سلام حضرت مهربانی ، مهدی جان
شکر خدا که شما را دارم ...
شکر خدا که دلم خانه ی محبت شماست ...
شکر خدا که هر وقت بیقرار می شوم ، نام قشنگ شما بر زبانم جاری می شود ...
شکر خدا که در اوج ناامیدی با یاد شما سرشار از امید و ایمان می شوم ...
شکر خدا که فراق شما بزرگترین دلواپسی من است ...
شکر خدا که دعا برای سلامتی و ظهورتان ، تنها دعای من است ...
شکر خدا که ندیدنتان بزرگترین حسرت زندگی من است ...
شکر خدا که به مهر شما زنده ام ...
#یا_صاحب_الزمان_عج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #کلیپ
🔶نبرد ابلیس با منتظران امام زمان عج
🔷نماز و اخلاق یاران مهدی عج
🎤 #استادرائفیپور
#یا_صاحب_الزمان_عج
🔴 دوستانتان را سرزنش نکنید
یکی از عیوب بزرگ، سرزنش کردن دیگران است به خاطر عیبها و لغزش هایی که دارند. چرا که انسان جایزالخطا است و نتیجه طبیعی و قانونی لغزش های خود را خواهد دید و از نظر اسلام کسی حق ندارد دیگری را سرزنش کند، چرا که نکوهش دیگران نه تنها راه اصلاح نیست بلکه پیامدهای زیر را دارد:
1- شخصیت افراد را خرد می کندو جایی برای اصلاح و بازگشت نمی گذارد و در نتیجه افرادی که مرتکب لغزش و گناهی شده اند یا باید از آن جامعه فاصله بگیرند و یا در آن جامعه با بی آبرویی و ذلّت زندگی کنند و احیاناً به فساد بیشتر تشویق شوند.
2- سنّت الهی چنین است: افرادی که دیگران را سرزنش می کنند خود مبتلا به همان عیب می شوند.
امام علی علیه السلام در این باره فرمودند:
«مَنْ عَیرَ شَیئاً بُلِی بِهِ».[1]
«کسی که چیزی را مذمت کند به همان چیز گرفتار می شود».
و امام صادق علیه السلام فرمودند:
«مَنْ عَیرَ مُؤْمِناً بِذَنْبٍ لَمْ یمُتْ حَتَّی یرْکبَهُ».[2]
«کسی که مؤمنی را به گناهی سرزنش کند، نمیرد تا آن گناه را انجام دهد».
و نیز پیامبر صلی الله علیه و آله فرمودند:
«انْ امْرءٌ عَیرَک بِشَی ءٍ یعْلَمُهُ فِیک فَلَا تُعَیرْهُ بِشَی ءٍ تَعلَمُهُ فِیهِ یکنْ وَبالُهُ عَلَیهِ وَ اجْرُهُ لَک».[3]
«اگر شخصی تو را سرزنش کرد به چیزی که می دانست در تو هست، تو او را به چیزی که می دانی مذمّت مکن تا گناهِ سرزنش کردن بر او باشد و پاداش نکوهش نکردن بر تو باشد».
پی نوشت ها
[1] . ميزان الحكمه، ج 7، ص 154.
[2] . وسائل الشيعه، ج 8، ص 596.
[3] . ميزان الحكمه، ج 7، ص 155.
🗣💎 بعد از هر نماز واجب، قرائت آیةالکرسی فراموش نشود
(1) عَنْ أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ علیه السلام قَالَ: مَنْ قَرَأَ آيَةَ الْكُرْسِيِ فِي دُبُرِ كُلِّ صَلَاةٍ مَكْتُوبَةٍ تُقُبِّلَتْ صَلَاتُهُ وَ يَكُونُ فِي أَمَانِ اللَّهِ وَ يَعْصِمُهُ اللَّهُ. (الدعوات، ص84)
امیرالمؤمنین علیه السلام فرمود: هرکس بعد از هر نماز واجب، آیةالکرسی را قرائت کند، نمازش قبول می شود و در امان خدا خواهد بود و خداوند وی را (از گناهان و بدی ها) حفظ می کند.
