🌟💠🌟💠🌟💠🌟
⭕چقدر غذا بخوریم....⭕️
👈حتما بخوانید
🔻در حالی غذا بخور که میل واشتها داری و هنگامی دست از غذا بکش که هنوز میل و اشتها داری.
🔻خداوند هیچ ظرفی را در پر شدن بدتر از شکم خلق نکرده است.
🔻یک سوم شکم را برای غذا ،یک سوم برای نوشیدنی و یک سوم را برای نفس کشیدن نگه دار.
🔻اگر مردم زیاده روی نکنند در خوردن، بدنهاشان اعتدال دارد.
🔻گرسنگی طعام قلب است.
🔻با زیاد خوردن و آشامیدن قلب میمیرد و شادابی خود را از دست میدهد.
🔻کسیکه در دنیا به خاطر سیری بیشتر آروغ میزند در قیامت به خاطر سیری بیشتر گرسنه میشود.
🔻مبادا شکم را پر کنی که این سبب فساد بدن و بیماری میشود و سبب کسل شدن در عبادت است.
💠از تمامی این روایات بر میاید که کم خوردن تغذیه مناسب است و زیاد خوردن همان سوء تغذیه است.
👈چراکه وقتی معده مدام در حال فعالیت باشد قلب فرصتی برای رسیدگی به خود پیدا نمیکند و فقط درگیر هضم غذا میشود
و قلب پادشاه بدن است و با بیمار شدن اداره بدن بهم میریزد.
@angoshty
9.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حکیم_استاد_خیراندیش
✅تعریف طب سنتی
✅جسم و روح
@angoshty
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 تدابیر غذایی در فصول سرد و انتخاب نوع غذا؟؟؟
#حکیم_حسین_خیراندیش.
@angoshty
✨💫🍃✨💫🍃✨💫
✅ نرمش های #گردن
مفید برای درد گردن،آرتروز،گرفتگی و خشکی و...
1⃣ حرکت " چرخاندن " گردن به چپ و راست ،(۲۰ مرتبه )
2⃣ حرکت گردن به جلو و عقب (۲۰ مرتبه )
3⃣ حرکت "خواباندن" گردن به چپ و راست( ۲۰ مرتبه )
4⃣ حرکت نیم دایره ای سر (۲۰ مرتبه )
5⃣ حرکت چرخشی سر ، دایره کامل (۱۰ مرتبه )
6⃣ روی پنجه پا ایستادن و کشیدن پا به سمت بالا
7⃣ کشیدن شانه ها به سمت بالا به آرامی و شلیک به سمت پایین
8⃣ دست ها کشیده از طرفین به صورتی که گویا دست ها رو از هر طرف می کشند بیست ثانیه
9⃣ فشار مخالف به پیشانی با دست و به طرفین و پشت سر آوردن هر کدام بیست ثانیه
🔟 دست ها را قلاب به پشت سر و سر عقب و کتف به سمت جلو کشیده بشه
روزی دو مرتبه تا یک هفته و سپس روزی یک بار اجرا شوند
👌کلیه مراحل، اول بسیار ملایم و نرم آغاز شود سپس کمی سرعت حرکت بیشتر شود.
@angoshty
#حکیم_الحکما/#طبیب_الاطبا
💥 قنداق کردن نوزادان تا ۴۰ – ۵۰ روزگی به روشی که در قدیم این کار را میکردند، و بعد از آن استفاده از
✨💫🍃✨💫🍃✨💫
💥 پرسش :
❓ آیا #پوشک کردن نوازدان مشکلی برای آنان ایجاد میکند؟
❗️پاسخ :
👈 با توجه به اینکه نوزادان دارای اندام و مفاصل بسیار ظریف هستند، #قنداق، نوزادان را از ضربات احتمالی حفظ میکند. و در هنگام بغل گرفتن و حمل نیز او را محافظت میکند، دمای بدن نوزاد را ثابت نگه میدارد و به رشد طبیعی اعضاء و اندام کودک کمک میکند.
