قُلْ لِلْمُؤْمِنِینَ یغُضُّوا مِنْ أَبْصارِهِمْ)[1]؛
«به مؤمنان بگو: چشم های خود را از نگاه به نامحرم فرو گیرند».
(وَ قُلْ لِلْمُؤْمِناتِ یغْضُضْنَ مِنْ أَبْصارِهِنَّ)[2]؛
«و به زنان با ایمان بگو: چشم های خود را از نگاه هوس آلود فرو گیرند».
گفتنی است اگر انسان به خوبی بداند؛ «عالم محضر خداوند است» و باور کند هیچ یک از اعمال و حرکات ما از دید الهی پنهان نیست و این مطلب را بارها و بارها به خود تلقین کند تا به مرحله احساس و باور قلبی برسد. ترک عملی که موجب ناخشنودی خداوند است کاری ممکن و شدنی می باشد.
پیامبر بزرگ اسلام در حدیثی می فرماید:
«یابن آدم... و انْ نازَعَک بَصرُک الی بعضِ مَا حَرمَتْ علیک فقد اعنتُک عَلیهِ بطبقتین فاطبق»[3]؛
«فرزند آدم!.. . اگر چشمت بخواهد تو را به نگاه حرام بکشاند من دو پلک در اختیار تو قرار داده ام، پس آنها را فرو بند».
و نیز پیامبر می فرماید:
«هر چشمی در روز قیامت گریان است، مگر سه چشم؛ چشمی که از خوف خداوند بگرید و چشمی که از محارم الهی بسته گردد و چشمی که در راه خدا بیدار بماند»
امیرمومنان (علیه السلام) می فرماید:
«هر کس چشمش را آزاد بگذارد، حسرتش زیاد می گردد»[4]
حضرت صادق (علیه السلام) در حدیثی نورانی می فرماید:
«النظر سهم مسموم من سهام ابلیس من ترکها للّه عزّوجلّ لا لغیره اعقبه امنا و ایمانا یجد طعمه»[5]؛
«نگاه ناروا تیری مسموم از تیرهای شیطان است. هر کس آن را تنها به خاطر خدا ترک کند، خداوند آرامش و ایمانی به او می دهد که طعم گوارای آن را در خود می یابد».
با مراقبت درونی و دوری از زمینه های بیرونی و سپردن دل و روح خود به خداوند از دستبرد شیطان می توان محفوظ ماند و اگر انسان با وجود مواظبت و پاسداری از دل و چشمش گاهی فریب خورد و نگاهی نابه جا انداخت، می تواند با توبه فوری، این خطا را جبران کند و اثر سوء آن را از جان و روحش پاک کند. مهم این است که نگاه حرام به صورت عادت در نیاید و قبح آن شکسته نگردد، یعنی باید هوشیار باشد و از دل و چشم خود نگهبانی دهد و اگر گرفتار خطا شد با سلاح توبه دشمن را ناکارا کند. چون اگر چشم رها و آزاد گردد و به هر صورت و هر منظره ای نگاه کند، این کار عادت و ملکه انسان می شود و در روایتی از امام عسکری (علیه السلام) آمده است:
«برگرداندن صاحب عادت از عادتش مانند معجزه است»[6]
اگر انسان به خوبی بفهمد که بسیاری از آلودگی ها و انحرافات از یک نگاه ناروا که نگاه های بعدی را به دنبال داشته و استغفار و توبه ای همراه آن نبوده، سرچشمه گرفته، همین فکر، عامل کنترل بسیار مهمی است که انسان بیدار و هوشیار را از خطا حفظ می کند.
پی نوشت ها
[1] . نور(24)، آيه 30.
[2] . همان، آيه 31.
[3] . اصول كافى، ج 8، ص 219، نشر دارالكتب الاسلاميه.
[4] . بحارالانوار، ج 14، ص 38.
