eitaa logo
#حکیم_الحکما/#طبیب_الاطبا
8.5هزار دنبال‌کننده
10هزار عکس
5هزار ویدیو
72 فایل
🍃بسمه تعالی 🍃 💫✨ضمن خوشامد گویی به شما عزیزان 👌⚜آرزوی شادکامی،سلامت،زیبایی وارامش شما بزرگواران را داریم. .( مدیریت کارشناس طب سنتی) روغن تقویتی،رنگ موی طبی،طراحی لباس ودیگر سفارشات👆 🍃ومن الله التوفيق🍃
مشاهده در ایتا
دانلود
🔹🔺🔹🔺🔹🔺🔹🔺 💦 نوشیدن آب سرد باعث کندی حرکت معده و صرف انرژی اضافی برای گرم کردن غذا تا دمای مناسب بدن می‌شود. ❌ مصرف زیاد غذاهای ترش باعث آسیب به معده، ضعف اعصاب، ایجاد بیماری‌های عصبی در دراز مدت و پیری زودرس می‌شود. 🍲 برای صبحانه عدسی بخورید، عدسی به رفع خستگی کمک می‌کند و عوارض بی‌خوابی را کاهش می‌دهد. ⚠️ می‌دانید چرب شدن کبد زمینه‌ساز سرطان کبد است؟! ارزان‌ترین و اولین درمان کبد چرب عدم مصرف آب همراه غذا می‌باشد. 🍎 اگر بیش از 10 ساعت در روز کار مداوم کامپیوتری گوشی انجام می‌دهید حتما هر روز سیب بخورید. سیب از آسیب به سلول‌های چشم و مغز جلوگیری می‌کند. . / / 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 🍃🌸 . ✨🌿 🍃✨ @angoshty 🍃✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 بی خوابی و بیقراریِ سردمزاج ها ♻️ اگه شما هم دچار مشکل هستید و مزاج‌ سرد دارید و دنبال یه و عملی برای حل این مشکلید، دیدن این کلیپ را توصیه میکنم: درمانِ و بیخوابیِ ها از زبان . / / 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 🍃🌸 . ✨🌿 🍃✨ @angoshty 🍃✨
🍂☘🍂☘🌷 جلوی عرق کردن را نگیرید ! عمل تعریق به بدن کمک می کند تا مواد سمی را از خود خارج کند و به ما در کنترل دمای بدن خود کمک می کند جلوگیری از عرق کردن برای سلامت ما بسیار خطرناک است. + ضدعرق ها با مسدود کردن غدد چربی پوست، جلوی تعریق را می گیرند.استفاده ی مداوم از محصولات ضد عرق منجر به بروز مشکل در میکروبیوم ما میشود. بنابراین بهتر است بیشتر از ۲ یا ۳ بار در هفته از این محصولات استفاده نکنید و قبل از خواب هم پوست خود را از این مواد پاک کنید. . / / 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 🍃🌸 . ✨🌿 🍃✨ @angoshty 🍃✨
🍂☘🍂☘🌷 🔶درمان کک و مک ( علت آن غلظت خون است)🔶 💎با دکتر خیراندیش💎 الف ) سرکه انگبین (۲ واحد عرق نعنا + ۲ واحد عسل + ۱ واحد سرکه انگور طبیعی ) یک سوم لیوان از این شربت ریخته و باقی را آب ریخته و شبها قبل از خواب میل شود . ب ) خوردن گس مزه ها ( آب گوجه فرنگی ـ آب انار ) ج ) کم خوردن غذاهای سرخ کردنی د ) ۲ مرحله حجامت در بهار و ۱ بار حجامت در پاییز. . / / 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 🍃🌸 . ✨🌿 🍃✨ @angoshty 🍃✨
☘🍃☘🍃🌷 🔴عوارض جانبی مصرف زیاد دارچین 🔹دارچین ممکن است باعث آسیب کبدی شود. 🔹دارچین ممکن است خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهد. 🔹ممکن است باعث ایجاد زخم دهان شود. 🔹ممکن است سبب پایین آمدن قند خون شود. 🔹مصرف بیش از حد ممکن است باعث مشکلات تنفسی شود. . / / 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 🍃🌸 . ✨🌿 🍃✨ @angoshty 🍃✨
