فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سدِ زایندهرود یخ زد!
@ansarkaj
🌺 انتصاب حضرت آقا به امامت جمعه تهران از سوی امام خمینی (ره)
🔰 نماز جمعه نماد ذکر خدا و جنگ با دشمنان است
🔻 امام خامنهای در اولین خطبه نماز جمعه پس از انتصاب از سوی امام خمینی به عنوان #امام_جمعه تهران:
♦️ #نماز_جمعه یک واجب سمبلیک هست، یک سمبل و رمز است، اوّلاً نماز است و ذکر خداست. ثانیاً سلاح است، حالت جنگیدن با دشمن خدا و با شیطانهاست. امام جمعه که رمز نماز جمعه است باید عصای خود را سلاحی قرار بدهد و در مقابل مردم بایستد و اساسیترین و لازمترین و اصلیترین مسائل را در اجتماعی بزرگ از زبانی ایمن و مورد اطمینان با مردم درمیان بگذارد. ۵۸/۱۰/۲۸
♦️ اولین #نماز_جمعه تهران به امامت رهبر معظم انقلاب
🇮🇷کانال انصار 🇮🇷
🌍 @ansarkaj
تمامی امتحانات مدارس استان اصفهان فردا دوشنبه ۲۶ دیماه طبق برنامه قبل برگزار میشود
🔹رییس اداره اطلاعرسانی و روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان: امتحانات نهایی دانشآموزان فردا دوشنبه ۲۶ دی طبق زمانبندی قبلی برگزار خواهد شد.
🔹امتحانات هماهنگ استانی پایه نهم(بزرگسالان) و امتحانات باقیمانده داخلی مدارس نیز فردا دوشنبه ۲۶ دیماه طبق برنامهریزی قبلی انجام خواهد شد.
جهت مشاهده خبر تکمیلی تعطیلی مدارس و ادارات اصفهان و دریافت لیست ادارات و مدارس تعطیل کلیک کنید👇
@ansarkaj
Ahmad Ta:
ارتش ایران در کانال پاناما چه می خواهد ؟
🔸️خبر حضور نیروی دریایی ارتش ایران در کانال پاناما که توسط فرمانده این نیروی راهبردی اعلام شد ، واکنش های زیادی را برانگیخته است .
🔸️در این خصوص ذکر نکاتی لازم می نماید ؛
1️⃣ ساخت کانال پاناما در سال ۱۹۰۴ توسط آمریکایی ها آغاز شد و در سال ۱۹۱۵ پایان یافت.
البته قبلا فرانسوی ها کار را شروع کردند اما در اتمام آن ناتوان بودند.
2️⃣ این کانال ۲ اقیانوس اطلس و آرام را به هم پیوند می دهد و روزانه به طور متوسط حدود ۵۰ کشتی سنگین اعم از نفتکش و تجاری از آن عبور می نمایند و یکی از مهمترین آبراه های دنیا برای آمریکا به شمار می رود.
3️⃣ این کانال از اساس برای منافع آمریکا احداث شد و کنترل آن نیز تا سال ۱۹۷۷ به طور کامل در اختیار ایالات متحده بود اما با توافق کارتر- توریخوس ، پانامایی ها توانستند کنترل آن را بر عهده گیرند.
4️⃣ حضور نیروی دریایی ارتش ایران از لحاظ راهبردی این پیام را مخابره می کند که نقش و جایگاه نظامی جمهوری اسلامی ایران منحصر به منطقه غرب آسیا و خلیج فارس و دریای عمان نیست و این کشور در حال گذار از بازیگر منطقه ای به یک قدرت بزرگ و با گستره عملیاتی جهانی است.
5️⃣ ایران سعی دارد با اینکار در حیات خلوت آمریکا حضور یابد و علاوه بر ماموریت های شناسایی و رصد ، حضور خود را در نقاط حساس و تاثیرگذار دنیا تثبیت نماید و از آن طی سالهای آتی در معادلات بین المللی بهره ببرد .
6️⃣ از لحاظ فنی و نظامی داشتن شناورهایی که بتوانند از خلیج فارس و دریای عمان تا اقیانوس اطلس و آرام (که تلاطمات بسیاری دارد ) طی مسافت کنند (آنهم در شرایط تحریم تجهیزاتی)، بسیار حائز اهمیت بوده و حاکی از قدرت فنی مهندسان ایرانی است.
