گروهی در حال عبور از غار تاریکی بودند که سنگهایی را زیر پایشان احساس کردند.
بزرگشان گفت:اینها سنگ حسرتند.
هر کس بردارد حسرت می خورد،هر کس هم برندارد باز هم حسرت می خورد.
برخی گفتند پس چرا بارمان را سنگین کنیم؟برخی هم گفتند ضرر که ندارد مقداری را برای سوغاتی بر می داریم.
وقتی از غار بیرون آمدند فهمیدند که غار پر بوده از سنگهای قیمتی.
آنهایی که برنداشته بودند حسرت خوردند و بقیه هم حسرت خوردند که چرا کم برداشتند.
🔺زندگی هم بدین شکل است
در قیامت"یوم الحسرت"هم اگر اعمال صالحی نداشته باشیم حسرت می خوریم و اگر داشته باشیم باز هم حسرت میخوریم که چرا کم.
📖 داستان های کوتاه و آموزنده
🌸🍂🌸🍂
✅ اگر حساسیت ریه و آسم دارید ، بخوانید...
از خوردن گوشت گاو و گوساله پرهیز کنید.
از مصرف آب یخ و مایعات سرد و انداختن یخ در آب و شربت پرهیز کنید.
از گردو، بادام زمینی و بادام هندی کمتر استفاده کنید.
بهتر است بین نوشیدن آب و غذا خوردن فاصله بیندازند (بهترین فاصله 2 ساعت است).
بهتر است میزان آب مورد مصرف خود را کمتر و به جای آن شربت آب و عسل میل کنند و بهتر است آب را جرعهجرعه بنوشید.
به نان مصرفی توجه داشته باشید: نان باید برشته باشد و قسمت خمير و نپختهی آن جدا شود. بهتر است روی نان تخم رازیانه، اَنيسون، سیاهدانه یا زيره پاشیده شده و بیات نباشد.
✅خواص و مزاج جو در طب سنتی
✍خواص و مزاج جو در طب سنتی بدین قرار است: مزاج آن سرد و خشک است. مصرف آن باعث تسکین حرارت بدن و جلوگیری از غلبه صفرا و خون میشود.
برای پیشگیری از تشنگی مصرف آن توصیه میشود. مصرف آش ساده جو در تب های گرم مفید است. حرارت اعضای درون را تسکین میدهد. لذا در معده و کبد گرم مفید است.
30.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 رژیم غذایی مزاجهای مختلف
👤 استاد حسین خیراندیش