🔸هابارد در سال 1950 کتابی را با عنوان “دیانتیک: دانش مدرن سلامتی ذهن” منتشر کرد که با فروش خوبی روبرو شد و این سرآغاز مسیری شد که به تأسیس کلیسای ساینتولوژی انجامید. کتاب «دیانتیک» در سال اول انتشار خود بیش از نیم میلیون جلد فروش داشت و تا ۲۸ هفته در صدر لیست پرفروشترین کتاب نیویورک تایمز قرار داشت.
🔹با این اتفاق هابارد مخاطب خودش را پیدا کرده بود؛ مخاطبی که دنبال نوع خاصی از درمان بود. ویژگی این کتاب این بود که اشخاص را تشویق میکرد تا تجربههای تلخ زندگی خود را مرور کرده و با گذر کردن از آنها رهایی پیدا کنند و بدین ترتیب مشکلات روحی خود را درمان کنند.
🔸هابارد با ابداع دیانتیک توانست خود را در کانون توجه ها قرار دهد. خانم «سارا نورثروپ» که مدتها با هابارد زندگی مشترک داشت و از وی صاحب فرزند است، در این مورد می گوید: هابارد همه جا برای پول سخنرانی کرده و مبالغ هنگفتی به جیب می زد. از هر شرکت کننده 500 دلار دریافت می شد تا دیانتیک یاد بگیرد. احساس می کردم که هابارد مشغول دزدیدن پول های مردم است. ران در این جلسات خاطرات جعلی به اذهان مخاطبان خود القا می کرد. ران به تدریج خود را ناجی و قهرمان نامید؛ یک شمایلی از خدا!
🔹در آن زمان هیچ کس فکر نمی کرد که کتاب «دیانتیک» سرآغاز پیدایش جریانی به نام ساینتولوژی باشد که حرف و حدیث های زیادی را در پی خواهد داشت. اما در مدت کوتاهی این ایده گسترش پیدا کرد و کلیسای ساینتولوژی جایگزین دیانتیک شد و با تعویض برند به ساینتولوژی کم کم جلسات سخنرانی و کلاسهای آموزشی تشکیل شد و در مدت زمان کوتاهی درآمد سرشاری نصیب هابارد و کلیسای ساینتولوژی گردید.
🔸به زبان ساده، هابارد مدعی بود که دیدگاه منحصر به فردی پیدا کرده است که بر اساس آن می توانست به مردم بباوراند که این دیدگاه می تواند استاندارد زندگیشان را بالا ببرد و در ازای این باور از آنها پول بگیرد. وی با ذهن خلاقی که داشت می توانست ایده ها و داستان هایی بسازد که ظاهرا در صدد ارتقای کیفیت زندگی مردم است و مردم حاضر هستند بابت آن پول بپردازند.
🔹تعالیمی که «ال ران هابارد» در چندین سال به نام ساینتولوژی ارائه داد به شکل مجموعهای از تعالیم در آمد که می توانست به نوعی عنوان مذهب یا فرقه را داشته باشد؛ به نحوی که هم اکنون ساینتولوژی در برخی از کشورها مانند آفریقای جنوبی، استرالیا، ایالات متحده آمریکا، هندوستان، مکزیک، نیوزیلند، پرتغال، سوئیس، تایوان، تانزانیا، ونزوئلا، زیمبابوه به طور رسمی مذهب شمرده می شود و در برخی کشورها مانند فرانسه، آلمان و بلژیک به عنوان فرقه مذهبی شناخته شده است.
🔸البته برخی از کشورها مانند سوئیس نیز با توجه به گسترگی فعالیت های اقتصادی این جریان، آن را فقط به عنوان یک برند تجاری به رسمیت می شناسند. ناگفته نماند در برخی از کشورها هر گونه فعالیت و تبلیغ این فرقه ممنوع بوده و شامل جریمه و مجازات زندان میشود که از جمله آنها می توان به فرانسه اشاره کرد. ادامه...👇
🔹اگر چه هابارد در سال 1954 فعالیتهای ساینتولوژی را به شکل مذهب آغاز کرد اما تعالیم ساینتولوژی تا زمان مرگ وی در سال 1986 ادامه داشت و در این مدت جنبه های گوناگونی پیدا کرد. در این مدت ساینتولوژی درآمد های هنگفتی برای وی داشت. هابارد در ساینتولوژی دوره های مختلفی را ایجاد کرد که بهای برخی از آن دوره ها به چند هزار دلار می رسید که هزینه و بدهی های سنگینی برای پیروان ساینتولوژی ایجاد می کرد.
🔸هابارد در زندگی خود نقاط تأمل برانگیز زیادی دارد، مانند دروغ هایی که از گذشته خود ابراز کرده بود یا فرار کردن با دوست دختر کسی که دستیارش محسوب می شد. در یکی از مستنداتی که از زندگی هابارد ساخته شده، آمده است: هابارد در زمانی که دستیار پارسون سرکرده فرقه «O.T.O» (ملخص برادران معبد شرقی) بود، با سارا نورثروپ دوست دختر پارسون فرار می کند. نورثروپ در خاطراتش اذعان کرده است که با هابارد رابطه داشته است.
