eitaa logo
#حکیم_الحکما/#طبیب_الاطبا
8.5هزار دنبال‌کننده
10هزار عکس
5هزار ویدیو
72 فایل
🍃بسمه تعالی 🍃 💫✨ضمن خوشامد گویی به شما عزیزان 👌⚜آرزوی شادکامی،سلامت،زیبایی وارامش شما بزرگواران را داریم. .( مدیریت کارشناس طب سنتی) روغن تقویتی،رنگ موی طبی،طراحی لباس ودیگر سفارشات👆 🍃ومن الله التوفيق🍃
مشاهده در ایتا
دانلود
راز تغییر در این نیست که انرژی‌تان را برای مبارزه با خود قدیمی‌تان استفاده کنید، بلکه باید انرژی خود را بر روی ساختن خود جدیدتان متمرکز کنید ... 💫با ما همراه باشید در👇👇 🍃🌸 🍃✨ 🍃✨ @angoshty 🍃✨
☘✨☘✨☘✨☘✨ 🌸🌿آدمهايى که شما را، بارها و بارها مى آزارند مانند کاغذ سمباده هستند! آنها شما را مى خراشند و آزار مى دهند اما در نهايت شما صيقلى و براق خواهيد شد، و آنها... مستهلک و فرسوده! پس به قول نيما يوشيج : چايت را بنوش و نگران فردا نباش از گندمزار من و تو, مشتى کاه مى ماند براى بادها و يادها. 💫با ما همراه باشید در👇👇 🍃🌸 🍃✨ 🍃✨ @angoshty 🍃✨
‍ ✅ خرفه، سبزی فراموش شده ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍ ‍‍ 💫 ‍ رسول خدا (ص) می فرمایند: ✍️ بر شما باد خرفه 🔶 چرا که زیرکی می دهد 🔶 و اگر تنها یک چیز باشد که عقل را افزون می کند، همان است. 📚 منبع: المحاسن، ج ۲ ، ص ۳۲۳ . 💫با ما همراه باشید در👇👇 🍃🌸 🍃✨ 🍃✨ @angoshty 🍃✨
🌸☘🍃خلط و معرفی ان 💫با ما همراه باشید در👇👇 🍃🌸 🍃✨ 🍃✨ @angoshty 🍃✨
#حکیم_الحکما/#طبیب_الاطبا
🌸☘🍃خلط #بلغم و معرفی ان 💫با ما همراه باشید در👇👇 🍃🌸 #خانه_رنگین 🍃✨ 🍃✨ @angoshty 🍃✨
💧خلط بلغم💧 🔹بلغم (humor. sputum): یکی از اخلاط چهارگانه. مایعی است که در معده تولید می شود و در بدن جایگاه خاصی ندارد و در تمام سطح بدن همراه با خون در جریان است. بلغم طبیعی در روند طبیعی خویش به خون تبدیل می شود. در واقع بلغم خون خامی است که در صورت پخته شدن به خون تبدیل می شود. مزه این نوع بلغم شیرین است و طبع آن سرد و تر است. وجود بلغم برای اندام های بلغمی مانند مغز و اندام های پر حرکت مانند مفاصل ضروری است زیرا وقتی اندام های بدن از جذب مواد غذایی محروم می گردند، به وسیله حرارتی که بلغم ایجاد می کند نیرو می گیرند. 🔹در اصطلاح طب قدیم خلطی از اخلاط چهار گانه بدن است (منتهی الارب) در اصطلاح پزشکی امروز جسمی سفید و لزج و نرم و غالباً شبیه به پیه که در حالت مریضی از اغشیۀ مستبطن به تجاویف بدن انسان مسترشح گشته خارج می گردد (ناظم…) لنف. بلغم خلطی مایل به زردی یا بی رنگ که از سیر و حرکت گلبول های سفید بدست می آید و در رگ های لنفی جریان دارد، شیره آب مانندی که در نباتات جریان دارد. 