♦️یاشار گولر، وزیر دفاع ترکیه با تاکید بر ادامه عملیات در خاک عراق:
🔹در صورت عدم اجرای عملیاتهای برون مرزی حملات تروریستی در داخل مرزهای کشور ادامه مییافت.
🙏🏼👌 نماز بسیار ساده شب ششم ماه رجب
عَنْ سَلْمَانَ الْفَارِسِيِّ عَنِ النَّبِيِّ صلّی الله علیه وآله قالَ: مَنْ صَلَّى فِي لَيْلَةِ السَّادِسَةِ رَكْعَتَيْنِ بِالْحَمْدِ وَ آيَةِ الْكُرْسِيِّ سَبْعاً ، نُودِيَ يا عَبْدَ اللهِ أَنْتَ وَلِيُّ اللَّهِ حَقّاً حَقّاً، وَ لَكَ بِكُلِّ حَرْفٍ قَرَأتَهُ فِي هَذِهِ الصَّلاةِ شَفاعَةٌ فِي الْمُسْلِمينَ، وَ لَكَ سَبْعُونَ ألفِ حَسَنَةٍ، وَ كُلُّ حَسَنَةٍ أثْقَلُ مِنْ جِبالِ الدُّنيَا. (البلدالأمين، ص168)
جناب سلمان از رسول خدا صلّی الله علیه و آله نقل می کند که فرمود: هرکس در شب ششم ماه رجب دو رکعت نماز بخواند، در هر رکعت یک بار سوره حمد و هفت بار آیۀالکرسی، به وی ندا می شود: تو واقعاً و حقیقتاً دوست خدا هستی، و در برابر هر حرفی که در این نماز خواندی، می توانی از یک مسلمان شفاعت نمایی، و نیز 70000 عمل نیک که هریک از آنها نزد خداوند سنگین تر از کوه های دنیا می باشد، برای تو در نظر گرفته می شود.
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
😷 روزه پنج شنبه، جمعه و شنبه ماه رجب
قَالَ رَسُولُ اللَّهِ صلّی الله علیه وآله: مَنْ صَامَ مِنْ شَهْرٍ حَرَامٍ الْخَمِيسَ وَ الْجُمُعَةَ وَ السَّبْتَ، كَتَبَ اللَّهُ لَهُ عِبَادَةَ تِسْعِمِائَةِ سَنَةٍ. (وسائل الشيعة، ج10،ص469 -470 به نقل از المقنعة)
رسول خدا صلّی الله علیه وآله فرمود: هرکس در یکی از ماه های حرام (از جمله ماه رجب)، روزهای پنج شنبه، جمعه و شنبه را (متوالیاً) روزه بگیرد، خداوند عبادت نهصد سال را برای او می نویسد.
عَنِ النَّبِيِّ صَلَّى اللّه عليه و آله قالَ: مَنْ صَامَ هَذِهِ الثَّلاثَةَ اَيّام كَتَبَ اللَّهُ تَبارَكَ وَ تَعَالَى لَهُ عِبَادَةَ تِسْعِمِائَةِ سَنَةٍ، صِيامَ نَهارِهَا وَ قِيامَ لَيلِهَا. (اقبال الاعمال، ص615)
رسول خدا صلّی الله علیه وآله فرمود: هرکس سه روز پنج شنبه، جمعه و شنبه را در ماه های حرام(از جمله ماه رجب) روزه بگیرد، خداوند عبادت نهصد سال را برای او می نویسد، در حالی که روزها را روزه داشته، و شب ها را به عبادت پرداخته است.