[5] . محمد، محمدى رى شهرى، ميزان الحكمة، ج 4، ص 3292، نشر دارالحديث.
[6] . همان.
پیام مهم اباحسن الهیثم
امام الحجه ارواحنا له الفداه در ملاقات اخیر به شدت از بی توجهی مردم نسبت به ارتباطات با نامحرم و روابط نامشروع و گسترش موسیقی در میان عوام وحتی بعضی خواص ناآگاه ابراز ناراحتی فرمودند ایشان فرمودند بعضی از دوستان ما هم چشمان خود را کنترل نمی کنند و بانگاه ناپاک خود به نوامیس مردم بذر گناه را در زمین پاک میکارند فرموند که زمین آسمان هر روز ناله می کنند که ای امام چرا اجازه نمیدهی تا این گروه را ببلعیم یا سنگ از آسمان بر سرشان فرود آوریم و امام در جوابشان تنها میفرماید که فعلا صبر کنید موج گناه های جنسی و مالی زمین و زمان را آلوده کرده است و این قلب امام را می آزارد ایشان در بخش دیگری از فرمایشات گهربارشان فرمودند چقدر برای هدایتشان خون دل می خورم و حتی سرزنش میشوم گاهی که حتی برای هدایت و نیفتادنشان در دامن شیطان تصرف می کنم و مانع میشوم حتی اجانین و ملائکه هم معترض می شوند که چرا به این گروه که می دانند ولی باز هم خود را به جهالت میزنند و مرتکب معاصی می شوند مهلت میدهید بعضی از این گروه وقیحانه حتی به امام معترض میشوند که چرا کاری برای آنها نمی کند فقط به خاطر چند عملی که وظیفه شان بوده و خود ثوابش را می برند غره میشوند و کارهای زشت و شنیع خود را فراموش می کنند و نمی دانند که نگاه حرام چه به زن و مرد و چه به هم جنس و گوش دادن به لهویات و موسیقی که صدای شیطان است باعث سقوط و سلب توفیق است ولی کدام گوش بدهکار کلام امام است و کدام دل به اشک امام می لرزد این پیام ما بههمه مردم است اگر به عادتهای جاهلی خویش ادامه دهید و با اعمال خود قلب امام را به درد آورید ما اجازه داریم از طریق نمایندگان خاص امام که جزو حلقه های چهارگانه اصحاب امام هستند کسانی را که از ما هستند ولی با شیطان هم اخوت دارند و درون و چشم و گوششان به سمت شیطان تمایل دارد به عذابی دردناک از طریق دعاهای خاصی که فقط در اختیار اصحاب خلص امام است دچار کنیم تا نتوانند بیش از این دل امام را با اعمال خود به درد آورند ما دیگر تحمل اشک و آه اماممان را نداریم ظهور نزدیک است بیدار شوید تا با چکمه های آتشین بیدارتان نکردند
فسیعلم الذین ظلموا ای منقلب ینقلبون
فجرصادق
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واقعیت صیحه چه میباشد؟!!
برات عبور از پل صراط یا برائت عبور؟!!
#منادی_ظهور
#دکتر_ابوعلی_شیبانی
❇️🌤❇️
الحمدلله با تذکرات بزرگان بدون آهنگ و زیباتر این سرود با شکوه هر چه تمام تر در حال برگزاری می باشد
❇️روش جالب تربیت فرزند
✍️آیت الله شاه آبادی (ره) استاد عرفان حضرت امام خمینی (ره) توصیه میکرد که اگر به عنوان مثال، فرزند شما نیاز به کفش دارد، گرچه شما دیر یا زود آن را تهیه خواهید کرد، به فرزند خود بگویید: عزیزم، بابا باید پول داشته باشد. مگر نمیدانی خدا روزی رسان است؟ پس از خدا بخواه زودتر به پدر پول بدهد تا برایت کفش بخرد.
