eitaa logo
#حکیم_الحکما/#طبیب_الاطبا
8.6هزار دنبال‌کننده
9.2هزار عکس
4.5هزار ویدیو
71 فایل
🍃بسمه تعالی 🍃 💫✨ضمن خوشامد گویی به شما عزیزان 👌⚜آرزوی شادکامی،سلامت،زیبایی وارامش شما بزرگواران را داریم. .( مدیریت کارشناس طب سنتی) روغن تقویتی،رنگ موی طبی،طراحی لباس ودیگر سفارشات👆 🍃ومن الله التوفيق🍃
مشاهده در ایتا
دانلود
کاشت زعفران در گلدان
نماد های اصیل شب چله سال خوردن آجیل و میوه‌های فصل مانند: خرمالو و انار از جمله آداب شب یلدا در اصفهان است.
یکی از خوراکی های محبوبی که در فصل پاییز رایج می باشد، چغندر و لبو است.در استان خراسان از چغندر چه به صورت پخته و چه ترشی برای تزیین سفره شب یلدا استفاده می شود.
خوردن میوه های خشک و تنقلاتی مثل: آجیل و گز در بین همه مردم کشور در شب چله یک رسم دیرینه است.
این میوه سرد در شب های سرد فقط نماد مریضی است. نخورید..... نخورید....
سفره‌های شب یلدای ما سرشار از خوراکی‌ها و آجیل‌های جذاب و میوه‌های پاییزی مانند کدو حلوایی، انار، خرمالو و… می‌باشد. ما ایرانی‌ها در کنار هم آخرین میوه‌های باقی مانده پاییز را با هم تقسیم می‌کنیم. میوه‌های شب یلدا دارای اهمیت نمادین نیز هستند. برخی بر این باورند که کدوحلوایی با ظاهر خاص خود نماد خورشید است، در حالی که برخی دیگر معتقدند که خوردن کدوحلوایی از آسیب رسیدن به بیماری‌های زمستانی محافظت می‌کند. انار همچنین نماد تولد است و دانه‌های قرمز روشن آن نماد درخشش زندگی است. در سوره یونس اشاره شده که خداوند برای حضرت یونس که از شکم ماهی بیرون آمده بود، بوته کدو آفرید، چرا که میوه‌ای مفیدتر از آن وجود نداشت. کدو حلوایی سرشار از نمادهای امید بخش است. این میوه، انتخابی فوق‌العاده برای خداحافظی از فصل پاییز و آغاز زمستان می باشد.
یکی از درختان وارداتی که در کشورمان بسیار کاشته شده‌، کاج‌ها هستند محققان معتقدند که درخت کاج نوعی اکسید نیتروژن وارد فضا می‌کند که موجب آلودگی بیشتر هوا می‌شود و به ریه‌های انسان آسیب می‌زند. تولید اکسیژن برگ‌های سوزنی درخت کاج بسیار اندک است و به‌علت وجود برگ‌های سوزنی و سطح تماس کم با هوای محیط، قدرت تصفیه هوا بسیار اندک است. به‌ علت سمی بودن درخت کاج، پرنده‌ها روی این درخت لانه نمی‌سازند. همچنین درخت کاج، خاک اطراف خود را اسیدی می‌کند و در واقع خاک اطراف خود را تخریب می‌کند. هیچوقت گیاهی زیر درخت کاج رُشد نمی‌کند. کاج بر خلاف باور عمومی فوق‌العاده «آب‌بَر و آب‌دوست» است.
درخت کاج، درخت سردی است و انرژی منفی زیادی دارد در برخی از کشورها مانند ژاپن، جنگل کاج وجود دارد و این جنگل‌ دومین جایی در دنیا است که بالاترین آمار خودکشی در آن ثبت شده است. از نظر اکوسیستم تا به حال مشاهده نشده که در جنگل درخت کاج، زنبور عسل نیز وجود داشته باشد.
