#جریان_شناسی
🔴جریان شناسی شیرازی ها
#بخش_دوم
⚫️با بررسی فضای مجازی پیرامون خاندان شیرازی مشخص میشود این خاندان از جمله جریاناتی است که همواره بر زاویه داشتن با اصول مبنایی انقلاب اسلامی (اصل ولایت فقیه) تاکید میورزد و لذا به مرور زمان جریان مذکور به عنوان یک ظرفیت و همچنین بستری مطلوب، مورد توجه سازمانهای جاسوسی و اطلاعاتی غرب قرار گرفته است.
⚠️ دیگر اعضای خانواده شیرازی که در ایران کمتر معروف هستند با پیوستن به این جریان نوعی ظرفیت فرقهای را ایجاد کردهاند که در حوزه مطالعات دینی، سیاسی و امنیتی بسیار مورد توجه پژوهشکدههای مطالعاتی غربی قرار گرفته است.
🔹 با توجه به رویکردی که دستگاههای اطلاعاتی غربی نسبت به #صادقشیرازی دارند، در حال حاضر نامبرده فضای باز سیاسی، اقتصادی و اجتماعی را در کشورهایی چون «انگلیس» و «آمریکا» تجربه میکند. این امر موید آن است که ایشان (با توجه به ضدیتی که نسبت به شیعه به عنوان «تروریست» در غرب وجود دارد) در حال حاضر به طور ویژه مورد توجه و تاکید مراکز راهبردی غرب در راستای پیشبرد پروژههایی نظیر:
نفوذ، تفرقهانگیزی، مرجعسازی، هدایت شیعیان و در یک کلام نهادینه ساختن اسلام آمریکایی و انگلیسی قرار دارد.
🔸 بعنوان مثال میتوان به حمایتهای آشکار سرویس MI6 از «#مجتبی_شیرازی»، برادر صادق شیرازی و دامادش «#یاسر_الحبیب» که به راحتی در «لندن» فعالیتهای مخرب فرقهای را پی میگیرند اشاره کرد.
❎ پایگاه اصلی جریان شیرازی در «#عراق» است و در شاخه خارجی، علیرغم آنکه این جریان بیشتر بر شاخه «انگلیس» متمرکز بوده، اما در «آمریکا» نیز فعال شده است.
#جریان_شیرازی
#فرقهی_شیرازیها
#اسلام_آمریکایی
#تشیع_لندنی
ادامه دارد...
https://eitaa.com/antihalghe
ادیان چالشانگیز نوظهور + دانلود
تدوین کتاب «ادیان چالشانگیز نوظهور» به شکل مجموعه مقالاتی در حوزهی جنبشهای دینی جدید است که بهعنوان منبعی در زمینهی جریانشناسی نحلهها و فرقههای دینی نوظهور در خدمت به جامعهی دانشگاهی راهگشا است.
فصلها براساس سنتهای دینی بزرگتری که به آنها تعلق دارند، به چهار بخش دستهبندی شدهاند: گروههای سنت مسیحی، گروههای آسیایی یا ملهم از آسیا، گروههای عصر جدید و سرّی و سایر گروهها و جنبشها.
تنوع تشکلها از امریکا و اروپا تا چین، ژاپن و هند را در بر میگیرد. تمرکز کتاب «ادیان چالشانگیز نوظهور» بر کیشهای چالشانگیز و جنجالی است که بیشترین توجه دانشگاهی و رسانهای را به خود معطوف داشته است.
از اینجا دانلود کنید👇
mafaz.ir/5863
https://eitaa.com/antihalghe
فرقه مارادونینا را بشناسید‼️
↩«دیگو آرماندو مارادونا» ۵ آذر درگذشت
🔹این فرقه در ۳۰ اکتبر ۱۹۸۸ پایه گذاری شد و خاستگاه اصلی اون شهر روساریو هست، موسسان این فرقه میگویند این فرقه به اندازه تمام طرفداران مارادونا پیرو دارد.
🔹اما عضوهای آن بین ۱۲۰ تا ۲۰۰ هزار نفر هست که حتی برای مارادونا عبادتگاه ساختند! پیروان مارادونا اعتقاد دارند او پسر خداست و برای مأموریتی مهم به زمین آمده اما این فرقه یا گروه قوانین خاص و عجیبی هم دارند:
۱) توپ نباید خاکی باشه
۲) عشق به فوتبال بالاتر از هر عشقی است حتی عشق مادر به فرزند
۳) به دیگو و زیبایی های فوتبال باید بدون قید شرط عشق ورزید
۴) از پیراهن آرژانتین دفاع کن
۵) خبر معجزات دیگو را در جهان پخش کن
۶) هرگز دیگو را عضو یک باشگاه ندان
۷) موعظه کن وقواعد معبد را در جهان پخش کن
۸) معبد را با پوشیدن پیراهن مارادونا متبرک کن
۹) نام پسر اولت را دیگو بزار
۱۰) نام میانی ات حتما باید دیگو باشد
🔹فارغ از این مطلب مارادونا مث بارانی بود که هر جا پا میزاره گلستان میشه. این محبوبیت فقط برای مردم آرژانتین نبود و شب اعلام خبر محرومیت مارادونا باعث خودکشی ۵۰۰ جوان بنگلادشی شد.