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
🙏🏼💕🌟 پاداش روزه و نماز لیلة الرّغائب
قَالَ رَسُولُ اللَّهِ صلّی الله علیه وآله: لَا تَغْفُلُوا عَنْ أَوَّلِ جُمُعَةٍ مِنْ رَجَبٍ فَإِنَّهَا لَيْلَةٌ تُسَمِّيهَا الْمَلَائِكَةُ لَيْلَةَ الرَّغَائِبِ وَ ذَلِكَ أَنَّهُ إذَا مَضَى ثُلاثُ اللَّيْلِ اجتَمَعَتِ الْمَلَائِكَةُ السَّمَاوَاتِ وَ الْأَرْضِ فِي الْكَعْبَةِ وَ حَولَهَا وَ يَقُولُ اللَّهُ تَعَالَی: يَا مَلَائِكَتِي! سَلُونِي مَا شِئْتُمْ فَيَقُولُونَ: رَبَّنَا! حَاجَتُنَا أَنْ تَغْفِرَ لِصُوَّامِ رَجَبٍ فَيَقُولُ اللَّهُ تَعَالَی: قَدْ فَعَلْتُ ذَلِكَ.
رسول خدا صلّی الله علیه وآله فرمود: از اوّل شب جمعه ماه رجب غافل نباشید. این شب، شبی است که ملائکه آن را لیلة الرغائب نام نهاده اند. وقتی یک سوم از شب سپری شد، ملائکه آسمان ها و زمین در کعبه و حوالی آن جمع می شوند. خداوند به ایشان می فرماید: ای ملائکه من! آنچه می خواهید از من درخواست کنید. ملائکه می گویند: ای پروردگار ما! حاجت ما آن است که آن کسانی که در رجب روزه گرفته اند را بیامرزی. خداوند می فرماید: می آمرزم.
رسول خدا صلّی الله علیه وآله بعد از بیان طریق انجام اعمال شب لیلۀ الرغائب، درباره ثواب این اعمال چنین می فرمایند:
وَ الَّذِي نَفْسِي بِيَدِهِ لَا يُصَلِّي عَبْدٌ أَوْ أَمَةٌ هَذِهِ الصَّلَاةَ إِلَّا غَفَرَ اللَّهُ لَهُ جَمِيعَ ذُنُوبِهِ، وَ لَوْ كَانَ ذُنُوبُهُ مِثْلَ زَبَدِ الْبَحْرِ وَ عَدَدَ الرَّمْلِ وَ وِزَانَ الْجِبَالِ وَ عَدَدَ وَرَقِ الْأَشْجَارِ، وَ يُشَفَّعُ يَوْمَ الْقِيَامَةِ فِي سَبْعِمِائَةٍ مِنْ أَهْلِ بَيْتِهِ مِمَّنْ قَدِ اسْتَوْجَبَ النَّارَ، فَإِذَا كَانَ أَوَّلُ لَيْلَةٍ فِي قَبْرِهِ بَعَثَ اللَّهُ إِلَيْهِ ثَوَابَ هَذِهِ الصَّلَاةِ فِي أَحْسَنِ صُورَةٍ، فَيَجِيئُهُ بِوَجْهٍ طَلِقٍ وَ لِسَانٍ ذَلِقٍ فَيَقُولُ: يَا حَبِيبِي أَبْشِرْ فَقَدْ نَجَوْتَ مِنْ كُلِّ سُوءٍ، فَيَقُولُ: مَنْ أَنْتَ؟ فَوَ اللَّهِ مَا رَأَيْتُ وَجْهاً أَحْسَنَ مِنْ وَجْهِكَ، وَ لَا سَمِعْتُ كَلَاماً أَحْسَنَ مِنْ كَلَامِكَ، وَ لَا شَمِمْتُ رَائِحَةً أَطْيَبَ مِنْ رَائِحَتِكَ، فَيَقُولُ: يَا حَبِيبِي! أَنَا ثَوَابُ تِلْكَ الصَّلَاةِ الَّتِي صَلَّيْتَهَا فِي لَيْلَةِ كَذَا مِنْ شَهْرِ كَذَا فِي سَنَةِ كَذَا، جِئْتُكَ هَذِهِ اللَّيْلَةَ لِأَقْضِيَ حَقَّكَ وَ أُونِسَ وَحْدَتَكَ، وَ أَرْفَعَ وَحْشَتَكَ، فَإِذَا نُفِخَ فِي الصُّورِ ظَلَلْتُ فِي عَرْصَةِ الْقِيَامَةِ عَلَى رَأْسِكَ، فَأَبْشِرْ فَلَنْ تُعْدَمِ الْخَيْرَ أَبَداً. (بحارالانوار، ج98، ص396 به نقل از اجازه علامه حلی برای بنی زهره/ با کمی تفاوت در اقبال الاعمال، ص125)