7️⃣ از لحاظ ژئوپلیتیکی، صرف حضور در تنگه های مهم دنیا ، قدرت تاثیرگذاری ایران بر معادلات بین المللی را گوشزد می کند و سطح و جایگاه جمهوری اسلامی را در جهان بالا خواهد برد و ایضا پرستیژ سیاسی این کشور را به نحو محسوسی ارتقا می دهد .
🔸️آلفرد ماهان استراتژیست معروف آمریکایی، نقش و جایگاه قدرت دریایی را در معادلات جهانی و تحصیل منافع ملی کشورها مورد بررسی قرار داده بود و جمهوری اسلامی نیز در سالهای اخیر استراتژی دریایی خود را بر گسترش کمی ، کیفی در نقاط راهبردی دنیا اعلام کرده است.
8️⃣ شاید این سوال پیش بیاید که با توجه به قدرت نظامی آمریکا ، در شرایط تنش، شناور نظامی ایران چه کاری می توانند انجام دهند ؟
🔸️ پاسخ اینست که این شناورها به پشتوانه قدرت نظامی ، موشکی ، منطقه ای (و همچنین غنی سازی ۶۰ درصدی ) نظام در این آبراه حساس حاضر خواهند بود و هرگونه تعرض به این کشتی های جنگی ، با واکنش متقابل در خلیج فارس، دریای عمان و احتمالا اقیانوس هند پاسخ داده می شود.
🔸️چون مبرهن است که جمهوری اسلامی از لحاظ تسلیحات متعارف و موازنه قوا در منطقه خلیج فارس، وضعیت عملیاتی به مراتب بهتری از آمریکا و متحدانش دارد .
9️⃣ البته با توجه به این که از لحاظ حقوق بین الملل ، حضور در آبهای آزاد برای کشورها مانعی ندارد ، اقدام ایران با مانع حقوقی مواجه نمی گردد اما از جنبه سیاسی، نوعی دهن کجی و قدرت نمایی به ایالات متحده ارزیابی می شود و با افزایش قدرت جمهوری اسلامی ایران طی دهه های آتی ، بعید نیست نقش و جایگاه نیروی دریایی ارتش از شناسایی و رصد در این آبراهه، شامل موارد دیگری نیز گردد.
🔟 با توجه به نزدیکی جغرافیایی ونزوئلا به تنگه پاناما و همچنین روابط نزدیک دفاعی تهران-کارآکاس ، شناورهای ایرانی برای امور پشتیبانی و لجستیک از یک پایگاه قابل اطمینان در آن کشور برخوردار خواهند بود و همین امر یک مزیت استراتژیک برای نیروی دریایی ارتش ایران است.
i@ansarkaj
اگر نگاهی به اظهارات صورت گرفته توسط اعضای دولت نتانیاهو داشته باشید، متوجه خواهید شد که به شدت از مواضع خود دفاع میکنند. بزرگترین مشکل آنها اما این است که افراد زیادی از آنها در سیستم تبلیغاتی و رسانهای این رژیم که به نسبت جمعیت آن قابل توجه نیز هست، حمایت نمیکند. آنها موفق شدهاند رای لازم را برای تشکیل کابینه به دست بیاورند و امروز هم اکثریت را در دست دارند، قرار هم نیست کوتاه بیایند. اگر به صحبتهای صورت گرفته توسط آنها نگاه کنید متوجه میشوید که از قرار معلوم فرصتی اندک دارند.
اینکه آنها چه خواهند کرد، مشخص نیست. اما اکثریت اعضای کابینه نتانیاهو بیش از آنکه دنبال آرامش باشند دنبال رسیدن به خواستههای خود هستند. شاید نتانیاهو گفته باشد که من قول اصلاح در قوه قضائیه را دادهام، اما امثال بنگویر و دیگران هم قولهایی دادهاند که اگر آن را اجرایی نکنند دفعه بعد کسی به آنها رای نخواهد داد؛ قولهایی مانند اشغال همه کرانه باختری، یهودی کردن قدس، تشکیل کشور یهودی و .... عمل به هر یک از این وعدهها، بحرانی جدی را ایجاد خواهد کرد که کمترین نتیجهاش، جنگ است.
@ansarkaj
🔴 جاسوسی امریکا برای فتح آخرین سنگرهای اروپا
🔻در گزارشی که روز گذشته در مورد اشغال اروپا توسط امریکا منتشر و در ادامه تاکید کردیم که از مرحله اشغال گذشته و دیگر کشورهای اروپایی هیچ اختیاری از خود ندارند، رسیدهایم تلاش شد ثابت شود اروپا دیگر آن اروپای همان یک دهه پیش هم نیست. با این حال، هنوز هم رگههایی از برخی استقلالخواهی و مستقل بودن را میشود در میان گروهی از مقامات نهادهای عموماً نظامی یافت که تلاش دارند هویت اروپا را حفظ کنند.