🔹نور ثروپ با اصرار هابارد با وی ازدواج می کند اما زمانی که در روابط سارا نور ثروپ با هابارد مشکل ایجاد می شود، هابارد مانند یک آدمربا دختر سارا را به کوبا می برد و از آنجا در تماس تلفنی به سارا می گوید: دخترمان را کشته ام. پس از مدتی دوباره زنگ زده و می گوید: دخترمان زنده است. این رفتارها بیانگر شخصیت غیر متعادل و سئوال برانگیز وی است. هابارد وقتی به آمریکا باز می گردد، قبول می کند که سرپرستی دختر را به سارا داده و از هم جدا شوند. به گفته سارا نور ثروپ، هابارد در هنگام جدایی حساب بانکی را خالی می کند، به نحوی که سارا بی پول می ماند.
🔸هابارد در سال 1960 بدلیل عدم پرداخت مالیات از آمریکا فرار کرد. در همان سال نیز از سوی برخی از کشورها، تحقیقاتی در مورد کلیسای ساینتولوژی آغاز شد. این عوامل موجب شد تا هابارد به زندگی دریایی روی آورد و ناوگان دریایی متشکل از سه کشتی را در آبهای آزاد به جریان بیاندازد. خدمه کشتی، نیروی دریایی ساینتولوژی نامیده می شدند که از اعضای کلیسای ساینتولوژی بودند و هابارد نیز دریاسالار این ناوگان نامیده می شد.
🔹اعضای ساده این کشتی به درجه کشیشی رسیده بودند. کشتی ها در دریای مدیترانه از بندری به بندر دیگر می رفتند. آنها هر چند روز را در یک بندر توقف کرده و بعد تغییر مکان می دادند. هابارد در این کشتی مجازات های خود را که اخلاق می نامید، گسترش داد. به عنوان نمونه، یکی از مجازاتها بستن به نرده کشتی و شلاق زدن بود.
🔸در سال 1970 ورود کشتی های ساینتولوژی در اکثر بنادر مدیترانه ممنوع شد. هابارد نیز به آمریکا برگشته و به دلیل تحت تعقیب بودن از سوی اداره مالیات و دادگاه تا پایان عمر به طور مخفیانه زندگی کرد. هابارد در سال 1986 بدون اینکه جانشینی برای خود تعیین کرده باشد در اثر سکته از دنیا رفت. پس از هابارد «دیوید میس کویج» توانست رهبری ساینتولوژی را در دست بگیرد که تاکنون نیز رهبری این جریان را در اختیار دارد.
🔹آنچه از سخنان، سوابق و عملکرد هابارد به دست می آید این است که ابداع دیانتیک و کلیسای ساینتولوژی از سوی او، بیشتر با هدف کسب درآمد مالی بوده که او در این مسیر توفیق زیادی نیز به دست آورد.
ادامه دارد…
https://JamanNews.ir/1019
دانشگاه های خاص، دانش آموزان مدارس وابسته به انجمن حجتیه را نپذیرفتند
♨️ روز شنبه نتایج پذیرفته شدگان کنکور سراسری در حالی اعلام شد که با درخواست برخی از دانش آموزان متقاضی تحصیل در دانشگاه های نظامی و امنیتی کشور، علیرغم کسب رتبه های مناسب، به دلیل تحصیل در مدارس وابسته به انجمن #حجتیه در استان سیستان و بلوچستان رد شده است.
✍️این قصه تلخ از آنجا شروع می شود که عده ای از والدین با توجیه های فراوان و البته واهی! فرزندان خود را در اختیار مدارسی می گذارند که صلاحیتی برای تربیت نسل متدین و انقلابی در این کشور ندارند؛ والدینی که توصیه های دلسوزانه دیگران نسبت به انتخاب صحیح مدارس را نمی پذیرند و خود را به آب و آتش میزنند تا به هرقیمتی مسیر زندگی فرزندشان را به کوچه های بن بست اینگونه مجتمع های آموزشی هدایت کنند!
✍️نقش والدین دلسوز و نگران از آینده فرزندان یک طرف ماجراست؛ انتقاد اصلی را باید متوجه نهادهایی کرد که امنیت فکری فرزندان این مرزو بوم بر عهده آنان است. بارها نسبت به فعالیت مدارس انجمنی در #زاهدان و #زابل مطالب متعددی مطرح شده است اما چرا تا کنون نهادهای مربوطه مقابل این پدیده شوم نایستاده اند؟ چرا فرزندان مستعد و کوشای ایران اسلامی که آینده سازان این کشور و این نظام مقدس هستند، در مدارسی حضور دارند که در صدد تربیت نیروهای به ظاهر مذهبی و ضد انقلاب هستند؟
✍️اکنون باید فکری کرد تا بیش از این متحمل ضررهای ناشی از فعالیت مجتمع های آموزشی انجمن حجتیه در سطح استان و کشور نشویم و بتوانیم با تربیت نیروهای مومن و انقلابی گام های موثری در مسیر زمینه سازی ظهور منجی عالم بشریت (عج) برداریم./ منبع: مفاز
https://eitaa.com/antihalghe
⚠️ باور به جبر و تناسخ در مکتب اشو ☯️
♦️ اشو، شخصیتی است هندی که گسترش تعالیم خود را مرهون آمریکاست. او بیش از هفتهزار سخنرانی داشت اما هیچگاه کتابی ننوشت، تمام تعالیم او در این سخنرانیها بیان شده است.
🔷 وی دارای شخصیتی شهوتران، متکبر و مغرور بود و خود را همطراز و یا بالاتر از مسیح میدانست. اصول اصلی تعالیم او را عشق، سم بودن نفس، نفی ذهن، درونگرایی، مراقبه و چاکراها تشکیل میدهند.
🔶 او با تعالیم خود به رابطه مرد و زن پل زد و توانست آزادی جنسی را در اردوگاهش رواج دهد. بسیاری علت اخراج او از آمریکا را مسائل جنسی و فسادهای اخلاقی او میدانند.
