مداحی_آنلاین_نرو_تو_بری_منم_غریب_میشم_نریمانی.mp3
6M
🔳 #وفات_حضرت_خدیجه(س)
🌴نرو تو بری منم غریب میشم
🌴نرو بی یاور و بی حبیب میشم
🎙 #سید_رضا_نریمانی
⏯ #زمینه
👌بسیار دلنشین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💫روزها نو نشده،کهنه تر از دیروز است
گر کند یوسف زهرا نظری، نوروز است
🪐لحظه ها در تپش تاب و تب آمدنش
آسمان چشم به راه قدمش هر روز است
🌍ای خدا کاش شود سال نوام عید فرج
که نگاهم نگران منتظر آن روز است
🔆اللهم عجل لولیک الفرج
▪️ هجده نکته درباره ام المؤمنین حضرت خدیجه سلام الله علیها
۱. اول زنى که به رسول خدا (صلّىاللّهعلیهوآله) ایمان آورد .
۲. بانویی که پیامبر اکرم (صلّىاللّهعلیهوآله) درباره اش فرمود: «افضل زنان بهشت است» .
۳. زنى که خداوند از طریق جبرئیل و پیامبر
(صلّىاللّهعلیهوآله) به او سلام مى رساند .
۴. همسرى که سالها بعد از وفاتش پیامبر اکرم (صلّىاللّهعلیهوآله)، نام او را مى برد و ستایش و دعا مى کرد، و گاهى در فراق او اشک مى ریخت و به زنان خود مى فرمود:
خیال نکنید مقام شما بیش از اوست، زمانى که همۀ شما کافر بودید، او به من ایمان آورد. او مادر فرزندان من است . عایشه مى گوید: هرگاه مى خواستیم خود را نزد پیامبر (صلّىاللّهعلیهوآله) عزیز جلوه دهیم ستایش از خدیجه (علیها السلام) مى کردیم .
۵. بانویى که تا زنده بود، رسول خدا (صلّىاللّهعلیهوآله) با دیگرى ازدواج نکرد .
بانویى که عاشق کمال بود و به همین دلیل، همین که از صداقت و امانت حضرت محمد(صلّىاللّهعلیهوآله) باخبر شد، شخصى را با اموال خود براى تجارت به سراغ حضرت فرستاد، و طى یک قرارداد، اموال را همراه یک غلام براى تجارت به شام در اختیار حضرتش قرار داد .
۶. خدیجه، تنها یک همسر نبود، بلکه در حقیقت، یار و همراه و بازوى صادقى براى پیامبر اکرم (صلّىاللّهعلیهوآله) بشمار مى رفت .
۷. خداوند، بسیارى از ناگوارى هاى پیامبر عزیز (صلّىاللّهعلیهوآله) را از طریق خدیجه آسان مى فرمود :
اموال این بانو در پیشبرد اهداف پیامبر اکرم (صلّىاللّهعلیهوآله)، نقش مهمى داشت.
۸. او در راه حمایت از رسول خدا (صلّىاللّهعلیهوآله)، آخرین فداکارى و ایثار را از خود نشان داد .
۹. پیامبر اکرم (صلّىاللّهعلیهوآله) بعد از وفات خدیجه، گاه و بیگاه گوسفندى ذبح و گوشت آن را میان دوستان خدیجه تقسیم مى کرد و بدین وسیله نام و یاد او را گرامى مى داشت .
۱۰. کمالات خدیجه از یک سو، وفاى رسول خدا (صلّىاللّهعلیهوآله) از سوى دیگر، کار را به جایى رساند که عایشه مى گوید: هرگز پیامبر عزیز (صلّىاللّهعلیهوآله) از خانه بیرون نمى رفت، مگر ستایشى از خدیجه مى نمود.
۱۱. خدیجه، زیباترین زنان قریش بود.
۱۲. اموال خدیجه در سه سالى که مسلمانان مکّه در محاصره اقتصادى کفار قرار گرفتند، نقش مهمى داشت.
۱۳. خدیجه، بانویى با اراده، عاقل و شریف بود. شخصى را نزد حضرت محمد (صلّىاللّهعلیهوآله) فرستاد و پیام داد که من به خاطر شرافت و قرابت و امانت و صداقت و اخلاق، به تو علاقه پیدا کرده ام. پیامبر عزیز (صلّىاللّهعلیهوآله) مسأله را با عموهاى خود مطرح کرد، مقدمات ازدواج حضرت آماده شد، و با اینکه فرزندان متعددى از پیامبر اکرم(صلّىاللّهعلیهوآله) پیدا کرد، ولى پس از فوت پیامبر (صلّىاللّهعلیهوآله) تنها، فاطمۀ زهرا (علیها السلام) به یادگار ماند.