💥 قنداق کردن نوزادان تا ۴۰ – ۵۰ روزگی به روشی که در قدیم این کار را میکردند، و بعد از آن استفاده از پارچههای نخی (به اصطلاح کهنه کردن #کودک) توصیه میشود البته نباید خیلی محکم بسته شود.
⚠️ لازم به ذکر است از سه نقطه، خون در دستگاه تناسلی چه مرد و چه زن در جریان است:
از طریق کشاله رانها است (تقریباً همانجایی که تخمدانهای خانمها قرار دارد) و یکی زیر ناف است.
این سه نقطه متاسفانه در نوزادان به اسم پوشک و به اسم اینکه گفتهاند قنداق نکنید، تحت فشار قرارداده میشود لذا پوشک باعث اختلال در خون رسانی به موضع تناسلی و ایجاد معضلاتی شده است.
🔺 کوچکی آلت #تناسلی و بیماریهای رحمی و تخمدانی مانند کیستها، فیبرومها و نازاییها از شایع ترین معضلاتی است که به دنبال کم #خون رسیدن به دستگاه تناسلی است.
🚫 لذا حتی الامکان از پوشک استفاده نشود برای #دختران مخصوصاً بهتر است. چرا که به غیر از مورد فوق الذکر حاوی مواد شیمیایی هستند و واکنش پوستی ایجاد میکنند.
@angoshty
#حکیم_الحکما/#طبیب_الاطبا
📌 #لیست_مواد_غذایی_به_تفکیک_طبع 💥 با خوردن مواد غذایی، بدن انسان از دو منظر دچار تغییراتی میگردد.
✨🍃✨🍃✨💫
📌 #لیست_مواد_غذایی_به_تفکیک_طبع
💥 با خوردن مواد غذایی، بدن انسان از دو منظر دچار تغییراتی میگردد.
❗️منظر اول سردی و گرمی بدن است. بعضی از مواد غذایی، گرما بخش جسم آدمی هستند و برخی سرد کننده (سست کننده).
❗️منظر دوم تری و خشکی یعنی میزان آب بدن. بعضی از مواد غذایی رطوبت بخش هستند و باعث زیاد شدن مایعات بدن می گردند و برخی خشکی دهنده هستند و باعث زیاد شدن املاح بدن می گردند. لازم به ذکر است میزان تاثیر مواد غذایی از لحاظ هر یک از دو منظر فوق الذکر، خود دارای درجه و مرتبه می باشد به طور مثال امکان دارد یک مواد غذایی از لحاظ گرمی دارای درجه بسیار بالا و از لحاظ تری در درجه پایینی باشد.
✳️ ضمناً برای تعدیل طبع یک ماده غذایی می توان از ترکیب آن با مواد غذایی دیگر که دارای طبع مختلفی با آن هست به عنوان مصلح استفاده نمود به طور مثال برای تعدیل سردی ماست می توان آنرا با موسیر میل نمود. غیر از مواد غذایی رفتارها، محیط و احساسهای مختلف همچون شادی، ترس و … نیز اثرات گرما یا سردی بخش و تر و خشک کننده دارند.