🔷 این مشکلات و مشکلات دیگر باعث شد تا 21 کشور جهان از پذیرش وی سر باز زنند و او بهناچار به هندوستان برگردد.[1]
🔶 درباره علت مرگ او نیز اختلافاتی وجود دارد. او تلاش میکند تا علت مرگ خود را سرطان استخوان معرّفی کند اما علائم بیماری او بیشتر شبیه به بیماریهای دیگری مانند ایدز بود تا سرطان.[2]
♦️ خدا در تعالیم او جایگاه ویژهای ندارد و هر از گاهی به گونهای با مسأله خداشناسی برخورد میکند. گاهی خدا در نظر او تجربهای ساده است[3]، گاهی بحث درباره خدا را بیمفهوم میپندارد[4] و گاهی نیز به خود خدایی دست مییازد.[5]
♦️ اشو بر این باور است که هندوها قدیمیترین مردم آگاه هستند؛ آگاهترین مردم باستانی روی زمین. اولین کسانی بودند که مذهب در ذهنشان خطور کرد.
🔷 آنها فقط یک آرزو دارند؛ تنها یک تپش بزرگ در قلبشان: چگونه رها شوند، چگونه آگاهی کسب کنند تا از چرخه حیات (samsara) به بیرون قدم بگذارند. هندوها میگویند:
🔶 ما این سفر را بارها و بارها طی کردهایم، ما بذر شدهایم، درخت شدهایم، دوباره بذر شدهایم و دوباره درخت شدهایم، بارها و بارها.[6]
🔷 اشو باور تناسخ خود را بهخوبی در یک جمله بیان کرده است: «یک انسان الا و لابد دوباره و دوباره متولّد میشود».[7]
🔶 اشو نیز مانند بسیاری دیگر از مدعیان معنویتگرایی و باورمندان به تناسخ، «یادآوری» را دلیلی برای اثبات تناسخ میداند. او مدّعی است به نقطهای رسیده که میتواند از آنجا زندگیهای پیشین خود را ببیند.
🔷 وی معتقد است چون نقطهای که او رسیده و در آن تناسخ و زندگیهای پیشین خود را میبیند، تجربه شخصی اوست، پس برهان کافی برای اثبات تناسخ خواهد بود.[8]
🔶 البته بهرغم اینکه او نیز داعیه روحباوری دارد، در برخی جملاتش درباره روح و تناسخ بهگونهای سخن میگوید که گویا روح، همان ذهن آدمی است.
🔷 اوشو می گوید: وقتی شب هنگام، برای خوابیدن دراز میکشید؛ وقتی خواب، آغاز به نزول بر شما میکند و تاحدودی شما را در برمیگیرد، آخرین فکر را به ذهن میآورید.
🔶 سپس به خواب میروید، هنگامی که صبح برمیخیزید و آماده ترک رختخواب میشوید، به اولین فکری که پس از برخاستن دارید بنگرید.
🔷 نتیجهاش برایتان تعجبآور خواهد بود. آخرین فکر شب پیش، اولین فکر روز بعد میشود. به همین طریق آخرین آرزو در لحظه مرگ، اولین آرزو در هنگام تولّد میگردد.
🔶 به هنگام مرگ، جسم فاسد میشود ولی ذهن به سفر خود ادامه میدهد. سن بدن شما شاید پنجاه سال باشد اما سن ذهن شما شاید پنج میلیون سال. شما تمام ذهنهای خود را در طول تمام تولّدهایتان داشتهاید و حتی امروز با خود دارید.
🔷 ذهن شما مانند یک مخزن، تمام خاطرات تولّدهای گذشتهتان را در خود انباشته میکند؛ از این رو ذهن بسیار پیداست. این طور نیست که ذهن شما فقط مخزن تولّدهای انسانی باشد؛ اگر بهصورت درختها یا حیوانات متولّد شدید... خاطرات تمام آن تولّدها هم اکنون در شما موجود است.[9]
🔶 در سخن دیگر اشو مدّعی است که انسان گمان میکند خواهد مرد؛ اما مرگ، سفسطه است. هیچکس تاکنون نمرده و هیچکس تاکنون متولّد نشده است. تولّد و مرگ فقط دو قسمت ماجرای زندگی جاودان هستند. نه تولّد، آغاز این ماجراست و نه مرگ، پایان آن.
🔷 تو پیش از تولّد وجود داشتی و پس از مرگ وجود خواهی داشت.[10] تعریف مرگ نیز باور به تناسخِ اشو را بیشتر توضیح میدهد. او درباره مرگ معتقد است که در مرگ شخص، فقط بدنش را ترک میکند و بلافاصله بدن دیگری را میگیرد.[11]
🔶 نمود دیگر تناسخ باوری اشو در نفی بهشت و جهنّم تجلّی مییابد. او بر این باور است که بهشت و جهنّم، ساخته و پرداخته روان آدمی است و واقعیت بیرونی ندارد:
♦️ از جهنّم نهراس! آری، نوعی از بهشت و جهنّم وجود دارد که حالتی روانی در وجود توست؛ ولی به جا و مکانی ویژه در زمین یا آسمان هیچ ربطی ندارد. این پندار را دور بینداز. دین به این مهملات ربطی ندارد.[12]
♦️ اشو با همین نگاه معتقد است که انسان میتواند بهشت و جهنّم را بیافریند و در همین عالم به خلق آنها همت گمارد و آنها را در همین زندگی تجربه کند.[13] یا در سخن دیگری میگوید:
🔷 «خداوند قبلاً در مورد تو قضاوت کرده است و این چیزی نیست که قرار باشد در آینده اتفاق بیفتد؛ بلکه قبلاً اتفاق افتاده است. در مورد مسأله روز رستاخیز نگران نباش؛ به ترس نیازی نیست.... همان لحظهای که خداوند تو را آفرید، در مورد تو قضاوت هم کرده است».[14]
🔶 در جایی دیگر با نفی مسئولیت انسان، او را از هرگونه پاسخگویی در معاد بری میداند: «تو مخلوق خدا هستي. اگر اشتباهی رخ بدهد، او مسئول توست نه تو. اگر تو به گمراهی روی، او مسئول است نه خودت. تو چهطور میتوانی مسئول باشی؟!