🔻همانگونه که در گزارش قبل هم گفته شد، باتوجه به میراث فرانسه از دوران دوگل و وجود برخی چهرهها مانند فرانسوا میتران یا ژاک شیراک و البته داشتن یک سابقه فرهنگی و هویتی (حالا جریانهای استعمارگری و خوی وحشیگری فرانسویها را باید محاسبه کرد) و یک سیستم آموزشی میراث مانده از همان دوران، در این کشور صدهایی که خواستار استقلال اروپا بوده و مطالبه محافظت از خود را دارند، بیشتر است.
🔻اگر نگاهی در مواضع برخی از روسای جمهور وابسته فرانسه مانند سارکوزی و اولاند هم داشته باشیم، آنها دنبال تشکیل ارتشهای اروپایی، نیروی واکنش سریع اروپایی و ... بودند. این خواسته را رئیس جمهور فعلی فرانسه نیز بارها مطرح کرد اما به دلایلی که نیاز به توضیح دوباره ندارد، کسی در میان کشورهای اروپایی مقامات فرانسوی را یاری نکرد. به عنوان مثال در دوره سارکوزی بود که فرانسویها متوجه شدند ارتش آنها به درد جنگ نمیخورد (در ماجرای لیبی بعد از یک هفته مهمات آنها به پایان رسید).
🔻با این حال، حوزه سلطه امریکا بر اروپا به شکل عجیبی سنگین و گسترده است. در ماجرای شنود سازمان جاسوسی امریکا از مقامات اروپایی که منجر به یک بحران جدی شد (هر چند در ظاهر خود این رهبران با شنود مشکلی نداشتند چرا که بدون اجازه امریکا توانایی موضعگیری مستقل در هیچ برنامهای را نداشتند، فقط چون افکار عمومی اروپا متوجه میزان وقاحت امریکاییها شدند، این مقامات ناچار به واکنش شدند) مشخص گردید عملا امریکا به صورت وسیع از اروپاییها بهرهکشی میکند.
🔻با این حال، جنگ اوکراین بعد جدیدی به مداخله و سلطهجویی امریکا علیه اروپا داده است. جایی که بیش از هفت دهه نظامیان امریکایی حضور دارند و در قامت ناتو، همه همکاریهای امنیتی و نظامی باید چک شود و ارتشها همه باید به یک نظام تعریفشده کلی در چارچوب این سازمان عمل کنند. یعنی ارتشهای اروپایی هر برنامهای داشته باشند و هر کاری بخواهند انجام دهند باید در چارچوب ناتو باشد یا استانداردهای این پیمان نظامی امریکایی را اجرا کند.
🔻جنگ در اوکراین بهانه لازم را داده تا تلاش امریکا برای فتح امنیتیترین و سریترین نقاط حیاتی اروپا وارد مرحلهای تازه شود و این موضوعی است که برخی ژنرالهای فرانسوی را به هشدار به کشورهای اروپایی وادار کرده است. رئیس فرماندهی دفاع سایبری فرانسه اظهار داشت، کشورهای اروپایی چنانچه اجازه نظارت تیمهای دفاع سایبری واشنگتن بر شبکههایشان را بدهند، ریسک جاسوسی آمریکا علیه خود را پذیرفتهاند.