✅ خورش های ایرانی نیز با توجه به ترکیبات و ادویه مورد استفاده، دارای طبع متعادل هستند
↩️ در ذیل لیست مواد غذایی به تفکیک طبع آنها تقدیم می گردد:
👈 مواد غذایی گرم و تر (دم) – بهاری:
1️⃣ لبنیات : کره، ماست چکیده، شیر محلی تازه گاو و شیر گوسفند
2️⃣ صیفی جات: خربزه، خیار چنبر، طالبی و گرمک
3️⃣ میوه ها: انجیر تازه و خشک، انگور، خرما، سیب شیرین، قیسی، گیلاس، گلابی، موز، مویز، بالنگو، اقسام توت و کشمش
4️⃣ ریشه ها: انوع ترب، زردک، سیب زمینی ترش، شلغم و هویج
5️⃣ سبزی ها: شبدر، تربچه و ترب
6️⃣ حبوبات: گندم و اقسام لوبیا
7️⃣ گوشتها: جگر سیاه و سفید، پاچه، گوشت گوسفند (بره)، بوقلمون، مرغ محلی، میگو، زبان و چشم
8️⃣ مغزهای گیاهی: بادام درختی شیرین، بادام زمینی، تخم طالبی، تخم خربزه و کنجد
✳️ متفرقه: شیره انگور، روغن ارده کنجد، روغن گاو، دنبه، روغن بادام تلخ، ارده، سمنو و خاکشیر
👈 مواد غذایی گرم و خشک (صفرا) – تابستانی:
1️⃣ لبنیات : پنیر کهنه
2️⃣ صیفی جات: بادنجان و فلفل سبز
3️⃣ میوه ها: انبه، به، زیتون و نارگیل
4️⃣ ریشه ها: چغندر، پیاز، سیر، کلم قمری و موسیر
5️⃣ سبزی ها: برگ چغندر ، پونه، نعناع، پیازچه، ترخون، مرزه، تره تیزک (شاهی)، جعفری، رازیانه، ریحان، شاهتره، شنبلیله، شوید، کرفس، اقسام کلم بستانی، گزنه، مارچوبه، تره و تره فرنگی
6️⃣ حبوبات: جوی دوسر (چاودار)، لپه، نخود و برنج کته ای
7️⃣ گوشتها: آهو، اردک، گاو (هرچه سن گاو بالاتر باشد، سردی آن بیشتر می شود و در گروه سرد و خشک جای می گیرد)، بلدرچین، گنجشک، شتر مرغ، شتر، کبوتر، خروس، کباب و دل
8️⃣ مغزهای گیاهی: بادام هندی، بادام درختی تلخ، بادام کوهی، پسته کوهی، پسته، تخم آفتابگردان، چلغوز، فندق و گردو
9️⃣ ادویه ها: آویشن، اسپند، چای سبز وسیاه، خردل، دارچین، انیسون، زردچوبه، زعفران، زنجبیل، زنیان، زیره، سیاهدانه، فلفل، کاکائو، گلپر، وانیل، هل و نمک
✳️ متفرقه: روغن زیتون، شیره خرما، عسل، شکر سرخ یا سفید و عرق بهار نارنج
👈 مواد غذایی سرد و خشک (سودا) – پاییزی:
1️⃣ لبنیات : کشک و قراقروط
2️⃣ میوه ها: شاه توت، تمشک، آلبالو، ازگیل، انار ترش، بالنگ، تمر هندی، زالزالک، زرشک، ذغال اخته، سنجد، غوره، کُنار، گریپ فروت، لیمو عمانی، نارنج، به ترش، لیمو ترش و سیب ترش
3️⃣ سبزی ها: ترشک، ریواس و گشنیز
4️⃣ حبوبات: ارزن، باقلا خشک، برنج (آبکش)، جو، ذرت، عدس و ماش
5️⃣ گوشتها: بز، قلوه، سیرابی و شیردان
6️⃣ مغزهای گیاهی: بلوط خوراکی و شاهدانه
7️⃣ ادویه ها: سماق، نشاسته و قهوه
✳️ متفرقه: شکر فراورده شده صنعتی، سرکه و آبغوره
👈 مواد غذایی سرد و تر (بلغم) – زمستانی:
1️⃣ لبنیات : پنیر تازه، خامه، دوغ، ماست، سرشیر و شیر پاستوریزه
2️⃣ صیفی جات: خیار، اقسام کدو، گوجه فرنگی، هندوانه و کدو حلوائی
3️⃣ میوه ها: آناناس، توت فرنگی، آلو، آلوچه، انار شیرین، پرتقال، زردآلو، شفتالو، شلیل، کیوی، لیمو شیرین، نارنگی، هلو، آب فشرده انار
4️⃣ ریشه ها: سیب زمینی
5️⃣ سبزی ها: اسفناج، بامیه، خرفه، قارچ خوراکی، کاسنی، کاهو و لوبیا سبز
6️⃣ حبوبات: باقلا تازه و نخود سبز
7️⃣ گوشتها: انواع ماهی و مغز گوسفند
8️⃣ مغزهای گیاهی: تخم کدو، تخم هندوانه، خشخاش و به دانه
✳️ متفرقه: اسفرزه، گلاب و ماء الشعیر
@angoshty