🔷 اگر تو نقشهای بکشی و غلط از آب درآيد، کسی نمیتواند بگويد خودِ نقشه مقصر بوده است».[15] بنابراين، لازم نيست از خدايی خيالی که در پايان جهان از تو بازخواست میکند که چه کردهای و چه نکردهای، بترسی. او قبلاً داوری کرده و تو آزاد هستی، و لحظهای که شخص بداند به تمامی آزاد است تا خودش باشد، زندگی پويايی آغاز میشود.[16]
🔶 ترس و زيادهخواهی دو روی سکّهاند؛ ترس، جهنّم را آفريده است و زيادهخواهی، بهشت را. آنها فرافکنی ترس و زياده خواهی اند. [17] هستی آماده است. بهشت همين جاست و در هيچ جای ديگری نيست.[18]
🔻 عقیده به تناسخ در مکتب اشو با چندین اشکال اختصاصی روبهرو است. آنگونه که از گفتارهای وی برمیآید او تلاش دارد تا مخلوق بودن انسان و صاحب اختیار بودن خداوند را ملاکی برای نفی جهنّم و باور به تناسخ قرار دهد.
🔷 با وجود این او در جایی باور به خدا را نیز ساخته ذهن میپندارد. اشکال دیگری که اشو با آن روبهرو است نداشتن درک صحیح از موجودی به نام روح است.
🔶 آنگونه که روشن شد او بیش از آنکه به روح قائل باشد، ذهن را محور تناسخ قرار داده است. همچنین او نیز مانند دیگر قائلین به تناسخ، هیچ دلیل عقلی بر آن اقامه نمیکند .
🔷 اشو فقط به اینکه خود آنرا دریافته اکتفا نموده است و سخن خود را دلیل سخن خویش قرار میدهد. ادعای جامعهشناسی دینی او نیز بدون پشتوانه دلیل است.
🔶 اشو فقط مدعی است که ترس و زیادهخواهی باعث خلق باور بهشت و جهنّم شده و هیچ دلیل عقلی یا حتی تجربی و حسی بر آن اقامه نمیکند.[19]
🔻 پینوشت:
[1]. نگرشی بر آرا و اندیشههای اشو، فعالی، محمد تقی، تهران، سازمان ملی جوانان، معاونت مطالعات و تحقیقات، 1388، ص 59.
[2]. همان، ص 60.
[3]. شورشی، اشو، تهران، نسیم دانش، 1383، ص 200.
[4]. راز بزرگ، اشو، تهران، باغ نو، 1382، ص 135.
[5]. همان، 147.
[6]. راز بزرگ، اشو، تهران، باغ نو، 1382، ص 82.
[7]. اینک برکهای کهن، اشو، تهران، نگارستان کتاب، 1382، ص 46.
[8]. همان 46.
[9]. ضربان قلب حقيقت مطلق، تفسيری از ايشاباش اوپانيشاد، اشو، تهران، فردوسی، 1381 ، ص 342.
[10]. بیگانه در زمین، اشو، هودین، اصفهان، 1383، ص 22.
[11]. راز بزرگ، اشو، تهران، باغ نو، 1382، ص 112.
[12]. دل به دريا بزن، اشو، هودین،1379، 73.
[13]. چراغ راه خود باش، اشو، هودین. 1379، 99.
[14]. شهامت، اشو، تهران، فردوسی، 1380، ص 127.
[15]. همان، 127.
[16]. همان، 127.
[17]. با خود يکی شو، اشو، هودین، 1379، ص 90.
[18]. ضربان قلب حقيقت مطلق، تفسيری از ايشاباش اوپانيشاد، اشو، تهران، فردوسی، 1381، ص 145.
[19]. فرجام من و تو، نشر صهبای یقین، قم ،ص 81.
https://eitaa.com/antihalghe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شخصی که در فیلم میبینید با انتشار کلیپ های در فضای مجازی سعی در تخریب رهبری و تمسخر اعتقادات شیعی و آرمان های انقلاب دارد.
این شخص با ظاهری مذهبی (ریش، چفیه و..) مطالبی عنوان می کند تا خوراک برای رسانه های معاند و ضدانقلاب فراهم کند.
#هشیار_باشیم
#مزدوران_مجازی
#براندازان
https://eitaa.com/antihalghe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ کرامات شیخ انگلیسی!
🔹 یاسرالحبیب نامی آشنا در بین روحانیون به شمار میرود، یکی از مصادیق شیعیان انگلیسی که قمهزنی، کمترین کار آنهاست.
