eitaa logo
#حکیم_الحکما/#طبیب_الاطبا
8.5هزار دنبال‌کننده
10هزار عکس
5هزار ویدیو
72 فایل
🍃بسمه تعالی 🍃 💫✨ضمن خوشامد گویی به شما عزیزان 👌⚜آرزوی شادکامی،سلامت،زیبایی وارامش شما بزرگواران را داریم. .( مدیریت کارشناس طب سنتی) روغن تقویتی،رنگ موی طبی،طراحی لباس ودیگر سفارشات👆 🍃ومن الله التوفيق🍃
مشاهده در ایتا
دانلود
🌱 اینم از به لیموهای خوشبوی من🌱 دیروز از باغچه مثمرم چیدم که خشک کنم و برای دمنوشی که در بیماریهای دستگاه گوارش و پیشگیری از آن خیلی موثره استفاده کنم🌱 روح استادمجتهد نجفی مرحومه شاد🍃 هر چی یادگرفتم ازعلم و فضلیت ایشونه فاتحه باصلوات "خانم کحالی از بروجرد" 🌴🌾🕊🍎🍃🍇🍃🌸🍃🐣🌱🦆🕊🌿🐝🐥☘️🐐🌾🐑🌳🐏🌿🕊🍒🌱🦃🌱🐓🌾🐂🌱🌻🍃🌺🌱🍋🍃🍊🍃🍑🌽☘️🌶🥒🍆🌴🍌🌴🥥🌴🐎
38.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
افشاگری بانو عالمه شهیده سیده نرگس مجتهد نجفی در مورد توافقنامه های کیوتو و پاریس .. 👈 قسمت اول 🔻نفی سبیل چست؟ 🔻جاسوسان گسترده در کشور 🔻گاهانه و نا اگاهانه بودن قراردادها 🔻سند 2030 و توافقنامه کیوتو، پاریس 🔻الودگی هوا و کرمایش زمین 🔻امریکا و طراح توافقنامه ها و خروج بدون قید و شرط برای خود ادامه دارد
دوقطبی مثمر و غیر مثمر از کجا اومده ؟؟؟ در روایات هم این تقسیم‌بندی وجود دارد. امام صادق× در حدیث مفضّل درختان را به: مثمره و غیرذات‌الثمر و گیاهان را به: الْمَأْکُولِ و غَیْر الْمَأْکُول تقسیم می‏فرمایند . همچنین حضرت علی× عالم بی‌عمل را به درخت بی‌ثمر تشبیه کرده‏اند: «عِلْمٌ بِلَاعَمَلٍ کَشَجَرٍ بِلَاثَمَرٍ؛ علم بی‌عمل، همانند درخت بی‌ثمر است».
تصور می‏شود، چون گذشتگان به منافع زیست‌محیطی و توان اکسیژن‌زایی درختانی؛ مانند کاج واقف نبودند، لذا آن‏ها را «بی‏ثمر» تصور کردند، اما اکنون با کشف اکسیژن‌زایی آن‏ و با توجه به این‏که «اکسیژن‌دهی» هم ثمر هست، لذا باید به درختانی مانند: کاج و اوکالیپتوس هم «مثمر» بگوییم که در جواب می‏گوییم: اولاً، همان‌‏طور که خواهیم خواند، این درختان در کنار اکسیژن‌زایی ناچیزی که دارند، باعث آلوده‌شدن شدید هوا می‏شوند و دوم اینکه، برفرض که درختان بی‌ثمر اکسیژن‌دهی خوبی داشته باشند؛ درختان بی‌ثمر هم در گذشته برای مردم فایده‏های زیادی داشته و اشیایی مانند: تیر، ستون، درب و پنجره ساختمان‏ها فقط از چوب بوده و در پُل‌سازی و کشتی‌سازی و... تنها باید از چوب استفاده می‏شده، لذا با این‏که درختان بی‌ثمر برای گذشتگان ما فایده‏های زیادی داشت، اما این‏گونه درختان را بی‏ثمر نامیده‌اند. در دوران معاصر تولیداتی مانند: تیر و ستونِ چوبی کمتر مصرف می‏شود و چوب، جای خود را به سوخت فسیلی داده؛ پس همان‏طور که گذشتگان ما درختانی مانند: کاج و چنار را «بی‏ثمر» می‌دانستند، ما هم در این کتاب این تقسیم‌بندی را انجام دادیم.