🔹لنفاوی یعنی دارای لنف. (فرهنگ دهخدا). بلغم دو نوع است: ۱- طبیعی و غیر طبیعی، طبیعی غذائی است خام که حرارت و قوت معده آن را تمام نگواریده باشد و این بلغمی تواند بود که چون حرارت اصلی و قوت هاضمه یعنی قوت گوارنده قویتر گردد غذا گردد از بهر آن که وی خونی تمام ناپخته و رنگ او سفید باشد و سطبرتر از خون باشد و هیچ مزه ندارد و طبع آن با قیاس با خون و صفرا سرد است، و بقیاس با تن مردم سرد نباشد، و آفریدگار جل و علا بلغم را جایگاهی خاصه پدید نکرد چنان که صفرا و سودا کرده است، و اندر همۀ تن پراکنده آن را بگذاشت همچنان خون، از بهر آن که بلغم خون طبیعی مانده است بخون و تن را بدان حاجت های ضروری است که از چند گونه: یکی آن که تا هر گاه که سببی افتد که غذا باندامها دیرتر خواهد رسید نزدیک هر اندامی چیزی حاصل باشد که حرارت اصلی و قوت هاضمه که هر اندامی را هست روی بدان آرند و آن را تمام بپزند و بگوارد و این حاجت که یاد کرده آمد نه بصفرا است نه بسودا، و هیچ یک از این دو، بدین کار نشاید از بهر آن که هر دو تمام پخته اند و از تمامی اندر گذشته و قوت هاضمه آنرا از تمام پختگی باز پس نتوان آورد. 🔹و دیگر باره پختن و بگواریدن، لیکن این بلغم هنوز اندر وی لختی خامی هست و قوت هاضمه آنرا تمام تواند پخت، و حاجت دوم آنست که می باید جزوی از این بلغم با خون بیامیزد و تا خون بدان سبب شایسته غذای اندامهائی گردد که مزاج آن سرد و تر باید باشد چون دماغ و حاجت سوم آن که تا بندگاها را که حرکت بسیار باشد تر و نرم می دارد تا بسبب حرارتی که از حرکت خیزد خشکی اندر وی پدید نیاید، و معدن بلغم معده است. و هر گاه که حرارت معده کمتر باشد و قوت هاضمه سخت ضعیف باشد بلغم بسیار تولد کند خاصه اگر خوردنیها سرد تر باشد و روزگار زمستان باشد و مردم نیز ریاضت و حرکت کمتر کنند و اندیشه بر دل نباشد. (ذخیره…). 🔹نشانه های غلبه بلغم (Phlegm overpowering): سپیدی رنگ روی باشد و نبض کوچک و نرم و متفاوت و بطی و سردی و تری بر ظاهر پوست و سستی گوشت اندامها و کسالت و بسیاری آب دهان و ستبری آن و کمتر گواریدن طعام و آروغ ترش و سپیدی بول و اندر خواب چیزهای سپید و سرما و آب و برف دیدن و بسیار خفتن و تشنه ناشدن لکن اگر بلغم شور باشد تشنگی باشد و آن تشنگی به آب سرد بنشیند و خواب آرد لکن خوش نخسبد خاصه در فصل زمستان به سن کودکی و پیری تن فربه و ماهی تازه و ترید و از این قبیل اغذیه است (ذخیره…). 🔹 ۱- شور شدن دهان ۲- سفیدی بیش از حد پوست بدن ۳- شل شدن و آبکی شدن پوست بدن ۴- سفیدی زود هنگام موها ۵- سردی دست و پا ۶- دیر هضم شدن غذا ۷- خواب آلودگی ۸- جاری شدن آب دهان ۹- رقیق بودن آب بینی ۱۰- کم هواسی ۱۱- دفع ادرار به میزان زیاد و با فشار زیاد ۱۲- سستی و بیحالی ۱۳- ریزش مو زودتر از موعد مقرر ۱۴- درد معده ۱۵- درد کمر وگرده (بین کتف ها یعنی ماهیچه های گردن) ۱۶- پا درد و زانو درد ۱۷- بیماری لغوه و پارکینسون ۱۸- بیماری برص و پیسی (ویتیلگو) ۱۹- نقرس ۲۰- تنگی نفس ۲۱- تپش قلب (مخصوصاً زمان بیدار شدن از خواب) ۲۲- زیاد سرفه کردن ۲۳- ضعف مثانه ۲۴- لکه های قهوه ای در سفیدی چشم. ⛔️نشر بدون ذکر منبع شرعاً جایز نمیباشد.⛔️ 💫با ما همراه باشید در👇👇 🍃🌸 🍃✨ 🍃✨ @angoshty 🍃✨