🔺این کودک قطعاً دعا خواهد کرد و پدر نیز قطعاً پولی به دست خواهد آورد. پس کفش را از خدا میداند و عاشق خدا میشود؛ یعنی از همان کوچکی میآموزد که پدر فقط واسطه رزق و روزی است. در این صورت، پدر دست فرزندش را در دست خدا گذاشته است.
#بهار_مهدوی
۷✅خدمت به والدین راه تضمینی بهشتی شدن
🌸پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله در حديثي خاص چنین فرمودند:
خاک بر سرش !خاک بر سرش !خاک بر سرش!کسی که پدر و مادرش، یکی یا هردو پیش او به پیری برسند و او بهشتی نشود.(نهج الفصاحة ص، ۵٠٣، حدیث ١۶۶۶)
🔹این تعبیر در این روایت منحصر به فرد میباشد و در هیچ روایت دیگری چنین عتابی با این لحن شديد از پیامبر صلی الله علیه و آله دیده نشده است
🔺از این روایت فهمیده میشود: بهترین فرصت برای کسب بهشت، خدمت پدر ومادر میباشد. که رسیدن به بهشت را برای انسان تضمینی میکند، تا آنجا که اگر کسی پدر و مادر داشته باشد ولی نتواند به بهشت خدا راه یابد از بدبختترین انسانهای روی زمین است. در واقع خدمت به والدین، کفاره گناهان بوده و رضایت قطعی خدا را به همراه دارد.در احوالات یکی از علما گفته شده که در مرگ مادر خود خیلی گریه میکرد، از اون پرسیدند چرا اینقدر گریه میکنی؟ گفت:من بیشتر به حال خودم گریه میکنم هچنین فرصت بزرگی برای کسب درجات معنوی و بهشتی را از دست دادم.
💠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بسوی استغاثههای جمعی و فراگیر برویم🌹.اللهم عجل لولیک الفرج 🌹
💢برگزاری مراسم ویژه در حرم رضوی به مناسبت روز زیارتی امام رضا (ع)
🔹امشب و فردا همزمان با ۲۳ ذیالقعده به روایتی سالروز شهادت امام رضا (ع) و روز زیارتی ایشان، ویژه برنامههایی در حرم مطهر رضوی برگزار میشود.
🔹ساعتی قبل پرچم سیاه به نشانه عزا بر فراز گنبد مطهر حرم ثامن الحجج علی بن موسی الرضا (ع) به مناسبت ایام شهادت ایشان به اهتزاز درآمد.
مداحی_آنلاین_مرد_بیمار_و_دیدار_با.mp3
2.71M
♨️مرد بیمار و دیدار با امام رضا(ع)
👌 #سخنرانی بسیار شنیدنی
🎤حجت الاسلام #دارستانی
📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید.
🔴بهترین #سخنرانی های روز
♨️ @Maddahionlin 👈
مداحی_آنلاین_من_تو_یه_دل_دارم_اونم_امام_رضایی_اسلام_میرزایی.mp3
4.07M
☀️ #روز_زیارتی_مخصوص_امام_رضا(ع)
⏯ #شور احساسی
🍃من تو دنیا یه دل دارم
🍃اونم امام رضایی
🎤 #اسلام_میرزایی
👌بسیار دلنشین
#آقا_بطلب🌺🌿
#هواے_مشهد_ڪردم🌺
#چهارشنبه_های_امام_رضایی💚
♨️ @Maddahionlin 👈
شهادت امام رضا علیه السلام به روایت 23 ذی القعده
مرحوم شیخ عباس قمی فرماید:
بيست و سوم ذيقعده روز زيارتي امام رضا(ع) و به روايتي شهادت آن حضرت در طوس از سوي مأمون عباسي است. البته قول مشهور درشهادت آن امام همام روز آخر ماه صفر سال 203 قمري يعني دو سال پس از آوردن آن حضرت از مدينه به خراسان و يك سال و اندي پس ازصدور فرمان وليعهدي به نام آن حضرت، از سوي مأمون عباسي ميباشد. طبق قول مشهور، آن حضرت پس ازشهادت پدربزرگوارش، درسن 35 سالگي عهدهدارمقام ولايت و رهبري شد و مدت امامت آن حضرت 20 سال به طول انجاميد، كه 10 سال آن با خلافت هارونالرشيد و 5 سال باخلافت محمدامين و 5 سال ديگر با خلافت عبداللَّه مامون مصادف بود. از عمر آن حضرت در هنگام شهادت، 54 سال و 3 ماه و 19 روز ميگذشت.