🎄امروزه با اینکه درخت کاج به عنوان نماد مسیحیت مطرح است اما در واقع ربطی نیز به حضرت مسیح (ع) ندارد، زیرا نماد حضرت مسیح (ع) هم خرماست.🌴🌴🌴🌴 سوره مریم- ایات فَأَجَاءَهَا الْمَخَاضُ إِلَىٰ جِذْعِ النَّخْلَةِ قَالَتْ يَا لَيْتَنِي مِتُّ قَبْلَ هَٰذَا وَكُنْتُ نَسْيًا مَنْسِيًّا ﴿٢٣﴾ آن گاه درد زاییدن، او را به ناچار به جانب درخت خرما کشانید؛ [در آن حال] گفت: ای کاش پیش از این میمردم و یکسره از خاطره‌ها فراموش شده بودم. (۲۳) فَنَادَاهَا مِنْ تَحْتِهَا أَلَّا تَحْزَنِي قَدْ جَعَلَ رَبُّكِ تَحْتَكِ سَرِيًّا ﴿٢٤﴾ پس کودک از زیر [پای] او ندایش داد: غمگین مباش که پروردگارت از زیر [پای] تو نهر آبی پدید آورده است [تا بیاشامی و شستشو کنی.] (۲۴) وَهُزِّي إِلَيْكِ بِجِذْعِ النَّخْلَةِ تُسَاقِطْ عَلَيْكِ رُطَبًا جَنِيًّا ﴿٢٥﴾ و تنه خرما را به سوی خود بجنبان تا برایت خرمای تازه و از بار چیده بریزد. (۲۵)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. 👈برگ سنجد برای بز و بزغاله دوقلوزایی را افزایش می دهد. 👈خود سنجد برای مرد و زن دوقلوزایی را افزایش می دهد. ✔️در کنار پیاده رو ها سنجد و بادام بکارید. .
🔰درختان میوه و مثمر مقاوم به کم آبی و خشکی بدین شرح است: 🏝کنار (سدر) 🏝خرما (نخل) 🏝انگور (مو) 🏝زیتون 🏝انجیر 🏝گل محمدی 🏝عناب 🏝پسته 🏝بادام 🏝سنجد 🏝پسته 🏝زرشک و … 👌بر خلاف تبلیغات دروغین نهادهای مسئول، کاج، کهور، اکالیپتوس، خرزهره، شمشاد، اقاقیا، کنوکارپوس ... مصرف آب بالایی دارند. درختان میوه مقاوم به کم ابی هستند.
43.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻طراحی اتاق هوشمند در هنرستان دورود 🔹دانش آموزان هنرستان صنعتی شهید بهشتی دورود برای اولین بار اتاق هوشمند طراحی کردند.
« میلیا آزدراچ »سمی و عقیم کننده به دروغ نام زیتون یا سنجد تلخ نهادند ‼️‼️ این درخت وارداتی را بعد از انقلاب در حوزه های علمیه و اماکن مقدسه میکارن این درخت برای کشورهای که زیر بار کنترل جمعیت نمی روند فرستاده می شود 😳 و مردم بی خبر از این دسیسه ها ‼️
سنجد در احادیث و روایات امام صادق «علیه‌السلام» الْغُبَیْرَاءُ لَحْمُهُ‌ یُنْبِتُ‌ اللَّحْمَ وَ عَظْمُهُ یُنْبِتُ الْعَظْمَ وَ جِلْدُهُ یُنْبِتُ الْجِلْدَ وَ مَعَ ذَلِکَ فَإِنَّهُ‌ یُسَخِّنُ الْکُلْیَتَیْنِ وَ یَدْبُغُ الْمَعِدَهَ وَ هُوَ أَمَانٌ مِنَ الْبَوَاسِیرِ وَ التَّقْتِیرِ وَ یُقَوِّی السَّاقَیْنِ وَ یَقْمَعُ عِرْقَ الْجُذَامِ. گوشت سنجد گوشت می‌رویاند هسته اش سبب رویش استخوان و پوست آن سبب رویش پوست می‌شود و علاوه بر آن کلیه‌ها را گرم می‌کند و معده را دباغی می‌کند و پیشگیری از