذکر مثال و مقایسه تشریح نشود، اهمیت آن روشن نمیشود!
👈🏼همین یک قلم را که مردم نفهمند آنوقت اگر گزارش دهید که این دولت چند برابر دولت قبل نفت میفروشد و آنهم نقدی، برای مردم سؤال پیش می آید پس پول این #نفت کجا خرج میشود!!؟
☝️برای مردم به درستی توضیح داده نشد که چرا طرح ساخت سالی یک میلیون #مسکن با مشکل مواجه شد و الان در چه مرحلهای است!؟
الان دیگر جمله "تقصیر دولت قبل است" هم برای مردم تکراری و کسل کننده شده وقتی که به هر دلیل از ذکر جزئیات خودداری شود!
ادامه دارد... 🔜
✍️صالح ادیب
࿙↳ @FORSAT_HOZOR
#رئیسی_مقصریاقربانی!؟
#بخش_سوم
#مهم
😊حکایت دولت رئیسی در این روزگار بسیار سخت را میتوان اینگونه به تصویر کشید:
رئیسی با علم به مشکلات عظیم برجای مانده از دولت روحانی تن به این مسئولیت بسیار خطیر داد و همه توان و بضاعت دولت خود را پای کار آورد تا به آنچه وعده داده بود عمل کند، اما سوال مهم اینجاست:
آیا ترمیم و بازسازی ویرانیهای برجایمانده از دولت روحانی و هم زمان حرکت در مسیر پیشرفت در یک بازه زمانی دو یا سه ساله با در نظر گرفتن شرایطی که از اردیبهشت امسال تا کنون بر کشور گذشته، ممکن و میسور است؟
👈🏽به روحانی دو دوره ۴ ساله مهلت دادیم اما یقه رئیسی را در همین سال اول سفت چسبیدهایم که چرا اوضاع کشور را درست نمیکند!
▫️آیا تلاشهای همین یک سال و اندی دولت رئیسی قابل مقایسه با نحوه مدیریت ۸ ساله روحانیست !؟
✋🏻شما یک روز بیکار در تقویم کاری رئیسی سراغ دارید!؟
☝🏼حالا سوال مهمتر اینکه:
شما خوانندگان این وجیزه فرض را خوشبینانه بر این بگذارید که هر چه حقیر نگاشتم واقعیت است اما لابد سوالی که برایتان مطرح میشود این است که آیا رئیسی حداقل نمیتوانست اوضاع را در همان سطح دلار ۲۷ هزارتومانی ثابت نگه دارد و اجازه ندهد وضعیت تورم ازاواخر دولت روحانی (حدود۵۸ درصد) فراتر برود!؟
▫️اشکال کار دقیقا از همینجاست !
لطفا زیادی دقت کنید👇🏽
بسیاری از چالشهای اقتصادی پیش روی دولت رئیسی مانند کسری بودجه، کاهش ارزش پول ملی، تورم بالا و.... ماحصل سالها سیاستگذاری نادرست و عمل ناکارآمد دولتهای مختلف است که بهتدریج افزایش یافته و درحال حاضر به نقطه اوج خود نزدیک شده است!
▪️به زبان ساده رئیسی دیگر نمیتوانست به وضعیت سابق ادامه دهد که اگر ادامه میداد همین اقتصاد نیم بند هم از هم میپاشید !
ادامه دارد....
✍️صالح ادیب
࿙↳ @FORSAT_HOZOR