eitaa logo
#حکیم_الحکما/#طبیب_الاطبا
8.5هزار دنبال‌کننده
10هزار عکس
4.9هزار ویدیو
72 فایل
🍃بسمه تعالی 🍃 💫✨ضمن خوشامد گویی به شما عزیزان 👌⚜آرزوی شادکامی،سلامت،زیبایی وارامش شما بزرگواران را داریم. .( مدیریت کارشناس طب سنتی) روغن تقویتی،رنگ موی طبی،طراحی لباس ودیگر سفارشات👆 🍃ومن الله التوفيق🍃
مشاهده در ایتا
دانلود
ایرانی عزیز یه لطفی کن پوست میوه های امشب تون رو بخاری و شوفاژ و...خشک کنید و به دست دامداران برسونید. اگر هم دریک مجتمع اید همه با هم جمع کنید. این تولید خشکاله باید تبدیل به یک فرهنگی عمومی شود. 🥥🥝پوست میوه زباله نیست دور نریزید🥥🥝 برای بزغاله ها فردا شب یلداست.🐐🐐
دشمن از یک طرف به امنیت و فرهنگ غذایی ضربه می‌زند مسئولین هم از طرف دیگر ... 😞😞اگر دو درصد به امنیت غذایی در کشور ما توجه می شد نیاز به ساخت این همه بیمارستان نبود.
🌱 اینم از به لیموهای خوشبوی من🌱 دیروز از باغچه مثمرم چیدم که خشک کنم و برای دمنوشی که در بیماریهای دستگاه گوارش و پیشگیری از آن خیلی موثره استفاده کنم🌱 روح استادمجتهد نجفی مرحومه شاد🍃 هر چی یادگرفتم ازعلم و فضلیت ایشونه فاتحه باصلوات "خانم کحالی از بروجرد" 🌴🌾🕊🍎🍃🍇🍃🌸🍃🐣🌱🦆🕊🌿🐝🐥☘️🐐🌾🐑🌳🐏🌿🕊🍒🌱🦃🌱🐓🌾🐂🌱🌻🍃🌺🌱🍋🍃🍊🍃🍑🌽☘️🌶🥒🍆🌴🍌🌴🥥🌴🐎
38.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
افشاگری بانو عالمه شهیده سیده نرگس مجتهد نجفی در مورد توافقنامه های کیوتو و پاریس .. 👈 قسمت اول 🔻نفی سبیل چست؟ 🔻جاسوسان گسترده در کشور 🔻گاهانه و نا اگاهانه بودن قراردادها 🔻سند 2030 و توافقنامه کیوتو، پاریس 🔻الودگی هوا و کرمایش زمین 🔻امریکا و طراح توافقنامه ها و خروج بدون قید و شرط برای خود ادامه دارد
دوقطبی مثمر و غیر مثمر از کجا اومده ؟؟؟ در روایات هم این تقسیم‌بندی وجود دارد. امام صادق× در حدیث مفضّل درختان را به: مثمره و غیرذات‌الثمر و گیاهان را به: الْمَأْکُولِ و غَیْر الْمَأْکُول تقسیم می‏فرمایند . همچنین حضرت علی× عالم بی‌عمل را به درخت بی‌ثمر تشبیه کرده‏اند: «عِلْمٌ بِلَاعَمَلٍ کَشَجَرٍ بِلَاثَمَرٍ؛ علم بی‌عمل، همانند درخت بی‌ثمر است».
تصور می‏شود، چون گذشتگان به منافع زیست‌محیطی و توان اکسیژن‌زایی درختانی؛ مانند کاج واقف نبودند، لذا آن‏ها را «بی‏ثمر» تصور کردند، اما اکنون با کشف اکسیژن‌زایی آن‏ و با توجه به این‏که «اکسیژن‌دهی» هم ثمر هست، لذا باید به درختانی مانند: کاج و اوکالیپتوس هم «مثمر» بگوییم که در جواب می‏گوییم: اولاً، همان‌‏طور که خواهیم خواند، این درختان در کنار اکسیژن‌زایی ناچیزی که دارند، باعث آلوده‌شدن شدید هوا می‏شوند و دوم اینکه، برفرض که درختان بی‌ثمر اکسیژن‌دهی خوبی داشته باشند؛ درختان بی‌ثمر هم در گذشته برای مردم فایده‏های زیادی داشته و اشیایی مانند: تیر، ستون، درب و پنجره ساختمان‏ها فقط از چوب بوده و در پُل‌سازی و کشتی‌سازی و... تنها باید از چوب استفاده می‏شده، لذا با این‏که درختان بی‌ثمر برای گذشتگان ما فایده‏های زیادی داشت، اما این‏گونه درختان را بی‏ثمر نامیده‌اند. در دوران معاصر تولیداتی مانند: تیر و ستونِ چوبی کمتر مصرف می‏شود و چوب، جای خود را به سوخت فسیلی داده؛ پس همان‏طور که گذشتگان ما درختانی مانند: کاج و چنار را «بی‏ثمر» می‌دانستند، ما هم در این کتاب این تقسیم‌بندی را انجام دادیم.
این تقسیم‌بندی در تاریخ و در همه زبان‏ها وجود داشته و به‌راحتی نمی‏توان تقسیمی را که بشر در طول تاریخ صحیح شمرده، انکار کرد. واژه‌های «بارده»، «مثمر»، «باثمر»، «میوه‏دار» در مقابل «بی‌بار» «بی‏بر»، «غیرمثمر»، «بی‏ثمر»، «غیر میوه‏دار» در فارسی به‌کار می‏رود. در عربی هم به نام: «الاشجار المثمرة» و «الاشجار غیرالمثمرة» و در انگلیسی به نام «Productive trees» و «produce trees» درختان مولد و غیرمولد «Non productive trees» نامیده شده اند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مداحی آنلاین - اهلاً و سهلاً یا بقیّة‌الله - کریمی.mp3
4.53M
🌺 (عج) 💐اهلاً و سهلاً یا بقیّة‌ الله 💐سلالة‌العشق ای روشنی راه 🎙 👏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥘 آش طبع غذا؛ رو به اعتدال موادلازم: 🍚برنج نیم‌دانه: ۱۰۰ گرم 🍚 : ۱۵۰ گرم، خیسانده 🍚گوشت گوسفندی: ۱۵۰ گرم، چرخ‌کرده 🍚سبزی پاک‌کرده (تره، جعفری، گشنیز، ترخون، نعنا) ساطوری: ۱۵۰-۱۳۰ گرم 🍚 پیاز: ۲عدد 🍚 روغن حیوانی: ۶-۵ قاشق‌ غذاخوری 🍚نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، نعنا خشک: به‌ میزان دلخواه دانه‌های را یک‌بار بشویید تا خاک روی آنها شسته‌ شود و سپس در یک کاسه پر آب، یک‌ ساعت بخیسانید. گوشت چرخ‌ کرده را با پیاز رنده‌ شده و آب‌ گرفته، نمک، فلفل، زردچوبه و دیگر ادویه دل‌خواهتان، ورز دهید تا مایه کوفته‌ ریزه یکدست شود. آنگاه دست‌هایتان را در یک کاسه آب سرد بزنید و به‌ اندازه یک سرگنجشک از مایه بردارید، میان دو دست گلوله‌ کنید و در سینی بگذارید. پس‌ از آن‌که همه گوشت سر گنجشکی شد، ۴-۳ قاشق روغن را در یک تابه، روی آتش ملایم داغ‌ کنید و کوفته‌ها را در روغن بغلتانید و زمانی‌ که خوب تفت داده شد و حالت پخته گرفت، کنار بگذارید.