نوروز_در_روایات_اسلامی.pdf
1.7M
📌 #نوروز در روایات اسلامی
نویسنده:
مهدی #مهریزی
واکاوی نوروز از منظر روایت فریقین
┄══•ஜ۩🌹۩ஜ•══┄
https://eitaa.com/antihalghe
بیسواد ولی پُراِدعا
▪️به نوروز نزدیک میشویم. در این ایام، برخی از افراد به ظاهر کارشناس، در پی "نان" یا "نام" در تخت جمشید، به توضیح مسائل تاریخی (ضد تاریخی) برای مردم میپردازند.
▪️از جمله این شخصِ برانداز، که آزادانه در محوطه تخت جمشید، با نشر دروغ به ترویج باستانگرایی ضد اسلامی میپردازد. شگفتانگیز اینکه میگوید "مانی" در دوران ساسانی، دینی جدید آورد که در آن دین، از تعالیم اسلام هم استفاده شده بود.
✅ واقعیت: مانی حدوداً ۳۵۰ سال پیش از ظهور اسلام از دنیا رفته بود! عجیبتر اینکه اینها خود را آموزگار تاریخ و پاسدار هویت ملی ایرانی میدانند./ باستان نامه
https://eitaa.com/antihalghe
فرا رسیدن سالروز رحلت جانسوز امّالمؤمنین حضرت خدیجه کبری سلاماللهعلیها را به محضر مقدّس حضرت ولیّعصر عجّلاللهفرجهالشریف و همهی شیعیان و منتظران تسلیت عرض مینمائیم.
امّ سلمه گوید: هربار که ما نام خدیجه علیهاالسلام را در حضور #رسول_خدا صلّیاللهعلیهوآله میبردیم، حضرت گریه میکردند و میفرمودند:
🚩 «خدیجه و کجاست مثل خدیجه؟! او در آن زمانی كه مردم مرا تكذيب كردند، تصديق نمود و مرا با ثروتش براى پيشرفت دين خدا يارى کرد؛ خداوند متعال به من فرمان داد خديجه را به قصر زمرّدى در بهشت که هيچ رنج و زحمتى در آن نيست، بشارت دهم.»
📚 بحار الانوار، ج۴۳، ص۱۳۱
مناقب (خوارزمی)، ص۳۵۱
#ام_المؤمنین
#یاخدیجه_کبری_سلام_الله_علیها
https://eitaa.com/antihalghe
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حضرت خدیجه و الگوی اقتصاد مقاومتی
⁉️ همسر پیامبر، چگونه جهادکبیر میکردند؟
🔹 برشی از گفتگوی حجت_الاسلام_راجی، به مناسبت سالروز وفات حضرت خدیجه سلامالله علیها
https://eitaa.com/antihalghe
6.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ مردم همچنان دنبال معنویت هستند و یک عده از همین حس درونی سوء استفاده میکنند و با چنبن همایش هایی دنبال کاسبی هستند.
🔺انسانها دنبال آرامشند ولی نمیدانند تنها راه رسیدن به آرامش حقیقی ، خودشناسی از طریق معارف اسلامی است نه چنین روش هایی.
📌این تلنگری به حوزه های علمیه و روحانیون است تا بدانیم مردم آمادگی دارند ولی ما باید در روش های خودمان تجدید نظر کنیم تا بتوانیم با انسان معاصر که ویژگی هایش با انسان گذشته متفاوت است، ارتباط بگیریم.
🔘روش های قدیمی در دنیای مدرن محکوم به شکست است و اگر ما بیدار نشویم ، این افراد کار خودشان را میکنند و به مردم، معنویت تقلبی ارائه میکنند و آسیب این معنویت فیک از بی دینی بدتر است.
https://eitaa.com/antihalghe
پایگاه تخصصی نقد عرفانهای کاذب
#سوال_اعضای_کانال https://eitaa.com/antihalghe
#پاسخ
حجت الاسلام مهدی رستمی، کارشناس نقد باستانگرایی:
این نماد مشهور به درفش کاویانی است.
پرچم قیام کاوه آهنگر علیه ضحاک
گروههای باستانگرا و سلطنتطلب ازش استفاده میکنند.