چرا 23 ذیالقعده روز زیارتی امام رضا(ع) است؟
درباره اینکه چرا روز 23 ذیالقعده روز زیارتی امام رضا(ع) است، برخی از افراد معتقدند امام هشتم شیعیان در روز 23 ذیالقعده به شهادت رسیده است، اما باید گفت این روز، روز زیارتی مخصوص ایشان نامیده شده است تا مردم با توجه به ذات آن حضرت و به نقشی که ایشان در ایجاد مدینه رضوی داشتند پی ببرند.
درباره اینکه چرا روز 23 ذیالقعده روز زیارتی امام رضا(ع) است، برخی از افراد معتقدند امام هشتم شیعیان در روز 23 ذیالقعده به شهادت رسیده است، اما باید گفت این روز، روز زیارتی مخصوص ایشان نامیده شده است تا مردم با توجه به ذات آن حضرت و به نقشی که ایشان در ایجاد مدینه رضوی داشتند پی ببرند.
هنگامی که انسان به زیارت امام معصوم میشتابد و به فضای معنوی بارگاه او فیض حضور پیدا میکند، در پرتو آن خوشید گرمی بخش قرار میگیرد تا حرارت معنوی، وجود یخ زده او را گرم کند و فروغ دیدار، خانه دلش را روشن سازد و دیده اهل نظر، مس وجودش را کیمیا کند.
رسول گرامی اسلام(ص) در رابطه با زیارت امام رضا(ع) میفرمایند: هیچ شخص گرفتاری نیست که امام رضا(ع) را زیارت کند، جز اینکه گرفتاری او برطرف میشود و هیچ شخص گنهکاری نیست که حضرت را زیارت کند، مگر اینکه گناهانش بخشیده میشود. همچنین امام رضا(ع) خود، در رابطه با زیارتشان میفرمایند:«کسی که مرا زیارت کند مانند این است که رسول خدا(ص) را زیارت کرده است.»
علامه مجلسی در کتاب« بحارالانوار» در رابطه با اینکه چرا روز 23 ذی القعده روز زیارتی امام رضا(ع) است، عنوان کرد: برخی از افراد معتقدند آن حضرت در روز 23 ذیالقعده به شهادت رسیده است، اما در جامعه ما روز آخر ماه صفر به عنوان روز شهادت ایشان مطرح است. باید گفت این روز، روز زیارتی مخصوص ایشان نامیده شده است تا مردم با توجه به ذات آن حضرت و به نقشی که ایشان در ایجاد مدینه رضوی داشتند پی ببرند.
امام رضا(ع) با آمدن به سمت مرو، یک مدینه دوم برای نشر معارف اسلامی ایجاد کردند که به اصطلاح «مدینه رضویه» گفته میشود، برای اینکه مردم این معنا را در نظر بگیرند و نسبت به زحمات ایشان حالت شکر داشته باشند. شاید این عنوان را مطرح کردهاند تا در این روز مخصوص به وجود مبارک امام رضا(ع) بیش از پیش توجه کنیم.
آیتالله بهجت با اشاره این مطلب که زیارت امام رضا(ع) از زیارت امام حسین(ع) نیز بالاتر است، گفت: زیارت شما باید از صمیم قلب باشد. در هنگام ورود اذن دخول بخواهید و اگر حال مساعدی داشتید به حرم بروید.