https://eitaa.com/antihalghe
سایتهای مذهبی در معرض انحراف/تبلیغ احکام مسیحیت به جای اسلام
پریسا شادقزوینی، عضو هیات علمی دانشگاه الزهرا(س):
🔹یکی از معیارهای مهم در کتابهای مذهبی کودکان این است که موضوع ایجاد دین مداری و رشد مباحث اخلاقی را در جامعه به ویژه برای کودکان در نظر بگیریم. کتابهای دینی معمولا با موضوع هایی همچون آشنایی با احکام یاد داستان های دینی و مذهبی با هدف رشد اخلاقی و ساختن شخصیت کودکان نوشته می شود ولی اگر نویسنده ای نتواند این اهداف را در کتاب خود در نظر بگیرد، به مشکلات فراوانی برخورد می کند.
🔹تصاویر داستان های دهه ۴۰ مانند حسنک کجایی، روباه حیله گر یا چوپان دروغگو همیشه در ذهن مردم ماندگار است؛ اگر چه این کتاب ها در ظاهر بار مذهبی نداشت ولی در مفهوم کلی آنها بار مذهبی نهفته بود.
🔹اگر مفاهیم دینی ارائه شده در کتابهای کودکان به صورت غیرمستقیم و مانند دهه چهل انجام شود، کاملا موفق خواهد بود.
🔹در هشت ماه اخیر مطالعه ای در سایت های مذهبی به ویژه در دین مسیحیت و #یهودیت انجام دادم که این سایت ها احکام دین #مسیحیت را به جای اسلام تبلیغ می کنند. یعنی ظاهر سایت و کتابهای مجازی ارائه شده درباره رابطه انسان با خدا و شناخت خداست ولی وقتی بیشتر مطالعه می کنید، متوجه می شوید که خدای موردنظر، خدای مسیحیان است.
🔹من به عنوان یک مخاطب متوجه خطر انحراف در این سایت ها می شوم ولی اگر یک مترجم یا ناشر متوجه این مساله نباشد، ممکن است آن را ترجمه کرده و ناشر نیز به عنوان باور مذهبی آن را منتشر کند در حالی که این کتاب ها مسیحیت را ترویج می کنند.
https://eitaa.com/antihalghe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽دو دانشمند و فیلسوف مشهور آتئیست؛
👤ریچارد داوکینز
👤پیتر سینگر
✖️ميداني چه مسئلهاي را دارند بررسي ميکنند؟!
🚨خوردنِ گوشتِ جنازه من و تو پس از مرگمان!
🔚و این است "انسانیت" و نتیجهي بيدینيِ بيخدایان !!
وَلَقَدْ ذَرَأْنَا لِجَهَنَّمَ كَثِيراً مِّنَ الْجِنِّ وَالإِنسِ لَهُمْ قُلُوبٌ لاَّ يَفْقَهُونَ بِهَا وَلَهُمْ أَعْيُنٌ لاَّ يُبْصِرُونَ بِهَا وَلَهُمْ آذَانٌ لاَّ يَسْمَعُونَ بِهَا أُوْلَـئِكَ كَالأَنْعَامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ أُوْلَـئِكَ هُمُ الْغَافِلُونَ (انعام/179)
و همانا بسياري از جنّ و انس را براى دوزخ آفريديم، (كه سرانجامشان به آنجا مىكشد، چرا كه) آنان دلهايي دارند كه با آن حقّ را درك نمىكنند و چشماني دارند كه با آن نمىبينند و گوشهايي دارند كه با آن نمىشنوند، آنان #همچون_چهارپايان، بلكه #گمراهترند، آنان همان غافلانند.
https://eitaa.com/antihalghe
باز هم جمعه شد و قاسمِ دیگر دادیم
باز هم یک خبر تلخ به رهبر دادیم
رفت از بین رفیقان وطن یک سرباز
باز هم هدیه به مهدی(عج) گلِ پرپر دادیم.
🕯🕯🕯🕯🕯🕯🕯🕯🕯🕯🕯🕯
https://eitaa.com/antihalghe
باید یک کار وسیع جبههای انجام داد. 🔻
▪️ما اگر بخواهیم درمقابل جبهه دشمن کارکنیم، هم باید تنوع داشته باشیم، هم باید ابتکار داشته باشیم، هم باید انگیزه داشته باشیم، هم برنامه داشته باشیم، کارمان هدایت شده باشد و این نمیشود مگر با تشکیل جبهه. از افراد و حتّی مجموعهها به تنهایی کار بر نمیآید، باید یک کار وسیع جبههای انجام داد. این کار هم جز با حضور مردم امکان ندارد. یعنی ابتکارات مردم خیلی از کارها را میکند.