👇👇👇
هدایت شده از باستان نامه
7.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻
🔶 نمادی از آشور باستان، نه درفش کاویان!
🔰 هوادران پهلوی، در کنار پرچم شیر و خورشید، از پرچمی دیگر هم استفاده میکنند و از سر نادانی، آن را درفش کاویانی مینامند. حال آنکه این، یک نماد باستانی آشوری است.
#شیر_و_خورشید هم طبق اسناد تاریخی، نه یک نماد پارسی، بلکه نمادی مغولی و از سویی یک نماد عربی است. لطفاً هر سه ویدیو را ببینید:
eitaa.com/ir_bastan/2200
@ir_bastan
⚫️ تناسخ و بی خدایی در اندیشه اسکاول شین
♦️آموزههای اسکاول شین ریشه در یک جنبش نوین دینی در آمریکا با نام جنبش #تفکر_نوین دارد که با رویکرد بازنمایی تکثر این باورها از زبان دیگر رهبران معنوی به گوش میرسد. جنبش تفکر نوین که در اوایل قرن نوزده آغاز شد و امروزه این گروه شامل سازمانهای سکولار، فرقههای مذهبی و افرادی است که دارای عقایدی همچون باور به شعور برتر، دین شخصی، #قانون_جذب، تفکر مثبت، متافیزیک، شفادهندگی، تجسم خلاق و قدرت شخصی هستند.
▫️ «اسکاول شین» با اینکه مسیحی است، اما به تبعیت از رهبران دیگر تفکر نوین به «تناسخ» اعتقاد دارد! او حتی میگوید اگر واژه قانون به جای خدا استعمال شود، تفاوتی ندارد. اعتقاد دارد ایمان راسخ، کلیدی برای قفلهای همیشگی روح و نفس است و تنها ایمان میتواند ما را از شر دشمنان خانگی و ذهنمان ایمن نگاه دارد، وی نقش دعا را در رهایی از شرهای وجود اساسی میداند، این نویسنده آمریکایی بر این باور است که هر چه را #دعا میکنیم در واقع آن را دریافت کردهایم و به ما تعلق خواهد داشت!
↩️نکته جالب توجه اینکه با این وجود کتاب «چهار اثر از فلورانس اسکاول شین» از سوی برخی ناشران ایرانی تا کنون بارها در کشور تجدید چاپ شده است.
https://eitaa.com/antihalghe
☑️☑️ریشه را بزنید!
🔘 در نقد عرفان های دروغین باید ابتدا به مبانی پرداخت و بعد از آن اگر نیاز بود به شاخ و برگ ها و موارد جانبی اشاره کرد. اگر ریشه کلام مدعی عرفان و یا مروجان آنان به درستی زده شده و نقد شود یقینا اثری از شاخه و محصول نخواهد ماند و همه این آثار به مرور از بین می روند.
🔘 اگر این اتفاق بیفتد و به درستی انجام شود، متد به ظاهر معنوی برای طرفدران هم بی خاصیت شده و فایده ظاهری و اندک (که گمان می کردند وجود دارد) آن از بین می رود.
🔘 اگر نقد فقط متمرکز به مسائل روبنایی باشد تلاش ناقد حداکثر بر این استوار است که یک محور را از کار بیندازد و بی اثر کند. در این صورت چون ریشه هنوز باقیست پس محصولات و شاخ و برگ ها می ماند.
🔘 در نقد زیر بنایی باید کاری کرد که شنونده و گرایش پیدا کرده به عرفان های تقلبی، به مسائل اساسی در شبه معنویت ها متوجه شده و درگیر شود.
🔘 اگر مبانی و نظام معرفتی ترویج کنندگان فرقه ها مخدوش شود در این صورت آن فرقه به مرگ نزدیک می شود. خلاصه اینکه اگر در مبارزه با عرفان های دروغین و مدعیان معنویت به مصاف مبانی نرویم، انرژی خود را هدر داده و دست خالی از میدان مناظره و گفتگو خارج خواهیم شد.
#عرفان_کاذب
#عرفان_بدلی
https://eitaa.com/antihalghe