هنگامی که از حضرت رضا(ع) اذن دخول میطلبید و میگویید: « أأدخل یا حجة الله: ای حجت خدا، آیا وارد شوم؟» به قلبتان مراجعه کنید و ببینید آیا تحولی در آن به وجود آمده و تغییر یافته است یا نه؟ اگر تغییر حال در شما بود، حضرت(ع) به شما اجازه داده است. اذن دخول حضرت سیدالشهدا (ع) گریه است، اگر اشک آمد امام حسین(ع) اذن دخول دادهاند و وارد شوید.
اگر حال معنوی زیارت داشتید به حرم وارد شوید. اگر هیچ تغییری در دل شما به وجود نیامد و دیدید حالتان مساعد نیست، بهتر است به کار مستحبی دیگری بپردازید. سه روز روزه بگیرید و غسل کنید، بعد به حرم بروید و دوباره از حضرت اجازه ورود بخواهید.
زیارت امام رضا(ع) از زیارت امام حسین(ع) بالاتر است، چرا که بسیاری از مسلمانان به زیارت امام حسین(ع) میروند، ولی فقط شیعیان اثنی عشری به زیارت امام رضا(ع) میآیند.
تاکنون دقت کردهاید که وقتی میخواهید به یک ملاقات خاص بروید در دلتان چه استرسی برای آماده شدن دارید؟؟! «چه بپوشم؟»، « چه بگویم؟»، «چگونه رفتار کنم؟» و... صدها «چه..؟ » دیگر که به ذهن آشفته شما میآید؛ حال هر چقدر این ملاقات خاصتر باشد استرستان بیشتر میشود. زیارت نیز از جنس همین ملاقاتهای خاصتر است، به ویژه ملاقات با مهربانترین مهربانان امام هشتم(ع) باشد.
زیارت صفحه قلب و روح زائر را از آلودگیهای و صفات بد، پاک میسازد، همچنین زیارت روح انسان را تلطیف میکند و از سویی آن را مقاوم و با صلابت و نیرویی باطل شکن و کفر ستیز مینماید؛ از دیگر آثار زیارت میتوان به روح توحیدی خالص و یگانهپرستی کاملی که در جان انسان میدمد اشاره کرد؛ اما برای رسیدن به این آثار و برکات، لازم است نکاتی را به خوبی مراعات کرد و همچون آهویی پاک به پیشگاه آن امام بزرگ مشرف شد.
چه روزهایی حتما به زیارت برویم؟
علامهمجلسی در بحارالانوار بر استحباب زیارت امام رضا(ع) در روزهای خاصی تأکید بیشتری داشتهاند، روز تولد آن حضرت، یازدهم ذیالقعده. روز شهادت امام(ع)، آخرین روز یا هفدهم ماه صفر یا بیستوچهارم ماه رمضان، روز بیعت مردم با ایشان یعنی روز اول یا ششم ماه رمضان. روز بیستوسوم ذی القعده که بنابر قولی در چنین روزی آن حضرت به شهادت رسیدهاند.
روز بیستوپنجم ماه ذیالقعده، معروف به روز «دحوالارض» روزی که خدای متع
ال زمین را گسترانید، عبادت در آن روز آثار و برکتهای عظیم و بیمانندی دارد و زیارت امام رضا(ع) در آن روز افضل اعمال دانسته شده است. روز چهارشنبه، این روز به نام امامان موسیبنجعفر(ع)، علیبنموسی(ع)، محمدبنعلی(ع) و علیبنمحمد(ع) است. در روز جمعه نیز زیارت چهارده معصوم و ازجمله حضرت علیبنموسیالرضا(ع) مستحب است.