🍃🌿🍃🌿🍃🌿🍃 ⚠ ✔ چه کنیم که شهروند موجهی در فضای مجازي باشیم ▪ از خود رفتارهای نامناسبی مثل قلدری، مزاحمت ، گستاخی و مجرمانه در فضای مجازی نشان ندهیم. ▪ اقدام نامناسبی را درفضای مجازی انجام ندهیم که از این به بعد به عنوان فردی نا موجه وبی قانون در زندگی روزمره مان شناخته شویم. ▪ خود را به جای کس دیگری جا نزنیم. صحیح نیست که به نظر آید هر سایت، صفحه و یا پستی که ساخته شده است از سوی شخص دیگری غیر از ماست. ▪ در صورت دانلود هر نوع فایلی از اینترنت، به قوانین کپی رایت پایبند باشیم. ▪ از کلمه ی عبور یا هر نوع اطلاعات هویتی که متعلق به ما نیست استفاده نکنیم. 💫با ما همراه باشید در👇👇 🍃🌸 🍃✨ 🍃✨ @angoshty 🍃✨
🌺طرز تهیه شیر بادام🌺 🍃مواد لازم : مغز بادام خام 👈۵۰ گرم عسل 👈 ۳قاشق غذاخوری آب سرد 👈۳لیوان 🎯طرز تهیه: ابتدا بادام ها را در آب در حال جوش بریزید و پس از یڪ جوش خوردن،ظرف را روی حرارت بردارید حدود ۳۰ثانیہ صبر کنید و بعد بادام ها را از آب جوش خارج سازید و با آب سرد بشویید. در این حالت پوست آنها به راحتی جدا می شود. پوست بادام ها را جدا کنید و آنها را به همراه آب سرد و عسل در مخلوط کن به طور کامل مخلوط کنید تا کاملا به صورت شیر در آید. نکته: ⛔️افرادی که چربی خون آنها بالا است، نباید از این نوشیدنی زیاد مصرف کنند. خواص: 🌸این نوشیدنی بسیار گوارا است و فواید فراوانی دارد. 🌸الکترولیت های بدن را تنظیم می کند. 🌸برای رشد کودکان و نوجوانان بسیار مفید است 🌸باعث لطافت پوست می شود و به آن نشاط و شادابی می بخشد. 🌸برای تقویت مفاصل نیز بسیار مفید است. 🌸در تقویت مغز و جلوگیری از پوکی استخوان بسیار مفید بوده و میتواند جایگزینی برای مکملهای ڪلسیم غیر ضروری باشد. 🌺غـــــــذاے شـــــــما دواے شـــــماست دواے شــــــما غــــــــذاے شــــــماست🌺 ✍گردآورنده: خانم حسنا فرنقی 💫با ما همراه باشید در👇👇 🍃🌸 🍃✨ 🍃✨ @angoshty 🍃✨
🔴 لقمان حکیم گفت: چندین سال است که با داروهای مختلف انسانها را میکنم ودراین مدت طولانی به این نتیجه رسیده ام که هیچ دارویی و بهتر از {} نیست. 💫با ما همراه باشید در👇👇 🍃🌸 🍃✨ 🍃✨ @angoshty 🍃✨