قسم به آنکه جانم به دست اوست! بنده ای یا کنیزی نیست که این نماز را بخواند مگر آنکه خداوند همه گناهان او را می آمرزد، هرچند گناهانش به میزان کف دریا و تعداد ریگ ها، و به وزن کوه ها، و تعداد برگ درختان باشد. این فرد در روز قیامت، برای هفتصد نفر از اهل بیتش که مستحقّ آتش می باشند، شفاعت خواهد کرد. چون اولین شب نزول این فرد به درون قبر می شود، خداوند ثواب این نماز را با نیکوترین صورت، با روی گشاده و درخشان، و با زبان فصیح به سوی او می فرستد و به وی می گوید: «ای حبیب من! بشارت بر تو باد، تو از هر شدّتی نجات یافتی.» پس آن فرد می گوید: تو کیستی؟ من چهره ای نیکوتر از تو ندیده ام و بویی بهتر از این بو استشمام نکرده ام. پس آن نماز می گوید: «ای حبیب من! من ثواب آن نمازی هستم که آن شب، در آن ماه، ودر آن سال، خواندی. امشب به نزدت آمده ام تا حقّت را ادا کنم و در تنهائیت مونست باشم و از تو وحشت را بردارم. هنگامیکه در صور دمیده می شود، در عرصه قیامت، من بر سر تو سایه خواهم افکند، و تو هرگز از خیر محروم نخواهی شد.»
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
🔔🔊 زمان خواندن نماز لیلة الرّغائب
اعمال لیلۀ الرغائب توسط مرحوم سید بن طاووس در «اقبال الأعمال»، مرحوم شیخ ابراهیم کفعمی در دو کتاب «البلدالامین» و «مصباح»، و در «اجازه مرحوم علاّمه حلّی برای بنی زهره» نقل شده است. بر اساس این منابع، نماز لیلة الرّغائب را می توان در یکی از سه مورد زیر خواند:
(1) بین نماز مغرب و عشا
يُصَلِّي مَا بَيْنَ الْعِشَاءَینِ لَيْلَةَ الجُمُعَةِ. (المصباح للكفعمي، ص526)
پس این نماز، بین دو نماز مغرب و عشا خوانده شود.
(2) بعد از نماز عشاء تا پایان ثلث اوّل شب
ثُمَّ يُصَلِّي مَا بَيْنَ الْعِشَاءِ وَ الْعَتَمَةِ.(اقبال الاعمال، ص125)
پس بعد از نماز عشا تا پایان ثلث اوّل شب، این نماز را بخواند.
(3) بعد از نماز مغرب تا پایان ثلث اوّل شب
ثُمَّ يُصَلِّي مَا بَيْنَ الْعِشَاءَيْنِ وَ الْعَتَمَةِ.(بحارالانوار، ج98، ص 396 به نقل از اجازه علامه حلی برای بنی زهره)
پس از بین دو نماز مغرب و عشا تا پایان ثلث اوّل شب، این نماز را بخواند.
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
🗣🙏🏼 طریق نماز لیلة الرّغائب
رسول خدا صلّی الله علیه و آله فرمود:
12 رکعت نماز بخوان، هر دو رکعت، با یک سلام.
در هر رکعت: سوره حمد: 1 بار؛ سوره قدر: 3 بار؛ سوره توحید: 12 بار.
وقتی از همه نماز ها فارغ شدی:
1) 70 بار بگو: «اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ النَّبِيِّ الْأُمِّيِّ وَ عَلَى آلِهِ»
2) به سجده برو و 70 مرتبه بگو: «سُبُّوحٌ قُدُّوسٌ رَبُّ الْمَلائِكَةِ وَ الرُّوحِ»
3) سر از سجده بر دار و 70 مرتبه بگو: «رَبِّ اغْفِرْ وَ ارْحَمْ وَ تَجَاوَزْ عَمَّا تَعْلَمُ، إِنَّكَ أَنْتَ الْعَلِيُّ الْأَعْظَمُ»
4) به سجده برو و 70 مرتبه بگو: «سُبُّوحٌ قُدُّوسٌ، رَبُّ الْمَلائِكَةِ وَ الرُّوحِ»
پس حاجت خود را بخواه كه إن شاء الله برآورده خواهد شد. (اقبال الاعمال،ص125)
👁🔔👀 قابل توجه دوستان عزیز و گرامی!
