4_5856970700245436400.pdf
2.3M
📚نام کتاب: مهرههایی بر صفحهی شطرنج
✍️نویسنده: دریاسالار ویلیام گیکار
📝مترجم: نرگس نظری
📄تعداد صفحات: ۲۳۶
#معرفی_کتاب
📖 کتاب حاضر، از جمله کتابهای بسیار مفید و مهم در کشف توطئههای جهانی یهود و فراماسونیت علیه جامعهی بشریت است که برای اولین بار به زبان فارسی ترجمه شده است.
🔘 فهرست مطالب
▪️توطئهی جهانی
▪️ صهیونیست مدرن
▪️فراخوانی به ملت امریکا
▪️جنبش انقلاب جهانی
▪️ کمونیسم، نازیسم
▪️انقلاب انگلیس
▪️انحصارات یهودیان در طول تاریخ و نتایج آن
▪️ جنگهای صلیبی
▪️یهودیت و ایجاد بازار سیاه در اروپا
▪️حقیقت انقلاب بزرگ فرانسه
▪️سقوط ناپلئون
▪️ تاریخ پنهان نفوذ یهودیان به امریکا
▪️جنگ داخلی امریکا
▪️جنگ جهانی اول - اسرار حیات سیاسی جهان
▪️جنگ جهانی اقتصادی
▪️حوادثی که منجر به جنگ جهانی دوم شد.
▪️اسرار سیاسی جنگ جهانی دوم
▪️درگیری بین نازیسم و مسیحیت
▪️ پروتکلهای رهبران صهیونیسم
▪️جهان کنونی ما
https://eitaa.com/antihalghe
#نقد_کتاب
#نشست_مجازی
🔺 گروه #عرفان پژوهشکده حکمت و دین پژوهی پژوهشگاه برگزار میکند:
✅ #نقد و بررسی کتاب “#عرفان_وارهها (تبار شناسی و نقد مبانی فکری)"
🎙 با حضور:
#مسلم_گریوانی
#حمیدرضا_مظاهری_سیف
#سیداحمد_غفاری_قره_باغ
#علی_فضلی
📅 سه شنبه 20 آبان ماه 99 / ساعت 13
📡 تحت نرم افزار اسکایپ و ارتباط از طریق :
👇👇👇👇👇👇
🌐 join.skype.com/njqUY2IbHMAe
📱هماهنگی و دریافت اطلاعات بیشتر : 09191541744( آقای روحانی نژاد)
🆔 @iictchannel
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️شناخت آتئیست ها در کمتر از دو دقیقه!
🔺مشاهده این کلیپ کوتاه را از دست ندید👌🏼
#نقدی_بر_آتئیسم /دروغها و خرافات ملحدین
https://eitaa.com/antihalghe
علل گرایش به عرفان حلقه ۱
درمان
♨️ادعای درمان و شفادهی مهمترین جذابیت دروغین این عرفان نوظهور است که افراد جامعه فریب این ادعا را خورده و جذب این گروه میشوند.
🚫اما در واقع درمانی اتفاق نمیافتد و آنچه روی میدهد حالت تسکینی دارد که البته بعد از مدتی دردها مجدد بر میگردد.
#عرفان_حلقه
#فرادرمانی
#گرایش_به_حلقه
https://eitaa.com/antihalghe
علل گرایش به عرفان حلقه ۲
نیروهای ماورایی
😱آرزوی رسیدن به قدرتهای ماورایی برتر از دیگر جذابیتهای کاذب عرفان حلقه است.
😷متأسفانه برخی از پزشکان نیز به امید آنکه با عنایت سرکرده این گروه بتوانند با یک نگاه بیماران خود را درمان کنند جذب گروه حلقه شدند.
#عرفان_حلقه
#فرادرمانی
#گرایش_به_حلقه
https://eitaa.com/antihalghe
علل گرایش به عرفان حلقه ۳
ثروت بادآورده
💰ثروت و درآمدهای بادآورده برای "مستر"ها علت بعدی است که اگر چه حتی بعضی از این افراد بر انحرافی بودن عرفان حلقه اذعان کردند اما بخاطر درآمد چند میلیون تومانی ماهانه حاضر به ترک گروه نبودند.
#عرفان_حلقه
#گرایش_به_حلقه
https://eitaa.com/antihalghe
علل گرایش به عرفان حلقه ۴
تهدید
⬇️افرادی که قصد ترک گروه را دارند تهدید می شوند که اگر جدا شوند توسط موجوداتی مورد حمله قرار میگیرند و شایعاتی در خصوص آزار و اذیت اجنه وجود دارد.