🍂☘🍂☘🌷 ⚠️ از خوردن موادی که برای تزیین و لعاب‌دار کردن کیک‌های تولد و... استفاده می‌شود جدا خودداری کنید ❗️ 🔹این مواد تماما از رنگ‌های مصنوعی و روغن‌های بسیار چرب و مضر و سایر مواد آسیب‌زا ساخته می‌شوند و برای تمامی افراد به‌ویژه مبتلایان به قندخون و فشار‌خون بسیار مضرند ! . / / 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 🍃🌸 . ✨🌿 🍃✨ @angoshty 🍃✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
چرا محصولات تراریخته خوب نیست؟ مخالفان استفاده از محصولات تراریخته می گویند برای محصولات تراریخته از سمی استفاده می شود که پرفروشترین سم دنیا -راندآپ یا گلای‌فوسیت- است. سرطان‌زادیی این ماده برای انسان، بین مخالفان و موافقان محل اختلاف نظر است. سازمان بهداشت جهانی اما این سم را «احتمالا سرطان زا» معرفی کرده است. جالب اینجاست؛ کشاورزان آمریکایی که این سم را استفاده کرده بودند، اعلام کردند به دلیل استفاده از گلایفوسیت مبتلا به سرطان لنفاوی غیرهوجکینی شده‌اند! مخالفان کشت محصولات تراریخته همچنین می‌گویند مخالفتی با پیشرفت علم و تکنولوژی ندارند اما تاریخ نشان داده اگر احتیاط لازم در به‌کارگیری تکنولوژی نشود، می‌تواند عوارض وخیمی داشته باشد. بعضی گیاهان تراریخته همانند ذرت و سویا بعد از اینکه دچار دستکاری ژنتیک می‌شوند، سم گلایفوسیت را آزاد می‌کنند. مقادیر بالایی از این سم در بافت خوراکی این گیاهان باقی می‌ماند و باعث ایجاد بیماری صعب العلاجی در مصرف کنندگانش می‌شود. بررسی‌های دانشمندان نشان داده در بسیاری از دستکاری های ژنتیکی به دلایلی مانند تاثیر متقابل ژن جدید(بیگانه) با ژن های گیاه مورد نظر، می تواند تغییرات پیش بینی نشده ای را منجر شود. همچنین طبق بررسی منتشر شده در نشریه «علوم محیطی اروپا» در سال ۲۰۱۱، در آزمایش‌های طولانی مدت ۹۰ روزه، مشکلات کبد و کلیه در نتیجه مصرف محصولات تراریخته دیده شد. گزارش کامل اینجا khabaronline.ir/news/1439092 . / / 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 🍃🌸 . ✨🌿 🍃✨ @angoshty 🍃✨
چرا باید محصولات غیرتراریخته مصرف کنیم؟ از پفک گرفته تا برنج و روغن، بحث بر سر سلامت محصولات خوراکی در بازار، به شدت بالا گرفته است. «محصولات تراریخته» همان چیزی ست که محل مناقشه بسیاری از رسانه ها شده است. طبیعتِ غیرتراریخته به دلیل عدم قطعیت سلامت محصولات تراریخته، دولت، کارخانه‌هایی را که از این محصولات استفاده می‌کنند، موظف کرده که بر روی محصولاتشان، عنوان تراریخته را قرار دهند تا مصرف کنندگان بدانند چه محصولی تراریخته است و چه محصولی ارگانیک. در میان تولیدکنندگان اما مسابقه بر سر تولید محصولاتی‌ست که غیرتراریخته باشند، چون مصرف کنندگان تمایل بیشتری به استفاده از این محصولات دارند. یکی از همین برندها، طبیعت است که از اواخر سال 98 روغن‌های سرخ کردنی خود را