🔻روزنامه فرانسوی لوموند گزارش داد، این نگرانی در حالی مطرح شده که آمریکا برنامهای برای تقویت استقرار نیروهای سایبری خود در خارج از کشور، با توجه به عملیات نظامی روسیه علیه اوکراین به اجرا در میآورد. بونمزون در یک نشست خبری هفتگی در روز پنجشنبه گفت، افزایش فعالیتهای تیمهای دفاع سایبری آمریکا در شبکههای اروپایی «سوالاتی را به وجود میآورد.» البته
🔻پیشتر گزارش شد که این ژنرال مسئول دفاع سایبری فرانسه، ماه گذشته میلادی در یک نشست پشت درهای بسته با کمیته دفاعی مجلس ملی فرانسه، عملیاتهای آمریکا را «نسبتاً تهاجمی» توصیف کرد. او افزود که متحدان واشنگتن با اجازه دادن به دسترسی کارشناسان سایبری آمریکا به شبکههای حساسشان، خود را در خطر احتمال جاسوسی قرار میدهند. او هشدار داد که تیمهای آمریکایی از نظر نفوذ «نسبتا افراط میکنند، آنها هر چند محافظت میکنند، اما مشخصه حضورشان خدمات آنها به دیپلماسی است.«
🔻بر اساس اعلام فرماندهی سایبری آمریکا، یک کشور شریک میتواند از این فرماندهی درخواست کند که تیمهایش عملیاتهای شکار به شدت دفاعیHFOs را در شبکه کشور میزبان برقرار کنند. بر اساس بیانیه ای که در وبسایت این فرماندهی منتشر شده است، فرماندهی سایبری آمریکا تا اوت ۲۰۲۲، ۳۵ عملیات از این دست را در ۱۸ کشور از جمله استونی، لیتوانی، مونته نگرو، مقدونیه شمالی و اوکراین انجام داده است. فرماندهی سایبری آمریکا در ماه نوامبر اعلام کرد که «بزرگترین تیم عملیات شکار خود را تاکنون» برای کمک به اوکراین در زمینه ردیابی فعالیتهای «شرورانه» به خدمت گرفته است.
@ansarkaj
🇮🇷
📝 خبری که رهبر معظم انقلاب از سناریوی دشمن برای ایجاد آشوب دریافت کرد
❄️🌹❄️
🔻سعدالله زارعی تحلیلگر مسائل بینالملل:
🔹از حدود دو هفته یا سه هفته قبل از اغتشاشات، مذاکراتی در دوحه بعد از سفر جوزف بورل به تهران در رابطه با بحث هستهای ایران شکل گرفت.
🔸آنجا گفته شد که ایران با اروپا به توافقاتی رسیدند و چرخهی گفتوگوهای هستهای یک مقداری فعال شد. ایران هم در این فاصله در خصوص بازرسیها و آن سه مرکز ادعایی آژانس انعطافهایی نشان داده بود و کار داشت با گفتوگو جلو میرفت؛ هم نمایندگان اروپا بودند و با یک فاصلهی مکانی نمایندگان آمریکا بودند.
🔹اما حدود دو هفته قبل از آغاز اغتشاشاتی که در شهریور شروع شد یک دفعه آمریکاییها مذاکرات را متوقف کردند و رابرت مالی، مسئول میز ایران و مسئول مذاکرات هستهای در پاسخ به جوزف بورل که میگوید چرا متوقف کردید، میگوید دو هفته صبر کنید ایران امتیازاتی خواهد داد که تعجب خواهید کرد و اتفاقاتی در ایران میافتد که خودشان میآیند دنبال ما و امتیازات ویژهای خواهند داد!!
🔺خب این هم نشان میدهد که قبل از آغاز اغتشاشات، وضعیت اغتشاشات و برنامهها و حتی زمان آغاز اغتشاشات تا حدودی معلوم بوده است.
🆔 @ansarkaj
🇮🇷
📝 لو دادن اطلاعات مرتبط با شهید فخریزاده به سرویس جاسوسی انگلیس توسط #علیرضا_اکبری
❄️🌹❄️
🔻درسال ۱۳۸۶، با توجه به محدود بودن سفر و ملاقات در آن مقطع، افسر اطلاعاتی انگلیس به نام جرج، یک دستگاه لپتاپ اپل به منظور ایجاد ارتباط امن و آگاهی از وضعیت اکبری، در اختیار وی قرار میدهد.
🔹اکبری در این رفتوآمدها اطلاعات مهم کشور در مسائل راهبردی در حوزه سیاست داخلی و خارجی، منطقهای، دفاعی، موشکی، مذاکرات هستهای و مباحث اقتصادی مرتبط با تحریمها را جمعآوری و به صورت کاملا آگاهانه و هدفمند تحویل افسران اطلاعاتی انگلیس داده است.
🔸محکومعلیه در اعترافات صریح خود در جریان بازجوییهای تخصصی سربازان گمنام امام زمان(عج) و نزد مقام قضایی، در رابطه با سوالاتی که افسران اطلاعاتی MI6 از وی درباره حوزههای مختلف در ایران پرسیدهاند، بیش از ۲ هزار سوال را عنوان کرده است.
🔹اکبری در طول همکاری با سرویس جاسوسی انگلیس با مسئولین کشور جلسات مکرر داشته و نظرات آنها در موضوعات مختلف را دریافت میکرده و به سرویس منتقل میکرده است.
🔸وی در ارتباطات خود با مسئولین سوالات خاصی را مطرح میکرده و سوالات مطروحه از جانب وی مطابق با آخرین نیازمندیهای سرویس اطلاعاتی MI6 بوده است.