#تشیع_لندنی
#عمامه_های_انگلیسی
#شیعه_انگلیسی
https://eitaa.com/antihalghe
سخنرانی دوبله شده از مکرون در مورد بزرگان اهل سنت دروغ است +فیلم و لینک اصلی را اینجا ببینید و نشر دهید https://rahyafteha.ir/91633/
⚔ نزاع بر سر هیچ‼️
🗡🧨 تصفیه حساب درون فرقه ای حلقه ‼️
طاهری پس از فرار از ایران و استقرار در کانادا و پس از عدم اقبال مجامع علمی به ادعاهای پوچ او، تصمیم به تصفیه حساب درون فرقه ای با مسترهای منتقد و معترض کرد و با صدور اخراج نامه های متعدد برای شاگردان و دوستان قدیمی خود از جمله رزم آور و نیرومنش و... نشان داد هیچ اعتراض و انتقادی را برنمی تابد و چشم از خطاهای شاگردان خود حتی پس از پشیمانی، فرو نمی بندد و انتقامی سخت از آنان خواهد گرفت.
شهناز نیرومنش شاگرد طاهری و مسول کمیته عرفان حلقه، پس از آزادی و فرار طاهری انتظار داشت استاد عرفانش با مهربانی و رحمت الهی که همیشه ادعای معرفی آن را داشت، با او برخورد نماید و خطای گذشته (اعلام فوت طاهری در زندان) را بخشیده و او را مورد عفو و مرحمت قرار دهد، اما نیرومنش با خشم طاهری مواجه شد و مورد اتهام قرار گرفته و از او خواسته شد تمام مایملک خود در آمریکا که موسسه ای بی ارزش است را به طاهری ببخشد، چون از نام عرفان حلقه ابداعی طاهری استفاده و مجوز اخذ شده است.
طاهری و نیرومنش در یکسال گذشته در نزاعی کودکانه بر سر هیچ، بارها علیه یکدیگر بیانیه دادند.
اخیرا نیرومنش در کلیپی به افشاگری علیه طاهری پرداخت و اعلام کرد به طاهری اعتماد ندارد و اگر طاهری قصد جنگ با او را دارد او هم جنگیدن را خوب بلد است و حقایقی بیشتر را فاش خواهد کرد.
https://eitaa.com/antihalghe
⭕️⭕️ حمایت نظام سلطه از مدعیان دروغین
👈 درست است که جهت گیری در نقد عرفان های کاذب و معنویت های دروغینی که مانند قارچ رشد می کنند باید معطوف به نقد در حوزه فکر و اندیشه و مبانی باشد، اما درباره بعضی از افراد و مکاتب نقد سیاسی نیز فایده علمی در بردارد.
👈 صبغه سیاسی بعضی از شخصیت ها از ابتدا ایجاد ابهام می کند و باعث می شود که در جایگاه متهم قرار گیرند. حمایت نظام سرمایه داری از کسانی مانند دالایی لاما و کوئیلو و یا سران قانون جذب و برخی دیگر همه ضعف محسوب می شود.
👈 مثلا امروزه دالایی لاما از طرف جامعه غربی بسیار مورد توجه قرار گرفته است، به گونه ای که جایزه صلح نوبل و حتی بزرگترین مدال غیرنظامی آمریکا که به خادمان فرهنگ امریکایی داده می شود از طرف کنگره امریکا به وی اهدا گردیده است!
👈 وی در دانشگاه های اروپایی و امریکایی به عنوان منجی و احیاگر معرفی شده و بیش از چند ده مدرک افتخاری به وی داده اند. تا جایی که هم شخص او و هم مکتبی که ارائه داده است دستاویز ده ها فیلم و سریال و اثر هنری در غرب قرار گرفته است.
➕ براستی چرا این همه امتیاز را سلطه گران و کارتل های مالی صهیونیستی از برخی عرفان های دروغین به عمل می آوردند؟!
➕ آیا این نوع نگاه به برخی معنویت های دروغین جای تامل ندارد؟!
#عرفان_کاذب #عرفان_دروغین
https://eitaa.com/antihalghe
👨👩👧👦فرقهها و فروپاشی خانواده
🔺«فرقهها به دنبال تسخیر انسانها هستند. برای رسیدن به این هدف باید مانع بزرگی به نام #خانواده را از سر راه بردارند؛ زیرا خانواده، مهمترین رقیب رهبر #فرقه است. تا وقتی نهاد خانواده وجود داشته باشد که افراد نسبت به یکدیگر عشق بورزند و به هم متعهد باشند، رهبران فرقهها نمیتوانند در رسیدن به اهداف خود -جذب عضو بیشتر- موفق شوند. حمایتهای عاطفی و فکری خانواده، مانع مهمی است. فرقهها برای از میان برداشتن این مانع از پروسه مجابسازی بهره میبرند که از طریق تخریب فضای معنوی-عاطفی و محبت و عشق حاکم بر خانواده. صورت میپذیرد.»
⭕️بهطور کلی، فرقهها آسیبهای فراوانی بر خانوادهها وارد میکنند؛ چه کل اعضای خانواده پیرو #فرقه باشند و چه تنها یکی از اعضا. در هر دو حالت، از میان بردن شاکله اصلی خانواده یعنی پیوندهای عاطفی، مهمترین هدف فرقه است. در مورد اول که اساساً فرقهها ماهیت و ساختاری تازه –بر اساس اهداف و مبانی فکری خود- برای خانوادهها تعریف میکنند که فاصلهای بسیار از معنای اصلی آن دارد و در شق دوم نیز مغزشویی، کنترل ذهن، اختلالات روحی-روانی و... عضو فرقه بر ارتباط با اعضای خانواده سایه افکنده و تا جایی پیش میرود که طبق ادبیات فرقه، خانواده با عنوان «بیرونی»ها(دشمن) شناخته و مورد نفرت القایی فرقه قرار میگیرد. در این میان، #کودکان ناتوانترین قربانیان #فروپاشی خانواده به شمار میروند؛ قربانیانی خاموش که گاه هیچوقت صدایشان شنیده نمیَشود./فرق و ادیان
https://eitaa.com/antihalghe
🔸ویژه نامه "مسیر گمراهی" در خبرگزاری رسا راه اندازی شد
🔹 #خبرگزاری_رسا در راستای پاسخگویی فضلای حوزه علمیه به اظهارت شاذ #سید_کمال_حیدری ویژه نامه ای را با عنوان "#مسیر_گمراهی" راه اندازی کرد.