1) ۸ سال است که وقتی به ایّام لیلة الرّغائب نزدیک می شویم، معدودی از کسانی که نسبت به شبهات و انحرافات اعتقادی در جامعه، مهر سکوت بر زبان زده اند، ناگهان دلسوز روایت لیلة الرّغائب می شوند و فقط مشکل جامعه را در خواندن این نماز می بیننند. اگر هم مطالبی در سطح دروس حوزوی گفتگو شده است، آن مطالب را در میان عموم جامعه پخش می کنند و می پندارند که این عمل، خدمتی به دین است. این کارِ به ظاهر دلسوزانه و فرهنگی، اگر با برنامه ریزی نباشد، قطعاً از ناآگاهی یا بی توجّهی توزیع کنندگان آن نشأت می گیرد. مردمی که در مبانی اعتقادات با شبهات مواجه هستند، وقتی می بینند روایتی را که جامعه شیعه و اکثر فقها در طول غیبت به آن عمل کرده اند، تضعیف شده است، و حتّی آن را موضوعه(یعنی جعلی) تلقّی می کنند، دیگر در نظر آنها جایی برای دیگر احادیث و اعمال کتب روایی باقی نمی ماند و به همه روایات و اعمال، با شک و انکار نگاه خواهند کرد.
2) اگر این روایت از معصوم رسیده باشد، و آن را جعلی تلقّی کرده باشیم، روز قیامت جواب خدا و معصومین علیهم السلام را چه خواهیم داد؟ آیا می توانیم بگوییم که ما سخن شما را کذب دانستیم؟ ما در مقابل روایت لیلة الرغائب، نهایتاً می توانیم بگوییم که به آن عمل نمی کنیم، اما نمی توانیم نسبت کذب و جعل به آن دهیم.
3) بسیاری از فقهای بزرگ شیعه به روایت لیلة الرّغائب که در 4 کتاب معتبر شیعه نقل شده است، عمل کرده اند، و مبنای آنها قاعده اصولی «تسامح در ادلّه سنن» بوده است و لذا نسبت به سند آن، دقّت های لازمی که در احکام واجب و حرام اِعمال می کنند، به کار نبسته اند. البته اگر کسی این قاعده را قبول ندارد، می تواند به این روایت عمل نکند، امّا دلیل ندارد در جهت تخریب نظر دیگر فقها، جوّی در جامعه ایجاد نماید.
4)قاعده «تسامح در ادلّه سنن»، به اين معناست كه سنن و مندوبات با اخبارى ضعيف كه داراى شرايط حجيّت نيستند نيز ثابت مىشود. بنابر این اگر روایاتی در سنن و ثوابِ عملی رسیده باشد، هر چند آن روایت مطابق واقع نباشد، می توان به آن عمل نمود. بر همین اساس، فقها به روایت لیلة الرّغائب، هرچند سندش در اقبال الاعمال، مُرسَل است، و هرچند در اجازه علاّمه حلّی به بنی زهره، چند راوی غیر شیعه در سلسله سند روایت به چشم می خورد، عمل نموده و می فرمایند: ثواب آن به کسی که به جا آورد، می رسد.