⏯ عدهای هم میترسند که از حلقه جدا شوند. بطوریکه تا به حال 3 نفر را ترور کردهاند که یک خانم به نام حسینی در ویلای شخصی خود به آتش کشیده شد و به دو نفر دیگر نیز تیراندازی شده است.
🔪اسدالله تبار یکی از دو نفری بود که به او شلیک شد و پس از چند ماه که در کما بود جان سالم به در برد.
👻 این شخص نزدیکترین فرد به سرکرده عرفان حلقه و جزو اولین شاگردان او بوده که پس از جدا شدن از گروه شهادت داده استادش در سال 82 از او خواسته نزد فردی برود و 2 جن را از او بگیرد که بخاطر اطلاعاتی از این دست اعضاء حلقه قصد داشتند او را به قتل برسانند.
#عرفان_حلقه
#گرایش_به_حلقه
https://eitaa.com/antihalghe
علل گرایش به عرفان حلقه ۵
کسب شخصیت
👾در بررسی تیپولوژی و شخصیت اعضاء حلقه با افراد شکست خوردهای روبرو میشویم که برای کسب شخصیت وارد این فرقه می شوند.
👨🎓چنین افرادی بعد از هشت ترم به یک مستر تبدیل میشوند که البته هر ترم را هم طی یک هفته گذراندهاند و ظرف 8 هفته دارای 20 شاگرد و درآمد میلیونی میشوند که تکرار مداوم عبارت استاد از سوی شاگردان برای مسترها شخصیت و هویت ایجاد میکند.
#عرفان_حلقه
#گرایش_به_حلقه
https://eitaa.com/antihalghe
✡پیامبران ادیان دیگر از دیدگاه فرقه اکنکار
♦️ پال توئیچل پیامبر فرقه اکنکار بهرغم اینکه در بسیاری از مواقع ناچار میشود به حقّانیت بعضی از پیامبران الهی اذعان کند، در برهههای دیگری از آنها با عناوینی چون «استادان ادعایی»، «مدّعیان کاذب»، «اجبار کنندگان پیروان» و... یاد میکند.
🔻 در کتاب مقدس ادعایی اکنکار آمده است:
🔷 «این پیامبران کاذب و استادان دروغین که ادّعای استادیِ حقّ را دارند و یا در هر مسلک دیگری بهعنوان استادان معنوی مشغول به تدریس هستند، همپیمانان کل نیرانجان میباشند. آنان فقط در مناطق روانی اقامت دارند و نمیتوانند روح را آزادی حقیقی ببخشند. [1]
♦️ در گفتاری دیگر پال ادعا میکند که پیامبران، رهبران اجتماعی، قدّیسان و ناجیان بشر، ابزاری برای راهزنی نوع بشر هستند. [2]
♦️ در کتاب مقدّس فرقه اکنکار ادعایی می شود، فقط پیامبران راستین را استادان اکنکار دانسته، میگوید: «هیچکس جز استادِ حقِّ در قید حیات که به جهانهای زیرین نزول کرده تا به روحها فرصت بازگشت به بهشت را ارزانی دارد، شایستگی ارائهٔ این فرصت را ندارد.
🔷 دیگر مدعیان، پیامبران دروغیناند و اعتنایی به آنها نخواهد شد.» [3] در همین زمینه، کتاب مقدّس ادعایی به آسیبشناسی ادیان نیز پرداخته است.
🔶 طبق این نظر، مشکل ادیان در این است که یک فرد به منزلهٔ جلوه و تجلّی کاملی از خدا به ظهور میرسد، شخصیت این فرد به جای خدا مورد نیایش قرار میگیرد.
🔷 در این دیدگاه، این شخصیتها ساختهٔ بشرند و قدرت کل آنها را تأسیس میکند تا برای اذهان مردم خوراکی موقتی فراهم آورند. به نظر کتاب مقدس ادعایی اکنکار، این شیوهٔ کار همهٔ ادیان اصولی است. [4]
🔶 اما باز هم تناقضگوییهای پیامبر اکنکار ادامه دارد. وی در این کلمات به نفی همهٔ پیامبران ادیان پرداخته است. در جملهٔ پیشین وی فقط استادِ حق را پیامبر راستین شمرد و دیگر پیامبران را با مهر دروغین، نشاندار کرد. در جملهٔ اخیر نیز پیامبرپرستی و فریب ذهنی را شیوهٔ کار تمام ادیان اصولی برشمرد.