🔹همچنین فضلا و اندیشمندان حوزه و دانشگاه می توانند از طریق ارسال نظر ذیل همین خبر و نیز از طریق شبکه های اجتماعی به آدرس @rasanewsagency مطالب خود را ارسال و در این پرونده مشارکت کنند.
🌐 rasanews.ir/002nj5
🆔 @rasanewsagency
4_5856970700245436400.pdf
2.3M
📚نام کتاب: مهرههایی بر صفحهی شطرنج
✍️نویسنده: دریاسالار ویلیام گیکار
📝مترجم: نرگس نظری
📄تعداد صفحات: ۲۳۶
#معرفی_کتاب
📖 کتاب حاضر، از جمله کتابهای بسیار مفید و مهم در کشف توطئههای جهانی یهود و فراماسونیت علیه جامعهی بشریت است که برای اولین بار به زبان فارسی ترجمه شده است.
🔘 فهرست مطالب
▪️توطئهی جهانی
▪️ صهیونیست مدرن
▪️فراخوانی به ملت امریکا
▪️جنبش انقلاب جهانی
▪️ کمونیسم، نازیسم
▪️انقلاب انگلیس
▪️انحصارات یهودیان در طول تاریخ و نتایج آن
▪️ جنگهای صلیبی
▪️یهودیت و ایجاد بازار سیاه در اروپا
▪️حقیقت انقلاب بزرگ فرانسه
▪️سقوط ناپلئون
▪️ تاریخ پنهان نفوذ یهودیان به امریکا
▪️جنگ داخلی امریکا
▪️جنگ جهانی اول - اسرار حیات سیاسی جهان
▪️جنگ جهانی اقتصادی
▪️حوادثی که منجر به جنگ جهانی دوم شد.
▪️اسرار سیاسی جنگ جهانی دوم
▪️درگیری بین نازیسم و مسیحیت
▪️ پروتکلهای رهبران صهیونیسم
▪️جهان کنونی ما
https://eitaa.com/antihalghe
#نقد_کتاب
#نشست_مجازی
🔺 گروه #عرفان پژوهشکده حکمت و دین پژوهی پژوهشگاه برگزار میکند:
✅ #نقد و بررسی کتاب “#عرفان_وارهها (تبار شناسی و نقد مبانی فکری)"
🎙 با حضور:
#مسلم_گریوانی
#حمیدرضا_مظاهری_سیف
#سیداحمد_غفاری_قره_باغ
#علی_فضلی
📅 سه شنبه 20 آبان ماه 99 / ساعت 13
📡 تحت نرم افزار اسکایپ و ارتباط از طریق :
👇👇👇👇👇👇
🌐 join.skype.com/njqUY2IbHMAe
📱هماهنگی و دریافت اطلاعات بیشتر : 09191541744( آقای روحانی نژاد)
🆔 @iictchannel
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️شناخت آتئیست ها در کمتر از دو دقیقه!
🔺مشاهده این کلیپ کوتاه را از دست ندید👌🏼
#نقدی_بر_آتئیسم /دروغها و خرافات ملحدین
https://eitaa.com/antihalghe
علل گرایش به عرفان حلقه ۱
درمان
♨️ادعای درمان و شفادهی مهمترین جذابیت دروغین این عرفان نوظهور است که افراد جامعه فریب این ادعا را خورده و جذب این گروه میشوند.
🚫اما در واقع درمانی اتفاق نمیافتد و آنچه روی میدهد حالت تسکینی دارد که البته بعد از مدتی دردها مجدد بر میگردد.
#عرفان_حلقه
#فرادرمانی
#گرایش_به_حلقه
https://eitaa.com/antihalghe
علل گرایش به عرفان حلقه ۲
نیروهای ماورایی
😱آرزوی رسیدن به قدرتهای ماورایی برتر از دیگر جذابیتهای کاذب عرفان حلقه است.
😷متأسفانه برخی از پزشکان نیز به امید آنکه با عنایت سرکرده این گروه بتوانند با یک نگاه بیماران خود را درمان کنند جذب گروه حلقه شدند.
#عرفان_حلقه
#فرادرمانی
#گرایش_به_حلقه
https://eitaa.com/antihalghe
علل گرایش به عرفان حلقه ۳
ثروت بادآورده
💰ثروت و درآمدهای بادآورده برای "مستر"ها علت بعدی است که اگر چه حتی بعضی از این افراد بر انحرافی بودن عرفان حلقه اذعان کردند اما بخاطر درآمد چند میلیون تومانی ماهانه حاضر به ترک گروه نبودند.
#عرفان_حلقه
#گرایش_به_حلقه
https://eitaa.com/antihalghe
علل گرایش به عرفان حلقه ۴
تهدید
⬇️افرادی که قصد ترک گروه را دارند تهدید می شوند که اگر جدا شوند توسط موجوداتی مورد حمله قرار میگیرند و شایعاتی در خصوص آزار و اذیت اجنه وجود دارد.