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
⚡️ نماز پر فضیلت والدین برای شب پنج شنبه
1)رَوَى ابْنُ مَسْعُودٍ عَنِ النَّبِيِّ صلّی الله علیه و آله أَنَّهُ قَالَ: مَنْ صَلَّى لَيْلَةَ الْخَمِيسِ بَيْنَ الْمَغْرِبِ وَ الْعِشَاءِ الْآخِرَةِ رَكْعَتَيْنِ، يَقْرَأُ فِي كُلِّ رَكْعَةٍ فَاتِحَةَ الْكِتَابِ مَرَّةً، وَ آيَةَ الْكُرْسِيِّ خَمْسَ مَرَّاتٍ، وَ قُلْ يا أَيُّهَا الْكافِرُونَ وَ قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ وَ الْمُعَوِّذَتَيْنِ كُلَّ وَاحِدٍ مِنْهَا خَمْسَ مَرَّاتٍ، فَإِذَا فَرَغَ مِنْ صَلَاتِهِ اسْتَغْفَرَ اللَّهَ تَعَالَى خَمْسَ عَشْرَةَ مَرَّةً، وَ جَعَلَ ثَوَابَهَا لِوَالِدَيْهِ، فَقَدْ أَدَّى حَقَّ وَالِدَيْه.(مصباح المتهجد، ج1، ص 255/ جمال الأسبوع،ص 142)
رسول خدا صلّی الله علیه و آله فرمود: هرکس شب پنج شنبه، بین نماز مغرب و عشا، دو رکعت نماز بخواند، در هر رکعت یک بار حمد، 5 بار آیة الکرسی، و هر یک از سوره های کافرون، توحید، فلق و ناس(یعنی معوَّذَتَین) را 5 بار بخواند، و بعد از نماز 15 بار استغفار نماید، و ثواب این نماز را به پدر و مادرش تقدیم کند، حقّ والدین را ادا نموده است.
2)رَوَى ابْنُ مَسْعُودٍ عَنِ النَّبِيِّ صلّی الله علیه و آله أَنَّهُ قَالَ: مَنْ صَلَّى لَيْلَةَ الْخَمِيسِ بَيْنَ الْمَغْرِبِ وَ الْعِشَاءِ الْآخِرَةِ رَكْعَتَيْنِ يَقْرَأُ فِي كُلِّ رَكْعَةٍ فَاتِحَةَ الْكِتَابِ مِائَةَ مَرَّةٍ وَ يُرْوَى مَرَّةً وَاحِدَةً، وَ آيَةَ الْكُرْسِيِّ خَمْسَ مَرَّاتٍ، وَ قُلْ يَا أَيُّهَا الْكَافِرُونَ وَ قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ وَ الْمُعَوِّذَتَيْنِ كُلَّ وَاحِدَةٍ مِنْهُنَّ خَمْسَ عَشْرَةَ مَرَّةً، فَإِذَا فَرَغَ مِنْ صَلَاتِهِ اسْتَغْفَرَ اللَّهَ تَعَالَى خَمْسَ عَشْرَةَ مَرَّةً، وَ جَعَلَ ثَوَابَهُ لِوَالِدَيْهِ فَقَدْ أَدَّى حَقَّ وَالِدَيْهِ، وَ يَقُولُ: «اللَّهُمَّ اجْعَلْ ثَوَابَهَا لِوَالِدَيَّ». فَإِذَا فَعَلَ ذَلِكَ أَدَّى حَقَّهُمَا، وَ أَعْطَاهُ اللَّهُ مَا أَعْطَى الشُّهَدَاءَ، وَ إِذَا مَرَّ عَلَى الصِّرَاطِ كَانَ مَلَكٌ عَنْ يَمِينِهِ وَ مَلَكٌ عَنْ شِمَالِهِ يُشَيِّعُونَهُ مِنْ بَيْنِ يَدَيْهِ بِالتَّكْبِيرِ وَ التَّهْلِيلِ حَتَّى يَدْخُلَ الْجَنَّةَ، وَ يَنْزِلُ فِي قُبَّةٍ بَيْضَاءَ، فِيهَا بَيْتٌ مِنْ زُمُرُّدٍ أَخْضَرَ، سَعَةُ ذَلِكَ الْبَيْتِ كَأَوْسَعِ مَدِينَةٍ فِي الدُّنْيَا سَبْعَ مَرَّاتٍ، ... ، يُعْطِي اللَّهُ تَعَالَى هَذَا الثَّوَابَ لِمَنْ يُصَلِّي هَذِهِ الصَّلَاةَ، وَ يَجْعَلُ ثَوَابَهَا لِوَالِدَيْهِ، وَ لَهُ مِثْلُ ذَلِكَ، وَ لَا يُنْقَصُ مِنْ أَجْرِهِ شَيْءٌ، وَ كَتَبَ لَهُ بِكُلِّ رَكْعَةٍ عَشْرَةَ آلَافِ صَلَاةٍ، وَ أَعْطَاهُ اللَّهُ بِكُلِّ شَعْرَةٍ عَلَى جَسَدِهِ نُوراً، هَذَا جَزَاءُ اللَّهِ لِأَوْلِيَائِه.(جمال الأسبوع، ص 99-100)