بواسیر و پروستات می‌کند ساق پا را تقویت می‌کند و رگ جذام را سرکوب می‌کند. «الکافی، کلینی، ط اسلامیه، ج۶ ص۳۶۱» امام سجاد «علیه‌السلام» دَخَلَ رَسُولُ اللَّهِ ص عَلَى عَلِیِّ بْنِ أَبِی طَالِبٍ ع وَ هُوَ مَحْمُومٌ فَأَمَرَهُ بِأَکْلِ‌ الْغُبَیْرَاء. پیامبر «صلی‌الله‌علیه‌وآله» بر حضرت علی «علیه‌السلام» وارد شد درحالیکه او تب داشت (تب یعنی درمان هفتاد نوع بیماری که همراه با تب است) پس او را امر به خوردن سنجد کرد. «عیون اخبارالرضا علیه‌السلام، شیخ صدوق، ج۲ ص۴۳»
👈 *عزیزان هندوانه میوه ی فصل تابستان است...* 🍉🍉🍉 🍉خدای متعال در فصل گرم تابستان هندوانه را آفرید تا گرمی وجود انسانها رو به خنکی برود... ☹️ایرانیان و اجداد ما شب یلدا را با آجیل و خشکبار که سالم هستند و مزاجی گرم دارند طی میکردند و سالم بودن... ❌متاسفانه حدود ‭‭‭‭‭100 سال است با توطئه انگلیسی ها؛ هندوانه وارد تغذیه شب یلدا ی ایرانی ها شده... 📌مزاج هندوانه سرد.. 🍉 📌 مزاج شب سرد... ❄️ 📌 مزاج زمستان سرد... ☃️ 🖊 این سردی هاروح و جسم را در داغون میکند... 😱سردی زیاد ایجاد لختی و سستی کم انگیزه گی و ناامیدی و افسردگی فلج و نهایتاً سکته و مرگ میکند.. 📍 دکتر منتظر : ما بعد از شب یلدا موجی از مراجعه بیمار داریم به دلیل مصرف هندوانه در شب های زمستان .. 📢 لطفاً نشر دهید و از خوردن هندوانه جداً خود داری فرمائید.
پسماندی که گوشت و لبنیات را ارزان می‌کند! جدی بگیرید. ایران ما به دلیل کم شدن میانگین بارندگی سالانه، زیست بوم و اقلیم گرم و خشک، شرایط زیست محیطی ویژه خود را داراست. همین مسئله، تأمین غذای دام از طریق مرتع‌داری را برای دام‌پروران مشکل نموده است.
خشکاله یا خشکماند همان پوست میوه و سبزی خشک شده است. برای خشک‌ کردن پسماندهای تر تر کافی است ضایعات سبزی و میوه را درون سبد بریزیم و به طور روزانه چند بار آنها را جابه‌جا کنیم تا رطوبت اولیه آنها از بین برود و هوا میان آنها جابه‌جا شده و کپک و پشه سراغ آنها نرود.این کار همچنین میتواند با دستگاه های خشک کننده، یا توسط شهروندان به صورت خانگی در زیر آفتاب یا سایه، روی بخاری یا شوفاژ صورت گیرد.
ایرانی عزیز یه لطفی کن پوست میوه های امشب تون رو بخاری و شوفاژ و...خشک کنید و به دست دامداران برسونید. اگر هم دریک مجتمع اید همه با هم جمع کنید. این تولید خشکاله باید تبدیل به یک فرهنگی عمومی شود. 🥥🥝پوست میوه زباله نیست دور نریزید🥥🥝 برای بزغاله ها فردا شب یلداست.🐐🐐
دشمن از یک طرف به امنیت و فرهنگ غذایی ضربه می‌زند مسئولین هم از طرف دیگر ... 😞😞اگر دو درصد به امنیت غذایی در کشور ما توجه می شد نیاز به ساخت این همه بیمارستان نبود.