🍎 •💠•✍ ازنگاه طب سنتی کلسترول چربی گرم و تری گلیسیرید چربی سرد به حساب میاید. پس برای درمان باید به شکل زیر عمل نمود. ☘ ⚛ : ‼️✍کلسترول معمولا درگرم مزاجها بیشتربالا می رود. ◈※◈✍سکنجبین⇩⇩⇩ ازترکیب "۲ واحدعسل + ۲واحدعرق نعنا +۱ واحدسرکه طبیعی" یک سوم لیوان ریخته الباقی را آب ریخته یکساعت بعد شام میل شود. ◈※◈✍حجامت عام در نیمه ماه قمری یک الی سه مرحله ◈※◈✍کاهش سودازاها وکاهش چربیها وسرخ کردنیها حتی چربی طبیعی مثل⇦کره حیوانی •⚜•نکته:روِغن ارده کنجد وزیتون موردی ندارد.•⚜• ⭕️📢توجه مهم:زمان درمان بسته به میزان بالا بودن کلسترول بین ۴۰ تا ۱۲۰روز طول میکشد. تعداد مراحل حجامت هم به همین شکل تنظیم کنید. هر دو ماه یکبار با آزمایش خون کاهش کلسترول خود را ارزیابی کنید. ☘ ⚛درمـــان_تـــری_گلیســــیرید_بـــالا: ‼️✍تری گلیسیرید بیشتر در سرد مزاجها بالا میرود. ◈※◈✍دوسین⇩⇩⇩ از ترکیب"۳ واحد عسل+۱ واحدسیاهدانه نیم کوب" هر ۱۲ ساعت یک قاشق مرباخوری میل شود. ◈※◈✍ارده با شیره انگور روزی یه پیاله میل شود. ◈※◈✍خوردن گرمیها مخصوصا مویز ـ زیتون ـ انجیر ـ گوشت گوسفندی ـ کره حیوانی ـ انگور و... توصیه میشود. ◈※◈✍کاهش جدی سردیها •⚜•نکته:کاهش سردیها و افزایش گرمیها را بسته به میزان سردی مزاج تنظیم نمایید. مثلا اگر کسی غلبه شدید بلغم دارد پس باید برای مدت حداقل ۴۰ روز سردیها را ترک کند و سپس تا ۳ الی ۴ ماه سردیها را بسیار کم بخورد.•⚜• 💢✍ضمنا این برنامه غذایی را بسته به فصل باید تنظیم کنید.مثلا در فصل تابستان نیاز به ترک سردی برای همان فرد ذکر شده بالا نیست. درمــــان_هـــر_دو_بــا_هـــم ⁉️✍درمـان کلسترول و درمان تـری گلیسیرید وقتی هردو بالا باشد: ◈※◈✍اگر کلسترول بالاتر باشد بنای درمان را بر درمان کلسترول میگذاریم که در بالا گفته شده است با این تفاوت که میزان سرکه در سرکه انگبین را به نصف واحد کاهش میدهیم. ◈※◈✍حال اگر تری گلیسیرید بالاتر باشد بنای درمان را بر درمان تری گلیسیرید که در بالا گفته شده است میگذاریم با این تفاوت که به ترکیب سیاهدانه و عسل باید نیم واحد سرکه طبیعی هم اضافه کرد. ⭕️📢توجه:اگر این دو چربی هردو خیلی بالا و به هم نزدیک باشند اینجا باید براساس مزاج بیمار تصمیم گیری شود اگر بیمار سردمزاج است بنارا بر درمان تری گلیسیرید و اگر گرم مزاج است ابتدا بیمار را حجامت میکنند. 💫با ما همراه باشید در👇👇 🍃🌸 🍃✨ 🍃✨ @angoshty 🍃✨
‍ ❎پروستات👇 پروستات نشان دهنده ی اختلالات ادراری، مسدود شدن مسیر خروج ادرار، پیدا شدن خون در ادرار و دردهای استخوانی شدید می باشد. ✅✍درمان خوراکی: پیاز، نخود فرنگی، گوجه فرنگی، تمرهندی، شیر برنج، خوراک قارچ، فلفل شیرین. ✅✍درمان گیاهی: الف) چند روز صبح ناشتا انجیر خیس کرده را بخورید. ب) دو مثقال مرزه با سرکه و نمک میل نمایید. ج) ضماد سیب زمینی پخته جهت ورم پروستات به کار می رود. د) جوشانده ی دم گیلاس، ادرار آور و جهت درمان پروستات بسیار مفید است. هـ) با ترکیب مواد زیر قرص تهیه کرده، یک عدد بعد از هر وعده ی