۱۴. خدیجه (علیها السلام) به قدرى محبوب رسول اکرم (صلّىاللّهعلیهوآله) بود که در تاریخ مى خوانیم، پیرزنى خدمت پیامبر (صلّىاللّهعلیهوآله) رسید و مورد لطف قرار گرفت، همینکه خارج شد، عایشه پرسید: این پیرزن کیست؟ حضرت فرمود: کسى است که در زمان حیات خدیجه (علیهاالسلام) به منزل ما مى آمد و با او رفت و آمد داشت، اکنون ما باید همان پیمان دوستى آنان را حفظ نماییم؛ زیرا که خودش پیمانى از ایمان انسان است.
۱۵. خدیجه (علیهاالسلام) بیست و پنج سال در خدمت رسول اکرم (صلّىاللّهعلیهوآله) بود و در سن شصت و پنج سالگى از دنیا رفت. رسول خدا (صلّىاللّهعلیهوآله) بیست شتر جوان، مهریۀ خدیجه (علیهاالسلام) کردند ولیکن خطبه عقد را ابوطالب، عموى حضرت خواندند .
۱۶. و بالاخره، دنیا جاى ماندن نیست، خدیجه (علیهاالسلام) نیز، همچون دیگران از دنیا رفت و پیامبر اکرم(صلّىاللّهعلیهوآله) را در سوگ خود نشاند. هنگام دفن خدیجه (علیهاالسلام)، رسول خدا (صلّىاللّهعلیهوآله) وارد قبر شد و به یاد او گریست و در محلۀ «حجون» به خاک سپرده شد.
۱۷. خدیجه (علیها السلام) کسى بود که خداوند، رسول گرامى خود را مأمور مى کند تا بشارت بهشت به او دهد .
۱۸. خدیجه (علیها السلام) کسى بود که امام حسین(علیهالسلام) بر سر قبر او آمد و گریست و مشغول نماز و مناجات شد، سپس دست به دعا برداشت.
📚منبع: قرائتی محسن، کتاب عمره، ص ۴۶
شب رحلت ام المومنین حضرت خدیجه سلام الله علیها تسلیت باد
🔷 زیارت نامه حضرت خدیجه(س)
بِسْمِ ٱللّهِ ٱلرَّحْمنِ ٱلرَّحِیمِ
السَّلامُ عَلَیْک یا اُمَّ الْمُؤْمِنِینَ، اَلسَّلامُ عَلَیْک یا زَوْجَةَ سَیّـِدِ الْمُرْسَلِینِ، اَلسَّلامُ عَلَیْک یا اُمَّ فاطِمَةَ الزَّهْراءِ سَیِّدَةِ نِساءِ الْعالَمِینَ، اَلسَّلامُ عَلَیْک یا أَوَّلَ الْمُؤْمِناتِ، اَلسَّلامُ عَلَیْک یا مَنْ أَنْفَقَتْ مالَها فِی نُصْرَةِ سَیِّدِ الاْنْبِیاءِ، وَ نَصَرَتْهُ مَااسْتَطاعَتْ وَدافَعَتْ عَنْهُ الاْعْداءَ، اَلسَّلامُ عَلَیْک یا مَنْ سَلَّمَ عَلَیْها جَبْرَئِیلُ، وَ بلَّغَهَا السَّلامَ مِنَ اللهِ الْجَلِیلِ، فَهَنِیئاً لَک بِما أَوْلاک اللهُ مِنْ فَضْل، وَالسَّلامُ عَلَیْک وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ.
🌟سلام بر تو ای مادر مؤمنان،
✨سلام بر تو ای همسر سرور فرستادگان،
✨سلام بر تو ای مادر فاطمه زهرا سرور بانوان دو جهان،
✨سلام بر تو ای نخست بانوی مؤمن،
✨سلام بر تو ای آن که دارائیش را در راه پیروزی اسلام و یاری سرور انبیا هزینه کرد.
#مادر_امت
🌙 «احکام ماه مبارک رمضان»
🔻 در مواردی که مستحب است انسان از مبطلات، خودداری نماید، آیا میتواند آشکارا روزهخواری کند؟
▫️مقام معظّم رهبری: تظاهر به روزهخواری جایز نیست و در مواردی موجب حد یا تعذیر است.