🔹در سوالات مطرحشده از سوی افسران اطلاعاتی انگلیسی حدود ۱۷۸ نام برده شده که دانشمندان ایران از جمله شهید فخریزاده یکی از آن اسامی است.
🔺وی در اطلاعاتی که به سرویس بیگانه داده، شهید فخریزاده را فردی کلیدی در سطح تکنیکال معرفی کرده است.
🆔 @ansarkaj
🇮🇷
📝#یادداشت_کوتاه | به وقت صرفهجویی
❄️🌹❄️
🔻با از راه رسیدن سامانههای بارشی و موج سرمای شدید، دمای هوا در ۲۷ استان کشورمان به محدوده صفر درجه رسید؛ برودت و یخبندانی که موجب افزایش مصرف گاز در کشور شده است تا جایی که رکورد مصرف گاز در کشور شکسته شده و به ۸۵۰ میلیون مترمکعب در روز هم رسیده است. آن هم در شرایطی که ترکمنستان سوآپ گازیاش را کم کرده چرا که در این کشور هم سرما به شدت اوج گرفته و با مشکلاتی مواجه شدهاند.
🔸قطع گاز مصرفی تعداد قابل توجهی از صنایع، فعالیت تمام پالایشگاههای کشور با حداکثر ظرفیت جهت حفظ سطح ۸ فشار گاز در مناطق مختلف و تأمین گاز مورد نیاز برای تولید برق در نیروگاهها، اعمال محدودیت برای دستگاههای دولتی در مصرف گاز و تدبیر میزان فعالیت ادارات، قطع گاز ادارات و سازمان دولتی پرمصرف، اصلاح فوری تعرفهها علیه مشترکان پرمصرف و همزمان با آن سیاست تشویقی برای کممصرفان گاز (کاهش مصرف تا ۳۰ درصد نسبت به مدت ماه مشابه در سال قبل= دریافت خدمات رایگان)؛ همه این موارد سلسله تصمیمهایی است که در یک کلام نشان میدهد؛ مسئولان عزمشان برای تداوم گازرسانی به همه مناطق کشور و حتی حفظ فشار گاز، کاملا جزم است تا جایی که به رغم آگاهی از بازتاب وسیع و حتی تبعات احتمالی، ابایی از قطع گاز فلان اداره یا صنایع نام آشنا هم ندارند. این رویکردی قابل تقدیر است که با همراهی مردم تکمیل خواهد شد.
🔺نکته پایانی؛ میزان مصرف گاز در بخش خانگی در تابستان ۲۰۰ میلیون مترمکعب بوده که در زمستان به دلیل مصرف زیاد به بالای ۶۰۰ میلیون مترمکعب در روز میرسد. در حال حاضر بیش از ۷۰ درصد انرژی کشور به وسیله گاز تأمین میشود. رشد مصرف گاز در کشور در زمینههایی همچون مصارف خانگی سالانه ۶ درصد، بخشهای عمده ۵ درصد و در بخش نیروگاهی ۴ درصد برآورد میشود. رشد شدت مصرف انرژی در کشور نسبت به مصرف جهانی بیش از دو برابر است. بنابراین در ادامه رویکرد قابل تقدیر مسئولان، ضروری است پویشهای «هر خانه یک اتاق گرم» و «یک بخاری در هر منزل» پوشیدن لباس گرم و مناسب فصل، بستن دریچههای کولر و... در بین عموم مردم اجرایی و نهادینه شود تا با کمترین مشکل، این روزهای سرد همراه با رکوردشکنی در مصرف را پشت سر بگذاریم و همگان در سراسر کشور؛ چه آنهایی که ساکنان شهرهای بزرگ و کوچک هستند و چه ساکنان مناطق دورافتاده که بیش از دیگران در معرض افت فشار و قطعی گاز هستند بتوانند از نعمت گاز برخوردار بمانند. انشاءالله
🌺به قول شاعر: دوست آن باشد که گیرد دست دوست/ در پریشان حالی و درماندگی
✍️ #حسين_عباسيان
🆔 @ansarkaj
🔴حالا بعد از اجرای برجام، مردم قضاوت میکنندآنچه رفت #تحریم ها بود یا #توان_هسته_ای و #عزت و #آبروی کشور
◾️26 دی؛ سالگرد اجرای #برجام
#خسارت_محض
🇮🇷کانال انصار 🇮🇷
🌍 @ansarkajایتا