رسول خدا صلّی الله علیه و آله فرمود: هرکس شب پنج شنبه، بین نماز مغرب و عشا، دو رکعت نماز بخواند، در هر رکعت 100 بار حمد (و به روایت دیگر یک بار حمد)، 5 بار آیة الکرسی، و هر یک از سوره های کافرون، توحید، فلق و ناس(یعنی معوَّذَتَین) را 15 بار بخواند، و بعد از نماز 15 بار استغفار نماید، و بگوید: «بار الها! ثواب این نماز را برای پدر و مادرم قرار ده» در این صورت حقّ والدین را ادا نموده است، و خداوند آنچه به شهدا اعطا نموده است، به وی می بخشد، و هنگامی که از صراط عبور می کند، یک فرشته از سمت راست، و یک فرشته از سمت چپ او قرار می گیرند و از جلو، وی را با تکبیر و تهلیل مشایعت می کنند تا آن که به بهشت وارد شود. وی در بهشت به قبه ای سفید فرود می آید. در آن قبّه، خانه ای از زمرّد سبز قرار دارد. وسعت آن خانه، هفت برابر بزرگ ترین شهری از شهرهای دنیاست. ... خداوند این پاداش را به کسی می دهد که این نماز را بخواند و پاداشش را برای پدر و مادر خود قرار دهد. همچنین نظیر این ثواب بدون آن که ذرّه ای کم شود، برای خود وی نیز منظور می شود. خداوند به ازای هر رکعت از این نماز، ده هزار نماز می نویسد، و به ازای هر مویی که در بدن دارد، نوری به او اعطا می کند. این است پاداشی که خداوند برای اولیای خویش تمهید نموده است.
✅ «اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
🌤 السلام علیڪ یا اباصالــــــح المھدے
✍ انتظار چشمبهراهان ...
تو بر انتظار چشمبهراهان عاشقت به کعبه تکیه خواهی زد و زمین را به دست وارثان به حقش خواهی رساند.
وقتی تو بیایی بر شانههای مهربانت تکیه خواهیم زد و با تبسمی فاتحانه، پایان غربتمان را در گوش دشمنانمان فریاد خواهیم زد.
وقتی که بیایی، تلخی تمام طعنهها را با حلاوت تماشای رخسار زیبایت به فراموشی ابدی خواهیم سپرد.
وقتی که بیایی، لبخند و طراوت و آشتی دوباره متولد خواهند شد!
-----------------------------------------------
اگر یک نفر را به او وصل کردی
برای سپاهش تو سردار یاری...
📌نیمه پنهان عصبانیت پاکستان/
توافق تاریخی ایران و هند
همان طور که عرض کردم عملیات ۷ اکتبر نتایج تاریخی و سرنوشت سازی را برای بازیگران منطقه ای و جهانی خلق خواهد کرد. نتایجی مملو از دستاورد های تجاری،امنیتی و سیاسی و... که ممکن است برای طرفین تنش ایجاد کند
♨️توافق تاریخی هند و ایران بر سر توسعه بندر چابهار یکی از رویدادهای اساسی دوروز گذشته منطقه آسیای جنوبی و اقیانوس هند هست که به آن پرداخته نشد.
🔺سفر سوبرامانیام جایشانکار وزیر خارجه هند دقیقا در ساعات حملات گسترده مقاومت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مناطقی در خاک پاکستان یک تقارن اتفاقی نیست.