🔷 برای ردّ این سخنان، هیچ دلیل و مدرکی نیاز نیست و فقط نگرشی کوتاه بر ادیان آسمانی آنها را نقض میکند، اما وی خود نیز به وجود این تناقض پرداخته است و در کتاب نینوای الهی مینویسد:
🔶 «با مروری بر کتابهای مقدس ادیان جهان، ریسمانی زرّین از بشارتهای پیامبران و رسولان را مییابیم که هر یک نور رهنمای عصر خود بودهاند.»[5]
🔷 درجایی دیگر در تأیید پیامبران میخوانیم: «پیامبران بزرگ و آن چهرههای قدرتمند مانند راما، کریشنا، هرمس، موسی، اورفیوس، افلاطون و مسیح، چلاهایی بودند در مدارس مختلف سری چون اسن، که همه شاخههایی از نظام باستانی استادان اکنکار بودهاند. [6]
🔶 اشکال دیگری نیز به اکنکار وارد است که بهگونهای خلاصهوار باید گفت: اکنکار هرچه از شأن و منزلت پیامبران و رهبران دینی میکاهد بالاترینِ آنرا برای استادان حقِّ اکنکار در نظر میگیرد: «قدّیسان ادیان مختلف هرگز در ردیف مشابه ماهانتا قرار نگرفتهاند؛ بنابراین، هرگز نباید در مرتبتی معادل جایگاه ممتاز استادِ حقِّ در قید حیات قلمداد شوند. [7]
🔷 حتی در همین نکتهٔ کوتاه نیز تناقض آشکار است؛ چه اینکه در این جمله حقیقت و حقّانیت را فقط برای ماهانتا میداند؛ ولی در جمله بعدی حقیقت را اینگونه بیان میکند: «حقیقت نه امتیاز ویژهٔ هیچ موجودی است و نه نقطه دوام انحصاری هیچ مذهب خاصی.
🔶 آری از نظر اکنکار، استادِ حقِّ در قید حیات فقط کسی است که میتواند دست به اعمال خارقالعاده و پیشگویانه بزند. باقی همه استادان کاذبند؛ همه پیامبران دروغیناند و در ایثار خود نیز خطا میکنند چون نه چیزی و نه راهی دارند که با آن ایثار کنند. هیچ کس جز استادِ حقِّ در قید حیات، مجرای الهی هدایای خدا نیست. [8]
🔻 نویسندهٔ کتاب مقدس ادعایی که خود متوجه این تناقضات بیشمار بوده است به گونهای متناقض به رفع این تناقضات پرداخته است. وی مینویسد:
🔷 «در وادی مذهب، ماهانتا معمایی ضدّ و نقیض مینماید. او صاحب هیچ فرضیهای در الهیات نیست؛ هیچ نوعی از آن را هم آموزش نمیدهد درحالیکه بزرگترین رهبر مذهبی در عالم خاکی به شمار میرود. جهانبینی اک که نظام آموزشی اوست، مذهب نیست اما به کاملترین و روشنترین تجربیات مذهبی منجر میشود.»[9]
🔻پینوشت:
[1]. شریعت کی سوگماد، توئیچل، ترجمه هوشنگ اهرپور، بیجا، ج 2، ص 285.
[2]. دندان ببر، توئیچل، ترجمه هوشنگ اهرپور، چ پنجم، تهران، نگارستان کتاب و زرین، ص 151.
[3]. شریعت کی سوگماد، توئیچل، ترجمه هوشنگ اهرپور، بیجا، ج 1، ص 82-83.
[4]. همو، ص 164.
[5]. نی نوای الهی، توئیچل، ترجمه مهیار جلالیانی، تهران، امیر قلم، ص 75.
[6]. دفترچه معنوی، توئیچل، ترجمه هوشنگ اهرپور، چ چهارم، تهران، نگارستان کتاب، ص 8.
[7]. شریعت کی سوگماد، توئیچل، ترجمه هوشنگ اهرپور، بیجا، ج 1، ص 158.
[8]. همان، ص 214-215.
[9]. همان، ص 145.
https://eitaa.com/antihalghe
7.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فرقه نو ظهوری که تیر چراغ برق را می پرستند 🔻
♦️ تعدادی از مردم در یکی از خیابان های یک کشور آفریقایی به پرستیدن چراغ برق روی آورده اند .
🔷 آنها معتقدند که یکی از افراد مشهور خود به نام شیخ ابراهیم نایاس که چندین سال پیش فوت شده در این چراغ برق ظهور می کند و باعث برکت می شود.
🔶 آنها برای رسیدن به این چراغ برق تلاش زیادی کرده و حتی با یکدیگر درگیرمی شوند تا با دست زدن به چراغ روزی و برکت به آنها روی آورد.
https://eitaa.com/antihalghe