با گیاهان غیر تراریخته تولید نموده و با اینکار بسیاری از برندهای دیگر را مجاب کرده تا آنان هم به این روش روی آورده و محصولات تراریخته را برای همیشه از سبد غذایی مردم حذف کنند. وقتی می‌شود محصولی را سالم‌تر و مطمئن‌تر مصرف کرد، چرا باید به سراغ محصولی برویم که شک و شبه‌های سلامت را همچنان در دلمان باقی بگذارد؟! . / / 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 🍃🌸 . ✨🌿 🍃✨ @angoshty 🍃✨
🍂☘🍂☘🌷 :بیماری ومادر بیماری ها 🔹یبوست هم خود یک بیماری است و هم موجب بسیاری از بیماری هاست. ❇️در شرایط طبیعی به ازای هر وعده غذا خوردن یک نوبت اجابت مزاج صورت می گیرد ولی حداقل قابل قبول،یک نوبت اجابت مزاج کامل و راحت در روز است. 🔸برای رهایی از یبوست این اقدامات کمک کننده است: 1️⃣ روزانه 2️⃣پرهیز از مصرف غذاهای خشک مثل سرخ کردنی ها و غذاهایی با 3️⃣یک قاشق غذاخوری را در یک لیوان آب جوش ریخته و در حالی که گرم است ناشتا میل شود. 4️⃣یک قاشق غذا خوری در یک لیوان آب جوش بریزید و تا 10 دقیقه بماند و سپس در حالت ناشتا میل شود. 5️⃣خوردن آش رقیق که با یا تهیه شده باشد. 6️⃣اطراف ناف را با کف دست ، در جهت عقربه های ساعت با یا ماساژ دهید. . / / 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 🍃🌸 . ✨🌿 🍃✨ @angoshty 🍃✨
☘🍃☘🍃🌷 جلوی عرق کردن را نگیرید ! عمل تعریق به بدن کمک می کند تا مواد سمی را از خود خارج کند و به ما در کنترل دمای بدن خود کمک می کند جلوگیری از عرق کردن برای سلامت ما بسیار خطرناک است. + ضدعرق ها با مسدود کردن غدد چربی پوست، جلوی تعریق را می گیرند.استفاده ی مداوم از محصولات ضد عرق منجر به بروز مشکل در میکروبیوم ما میشود. بنابراین بهتر است بیشتر از ۲ یا ۳ بار در هفته از این محصولات استفاده نکنید و قبل از خواب هم پوست خود را از این مواد پاک کنید. . / / 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 🍃🌸 . ✨🌿 🍃✨ @angoshty 🍃✨
☘🍂☘🍂🌾 🔴 تند غذاخوردن و پیامدهای آن ♻️ برخی افراد حتی در شرایط عادی نیز، عادت به دارند. این درحالی است که غذا خوردن یکی از لذت‌های زندگی است که این دسته از افراد این را با تندخوری از بین برده و علاوه براین، خود را به خطر می‌اندازند. در ادامه به بیماری‌هایی که در اثر سریع غذا خوردن به سراغتان می‌آید، می‌پردازیم :  💔 : دکتر یاماجی در مطالعه خود به مدت ۵ سال به بررسی بیش از ۱۰۰۰ شرکت کننده پرداخت. شرکت کنندگان براساس سرعت غذاخوردن به سه گروه تقسیم شدند: آهسته، عادی و سریع. نتایج نشان داد گروهی که غذا می خوردند در بالاترین رده ابتلا به سندروم متابولیک قرار داشتند که آنها را در معرض بیماری قلبی و قرار می داد. ❗️: این سندروم می تواند شامل فاکتورهای پرخطری نظیر ، کمبود خوب یا HDL و اضافه وزن باشد. در آینده سندروم متابولیک بر پیشی گرفته و تبدیل به بیماری قلبی خواهد شد. . / / 🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃 🍃🌸 . ✨🌿 🍃✨ @angoshty 🍃✨