♨️هندی ها که سه ماه پیش در نشست جی ۲۰ به همراه آمریکا و اسرائیل و عربستان از کریدور عرب مد سخن به میان آوردند با عملیات ۷ اکتبر عملا متوجه عمق چالش های امنیتی و سیاسی بلندمدت در سرزمین فلسطین اشغالی شدند و این مساله را درک کردند که نمی توانند از این طریق به اروپا برسند .
🔺توافق نهایی ایران و هند برای توسعه بندر چابهار و اتصال بمبئی به افغانستان و آسیای مرکزی و همچنین در بلندمدت به اروپا از طریق رشت آستارا جغرافیای تجاری و حمل و نقل منطقه ای را دستخوش تحول می کند و این مهم ترین رویداد پیش بینی شده برای بندر چابهار و کریدور شمال_جنوب خواهد بود
♨️توافق نهایی هند و ایران نتیجه متغیرهای دیکته شده ایران و محور مقاومت به رژیم صهیونیستی و آمریکا از ۷ اکتبر بوده است و بکلی طرح هایی نظیر صلح ابراهام و کریدور عرب مد را تا الان از بین برده است.
توافق راهبردی هند و ایران و طبیعتا افغانستان،به معنای تضعیف مستقیم شرایط اقتصادی و تجاری پاکستان و بندر گوادر ارزیابی می شود،همزمانی حملات موشکی مقاومت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با این رویداد سرنوشت ساز پاکستان را بر این داشت که تمامی روابط و نشست های مهم خود با مقامات ایرانی را به حالت تعلیق در بیاورد.
🔺گذر زمان مشخص می کند که اقدامات مشترک ایران و هند در بندر چابهار و اتصال بمبئی به اوراسیا از خاک ایران و حملات مستقیم ایران به خاک پاکستان که در روزهای حساس انجام شده است نشان دهنده تغییر راهبرد ایران نسبت به پاکستان و اتخاذ راهبرد مشخص در آسیای جنوبی هست یا خیر،باید منتظر تحولات بود
🔺هند جدی ترین دشمن در تاریخ ۷۷ ساله استقلال پاکستان از هند بزرگ است که در موضوعات مختلف امنیتی، خطوط مرزی، جامو و کشمیر و... تنش های عمیق حل نشده دارند
ابوقاسم
🌸 عنايت ويژه به ثابت قدمان در زمان نزديك ظهور
☑️ آیت الله بهجت(ره):
▫️ در اين زمانه اين گونه قضايا نادر اتفاق مىافتد ـ اگر اتفاق بيفتد! ـ
🌆 ولى انصاف اين است كه در زمان خيلى نزديك به ظهور كه ظلم فراگير مىشود:
📜 « مُلِئَتْ ظُلْما وَ جَوْراً »(1) ،
📃 (از بیداد و ظلم پر میشود)
🌟 مظنون است بلكه بالاتر از ظنّ،
به افرادى كه پيش از ظهور در دين و ايمان باقى مىمانند و ثابت قدم هستند، عنايات و الطاف خاصّى مىشود، تا از دين خارج نشوند،
زيرا حضرت ولى عصر ـ عجّل اللّه تعالى فرجه الشّريف ـ تكيه گاه مردم است
⛰ و كسانى كه تكيه گاهشان او باشد، كوه ايمانند!
📛 گويا مردم تا زمان نزديك به ظهور تصفيه مىشوند و:
📜 « يَقوُمُ... بَعْدَ إِرْتِدادِ أََكْثَرِ الْقائِلينَ بإِمامَتِهِ. »
📃 بعد از بازگشت بيشتر كسانى كه به امامت او اعتقاد دارند، قيام مى كند. (2)
💡قهرا كسانى كه از ابتلائات و آزمايش هاى الهى در آمده اند، الطافى ويژه از ناحيهى آن حضرت شاملشان مىگردد.
⬅ در محضر بهجت - جلد یک
(1) اصول كافى، ج 1، ص 341؛
(2) بحار الانوار، ج 51، ص 30 و 157؛
🚨منابع محلی از حمله افراد مسلح به یک خودرو سپاه پاسداران در محور زاهدان و خاش خبر می دهند