۱۳۹۲/۲/۲
https://eitaa.com/antihalghe
پایگاه تخصصی نقد عرفانهای کاذب
⚠️حمله به ادیان محصول کج فهمی رهبران معنویتهای کاذب‼️
اوشو میگوید:
«بیشتر مذاهب دست به دست هم دادهاند تا جایی که میتوانند انسان را به فقر بکشانند. آنها شدیداً پول را محکوم و فقر را ستایش کردهاند و تا آنجا که به من مربوط است. آنها بزرگترین جنایتکارانی هستند که دنیا به خود دیده است.»[ اوشو، خلاقیت: آزادسازی نیروهای درون، ص223]
در صورتی که در اسلام به عنوان دومین آئین پرجمعیّت هندوستان، آمده که با فقر و نداری میانه خوبی ندارد، و پیامبر اسلام (صلیاللهعلیهوآله) میفرماید:« «کادَ الْفَقْرُ انْ یکونَ کفْراً؛ نزدیک است که فقر به کفر بینجامد»[بحار الانوار، جلد 72، ص30.]
علامه مجلسی (ره) میگوید: «این روایت که فقر را شدیداً مذمت نموده است، از مشهورات بین اخبار شیعه و اهل تسنّن است.»
با توجه دین خانوادگی اشو، مذهب جین بوده و این مذهب بر فقر و عزلت و کناره گیری از دنیا و نعمت های آن تاکید می کند لذا اشو بدون دقت در سخن خود گفته دیگر ادیان هم میخواهند انسان را به فقر و بیاعتنایی نسبت به مال و ثروت بکشانند.
امام علی (ع) طریقت خود را در مورد داراییهای ظاهری میانه روی و سنّت خود را رشد میداند و میفرماید:«طریقتنا القصد و سنتنا الرشد» [ترجمه تصنیف غررالالحکم و دررالکلم، ص467]و خود ایشان از جمله کسانی است که در آباد کردن مزارع و نخلستانها و ایجاد چاه های آب در راه خدا پیش قدم بوده است و استاد عظیم الشان مرحوم علامه ایازی(ره) میفرمودند: مولا علی(ع) خودشان به حفر قنات و چاه میپرداختند و هنوز از چاه بیرون نیامده به اطرافیانشان میگفتند قلم کاغذ بیاورید می خواهم آنرا وقف برای استفاده عموم افراد کنم.
ضمنا در آیات قرآن نیز قدرت و ثروت عدهای از انبیاء همانند یوسف(ع)، داود(ع)، سلیمان(ع) و... مانع از آن نشده که ایشان به عنوان الگوهای انسانی مطرح گردند.
تلگرام:
https://t.me/joinchat/AAAAAD1Z4TW-9NYkmjpYUg
ایتا:
https://eitaa.com/antihalghe
اینستاگرام:
https://instagram.com/fatememirzaeeyan?igshid=wgijap4b8k8b
بسم الله القاصم الجبارین
و لا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله امواتا بل احیاء عند ربهم یرزقون.
◀️شهادت مظلومانه دانشمند برجسته هسته ای و رئیس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع #شهید_محسن_فخری_زاده را محضر حضرت ولی عصر عج و امام خامنه ای دام عزه العالی و همچنین ملت عزیز ایران اسلامی تبریک و تسلیت عرض نموده و از مسؤلان امنیتی، #شناسایی_فوری و #برخورد_قاطع و #بی_درنگ را با عاملان این جنایت خواستاریم.
✅مجمع فعالان فرق ادیان اقوام و مذاهب (مفام)
#مفام
#بیانیه
✡ کریشنامورتی؛ رسوایی و مرگ
1⃣ #جیدو_کریشنامورتی دنیا را گشت و علاوه بر ایراد سخنرانیهای متعدد در زادگاهش هندوستان، به کشورهایی چون امریکا، انگلستان، استرالیا، فرانسه، سوئیس و هلند بارها سفر کرد و به نشر اندیشههایش پرداخت.
2⃣ #کریشنامورتی اولین سخنرانی خود را به سال ١٩٢٧ انجام داد و این روند برای سالها ادامه یافت و تا ده روز قبل از آنکه از دنیا برود، یعنی در ٧ فوریه ١٩٨۶، آنها را به پایان رسانید.
3⃣ کریشنا بیش از ٩٠ سفر انجام داد. یعنی بهازای هر یک سال از عمرش یک مسافرت داشته است. او پیوسته در سفر بود. از قارهای به قارهای و از شهر و مملکتی به شهر و دیاری دیگر. او هرگز مکان خاصی را برای اقامت دائم یا طولانیمدت در نظر نمیگیرد. تا آنجا که در پاسخ به هوادارانی که از او میخواستند تا محل سکونت دائمیاش را هندوستان قرار دهد پاسخ داد: «من همهٔ دنیا را خانهٔ خود قرار دادهام».
4⃣ البته تعبیر «همهٔ دنیا» تا حدّی مسامحهآمیز است. دنیای او منحصر به کشورهای آمریکایی و اروپایی است. کریشنامورتی هرگز به #کشورهای_فقیر سفر نکرده است. او هرگز روی قارهٔ آفریقا را ندیده است. کریشنا در هیچکدام از #کشورهای_اسلامی سخنرانی نکرده است و با آنها بیگانه بود، حتی رایحهای از #اسلام مشام او را نوازش نداد.