eitaa logo
#حکیم_الحکما/#طبیب_الاطبا
8.5هزار دنبال‌کننده
10هزار عکس
5هزار ویدیو
72 فایل
🍃بسمه تعالی 🍃 💫✨ضمن خوشامد گویی به شما عزیزان 👌⚜آرزوی شادکامی،سلامت،زیبایی وارامش شما بزرگواران را داریم. .( مدیریت کارشناس طب سنتی) روغن تقویتی،رنگ موی طبی،طراحی لباس ودیگر سفارشات👆 🍃ومن الله التوفيق🍃
مشاهده در ایتا
دانلود
. 🔰آسیب‎هایی که ام اس به اندام بدن وارد می‌کند! ▫️براساس تحقیقات استرس، فشار عصبی و حرص و جوش خوردن زیاد در هر سنی که باشید شما را مستعد ابتلا به بیماری MS میکند.
. 🔰ترکیب چه شوینده‌هایی سمی و مرگبار است؟ 🔻مخلوط کردن فرآورده‌های سفیدکننده با ترکیبات جرم‌بر مطلقاً ممنوع است زیرا بخارات و گازهای ناشی از این اختلاط بسیار سمی و خفه‌کننده است. 🔻هنگام استفاده از مواد سفیدکننده و یا جرم‌بر در سرویس‌های بهداشتی و حمام به‌هیچ‌عنوان در این مکان‌ها توقف نکنید چراکه گازهای تولیدشده در فضای کوچک، خفه‌کننده و سمی است.
. عســـــــــل🍯 + پیاز🧅 🔰این تركيب مانند آنتی بیوتیک عمل می کند چون میتواند با میکرو ارگانیسم هایی که به مجاری تنفسی حمله می کنند مقابله کند همچنین یک درمان طبیعی ضدسرفه است که خاصیت خلط آوری هم دارد😉 ‌‌‎‎‌‎‎‎‌‎
. 🔰هسته سنجد ⬅️ امام صادق (ع) فرمود : «سنجد، گوشتش گوشت را می‌رویاند و هسته‌اش استخوان را می‌رویاند، و پوستش پوست را» [6] 💠دو نکته : 👈نكته اول : اگر کل سنجد پودر و استفاده شود باعث چاقی می‌شود و اگر بخواهید مخصوص استخوان استفاده کنید باید پودر هسته آن را مصرف کنید، همچنین مصرف آن با شیر بسیار خوب است. 👈نكته دوم : تمام فواید برگ چغندر در خود برگ است و از خوردن ساقه آن اجتناب شود 📚6.الکافي ج۶، ص۳۶۱ .
. ◻️🌿 ترخون خشک را نرم بساييد و جای نمک در غذا بريزيد ! ◻️🔸هم طعم نمک را احساس ميكنيد، هم فشار خون را تنظيم ميكند و هم چاقي ايجاد شده در اثر تجمع آب در بافتهای بدن را بر طرف ميسازد.
🌿🌾🍂🍁 ✅استخوان سازها ودر اصطلاح طب رایج کلسیم ✍یک سری از مواد و غذاهای گیاهی مثل بادام، انجیر، گلپر، سنجد(سویق سنجد) و...کلسیم دارند، شلغم‌ نیز کلسیم بالایی دارد.به دلیل وجود اگزالات و اسید فیتیک، کلسیم موجود در بعضی سبزیجات و حبوبات جذب خوبی ندارند لبنیات تازه مانند شیر گاو پرچرب و ماست طبیعی پرچرب نیز کلسیم دارند. توصیه می‌شود لبنیات در حد معقول و همراه با مصلحات خورده شود. پنیر با سیاه دانه. شیر جوشیده دارچین و به همراه عسل یا خرما یا شکر(برای گرم مزاجان) میل شود. دوغ و ماست همراه با نعناع یا زنیان و... مصرف روزانه‌ی ۱۴ عدد بادام و جویدن خوب ان و یا استفاده به صورت شیر بادام منبع بسیار خوبی در جهت استخوان سازی است. در مصرف تعداد بادام‌ها در روز هر شخص به نسبت وزن و نیازش می‌تواند مصرف کند
10.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خشتی که به دیوار حرم می‌بینید...😍 رباعی زیبای مهدی زنگنه در برنامه نَقل و نُقل شبکه دو
🔴دانه های هِل خواص پرشماری دارند که از آن جمله میتوان به 🔸رفع بوی بد دهان 🔸ضد التهاب بودن 🔸رفع دل دردهای گوارشی 🔸و تنظیم کننده فشار خون اشاره کرد.
✅علائم بیماری کلیوی ✍️علائم هشدار دهنده وجود بیماری‌های کلیوی عبارت‌اند از: حالت سوزش مجاری ادراری در هنگام ادرار یا سخت شدن ادرار. نیاز بیش از حد معمول به ادرار کردن به ویژه در شب. وجود خون در ادرار. وجود درد ثابت و همیشگی در بخش کوچکی از پشت و درد زیر دنده‌ها. پف‌کردگی اطراف چشم یا تورم دست و پا. فشار خون بالا. تذکر: فشار خون بالا برای کلیه‌ها می‌تواند بسیار خطرناک باشد و بر عکس، وجود مشکلات و بیماری‌های کلیوی نیز سبب افزایش فشار خون می‌گردند. از بین تمام اختلالات و نارسایی‌های کلیوی، تقریباً ۱۰ الی ۲۰ درصد آن‌ها به دلیل فشار خون بالا ایجاد می‌شود.
🌿🌾🍂🍁 🔴 قارچ شایسته این عنوان نیست! ✍ در تبلیغات قارچ آمده است که قارچ غذای سلامتی است. اما این مطلب با آموزه های طب ایرانی چندان سازگار نیست به ویژه اینکه اگر در مصرف آن زیاده روی شده یا مداومت بر خوردن آن صورت پذیرد. 🔸بر اساس منابع طب ایرانی طبیعت قارچ سرد و تر و مولد خون غلیظ و ناصالح است. 🔹خوردن آن با گوشت قرمز یا تخم مرغ و نیز نوشیدن آب سرد بالای آن بسیار مضر است. برای کم کردن اثرات منفی این گیاه توصیه می‌شود در طبخ قارچ از نمك، شوید، پونه، روغن كنجد یا زيتون استفاده شده و با فلفل و زنجبيل پرورده خورده شود. گروه‌های زیر باید در مصرف یا مداومت بر قارچ احتیاط نمایند: 1️⃣ کسانی که غلظت خون دارند. 2️⃣افرادی که سابقه بیماریهای فلجی و سکته های مغزی و قلبی در خود و خانواده‌شان دارند. 3️⃣ کسانی که سابقه بیماریهای کلیوی دارند. 4️⃣ کسانی که از نازایی رنج می برند. 5️⃣دارندگان مزاج های سرد و تر بلغمی یا سوداوی و یا افرادیکه سیستم گوارش آنان سرد و مرطوب است. 6️⃣اشخاصی که از نفخ یا ضعف هضم رنج می برند. تصدیق می‌فرمائید چنین غذایی با چنان خصوصیاتی شایسته کسب عنوان «غذای سلامتی » نیست.