5bab53d0a87e2f97ad06b85d_-8897335300223333300.mp3
48.61M
سخنرانی محرم 1399 ☝️☝️☝️
جنگ رسانه جنگ اراده ها
شب دوم
شیخ ناصر یوسفی
@havariun
پایگاه تخصصی نقد عرفانهای کاذب
سخنرانی محرم 1399 ☝️☝️☝️ جنگ رسانه جنگ اراده ها شب دوم شیخ ناصر یوسفی @havariun
#دشمن شناسی👆
فایل صوتی از کانال استاد یوسفی فوروارد شده
استاد حجت الاسلام ناصر یوسفی، پژوهشگر تاریخ اسلام و از اساتید برجسته دانشگاه امام حسین ع هستند.
حتما بشنوید...
#نشر_حداکثری
پایگاه تخصصی نقد عرفانهای کاذب
📚📚 معرفی کتاب:
حقیقت یوگا
🔸 کتاب حقیقت یوگا، نوشته حمیدرضا مظاهری سیف با مقدمه، خواستگاه یوگا و هندوییسم، روشهای یوگا و مبانی یوگا به این موضوع می پردازد.
🔸 در مقدمه آمده است: یوگا به عنوان یک ورزش ذهن – بدن معرفی میشود و معمولاً افکار عمومی آن را صرفاً ورزش تصور میکنند. اما محققان آن را به عنوان یک راه معنوی و اسرارآمیز معرفی کردهاند و اساتید یوگا نیز آن را بسیار متفاوت از ورزش میدانند.
🔸 البته کسانی که با یوگا آشنا میشوند، در مراحل اولیه آن را به صورت حرکات جسمی میشناسند و ممکن است برای لاغری یا زیبایی اندام و حتی رسیدن به آرامش از آن استفاده کنند، اما به تدریج آن را به عنوان یک ورزش ذهنی و سپس به عنوان یک راه معنوی به کار میگیرند و به مسیری وارد میشوند که از ابتدا تصوری از آن نداشتهاند.
🔸 یوگا در حقیقت تعالیمی سری است که سینه به سینه منتقل شده است بنابراین آنچه در کتابها یا در مراکز عمومی به صورت علنی آموزش داده میشود، همه واقعیت یوگا نیست. بلکه کتابها و کلاسهای گوناگون نقطه شروع و دروازه ورود افراد به یک مرام سری و محرمانه هستند، که بهراستی واقعیتهای آن به راحتی قابل بازگو کردن نیست. اما توجه درست و بررسی دقیق مبانی و آموزشهای یوگا به صورت یک مجموعه پیوسته، بسیاری از حقایق را روشن خواهد کرد.
🔸 متأسفانه عدم نگرش سیستمی و مجموعهای به آموزههای یوگا و ترجمههای تحریف آمیز از منابع یوگایی موجب شده است، که برخی از افراد یوگا را با عرفان اسلامی تطبیق داده و برابر میانگارند. در حالی که تفاوتی بسیار عظیم و شکافی شگرف میان این دو است.
🔸 مفاهیمی نظیر، خدا، پرهیزکاری، بیآزاری، قناعت و پاکی در یوگا معنای خاص خود را دارند و کسی که این مفاهیم را در چارچوب فکری یک ایرانی مسلمان میفهمد، هنوز به درک درستی از یوگا نرسیده است.
🔸 چاپ نخست این کتاب در سال 1394 از سوی انتشارات «صهبای یقین» در 175 صفحه منتشر شده است.
https://eitaa.com/antihalghe
حجت الاسلام یوسفی شب سوم محرم 99.mp3
40.58M
سخنرانی محرم 1399 ☝️☝️☝️
جنگ رسانه جنگ اراده ها
شب سوم
شیخ ناصر یوسفی
@havariun
پایگاه تخصصی نقد عرفانهای کاذب
سخنرانی محرم 1399 ☝️☝️☝️ جنگ رسانه جنگ اراده ها شب سوم شیخ ناصر یوسفی @havariun
#دشمن شناسی👆
فایل صوتی از کانال استاد یوسفی فوروارد شده
استاد حجت الاسلام ناصر یوسفی، پژوهشگر تاریخ اسلام و از اساتید برجسته دانشگاه امام حسین ع هستند.
حتما بشنوید...
#نشر_حداکثری
📚ترجمه و توزیع مجموعه کتب بهائی برای کودکان در ایران!
⚠️در تهیه کتاب برای کودکان خود چه از کتابفروشی ها و چه از فضای مجازی دقت کنیم.
https://eitaa.com/antihalghe
📢 مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران استان تهران با همکاری موسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی برگزار میکند:
🔻 دوره آموزش معارف انقلاب اسلامی (سطح یک)
(آشنایی با اندیشههای آیتاللهالعظمی خامنهای)
🔰 ویژگیهای دوره:
1⃣ متن محور و مباحثه محور بودن
2⃣ 320 ساعت مباحثه و کارگاه جمع بندی
3⃣ برگزاری کارگاه تحلیل بیانات روز رهبر معظم انقلاب
4⃣ ارائه گواهینامه
🔰 برخی از سرفصل های آموزشی:
مبانی قرآنی انقلاب اسلامی
ابعاد سیاسی اجتماعی زندگانی ائمه
اصول فکری و عملی امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب
فرهنگ و نظام فرهنگی در اندیشه انقلاب اسلامی
ولایتفقیه/ زن و خانواده/ اقتصاد
سیاست و عدالت/ غربشناسی/ دشمنشناسی
آزادی/ تاریخ و ...