🌱 اینم از به لیموهای خوشبوی من🌱 دیروز از باغچه مثمرم چیدم که خشک کنم و برای دمنوشی که در بیماریهای دستگاه گوارش و پیشگیری از آن خیلی موثره استفاده کنم🌱 روح استادمجتهد نجفی مرحومه شاد🍃 هر چی یادگرفتم ازعلم و فضلیت ایشونه فاتحه باصلوات "خانم کحالی از بروجرد" 🌴🌾🕊🍎🍃🍇🍃🌸🍃🐣🌱🦆🕊🌿🐝🐥☘️🐐🌾🐑🌳🐏🌿🕊🍒🌱🦃🌱🐓🌾🐂🌱🌻🍃🌺🌱🍋🍃🍊🍃🍑🌽☘️🌶🥒🍆🌴🍌🌴🥥🌴🐎
38.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
افشاگری بانو عالمه شهیده سیده نرگس مجتهد نجفی در مورد توافقنامه های کیوتو و پاریس .. 👈 قسمت اول 🔻نفی سبیل چست؟ 🔻جاسوسان گسترده در کشور 🔻گاهانه و نا اگاهانه بودن قراردادها 🔻سند 2030 و توافقنامه کیوتو، پاریس 🔻الودگی هوا و کرمایش زمین 🔻امریکا و طراح توافقنامه ها و خروج بدون قید و شرط برای خود ادامه دارد
دوقطبی مثمر و غیر مثمر از کجا اومده ؟؟؟ در روایات هم این تقسیم‌بندی وجود دارد. امام صادق× در حدیث مفضّل درختان را به: مثمره و غیرذات‌الثمر و گیاهان را به: الْمَأْکُولِ و غَیْر الْمَأْکُول تقسیم می‏فرمایند . همچنین حضرت علی× عالم بی‌عمل را به درخت بی‌ثمر تشبیه کرده‏اند: «عِلْمٌ بِلَاعَمَلٍ کَشَجَرٍ بِلَاثَمَرٍ؛ علم بی‌عمل، همانند درخت بی‌ثمر است».
تصور می‏شود، چون گذشتگان به منافع زیست‌محیطی و توان اکسیژن‌زایی درختانی؛ مانند کاج واقف نبودند، لذا آن‏ها را «بی‏ثمر» تصور کردند، اما اکنون با کشف اکسیژن‌زایی آن‏ و با توجه به این‏که «اکسیژن‌دهی» هم ثمر هست، لذا باید به درختانی مانند: کاج و اوکالیپتوس هم «مثمر» بگوییم که در جواب می‏گوییم: اولاً، همان‌‏طور که خواهیم خواند، این درختان در کنار اکسیژن‌زایی ناچیزی که دارند، باعث آلوده‌شدن شدید هوا می‏شوند و دوم اینکه، برفرض که درختان بی‌ثمر اکسیژن‌دهی خوبی داشته باشند؛ درختان بی‌ثمر هم در گذشته برای مردم فایده‏های زیادی داشته و اشیایی مانند: تیر، ستون، درب و پنجره ساختمان‏ها فقط از چوب بوده و در پُل‌سازی و کشتی‌سازی و... تنها باید از چوب استفاده می‏شده، لذا با این‏که درختان بی‌ثمر برای گذشتگان ما فایده‏های زیادی داشت، اما این‏گونه درختان را بی‏ثمر نامیده‌اند. در دوران معاصر تولیداتی مانند: تیر و ستونِ چوبی کمتر مصرف می‏شود و چوب، جای خود را به سوخت فسیلی داده؛ پس همان‏طور که گذشتگان ما درختانی مانند: کاج و چنار را «بی‏ثمر» می‌دانستند، ما هم در این کتاب این تقسیم‌بندی را انجام دادیم.
این تقسیم‌بندی در تاریخ و در همه زبان‏ها وجود داشته و به‌راحتی نمی‏توان تقسیمی را که بشر در طول تاریخ صحیح شمرده، انکار کرد. واژه‌های «بارده»، «مثمر»، «باثمر»، «میوه‏دار» در مقابل «بی‌بار» «بی‏بر»، «غیرمثمر»، «بی‏ثمر»، «غیر میوه‏دار» در فارسی به‌کار می‏رود. در عربی هم به نام: «الاشجار المثمرة» و «الاشجار غیرالمثمرة» و در انگلیسی به نام «Productive trees» و «produce trees» درختان مولد و غیرمولد «Non productive trees» نامیده شده اند.