(2) رُوِيَ عَنْ أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ علیه السلام أَنَّهُ قَالَ: سَمِعْتُ نَبِيَّكُمْ عَلَى أَعْوَادِ الْمِنْبَرِ وَ هُوَ يَقُولُ: مَنْ قَرَأَ آيَةَ الْكُرْسِيِ فِي دُبُرِ كُلِّ صَلَاةٍ مَكْتُوبَةٍ لَمْ يَمْنَعْهُ مِنْ دُخُولِ الْجَنَّةِ إِلَّا الْمَوْتُ وَ لَا يُوَاظِبُ عَلَيْهَا إِلَّا صِدِّيقٌ أَوْ عَابِد. (مكارم الأخلاق، ص288)
امیرالمؤمنین علیه السلام فرمود: از پیامبر شما صلّی الله علیه و آله در بالای منبر شنیدم که می فرمود: هرکس پس از هر نماز واجب، آيةالكرسى بخواند، هيچ چيز جز مرگ مانع او و بهشت نخواهد شد، و جز مردم صدّيق یا عابد بر اين كار مواظبت نخواهند كرد.
(3) قَالَ رَسُولُ اللَّهِ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ لِعَلِيٍ علیه السلام: يَا عَلِيُّ! عَلَيْكَ بِتِلَاوَةِ آيَةِ الْكُرْسِيِ فِي دُبُرِ الصَّلَاةِ الْمَكْتُوبَةِ، فَإِنَّهُ لَا يُحَافِظُ عَلَيْهَا إِلَّا نَبِيٌّ أَوْ صِدِّيقٌ أَوْ شَهِيدٌ. (قرب الإسناد، ص 118)
رسول خدا صلّی الله علیه و آله فرمود: ای علی! بر تو باد به تلاوت آیةالکرسی بعد از هر نماز واجب، زیرا جز پیامبر یا صدّیق یا شهید بر این کار مواظبت نخواهند کرد.
(4) عَنِ الرِّضَا علیه السلام قَالَ: مَنْ قَرَأَ آيَةَ الْكُرْسِيِّ بَعْدَ كُلِّ صَلَاةٍ لَمْ يَضُرَّهُ ذُو حُمَة. (ثواب الأعمال، ص 105)
حضرت رضا علیه السلام فرمود: هرکس آیةالکرسی را بعد از هر نماز بخواند، هيچ گزنده اى به او آسيب نخواهد رساند.
✅✅✅ تذکّر: توصیه می شود بعد از هر نماز، آیةالکرسی را به نیابت از امام زمان علیه السلام و برای سلامتی و دفع بلا از وجود مقدّس آن حضرت قرائت نماییم.
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
ایـــران «شيعه خانه ی ماست»
----------------------------------------
----------------------------------------
✍️ حکایات و تشرفات :
پس از فشارهایی که در جنگ جهانی اول اوضاع کشورمان را بسيار متشنج کرده بود و دشمنان برای تصاحب ايران هجوم آورده بودند، مرحوم ميرزای نائينی (از علمای بزرگ شيعه) شکايات زيادی به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)، کردند. آقای نائينی می گويد :
خيلی ناليدم و به امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) شکايت کردم، يک روز برايم مکاشفه ای شد و حضرت را ديدم که ايستاده اند و به من با انگشت اشاره کردند که ديوار بسيار بلندی که کج شده بود را ببينم. بعد ديدم انگشت حضرت به طرف ديوار است و فرمودند:
اين ديوار، ايران است، کج می شود اما با انگشتمان نگهش داشته ايم نمی گذاريم خراب شود.
اينجا «شيعه خانه ی ماست»، کج می شود اما نمی گذاريم خراب شود.