⏯ عدهای هم میترسند که از حلقه جدا شوند. بطوریکه تا به حال 3 نفر را ترور کردهاند که یک خانم به نام حسینی در ویلای شخصی خود به آتش کشیده شد و به دو نفر دیگر نیز تیراندازی شده است.
🔪اسدالله تبار یکی از دو نفری بود که به او شلیک شد و پس از چند ماه که در کما بود جان سالم به در برد.
👻 این شخص نزدیکترین فرد به سرکرده عرفان حلقه و جزو اولین شاگردان او بوده که پس از جدا شدن از گروه شهادت داده استادش در سال 82 از او خواسته نزد فردی برود و 2 جن را از او بگیرد که بخاطر اطلاعاتی از این دست اعضاء حلقه قصد داشتند او را به قتل برسانند.
#عرفان_حلقه
#گرایش_به_حلقه
https://eitaa.com/antihalghe
علل گرایش به عرفان حلقه ۵
کسب شخصیت
👾در بررسی تیپولوژی و شخصیت اعضاء حلقه با افراد شکست خوردهای روبرو میشویم که برای کسب شخصیت وارد این فرقه می شوند.
👨🎓چنین افرادی بعد از هشت ترم به یک مستر تبدیل میشوند که البته هر ترم را هم طی یک هفته گذراندهاند و ظرف 8 هفته دارای 20 شاگرد و درآمد میلیونی میشوند که تکرار مداوم عبارت استاد از سوی شاگردان برای مسترها شخصیت و هویت ایجاد میکند.
#عرفان_حلقه
#گرایش_به_حلقه
https://eitaa.com/antihalghe
✡پیامبران ادیان دیگر از دیدگاه فرقه اکنکار
♦️ پال توئیچل پیامبر فرقه اکنکار بهرغم اینکه در بسیاری از مواقع ناچار میشود به حقّانیت بعضی از پیامبران الهی اذعان کند، در برهههای دیگری از آنها با عناوینی چون «استادان ادعایی»، «مدّعیان کاذب»، «اجبار کنندگان پیروان» و... یاد میکند.
🔻 در کتاب مقدس ادعایی اکنکار آمده است:
🔷 «این پیامبران کاذب و استادان دروغین که ادّعای استادیِ حقّ را دارند و یا در هر مسلک دیگری بهعنوان استادان معنوی مشغول به تدریس هستند، همپیمانان کل نیرانجان میباشند. آنان فقط در مناطق روانی اقامت دارند و نمیتوانند روح را آزادی حقیقی ببخشند. [1]
♦️ در گفتاری دیگر پال ادعا میکند که پیامبران، رهبران اجتماعی، قدّیسان و ناجیان بشر، ابزاری برای راهزنی نوع بشر هستند. [2]
♦️ در کتاب مقدّس فرقه اکنکار ادعایی می شود، فقط پیامبران راستین را استادان اکنکار دانسته، میگوید: «هیچکس جز استادِ حقِّ در قید حیات که به جهانهای زیرین نزول کرده تا به روحها فرصت بازگشت به بهشت را ارزانی دارد، شایستگی ارائهٔ این فرصت را ندارد.
🔷 دیگر مدعیان، پیامبران دروغیناند و اعتنایی به آنها نخواهد شد.» [3] در همین زمینه، کتاب مقدّس ادعایی به آسیبشناسی ادیان نیز پرداخته است.
🔶 طبق این نظر، مشکل ادیان در این است که یک فرد به منزلهٔ جلوه و تجلّی کاملی از خدا به ظهور میرسد، شخصیت این فرد به جای خدا مورد نیایش قرار میگیرد.
🔷 در این دیدگاه، این شخصیتها ساختهٔ بشرند و قدرت کل آنها را تأسیس میکند تا برای اذهان مردم خوراکی موقتی فراهم آورند. به نظر کتاب مقدس ادعایی اکنکار، این شیوهٔ کار همهٔ ادیان اصولی است. [4]
🔶 اما باز هم تناقضگوییهای پیامبر اکنکار ادامه دارد. وی در این کلمات به نفی همهٔ پیامبران ادیان پرداخته است. در جملهٔ پیشین وی فقط استادِ حق را پیامبر راستین شمرد و دیگر پیامبران را با مهر دروغین، نشاندار کرد. در جملهٔ اخیر نیز پیامبرپرستی و فریب ذهنی را شیوهٔ کار تمام ادیان اصولی برشمرد.
🔷 برای ردّ این سخنان، هیچ دلیل و مدرکی نیاز نیست و فقط نگرشی کوتاه بر ادیان آسمانی آنها را نقض میکند، اما وی خود نیز به وجود این تناقض پرداخته است و در کتاب نینوای الهی مینویسد:
🔶 «با مروری بر کتابهای مقدس ادیان جهان، ریسمانی زرّین از بشارتهای پیامبران و رسولان را مییابیم که هر یک نور رهنمای عصر خود بودهاند.»[5]
🔷 درجایی دیگر در تأیید پیامبران میخوانیم: «پیامبران بزرگ و آن چهرههای قدرتمند مانند راما، کریشنا، هرمس، موسی، اورفیوس، افلاطون و مسیح، چلاهایی بودند در مدارس مختلف سری چون اسن، که همه شاخههایی از نظام باستانی استادان اکنکار بودهاند. [6]
🔶 اشکال دیگری نیز به اکنکار وارد است که بهگونهای خلاصهوار باید گفت: اکنکار هرچه از شأن و منزلت پیامبران و رهبران دینی میکاهد بالاترینِ آنرا برای استادان حقِّ اکنکار در نظر میگیرد: «قدّیسان ادیان مختلف هرگز در ردیف مشابه ماهانتا قرار نگرفتهاند؛ بنابراین، هرگز نباید در مرتبتی معادل جایگاه ممتاز استادِ حقِّ در قید حیات قلمداد شوند. [7]
🔷 حتی در همین نکتهٔ کوتاه نیز تناقض آشکار است؛ چه اینکه در این جمله حقیقت و حقّانیت را فقط برای ماهانتا میداند؛ ولی در جمله بعدی حقیقت را اینگونه بیان میکند: «حقیقت نه امتیاز ویژهٔ هیچ موجودی است و نه نقطه دوام انحصاری هیچ مذهب خاصی.