🌐 مهلت ثبتنام: 10 مهر 1399
📞 برای اطلاع بیشتر و ثبتنام، در پیامرسان ایتا به کانال amoozesh_ht@ مراجعه شود.
@amoozesh_ht
📌 تبلیغ اشو از فضای مجازی تا واقعی
🔻گستردگی فضای مجازی و سهولت دسترسی به محتوا و عدم وجود نظارت مناسب بر آن موجب شده است این فضا بستر مناسبی برای رشد قارچ گونه شبه عرفانها گردد. طرفدارن عرفان اشو نیز، به وسیله ی همین فضای مجازی توانسته اند عدهی زیادی را جذب خود نمایند.
🆔 @jamannews_ir
🔺🔻 جمن نیوز؛ با توجه به دسترسی آسان به محتواها در فضای مجازی و همچنین شبکهی ارتباطی گسترده و جذابیت های پیام رسان های اجتماعی، این فضا بستر مناسبی برای رشد قارچ گونهی شبه عرفانهاست. خصوصا در ایران، که کم و بیش جلوی تبلیغ علنی آموزه های عرفانهای کاذب گرفته میشود و تبلیغ صریح این آموزهها ممکن است برای مبلغان آن خطراتی داشته باشد. بنابراین فضای بی نام و نشان مجازی بهترین و بی خطر ترین گزینه برای عضوگیری و گسترش عقاید این جریانهاست.
🔹مدتی است که طرفداران عرفان اشو نیز، به وسیله ی همین فضای مجازی توانسته اند عدهی زیادی از انسانهای نا آگاه را به دام خود بکشانند. برای مثال اگر کلمه #اشو را در اینستاگرام سرچ کنید با سیل انبوهی از پست ها که تعدادشان به 150 هزار عدد می رسد رو به رو می شوید که خود گواه بر این ماجراست.
🔸همچنین شاید شوک آور باشد اگر بدانید در طی دو سال اخیر دنبال کننده های صفحات طرفدار اشو در این فضا ده برابر شدهاند! برای مثال پیجی که زمانی با خوشحالی دربارهی رسیدن فالوورهایش به پنج هزار نفر پستی گذاشته بود، اکنون پنجاه و دو هزار نفر دنبال کننده دارد. یا پیجی که زمانی ده هزار نفر دنبال کننده داشت، هماکنون نزدیک به صد هزار نفر دنبال کننده دارد. و تمام این رشد اعجاب انگیز تنها در طی دو سال رخ داده است.
🔹البته می توان تصور کرد که این تعداد دنبال کننده واقعی نباشد، ولی باید پذیرفت که در فضای مجازی برای ترویج عرفان های کاذب تلاش زیادی انجام می شود.
🔸با کمی بررسی می توان دریافت که اغلب دنبال کنندههای این صفحات انسان های کم اطلاعی هستند، که یا در زندگیشان به مشکلی برخورد کرده اند و به لحاظ روانی در شرایط نسبتا سختی می باشند و نیاز به یک نوع حمایت معنوی دارند، یا سودای عرفان و دست یافتن به توانایی های خارق العاده در سر دارند و می خواهند «ره صد ساله را یک شبه بپیمایند». ادامه... 👇
🔹به جز فعالیت های این پیج ها در شبکه های اجتماعی مثل فیسبوک و اینستاگرام و… وبسایت های بسیار زیادی نیز در موضوع تبلیغ اوشو فعالیت دارند.
🔸فقط کافی است کمی در این متن ها و پست ها بگردید، تا ببینید افکار پریشان اشو در باب انکار خدا، تمسخر ادیان، توهین به پیامبران و هرزاندیشی اخلاقی چگونه در فضای مجازی منتشر می شود.
🔹این سخنان اشو گاه چنان غیر معقول و ضد فطری می شوند که گفته می شود برخی مترجمان کتاب های اشو به ناچار، برای آنکه سخنان اشو در نزد خواننده مقبول تر شود، بخش هایی از متون کتاب را حذف کرده اند.
🔸با این پشتوانۀ فعالیت در فضای مجازی که آزادانه و بدون هیچ واکنشی انجام می شود، طبیعی است که بازار ترویج افکار اشو در فضای حقیقی هم داغ باشد. برای نمونه خانم «س.ع» یکی از افرادی است که علاوه بر فضای مجازی در فضای حقیقی نیز فعالیت می کند. وی آشکارا عضویت خودش را به جریان اشو اعلام کرده و خود را راهبه می داند. او در ایران کلاس های علنی دارد و تورهای معنوی برگزار می کند.
🔹وی در صفحه ی اینستاگرام شخصی اش با ده هزار دنبال کننده، مدیتیشن های اشو را با تعریف و تمجید بسیار آموزش می دهد. و به تبلیغ سایر مدعیان دروغین و دیگر عرفان های کاذب نیز می پردازد. به عنوان نمونه این خانم تکرار نام «مهر بابا» (کسی که ادعای خدایی کرد) را به تعداد 108 مرتبه مشکل گشای زندگی مردم می داند.
🔸البته این شخص تنها یکی از صدها و شاید هزاران نفری است که در دنیای واقعی و مجازی در ایران به تبلیغ اشو می پردازد. صدها پیج خرد و کلان در فضای مجازی وجود دارند که سخنرانیها، عکسها، نوشته ها و ویدیو کلیپ های اشو را تبلیغ می کنند و بدون شک هزاران نفر هستند که این افکار پریشان به تدریج در ذهن شان رسوخ کرده و زندگی و اعتقادات آنها را تحت الشعاع قرار می دهد.
https://JamanNews.ir/1005