▫️مرحوم آیةالله صافی: به طور کلی تظاهر به روزهخواری ولو برای معذورین جایز نیست و با تشخيص مجتهد جامع الشرائط تعذیر میشود.
▫️آیةالله مکارم: افطار عمدی روزه و تظاهر به روزهخواری حرام است و اگر معتقد باشد گناهی نکرده (و در حقیقت منکر روزه باشد، انکاری که به انکار خدا یا پیامبر اسلام ﷺ بازگردد) حکمش قتل است، و چنانچه معتقد به روزه باشد، و اعتراف به گناهش نماید، حاکم شرع او را تعزیر مینماید. و کسانی که معـذور از روزه گرفتن هستند مانند مسافر یا مریض نباید تظاهر به روزهخواری کنند و حتی برای آنها مکروه است در روز ماه رمضان در خوردن و آشامیدن، خود را کاملا سیر کنند، همچنین جماع برای آنها مکروه است.
💠 دعای روز دهم ماه #رمضان
🔹 اللّـهُمَّ اجْعَلْني فيهِ مِنَ الْمُتَوَكِّلينَ عَلَيْكَ، وَ اجْعَلْني فيهِ مِنَ الْفائِزينَ لَدَيْكَ، وَ اجْعَلْني فيهِ مِنَ الْمُقَرَّبينَ اِلَيْكَ، بِاِحْسانِكَ يَا غايَةَ الطّالِبينَ.
🔸 خدایا مرا در این ماه از توکل کنندگان، و از رستگاران نزد خود، و از مقرّبان درگاهت قرار بده، به احسانت ای هدف جویندگان.
💠 پيامبر أعظم (صلى الله عليه و آله):
🔸 «خداوند متعال دوست دارد وقتى بندهاش نزد برادران خود مىرود با هيئتى آماده و آراسته برود»
🌷 #اللَّهُمَّصَلِّعَلَیمُحَمَّدٍوَآلِمُحَمَّدٍ
📆 امروز پنجشنبه ۰۲ فروردین ۱۴۰۲
👈 مصادف با ۱۰ رمضان ١٤٤٥
خوف حضرت خدیجه (س) از مرگ.mp3
361.1K
●━━━━━━───────
⇆ㅤ ◁ ㅤ❚❚ ㅤ▷ㅤ ↻
|⇦• خوف حضرت خدیجه (س) از مرگ
👤 حجةالإسلام #عالی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🕊#قرآن_در_طبیعت
🕊پیامبر اکرم صلیالله علیه و آله:
هرکس سوره #طارق را تلاوت کند؛ خداوند به تعداد هر ستارهای که در آسمان وجود دارد ده حسنه به او می بخشد.
💌مجمع البیان ج ۱۰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🕊شهادت ام المومنین محبوبة الرسول خدیجه کبری سلام الله علیها، شهیده ی تحریم کفار مکه،
بر حقگویان تسلیت باد.🏴
🌺 #نوروز و #هفت_سین #جبهه
🏝️🏝️🌼🌼🌺🌺🌷🌷🌴🌴
یاد و خاطره همه #شهدا و #ایثارگران و #جانبازان عزیز ایران اسلامی را در این ساعات معنوی گرامی می داریم.
#دفاع_مقدس
دعای قنوت شهید سلیمانی دعای قشنگی توی سوره اسراست که میگه :
«رَبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَلْ لِي مِنْ لَدُنْكَ سُلْطَانًا نَصِيرًا»
یعنی خدایا منو توی (هرکاری و شغلی یا هرچیزی ) به درستی وارد کن و به درستی بیرون بیار! و همیشه از سمت خودت یه نیروی کمکی برای من بفرست!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴 حقايقی درباره حضرت خديجه سلام الله علیها در بيانات امام خامنهای ارواحنا فداه
📝 هر روز با یک روایت از کتاب #جهاد_با_نفس همراه باشید...