🔶 آری از نظر اکنکار، استادِ حقِّ در قید حیات فقط کسی است که میتواند دست به اعمال خارقالعاده و پیشگویانه بزند. باقی همه استادان کاذبند؛ همه پیامبران دروغیناند و در ایثار خود نیز خطا میکنند چون نه چیزی و نه راهی دارند که با آن ایثار کنند. هیچ کس جز استادِ حقِّ در قید حیات، مجرای الهی هدایای خدا نیست. [8]
🔻 نویسندهٔ کتاب مقدس ادعایی که خود متوجه این تناقضات بیشمار بوده است به گونهای متناقض به رفع این تناقضات پرداخته است. وی مینویسد:
🔷 «در وادی مذهب، ماهانتا معمایی ضدّ و نقیض مینماید. او صاحب هیچ فرضیهای در الهیات نیست؛ هیچ نوعی از آن را هم آموزش نمیدهد درحالیکه بزرگترین رهبر مذهبی در عالم خاکی به شمار میرود. جهانبینی اک که نظام آموزشی اوست، مذهب نیست اما به کاملترین و روشنترین تجربیات مذهبی منجر میشود.»[9]
🔻پینوشت:
[1]. شریعت کی سوگماد، توئیچل، ترجمه هوشنگ اهرپور، بیجا، ج 2، ص 285.
[2]. دندان ببر، توئیچل، ترجمه هوشنگ اهرپور، چ پنجم، تهران، نگارستان کتاب و زرین، ص 151.
[3]. شریعت کی سوگماد، توئیچل، ترجمه هوشنگ اهرپور، بیجا، ج 1، ص 82-83.
[4]. همو، ص 164.
[5]. نی نوای الهی، توئیچل، ترجمه مهیار جلالیانی، تهران، امیر قلم، ص 75.
[6]. دفترچه معنوی، توئیچل، ترجمه هوشنگ اهرپور، چ چهارم، تهران، نگارستان کتاب، ص 8.
[7]. شریعت کی سوگماد، توئیچل، ترجمه هوشنگ اهرپور، بیجا، ج 1، ص 158.
[8]. همان، ص 214-215.
[9]. همان، ص 145.
https://eitaa.com/antihalghe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فرقه نو ظهوری که تیر چراغ برق را می پرستند 🔻
♦️ تعدادی از مردم در یکی از خیابان های یک کشور آفریقایی به پرستیدن چراغ برق روی آورده اند .
🔷 آنها معتقدند که یکی از افراد مشهور خود به نام شیخ ابراهیم نایاس که چندین سال پیش فوت شده در این چراغ برق ظهور می کند و باعث برکت می شود.
🔶 آنها برای رسیدن به این چراغ برق تلاش زیادی کرده و حتی با یکدیگر درگیرمی شوند تا با دست زدن به چراغ روزی و برکت به آنها روی آورد.
https://eitaa.com/antihalghe
⛔️فساد و فحشا در پوشش معنویت های جدید
♨️در سالهای اخیر، رشد و گسترش ابزارهای ارتباطی در کنار منافع و فواید بسیار، زمینهای برای شیوع بیشتر پدیده نامبارک عرفانهای کاذب و عرفانوارهها شده است.
⭕️عرفان های دروغینی که با سوء استفاده از شهروندان، افراد را فریب داده و در کنار مفاسد اخلاقی متعدد و حریمشکنیهای اجتماعی و خانوادگی، به شهرت، محبوبیت و گاه ثروت و دارایی کلانی دست می یابند که البته باید گفت هدف اصلی آنان در واقع تغییر هویت ایرانی اسلامی است.
⛔️عوامل اصلی این شبکههای انحرافی به دو دسته خارجی و داخلی تقسیم میشوند و بسیاری از افرادی که فریب خورده و به سودای رسیدن به حقیقت و معنویت جذب این گروهها شدهاند، بدون این که خود بدانند هر روز از معنویت حقیقی دورتر شده و در فساد غوطه ور گشته اند.
💢برای نمونه در زمره گروه های داخلی که به اسم معنویت از مخاطبان سوء استفاده های فراوان برده، باندی غیر اخلاقی قرار دارد. چندی قبل سرکرده این گروه، که بسیاری را اغفال و از مریدان می خواست که در مقابل دستورات او تسلیم باشند، بازداشت و روانه زندان شد.
❌این فرد تبهکار و مدعی دروغین به نام عرفان و به بهانه رساندن افراد به مقامات عرفانی و معنوی چندین فرد را مورد آزار و اذیت روانی و جنسی قرار داده بود که بعد از شکایت 15 خانواده تحت تعقیب قرار گرفت و هنگامی که قصد خروج از کشور را داشت، بازداشت شد.
https://eitaa.com/antihalghe