----------------------------------------
----------------------------------------
📚کتاب مجالس حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ؛ صفحه ۲۶۱
✅امام صادق علیه السلام فرمود:
بَيْتُ الْغِنَاءِ بَيْتٌ لَا تُؤْمَنُ فِيهِ الْفَجِيعَةُ وَ لَا تُجَابُ فِيهِ الدَّعْوَةُ وَ لَا تُدْخِلُهُ الْمَلَائِكَة
خانه ای که در آن غنا ( آوازه خوانی – 🎼موسیقی وسایر مظاهر غنا ) باشد ، از مصیبت دردناک ناگهانی در امان نیست و دعا در آن خانه مستجاب نمی گردد و فرشتگان در آن منزل داخل نمی شود.
📙دعائم الاسلام ج 2 ، ص 208 ، ح 762
🌹
🔴 آثار دعا برای امام زمان علیه السلام
🔸 سید بن طاووس به فرزندش محمد مینویسد:
🔹 مبادا فکر کنی امام زمان علیه السلام به دعای تو محتاج است،
🔹 هرگز چنین نیست و هرکس چنین فکری کند بیمار است،
🔹 این که میگویم برای او دعا کن، فقط برای این است که او حق بزرگی بر تو دارد و بسیار در حق تو احسان نموده است،
🔹 و اگر قبل از دعا برای خودت برای او دعا کنی، ابواب اجابت زودتر به رویت گشوده میشود،
🔹 زیرا تو با گناهت باب دعا را بر روی خود بستهای، ولی هنگامی که برای آن مولایی دعا کنی که از خواص درگاه خداست،
🔹 به احترام او باب اجابت به رویت گشوده میشود و آنگاه خود و همهی کسانی که در حقشان دعا میکنی بر خوان احسان او مینشیند و مشمول رحمت، کرم و عنایت الهی میشوید، چون خود را به او مرتبط کردهاید!
🔺 شرط باز شدن درب های آسمان و بهترین طریق اجابت دعا :
🌷 اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج
📚 فلاح السائل، سید بن طاووس
🔘چرا گاهی بدون دلیل غمگین میشویم؟
عن أبي بصير قال : جُعِلْتُ فِدَاکَ یَا ابْنَ رَسُولِ اللَّهِ إِنِّی لَأَغْتَمُّ وَ أَحْزَنُ مِنْ غَیْرِ أَنْ أَعْرِفَ لِذَلِکَ سَبَباً قال : إِنَّ ذَلِکَ الْحَزَنَ وَ الْفَرَحَ یَصِلُ إِلَیْکُمْ مِنَّا إِذَا دَخَلَ عَلَیْنَا حَزَنٌ أَوْ سُرُورٌ کَانَ ذَلِکَ دَاخِلًا عَلَیْکُمْ لِأَنَّا وَ إِیَّاکُمْ مِنْ نُورِ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ فَجَعَلَنَا وَ طِینَتَنَا وَ طِینَتَکُمْ وَاحِدَهً
✅ابابصیر می گوید: به خدمت امام صادق علیه السلام رسیدم و عرض کردم: فدایتان شوم ای فرزند رسول خدا! من گاهی غمگین و محزون می شوم بدون آنکه علت و سببی برای آن بدانم. حضرت فرمودند: این حزن و یا سروری که به شما می رسید از سوی ماست. هرگاه ما محزون یا مسرور شویم این حزن و سرور بر شما نیز وارد می شود. زیرا ما و تنها شما از نور الهی هستیم و خدا طینت ما و طینت شما را یکی خلق کرد.
📚علل الشرائع ج۱ ص ۹۳
-------------------------
✍ گاهی غمی در جان انسان رخنه کرده و حزنی بر قلب او می نشیند بی آنکه علت و سببی برای آن بیابد. مانند غروب غمگین جمعه ها. اما در اين روایت علت اين غم تبيين شده است.
کانال احادیث ناب⬇️
@ahadithenabe
17.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#رحلت_امام_خمینی_ره
👈حادثه ای که دشمنان ایران منتظر آنند
#مهدویت