این تقسیم‌بندی در تاریخ و در همه زبان‏ها وجود داشته و به‌راحتی نمی‏توان تقسیمی را که بشر در طول تاریخ صحیح شمرده، انکار کرد. واژه‌های «بارده»، «مثمر»، «باثمر»، «میوه‏دار» در مقابل «بی‌بار» «بی‏بر»، «غیرمثمر»، «بی‏ثمر»، «غیر میوه‏دار» در فارسی به‌کار می‏رود. در عربی هم به نام: «الاشجار المثمرة» و «الاشجار غیرالمثمرة» و در انگلیسی به نام «Productive trees» و «produce trees» درختان مولد و غیرمولد «Non productive trees» نامیده شده اند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مداحی آنلاین - اهلاً و سهلاً یا بقیّة‌الله - کریمی.mp3
4.53M
🌺 (عج) 💐اهلاً و سهلاً یا بقیّة‌ الله 💐سلالة‌العشق ای روشنی راه 🎙 👏
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🥘 آش طبع غذا؛ رو به اعتدال موادلازم: 🍚برنج نیم‌دانه: ۱۰۰ گرم 🍚 : ۱۵۰ گرم، خیسانده 🍚گوشت گوسفندی: ۱۵۰ گرم، چرخ‌کرده 🍚سبزی پاک‌کرده (تره، جعفری، گشنیز، ترخون، نعنا) ساطوری: ۱۵۰-۱۳۰ گرم 🍚 پیاز: ۲عدد 🍚 روغن حیوانی: ۶-۵ قاشق‌ غذاخوری 🍚نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، نعنا خشک: به‌ میزان دلخواه دانه‌های را یک‌بار بشویید تا خاک روی آنها شسته‌ شود و سپس در یک کاسه پر آب، یک‌ ساعت بخیسانید. گوشت چرخ‌ کرده را با پیاز رنده‌ شده و آب‌ گرفته، نمک، فلفل، زردچوبه و دیگر ادویه دل‌خواهتان، ورز دهید تا مایه کوفته‌ ریزه یکدست شود. آنگاه دست‌هایتان را در یک کاسه آب سرد بزنید و به‌ اندازه یک سرگنجشک از مایه بردارید، میان دو دست گلوله‌ کنید و در سینی بگذارید. پس‌ از آن‌که همه گوشت سر گنجشکی شد، ۴-۳ قاشق روغن را در یک تابه، روی آتش ملایم داغ‌ کنید و کوفته‌ها را در روغن بغلتانید و زمانی‌ که خوب تفت داده شد و حالت پخته گرفت، کنار بگذارید.
✍🏻ادامه 👆🏻👇🏻 حدود ۶-۵ لیوان آب را همراه برنج، درون ظرف مناسب ریخته، روی حرارت ملایم، خوب بپزید. سپس سبزی ساطوری و کوفته‌ریزه‌ها را به‌ ظرف اضافه کنید تا کمی بجوشد. خیس‌ کرده‌ را در صافی پارچه‌ای بریزید و فشار دهید تا آب آن از صافی رد شود. آب سماق را به‌ دیگ بیفزایید و بگذارید همه‌ مواد خوب بپزد. در حین پخت آش، یک‌ عدد پیاز را رنده‌ کرده، با کمی روغن تفت‌ دهید. نیمی‌ از این پیاز داغ را به‌ آش بیفزایید و بقیه‌ را برای تزئین نگه‌ دارید. نوش جان! 😍 توجه داشته باشید که هر چه سبزی ریزتر خُرد شود، بهتر است. اگر از برنج نیم‌دانه استفاده‌ می‌‌کنید، بهتر است اگر این آش را در ظرف لعابی یا شیشه‌ای بپزید، آش بسیار خوش‌رنگی می‌شود. اگر به خوشه‌ای و نکوبیده دسترسی‌دارید، از آن استفاده‌ کنید، 👌🏻
✍🏻خواص سماق قهوه ای ادویه ای بی نظیر✅ ای نوعی ادویه است 🔸سماق قهوه ای دارای طعمی ترش و گس است و به عنوان چاشنی در بسیاری از غذاهای ایرانی، به ویژه کباب، استفاده می شود. علاوه بر کاربرد در آشپزی، ای خواص دارویی و درمانی نیز دارد.