غذایی میل نمایید: هلیله زرد+ هلیله سیاه+ صبر زرد+ سورنجان+ کندر+ رازیانه+ مصطکی+ شکر سفید+ سیاه دانه. و) گشنیز از بزرگ شدن غده پروستات جلوگیری می کند. ✅✍درمان با عرقیات: روزانه 1 الی 3 فنجان یکی از عرقیات زیر را میل نمایید: عرق برگ گردو، بنفشه سه رنگ، پنیرک، خارشتر، شاه تره، شیرین بیان، گزنه، هویج و عرق سیر. ✅✍درمان با آبمیوه جات: آب خیار و آب زرد آلو. ✅✍موارد پرهیز: مارچوبه، بابونه، قهوه، هل، نمک، تخم مرغ خام 💫با ما همراه باشید در👇👇 🍃🌸 🍃✨ 🍃✨ @angoshty 🍃✨
🍃🌿🍃🌿🍃🌿 🍂بیماری پوست مرغی🍂 ❓پرسش: چندین ساله که روی پوست بازو، پشت ران و پشت کمرم پر از دانه های ریز است که اول به رنگ قرمز است و بعد به قهوه ای تغییر رنگ میدهد و سطح پوستم کاملاً ناصاف و زشت شده. به پزشک مراجعه کردم و گفتند که نام این بیماری کراتوزیس پیلاریس(پوست مرغی) است. مدتها تحت نظر پزشک بودم و انواع کرم و محلول را استفاده کردم، تقریباً سه دوره از کرم کراپیل استفاده کردم ولی هیچ تغییری ایجاد نشد، می خواستم بدانم آیا شما برای حل این مشکل پوستی و از بین رفتن آنها راه حلی را پیشنهاد می کنید. ✅پاسخ : این بیماری ناشی از افزایش سوداست لذا از غذاهای مولد سودا بپرهیزید. ماءالجبن هر روز ۳ لیوان میل نمایید. عرق کاسنی و شاهتره (۱ لیوان) با شربت سوداک (۳ قاشق) صبح ناشتا میل شود. فصد ۲-۳ مرحله انجام شود. 📕منبع: کتاب پرسش و پاسخ حکیم دکتر روازاده پوستی 💫با ما همراه باشید در👇👇 🍃🌸 🍃✨ 🍃✨ @angoshty 🍃✨
🍃🌿🍃🌿🍃🌿 ☠🌽آزمایشات نشان داده‌اند که ذرت تراریخته، محصول شرکت مونسانتو فاقد ارزش غذایی و بسیار سمی است🌽☠ 🍃مقاله ذیل که ترجمه ای از یک مقاله خارجی است، سمی و فاقد ارزش غذایی بودن ذرت های رایج موجود در بازار که همگی تراریخته می باشند را ثابت می نماید. ❗️لطفاً این مقاله را مطالعه و منبعد هرگز ذرت نخورید!!!❗️ مایک بارت آیا ارزش غذایی ذرت تراریخته با ذرت غیر تراریخته برابر است؟ مونسانتو در پاسخ حتماً خواهد گفت” بله” ولی پاسخ واقعی این است”به هیچ وجه”. و واقعیت ساده این است که آن‌ها با اطلاعاتی غلط، به فرار کردن ادامه می‌دهند. در حقیقت، آزمایشاتی که درخصوص ارزش غذایی ذرت تراریخته انجام شد، نشان داد که نه تنها ذرت تراریخته در مقایسه با ذرت غیر تراریخته، فاقد ویتامین‌ها و مواد غذایی است، بلکه به دلیل دارا بودن مقادیر زیاد سم، برای سلامتی نیز خطرناک است. با درنظرگرفتن” قانون حفاظت مونسانتو”، شکی وجود ندارد که شرکت‌های بزرگ مثل مونسانتو، حتی می‌توانند بر دولت آمریکا نیز اعمال قدرت نمایند. قانون جدید، در مقابل دادگاه‌های فدرال، با کاستن از اهمیت بررسی غلات تراریخته، برای مونسانتو حفاظ قانونی ایجاد می‌کند. 💫با ما همراه باشید در👇👇 🍃🌸 🍃✨ 🍃✨ @angoshty 🍃✨