🔰 باب استحباب کسب صفات پسندیده و به کار بردن آنها و ذکر تعدادی از آنها:
🔻۳۵. وَ عَنْهُمْ عَنْ سَهْلِ بْنِ زِیَادٍ عَنِ ابْنِ مَحْبُوبٍ عَنْ عَلِیِّ بْنِ رِئَابٍ عَنِ ابْنِ أَبِی یَعْفُورٍ عَنْ أَبِی عَبْدِ اللَّهِ ع قَالَ إِنَّ شِیعَةَ عَلِیٍّ ع کَانُوا خُمُصَ الْبُطُونِ ذُبُلَ الشِّفَاهِ أَهْلَ رَأْفَةٍ وَ عِلْمٍ وَ حِلْمٍ یُعْرَفُونَ بِالرَّهْبَانِیَّةِ فَأَعِینُوا عَلَی مَا أَنْتُمْ عَلَیْهِ بِالْوَرَعِ وَ الِاجْتِهَادِ
◽️۳۵. امام صادق علیه السلام: همانا شیعیان علی علیه السلام شکمهاشان تهی و لبهاشان خشکیده بود، اهل مهربانی و علم و بردباری بودند، به پارسایی شناخته می شدند پس با پرهیزکاری و تلاش ما را بر شیعه بودنتان یاری کنید.
📖 منبع: تفصیل وسائل الشیعة
إلی تحصیل مسائل الشریعة، ج ۱۵
📝 هر روز با یک روایت از کتاب #جهاد_با_نفس همراه باشید...
🔰 باب استحباب کسب صفات پسندیده و به کار بردن آنها و ذکر تعدادی از آنها:
🔻۳۶. وَ عَنْهُمْ عَنْ سَهْلٍ عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ أُورَمَةَ عَنْ أَبِی إِبْرَاهِیمَ الْأَعْجَمِیِّ عَنْ بَعْضِ أَصْحَابِنَا عَنْ أَبِی عَبْدِ اللَّهِ ع قَالَ الْمُؤْمِنُ حَلِیمٌ لَا یَجْهَلُ وَ إِنْ جُهِلَ عَلَیْهِ یَحْلُمُ وَ لَا یَظْلِمُ وَ إِنْ ظُلِمَ غَفَرَ وَ لَا یَبْخَلُ وَ إِنْ بُخِلَ عَلَیْهِ صَبَرَ
◽️۳۶. امام صادق علیه السلام فرمود: مؤمن بردباری است که بردباری اش از روی نادانی نیست و اگر با او از روی نادانی و حماقت رفتار شود او بردباری به خرج می دهد و به کسی ستم نمی کند و اگر به او ستمی شد می بخشاید و بخل نمی ورزد و اگر به او بخل ورزیده شد صبر پیشه می کند.
📖 منبع: تفصیل وسائل الشیعة
إلی تحصیل مسائل الشریعة، ج ۱۵
1_916707472.mp3
2.61M
🌸رهبر انقلاب: بعضی افراد غافل، برای انکار و نابودی امید در جوانها منفیبافی میکنند/ سالهاست دشمن تلاش میکند روح امید را در جوانها بمیراند اما موفق نشده است/ جوانها برای ایجاد امید جلوتر از نقشه دشمن حرکت کنند
🔹️رهبر انقلاب عصر امروز در سخنرانی نوروزی در اولین روز از سال ۱۴۰۳:
✏️بعضی افراد به نظر بنده غافل، منفیبافی میکنند. هم وجود امید در جوانها را انکار میکنند. هم سعی میکنند امید را از دلها زایل کنند. قلمش را به کار میاندازد برای اینکه استدلال کند که به آینده نمیشود امیدوار بود.
✏️مثل اینکه کمین گرفتند که روح امید را در جوانها از بین ببرند بمیرانند. سالهاست دشمن این کار را دارد میکند، موفق نشده، سالهاست با تبلیغات گوناگون با انواع و اقسام ترفندهای تبلیغی و رسانهای و اینها دارند تلاش میکنند، ضعفهای ما را بزرگنمایی میکنند. خب ما در کشور ضعفهایی داریم، ده برابر بزرگ میکنند آن را. پیشرفتهایی داریم، آنها را مسکوت میگذارند. گاهی انکار میکنند.
✏️دشمن دارد این کار را میکند اما در داخل کشور چرا این کار را بعضی از افراد میکنند؟ به نظر من نبایستی این غفلت را ما به خودمان اجازه بدهیم. نباید این خطا را مرتکب شویم. من به جوانهای عزیز توصیه میکنم، من میگویم جوانها جلوتر از نقشه دشمن حرکت کنند. دشمن میخواهد مأیوس کند شما را. شما بیش از آنچه که او تلاش میکند برای ناامید کردن؛ تلاش کنید برای ایجاد امید، برای شکوفایی امید در دلهای جوانها. ۱۴۰۳/۰۱/۰۱
#رهبر_انقلاب