تشرف به حرم رضوی چه آدابی دارد؟
درباره آداب تشرف باید گفت که مرقد مطهر حضرت رضا(ع) کانون فرازوفرود فرشتگان الهی و محل عبادت و رازونیاز بندگان شایسته خدا و عارفان و عالمان خداشناس است. اینها نشانگر آن است که همواره باید باادب و فروتنانه وارد این بارگاه باعظمت شد و حرمت حریم علیبنموسیالرضا(ع) را بهگونهای شایسته پاس داشت.
عالمان بزرگ شیعه برای زیارت آدابی آوردهاند که رعایت آنها در همه حرمهای ائمه(ع) بهویژه حرم امام رضا(ع) تاکید شده است و چه نیکوست که در روز زیارتی آن حضرت که بهترین روزها در زیارتشان است این اعمال را رعایت کنیم.
در روایات درباره پیش از زیارت تاکید شده است که غسل کنید و لباسهای تمیز، پاک و نو بپوشید. با حالت خضوع و خشوع بهسوی حرم حرکت کنید و مدام ذکر بگویید و چون به درگاه حرم رسیدید، بایستید و دعا و اذن دخول بخوانید و بکوشید تا حالت خشوع و خضوع و رقت قلب در خود پدید آورید. درمقابل ضریح بایستید و زیارت و دعا بخوانید.
پساز زیارت، گونه راست و سپس چپ را بر ضریح بگذارید و از روی تضرع و خشوع دعا کنید و خدای را به حق خودش و به حق صاحبقبر قسم دهید و بخواهید که خدا ایشان را شفیع قرار دهد. بنا بر آداب اسلامی لازم است که دعاکننده در دعاکردن اصرار ورزیده و پافشاری کند، آنگاه به بالای سر بیاید و دوباره دعا کنید. پساز زیارت دورکعت نماز بالای سر حضرت بخوانید.
پساز نماز زیارت، دعاهایی را که نقل شده و زیارتنامههای معتبر مانند زیارت امینا...، جامعه کبیره و زیارت خاصه امام ضا(ع) بخوانید و برای امور دینی و دنیوی خود دعا کنید. هرچه دعا را به دیگران تعمیم دهید، به اجابت نزدیکتر است.
مقداری قرآن تلاوت کنید و ثوابش را به حضرت اهدا کنید. این عمل به نوعی تعظیم و بزرگداشت حضرت محسوب میشود. سپس استغفار کرده و از گناهان خود توبه کنید.
به خادمان حضرت رضا(ع) احترام کنید که نوعی احترام به حضرت به شمار میآید. برای احترام به امام معصوم و باقیماندن شدت شوق به زیارت، در خارجشدن از حرم عجله نکنید و هنگام خروج پشت به قبر حرکت نکنید.
صدقه و انفاق به نیازمندان را بهویژه اگر از سادات باشند، فراموش نکنید. وقتی جمعیت زائران زیاد است، مستحب است آنانکه درکنار ضریح یا مکانهای با فضیلت قرار دارند، زودتر زیارت خود را تمام کنند تا نوبت به دیگران هم برسد. مستحب است کسی که به زیارت میرود به نیابت از پدر و مادر و دوستان بلکه همه مؤمنان زیارت کند.
زیارت شیعه و سنی ندارد، شخصیت و کرامت امام رضا(ع) در نظر اهل خرد و شیعه و سنی تا اندازهای بوده است که برآوردهشدن حاجات و توسل به ایشان برای آنان امری مسلم و مجرب به شمار میرفته است؛ بهگونهای که «محمدبنعلیبنسهل» از فقیهان بنام شافعی دراینباره گفته است: «هر مشکلی از امور دینی و دنیوی بر من عارض میگشت برای حل آن گرفتاری، به زیارت مرقد مطهر امام رضا(ع) میرفتم و درکنار آن بقعه متبرکه دعا میکردم و حاجتم برآورده و مشکلم برطرف میشد و این موضوع برایم بهصورت عادت درآمده و به تجربه نیز ثابت شده بود.»
