محصولات تراريخته و موشهاي آزمايشي
محصولات مونسانتو مرگآور هستند. ذرت تراريخته مونسانتو مادهاي شيميايي سمي درون ميوه هر ذرت ايجاد ميکند. اين ذرت نتيجتا باعث مرگ انسانها ميشود.
در مطالعهاي علمي اخير، به تعدادي از موشها، ذرت تراريخته خورانده شد و به طور حيرتآوري 70 درصد از موشها قبل از بلوغ مردند، 50 درصد از موشهاي مرد خيلي زود مردند
@antibioterorism
@antibioterorism
بیاندیشیم چرا !
معلولیت
سالانه بیش از 30 هزار کودک معلول در کشور متولد میشود
آمارها نشان میدهد 2 درصد نوزادان با بیماریهای ژنتیک متولد میشوند و 20 درصد اشغال تختهای بیمارستانی به این علت است.
طی دو سال اخیر، تعداد سقط جنین غیر عمدی 5/3 درصد و آمار بارداری خارج رحم حدود2 درصد افزایش یافته است .
@antibioterorism
بیاندیشیم چرا؟؟
سرطان
سالانه 90 هزار نفر در ایران دچار سرطان میشوند
سرطان، سومین عامل مرگ و میر در کشور
شایع ترین نوع سرطان بین مردان و زنان ایرانی سرطان معده است
@antibioterorism
قارچ پرورشی سمی نیست
«طهماسبی» معاون وزیر جهاد کشاورزی در گفتگو با فارس:
🔹قارچهایی که در بخش گلخانهای و در محیط کنترلشده تولید میشوند، هیچگونه مشکلی ندارند؛ چراکه از گونه غیر سمی هستند و در شرایط سالم تولید میشوند.
🔹سرانه مصرف قارچ در کشور ۱.۳ تا ۱.۴ کیلوگرم است که فائو سرانه استاندارد را ۱.۵ تا ۲ کیلوگرم اعلام کرده، اما کشورهای اروپایی تا ۵ کیلوگرم هم این محصول را مصرف میکنند.
fna.ir/bml8ez
🍎آنتی بیوتروریسم
@antibioterorism
پالونیا مهاجم است جلوی کاشت آن را بگیرید.
حسین آخانی/ استاد گیاهشناسی دانشگاه تهران (همشهری 8 خرداد 1397)
✅ متأسفانه برخی بازنشستگان منابع طبیعی یا دانشگاهی در سالهای اخیر شرکتهایی تاسیس و تعدادی از گونههای خارجی مهاجم را که کاشت آن دردسر ندارد وارد کشور کردهاند و حتی مشاهده شده آنها از طریق دوستانشان در این اداره و آن اداره مدعی جنگل کاری میشوند.
✅ اخیرا دوستان من از شمال تماس گرفته و گفتهاند افرادی تکثیر گیاه چینی پالونیا را در شمال شروع کردهاند. حتی عدهای از آنها پیشنهاد کردهاند برای مبارزه با سفید بالک در تهران پالونیا بکارند. عزیزان، ایرانی که شما به ایرانی بودنش افتخار میکنید، پر است از گونههای بومی. جنگلهای خزری ما که باقیمانده جنگلهای دوران سوم زمینشناسی است دارای بهترین، مقاوم ترین، زیباترین و سازگارترین گونههاست.
✅ براساس اطلاع منتشر شده در سایت وزارت کشاورزی آمریکا و بسیاری از منابع معتبر علمی، گیاه پالونیا مهاجم است. هر کسی در هر لباسی چنین گیاهی را برای کشت در شمال یا هر جای دیگر کشور توصیه میکند در حالت خوشبینانه ناآگاه و در حالت بدبینانه سودجو و کلاهبردار است. اینگونه پیشنهادها درست مانند کاشت کهور آمریکایی در خوزستان، یک نوع کاسبی خطرناک است که به وضعیت ناگوار طبیعت دامن میزند. آیا از ورود آزولا به ایران درس نگرفتید؟ آیا از ورود کهور آمریکایی به ایران درس نگرفتید؟ آیا از ورود سفیدبالک به ایران درس نگرفتید؟
✅ از مسئولین محترم تقاضا میشود براساس حرفهای بیپایه، کاشت گونههای خارجی در طبیعت ایران را تجویز نکنند. دیگر دوران بستن قراردادهای پشت پرده گذشته است. در عصر اطلاعات باید شفاف و صادق بود. باید بهنظر همه گوش داد و آنچه را به صلاح کشور است و با نظرات علمی و رعایت کنوانسیونهای بینالمللی تطابق دارد، انجام داد. دوران ورود گونههای خارجی به یک قرن گذشته تعلق دارد. آمریکا زمانی خود از واردکنندگان گونههای خارجی بود. الان همین کشور سالانه 120میلیارد دلار خسارت بابت اینگونهها میپردازد. هیچ کشوری اجازه ورود گونه خارجی گیاهی و جانوری را به سرزمینش نمیدهد. ورود گونههای خارجی یعنی ورود دشمن؛ مراقب باشیم با دست خودمان با تنوع زیستی کشورمان نجنگیم.
✅ امسال سال حمایت از کالای ایرانی است. مسئولان به جای شعار، پوستر و بنر، که بازهم نوعی ریاکاری و برخلاف توصیههای رهبری در اصلاح الگوی مصرف است، لطف کرده و از کسانی حمایت کنند که گونههای بومی را تکثیر و حفاظت میکنند. ایران عزیز ما به توجه نیاز دارد. داشتههای خدادادی خود را ارزش بگذاریم و با حمایت از پژوهشهای علمی در مورد گونههای بومی، ایران را از ورود گونههای خارجی خطرناک بینیاز کنیم.
https://www.instagram.com/p/BjW2cviBVhA/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=1vxmbarz7z3hp
https://goo.gl/QJpLAA