شیخ کلینی(ره) هم در باب زیارت امام هشتم(ع) میگوید: زیارت حضرت برابر است با ثواب هزار حج و درصورت زیارت با معرفت برابر است با ثواب یکمیلیون حج، ثواب انفاق و جهاد در راه خدا قبل از فتح مکه، ثواب هفتاد شهیدی که در رکاب پیامبر(ص) جهاد کرده باشند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فردا روز زیارتی و روز شهادت امام رضا علیه السلام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▫️پیامبر صلی الله علیه وآله:
إِنَّ عَلِيّاً مِنِّي وَ أَنَا مِنْ عَلِيٍّ رُوحُهُ مِنْ رُوحِي وَ طِينَتُهُ مِنْ طِينَتِي وَ هُوَ أَخِي وَ وَصِيِّي وَ خَلِيفَتِي عَلَى أُمَّتِي فِي حَيَاتِي وَ بَعْدَ مَوْتِي مَنْ أَطَاعَهُ أَطَاعَنِي وَ مَنْ وَافَقَهُ وَافَقَنِي وَ مَنْ خَالَفَهُ خَالَفَنِي.
🔸 همانا علی علیهالسلام از من است و من از اویم؛
روحش از روح من؛
طینت او از طینت من؛
او برادر من است،
جانشین من است،
خلیفه من بر امّت من در دوران حیات و پس از مرگم است.
هرکس با او موافق باشد با من موافقت کرده،
و هرکس با او مخالفت کند با من مخالفت کرده است.
📚 الامالی شیخ صدوق، ص۳۲.
🤝 عهد سیزدهم
۲۷ روز تا عید همعهدی (غدیر) ✨
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▫️پیامبر صلی الله علیه وآله:
لَا خَلَقَ خَلْقاً إِلَّا وَ جَعَلَ لَهُ سَيِّداً ... وَ حُبِّي وَ حُبُّ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ سَيِّدُ الْأَعْمَالِ وَ مَا تَقَرَّبَ بِهِ الْمُتَقَرِّبُونَ مِنْ طَاعَةِ رَبِّهِم
🔸️هر چیزی که خدا آفریده سَروَری دارد ... و سرور اعمال و کارهایی که بندگان را به خدا نزدیک میکند محبت من و محبت علی بن ابیطالب علیهماالسلام است.
📚 كنز الفوائد، ج۲، ص۲۳۷.
🤝 عهد چهاردهم
۲۶ روز تا عید همعهدی (غدیر)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این زخم جای ضربتی است که در جنگ صفین برداشتم(حکایت تشرف مردی به محضر آقا امام زمان ارواحنافداه که حدود ده قرن پس از جنگ صفین زخم صفین برداشته بود)
▫️به مناسبت ایام زیارت مخصوص امام رضا علیه السلام (بیست و سوم ذی القعده)؛
امام رضا علیه السلام میفرمایند:
...هرکس مرا در غربتم زیارت کند واجب میشود که روز قیامت ملاقاتش کنم.
قسم بر کسی که محمد صلی الله علیه وآله را به نبوت انتخاب کرد و بر همه خلق برگزید، هرکس نزد قبرم نماز بخواند مستحق مغفرت خدا در روز قیامت میشود.✨
قسم بر کسی که بعد از پیامبر، ما را به امامت گرامی داشت و به جانشینی مخصوص کرد،
ِإنَّ زُوَّارَ قَبْرِي لَأَكْرَمُ الْوُفُودِ عَلَى اللَّهِ يَوْمَ الْقِيَامَةِ...
زائران قبر من، گرامیترین کسانی هستند که روز قیامت بر خداوند وارد میشوند...
📚 عیون اخبارالرضا علیه السلام، ج2، ص227.
🙏🏼سلامتی زائران این روزهای مشهد، خصوصا امام عصر علیه السلام صلوات...